Vad gör er lyckliga just nu?



Jag ska försöka fokusera på de fina saker i livet, jag har på senaste tiden haft svårt för just det. Jag vet att jag har världens finaste och bästa läsare så självklart har ni en liten historia att dela med dig till mig så att jag kan glädjas för eran skull, för det är någon av mina bra egenskaper. Så, let me know. Vad gör dig lycklig just nu? Stort som smått.

Jag kan ge några exempel imorgon då, det blir min hemläxa.
Kommentarer
BJERNHAGEN

Känslan av att vara singel. Inte behöva ha 'ansvar' för en annan människa utan bara göra precis vad man vill utan tänka i 2.

2008-12-28 @ 14:04:56
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/
Nilufer

Nicee tänker svara ;) haah ..

Det är inte mycket som gör mig lycklig just nu , det är så mkt stress fast det är jullov, först var det betyg man tänkte på och nu så är det betyg återigen -.- ..

Just nu nu nu är det bara dansen som gör mig lycklig ! , freedom ;) <3

Vad gör dig lycklig ?

2008-12-28 @ 14:30:37
URL: http://nulleew.blogg.se/
elin

jag är inne i en riktigt dålig period just nu, har varit det i flera år. men då gäller det att hitta småsaker som gör en glad. jag blir glad av saker som man oftast inte tänker på. jag blir glad när jag är inne i en bokhandel. där kan jag välja vilken bok jag vill, gå runt i timmar och leta efter rätt bok. jag blir glad av att ta en lång promenad och ibland stanna upp och verkligen se världen. stress förstör så mycket. mina vänner gör mig lycklig - sitta uppe hela nätterna, kedjeröka dricka te och bara prata. det är fint. en bra fest sitter inte heller fel. om jag är på rätt humör förstås. jag blir oftast glad av att vara ute i naturen, mata fåglar, gå ut i skogen. sätta sig ner nånstans och andas FRISK luft. utan stress, utan alla människor. det är skönt med en stund för sig själv. ok när jag läser igenom det här, så låter som jag som enstörning som bara sitter ute i naturen hela dagarna med en bok i högsta hugg! det är långt ifrån sanningen, men det vore ganska fint det med. ser du? jag hittade många saker som gör mig glad. man måste stanna upp och känna efter ibland. det blir bäst så. godnatt!

2008-12-30 @ 00:33:19
URL: http://neonljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0