Britney Spears - Circus



Okej, jag läste någonstans att hennes skiva Circus kommer ut den 28 November så jag testade att söka på den på Piratebay och där låg den. Färdig att ladda ner och lyssna på, på 15 min. Ja jag vet att det är oetiskt och till och med olagligt, men jag bryr mig inte om det för jag visar mitt stöd på annat sätt. Jag kan köpa skivan när den kommer på riktigt tex, jag går mer än gärna på en konsert när hon kommer hit osv.



I vilket fall så vill jag säga att jag är tyvärr inte så imponerad. Britney Spears är den person jag lyssnar mest på enligt Last FM och hennes skiva Blackout är en av de bästa skivan någonsin. Jag hoppas hoppas verkligen att hennes nya skiva växer på mig. Det är ju trots allt svennar som skrivit låtarna? Hon har ju startat sin nya hemsida nu också. Hon verkar ju ha skaffat en ny frisör men hon borde kicka sina AD's, skitful framsida och folder.

Kommentarer
madelito

tyckte att omslaget till blackout var fugly också fan (http://img.photobucket.com/albums/v314/pannik06/Britney-Spears-Blackout-417568.jpg) :(

2008-11-23 @ 22:31:30
URL: http://str8ballin.blogg.se/
fian

Sant så sant!

2008-11-23 @ 23:22:43
URL: http://hollywooddiet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0