30 April


Rekordlåg unika besökare idag, är det någon speciell ddag ellah?

29 April


Godmorgon alla glada, har tillbringat morgonen med att titta på Vakna med The Vocie i vanlig ordning. Samt uppdatera mig i bloggvärlden. Hann inte läsa mycket i förra veckan, och nuförtiden blir det att man lusläser igenom allt på ett par timmar en gång i veckan istället för att sprida ut det som jag gjorde förr. Well, well, som jag sa till Bella igår - Jag längtar tills jag har råd att säga upp mig och arbeta på mitt eget kontor, då kan man ju läsa modebloggar på arbetstid, vore inte det drömmen.

Dock ratar jag jesussandaltrenden, vad är grejen liksom? De är horribelt gräsliga ;(

Jag är uppe med tuppen nästan, i alla fall tidigt för att vara mig en ledig dag. Det är underbart väder ute, som vanligt. Men jag måste tyvärr trotsa en chill dag i solen, för så här ser dagens to do list ut:

  • Städa rummet - Nu börjar det bli kris
  • Kolla vad som är kvar av lönen samt göra en slags månadsbudget
  • Deklarera företaget
  • Deklarera för mig själv
  • Kontakta fler annonssponsorer
  • Kontakta de sponsorer vi redan kontaktat
  • Skicka Kissbiljett till Johanna
  • Skicka alla halsband till vinnare i bloggen
  • Videoblogga?
  • Utse vinnare i Fixa Outfiten samt påbörja ny omgång
  • Gå på informationsträff på Skatteverket

Caliroots - Party Planner


image1674

Kopierat från Caliroots - Nu på Onsdag styr vi och Reebok upp ett färgsprakande party som heter duga!! Nu skall våren firas in!!! Vi börjar i SixFeetDown butiken på Regeringsgatan 77 mellan 19-21.0 där blir det speciella produktreleaser (ryktas om en linje Cheap Monday X Cali Jeans...) och concept displayer. Vi sätter upp en bar i butiken där sverigest bästa barpersonal (japp 1900 vann!!) blandar färgade drinkar!! Efterfesten kör vi på R1900Team Skidoo står för musiken! Eftersom det blir feting fekke måste du vara över 18 år. Gäller både killar och tjejjer.. Osa senaste Onsdag 15.00 via [email protected] mitt över gatan 21.00-01.00

Det jag egentligen ville säga är att detta är ett ypperligt tillfälle för er som gärna ville ha Neon Reign-Bow kollektionen som kom förra våren. Dessa är nästan lika vassa. Pssst många färger i få storlekar finns dock kvar på Sneakers n Stuff!

image1675
image1676
image1677
image1678

The spring is here and Adidas is all I wear


image1663
Bella fotade för hennes nya projekt Fan Club Crew,

Det är kul hur många modebloggare kör denna "Nu har våren kommit och då kan man sätta på sig skinnjackan". Jag själv använder skinnjackan i ur och skur, sommar som vinter, snökaos stoppar mig inte. Jag säger mer "Nu kommer våren nu kan jag slänga av mig skinnjackan och visa min Adidas". Om ni är sugen på att köra min stil så finner ni dessa två dyrgripar på Caliroots för 599 resp. 699. Jag skulle inte tacka nej.

Klick the picture
image1672
image1673

28 April


image1671
Min snygga kompis Linn fotad i Vitan av Martina

Slutspurten på april då, snart kommer sommarmånaden maj. Jag jobbar mest på för fulla muggar, var på informationsträff idag på Skatteverket, det var en pers, det är så mycket man ska veta om dittan och dattan om deklarationen så jag blir helt stissig. Det sköna är att nu är allt klart och jag ska få 10 lax tillbaka. Det enda bra Moderaterna har kommit på i alla fall, eeeeeeeeeeeh. Däremot finns det tusentals grejer man kan dra av på skatten, det är helt sjukt vad patetiskt vissa grejer är, är folk så giriga? Asså tid är pengar, den tiden det tar att sitta och fylla i varenda öre borde kosta mer än vad man tjänar, eller? Sverige i ett nötskal.

Jag antar att många av er ska ta studenten i år, och håller just nu på att kämpar med de sista fördjävliga inlämningarna. Jag tänker på er ibland, jag saknar ändå denna tiden förra året. Ta vara på de sista veckorna ni har tillsammans med varandra i klassen. Ni kommer aldrig få vara med om den gemenskapen igen, snart är ni ensamma i denna stora värld. Skolan rules måste jag säga! Ni kanske längtar efter att jobba och tjäna pengar, men just nu är jag hellre fattig student.

Underbara ting från Etsy


It's your present

image1664
image1665
image1666
image1667
image1668
image1669
image1670

24 April


image1662

Hej mina vänner, bilden är från tidigare idag då jag blekte håret. Nu är det nästan vitt och jag har bestämt mig för att det var sista blekningen för denna gång, i framtiden ska jag endast bleka utväxten.. Nästa vecka ska jag därför hämta ut de löshår jag vann på Chili.se i höstas. Därför väntar jag med att fota denna månads shopping tills jag får håret, och lite grejer från Ebay, så blir det ett helt proppfullt inlägg senare.

Moskva, London and Mexico knows how to work it


Dessa bilder får mig - denna måndagkväll - att längta till helgen
Dra på sig något fint, dricka något gott och dansa groteskt fult för en gångs skull


image1658
image1659
image1660
image1661
Foto: Face Hunter

Jag sätter på mig min överviktiga pojkvänns tshirt och kavaj och har ett alldeles för långt skärp i midjan - Voalá mode


Hej alla. Måndag, hektisk vecka. Vi hade ju satt vår deadline på sista April, men eftersom jag och Bella går om varann, alltså jag jobbar när hon är ledig och vice versa så tar det längre tid än planerat. Känner dock ingen major stress eftersom man inte kan styra över allt hela tiden.

Dock har jag inte tillräckligt med energi för att skriva många och bra inlägg, dagligen, än. Och eftersom jag inte har tid att fota allt jag shoppat denna månad - just nu. Så tänkte jag posta lite fler bilder på min favoritbrud Agyness Deyn, tur att jag inte är lesbisk då hade jag nog varit olyckligt kär, fast det är näst intill alltså.

Förlåt men måste bara säga detta, jag brukar inte vara en så negativ person, men alla bloggerskorna i veckans Sofi Mode var sjukt kassa. Aldrig att jag skulle sätta på mig det, och hur posar dem? Man såg ju inte vad dem hade på sig. Den enda som såg professionell ut var Elin Kling och det var ju tur.

image1657image1650
image1651image1652
image1653image1654
image1655image1656

David LaChapelle Vs. Andy Warhol


image1647image1648

Åh herre min ge vad glad jag blir för all positivitet från er. Ni ska veta att jag vet precis vilka som är mina stammisar (sålänge man kommenterar förståss), och ni kommer säkerligen få stå på listan om vi kirrar en releasefest ;)

Idag ska jag förhoppningsvis gå på både David LaChapelle i Sickla samt Andy Warhol på Moderna, man måste ju ta chansen nu innan dem försvinner i början av maj. Om det inte sker idag så måste det ske innan helgen är slut.

Sedan måste vi fixa reklamsponsorer till tidningen eftersom tryckningen kommer kosta över 30 000.. Ibland vet man inte hur man ska bära sig åt, men det är en liten uppförsbacke bara.

Förlåt för min inaktivitet


image1649
Foto: Izabella Hörberg

Hej kära läsare! Tyvärr är det Bloggen som får stryka på foten när jag inte orkar eller har tid med mitt eget liv. Nu tror ni säkert att jag ska sitta och klaga på en massa saker. Men se nej det ska jag inte göra. Jag är nämligen mycket lycklig för tillfället. Denna dag var den första lediga över en vecka. Jag har jobbat nästan 10 dagar i sträck, plus att jag har varvat hög feber med hosta och slem i lungorna så det har varit körigt.

Men för en vecka sen fick vi det underbara beskedet att Interpress vill distribuera vår tidning. Vilket betyder att våra portar till Pressbyrån och Press stop står helt vidöppna nu. Allt är upp till oss, nu kan vi inte skylla förseniningarna på väntan om några myndigheter eller avtal. Allt är klart och jag kan fortfarande inte fatta att målet är så pass nära. Just nu håller vi på att jaga tryckeri och sponsorer samtidigt som vi ska fota ett par sista bilder osv. Med andra ord kan ni snart se Mixtaped Magazine i butik, jag kommer självklart hålla er uppdaterade om senaste nytt.

Hela dagen har jag redigerat Sophia Somajo bilder och för tillfället sitter jag och finslipar intervjun med henne. Jag bjussar på en bild.

Jag har som vanligt massor jag vill säga, visa och tipsa er om peeps men jag har tyvärr inte tid just nu, jag hoppas ni har överseende. Jag är dock ledig en hel vecka nu så vi hoppas att jag har tid att skriva då. Var ju på releasefest med Amelie och Amanda i helgen, sedan var jag och Bella på Backstreet Boys i måndags, kan ju slänga upp bilder senare.

Jag är glad att ni hänger med, no matter what!

Bajskorv


Men jippie jag skrev ett asbra nytt inlägg för att uppdatera er om mitt liv, men blogg.se är såna cock sucking assholes. Gonatt.

Ja jag är sjuk, febrig och svag och har rätt att vara irriterad!

5 April


Nu förväntar ni väl att jag ska beskriva vilken dunderfest jag var på i Torsdags. Men inte, för att inte dra ner mitt varumärke i skiten så säger jag inget mer än. När vi kom dit så fick vi veta att vi inte fick komma in pga en åldersgräns på 23 år. Ett missförstånd mellan arrangörer och krogen i suppose.

Jag har bara en sak att säga, min åldersnoja är som bortblåst i alla fall. När man precis har fyllt 20 så ska man bli tvungen att längta till man är 23, men aldrig i livet. Jag tycker inte det är ett dugg pinsamt att inte vara över 23.

Adam Tensta - Video Release Party


image1643


Nu ska jag strax hämta ut ett paket på posten, sedan ska jag in och byta mina Cheap Monday och sedan bege mig till Patsy för lite obligatorisk häng. Efter det ska jag på Adam Tenstas Video Release Party. Jag och Bella kommer vara där kl 22 innan alla kommer, jag undrar vad man möjligtvis kan hitta på då. Har ingen aning, finns det så mycket att göra än att se på videon liksom? :P

Eftersom det är en strikt dresscode (lila/turkos/vit) -för att matcha hans nya video- så var jag och Bella ute och shoppade igår. Jag köpte en kjol på American Apparel, och fick rabatt. Hittade även bästa klockan på Blammo - Som kan prata! Sedan hittade jag ju äntligen ett ganska okej läppstift, det fanns inga bra på Make up Store, inte på Face inte på Nouba, inte ens på Buttericks - ingenstans. Sedan gick vi till Barn Åhléns och hittade en okej på Viva La Diva.

Smila lagom liksom

image1644
image1645

Örhängen - Silver Bamboo med Glimmis Reflex
Pistolhalsband - Spitty Kitty, Camden, London - Finns ej kvar
Vindruvhalsband - Hemmagjord
BH & linne - H&M Divided, gamla
Kjol - American Apparel
Klocka - Cheapo, Blammo
Armband - Antik i Skanstull

3 April



Jag låter kanske lite besviken på videon men det är jag självklart inte! Jag har köpt en underbar telefon, med tuchscreen, RSS-feed(alltså trådlöst internet) och tangentbord. En lite äldre modell men fortfarande perfekt för mig. Den är suverän till mitt företagande senare då jag kan boka in möten i en detaljerad kalender, man kan spara detaljerade kontakter och även scanna in visitkort! HAHA!

Appropå det så har jag och Bella fixat visitkort till kvällens party party!

image1642

Bella räddar dagen - som vanligt


image1641

Min kära Bella grejade lite med sidan så den blev bra igen.
Jag lyckades ju sabba den när jag skulle fixa nytt domän till bloggen, förhoppningsvis finner ni mig snart på www.mixtapedmagazine.com/fian serrni :P

Orka orka.


Nu har jag bestämt att orka svara på alla kommentarer i alla fall, för att känna sig lite bättre. Dessutom så ska jag göra dessa grejer imorgon:

  • Posta en massa halsband - hur många gånger har jag inte sagt det nu?
  • Hitta alla företagspapper och kopiera dessa
  • Skicka iväg tidningen och en presentation till Interpress
  • Kopiera mitt schema på jobbet så jag vet när jag jobbar
  • Åka på möte
  • Ringa alla H&M och se om min skinnkjol finns kvar någonstans
  • Om den inte finns så ska jag köpa en kjol på Gina Tricot - En rosa leopardkjol
  • Kolla på Make-Up Store om där finns ett lila läppstift som jag ska ha på Adam Tenstas Releasefest på Torsdag
  • Sitta med Bella på stadsbiblioteket och se om vi kan få tryckbidrag osv.
  • Åka hem till Patsy och peppa henne med arbetsprover

1 April


Hej allesammans. En ganska seg bloggstart, men jag har verkligen ingenting att säga för tillfället. Har städat en massa, kan erkänna att mitt rum typ platsar i programmet Rent Hus om du har sett det. Då kan ni kanske förstå varför jag inte har lust att sitta vid datorn vidare mycket.

Däremot har jag en hel del grejer jag har köpt som jag måste visa er, men det kommer jag visa när jag får hem det så att säga. Dessutom håller jag på att tjafsa med American Apparel därför att jag vill beställa från den amerikanska sidan, för där är allt i dollar och därför typ hälften så dyrt. Men de vägrar frakta till Sverige vilket är helt absurt, varför ska vi behöva betala 45 Euro för ett par tights när de bara betalar $45?? Jag hatar USA.

Tipsa mig helst inte om myus.com heller, jag tycker dem är värdelösa. Jag kan inte för mitt liv förstå att Sofi Fharman fortfarande tipsar om dem, det är rena rånet. Ska kolla hur man kan lösa det, har ju lite vänner som är i USA just nu så.

Men annars då. Imorgon ska jag på nyföretagar centrum och få lite rådgivning. De är underbara. Sedan ska jag och Bella till Stadsbiblioteket här i Stockholm och sitta och ansöka om olika stipendium och bidrag för vårt kulturarbete. Najs najs.

Även fast det är fint väder och underbara vårkänslor så mår jag piss. Jag vet varför men jag kan inte göra nått åt det just nu, de som läser detta borde - för jag vet att de gör. De borde i alla fall känna sig träffad.

Satt och kollade i bilddagboken, förra våren. Jag har bara en massa bra minnen, även fast man hade det kämpigt innan studenten, men biljetter till studentskivan och betyg, och inte minst en viss Erik som ställde till en hel del. Varför var jag så glad då, trots alla omständigheter? Varför kan det inte vara så nu? Obegripligt.

Linn Design


Jag snackade ju förut om en klänning från Linn Åhlén Design som jag tittat en del på, på Tjallamalla.. Köpte den dock inte för att jag var för plattbystad. Jag skulle leta upp en bild, men sket i det. Nu har Linn hört av sig och sa att det fanns en bild på hennes hemsida. Och titta! Nu önskar jag att en bröstoperation var billigare, för kolla vad snygg klänningen är!

image1639
image1640

1 April


Nu kan jag blogga igen, men jag har glömt bort allt intressant jag hade att säga i helgen. Synd.
Skriver senare när jag kommer på nått bra.

Förresten blev bröderna Schulmans blogg hackad inatt. Calle hade lösenordet let me in, hahahahahhahaa väldens sämsta lösenord.
RSS 2.0