22 Februari


Jag gjorde ju en fin liten lista för 10 timmar sen vad jag måste åstakomma denna dagen, nu har jag i efterhand gjort en lista på allt och kryssa i det jag hann. Så ni kan skratta lite åt mig.

[ / ] Städa färdigt mitt rum - är inte ens halvvägs
[ - ] Ringa Nyföretagarcentrum
[ - ] Maila festivalarrangörer
[ - ] Fota det jag shoppat

Summan blev alltså att jag gorde en halv grej av 4. Det var ju inte så bra av mig då det är fredag och sista chansen att göra vissa administrativa saker innan helgen. Men jag ska inte hänga läpp, jag skyller på att jag varit i extas efter att ha fått tag i biljetter till Kiss konserten.

Jag har ju faktiskt hunnit med att; Rensa diskbänken, dragit runt lite med Swivel Sweepern, bokat biljetter, svara på kommentarer, göra klart designen på bloggen, fixa en playlist, umgås med familjen, städa i garderoben samt packa upp alla klackskor och ställa in dem fint.

Inte så jättekul blogginlägg kanske. Men jag behövde skriva av mig för att övertala mig själv att jag har varit duktig idag. Haha.

Jag önskar att jag hade en sån här hemma hos mig som kunde städa åt mig. Ptaktiskt, men mest bara gulligt! ^^


Kommentarer
Nella

Hon med rosa hår. Skulle lätt vilja ha så, men törs inte :P

2008-02-23 @ 09:45:39
URL: http://roxiessecret.blogg.se
EMMA

vilken söt liten en! :)

2008-02-23 @ 09:52:25
URL: http://empooo.blogg.se
Emelie

Det är just den 80tals klädstilen du visar upp med alla roliga färger osv, jag har varit ett stort 80-tals freak när jag var liten så det är himla kul att det finns en sådan blogg :)

2008-02-23 @ 11:39:30
URL: http://decembertos.blogg.se
sofie

sv: hah jaha! ;D trodde den var cool som rörde sig^^

2008-02-23 @ 13:29:35
URL: http://thenoteboook.blogg.se
Scream and Shout

Haha ja, eller hur! "bevara målet!". Ska du på hultan i år föresten?

Jag ska föresten meddela att jag beundrar samt avundar dig för din förmåga att gå i högklackat. jag är sämst på det ;D

2008-02-23 @ 15:32:09
URL: http://screamandshout.blogg.se
katrina

nej det är inte alls kul när folk tränger sig men aldrig att jag skulle släppa min plats... skulle vara lika fräck jag med då... Ohh såg faktiskt inte dom för jag åkte ner till SRF den dagen :P men det skulle vart kul o se dom oxå! Nej det är sant men om du kommer köa så länge hittar du juh någon attt vara med!! man bir juh liksom som ett helt gäng ;)!

Kram på dej

2008-02-23 @ 20:18:00
URL: http://kattyy.blogg.se
Aiila

Svar: vad skönt för dig =) jag är fixerad som fan!

2008-02-23 @ 21:49:44
URL: http://aiilas.blogg.se
Fian

Nella: Jag har haft rosa hår ^^ Fast då var jag 14 år också.. Men ändå :P

Emma: Den var faktiskt supergullig. Nu vet man vad man kan ha sin Swivel Sweeper till.

Emelie: Då vet jag, tack, det roliga är att jag inte försöker vara 80-tal.. Det kommer automatiskt. Allt jag skriver om går för det mesta att köpa just nu. :P Jag antar att jag förmedlar 80-tal.

Sofie: det hade vart lite jobbigt om den gjorde det hela tiden? :P Att läsa och så..

2008-02-24 @ 04:01:29
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se
Fian

Scream and Shout: Om jag får presspass så ska jag dit. Tyvärr kommer jag aldrig mer att betala för en hultsfredsbiljett tror jag. Tycker att det är för jobbiga människor som åker dit. Folk som förstör och snor och våldtar och inte alls är där för kärlek och gemenskap och musiken. Bara att festa och slåss.

Katarina: Jo, men jag är blyg av mig och söker gärna inte pinsamma tystnader med främlingar :D I så fall får jag ta till flaskan, med risk att vara bakis på keonserten= Nej :D. Men det går nog bra. Alla jag känner som var på Mötley tyckte att dem floppade, och för mig så var det ganska förutbestämt :P

2008-02-24 @ 04:07:54
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se
Fian

Aiiia: Varför det? :D
Jag sminkar mig bara när det är fest. Aldrig på jobbet. Duschar gör jag 2-3 gånger i veckan. Jag är underviktig men det är pågrund av att jag har hög ämnesomsättning kombinerad med en sjukdom som gör att jag inte känner hunger. Det i samband med att jag tycker att äta är tråkigt och slöseri med tid gör att jag ser smal ut. Många tycker ju det är fint och tror att jag är fixerad vid min kropp. Folk som känner mig på riktigt dock vet att jag aldrig säger ett ord om min kropp, jag kommenterar heller inte andras då jag inte tittar på andras kroppar.

2008-02-24 @ 04:08:11
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0