Första dagen




Lite crazy bild, Kevin är mysig!

Åh! Första dagen på jobbet... Sitter just nu på 5emti4yra på mitt kära söder och dricker bärs. Dags att fira persen... Snart kommer maten, åskan ligger tätt över hela Stockholm och allt är helmysigt, mer om dagen när jag kommer hem!

Dagens drömoutfit!



Ring - Victoire de Castellane "Kings & Queens" för Dior
Örhängen - Mixtaped Shop
Transparenta armband - H&M
Basklänning - H&M
Magväska - Gina Tricot
Batik magtröja - Rare Fashion
Nitsneakers - Dioniso, Luisaviaroma

Idag är det en slapp dag på kontoret, lugnet innan stormen för min del då imorgon blir min första dag på nya jobbet! Idag vill jag ha lågskor, kläder som inte skaver, snygga smycken och smarta förvaringsutrymmen.

LOVEMADE X Mata-Hari Sneak Peek



Gissa om jag vill sälja deras Collab i Mixtaped Shoppen?

H&M Fashion Against Aids '10 Collection




WOW! Hur galet snygg är hon inte i det här nu då? Den där Katy Perry... Minns ni den där peacock klänningen hon fick sponsrad av H&M långt i förväg? Denna klänning är också från H&M, närmare bestämt ur årets Fashion Against Aids kollektion som kommer ut den 20 Maj. Varför, varför, varför fem dar innan löning? Whyyyy... Den är så Fabulous att jag smäller av, sen har ju tjejen titties också (jag måste skaffa titties!!!) vilket inte jag har, så jag får väl nöja mig med att testa klänningen, inse att den inte passar min kropp och sen dissa den. Det låter som en bra plan.

...Eller så kan jag roffa åt mig av nått av de andra snygga grejerna, jag dör!!!





Wear and tear your beachware



Alla ovan från Forever 21

I r tänkte jag faktiskt inte köpa en ny bikini, jag har köpt åtminstone en om året så länge jag kan minnas och jag har över 8 par hemma som jag kan komma på nu på rak arm. Och det är mer än lagom just nu. Dock kommer vår pool att monteras om några veckor och då blir det många dagar vistandes i detta underbara plagg.

Jag älskar bikinimodet som är nu med diffusa detaljrika mönster som inte är nått speciellt, det kan vara alltifrån blommor till leopardmönster, but you can't really tell. Ovan och nedan ser du lite av mina favoriter som jag är sugen på, om jag vinner på lotto.





M.I.A. - Born Free


Ja, då var det dags. Från att ha uttryckts sig att "-ett nytt album, det gör jag inte igen" till att det är dags igen för ett efterlängtat album, av inge mindre än M.I.A.s, 29 Juni är det dags. Då har man inte många veckor på sig att plugga in alla texter och beats för att sedan se hennes framträdande på Way Out West. För visst ses vi där?

Den nyaste låten med video kan man se ovan, den heter Born Free och jag misstänker att den är djupt politisk. För mig är den lite brudpunkig, lite back in the days, och om jag ska vara ärlig så är jag måttligt tillfredsställd. Jag ska inte dissa det än, jag har bara kollat på videon en gång och inte lyssnat på albumversionen som ni kan hitta på Viktorias blogg. Jag dissade ju Bad Romace först som visade sig vara helt okej efter ett par lyssningar, så vi får se hur det går för Born Free och resten av det kommande albumet.

M.I.A. in 3D by Jamie Martinez

26 April



Bild 1. Buraka Som Sistema på Tutti Frutti som jag inte berättat så mycket om, kanske dags för mig att göra ett samlingsinlägg om vinterns utkvällar och skryta om alla efterfester jag varit på, eller inte. Byxor Beyond Retro skor Shiekh Shoes Bild 2. Opiffad spontanfull tjej med -nya örhängen- inne på Bonden Bars underbara toalett (eller i alla fall väggen), på Mahoyos Base i torsdags. Örhängen och Ring kommer snart snart snart in på Mixtaped Shop. Linne Matthew Williamson för H&M förra våren, tracksuit Adidas från SNS.


Som vanligt när jag gör nått så blir det overkill, kolla bara ovan, jag skulle lägga till en bild för att piffa till inlägget, men så blev det som ett helt eget inlägg. Som vanligt får ni nöja er med tafatt uppdatering av bloggen, det är mycket just nu, så mycket att jag inte vet vad jag ska göra av mitt liv. Det är så stressigt ända fram till skolstarten, och efter det vill jag inte ens tänka på. Jag kommer inte ha en sommar alls, det ser ut som om den är fylld med jobb jobb jobb jobb, jag får dock skylla mig själv och jobba ikapp dessa arbetslösa månder jag haft bakom mig. Jag har alltså fått ett jobb på Gröna Lund, och de ringde idag och mitt arbetsområde är alltså Kassa. Jag måste be och få klaga lite över det, för det var inget av mina tre önskemål. Jag borde i och för sig inte klaga för ett jobb är ett jobb, och Gröna Lund är alltid Gröna Lund. Jag vet att jag kommer bli nöjd i alla fall, men det var en stunds besvikelse när dem sa det per telefon.

En annan panik grej var att jag ska jobba hela valborg, mellan 09:00-22:00, tretton (!!!) timmar med en paus mellan 13:00-14:30, helt insane!!! Men men, vad gör man inte? Min plan var ju att åka till Uppsala och parkhänga, kolla på Marina Gasolina med Maskinen och sedan på efterfest. Jag kunde kanske gjort det i alla fall om jag inte hade jobbat på lördagen också. Men nu blir det till att spara pengar istället och sedan tjäna dem. Jag har skulder att betala. Gröna Lund kommer bli som Lekit, mitt prio 1 i livet. Jag kommer leva för att jobba och jobba för att leva. Det är lite synd för jag vill hinna med mer med shoppen, vi gör ju major inköp snart och allt ska fotas, mätas och beskrivas och jag vet att förra våren när vi beställde allt som är på shoppen nu, så tog det flera veckor. Då vi sysslade med det på heltid. Nu kommer jag inte vara ledig alls i sommar så det kommer verkligen bli tufft att syssla med detta på nätterna typ :(

Pyssel på kontoret




Vi hade lite tid över idag och då designade Jag ett knäsmycke, Litter style, av ett gammalt halsband... Vad tycks?

22 April


Hey, det fanns ingen tid till att blogga imorse, så jag bloggar från bussen, hehe. Tänkte bara berätta att ikväll fyller en vän år och det ska firas med besked! Först styr vi kosan mot Berns och vår kära källare 2.35:1. Där Blackbook kommer ha slags Releasefest, ni vet han som designade tröjor åt HM? Det kommer blandannat att bjudas på Sushi vilket känns himmla uppstyrt! :P Sen beger vi oss till Södermalm och Bonden Bar där tjejerna i vår systerbutik Mahoyo håller sin klubb Base! Fullt schema alltså men det kommer bli en stört bra torsdagkväll! Vädret hade kanske kunnat vara bättre, men what the hell... Hoppas ni kommer ha det lika soft!

Lecherous, Licentious, Lascivious




Åh, varför har jag ingen att klä upp mig inför? Hahaha. Jag älskar att lägga pengar på snygga underkläder. Lascivious har massor av just den varan. Och vad är dem ifrån? Just det! Storbrittanien.

Lite för vågade kanske, men det gör inte så mycket när man är hemma!

Ostwald Helgason x ASOS.COM


Photobucket
Ett gamalt utkast som jag slänger iväg, tyvärr verkar allt slutsålt. Men jag ville ha dessa fina kläder bevarade i min blogg, så inspireras nu människor!

Cravings. Speciellt Leggingsen... Märket Ostwald Helgason bildades 2008 av Susanne Ostwald från Tyskland och Ingvar Helgason från Island. De träffades i London där de arbetade i samma design studio och började arbeta tillsammans. Efter att ha fått två mycket eftertraktade designstipendier av den Tyska regeringen så fick de chans att visa sin första kollektion på den Tyska ambassaden under Paris Fashion Week, 2008. Samma år visades även kollektionen på Berlin Fashion Week som en del av en presentation av unga talanger, juryn bestod bland annat av Henrik Vibskov.


Som ni vet vid det här laget så blir jag helt knäsvag av personer som skaffar sig ett slags design singatur, där man på direkten kan se vem designern är.

Dagens drömoutfit!


 


Bikinitopp - En gamal från H&M Check!
Örhängen - Vintage Ebay för ett tag sen Check!
Jeans shorts - Forever 21 Check!
Linne - Sass & Bide, Net-a-Porter I wish!
Sneaker kilklackar - På Mixtaped Shop importlista, så stay tuned!
Solglasögon - Mixtaped Shop Check!


Kolla in mina damer och herrar, jag är vaken innan kl 8! Det är ovanligt, men jag måste ju vända dygnet nu när jag har fått ett jobb! Och vad vore inte bättre än att uppfyller blogglöftena om att blogga till Vakna! varje morgon? ^^

Jag hade ju hoppats på att det var soligt väder och oslagbart varmt ute när jag vaknade så att jag kunde låtsas att denna outfit var perfekt för idag. Men tyvärr ska det typ snöa senare ikväll, helt otroligt.

Trodde ni Dollyblond var först?



Detta är ett inlägg som jag tänkt posta för över ett halvår sedan, det känns lite gjort och passé nu kanske men jag bryr mig inte, de här tjejerna är helt wicked!

Dollyblond har ju utmärkt sig i Sverige för att vara den som satte trenden med lårsmycken och handsmycken. No offence, jag tycker också att det var hon som satte trenden, men idén var inte originell. Det finns ett syskon duo från San Fransisco som redan 2008 designade allt från hårsmycken, lårsmycken, handsmycken till  skosmycken och örhängen. Rachel Mann and Mackenzie Burdick är tjejerna bakom märket Litter SF, där Litter ironiskt nog står för skräp. Deras smycken är nämligen helt gjorda på saker de hittar på loppisar och vintagebutiker. Deras kreationer är alltså för det mesta one of a kind och väldigt speciella. De gillar att hitta nya ställen på kroppen att smycka och deras studio är full med smycken som de exprimenterar med för att få fram alla sina kreationer, de planerar sällan vad dem ska göra i förhand, utan det är rena experiment. Det tog bara några månader innan dem fick synas i många av världens största mode magazine, cat walks och klädda av kändisar världen över. Snacka om hit!

Bli inte blind av alla bilder, titta på dem en för sig och häpnas över deras kreativitet. Jag ville ha med alla mina personliga favoriter för att visa deras bredd och genialitet, det finns ingen som kommer i närheten av detta och alla andra är dåliga kopior!


















Mixtaped Shop Relaunch!!!



Som ni har väntat! ERKÄNN :D

Efter två månaders uppbehåll så har vi nu öppnat portarna till webbshoppen igen, och det med besked! Ni som vart våra kunder eller besökare tidigare kommer (förhoppningsvis) få en lite smärre shock när ni besöker vår nya, uppfräschade, bättre webbshop!

Här är lite av de förändringar vi sysslat med de senaste veckorna:

1. Det som märks mest: Designen, nu finns det ingenting med utseendet som vi är missnöjda med! Dessutom har vi lyckats sätta dit en liten egen logga uppe i fliken (onödig information, men för oss är det en snygg detalj)
2. Nytt betalningsalternativ: Faktura, nu går det att handla hos oss med faktura som löper ut efter 30 dagar, så om du inte kan vänta till löning så är detta ett alternativ. Den har redan blivit vår mest populära betalningsalternativ!
3. Ny bättre meny, nu har vi förbättrat menyn till vänster så att man lätt hittar vad man söker. Våra tre huvudkategorier är nu Produkter, Kategorier och Märken. Nu har vi dukat för framtiden då vi kommer få in fler och fler märken.
4. Vi har dessutom lagt till en Outlet sektion, där lägger vi in varor som vi vill rea ut! Så kika in där och fynda idag vettja! Där finns nu våra Half Clubmaster solglasögon till ett oslagsbart pris!
5. Vi ville ha lite mer action på webbshoppen så därför har vi börjat med Veckans Vara, där vi varje vecka byter vara som för den veckan kommer vara nersatt till minst 25%! Så nu måste ni ju besöka oss minst en gång i veckan! Bra va?
6. Inom Sverige har vi ändrat fraktsystemet så att det blir billigare som man köper lite eller lätta saker. Den nya lägsta frakttariffen är nu på 29 kr, och det omfattar ca 2 örhängen tillexempel.
7. Nu har vi gjort våra användarvillkor fullständiga, ett hästjobb är det att leka jurist. Detta betyder nu att det tyvärr inte går att låtsas handla hos oss och sedan inte ta sitt ansvar. Innan var det tyvärr några som köpte kontant och inte kom och hämtade sina prylar. Det gynnar varken oss eller er, det blir mer administrativt arbete och varor som andra vill ha läggs undan för länge. Nu är det så att om man handlar kontant och inte kommer och hämtar dem innan 30 arbetsdagar (ca 6 veckor) så skickar vi varorna med påslagen påminnelseavgift samt fraktavgift. Men detta hoppas jag inte ska skrämma er kära kunder! Självklart kommer vi ju behandla alla beställningar olika, det kan ju vara så att man blir sjuk eller på nått annat sätt får förhinder och självklart kommer vi ha stort överseende.
8. Nyhetsbrev, du som av någon anledning inte vill bli medlem hos oss ännu, kan ändå enkelt anmäla sig till vårt nyhetsbrev på direkt på startsidan. Bra va? Med nyhetsbreven kommer alltid exklusiva rabattkoder som bara är för Er trogna kunder. Jag kan dock -busigt- avslöja den kod som bifogades i senaste nyhetsbrevet: Använd koden friends20 för att få 20% på nästan alla solglasögon. Det gäller till sista April så PASSA PÅ att fynda vårglajjerna NU! :D
9. Nya varor, vi har även dessa veckor pysslat med att stoppa in lite nya varor också, såklart! Nedan finns några exempel! Alla nya varor är handgjorda av oss, och finns bara exklusivt på Mixtaped Shop!





Om ni har ytterligare frågor så är det bara att ställa dem i kommentarsfältet! Nedan ser du veckans vara. Vi kommer självklart fortfarande även att finnas på Seconds.se

Gröna Lund hjärta Fian


Noterat: 1. Nu är det ju dags att rota fram glajjerna 2. Min lugg har ju blivit så lång!! 3. Man kan tro att jag mjällar men jag har på mig en space-tröja hehe 4. Köp glasögonen ovan här!

Det är sant, jag har äntligen fått ett nytt jobb! För några minuter sedan ringde min kontaktperson på Gröna Lund och sa att jag fått jobbet! Jag ska alltså, på riktigt, jobba på Gröna Lund i sommar. Det känns så overkligt för det har vart en dröm sen man var liten. Jag brukar ju inte vilja avslöja här på bloggen vilka mina arbetsgivare är, men detta är nått annorlunda, för detta betyder ju att jag kommer kanske träffa er bloggläsare under mitt arbete i sommar!

Jag sitter för tillfället hemma hos min underbara storasyster, livet leker! Solen skiner, vår webbshop är upp igen och min sommar är räddad ekonomisk.

Nu bara måste ni säga till mig innan ni drar till Gröna Lund så vi kan ses!

Bild från Natalies.se

20 April


 

Ojojoj vilken paus jag har haft. Vilken ångest man får varje natt man ska sova och man vet att man inte har bloggat den här dagen heller. Jag tvingade mig själv att inte ge med mig pga ångest och nu känner jag verkligen att jag bloggar på mina egna villkor. Det kan alltså komma dagar då jag bloggar 10 inlägg och många dagar då jag inte kommer blogga alls. Jag kommer som jag har sagt tidigare, försöka gå upp tidigare på mornarna och blogga åtminstone ett inlägg om dagen ;) Vi får se hur det går.

 

Ni kanske undrar vad det är för video jag har lagt upp, men jag kan säga att den här reklamen får mig att känna mig så grymt levande just nu. Jag får styrka, livsglädje och inspiration av den. Jag vet inte vad det är, men jag älskar ju simpla reklamer med enkelt och starkt budskap. Jag kände att den behövdes här på bloggen då jag äntligen har tagit steget tillbaka till blogglivet. Nu får vi se hur länge jag stannar!

INSA x HOB Rubber Leggings


Detta är absolut ingen nyhet då dessa leggings tydligen släpptes förra sommaren. Men för mig är detta nått nytt och jag skulle absolut inte banga de turkosa leggingsen. Åh!

INSA är en illustratör vars signaturmönster kan ses på allt, från skor till husväggar. House of Bias (HOB) är ett fetish latex märke, vars produkter inte är billiga. Leggingsen går på inte mindre än 295 dollar. Köp dem här!




RSS 2.0