Allt har gått emot mig idag :(


Okej, först dog kameran, så ni får se bilder imorron. Sedan har jag försökt ladda in alla låtar KISS ska spela i kväll till min mobil så jag kan peppa lite i tanto.. Men vet ni vad jag gör då? Jag lyckas radera hela jävla MP3 mappen så min mobil vägrar hitta låtarna längre. Sämst. Sedan skulle jag ladda upp den här videon på Youtube, det gick inte... På Dailymotion, det gick inte heller. Så nu har jag behövt KOMPRIMERA DEN... Åhhhh det här har jag inte tid med, men jag gör det för er darls! Hoppas ni hinner se detta innan konserten vaaaa...


Jag vill påminna er om


Gröt + Sol + Träning = Må bättre?


Tjenispenis! Sitter här och äter havregrynsgröt. Jag har ätit det till frukost de senaste tre dagarna. Kl 12 ska jag till World Class och träna Corse (stavas?) i alla fall mage och rygg. Efter det ska jag och Josie äta nått onyttigt och ligga ute i solen och lapa D-Vitamin. Jag ska ta mig i kragen och bli en gnutta lyckligare med en större dos självdisciplin och en massa mer rutiner, som regelbundna måltider och kontinuerlig träning.

I sommar kan ni se mig på; Where the Action is, Arvikafestivalen samt Way out West



Fan va skönt, nu har jag köpt biljett till Arvikafestivalen och Where the Action is. De två mest brådskande biljetterna, Way ou West blir nog på nästa lön, om jag ska ha råd att ha kul på Kiss på fredag och så. Jag vill vill vill ju gå på Peace & Love, men det verkar inte bli av nu när campingområdet är fullbokat. Kanske dra upp till kära borlänge och planka in på campingen?

Where were you in '92?




Här får mina kära läsare en liten förhandstitt.
Eller det är en av dessa bilder som kommer synas i Mixtaped Magazine #2, så här, och på bilddagboken är de enda två ställena man kommer att kunna se resten av bilderna från sessionen. Hoppas ni gillaren. Skorna, hoopsen och jackan är från mitt käraste Ebay.


Fundera ut posen


Utan blixt


Försöker vara tuff #1


Försöker vara tuff #2


Sen spårade det ur......

A-Trak - 3 Maj








Och en helt cräääääzy bild på mig och Frida från en annan kväll
Då jag även nästan lyckades bryta benet när jag skulle cykla :( Det finns bilder på det, men Bellas dator har för tillfället dött så vi får hoppas att dem inte har försvunnit.

26 Maj


Nu har det gått flera dagar utan att jag ätit flera ordentliga mål mat om dagen. Känner mig ganska utmattad, jag hatar när jag glömmer att äta. Eller inte har tid. Så nu på lunchen ska jag ner och festa på McDonald's. Det blir en Big Tasty Chicken med extra pommes och efterrätt.. Är lite nyfiken på den nya, jag brukar inte vara den som tycker om att prova ny mat, men allt på Donken måste jag prova. Nu när jag är stammis och allt.

Ikväll kommer lite bilder som jag och Bella fotade igår. Samt bilder på det jag köpte i Fredags. Samt asgamla partybilder från A-Trak.

See ya then. Pöss

Viktigt statement - Paranoia deluxe




Den är inte alls slut i hela Stockholm som alla säger. Jag såg flera stycken på H&M i Gallerian på hamngatan, den längre in. Inte Divided.. Åhh vad folk är dumma som köper den på Tradera för över 1500 jävla spänn.

UPDATE: Okej jag ringde H&M i gallerian för att försäkra mig att de var kvar, så jag inte lurar mina kära läsare. Och det var slut nu efter två timmar också. Men ändå.

Jag såg nog åtminstone två bloggare när jag var ute och shoppade själv i morse. Jag tycker det är jobbigt att känna igen folk och inte minnas vart i från. Jag är inte den bästa på att minnas namn och så vidare. Det är egentligen helt sjukt att jag vet saker om en massa människor som egentligen inte är vanliga kändisar. Det är som att bloggandet har blivit en liten sekt, det är bara vi som vet liksom.

Som den där klänningen ovan, inte alls min stil. Men eftersom alla hypar den så fruktansvärt så hade jag lust att köpa den. Men jag hade inte tid, eller jag glömde den rättare sagt, för en lunch med Patsy var så grymt mycket mer värt. Än för mig att köpa den och sälja vidare dyyyyrt.

Det är ganska läskigt hur jag har blivit påverkad av trender sen jag började blogga. Det är äckligt, jag vill inte bli påverkad. Därför funderar jag på att lägga ner den här skiten. Fast ärligt talat, om jag slutade blogga själv så skulle jag fortsätta läsa andras. Så då är det väl kanske bättre att jag behåller min och istället uppmanar folk att skaffa självrespekt och en egen jävla stil.

Det vart ingen skinnjacka på Weekday heller, 2500 jävla spänn kostade den :P. Men det vart en rosa magtröja på Gina, en gul hängselkjol, och en svart klänning. Det också från Gina. Sedan de där gula skorna på Bianco, och lite smink på Kicks, gult nagelack bland annat, jag var ju tvungen. Ni får se allt i kväller. Nu ska jag jobba yaaaaay.

My favourite jacket



Jackor från Nasty gal vintage

Hoho alla underbara. Jag vet att jag har sagt att jag inte använder skinnjacka på sommaren. Men det blir ju så jäkla kallt på en sekund ibland. Så idag tänkte jag kika förbi Weekday och se om dem har kvar den där jackan nedan, jag har u presentkort där som jag vill bli av med. Och deras jeans suger ju så.


Är lite trött på min skinnjacka nu, förlåt förlåt förlåt jag ääälskar dig. Men jag blir så himla avis på alla andra snygga bliggare med sina bikerjackor. Jag har vägrat att köpa en förens jag hittar den perfekta. Men nu får jag ge mig och köpa en provisorisk. Åhhhhhh.

En perfekt jacka är Brody Dalle i Drain the Blood





Eller denna bild från Åsa Jungnelius, massor med feta dragkedjor vill jag ha på min. Över hela armarna.



22 Maj



Innan jag släcker lampan. Idag har min skönaste Bella fixilurat ihop en lite bättre hemsida. Det är inte mer information än förut, men våra kontakter ville ha en bättre hemsida. Så här får dem. Nej vi vill inte ha en trisst, strikt hemsida med vit bakgrund.

Jag själv har, som ni såg tidigare fixilurat med klistermärken och afficher. Samt svarat på en massa massa mail, det går bra nu mina vänner. Men men, fin hemsida i alla fall.

Imorron börjar jag 15, men jag är redan stressad. Så här ser det ut; Gå upp kl 7. Kolla på Vakna!, samtidigt betala räkningar och ringa telefonsamtal. Efter det ska jag snabbt in till stan för att shoppa innan allt snyggt tar slut denna löningshelg. Ska ha lite klänningar från Gina, lite smink och de där beroendeframkallande skorna från Bianco. Jag tror jag ska beställa ett par jeans också. Det var meningen att jag skulle ge mig själv ett köpstopp denna månad, men det gick inte så bra. Jag ska även köpa biljetter till Where the Action is, Way out West och Arvika och kanske Peace & Love. Jag kommer vara fattig.

Efter shoppingen ska jag käka lunch med Patsy, sedan ska jag snabbt till jobbet. Jag stänger, men vill jätte jätte jätte gärna in till Re:publik. För jag törstar lik en alkoholist efter fylla och fest. Hemskt. Men jag kan ändå inte åka in för det betyder att jag kommer vara där vid nio, är festen över då? Vi får se. På lördag blir en lugn dag också, eftersom då är det Eurovision. Jag jobbar hela helgen också. Jag längtar inte.

Nu ska jag skicka lite mer mail, så jag ska inte sova riktigt ännu, uhuuuu.

Kan inte jag få en Chocolate man?





Jag är besatt av bra reklamer. De förgyller min vardag.

We win the finals



Bild från fianlen i Melodifestivalen

Någon mer än jag som tycker hennes mic ser ut som en dildo?
Aja, Grattis i alla fall! Det här tar vi hem på Lördag. Som man alltid säger.

Don't be shady, I'm the turquoise lady



Eftersom jag tyvärr inte har tid att fota mina egna outfits nuförtiden (kan förhoppningsvis börja med det när första tidningen är ute i butikerna). I alla fall, då tänkte jag åtminstone börja med lite såna här kollage igen. Eftersom de har varit efterfrågade. Imorgon är det Re:Publik h'är i stan. Jag ska tyvärr stänga på jobbet, så det blir en lugn kväll. Men man kan ändå drömma, detta skulle jag velat ha på mig; Skor från Bakers, Linne från H&M, Bikini från Miss Selfridge, Bamboo från Ebay, Kjol från Miss Selfridge.

Mixxx Stickaaaah




På måndag åker dessa till tryckeri. Massa stickeeeeers och massa affischer. Najsnajs. Nu ska jag snart se på Eurovision. Tjilivippen!

80s dress & 60s swimsuit



Gothen morgen. Sitter och tittar på Vakna! Med the Voice, dom är underbara. Varför fanns inte sånt när jag gick i skolan och behövde gå upp tidigt? Nu går jag upp kl 7 frivilligt fast jag är ledig.

Föll under morgonen för denna klänningen och badräkten från Indie Cult Vintage. Inte aaaaalls min stil, jag diggar inte röd. Men mysiga mönster och design i alla fall.

Om en timme ska jag öppna på jobbet, det var längesen så.. Ja, vi hörs senare I guess.

Morgondagen med Forever 21



Gokväll mina vänner! En betydligt gladare Fian som skriver. Efter dagens arbete är jag mer optimistisk inför framtiden. Jag vet precis vad jag har att göra och inom vilken ram. Struktur och to do-listor is teh shit måste jag säga. Innan jag stänger ögonlocken så bjuder jag på en töntig liten dröm look från Forever 21. Älskar recycle ringen!!!!!!!!

20 Maj




Åhhhhh Serigo Rossi, pure love!

Idag har jag bara suttit och mailat och mailat och mailat hundratals företag känns det som. Nu ska den här tidningen ut, ut, ut! Har även fixat färdigt lite layoutsaker, samt affischer som kommer komma på Stockholms gator om någon vecka. Weihooo!

Imorgon öppnar jag och jobbar till 13. En kanondag. Då ska jag och Bella sitta ut i solen(?) och jobba som två små höns. Med varsin Macbook. Allt ska bli klart så det bara är att klistra in annonserna och skeppa iväg till tryckeriet. Jag kan inte vänta.

19 Maj


Goddagens. En trött och utarbetad Fian sitter och skriver. Stängde på jobbet och sen dess har jag ätit gröt och somnat på soffan. Oh vilken Glamour. Jag är ganska småbitter men det beror på att jag är uttråkad. Klockan är för mycket för att börja med nått större projekt. Och mina småprojekt, spelen på datorn, är alldeles för tråkiga. Jag tror jag ska fixa lite te och macka och försöka sova snart igen.

Oh vilket inspirerande inlägg känner jag. Men vet ni, jag är grymt stressad inför tidningssläppet, det tar alldeles för lång tid. Vi har hört av oss till ett 20-tal företag och de flesta har inte svarat. Vad gör man då? Ett lån är inte ett alternativ.

Jag får nog sälja mig på gatan.

Fians Wardrobe


Nu har jag lagt upp en hel del härligheter på min Bloppis. Välkommen. Alla pengar går oavkortat till mina Festivalbiljetter. Hähä. Nej ärligt, jag säljer en del dyrgripar, och jag är inte snål och dyr av mig. Det finns till och med en massa gratis att hämta!






Vad hände med våra Low Ride planer?



Ja Patsy är spårlöst försvunnen. Eller hon svarar i alla fall inte på mobilen. Det regnar ute och man har ju inte lust att mecka med cyckel då, om jag hade någon. Men i sommar önskar jag att jag hade en Low Ride, vilket verkar föga troligt. Men om Bellas och mina planer att tågluffa går i graven, så kanske det finns en möjlighet. Frågan är om Patsy fortfarande är på, vilket jag inte tror. Vi kan i alla fall sitta i Tanto med en Aguatini och denna bergssprängaren:


Så jävla ball, men jag har ingen iPod så det blir nog inte av heller. Haha.

Om 10 år


För 10år sedan var jag 10 år. Då var hela klassen som en familj, vi byggde kojor och spelade med gogos. Vi gick på discon och frågade chans och hade oss. Jag gick även på Judo en gång i veckan, och vann flera guldmedaljer. Även när jag var ensam brud mot killar ;)

För 7 år sedan var jag 13 år. Den tiden är luddigare, kulturen i klassen blev fruktansvärd när vi slogs ihop med en annan klass. Jag hatar den här tiden när jag tänker tillbaka, och jag skäms inte för att säga att jag var mobbad. jag, hängde väl mest i Hökarängen med en kompis som hette Emmelie, vi årskort på Råsunda, hejade såklart på AIK. Vi brukade sitta på hennes rum och göra egna modetidningar.

För 5år sedan var jag 15 år. Då var jag besatt av Good Charlotte (Så som Kenxa är besatt i TH), jag ville också tattuera något som hade med GC att göra, och det är jag grymt glad att jag inte gjorde, man växer ifrån det. Tro det eller. Jag står fortfarande för att GC har varit en viktig del i min utveckling. Men inte så jag vill ha det på kroppen.

För 3 år sedan åkte jag med Wermdö Brass till Ungern, en underbar resa, det var då jag lärde känna mina bästa killkompisar Nisse och Björn. Året innan hade vi varit i England, det var även det året man hängde med en massa punx i vitan. År 2005 gick man väl mest på lokalbandsspelningar och drömde om en pojkvän.

För 2 år sedan åkte Wermdö Brass till Tyskland. Jag testade Tequila för första gången, tyskar har apelsin istället för citron, och kanel istället för salt. Jag köpte med mig kopiösa mängder sprit hem. En sjuttis kostade ju bara 30 spänn. Jag och Började med vår livsresa Mixtaped Magazine. Detta året åkte vi även till London två gånger, en gång i April för att se Test Icicles. De hade ställt in sin konsert i Stockholm i sista stund, för att lägga en Rest in Peace konsert genom the UK. En vecka innan konserten i London köpte vi våra flygbiljetter för dyra pengar. Det var det värt. I November var det dags igen, under mer planerade förhållanden, vi skulle då se Rancid men ändå påbörja en guide till Mixtaped Magazine.  Vi hade även för första riktigt stora intervju till tidningen; Rory Atwell i Test Icicles. Pågrund av vår nogrannhet att kartlägga hela den stora staden så missade vi flyget hem och det kostade oss även det mycket pengar.

För 10 månader sedan var det Juli 2007. Jag slet väl mest som en häst att sälja poolar och studsmattor. Men gick även på lite krogar och hängde i parker och sånt som man gör på sommaren. En gång efter att ha missat tunnelbanan från Vårberg efter en efterfest hos Joanna så var jag och Bella i slussen vid 6 på morgonen, då tappade jag min mobil för det 20 meters stupet, den klarade sig mirakulöst. Jag hade också precis tagit studenten, hade en liten kris. Varje kväll satt jag på tradera och ebay och stylesearch och allt möjligt för att se om någon sålde de kläder som blev snodda på Peace & love i Juni.

För 5 månader sedan
bodde jag i Hökmossen tillsammans med Linda. Jag bloggade mest och levde livet måste jag säga. Vi hade precis registrerat MXTP Group och jobbade som dårar med tidningen (som vi fortfarande gör).

Om 3år är MXTP Group självförsörjande. Jag har sagt upp mig från mitt jobb och jobbar heltid på Mixtaped.

Om 10 år är jag rik, bor på söder med man och två barn. Jag är respekterad, umgås och festar med de flottaste. Jag hjälper unga till bättre självförtroende, självkänsla och egenvärde.

17 Maj


Hej mitt i natten. Det känns fortfarande grymt ensamt efter plattformsbytet, det var mer drag i bloggen förr i övrigt. Usch. Jag har inte så mycket att säga än att det har varit en lugn helg hemma, både fredag och lördag. Jag har städat mitt rum som börjar bli rysligt snyggt, mysigt och allt det som komma till när det är rent och fräscht. Man får lust att dra fram en massa grejer och pyssla och hålla på. Mitt nästa projekt är att fixa ihop en liten egen bloppis. Hoppas bli klar med det i morgon. Och som lovat så kommer det med en hel del gratisgrejer.

Ses imorgon då.

Teeny Weeny Black Bikini












Wet look, svart, konstig design. Det är Fians trendspaning på sommarens bikini. Jag diggar inte alla gräsliga mönster som många andra verkar hylla. Nej, stilrena enfärgade kommer alltid vara ett rätt. De ovan är från Agent Provocateur, och nedan har vi från Top Shop och Miss Selfridge. Nej det gör inget om man är blek när man har svart ;)

Tyvärr har jag tillräckligt många för att inte köpa ett nytt par i år, dessutom har jag gett mig själv ett köpstopp

Lady Luck Rules OK vs. Kenneth Jay Lane


Favorit tjejerna bakom Lady Luck Rules OK har gjort en Kenneth Jay Lane inspirerad ring, finns päron och äpple också.




Andra härligheter från deras shop:




Tre nya favorit-säljare på Ebay


Velvet Buttons Vintage




Apollonias Wardrobe



Calico

Vad lyssnar fian på?


Hollywooddiet @ Last.fm

Efter många år av förakt så har jag äntligen skaffat mig en Last.fm. Jag hade fördommar om att man skulle behöva sitta och pilla en massa själv. Men ack så fel jag hade, det var ju bara att ladda ner ett program som sköter allt automatiskt. Skitkul, då kan ni som vill sitta och se vad jag lyssnar på i Realtid! Skit ballt!

Jag har dock iTunes oftast på shuffle, och en massa låtar på min dator om jag inte lyssnar på, Så jag var rädd att musikhistorien skulle vara falsk. Men den ser ut att stämma, topplistan över det jag har jag lyssnat på sedan Februari 2008:



UPDATES: Åh, tydligen lyckades jag luska ut hur man gjorde en slags radio, som blandar de låtar jag har lyssnat på. Så nu finns min musik till vänster, att lyssna på när som helst. Den kommer garanterat inte krångla som kasetten i headern. Skönt för mig att slippa göra en ny kasett då det tar massa timmar, meneeee en ny header vore på sin plats i så fall. Nästa projekt.

Acid Wash Ebay Favourites



Jag har ju mina favorit-säljare på Ebay som jag brukar uppdatera er med då och då. Men ibland rycker jag iväg och presenterar mina favoriter under vissa teman. Det har varit 80's pumps, skinn-klänningar, windbreakers och nu sten-tvättade saker. Klicka hem och njut.






15 Maj


Kanske somnar jag innan 12 idag. Hoppas!

Har bara jobbat hela långa dagen. Packat upp hopprep efter hopprep, såbubblor efter såpbubblor. Enformigt, jag längtar tills legot kommer, det är bäst, det är stabila kartonger som redan har sin plats. Så man slipper passa in så mycket. Men men. Annars då. Mina läsare har halverats efter plattformsbytet. Jag har listat ut varför; alla mina gamla länkar haf försvunnit. Så om folk söker på nått på Google och det står i min blogg, så kommer dem till den gamla plattformen och det blir error. Mycket störande. Det tyder även på att jag inte hade så många pålitliga prenumeranter, utan mest folk som tittade in hit. Eller nått. Man borde inte gräva ner sig i statistiken.

They are the Irregular Choise



Jag märker att jag vill ströva på Londons bakgator och smutsiga återvändsgränder. Hitta en massa nytt att skriva om, upptäcka och förälska mig i. Jag har massor med små pärlor från denna stad efter ha varit där 4 gånger. Om ni köper Mixtaped Magazine tillexempel så kommer ni få en 38 sidor lång guide över den fantastiska staden i väst. Irregular Choise är en av dem pärlorna. De är fett underskattade hos svenska bloggare, men jag tycker ändå att deras fräcka stil borde passa många. Mina favoriter är ovan men det finns även fler som är mer utflippade och många fler som är ganska neutrala. Skoutbudet är helt makalöst i London överlag och det är billigt som tusan.


Följetång: M.I.A - Marc Jacobs




Damn ugly clothes, damn pretty girl



Våran favorittjej M.I.A är ansiktet utåt i Marc Jacobs vårkollektion för 2008. Jag är likgiltig inför bilderna, jag vet att M.I.A kan bättre, Marc Jacobs ger jag inte så mycket energi, han är för överskattad. Bilderna är inte det bästa, men fortfarande ett roligt sammarbete.

Dock har en fågel viskat i mitt öra att M.I.A har en eget klädmärke, bombarjackor och leggings. Can't wait.

Följetång: Jean-Charles de Castelbajac - M.I.A


Appropå Jean-Charles de Castelbajac så tippade jag tidigare att M.I.A borde digga det han gör. Här har jag beviset:

Följetång: London - Jean-Charles de Castelbajac




En annan sak som får mig att vilja tråna efter London är Jean-Charles de Castelbajac's nyöppnade butik. 8 Maj närmare bestämt. Hit it at Conduit Street 50-51 W1.

Följetång: Kanye West - London




Det var ett tag sen jag bestämde mig; I Love it.

Jag har Londonabstinens mina damer och herrar. Det lutar väl sig åt att jag och Bellish drar dit ett par dagar precis när tidningen har släppts. För att ta en välförtjänt minisemester. Det jobbiga är ju att vi ska ha råd med en tågluff i Augusti- September också och då kan vi också åka till London. Men jag vill dit nuuuuuu.

Kanye West ska spela i London den 25 Juli
Det här är Glow in Dark Tour i USA, skulle den inte vara klockren att se?


Bild från Kanye's officiella blogg

I give my imaginary boyfriend an imaginary shirt




Asos har 20% rabatt på herr t-shirtar just nu.
Synd att jag inte har en pojkvän att skämma bort med min goda smak.


Insight Boozed UpInsight Kick it, Franklin & Marshall, Levi's Face of Fear


14 Maj


Ja då har jag ju fixilurat lite med designen under natten. Har gjort bloggen helt internationell nu och tackvare Lolita så kan nu min blogg översättas automatiskt till massa olika språk. Inte helt och hållet, men bättre än att jag ska sitta och hacka mig fram på engelska. Haha. Sedan har jag gjort lite snyggare, tagit bort en massa junk, ändrat klockan som har gått fel sedan sommartiden ändrades, jag stördes mycket av det haha. Det enda jag har kvar nu är kassetten i headern som står där och är knäpptyst. Dags för en ny mixtape.

Annars då. Idag var vi, jag och Bella på en två timmars lång rådgivningsmöte på skatteverket. Mycket mycket givande med två mycket trevliga damer. Gun och Sara närmare bestämt. Skönt att ha någon på skatteverket att kunna ringa till om det krisar. Jag är positiv inför framtiden.

Sedan ringde vi runt till olika företag och försökte sälja annonsplatser, men inget napp idag. Kirrade framsidan också som måste vara i CMYK-färg för att kunna tryckas med plåtar, de färgerna är så gråa och trista att jag kräks. Deprimerande. Men vi lyckades hitta några acceptabla. Har även skickat in lite olika offerter till fler tryckeri, bland annat på klistermärken och afficher. Snart kommer ni som bor i Stockholm inte gå någonstans utan att se vår logga. Haha, jag bara skoja. Men en slapp och bra dag trots det dumma vädret.

I morgon jobbar jag hela dagen, men jag slänger nog iväg en kråka eller två under Vakna!

Annars får ni ha en kanoners dag.

I want see your grill, you wanna see my, what?




Idag kom mina Grillz från Ebay, lite knasiga var dem, men vad ska man räkna med när dem kostar 9 dollar$? Unnade mig även ett ropehalsband, har suktat efter det sen urminnes tider. Nu har jag nog det fetaste som går att få tag på för en billig penning så jag är nöjd. More is more ibland vettni. Nu kommer jag göra alla jävligt förbannade på Kiss konserten. HAHAHAHHA.



Sedan har jag köpt vanliga silvriga bamboo för ett tag sedan, samt ett litet stycke Ponyville. Mini My Little Pony. Officiall såklart.Så pysslade jag ihop det till detta. Dålig bild men men. Har även även köpt ett par andra bamboo hoops med en rosa sten. På Söderklenoden som vanligt. Fast den ena stenen har redan ramlat av, fast lätt fixat med lite lim.





I'm tacky Kentucky




Alla män tycker mina älsklingsskor ser porriga ut.

Diesel will you marry me?


Asos må ha dåligt utbud av Diesel jeans, men desto bättre utbud över lag. Förutom de mintgröna jeansen och de urläckra badräkterna som jag har skrivit om tidigare. Så skulle jag, om jag hade pengar, lätt klickat hem det nedan.



Klänning av skinnimmitation, gul klänning, pumps, jeans, top


Nått gamalt, nått nytt, nått lånat, nått blått




Jag publicerar denna även fast den är gamal och värdelös. Kommer ändå fota kläderna snart ändå, men vill ändå dela med mig av FEBRUARIS inköp, hehe, har en hel del annat som kommer ploppa ner i brevlådan.











Dessutom är inte dessa brillor med i videon. Jag beställde 8 par brillor från ebay. Av Celebrity Trends and Styles och jag vill tipsa er om dem, mycket prisvärda brillor med bra frakt.

På tal om det, min kära Isabel frågade lite om frakt och tull från ebay. Jag kan svara lite på det nu faktiskt. Var det gäller tull så har jag inte fått tulla en enda pinal från Ebay. Jag vågar säga att jag har beställt hundratals prylar från staterna, men det är endast vid två tillfällen har jag fått tulla. Båda av dem var när jag köpte grejer från en webbshop i USA. Det är inte ofta man tullar Ebay grejer det vill säga.

Vad det gäller frakten är det lite svårare, det beror på många faktorer. Först och främst vilket land det skickas ifrån, oftast är det USA (men man kan även shoppa på ebay.uk.co och ebay.fr mfl mfl) men ibland skickas det direkt från tillverkaren i kina, taiwan mm. Och där ska man se upp, då kan frakten bli rysligt dyr.

Oftast kan man se vad frakten till Sverige blir, om man går längst ner på auktionen och byter destinationsland. Ibland tar vissa säljare grymma överpriser, då måste ni säga till. Vanliga priser är; ett par smycken ska inte överstiga 15 dollar, ett par skor ska ligga runt 25-30 dollar och en t-shirt eller klänning ska ligga runt 15-25 dollar. Jag fick tillexempel betala 48 dollar för alla mina My Little Pony party prylar. De vägde inte ens ett kilo och det var helt klart överpris, se till innan du budar på flera auktioner hos samma säljare om han eller hon har fint pris på kombinerad frakt. Mitt bästa tips är att läsa igenom auktionen noga, om du undrar över något så är det bara att maila säljaren, alla svarar snabbt och är trevliga.


Om du inte vill handla utomlands ifrån så hittade jag dessa läckra gobitar på SoVintage.se. Dessutom kan ni från och med igår vinna massa märkesbrillor på The Voice. Lycka till att hitta er favorit bland vårens hetaste accessoar!

Mixtaped Magazine <3 Mahoyo



Ett per tuffa brudar har länge arbetat med webbshoppen Mahoyo, jag tror att dem har arbetat med den lika länge som vi med tidningen. De verkar grymt schyssta och har nog samma motto som oss, om det inte är perfekt från början så får det lika gärna va. Det tar längre tid om man vill ha det perfekt från början, men å andra sidan slipper man skämmas för att man missat nått.

Mahoyo brudarna kan till och med - förutom en grym design på shopen - kunna presentera Pa:nuu för första gången i Sverige. Härligt! Keep up the good work chicks!

Fians favoriter



Baggy stuprör i nylon, märke bARBARA Í gONGINI




Rosa handgjort limiterat örhänge i plast, märke I Saved Laurence



Vitt handgjort kasett halsband, märke I Saved Laurence




Chunky White Chain, märke I Saved Laurence



LDN tee teal, märke I Saved Laurence



Freestyle tee purple, märke I Saved Laurence



Adea oversize tee, märke Pa:nuu



Ali sweater blue, märke Pa:nuu

Me and Mr. Jones




Amy Winehouse, även denna kvinna påminner mig endast om Hökmossen. Den bättre delen, då man började sent och hade hela morgonen på sig. Man struttade runt i bara trosorna och lagade en fet brunch med äggröra och hela baletten. Jag saknar det lite, till och med frosten när det knarrade under fötterna. Inte för att jag vill ha tillbaka vintern redan, utan för att det påminner mig om de gångerna man gått till tvättstugan med alldeles för mycket tvätt och liknande.

Idag har jag inte alls mått strålande mina kära vänner, eller det var väl mer för 3 timmar sen det värsta började. Då jag insåg att klockan var 20 och jag inte hade gjort annat nyttigt än att skickat iväg några offerter och konstaterat vissa saker som tar 2 sekunder.

Jag vet att man behöver dagar som denna ibland, men jag har inte råd med det just nu, för mycket står på spel och jag har ingen tid att förlora. Dock har jag bara lust att skaka av mig allt, inte ta nått ansvar, bara jobba jobba jobba och sedan ta hand om mig själv och bara mig själv.

Jag vill dock inte vara ensam längre, hela den här helgen har varit underbar vädermässigt. Jag hade gärna hängt i en park om jag hade haft vänner. Men det har jag inga. Jag hade gärna gått på David Lachapelle, men aldrig själv. Jag hade gärna gjort en massa saker, och jag har kontaktat människor mest hela tiden. Men alla, precis alla har totalt ignorerat mig. Jag börjar undra om det är nått fel med min telefon. Har ni haft liknande problem? I så fall så har jag gått runt och deppat i onödan.

Vet ni vad jag skulle vilja göra just nu? Få ut denna (förbaskade) tidningen, helst imorgon. Sedan ta första bästa flyg till London. Med någon. Stanna där ett par 10-dagar kanske. Som förra gången. Suga in allt. Ta det lungt. Sitta still. Dricka god brittisk junk. Festa till benen lossnar likt en Barbie. Sova till 12 så man får ångest att halva dagen har gått. Men skaka av ångesten samma stund som man kommer på att man kan stanna hur länge man vill. Flyget hem ska inte vara bokat.

Gonatt kära vänner. Imorgon ska jag jobba och finna lite lycka och livsglädje. Träffa Agnes som kommer hem från Israel. Just nu sitter jag sitter här med te, rökelser och Mr. Jones. Skönhetssömnen väntar.

Ett grått inlägg, ett snyggt grått inlägg




Håkan Hellström är nog den person som påminner mig mest om flytten till Hökmossen. Jag brukade alltid lyssna på honom innan jag somnade eller när jag vaknade. Denna låt kommer dock påminna mig om den här våren. Måste lyssna på den varje dag, längtar till alla festivaler då man får se han live.

Grå, kanske inte den färgen man tänker på denna soliga sommardag. Men det gör jag, dessa gråa Dr.Denim Jeans införskaffas på nästa lön. Dessa skor från Ebay skulle jag inte tacka nej till.

image1718image1732

abcdefgk


image1733

Hej bloggen. Ska snart ut i solen och jobba. Skönt att sitta hemma och jobba tycker jag.
Denna top köpte jag på H&M förra våren, har dock inte den tillhörande underdelen. Jag tyckte den var söt ändå. Dock är såna här axelbandslösa toppar skitjobbiga tycker jag, så den använder jag endast hemma på tomten.

Oh Betsey Johnson


Andra underbara blåsor från Betsey Johnson, aqua all the way baby
Click the picture

image1725image1726
image1727image1728


image1730
Ja men dessa väskor är verkligen gotta haves!



image1729
image1731

Am i size -1?


image1723image1724
Jag och Bella var på Gina Tricot idag. Det är ovanligt att jag är där, för jag mår bara dåligt över alla grejer jag inte kan köpa men vill ha. Jag såg ju den där vita klänningen på Vakna. Som även fanns i andra färger. Tyvärr var storlek 36 alldeles för stor på mig ;'( jag har inte pattarna för en sådan klänning. Men den läggs på högen av klänningar jag syr upp själv när vi har lagat vår symaskin. Heppa! Heppa!

Today I love shoes


image1722image1720
image1721Det var riktigt längesen jag trånade efter mängder av skor. Anledningarna kan ju vara att pengarna rykt ganska snabbt på andra saker och att man därför har undvikt att surfa runt och titta på skor. Därför att man mår ju dåligt när man inte har råd. Andra anledningar är att jag helt enkelt inte har haft tid.

Men det är en parentes nu. Skorna ovan skulle jag inte tacka nej till, de gröna är från allas våran Christian Louboutin. De guldiga är Givenchy, så även de andra. Men tyvärr har jag inte hittat dem til försäljning på nätet, den bliden kommer från Style.

Mixtaped Magazine <3 WeSC


image1719

En muppig bild inne på WeSC. Just nu sitter jag dock inne i vårt badrum, för jag ska ta ett välförtjänt bad. Efter det ska jag sätta mig och lapa in den sista av kvällenssommarsol. Och blogga såklart, nu känner jag lusten och längtan efter er. Det märks kanske?

För övrigt så var det en dålig start på morgonen, ganska förväntat. Missade bussen och bussen efter det var proppfull med en massa 12-åringar. Vi kom i alla fall 20 min tidigt till mötet och sedan gick allt som med glidmedel. Hannah på WeSC var något av det trevligaste, vi får se vad och vilket sammarbete vi kommer fram till. Det låter ovande, ett steg närmare.

7 Maj


Jag vaknade kl 11:45 i morse. Tur att jag inte öppnade på jobbet eller liknande då jag stängde av väckarklockan i sömnen. Min dag var ändå förstörd, jag hade ju missat Elin Kling med Vakna. Tydligen hade hon snackat om studentklänningar vilket jag inte bryr mig om ett dyft, och det var ju tur.

Fast jag skulle ju hinna med en massa andra saker också. Framförallt att jogga, vilket jag inte alls hade lust med kl 12. Så jag värmde på lite lökringar och såsade i soffan till kl 15 då jag gjorde mig i ordning till jobbet. En ganska deppig dag då jag egentligen ändå hade tid att göra en massa saker. Men men. Lite semester får man la unna sig.

Jag har förresten börjat med ett nytt beroende. Först och främst är det Addiction Solitare på GameHouse, men det är även alla andra nedladdningsbara spel där som jag blir helt galen i. Måste klara alla liksom. Det är svinkul. Jag älskar små värdelösa spel på internet. Som är sådär braindead.

Nu ska jag snart knyta mig. För i morgon är en milstolpe i Mixtaped Magazines korta lilla liv. Vi ska på vår första marknadsföringsmöte, det är klädmärket WeSC som var lite intresserade att möjligtvis annonsera i vår tidning. Håll tummarna!
image1717
Förresten kan jag fortfarande inte sluta tänka på de neonfärgade (gula och rosa) pumpsen som fanns på Office i London när jag var där. När jag var med Patsy igår så såg jag liknande (inte lika snygg form och klack men exakt samma neongula färg) på Bianco Footwear. Det är dock lack och inte läder, men det kanske får duga? De kostar ju bara 4 pistoler. Hoppas de finns kvar i stl 36 vid nästa löning. Yay!

The last winner... For a while


Ja då ska jag presentera vinnaren av senaste Fixa Outfiten, tyvärr vart det föreseningar. Och jag känner att jag inte kan stå för dem längre, så därför blir detta den sista vinnaren på ett tag. Jag måste fixa lite i mitt liv innan jag kan hänga upp mig på måsten. Det är inte så himla omständigt att sköta en sån här tävling, men att fixa priserna och hålla reda på folks adresser är destomer förrvirrande. Därför kan jag stolt presentera Ellen med bloggen FuckingFancy som vinnare sista vinnare!

Här är hennes bidrag
image1716



Vad skönt, nu är min blogg helt kravfri, det gör att jag säkerligen kommer att spontanblogga mer. Då den inte ger mig skuldkänslor.

Ready for the beach, with Juicy Couture


Detta år kommer jag nog inte köpa några nya bikinis eller baddräkter, jag har redan en hel del som jag älskar fortfarande. Men om jag skulle vara i behov av något nytt så skulle jag inte tveka att köpa dessa nedan. Helt underbara. Finns på Asos btw.

Click the picture
image1713image1711image1712image1710

Jag kan inte vänta tills jag får simma i havet igen!!!

Åhh, förresten, om du ändå ska handla på Asos och har blank hy, så kan du klicka hem denna snygga Anti-shine powder. Synd för mig att jag inte har blank hy :(

image1714

Give Åsa Jungnelius some love


image1705

Jag har tidigare erkänt att jag har trånat efter Åsas stiletter sedan fyra år tillbaka. Det var nog hon som fick mig att älska klackskor från början, jag köpte väl mina första runt där i krokarna av 2004. Jag har väl en 25 pa nu eller något, säkert mer. Jag har inte sålt så många, bara ett enda par som jag kan minnas. Annars har jag alla kvar. Men det var inte det vi skulle snacka om nu.

image1709

Åsa Jungnelius var från början en glasblåsare, sedan en tid tillbaka arbetar hon som glaskonsnär. Det senaste hon kan presentera i sin portfolio är ett sammarbete med Kosta Boda. Där ska hon föra in sex och bling-bling i Svenskarnas vardagsrum. Ett ovanligt inslag i Kosta Bodas anrika profil. Min favorit från hennes kollektion Make Up är nagelacket som är hela 44,5 cm hög. Det är såna prydnader jag vill satsa på i mitt framtida hem.

Här nedan är mina favoriter genom tiderna, de är stilrena men säger ändå så mycket!
image1707
image1708

image1706

6 Maj


image1705

Idag såg jag en gamal Systembolaget påse på en cykelsadel vid Hötorget. Det var ju längesen de bytte, 2004 va? Det var när jag gick i ettan i alla fall. Då kan man fråga sig om han eller hon har haft samma påse på den sadeln i 4 år. Rolig tanke, måste vara en hyvens kvalitet. Jag älskar dessa kult påsar. Äger en egen faktiskt, men den är det hål i, så jag hade lite lust att sno denna, men jag nöjde mig med ett kort. Minns du dem?

Jag kom hem för cirka en timme sen. Har jobbat, sen åkte jag in till stan för att jag var i desperat behov av Patsy. Min klippa, och som jag hoppats så var hon på Footlocker. Det var så himla kul, för hela resan dit så var jag så spänd om hon skulle vara där eller inte och när man kommer in så står hon där men man der det inte direkt för hon är FÄRGLÖS. Haha så kul, jag kan inte minnas om jag sett henne i bara svarta och vita kläder innan, men det är ju deras jobbmundering så det är inte så värst konstigt. Jag fick världens bästa kram när jag kom dit, och då var mina bekymmer som bortblåsta.

Det är så bra med Katta och Patsy, man kan bara dyka upp och de har alltid tid och ork. Jag är så äckligt lyckligt lottad som har dem. Det vill jag säga. Jag har mått piss sedan igår då jag hade ett lågstadietjaffs med en person som har betytt mycket för mig. Känns så himla trisst om det kommer vara spänt hela sommaren. But what to do, Patsy ryckte upp mig i alla fall så nu är jag fulltankad med energi.

Dock blev jag väldigt arg och besviken på mig alldeles nyss. Jag har ju missat Andy Warhol grejen på Moderna. Sista dagen var i Söndags. Varför gick jag inte på den förförra helgen som jag sa? Jag kommer nog aldrig förlåta mig. Det var en one in a lifetime utställning med ett brett sortiment av hans verk, från tryck till filmer. Fan, fan, fan, fan. Men så går det när man inte har tid eller vänner som kan gå. Fan, fan, fan. Kan någon som var där snälla ljuga och säga att den sög ;'(

Imorgon börjar jag 16 så då ska jag passa på att ut och springa lite, har bestämt att från och med nu ska jag upp kl 7 och springa varje morgon. 30 min. Även fast jag är ledig. Sedan kan jag sätta mig och kolla på Vakna med the Voice. Jakob, Paul och Josefin är så jävla skööööööna. Älskar dem, har kollat på det varje dag. Kommer sakna dem till döden under sommaren.

Ja, och så har jag kommit på en bra idé för mig att vara tidseffektiv. Eftersom jag inte hinner blogga så som mitt schema ser ut just nu, så har jag kommit på att jag kan blogga de timmarna jag tittar på TV'n innan jobbet på mornarna. Bra va. Vi säger så!

Gonatt!

Nu kommer det igen


image1704


Jag saknar ett år sen. Precis ett år sen. Vem skulle tro det? Jag som var dödsstressad då, avled av ångest och gråtattacker ibland vill jag minnas. Studenten, skivan och betyget skulle ju kirras. Men gud vad livet var en fest. Good hairday varje dag, min kropp pallade festen, framför allt mina fötter. Eller så var jag lycklig då för då var alla så snälla, nu är det så jävligt hemma och mest över allt. Helst vill jag bara ligga i sängen varje dag, ruttna ett litet tag, tills man kan ligga och ruttna i solen utan att frysa.

Patsy och jag sa att 2008 skulle bli bästa ever. Jag är inte så himla säker längre. Med 25 dagar kvar till - förhoppningsvis - mitt livs konert så har jag inte ett dugg lust att gå längre. Om du läser detta och tar åt dig så säger jag sug min kuk.

Mest av allt saknar jag mitt hår, min färg och min lugg. Och en man vid namn Dante.

She's into music too



The color of this spring


Då listar jag Ebay favoriterna som vanligt!

Finn en färgsprakande inspiration och klicka på bilderna om du vill investera

image1685
image1686
image1687image1688
image1689
image1690
image1693
image1694
image1691
image1695
image1696
image1697
image1698
image1699
image1700
image1702
image1701
image1703

I'm lovin' it!


image1684Då har jag äntligen fått beviset i min hand. Jag äger just nu ett stamort på McDonald's, halleluja! Som jag har väntat. Det betyder att jag får rabatt på varenda meny jag köper från och med nu, så jävla nasty :P. Jag äter ju där 2-3 gånger i veckan, beroende på hur mycket jag jobbar, ibland kan det vara upp till 5 gånger. Så det var äntligen på tiden att man fick en bekräftelse.

Så nu är jag stammis på McDonald's och på Sveriges bästa pizzera. Där jag förresten fick gratis pizza förra veckan. Hur ska detta sluta? :P:P

Diesel - Beach Party


image1682
image1683

Jag tror jag fick lite ögonorgasm när jag gick in på Diesels hemsida.
Det måste var det snyggaste på mycket länge.


1 Maj


image1679

Ah men shit, jag sitter just nu och tittar på rapport. Det handlar om hur ungdomar kan få tag i alkohol på diverse sätt, due to valborg liksom. Hur kan SVT vara bättre på att spåra langare än Polisen?

Gårdagen tillbringade jag på Bar Bazar i Slussen. De tog ingen leg i dörren och var oseriösa i baren. Varför håller man på så oprofficionellt på valborg? Jag är 20 bast, jag är på krogen för att jag inte vill umgås med fulla 16-åringar. Det gick så långt att jag ringde polisen. Den största skandalen var dock att det tog 30 min for Stockholmspolisen att ens svara. Det är helt oacceptabelt. Jag ringde dock 114 14 istället för 112 då jag inte vill belasta nödnummer. Men 30 min är fortfarande alldeles för lång tid.

När poliserna entrade krogen så gick många, krogägaren satte ena bartendern i dörren. Men poliserna vandrade bara omkring och tittade leg på vissa människor. De var där inne max 5 minuter, det var i och för sig bättre än inget, och jag förstår att de har viktigare saker för sig. Men det kändes lamt, här har dussintals minderåriga kunnat sitta och dricka mellan 22-01. Det är bara ett av många ställen och jag blir så jävla förbannad. Va barn så länge ni kan för fan, det är inte ett dugg ballt att ligga och spy. Det är inte ett dugg ballt att vara less på krogen innan man fyllt 18.

Jag hoppas jag har några som är under 18 som läser denna bloggen och lyssnar på mig nu. Jag ser upp till männiksor som respekterar åldersgränser, folk som kan ta hand om och känner sig själva. Coola människor är de som skiter i vad andra tycker, som beter sig ödmjukt och trevligt. Speciellt coola människor är de som sticker ut från mängden och vågar säga nej till grupptryck.

Satsa dina pengar och energi på att förverkliga dina drömmar istället. För varje år du skjuter fram din alkoholdebut så reducerar du risken att bli alkoholist med 17%. Och att vara beroende av nått är inte så ballt va? Då har man ju gett sin egen makt till någonting annat. Tänk på det.

Jag hoppas alla kom hem väl igår, själv sitter jag här bakis som ett ägg och har gottat mig i lökringar. Jag är grymt ocool just nu.
RSS 2.0