Förlåt för min inaktivitet


image1649
Foto: Izabella Hörberg

Hej kära läsare! Tyvärr är det Bloggen som får stryka på foten när jag inte orkar eller har tid med mitt eget liv. Nu tror ni säkert att jag ska sitta och klaga på en massa saker. Men se nej det ska jag inte göra. Jag är nämligen mycket lycklig för tillfället. Denna dag var den första lediga över en vecka. Jag har jobbat nästan 10 dagar i sträck, plus att jag har varvat hög feber med hosta och slem i lungorna så det har varit körigt.

Men för en vecka sen fick vi det underbara beskedet att Interpress vill distribuera vår tidning. Vilket betyder att våra portar till Pressbyrån och Press stop står helt vidöppna nu. Allt är upp till oss, nu kan vi inte skylla förseniningarna på väntan om några myndigheter eller avtal. Allt är klart och jag kan fortfarande inte fatta att målet är så pass nära. Just nu håller vi på att jaga tryckeri och sponsorer samtidigt som vi ska fota ett par sista bilder osv. Med andra ord kan ni snart se Mixtaped Magazine i butik, jag kommer självklart hålla er uppdaterade om senaste nytt.

Hela dagen har jag redigerat Sophia Somajo bilder och för tillfället sitter jag och finslipar intervjun med henne. Jag bjussar på en bild.

Jag har som vanligt massor jag vill säga, visa och tipsa er om peeps men jag har tyvärr inte tid just nu, jag hoppas ni har överseende. Jag är dock ledig en hel vecka nu så vi hoppas att jag har tid att skriva då. Var ju på releasefest med Amelie och Amanda i helgen, sedan var jag och Bella på Backstreet Boys i måndags, kan ju slänga upp bilder senare.

Jag är glad att ni hänger med, no matter what!
Kommentarer
Salo

Har saknat dig!
Men jag kan inte vänta till tidningen kommer i butik, ska bli kul läsning! :D
Men stressa inte upp dig för mycket nu.
Ta han om dig!

2008-04-18 @ 06:56:44
URL: http://isabelsalos.blogg.se
Grete

Klart vi hänger md gumman! Man måste få vara lite inaktiv och stressad och så ibland. Du har ju hur mycket som helst nu med tidningen och allt kring det, spå självklart blir bloggen lidande. Men jag är kvar i alla fall, och jag längtar tills Mixtaped finns att köpa i butik :) Kram!

2008-04-18 @ 08:18:49
URL: http://grete.tjejsajten.se
fine

grattis, skall kirra det första numret så fort jag ser det :)

2008-04-18 @ 08:50:39
URL: http://fine.webblogg.se
Vicky

Hittade hit och gillar fan allt jag ser.. sidan faller helt i min stil och smak ^^

Sjukt kul att starta egen tidning. En av mina drömmar, eller i alla fall att få skriva för en tidning i framtiden.. har tidigare skrivit för en lokaltidning här i Göteborg, men då var det ungdomsdelen.. och nu blir det till att studera vidare och hoppar på att man kommer in på journalistutbildningen. Har du gått någon utbildning eller hur kommer det sig att du startar en tidning? :)

Sköt om dig!

2008-04-18 @ 10:06:35
URL: http://www.viktoriatomic.se
Sassy

Hallå tjejen! Kul med ett livstecken från dig och kul att höra att du är lycklig!

2008-04-18 @ 11:23:32
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Malin

fan vad tufft med en egen tidning :)

2008-04-18 @ 18:35:49
URL: http://mykarma.blogg.se
Lina

Yey grattis! Ska lätt köpa tidningen när den kommer ut :) Kul att du är tillbaka!

2008-04-18 @ 19:22:24
URL: http://www-und.ida.liu.se/~lines135/blogg/
Emma

oho, kul att det går så bra med tidiningen! =)

2008-04-18 @ 19:59:47
URL: http://thislifesofar.blogg.se
Carro

Fan va kul att ni är så nära nu! Kommer bli as bra tror jag, har ju läst den tidigare tidningen och den va riktigt bra och intressant :)
Lycka till med allt!

2008-04-19 @ 15:13:16
URL: http://hypnotiic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0