Michael Jackson Tribute - Stockholm. July 8, 2009




Så himla mäktigt, jag visste inte om detta förän efteråt när två dansare pratade om det på Mahoyos Summer Sale senare på kvällen. Sedan hann jag inte heller med att se det på Stureplan kl 23:00... Men men, man kan ju se det på film, som man får göra nu när Michael inte finns. Tänk vad människan har hittat på för bra saker. Väntar även på den officiella filmen men denna var rysligt bra kvalitet. Och för er som tror att detta är originellt så ska ni kolla in T-mobile reklamerna från England. Sjukt bra.

Förresten. Tror ni inte att jag av en sjuk sjuk sjuk slup stöter på David Tainton idag eller? Jag är ingen stalker, tro mig. Jag stod och väntade på bussen så kommer han mot busshållsplatsen och min hjärna gick i 180. Säga nått, eller inte säga nått. Jag gick på det första för annars kommer jag ångra mig. Michael var all about spreading love så jag ska ge David den kredit han förtjänade så jag sa: "David!! Jag blev verkligen berörd av det du sa på TV4". Shit min röst höll nästan inte, dels för att jag var sjukt nervös men även för att det kom liksom sorg med det hela. Han gav mig i alla fall en kram och sa tack. Lite förvånad var han nog men jag tror han blev glad.


Kommentarer
Sandra Marinoni

fan så grymt!

2009-07-09 @ 14:59:05
URL: http://marinoni.blogg.se/
Ronja

Sjukt bra! jag var med på stureplan.. synd att jag missade det under dagen. var mycket bättre planerat då! Tur att man får se det på film iaf! (:

Är allt bra med dig annars fian?:*

2009-07-10 @ 15:35:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0