Amy Winehouse


Tur att hon inte har några barn. Frågan är varför alla tjatar på Britney som ett train wrek, psycho och white trash. När Amy Wineouse egentligen är 100 gånger värre. Kan det bero på att hon är britt? Kan det bero på att hon är jude? Kan det bero på att hon inte är blond? Kan det bero på att alla innerst inne egentlien bryr sig om Britney Spears?

image619
Kommentarer
Johanna

Förmodligen för att Britney körde stenhårt på sin helylle image, sockersöta oskulden, blaha blaha och sen gick allt åt helvete och det tycker folk är lite roligt. Skadeglädje liksom.

Och Amy är ju något av en rockbrud som aldrig hymlat, hon debuterar med en låt om att hon inte tänker åka in på rehab, och rockbrudar förväntas väl vara mer badass än söta blonda poptjejer.

2007-12-07 @ 04:34:21
URL: http://johannaroyale.blogg.se
Fian

Du har såklart rätt där. Britneys förämndring sticker i folks ögon. Helt klart. Men jag tror fler som säger att dem inte bryr sig om henne, faktiskt gör det :D

2007-12-07 @ 21:50:40
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se
Karin

Fast det var ju ganska länge sedan Britney var den där söta, blonda helylletjejen. Lite konstigt är det väl ändå att folk fortfarande har den uppfattningen om henne, när hon liksom var 16 när hon slog igenom.

Men det är väl för att Britney är tvåbarnsmamma och Amy är och ser ut som ett trainwreck... hon lever liksom upp till hur hon ser ut, så ingen blir förvånad...

2007-12-13 @ 01:17:27
URL: http://strawberryaid.blogspot.com
Fian

Antar att du också har en poäng där ;)

2007-12-18 @ 02:00:46
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0