FACEBOOK ÄGER DIG


Haha jag visste att det var nått lurt med Facebook, Microsoft äger ju skiten och jag hatar dem över hela mitt svarta hjärta. Jag använder Apple for life, därför har jag aldrig och kommer aldrig skaffa Facebook.

Tackvare min soulmate Bella så fick jag läsa om detta i metro.

Så ni som har Facebook, jag tillåter INGA bilder på mig!!!

Jag ger gratis kurs till den som vill byta till Mac, den här världen borde göra en helomvändning!! Jag är arg nu eller nått!


Steed Lord at H&M


image171

Nu vet jag inte om jag ska fira med champange eller bara kräkas hela kvällen. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Så här. Det är en mild vinter, Januari 2007, Fian och Bella arbetar med sitt projektarbete och upptäcker planeten Tellus i särklass (just då) grymmaste band. Steed Lord. Vi diggar dem som fan och önskar dem all framgång, för vi vet att trots framgång kommer Steed Lord alltid köra sin grej, de kommer aldrig bli giriga eller kommersiella. Nu vet jag inte om jag kan hålla med mig själv om det, eller om jag överreagerar. Steed Lord har just gjort en kollektion till världens mest komersiella klädkedja. Tycker jag om det eller inte?

Det jag blir bitter över, och som jag ofta blir, töntigt nog, är att man vill vara ensam med något. Jag vill vara ensam med att gilla Steed Lord, men ändå önskar jag att dem kan tjäna mer pengar på vad dem gör. Varför jag vill spy är för att jag just nu inte har pengar att köpa något av deras kläder, och jag kommer slita ut mina ögon om jag ser Club kids, minderåriga eller modeslavar ha på sig dessa kläder utan att ens veta ursprunget. Speciellt den med glassen, det är deras logga! Orka gå runt med ett bands logga utan att veta ett dyft, det är som alla de här hårdrocks tshirtarna som alla fjortisar har, vet dem vilka Lynryd Skynryd är liksom? Nej människor, köp gärna kläderna men supporta även bandet på fler sätt! Öppna ögonen!

Steed Lords design är med i ett projekt som heter Icelandic Artist Designing for H&M och andra designers är; Naked Ape (Islänskt klädmärke som designar utflippade tshirtar och leggings). Mer information om sammarbetet kan jag tyvärr inte hitta. Bilderna nedan kommer från Steed Lords Myspace och på bilden syns sångeskan Kali.




Victoria's Secret Fashion Show - Spice Girls


image170

Årets upplaga av Victoria's Secret Fashion Show börjar närma sig. Den 14 November hålls den på Hollywood's Kodak Theatre och den 4 December sänds den på CBS, Amerikansk TV. Den största nyheten innan showen är att flickorna i Spice Girls kommer vara de stora artisterna under årets Fashion Show. De sägs redan träna på sitt framträdande, vilket kommer bli deras största come back konsert någonsin.

Spice Girls tar även hjälp av Victoria's Secret genom att sälja sin Greatest Hits skiva både i butiker och på internet..


Tjuvlyssnat #2 - Den nya tidens förhållanden har sina egna komplikationer


Då var det dags för den första riktiga tjuvlyssnat. En klassiker taget från tjuvlyssnat.se:

Gröna linjen mot Farsta Strand

Tjej ~20 (till sin kompis): Det tråkiga är att jag aldrig kan berätta för honom att jag är gravid eftersom han aldrig är online på MSN!


Kändisar mot HIV


image169Bänka er framför datorn den 15 November! Kampanjen 7th On Sale drar då igång på Ebay. Det är en kampanj som har som mål att samla in pengar till bidrag för dem som lever med HIV och AIDS. Det kommer finnas tusentals auktioner uppe mellan 15 November och 6 December. Auktionerna består av märkeskläder som butiker och designers gett bort gratis. Men även kläder, skor, smycken som blivit använda av andra kändisar. Så passa på att hjälp de sjuka, men samtidigt hitta dig ett fynd av den där Marc Jacobs väskan som är slutsåld.


















Stella McCartney & Christian Louboutin


Stella McCartney och Christian Louboutin (ååååhhh Christian Louboutin) får mig att vilja gå i kortkort kjol och lårhöga stövlar á la 90-tal. Det är förbjudet snyggt, undrar om man skulle bli accepterad?

image168



Självlysande naglar


Väldigt osmakligt kanske, men jävligt tufft om ni frågar mig. På House of Rave kan du köpa självlysande naglar. Kolla på videon under hur det fungerar. Det är som dessa glowsticks, naglarna lyser i 4 timmar!

Kanske lossnar på en gång när dem bara sitter fast med dubbelhäftande tejp, men hey! Dem kostar endast $5.75!

På House of Rave finns även skor med självlysande sula!





29 Oktober


Jag har inte haft tid att blogga i helgen. Jag vet förlåt. Jag har festat och jobbat omvartannat. Dessutom har jag försökt flytta ordentligt. Det har gått bra, nu har jag hälften av mina klacksor här och hälften hos mami och papi. Likaså med kläderna. Jag har lovat att visa en bild på mitt gamla rum, det är faktiskt inte färdigstädat än, så det kommer dröja, men ni ser ju bakom mig lite på bilderna. Såklart har jag rosa på väggarna, men ni ska bara se resten ;).

Åhh jag har så mycket jag vill säga men jag vet inte hur. Kommer nog sitta uppe hela natten och posta en massa :D Jag har saknat er. Jag är ledig imorron så jag kan sova länge.

Jag suger ju på att posta vad jag har på mig, det finns många anledningar men den största är att jag inte orkar ladda in bilder varje dag. Här kommer iaf lite outfits från helgen:


Mission: Skaffa en ordentlig kamera



Nicole Richie


image164

Nicole Richie har flera gånger setts röka under graviditeten. Nicole är just nu i 7:e månaden och det är naturligtvis skadligt för barnet. Varför kan man inte hejda sig? Jag skulle inte ens vara i närheten av folk som röker ens när jag är i vilken månad som helst. Vilken jävla korkad brud! Kom inte och säg "I still Love her".


26 Oktober


image163
Nu är jag hos mami och papi på Värmdö, och hälsar på några nykläckta krabater. 3 små korvar föddes kl 2.45 i natt, jag bjuder på en bild. Men det kommer nog bättre sen när min mästerfotograf till lillasyster fotar med sin systemkamera. Enjoy!

Igår flyttade jag då som bekant hemifrån, det var skitkul. Lindas mamma hade köpt cider till oss så vi skulle fira. Jag fattar dock inte förns nu hur mycket saker man måste köpa när man inte bor hemma, helt sjukt. Bestick, handduk, schampoo & Balsam, inpackning, tandborse, tandkräm, handkräm, vitaminer, järntillskott.. Jag orkar inte skriva mer, det är kul som fan, allt är nytt :D







Justin Timberlake


image158Som bekant så släppte Justin Timberlake sitt bejublade album Futuresex/Lovesound år 2006. Han har som få, fått pris för samma album hela två år i rad på MTV's Video Music Awards i USA. År 2006 vann han Best Male Artist och Best Pop Act awards. I år kammade han hem flest vinster av alla bland annat, Best Male Artist, Best choreography (My Love) och Best Direction (What Goes Around/Comes Around). Han har levt bra på denna skriva helt enkelt.

Ingen kan ha undgått hans succé singel efter singel, och nu tänker han förlänga livslängden på samma album. November kommer gå i Justins namn, och fansen hans kommer inte bli besvikna. Den 27 November återsläpps Futuresex/Lovesound i en Deluxe utgåva. Den nya skivan kommer innehålla de 12 originalspåren men även en remix på Until the End of Time med Beyoncé. Den nya utgåvan kommer även innehålla ytterligare spår med sammarbeten av olika megastjärnor. Om inte det var nog så kommer det att inkluderas en DVD fullspäckad med videoklipp från olika konserter världen över, men även making of och director comments till dom videor han släppt i samband till ursprungsskivan.

Han kommer även (och det är det här som är intressant) den 23 November släppa en DVD Futuresex/Loveshow Live From Madison Square Garden. Det är här alla ni som inte kunde komma till Globen den 19 Juni kan få eran upprättelse. Inget går upp mot att se allt live, men att få möjligheten att se showen överhuvudtaget är en befrielse. Jag var där den 19 Juni. Bilden till inlägget är faktiskt taget av min mobiltelefon. Jag måste säga att det är den näst bästa konserten jag varit på (efter Backstreet Boys 2005). Som kuriosa så var jag faktiskt med i Metro Stockholm angående konserten. Om ni inte var på konserten så är denna DVD värd mer än sin vikt i guld, för vilken människa som helst, showen kommer nog sprängas genom TV-rutan och in your face, så bra var den. DVDn innehåller även extramaterial och intervjuer!

Notify Jeans


I somras blev två jeans stulna av mig på Peace & Love Festival i Borlänge (tillsammans med en hel del andra kläder). Detta resulterade i jeansbrist, mina andra jeans är ju inte heller helt nya och de måste nog skrotas snart. Jag är därför i desperat behov av nya jeans. Nyligen köpte jag dock ett par Killah byxor men jag känner att dem inte räcker. Därför är jag (trots min strama budget) ute efter högkvalitativa byxor. Jag vet att dyra byxor inte behöver ha kvalitet (jag vill gärna köpa ett par över 1000-lappen för det har jag aldrig gjort förr) men jag tros ha hittat ett märke som verkar ge bra kvalitet i prisklassen kring 2000-2700 kronor.

Märket heter Notify det jag undrar är om någon har erfarenhet av detta märke? Finns det Svenska återförsäljare? Jag har nämligen svårt att köpa jeans om jag inte testat dem innan. Och beställa jeans från staterna för 2500 och inte veta om de känns bra, känns lite riskfyllt.

Jag har länge letat efter dessa guldiga jeans som Hilary Duff har på bilden nedan, tror ni att de guldiga jeansen från Notify är lika snygga? Själv tycker jag Notify ser lite mörka ut och inte lika guldiga. Men det kanske är paparazzi blixtarna som gör att dem ser så ljusa ut?

image151image152



Notify är kända för att lägga på ett lager av vax på sina jeans, vilket i vissa modeller kan associera till skinnbyxor. Jag tycker det verkar intressant att köpa såna, lite behandlade byxor, istället för Cheap Monday eller ett par vanliga på Gina Tricot. Här nedan ser ni exempel från deras hemsida, på hur snygga deras byxor verkar vara.


Roberto Cavalli at H&M


Som guldmedlem i H&M fick jag idag en sneak peak på Roberto Cavallis höstkollektion för H&M. Det var som förväntat väldigt mycket leopard, svart, guld och jordnära färger. Jag tycker överlag att det var en bra kollektion, som alltid när H&M sammarbetar med desingers. Men som vanligt tycker jag att det är lite platt, och färglöst. Men det brukar det även vara på hösten, det är då man behöver krydda i tillvaron.

Det är 7 dagar sen den här bloggen startades och under denna vecka har jag lyckats posta mer än 100 bilder. Det verkar ovanligt mycket, men jag gillar bilder. Så här får ni alla 29 bilder på damkollektionen som jag fick till mobilen, det handlar om 25 plagg inkl accessoarer och underkläder. Kollektionen släpps
Torsdagen den 8 November. Enjoy!




Min favorit är Zebra trenchcoaten, men jag kommer aldrig ha råd med 1498:- om en vecka!

Efter önskningar så slänger jag även upp herrarnas kollektion. Även fast jag inte ägnar mig åt herrmode ;)


25 Oktober


Jag gör det igen! Sitter uppe till 4 och hjälper inte mig själv i målet att vända tillbaka dygnet. Nu är det nästan too late, kan ha det så här tills efter denna helg. Om det inte vore så att jag jobbade både Lördag och Söndag -.- Men pengar är pengar och nu ska jag ha råd att betala min egen mat.

Jag ligger (otroligt nog) kvar på Style Search förstaplats för bloggar. Gör mig inte besviken när jag vaknar imorron, (förresten vaknar jag om 3 timmar så ni hinner nog inte göra så mycket under den tiden). Men vad jag vill ha sagt är att ni får gärna rösta på min blogg på knappen här under. Det är inget trick, och ni behöver inte fylla i nått eller lämna ut några uppgifter. Det är som ett klick för skogen, fast som ett klick för Fian. Det tar en millisekund, så seså klicka nu!



Personlighets Test


Hoppa inte över detta inlägg för att det är lång text, du behöver inte läsa den!

Jag vill bara tipsa er om världens skummaste personlighetstest jag hittade på internet. Du svarar på 20 korta Ja och Nej frågor. Sedan får du ett svar som är flera spaltmeter långt, det är kanske jobbigt att läsa. Men mer än 98% stämmer, många av mina kompisar har testat och man blir förstummad! Jag vet inte vad jag ska säga mer än att gör testet här!

Svaren är på engelska men den som blir ESFP har svaret på svenska här nedanför. Jag har försökt översätta så bra som möjligt, men Svenska gramatiken kanske inte strålar, för man blir ju ordblind. I alla fall är denna ändå en sorts presentation om vad jag är för en människa. Om det är någon som intresserar sig, för det mesta här stämmer. Nu ska jag sova Gonatt!


Jag vart ESFP, Extraverted Sensing Feeling Perceiving, typ en person som är utåtriktad, känner sig på saker, tycker/känner/förstår/begriper

ESFP

En ESFP älskar människor och nya erfarenheter. De är livfulla och roliga, och älskar uppmärksamhet och att vara i centrum. De lever för stunden och njuter av drama i sitt liv.


En ESFP har mycket stark mellanmänsklig expertis och har ofta rollen som fredsmäklaren. Att de gör sina beslut genom att använda deras personliga värderingar, blir de ofta oroliga och känner sympati om någon mår dåligt. De är ofta ganska generösa och varma. De är mycket observanta för andra människor och har lätt för att känna av vad som är fel på en person innan andra. De behöver dock inte vara de bästa rådgivarna i hela världen, för att de ogillar teorier och framtidsplaner. Men de är bra på att ge praktisk omsorg.

En ESFP är definitivt en spontan och optimistisk person. De älskar att ha kul. Om en ESFP inte har utvecklat deras tänkesätt genom att ge hänsyn till rationell tanke bearbetning (lära sig att koncentrera sig tror jag att dem menar). Så kommer de bli över-slappahänta, och omedelbart lägga mer vikt i välbehag och tillfredsställelse än deras arbetsuppgifter och åtaganden. De kan också undvika att se långsiktiga följder av deras handlingar.

För en ESFP så är hela världen en stege. De älskar att vara i fokus och framträda för människor. De gör konstant scener för människor för att underhålla och göra andra glada. De älskar att stimulera andras sinne, och är extremt bra på det. De skulle älska att livet konstant var en fest, i vilket dem spelar rollen som värd.

ESFP älskar människor, och människor älskar ESFP. Människor har lätt att acceptera dem, och det är deras största gåva. De är spralliga och entusiastiska. De är som de flesta varma och generösa mot vänner, och överlag behandlar dem alla som en vän. Om förtroendet mot en ESFPs har brutits så gör troligen ESFP en hård och envis bedömning mot personen som svikit dem. ESFP har lätt att hata någon djupt om sådant händer.

Under stress svämmar oftast känslorna över för ESFP och de tänker negativa tankar och förkastar sina möjligheter. Att vara en optimistisk person som lever i en värld av möjligheter så är negativitet inte något som är bra för dem. I ett försök att bekämpa dessa tankar brukar dem komma fram till enkla, globala påståenden som förklarar deras problem. Dessa enkla förklaringarna brukar ibland inte gå till botten med problemet, men de passar ESFP så att dem tillåter sig att komma över problemet.

ESFP är väldigt praktiska, men de hatar struktur och rutiner. De gillar att "Go with the flow", de litar på sin förmåga att improvisera i varje situation. De lär sig bäst genom att få prova på, istället för att läsa i en bok, dom känner sig obekväma med teorier. Om en ESFP inte har utvecklat sin intuitiva sida (förmågan att uppskatta), kommer dem kanske undvika situationer som låter dem tänka teoretiskt. Pågrund av detta kan en ESFP ha svårt i skolan. Å andra sidan har en ESFP lätt att lära sig av andra människor så kallad "Learn by doing".

En ESFP har en mycket utvecklad förståelse för estetisk skönhet, och en excellent känsla för utrymme och funktion. Om dem har råd så har dem oftast mycket fin inredning, och utsmyckning i sitt hem. Över lag så uppskattar dem prydnader, tavlor och andra föremål för estetisk skönhet. Oftast har dem lätt för det lite finare i livet, så som god mat och gott vin.

En ESFP är en bra team player. Han eller hon gillar oftast inte att tillverka problem eller bråk. Utan gillar hellre att tillverka en rolig miljö som möjligt för att få uppgiften gjord. ESFP gör bäst i karriärer där de får använda sin skicklighet med människor, tillsammans med deras förmåga att kläcka idéer. Eftersom de är snabbgående personer som gillar nya erfarenheter så skulle dem välja karriärer som erbjuder eller kräver att tvister löses.

ESFP gillar inte att känna starka band med andra människor, och har särskilda band till djur och människor som knappt går att hitta hos andra människotyper. De har också lätt att sätta stort värde i naturens skönhet.

En ESFP har enorm lust för livet, och vet hur man har kul. De gillar att ta med andra i sin roliga karusell, och är utmärkande kul att vara med. Dom är flexibla, anpassningsbara, genuint intresserade i personer, och oftast välhjärtade. Dem har en speciell förmåga att få ut det roligaste av livet, men de måste se upp för fallgropar som att leva helt och hållet i nuet.

ESFPs har generellt dessa egenskaper:

* Lever i nuet
* Blir exalterade och stimulerade av nya erfarenheter
* Praktiska och realistiska
* Varmt intresserade av människor
* Vetskap om hur man har en trevlig stund, och hur dem ska underhålla andra
* Självständig och klok/kvicktänkt
* Spontan - Planerar sällan i förväg
* Hatar struktur och rutin
* Ogillar teorier och långt skrivna förklaringar
* Känner speciell kontakt till barn och djur
* Starkt utvecklad estetisk uppfattning
* Händig med människor

ESFP är bra på många saker, men kommer inte vara lycklig förrän dem har tillräcklig kontakt med människor, och en hel del nya erfarenheter. De borde välja karriärer som matar dem med nya utmangar och som inte tråkar ut dem.

Följande lista är yrken som är som gjorda för ESFP. Det är meningen att vara som en startlista och inte en fullkomlig lista. Det är ingen garanti att någon eller alla karriärer listad här kommer passa för dig.

Eventuella karriärsval för ESFP:

* Artist, uppträdare och skådespelare
* Försäljare, representant
* Ledare, socialarbete
* Förskola
* Mode designer
* Inreds designer
* Konsult
* Fotograf

ESFP Relationer


ESFP är rolig och behaglig att vara med. De lever för stunden, och vet hur dem ska få ut det mesta av stunden. De är genuint, varmt intresserade av människor och älskar att göra andra glada. De är oftast väldigt välhjärtade och generösa, och de anstränger sig att inte vara i vägen för andra människor, för att vara snäll. Deras kärlek är enkel, rakt fram och ärlig. De undviker ofta att starta relationer som kräver att dem måste tänka mycket och är bra på att uppskatta. De föredrar att saker är ljusa och glada, fastän deras värme, ömhet, tillgivenhet och kärlek rotar sig djupt. Relationens potentiella nedfall kan påverkas av ESFPs tendens för att leva för stunden, ESFP kan därför ibland vara ouppmärksam för de ledtrådar som visar vart relationen är på väg. Eller att ha lätt att tappa långsiktigt engagemang.

ESFP Styrka

* Entusiastik och rolig att älska, de gör allt njutbart
* Smart, kvick, direkt, och populär, människor dras till dem
* Jordnära och sensuell
* Praktisk, har förmåga att leva enkelt och ta hand om daglig göra
* Konstnärlig och kreativ, de gillar att ha attraktiva hem
* Flexibel och olik, de följer strömmen lätt
* De kan lämna dåliga relationer, även om det är svårt
* Försöker få ut det mesta av stunden
* Generösa och varm hjärtade

ESFP Svagheter

* Kan vara oberäkneliga och dåliga med ekonomi
* Tenderar att vara materialistiska
* Ogillar kritik extremt mycket, har lätt att ta saker personligt
* Kan ignorera eller fly från en konflikt istället för att möta den
* Livslångt engagemang kan vara svårt för dom - De tar en dag i taget
* Ger inte så mycket uppmärksamhet år sina egna behov
* Har en tendens att försumma sin hälsa, eller missbruka deras kroppar
* Är alltid exalterad om nått nytt, de kan byta partner ofta

ESFP som älskare


"To love means to open ourselves to the negative as well as the positive - to grief, sorrow, and disappointment as well as to joy, fulfillment, and an intensity of consciousness we did not know was possible before." -- Rollo May

ESFP anammar deras kärleksrelationer på ett Stort sätt - liknande till det sätt de betraktar deras liv generellt. De älskar att vara kär, och försöker att få ut allt av stunden. De tar allt en dag i taget och är obekväm när de tänker på framtiden, eller gör planer långt i förhand. På grund av detta så har inte ESFP lätt att känna långlivat engagemang i människor. De kanske är oerhört engagerad en dag i taget, men planerar inte det i framtiden.

Detta engagemangs problem gäller inte hos alla ESFP. Många personer av den här typen har kommit över svagheten, och har nu ett tillfredsställt, livslångt förhållande. Andra kommer aldrig över detta och flyttar från förhållande till förhållande utan att binda sitt engagemang, de övertalar sig själva att det är så dem vill ha det.

Sexuellt är ESFP en väldigt naturlig och sensuell person som söker och njuter av intim kontakt med deras partner. Att leva i nuet gör att de genast går till nästa steg, och njuter av erfarenheten av alla fem sinnen. De är generösa och varma, och högt angenäm att göra den andra partnern glad.

ESFP kan inte behandla en konflikt överhuvudtaget. De tar all sorts kritik personligt. De kan reagera med ilska och svärord vilket de senare kommer att ta tillbaka. ESFP gör dem själva en tjänst om dem kommer till insikt att kritik kan bli betraktad konservativt, istället för destruktivt. Om de kan ta emot kritik utan att ta det personligt, ESFP kan komma väldigt långt i att göra stora förbättringar var det gäller styrka och hälsa i deras relationer.

ESFP är bokstavligt talat extremt konkreta när de kommunicerar. De säger saker väldigt direkt, abrupt, och kan ibland verka barsk utan avsikt. De gillar när de blir bemötta med samma direkta svar. De ogillar teorier och abstrakta svar, och missuppfattar ofta om svaret inte är fakta. Diskussioner gällande framtid och dåtid är inte ESFPs starka sida, faktum är att de troligen analyserar att framtida behov är något som borde jobbas på direkt.

ESFP är generellt väldigt varm och givande person, med enkla behov och krav från deras partners. De vill bara vara lyckliga, och vill ge lycka till andra. De är energiska och populära individer som ska leva upp till vad samhället kräver av ett par, och låta många nya erfarenheter ligga vid horisonten.

ESFP som föräldrar


"You are the bows from which your children as living arrows are sent forth...
Let your bending in the archer's hand be for gladness;
For even as He loves the arrow that flies,
so He loves also the bow that is stable." -- Kahlil Gibran

The ESFPs "go with the flow", lätt-att-älska attityd kommer förlänga deras barnuppfostran. De är varma och hängivna föräldrar, och är bra på att ge praktisk omvårdnad. De gillar att göra Stora saker, och gillar stora familjer.

ESFP ger generös kärlek och hängivenhet till sina barn, men det har konstant svårt att ge sina barn en strukturerad tillvaro, ordentlig miljö, och ESFP förlitar sig på att deras partner ska stå för den här delen. Slutligen tror ESFP att för mycket struktur inte är hälsosamt för någon, så det är osannolikt att de upprätthåller en redan högt strukturerad och disciplinerad miljö. Om detta är ett drag som är starkt för dig som ESFP, och din partner inte hjälper dig, kan det vara en fallgrop för ESFP som förälder. Barn behöver struktur , vilket kan påverka dem när dem växer upp.

ESFP är väldigt praktsik och konkret i deras dagliga behov, och är oftast väldigt bra på att ta hand om deras barns dagliga behov. Även fast deras liv verkar vara en 'frigörelse', och att deras liv oftast är fulla av roliga evenemang, ESFP är väldigt bra på att hantera många saker på en gång, vilket gör dem speciellt bra på olika problem som kan uppstå i en stor familj.

ESFP har svårigheter att ha en styrande roll, de föredrar att vara barnens vän. De vill dock bli behandlad med respekt, och vill att barnen lyssnar när som helst, och faller ibland in i förälder rollen. Detta kan vara frustrerande för vissa barn, speciellt dem med stark tendens att bedöma, då dem inte kommer förstå vad en ESFP förälder vill.

ESFPs barn kommer oftast minnas sina föräldrar som; Snälla, roliga, lätt att älska, upptempo, hängiven och en aning delad.

ESFP som vän


ESFP är starkt entusiastisk och sprudlande. De är oftast väldigt populära, för att människor dras till dem naturligt. De får genuin fröjd och glädje av erfarenheter de bemöter genom livet, och de vill mer än gärna bilda en hel publik med människor att ta med genom äventyret, och dela glädjen med. ESFP försöker vända varje dag till en fest, och de lyckas oftast med det också!

ESFP är högt värderad för deras talang att ha en trevlig stund, och får därför en genuin värme och intresse genom andra människor. De har extremt bra relation med sina fem sinnen, och har benägenhet att mätta dem med för mycket alkohol, mat eller droger. De tål alla människotyper, även om de inte vill spendera tid på människor dom de tycker verkar tråkiga, eller dem som förväntar sig att ESFP ska kommunicera på en högre uppskattnings nivå. Vissa människor ogillar att ESFP lever en glad-orienterat livsstil.


24 Oktober


Idag vaknade jag sent för att jag var uppe så länge i och med Style Search nya funktion. Egentligen var inte det enda anledningen, fick inte reda på att det skulle finnas en ny bloggfunktion förens vid 4 och då hade jag redan varit uppe waaay för länge.

Efter jag vaknade var det meningen att rummet skulle vara kliniskt. Men det orkade jag inte, så det blev frukost i sängen. Imorron är det den stora dagen då jag tar mitt pick och pack. Men jag får nog åka hit på Fredag då jag är ledig, och städa det sista. Då kan jag ta kort på hur mitt rum ser ut. Mina väggar är rosa, det kunde ni inte gissa va? XD

Efter frukosten och en kalldusch (syrran hade duschat innan och tagit slut på vattnet) så åkte jag till biblioteket och lånade hela 7(!!!) böcker. Jag kände att om jag ska överleva den här trissta vintern så måste jag ha lite sällskap (Jag har u ingen böyfränd eller så). Böckerna som jag har lånat är:

Akta er killar, här kommer gud, och hon är jävligt förbannad - Linda Skugge. Jag har aldrig läst om Linda Skugges åsikter, och jag känner mig så korkad när folk snackar om henne och jag inte fattar nått. Jag vet bara att hon är feminist och det är allt. Jag vet inte ens säkert om hon är det. Därför ville jag veta lite mer.

Det här är inte en bok - Linda Skugge. Av samma anledning som föregående. Detta är dock Lindas självbiografi och den lånade jag mest för att förstå varför hon tycker som hon tycker.

Anne Franks dagbok. Av den enkla anledningen att jag aldrig läst den, och det känns jävligt respektlöst. Har dock läst andra dagböcker från samma tid. Men det känns som denna bok är en som alla borde läsa innan dem dör. Jag har aldrig fått chansen att göra det i skolan, så då gör jag det frivilligt!

Vingklippt ängel - Berny Pålsson
. Jag har aldrig träffat Berny i egen hög person. Men jag har träffat några av hennes närmsta vänner. Jag har aldrig läst denna bok, jag har varit mycket skeptisk till den om jag ska vara ärlig. Känner dock att det är dags att förstå vissa saker om man ska komma vidare i livet. Man kan inte döma människor, eller böcker för den delen. Innan man läst/lärt känna dem.

Ya-ya flickornas gudomliga hemligheter - Rebecca Wells
. För ren och skärt nöje.

Beatriz och Himlakropparna - Lucía Etxebarria
. Den här boken var en sån som stod på hyllan och bara ropade efter mig. Den lös upp och fångade hela min uppmärksamhet. Det var nog mest framsidan först, stilren, fin layout, fina typsnitt och en vacker bild. Sen läste jag på baksidan och tyckte att den lät intressant.

Tjuvlyssnat - Damon Rasti & Gloria Hedman
. Jag äääälskar tjuvlyssnat och tänkte att en bok är mysigare än internet. Dessutom är alla bästa samlade på ett ställe. Jag tänkte att många bloggar har roliga återkommande teman som Dagens outfit, Fredagens filmtips eller varför inte Veckans maträtt. Jag vill också ha en sån. Och Veckans tjuvlyssning verkar ju inte helt fel. Det finns säkert på någon annans blogg, men då ber jag om ursäkt, men jag har inte sett det någonstans. Jag kan ju börja redan här och nu:

Slussens tunnelbanestation
(Två väktare går förbi en mamma och hennes son ~6)
Son: Vad gör de där?
Mamma: De slår ner folk.

image101

Bästa Formen


image100

Kollade på sista avsnittet av Bästa Formen ikväll, en serie på SVT 2 som jag brukade följa mycket förut, men inte så mycket denna höst. Deras vinjett är ju så underbar, jag var tvungen att köpa hennes skiva. Sångaren heter Doris Svensson och låten "Did You Give the World Some Love Today, Baby". Skivan som spåret finns på har samma namn och släpptes 1970. Jag har desperat försökt leta upp ett inköpsställe som har den skivan åt er. Men jag tycks inte hitta den någonstans. Jag köpte den på Ginza för 49 kr, jag antar att jag får vara Lucky :D

För att komma till skott! Programmet handlade om arkitektur, ett ämne jag brukar tycka är både intressant och kul. Men efter att luffat runt över hela Europa i en buss hela två gånger. Då har man sett mycket sjuk arkitektur. Ett exempel på min rädsla för nya former är sk. "Osten" på bilden ovan. Den planeras byggas i Helsingborg, det är Anders Wilhelmson. Vad tycker ni om såna byggnader? Är det intressant ur miljösynpunkt? Vad är viktigast utseende kontra miljö?

För att göra en snygg övergång var det gäller arkitetur och miljö, så handlade till största delen av Bästa Formen om Kirunas stadsförflyttning. Jag är inte så insatt i frågan men tycker att det låter helt absurd. De planerar till och med att bygga ett hotell på toppen av ett berg. Som består tillmestadel av glas, hur mycket energi kommer det inte gå åt att värma upp det?

Kiruna tror att deras stad kommer bli lite av en turistfluga, åter igen är jag inte insatt. De vill tillexempel börja skicka ut rymdresor redan 2011. Då kan man fråga sig, om Al Gore har rätt var det gäller klimatet. Då kommer golfströmmen stanna innan 2050 (då nya Kiruna förhoppningsvis är färdigbyggd). Då kommer tyvärr en ny istid. Då kan man säga byebye Kiruna. Det man ska fråga sig, är det verkligen värt att skicka upp feta jävla miljonärer i rymden???

Jag brukar inte vilja diskutera politik, men jag behövde bara fläkta mina tankar någonstans, det här kommer påverka hela Sverige!

Britney Spears


image99Jag börjar bli pinsamt oaktuell med mina inlägg, men jag måste bara säga att. Jag höll på att sätta frukusten i halsen när jag insåg att Britney Spears nya skiva faktiskt ska heta Blackout på riktigt. Jag trodde det var ett skämt först, ddet var ju verkligen vad hon fick på scenen till öppningen av VMA 2007. Vem vill döpa sin skiva till det?

Tydligen är den Svenska utgåvan fattig på extralåtar, så beställ tillexempel UK-upplagan. Där finns även hennes remix med Everybody som ni redan nu kan höra här till höger.


Stylesearch.se


image97

Jag får tacka Style Search för en ny funktion, och eftersom jag är en nattuggla så får jag äran att vara först etta! Men eftersom det kryllar av bra och populära bloggar där ute i cyperspace. Så tippar jag på att jag knuffas ner det första som händer imorronbitti.

Men jag ska inte ge upp. Du som läser detta och diggar min blogg
Rösta på mig genom att enkelt klicka här!

24 Oktober


image96Det var meningen att jag skulle sova för länge sen. Men jag lyckades vända dygnet nått regält i helgen. Jag hoppas jag är pigg när jag vaknar om 6 timmar. Jag ska städa en massa imorron, för dagen efter det flyttar jag. Sen måste jag till biblioteket och låna lite medicin för själen, jag ska börja läsa mer böcker. Jag känner att jag måste sysselsätta mig lite så man inte sitter och deppar ihop i höstmörkret. Dessutom börjar jag jobba kl 16 imorron och det ser jag fram emot, det var länge sen nu!

Jag undrar bara vart jag varit hela tiden? Sen när har T.I suttit i häktet? Helt sjukt att jag missat det totalt! Jag hoppas verkligen han kommer ut så fort som möjligt för jag vill höra mera. T.I har varit en av mina största musikfavoriter de senaste året, han är ju även grymt läcker!


I vårt nattugglande så upptäckte Johanna Royale en blogg som jag tycker är värd att uppmärksammas. Nämligen Puddingens.

Bebiskläder


image95

En bekant till mig födde en liten tjej i Fredags. Det peppade mig att leta upp söta och coola bebiskläder på internet. Ovanför ser ni resultatet. Inköpsställen:

http://www.nitrohead.se/
http://www.hellwear.co.uk/
http://www.vans.com/
http://www.rockyourbaby.com/

Ebay


Jag fick en glad överraskning i brevlådan idag!
Det är min Kiss-jacka från 1977 som jag vann på Ebay. En sån här har jag suktat efter i exakt 3 år. Det var i ettan på gymnasiet som jag och Malin snubblade över den på Ruby, en secondhandaffär vid Maria Torget i Stockholm, som tyvärr inte finns kvar längre. Och därför inte heller denna jacka. Men nu äger jag en och jag är nöjd.

Det tråkiga är att materialet (och det visste jag innan jag pröjsade $69) är som papper, väldigt skör. Så jag kommer nog bara använda denna jacka en gång i hela mitt liv, sen får den ligga i garderoben och samla på sig samlarvärde.


image104

Nytt utseende


Nu har jag börjat förstå hur man ändrar utseendet på bloggen. Hoppas ni gillar det nya utseendet på Hollywooddiet, det är bara att säga vad ni tycker i kommentarerna. Annars är det bara för er att fråga om ni behöver hjälp med eran blogg..

Festivaler 2008


Nu har Rockparty släppt datumen för nästa års Hultsfredsfestival. Den kommer ske 12-14 Juni och kommer innehålla en hel del nyheter. Jag själv kan inte vänta till nästa festivalsommar, och 2008 kommer jag nog gå på Hultsfred, en festival jag inte varit på sedan 2005 så det ska bli spännande att se hur de tre generationerna jag missat sköter sig.

Här är en lista över vilka datum alla nästa sommars stora festivaler ska ske:

  • 5-7 Juni Sweden Rock Festival, Sövlesborg
  • 12-14 Juni Hultsfredsfestivalen, Hultsfred
  • 23-28 Juni Peace & Love Festival, Borlänge
  • 3-5 Juli Arvika Festivalen, Arvika
  • 3-6 Juli Roskilde Festival, Roskilde, Danmark

Christina Aguilera



image99Christina Aguilera börjar bli riktigt tjock nu. Det som är lite tråkigt när alla går och blir med barn samtidigt är att musikindustrin stannar upp lite. Fast jag må säga att det kommer bli skönt att slippa J.Lo ett tag, fast nu ljuger jag, hennes nya singel spelas överallt och jag håller på att bli tokig. Tur att Gwen Stefani och Britney Spears är back in business i alla fall.





















Ebay


Jag vill kunna säga som Johan Ingerö att jag saknar 80-talet, men tyvärr föddes jag på den senare hälften och fick aldrig uppleva deceniet av glädje. Istället får jag njuta av den musik och mode som har givits åt framtiden.

I min tristess och brist på fantasi så brukar jag allid hamna på Ebay. Oftast köper jag något också. Vilket inte alltid är så bra. Nu har jag vunnit ett halsband som jag är nöjd över, till både utseende och pris.

image78


Jag tänkte faktiskt börja lägga upp allt jag hittar som jag tycker är snyggt. Mest för att minnas vad jag tyckte i dagsläget. Men även för att jag inte hittat så många andra bloggar som tipsar om olika snygga objekt på Ebay, och det kan bli min egen lilla nisch. Dessutom är det jävligt kul om någon vinner auktion som jag tipsat om. Så det är bara för er att kommentera allt jag lägger upp och någon gång måste det ju hända. Jag kommer alltså även lägga upp länk till auktionen vars objekt jag postar här.

Kan ju börja med den här jackan som jag finner mycket mycket snygg.

image82


Fler tips:



22 Oktober


Nu ligger jag hemma i en nybäddad säng och nytvättat hår. Impackning var verkligen vad det förtjänade. Håret är just nu ljusbrunt, och jag har här med inlett min resa till platinablont hår.

Johanna (som för övrigt också har skaffat en blogg här) bjöd på Sushi idag och hela dagen har varit mycket lyckad. Jag lyxar även till det nu på kvällen med Nag Champa och en ny episod av My Name is Earl. Det bästa sättet att slapna av är enligt mig att kolla på My Name is Earl. För alla er som aldrig följt det, gör det! Det är verkligen outstanding bästa serien enligt mig. Här nere kommer några gobitar:







Och några härliga missar:

Pharrell Williams


När jag ändå är inne på YouTube och spanar så kan jag lägga till en annan video. Pharrell är en av mina favoriter, men vad är det med att verka så himla onitresserad så fort man blir intervjuad?


Dagens stycke karatekatt!


Kolla in vilken rolig video, det är en kompis till mig som filmar:


19 Oktober


Nu sitter jag hemma hos Johanna i Eskilstuna.

På väg hit såg jag en unge, han hade en klubba i munnen men från långt håll såg det ut som en cigarett. Jag tycker verkligen synd om barnen som är 11 år och röker. Man undrar vart föräldrarna tar vägen nu för tiden.

Denna kväll vart underbart lyckad. Jag blev karatefull men skötte mig ändå fint (läs: Spydde ner blomkrukor, välte massa stolar, ramlade på dansgolvet.) Kan man inviga Eskilstuna på ett bättre sätt? Här kommer några bilder.



Presentation


Efter två dagars bloggande kanske det är dags med en utförlig presentation så ni vet lite mer om mig som skriver.

Mitt namn är Sofia men jag kallas för fian. Jag föddes på skottår den 29 Februari 1988, om ni undrar så tycker jag inte att det är en speciell födelsedag, och det känns inte konstigt att fira den 28 varje år som jag gör. Det känns däremot lika konstigt för mig, som för er, när den 29 Februari ploppar upp i kalendern helt plötsligt. Det ska den göra nästa år, då fyller jag 20 år, men egentligen 5.

Jag bor just nu på Värmdö med mamma, pappa och Lillasyster, samt 7 raskatter. Inom kort ska jag dock flytta till en gammal klasskamrat i Hägerstensåsen/Telefonplan. Jag är mycket nöjd över att växt upp så pass nära Sveriges i särklass bästa stad; Stockholm. Men samtidigt har jag bott så pass långt bort från stan att jag byggde kojor i skogen tills jag var 12 år.

När jag var 15 år träffade jag min självsfrände (Bella) på en konsert. Vi har efter det tillsammans byggt ett gemensamt intresse kring musik, och på sista tiden även stil. Jag vill inte kalla det mode för jag och Bella följer inte mode på det sättet, jag vill hellre kalla det att vi utvidgar våran stil. Vad är då min stil? Måste börja med att längst in i mitt hjärta sitter rocken, om jag skulle välja att en musikstil skulle överleva ett tredje världskrig så skulle det lungt vara rock. Mitt absoluta favoritband är The Distillers. Men jag är inte klar där.

För ungefär två år sen skrotade jag alla fördommar mot hiphop som man borde hysa som rockare. Jag var så (jävla) trött på folk som kläckte ur sig de mest korkade kommentarerna om människor de inte kände. Jag gjorde en slags revolt, och började istället intressera mig i dessa människor, och fann dem ytterst intressanta. Där föddes min respekt, mitt tålamod, min förståelse och intresset bara fortsatte. Nu lyssnar jag på den mesta musik, och det kommer ni märka här i bloggen. Men det är väl bara kul med variation?

Nu kan jag stolt säga att jag inte ändrar stil längre, varkenklädstil eller musikstil. Jag säger som jag sa tidigare, jag utvecklas, inte ändras. Just nu i skrivande stund är jag helt galen i stuprörsjeans, färgglada pumps, stora 80s hoops, snygga färgglada jackor/tjocktröjor. Det mesta som hör det glada 80-talet till. Då man var så ful så man var snygg. Men vem vet vad jag kommer blogga om i framtiden.... Det återstå att se, hoppas jag fått med det mesta. Om ni undrar något, så tveka inte att skriva.

You know, it's a hard pill to swallow
When they tell you you strange
You ain't hot
Then in the blink of an eye
They got on what you got
That means i'm a boss!







Kanske ska skriva att jag gick 3 år på gymnasiet Estetsik linje med inriktning Bild, Form och Grafiskdesign. Just nu jobbar jag deltid på en Leksaksaffär, dessutom håller jag och Bella på att göra vårt Projektarbete (100p) från gymnasiet till verklighet. Ett projekt ni säkert kommer märka av i framtiden i den här bloggen. Några av de sista bilderna på mig här ovan är till detta projekt.

e-Beautyshop


image47

Jag vill slå slag i saken och tipsa er om min väninnas Skönhets affär på Internet. Hon har allt möjligt man kan tänka sig, och mycket som man aldrig hörttalas om tidigare. Många basprodukter för kropp och själ, för dem med problem med naglar, hår, acne och fötter. Dessutom finns det massor med högkvalitativt smink och tillbehör.

Min favort är zebra lipbalm för 69:-

För att komma dit klicka här!

Sophia Somajo




Sjukt sjönaste låten jag hört på mycket länge. Jag blir snabbt kär i låtar som innehåller något med Stockholm. Denna var dock den mest speciella. Kommer pressa den i Tanto nästa sommar och göra den till Stockholms Anthem. Dessutom är hon snygg, har skön röst och är lagom kaxig. Det kan knappast bli mycket bättre. Robyn får akta hälarna för här kommer Sophia Somajo.


Asos eller Urban Outfitters?


Jag har mycket länge suktat efter de svarta dryckesglasen från Urban Outfitters. Men det smaskiga priset £5 styck har inte funkat för min ekonomi. Men nu har Asos börjat sälja liknande, fast enligt mig inte alls lika eleganta för £12 per 4-pack. Själv anser jag att man måste ha 6 av varje. Och egentligen tycker jag att Urbans är mycket mycket finare, men är det värt priset att köpa original? Vad tycker ni?

Urban Outfitters:


Asos:


Asos har den förmånen att jag även skulle vilja beställa helt onödiga saker som dessa:

 


 

Upp till 75% rea på Asos.com


Dem lockar mig hela tiden. Jag måste ju ta tillfället i akt och shoppa loss på deras rea. Speciellt när man alltid kan få en extra 10% rabatt på http://rabattkod.se/.

Får se om lönen efter flytten räcker till detta:



En hel del paljettklänningar! :D Jag har länge velat haft en så det gäller att passa på nu när det är inne. Skorna är liknande ett par som fanns på Nilson för 850 kr. Men nu kan man fynda ett par på Asos för £25 istället!



Dessutom är deras bestseller inte heller så pjåkiga för endast £30


Du får gärna lämna en kommentar, men om du inte har något att säga så gör du mig glad bara genom att klicka här för att rösta på mig ^^

Gym Class Heroes




Man måste bara älska vad Travis säger i slutet, som gammal Mötley Crüe-fan kan jag kan se allt framför mig



Du får gärna lämna en kommentar, men om du inte har något att säga så gör du mig glad bara genom att klicka här för att rösta på mig ^^

Nu är det jul igen


Bella peppade mig att leta fina julgrejer idag när hon laddade upp dessa bilder på sin bilddagbok. Hur ballt skulle det inte vara med en rosa gran? Tänk vad fint man kan matcha med vita/silvriga kulor eller svarta/guldiga, eller varför inte rosa? Allt finns att köpa på Rusta för en mindre penning.



Dessa är ju grymt fula till formen, men vilken tuff idé att ha klacksko istället för en julstrumpa att stoppa paketen i ^^
Finns på ZPM för £19.95 styck.


Kommer uppdatera alla roliga julsaker jag hittar i en och samma inlägg så att det inte blir så mycket tjat om jul för dem som får julångest. ;)

Här ovanför har vi roligt julgranspynt för dem som inte tar julen på största allvar. Perfekt för dem som flyttathemifrån och firar julen ensam, då kan man behöva en Mr Hanky. Det finns att köpa på Urban Outfitters för $6 styck.



Om man ändå vill vara oseriös och supa ner sig på jul så finns dessa söta polkagris shotglasen att tillgå. Även det Urban Outfitters.




Du får gärna lämna en kommentar, men om du inte har något att säga så gör du mig glad bara genom att klicka här för att rösta på mig ^^

17 Oktober


image4

Sitter hemma och dricker kaffe, det är förmiddag och solen lyser för nästan sista gången i år. Jag kommer på mig själv att behöva köpa en vinterjacka om jag ska överleva i vinter. Jag känner på mig att det inte kommer bli samma ljuma väder som för ett år sen. Jag börjar jobbet kl 15 så det är skönt att bara ta det lungt och pilla lite i huset. Så bra som jag mår idag har jag inte gjort på länge och det är så skönt. Det får mig att lyssna på den här låten med ett leende på läpparna. För vi är unga och jag vet att det kommer bli bra igen.

Dom är uppe på taken, alla är högt över staden.
Sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort
och jag vågade aldrig hålla din hand.
Vi är inte såna som i slutet får varann.

Och alla bara pratar "Är det sant?" Och "Jag har hört om dig."
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen.
Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna.
Alla dansar och jag tänker "Är du också själv? Var är du ikväll?"

Vem kysste Elin bakom ryggen på Marie?
Var det den store poeten som hon var förälskad i?
Fanns det en plats i hennes värld för två?
Snälla skicka ett vykort för jag undrar så.

Och jag undrar vad som händer i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgerbar.
Den har blåst sig trött och alla flickor har gått hem
och Du var sötare än dom men jag slängde bort det igen.
Jag slängde bort nån slags vän...

Det var så mörkt den kvällen jag gick hem.
Jag hade hoppats på något, hoppats på någooot
Hoppats på någooot.
Aaah.

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.
Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.
Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.
Om du vill ha mig, nu kan du fååå miiig.

Lura mig? -Nej nej, vad folk än säger.



Du får gärna lämna en kommentar, men om du inte har något att säga så gör du mig glad bara genom att klicka här för att rösta på mig ^^

Ebay


Detta är så typiskt, och så typiskt mig. Jag blir aldrig nöjd. Bara för att jag köpte en skitdyr rosa 80s jacka för en månad sen, så vill jag redan ha en till, nästan likadan. Den jag köpte ogillade jag på en gång, det var inte samma färg som på annonsen, den var mycket pösigare än på bilderna, och även fast det stod stl xs. Jag vet inte hur dem lyckats göra den så snygg på bilderna men på mig ser den mobbat ut. Det är synd när man lagt ner så mycket pengar, och skickar den över hela atlanten. Men jag får hålla fingarna i styr och inte göra samma misstag.
Note to self: Köp inga jackor utan att pröva dem först.

Min jacka:                Jacka på Annons:
 
    



Du får gärna lämna en kommentar, men om du inte har något att säga så gör du mig glad bara genom att klicka här för att rösta på mig ^^

Shoewawa


För två år sen köpte jag mina första riktigt höga pumps. Sen dess har jag samlat på mig över 20 par klackskor. Jag önsakde dock att jag hade haft råd med mer. Men en kvinna måste ju visa upp skorna också, så krogbesöken har tyvärr också tagit sin del av min inkomst. (Ja jag använder klackskor vid varje utgång).



Mitt nästa inköp ska bli dessa från Office i London. Jag var i London i början av Oktober med min käraste väninna Bella. Jag blev störtkär i dessa bubbelgumsrosa pumpsen (det är mer chockrosa än på bilden), men tyvärr ville inte min budget tillåta det inköpet just då. Och då kan jag tacka gudarna för att internet finns till.

För dem som är mer intresserad av min Londonresa så finns det bilder på min bilddagbok man måste vara medlem för att kunna se något. Där finns det också en uppsjö av klackskor som jag laddar upp vissa dagar.

Jag ska ladda upp så mycket klackskor här som jag tycker är nödvändigt. Men det är helt onödigt att ladda upp skor för att dem är snygga, om jag inte har nått mer att säga. Därför finner ni fler klackskor på bilddagboken, för där laddar jag bara upp en massa jag tycker är snygga.

För den som vill läsa mer om en massa olika skor så finns internets bästa skoblogg här: http://shoewawa.com/


Du får gärna lämna en kommentar, men om du inte har något att säga så gör du mig glad bara genom att klicka här för att rösta på mig ^^

Milstolpe


Jag börjar väll första inlägget som de flesta jag läst; Jag har alltid hatat bloggar, sett ner på folk som spyr ut sina fördomar om allt och alla. Som tror att dem kan nått om mode när det enda dem gör är att kopiera Sofi Fahrman. Som tror att dem är snabba med kändisskvaller när man lika gärna kan gå in på PerezHilton och hitta allt flera dygn i förväg.

Jag är en person som hatar trender mer än allt annat. Att alla ska ha nått bara för att det är hippt. Men samtidigt är jag en person om börjar älska det jag hatar. Om en fluga stannar kvar och blir något som håller i sig så accepterar jag det; som tillexempel stuprörsjeans och guldsmycken, det hatade jag för ett par år sen, nu är det de ända jag använder.

Alltså börjar jag med en blogg. Tiden känns inne. Jag har under många många år dagligen lagt upp dagboksinlägg på Helgon.net, så skriva har jag inga problem med. Nu vill jag göra mitt liv lite mer tillgängligt. Jag kommer (förhoppningsvis) inte tjata så mycket om mitt privatliv. Mest bara skriva om saker jag tycker om, det är så kul att se tillbaka på sen.

Jag hade en gång en vän som skriver dem mest underbara inläggen, jag gråter varje gång jag läser hans blogg. Det är säkert inte meningen att man ska gråta, men jag är en blödig bitch. Jag skulle vilja ha den effekten på er i vissa lägen.

En sista anledning varför jag gör detta nu är för att jag har kommit till en milstolpe i livet. Nästa vecka flyttar jag hemifrån och det ska bli kul att se hur det går. Jag har så mycket att se fram emot i framtiden så livet leker och jag vill inte för en sekund i världen missa att dokumentera detta!


Du får gärna lämna en kommentar, men om du inte har något att säga så gör du mig glad bara genom att klicka här för att rösta på mig ^^
RSS 2.0