Lite om Mixtaped Shop


Hey Guys and Gals!

Vi har slitigt i natt och dag i en månad, blod svett och tårar bokstavligen. Samt i mot och medgång. Detta tog väldigt mycket längre tid än vi någonsin kunde ana då vi ändå räknade med att det skulle ta lång tid. Och hade lite marginal, som vi gått över för längsen. Webshopen skulle absolut vart uppe innan sommaren var det tänkt men i och med att jag och Bella har andra arbeten vid sidan om så har det försenat allting nått så grymt mycket. Jag bortförklarar mig inte nu, jag förklarar bara läget.

Eftersom vi är perfektionister med prestationsångest så måste allt vara perfekt från launch day. Vi har fotat, redigerat, skrivit, webutvecklat. Sedan inser vi att vi måste ha en postbox och ett telefonnummer till en kundtjnst som ni skall kunna nå oss på. Det låter inte mycket men det tar ofantligt mycket tid. Och att vi sedan på det behövt beställa allt från skrivare till häftklamrar. Allt nytt som ett kontor skulle kunna behöva. På det så har vi tjafsat om en jävla netbook från Svensk Mobiltjänst som vi behövt returera/reklamera två gånger så idag blev jag så arg att jag höll på att brinna upp så nu fick vi säga upp avtalet (då vi är ett företag så gäller inte distansköpslagen) fan va lättad jag var alltså, då vi kan gå till butik och skaffa oss en dator istället.

För att i alla fall snabba på processen så har vi fått dela varorna i två omgångar, förhoppningsvis släpps webshoppen nästa fredag alltså den 31 Juli. Men det är inget som vi kan bestämma just nu då det beror helt på hur smidigt det går att intregrera webshoppen i vårt webhotell och domänet mixtapedmagazine.com. En engångsgrej som jag aldrig gjort förut och som säkert inte tar så lång tid men jag vågar inte chansa så.

Omgången efter det sker ca 2 veckor senare.

Ni som vann 50% på webshoppen har vi självklart inte glömt. Nu ska få erat pris självklart. Jag hör av mig när webshoppen är uppe.

Jag hoppas ni förstår, älskar Er alla!
Kommentarer
Sandra Marinoni

fan va sjukt, tänkte faktiskt på webshoppen idag, tänkte fråga dig hur det gick med allt, men ville inte störa dig :)



så kul att allt är på väg, ser verkligen fram emot det :D



Ta hand om dig!

2009-07-22 @ 01:36:11
URL: http://marinoni.blogg.se/
VIKTORIA TOMIC.SE

Fan vad najs, lagom efter löning, det ser vi fram emot! :)

2009-07-22 @ 21:14:29
URL: http://viktoriatomic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0