SO LAST YEAR...


image976


Eftersom jag tog studenten förra året så hade jag verkligen noll pengar på våren, och levde mycket fattigt under sommaren. Därför köpte jag aldrig dessa %#?"&(¿!!!-snygga skorna. Reebok 25th Anniversary Freestyle hi Reign-Bow. Jag har svurit åt mig själv, varje dag sedan dess. Har gått till Sneakers n Stuff och pillat hela sommaren.

Igår ryckte jag upp mig och sökte över hela internet, efter left overs. Jag ska alltså köpa in i alla fall ett par rosa (de ovan).. Men även The Lost One.. Det blåa paret som aldrig kom till Sverige, vad jag förstår. Jag kan tyvärr inte avslöja min källa än, då ni säkert kommer köpa dem också, innan mig. Och det vill jag ju inte. Jag kommer avslöja sen, sålänge får ni söka själva, det är inte så svårt ;)

Jag kommer se ut som so last year, med Reebok, House of Holland, lack leggings, Ray ban osv osv. Men men, hoppas det håller sig denna sommar också. Om inte så är jag ju i alla fall ensam. Hehe.
Kommentarer
Dalya

vart kan man köpa såna där? har bara hittat de grön på calitoots fast ej i min storlek:(

2008-01-18 @ 23:21:29
URL: http://dalya.blogg.se
Fian

Dalya: Som sagt, jag avslöjar inte det just nu :P Det finns inte på någon Svensk internet shop i alla fall.. Du hittar dem om du söker på google. Lycka till.

2008-01-19 @ 20:46:39
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se
Mr Pink

Går säkert att beställa ifrån Frankreich, annars om man inte har något emot dom extra sömmarna, som jag själv råkar hata, så kan man juh skaffa ifrån USA :P

2008-01-22 @ 10:44:35
URL: http://freestylefever.blogspot.com
Fian

Vad är det för sömmar?

2008-02-17 @ 22:51:43
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0