31 December


Hej allesammans! Long time no see.. Gott nytt år på er ska jag passa på att säga. Sen ska jag börja med at be om ursäkt till Ebba von Sydow för mitt misstag. Tydligen var det jag som var blind ;) Sorry. Nu har vi det överstökat, men då kan jag även passa på att ursäkta mitt lama bloggande under julen. Det blev förmycket. Jag har varit hos mami och papi hela veckan och deras slappande har smittat av sig på mig. Sen har jag jobbat ihjäl mig den 27-28 December så hela helgen har jag legat som en bajskorv i soffan. The Sims 2 är min nya drog förresten.

Bilder från veckan, julafton och hela köret kommer imorron om jag orkar. Får se om jag tar mitt pick och pack och drar hemmåt eller om jag stannar här ett tag till. Vinnare för Fixa Outfiten, och Julkalendern kommer så småningom. Jag har icke glömt!

Sedan måste jag passa på och tacka de som troget röstar på mig varje vecka. Otroligt att jag fått stadigt samma antal röster varje vecka, och även denna utan att jag tjatat på er ;) Guld!

Glömde säga att jag var tvungen att ändra min header för Åsa Jungnelius inte diggade att jag använde hennes bild. Totalt förståeligt. Just nu får ni lida med att ha mina läppar där uppe ett tag tills jag varit kreativ nog att hitta på nått bättre.

Hur kommer det sig att jag alltid skriver av mig vid 04:00 på natten? Nu ska jag nog sova så jag kan fixa mer imorron innan 00:00 hehehe. Gonatt på er och vakna gott! Pöss
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0