Fina lilla Lisa


Jag gillar oftast inte stora bloggar, jag tycker de är överskattade. Men Lisas har jag följt ett tag och jag tycker hon har mycket hög standard på sitt kvalitetstänkande. Hon har väl utförda inlägg, fina bilder (som hon oftast tar aldeles själv), uppdaterar inte onadigt ofta, listan kan göras lång. Vad jag vill snacka om nu är hennes jacka. Vart kan man få tag på den? Jag avgudar den, jag måste ha den.

Fall for Miss Sixty







En video från i lördags


Vill först bara säga att jag äntligen kommit över 50 kilos sträcket igen. Man känner sig friskare på nått sätt, fast i mitt fall så äter jag ju bara massa massa skit för att gå upp i vikt, så inne i kroppen lär det vara rätt skitigt. Det skönaste med hela grejen är att brösten värker som om man vore 14. Jag fattar inte hur folk vill svälta sig frivilligt. Jaja.

I lördags var jag som sagt på vintagemässan bakåt:framåt, här har vi en liten halvtaskig recension + grejer jag köpt:



Förresten har jag ställt undan värsta varustället på jobbet, en gamal Lundmyr of Sweden ställ där vi hade barnkläder på. Skulle passa perfekt i min walk in closet när jag flyttar hemifrån. Man kan liskom flytta om spjut och ha sig. Man får plats med massa skokartonger och massa smycken (man vill ju att alla ska synas så att det går snabbt att välja rätt, plus att på så sätt glömmer man aldrig bort smycken.) Jag fotar imorgon eller på onsdag :D

Idolfavoriten



Okej ikväll var ju Linda min favorit helt klart. Hon har attityden, utstrålningen, självkänslan, stilen och såklart rösten. Vi får se hur hon håller sig.

I'm your present tribute - Earrings










Tidigare tribute:
Hair combs

Jackdilemma



Har köpt en ny vinterjacka, men har inte bestämt vilken jag vill ha. Jag ska spara den svarta, men ska jag köpa den gråa också, vid nästa löning? Man blir som en pumpa, det kan vara ganska gulligt. Vilken tycker ni om bäst? Båda är från H&M och kostar 598:-


Reklamer är 10% av mitt liv




Jag byter aldrig kanal under reklamerna, jag ser på alla, analyserar alla och kan alla repliker. Jag brukar diskutera reklamer med vänner men ingen annan fattar vad jag snackar om. Första gången jag verkligen sliter mitt hår pågrund av en reklam. I två veckor har jag hysteriskt skrikit till resten av familjen att byta kanal när denna reklam kommer. Medan jag själv trycker in öronen och försöker koncenterar mig på annat. Det räckte med att se den 3 gånger sedan får jag hysteriska nervsammanbrott så fort jag hör hans äckliga röst.

Med risk för att detta låter som ett hot, så säger jag att jag seriöst skulle döda den här mannen om jag såg han i verkligheten. Så allvarligt är det. Zonnic borde för all framtid förbjudas att sända reklam. Jag förstår inte att TV kanaler har en policy att riktigt riktigt störande reklamer inte får förekomma. Vi TV tittare är ändå deras kunder?

Min absoluta favorit är den där Saab reklamen, jag har postat massor av olika reklamer under denna kategori. Jag älskar även denna amerikanska här under. Så jävla gullig :D

Ser ni på reklamer? Analyserar ni dem? stör ni er? Är jag onormal?


Måste tipsa om en blogg!




Okej, det är inte ofta jag tipsar om bloggar. Men en häftig jag har använt mig av två gånger, den heter Blogg Planket. Och det går ut på att du och jag och vem som helst kan maila in sina egna inlägg till dem (jag kommer maila in de jag är extra stolt över). Så postar dem inläggen och du får i gengäld ett par extra besökare.

Men denna blogg lever inte vidare utan oss. Så skicka in era bästa inlägg redan nu! Intruktioner finns till vänster på sidan.

Kanooon!

Dålig uppdatering


Oh ja, jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men jag har kännt mig fysiskt nere sedan i fredags, och i lördags var jag på inflyttningsfest och idag har jag och Bella pillat med tidningen. Det händer grejer nu alltså, inget som syns på utsidan men utvecklingen går framåt. Det är inget som jag säger (för jag har sagt det hela tiden på bloggen men inget händer haha) det är jätte jätte jätte mycket administrativt som behövs göras när man startar upp en verksamhet. Jag har inte en juristfarsa och ett helt team bakom mig som Blondinbella, vilket jag gärna hade haft. Men, vårt mål är att tidningen ska vara ute i butik i början av November. Vi får se ifall vår tidsplan funkar. Hoppas hoppas!!!!!

I'm your present tribute - Hair Combs



Okej, jag har postat flera inlägg om denna webshop tidigare. I'm your present som ägs av en tjej i Woodbridge utanför Washington vid namn Kelly. Varje gång jag besöker I'm your present så är där bara ett fåtal grejer in stock så att säga. Men efter att ha suttit två kvällar i rad suttit och spanat igenom hela hennes tidigare sålda objekt. Så inser man att hon har sålt tusentals handgjorda prylar sedan 2006. Det är inte illa.

Jag fördjupade mig i Kelly och det hon gör är verkligen ett heltidsjobb och hon har fans över hela världen. Och jag måste säga att hon är helt fantastisk.

Jag börjar med att presentera de håraccessoarer jag tycker var finast genom tiden. Observera att inget av dessa är tillsalu för tillfället, utan du ser på dem för att samla inspiration. Kanske ska du sitta och pilla ihop egna? Jag är i vilket fall sugen på att spara ut långt fint hår nu i alla fall...... Fast jag tror jag slipper det, ska hämta ut lyxtrenset på torsdag. Yay!








Life anthem




Hehe, med risk för att vara en tjatmaja. Men jag har saknat nytt material från T.I. så himla hårt.. Jag älskar denna låten, världens bästa text. Världens bästa balans, världens bästa catch. Världens bästa artistpar. Just nu i alla fall. För stunden är den min life anthem. Men för den som känner mig så ändras ju det konstant. Tror dock denna kommer ha en speciell plats i mitt hjärta.

Om jag sa att Stockholm Calling var min Anthem inför sommaren (2008) så är denna självklart parkpressaren för 2009!!!

Ang tävlingen.


Allt är relativt, jag erbjuder i största mån en rättvis tävling. Men sen finns det ju alla sätt att påverka sin egen vinst också. Jag står ändå för att mitt sätt att utse vinnaren är mer rättvis än att bara lotta ut vinsten.

Så här går det till, ju tidigare du anmäler dig, desto fler poäng kommer du hinna samla. Google Analytics samlar ihop alla poäng från start. Viktoria Tomic är den enda tjejen som deltagit och hunnit samla poäng (alla som deltar idag, era poäng ser jag inte förän imorgon). Som ni ser på listan så är tillexempel Patsy före Viktoria i listan (och jag vet att Patsy kommer delta inom kort). Då kommer Patsy vara först, tyvärr, för att hon länkat till mig tidigare. Ser ni poängen? Ni behöver alltså inte endast använda Tävlingsinlägget som enda chans att samla poäng. Ni kan göra som Maria som har mig hos sina länkar, skriva andra inlägg och länka till min blogg, eller liknande.

Sen kan man ju alltid klicka in på min blogg via sin egen varje gång man besöker mig så får ni själva poäng.

Hoppas detta hjälpte lite i eran jakt på en resa till Australien!

Självklart skulle Frida...



...göra min köpeångest värre. Genom att tipsa om dessa skor. Giambattista Valli kopior, 250 spänn. Köpmåste? Självklart, men måste bläddra igenom sidans 1337 andra klackskor innan jag beställer. Dock är de flesta relativt dyra om man jämnför med Go Jane, de har typ samma grejer liksom.

Jag hoppas det är en fas


Jag måste nog gå till en drogklinik. Avvärja min shoppingbeteende. På sista tiden har jag inte haft råd att shoppa, så då har det inte blivit nått. Men jag vill konstant köpa något. Senaste saken jag trånar efter är de skorna på TopShop som alla snackar om. Jag har redan två svarta ankelboots i läder, hur många ska man behöva ha för att vara nöjd? Mitt beteende kan knappast vara normalt.

Jag lovar dig, hälften av grejerna jag har shoppat de senaste året har jag inte användt en enda gång. Jag mår dåligt av dem. Men samtidigt är det många grejer som jag blir deprimerad av att jag inte har köpt. Köper jag fel saker? Eller har det ingen betydelse, skulle jag må illa om jag ägde allt jag ville ha?

Samtidigt har jag hittat en hel del guldkorn de senaste åren som jag verkligen inte kunde leva utan. Jag tror jag köper allt jag tycker är snyggt för att jag är rädd att jag kommer ångra mig om jag inte gör det. Det svåraste är att orka/kunna sälja sina felköp. Jag skulle kunna ägna varje dag åt att fota och lägga upp saker på Tradera utan att lämna huset. Utan att köpa in saker osv.

Det jobbiga är att Tradera är ett dyrt ställe att sälja saker på, men det är det enda sättet som är effektivt. Men det är aldrig en garanti på att det blir sålt.

Jag sitter som sagt och gråter över kläder som man tappat bort/blivit bestulen på. Jag bläddrar igenom bloggen och inser alla snygga grejer jag aldrig någonsin kommer få tag på igen. Samtidigt som jag ser runt i mitt rum och inser att jag slängt bort tusenlappar på skräp.

Jag hatar impulsköp.

När jag ser detta blir jag bara deprimerad :'(




Ser ni Josefins fina fina adidasjacka? Visst är den het? Jo jag hade en likadan för inte mindre än ett år sen.. En gul. En fin gul. Underbar, med korta armar och en fet logga på ryggen. Den blev stulen, såklart, det var min favorit, jag skulle aldrig sälja den. Fördjävligt. Jag har efterlyst en likadan på bloggen flera gånger, men jag ger mig inte förän jag får tillbaka min lilla älskling. Du vet inte någon som har en likadan, som jag kan övertala om att få köpa. Eller om du själv kanske har en längst in i garderoben?

Jag kommer gråta till söms inatt. Läs historien om stölden här.

Vintagemässa Bakåt:Framåt



Jag tänkte påminna er om helgens stora Vintage mässa i Stockholm. Men min kära Patsy hann såklart före, men det hindrar mig inte från att också göra det ;)

Bakåt:Framåt är en mässa som vill samla alla vintageintresserade människor under ett tak. Både kunder och privata utställare. Men framför allt presenterar drygt 40 vintagebutiker från hela Sverige sina plagg och koncept. Både mindre butiker och stora kedjor. Ett perfekt tillfälle att hitta en ny favoritbutik som egentligen ligger på ett undangömt smultronställe.

Mässan öppnar imorgon kl 12:00 och pågår till Lördag kl. 18:00.
T-bana: Fridhemsplan, se vägbeskrivning på hemsidan.
Inträdet är 50 kronor.

Bland annat ställer 118 Second Läder ut. Min absoluta favoritbutik var det gäller läder. Skinnjackor, kjolar, boots, skärp etc. Jag tycker generellt att detta är ett mycket bra initiativ då jag är ett stort fan av vintage, men handlar mest på internet. Eftersom jag inte bor i Stockholm City så är denna mässa perfekt då allt är samlat på ett och samma ställe och man kommer nog hitta både 1, 2 och 3 fynd.

Ett minus är att Beyond Retro inte verkar ställa upp att hyra in en plats till mässan. Kasst av dem.

Sophia Somajo - Cover girl making progress



Mixtaped Magazines cover girl och bruden med attityden som tagit hela Sverige med storm. Jag snackar såklart om Sophia Somajo, hon gjorde mig breathless när jag såg Stockholm Calling för första gången. Det var bara toppen på isberget, idag släpptes hennes debutalbum The Laptop Diaries. Ett mästerverk i mina öron!

Jag skrev om Sophia redan vid den här tiden förra året. Detta är förståss jag är otroligt stolt över, jag har ofta en känsla över att nått/någon kommer lyckas, Bella har definitivt också den känslan och det är därför vi startade vår tidning. Sophias framgång är ett kvitto för oss och även det en grym motivation. Och det är därför Sophia kommer vara vår första cover girl. Självklart har vi även intervjuat henne om albumet och mycket annat.

Can't wait!

Pssst. Se även Sophias videobloggar där hon berättar om varje låt på plattan, hennes dagbook.

Kompis det går bra nu.


Nytt år, ny låt... Nej, Ny blogg design, ny härlig tävling right?

Jag känner mig lite pirrig inför tävlingen då jag egentligen inte vet om jag kan dela ut nått pris, vilket känns surt. Men jag ligger redan så pass bra till i tävligen hos Vice att jag kan spurta upp på en förstaplats ganska lätt med eran hjälp. Jag är även pirrig att kanske åka till andra sidan jorden med en främling, men det ska bli grymt kul. Jag har fina läsare.

Dessutom ser ni att jag har gjort om bloggdesignen? Efter ett år kändes det dags att ändra bakgrund, min kära fina leopard älskar jag fortfarande, men denna bakgrund känns mer personlig. Feel free att fråga vad som är på dem om du är nyfiken. Dessutom har jag en mycket mer aktuell presentationsbild, vilket känns jävligt fresh. Jag har på sista tiden exprimenterat jättemycket med en ny funktion på photoshop som jag inte arbetat så mycket med förr, Selektiv färgförändring. Skitkul är det, och det kan bli riktigt snyggt. Jag gillar att bara ändra nyansen på bilden istället för att hålla på att retuchera eventuella dubbelhakor, ögon och allt vad man kan tänkas göra i Photoshop.

Jaja, hoppas ni gillar det i alla fall. Ge mig gärna feedback.

Juste! Ser ni kassetten i headern? Nu är den igång igen, men endast med en ny låt per vecka, och endast 80-tals hits. Förut vart det så svårt att kontrollera att alla låtar fungerade. Så om du är nyfiken på vad jag tycker om för musik så kan du besöka min Last.fm eller sätta på min Last.fm-radio till vänster.

Gonatt mina älsklingar!


Ny pressbild, vad tycks?


Den där kvällen som jag fortfarande inte lagt upp bilder ifrån.

Vill ni hänga på till Australien?



Jag lottar nu ut den andra platsen på resan - om jag vinner tävlingen ovan.

Eftersom det inte är jag som bestämmer fullt ut ifall det blir en vinst eller inte så ska jag dra många men bra regler. För det första, det är Vice och Adidas som anordnar tävlingen Original Festivals. Det är denna vinst jag vill dela med en av mina kära läsare. För att delta måste du tyvärr har blogg.

Vinsten delar jag bara om jag vinner givetvis. Om jag förlorar tävlingen så blir det ingen vinnare här heller. Men det går att fixa nått annat pris säkert.

Tävlingen på Original Festivals går ut på att så många som möjligt ska rösta på min festival, sk. Festivalbesökare. Du som tävlande i min tävling borde därför vara angelägen att så många som möjligt vill besöka min festival.

Tävlingen här i bloggen går ut på att Du ska få så många av dina läsare som möjligt att klicka på din länk till detta inlägg från din blogg. Detta är endast ett sätt för mig att utse en värdig vinnare. Vinnaren i min tävling är den som har lyckats få mest besökare till detta inlägg. Detta säkerställer jag på Google Analytics som är en trovärig källa.

För att du ska kunna delta så krävs:
  • Att du är över 18 år
  • Att du kan ta ledigt ca. 9-17 December 2008
  • Att du har ett giltligt pass under perioden
  • Du måste kunna ta dig själv till Stockholm
Regler förtävlingen:
  • Tävlingen pågår tom. 7 November, ändringar kan ske.
  • Kopiera bilden och texten i lådan under (du kan göra texten mer personlig men samtliga länkar måste inkluderas under hela tiden, annars räknas inte din medverkan)
  • Lägg texten och bilden i ett inlägg på din blogg och uppmuntra folk att rösta på min festival och att delta i denna tävlingen.
  • Kopiera länken till ditt inlägg och skicka i kommentarsfälten här så jag vet att du deltar
  • Jag besvarar alla frågor, på mail eller bland kommentarer
  • Jag erbjuder en helt rättvis tävling, jag fifflar inte så att det är någon av mina vänner som vinner
  • Självklart kan jag ordna så att du sover hos mig dagen innan avgång
  • Var inte rädd att delta, det är lätt att delta och det är lätt att vinna
Kopiera:

Hej kära läsare! Vill ni följa min blogg under en tripp till Australien? Klart du vill. Fian anordnar en av de mest värdefulla tävlingarna inom bloggvärlden. En resa med henne till Australien och VIP biljetter till Meredith Music Festival. För att jag ska vinna tävlingen så måste du gå in här och rösta Hell Yeah, I'm in!
Om du själv vill delta i Fians tävling så klicka här!

Lookbook.nu inspiration



Coline... 21 år från Metz, Frankrike. Se hennes blogg.



Lina... 19 år från Göteborg. Se hennes blogg.


Muszka... 18 år från Polen.


Arvida... 16 år från Stockholm. Se hennes blogg. (Girl next door, trodde att hon hette Emma?, men hon kanske har ändrat, eller så vill hon egentligen inte att någon ska veta det :P)




Plexi Plexi



Mer plexiglas smycken. Behövs nog ingen djupare presentation. Dock tycker jag att Emma Brite som gjort smyckena ovan är helgrym. Hon är född 1989 vilket betyder att hon endast är 19 år!!!

Smyckena nedan är designade av Khrystyne Zurain och Marie Blazejewski som tillsammans har det kaxiga märket Maliciously Hot. Enjoy!

Sommarens sista suck




Det är sol ute. Man kan fortfarande ha kjol. Sådeså.

Rädda Hultsfredsfestivalen!


Foto: Max Adolfsson, Rockfoto


Vi vet redan att Rockparty har bytt tid för 2009 års festival. Istället för att vara i mitten av Juni - så att det krockar med alla skolavslutningar och ev. Studentfiranden. Så kommer den 2009 att äga rum 8-11 Juli istället. Vilket jag tycker är en utmärkt idé (har dock inte kollat om det krockar med nått, men jag tror inte någon annan värd festival äger rum då). Vi vilket fall som helst så har det de senaste åren vart ganska känt att det inte gått så bra för Hultsfredsfestivalen. Vilket jag tycker är jättetråkigt eftersom det var min och många många andras första festivalupplevelse. Jag har inte vart där de senaste 3 åren pågrund av för dåliga bandbokningar.

Nu som i år vill dem att vi, publiken, ska önska band. Jag vill att alla mina läsare går in och önskar. Gud, jag vill att det ska bli en bra festival nästa år. Jag har saknat Hultsfred. Ps. Det lottas ut gratis biljetter till dem som deltar.

(Ps2. Jag önskade M.I.A som utl. headline, Spinnerette som utl. medelstort band. Håkan Hellström som sv. headline och Sophia Somajo som sv. medelstor artist.)

24 September



Ooh lala. En överlycklig Fian här. Hade ett låååångt och välbehövt samtal med Patsy igår och idag har Bella vart här och vi har jobbat järnet. Nästa vecka har vi möten med annonsansvariga för bland annat Sickla Köpkvarter, H&M och Coca Cola. Ska bli riktigt kul. Känns som om vi har allt på rätt köl nu. Jag har de två bästa vännerna som finns.

Beyond Retro inspiration














Michael Antonio


De må -likt Steven Madden- kopiera kända märken. Men det är damn good så vi bryr oss inte eller? Det är synd att inte folk har egen fantasi för designer. Men Michael, så som Steven Madden har egna lyckade designer och kopiorna är nog ett sätt att finansera det hela.

Nedan ser vi snygga kopior av YSL, Burberry och Christian Louboutin


               
      

Katharine Hamnett - Min nya stora idol


Jag skäms över att jag inte vetat vem denna person varit innan. Jag vet att hon har gjort en tröja till H&M osv. Men inte hade jag kunnat drömma om hur lång historia Hamnett bär på (hon har bland annat arbetat i 25 år för att förbättra bomullsindustrin, bara det är en grym merit), att hon har kunnat påverka så mycket människor hon har påverkat och mycket mer. Hon hade stort inflytande över 80-talets mode och har varit en stark personlighet för politiskafrågor och miljöfrågor.

Katharine Hamnett utsågs 1996 till Brittaniens favoritdesigner av Cosmopolitans läsare. Hon vann även 1994 Designer of the Year på British Fashion Awards. 1979 startade Katharine sitt klädmärke och det var hon som gjorde stentvättade och klorblekta jeans mode på 80-talet. Hon gjorde även jump suits, vindjackor och leggings mode, en stor influens på 80-talet dvs.

1983 släppte hon sin första serie med Slogan t-shirts. Det var under en tid av politisk oro i världen och folket kände att deras röst inte blev hörd. Katharines starka tröjor var därför ett effektivt och bra sätt att uttrycka sig på. Hennes första tröja Choose Life blev snabbt adopterat av anti-abort organisationer, vilket aldrig var Katharines tanke. Choose Life bars även av Wham! i videon Wake me up before you go-go.

Katharine har genom sina reklamkampanjer gjort fotografer så som Ellen von Unwerth, Jurgen Teller och Terry Richardson världskända. Men även modeller som Kate Moss och Claudia Schiffer har gjort sina första stora modelljobb för henne.

Från och med 80-talet till idag har hennes tröjor varit mycket viktiga i den brittiska ungdoms och populärkulturen. Men inte minst i politiska sammanhang, genom val, krig och globala frågor. Katharine bidrar inte endast till yttrandefrihet, hon öppnar även en dialog om etiska och moraliska frågor. Redan 1989 uppmärksammades de grymma förhållningarna inom bomullsindustrin. Katharine försökte ändra världspolitiken och här är hon en förebild var det gäller etiska och ekologiska kläder.

Världshälsoorganisationer uppskattar att varje år dör det 200 000 till 1 miljon människor inom bomullsindustrin, på grund av gifter, olyckor och växthusgaser. När du köper en av Katharines tröjor så kan du vara helt säker på att du inte bidrar till detta då hennes tröjor tillverkas av ekologisk bomull.
Bloc Party på Live Earth

Sarah Jessica Parker under inspelningarna för Sex and the City: The Movie.


Dirty Pretty Things för Youth Music

Mina favoriter i shoppen idag: Som ni ser så är ju Kesh modell, lite kul.
Klicka på bilderna för att köpa. Köp köp.


Business girl got style


23 September


Vet ni vad, idag är jag glad. Var på slags utvecklingssamtal med chefen idag och det kändes grymt bra. Känns lite ruttet att jag reagerade så hårt här i bloggen förut. Men det var vad jag kände för stunden då, och jag har lovat mig själv att aldrig cencurera min blogg. Gjort är gjort och det ska man stå för.

Kommer dock fortsätta söka jobb, vilket är grymt spännande.

Annars är det en helt underbar dag, solen skiner som aldrig förr (nästan). Det är en sån här dag som det nästan känns som vår, visst värmer solen mer idag än tidigare dagar? Mysmys. Det är nu man älskar Sverige och inte alls längtar utomlands!

Nu ska jag ju fixa lite på tradera, min fd. Bloppis floppade ju får man säga.

För att jag på senaste tiden har plockat åt mig alldeles för många snygga/coola/ bilder på denna primadonna. Jag vet att många av er tycker att hon är urtjatad och överskattad. Men det kan aldrig hända, jag tror inte hälften av er förstår hennes storhet. Hennes genialitet. Ni kanske inte förstår att hon är en levande legend. Jag pratar såklart om Agyness Deyn.








Möjligtvis en osmickrande bild. men inspireras av väskan, skorna och klänningen. Genialiskt.

Cutesy dresses


Check out her Jem & the Holograms tattoos..





21 September


Jag gick inte hem och åt. Jag åkte hem till Lina. Efter jobbet var jag så arg och ledsen att jag kokade och grät lite. Jag tänker inte hymla mer. Jag pallar inte med det stället mer. Jag är hellre arbetslös än att stå ut med den hör förudmjukelsen. Jag tar ingen skit alltså. Jag har vart lojal mot den arbetsplatsen i 2 år nu och vad får jag för det? Inte ett jävla piss alltså.

På onsdag har vi personalmöte och då ska jag nog säga tack för kaffet och skit på er. Om ni läser detta, chefer, så kan ni ju försöka hitta en lika bra anställd som jag redan nu. En sån som alltid ställer upp, är där på fem röda. Är trevlig, nogrann, ödmjuk. Ja, jag må skryta men min fördels lista är oerhört lång. Med tanke på att jag är den enda som kan hoppa in när som helst på vardagarna, jag bor 10 min där ifrån och jag har inga begränsningar var det gäller alla rutiner. Så är jag en nyckel i det företaget. Vilka jävla puckon alltså.

Jag är himlans peppad på det där väktarjobbet stället. Snackade med Jörgen idag och ska skicka lite grejer till honom. Andra jobb jag vill ha annars är butischef i Nacka Forum. Fatta coolt? Jag hoppas inte att dem dissar mig för att jag är 20, jag vet att jag klarar av att vara chef. Jag vill verkligen ha hand om mina egna anställda då jag vet hur en dålig arbetsplats ser ut.

Fan va trisst inlägg alltså, men jag måste fläkta mig någonstans.

Har vart lite frånvarande på helgen också. Mest sovit och jobbat. Tråkig kvinna. Tråkig kvinna med stora planer.

Food addicted


Hallå! Ni förstår nog inte hur hur mycket jag åt igår, jämfört med vad jag brukar göra. Hur jag än förklarar med ord så kan ni aldrig se förvåningen i mina föräldrars ögon. Jag var matmonstret. Jag tror min magsäck töjdes några kubikcentimeter igår. Vi åt tacos och jag var så sugen att jag proppade i mig 2 tortillas med mycket fyllning. Sen åt jag ett sånt där hårt skal också med massa fyllning. Jag brukar oftast inte äta mer än 1,5 tortilla.

Efter det somnade jag på soffan av utmattning, sov från 20-22 sedan gick jag upp och åt tre shells med massa massa kött och grönsaker. Jag åt nog mer än 400 gram köttfärs igår, bara jag. Helt sinnessjukt. Det jobbiga var ju att jag fortfarande var hungrig/sugen, men jag orkade inte fixa mer tacos är ganska omständigt på den punkten, speciellt när man vill ha alla tillbehör.

Och så nu då, på lunchen så smäller jag i mig pizza. Är jag mätt då? Nej. Det enda jag vill göra nu är att gå hem och koka en massa tortellini eller nått. Nu när jag är så sugen på mat ska jag passa på att försöka gå upp några kilo. Perfekt.

Tur att jag inte tog med mig kortet, då hade jag nog gått ner till McDonald's också. Det är bara 1,5 timme kvar sedan kan jag kila hem och äta hur mycket jag förmår.

Ge mig mat!!!!

You're to cute to be working here



Man blir lycklig när man hör hans låtar jämfört med många andra amerikanska rappare

Min vardagshjälte är back on track. T.I är min bästa, speciellt efter Pharrell floppade på Way Out West. Jag blir som en en fnittrig 15-åring igen, sån där som springer på konserter och hänger utanför hotell. Hah, kan han inte komma hit snart??

Lola-Pop - Ännu en i raden av pure Brittisk jewelry




De är som små sötsaker

Jag är speachless, det är verkligen massa sånt här jag skulle köpa om jag hade pengar. Min lägenhet skulle överörsas. Eller se ut som en affär, som Lena PH sjunger. Alla halsband (och ankarörhängen) kommer från shoppen Lola Pop. Det finns inte så mycket att läsa om dem, så jag kan väl inte säga mer än: Det är väldigt typiskt brittiskt, om man åker till London - Camden och London - Shoreditch så hittar man sånt här överallt. lite surt för Steven Shein (har alla glömt honom??) som var en av de första med tekniken. Nu kan man ju köpa snygga grejer för några guldpengar. Jag menar, man borde till och med kunna göra själv? ELLER? Jag vill kunna!!

Om du gillar denna stilen så borde du kolla in dessa brittiska smyckesdesigners också. Jag har skrivit om dem massa gånger förr, men bloggvärlden är väldigt komplex och ofta uppfattas inte allt av alla likom. Lite svårt.

Heidi Seeker
och Lady Luck Rules, OK!

Nu nattsvamlar jag.

Pierre Hardy Fall/Winter 2008/2009






Dom i mitten är ju jävligt tuffa, men såna går väll att fixa lätt själv, Patsy?

Som att riva upp gamla sår



Sandra, du har lyckats riva upp såret i mitt hjärta som bildades för drygt ett år sedan. Då jag insåg direkt att jag aldrig kunde få de där Burberry skorna. Hm. Och nu när jag i förhoppning gick in på Flyjane för att se om de fanns i min storlek. Kopian alltså, den fördävligt snygga kopian. Så självkart fanns det inte. Det är som att min baby sprang iväg en gång till. Vilket misslyckande.

Belle of the Ball Skirt


Love Love Love Love Love Love Love





Appropå Brodys tatuering så är jag sugen på en drake. Jag är ju född i drakens tecken, det kinesiska året 1988. Nått i stil mellan dessa tre, i svanken kanske eller höften:





Fett opersonligt så jag är väldigt osäker. Men stilen på den översta är ju lite egen.

Hellz Bellz Fall 2008


Jag är liiite liiiite besviken på deras Lookbook. Detta var det som föll mig i smaken.





Däremot fanns det desto hetare tshirts på Karmaloop:






Finns det någon gud i himelen?

Ge mig denna i julklapp då.

Jag tar livet av mig om jag inte har den i mina händer vid nyår. Punkt.

 

Spränger en raket rakt upp i hjärnan.

Visst, så ere.

 

Jag älskar Brody. Jag älskar Hellz Bellz.

Jag saknar The Distillers.

 

 

 

Hmmmm... Om jag får ett jobb snart då, så om jag beställer Brody tshirten så ska jag nog slänga med dessa fyra gamla också. Så snygga. Tåls att upprepa i denna blogg liksom:

 


18 September



Jag kände mig ganska tuff när jag gick hemifrån idag. Det var längesen jag var ute.

Helt underbar dag. Var med Matilda i stan och det var kalasmysigt. Hon har ju flyttat till hufvudstaden nu så det blir massa massa umgänge med henne i framtiden. Jag ska lära henne allt jag kan. Vi gick till Second Läder mellan Odenplan och S:t Eriksplan. Ett riktigt grotthål/mekka/heaven för den som älskar allt som heter läder. (De har alla lädervaror, jackor, boots, bälten, kjolar, kappor, västar, pälsar. Allt. De gör även lädertvätt, lagningar, ändringar mm). Jag var där i ärende att sälja eller byta min skinnjacka från Ebay. De var väldigt intresserade av den, men inköparen var inte där idag så det vart ingen affär. Vilket var jävligt synd då jag inte har nått busskort och helst vill göra alla ärenden i stan på en gång så det inte blir en massa fläng. SL är dyrt.

I vilket fall som helst så la jag undan denna dyrgrip. Är den inte förträffligt snygg? Min tanke var att jag skulle ha en ganska varm bikerjacka liksom, med riktig motokrage. Men när jag såg denna lilla petita saken så blev jag kär. Typiskt. Jag behövde ju en rejälare skinnjacka i vinter liksom. Men denna blir perfekt i sommar, typ barnstorlek? Den är fett mycket snyggare än på bild. Harley Davidson.




Ser lite efterbliven ut på bilderna, men det är så jag ser ut när jag koncentrerar mig HAHA.

Jag har ju redan en underbar skinnjacka från H&M, men jag vill ha en lite mer utstickande, det är kanske töntigt att säga rockigare. Men hårdare på nått sätt i alla fall. Jag älskar som sagt sån motokrage, men denna med Harley Davidson på ryggen känns ganska fett också.

Så här ser butiken ut förresten. Det var min kära Josie som visade mig den när vi gick i ettan eller tvåan. De har ärligt talat en av Stockholms härligaste personal också. Skulle kunna hänga där i timmar.






Förresten sprang vi in i en gammal klasskompis till mig, Cassandra. Hon jobbar som väktare och hon sa att dem behövde mer folk. Så jag ska ringa hennes chef i veckan så kanske jag får jobb som väktare. Hur skulle det se ut? Skulle jag passa?


Late goodbye!



Jag var där

Jag blir lite tårögd när jag ser detta. Test Icicles. För de flesta är detta endast oljud. För mig är det bland det finaste som någonsin producerats. Att andra tycker det är fördjävligt passar mig alldeles utmärkt.

Jag kan inte sätta ord på hur bra jag mådde då. Precis dessa månader 2006 då detta bandet fanns. Sedan splittrades dem ganska kort in i karriären. Jag och Bella hoppade på flyget till London för att se deras allra sista konsert. Mäktigt. Vi träffade dem alla tre och de var precis som man hade trott.

Test Icicles är helt unika. Det finns ingen som låter som dom, som någonsin kommer komma i närheten av deras unika uppenbarelse. Det är inte pop, det är inte rock, det är verkligen inte Emo. Det är tre killar, knark och instrument. En överdos av trisstess och fantasi.

De gjorde allt själv. Musik, hemsida, CD-omslag. Och allt var perfekt. Perfekt.

De kommer aldrig tillbaka. De kommer aldrig någon ny.

Don't we just love em?


Alla som drar sin kreativitet ett snäpp längre, för att bidra i kampanjen mot USAs enda riktiga president, Barack Obama. Här är några av favoriterna.





Sneakers av Jimm Lasse. Konst inte konsumtion.

Er besökare


Jag är inte den som vill stirra mig blind på besöksstatisiken, men det blir lätt så. På senaste tiden (när jag blivit mer aktiv, och gör bättre inlägg) så har statistiken stadigt ökat. Bara ett par fler besökare per dag, men det är ju alltid en början. För några dagar sen skaffade jag Google Analytics och det öppnar många dörrar för mig. För då vet jag exakt från vilken sida mina besökare blir vidarebefodrad ifrån. Eller vilka ord på Google ni har sökt på för att komma till den här bloggen. Jag kan även se vilka inlägg som är populärast. Samt genomsnittstiden ni tillbringar på varje sida. Smart va?

Här har vi några utdrag..

  • Ni spenderar i genomsnitt 3 minuter och 49 sekunder på förstasidan.
  • Vid varje besök så besöker ni i genomsnitt 1.74 sidor. Det betyder att 74% av er besökare klickar vidare här på bloggen.
  • Populäraste inlägget just nu är Stockholm är ingen askkopp - Till Patsy Darlings ära.
  • Populäraste kategorin är i ordningarna; Sno stilen, accessoarer & Ebay.
  • På tre dagar har jag haft 438 unika besök från Sverige.
  • Men även 6 från USA, 6 från Finland och 4 från Norge. Välkomna.
  • 38.38% av mina besökare är stamkunder.
  • Den längsta tid någon spenderat på min blogg de senaste tre dagar är 28 minuter.
  • 65.07% av mina besökare använder Internet Expolrer. Kan någon förklara varför?
  • 31.28% av mina besökare använder Mozilla Firefox. En ovanligt låg siffra?
  • 11.64% av mina besökare använder Apple. I love you!
  • Hela 78.97% av mina besökare kommer från ingen källa, det kan betyda att man har mig som bokmärke eller att man skriver in mitt bloggnamn direkt i adressfältet.
  • Populäraste sökordet på Google för att komma till min blogg är Hollywooddiet (HAHA!)
SÅ. Passar detta in på dig?

Hottest hoodie everrr


Lulu Guinness Fall/Winter 2008/2009


Två favoriter från Lulu Guinness som alltid gör så fina väskor.




Fashion report: Balmain Fall/Winter 2008/2009


En här visningen har allt. Det är Christophe Decarnin som har designat för modehuset Balmain, och även hans tidigare säsonger har vart helt underbara. Så casual men ändå uppklätt. Underground men ändå High Fashion. Nutid och dåtid i en klockren pot purri. Jag älskar: Spetsiga axlar, djurmönstrat, strass, oregelbundna klänningar så som favorit från Preen. Jag älskar att läder blandas med spets, tighta myxor med slappa. Denna kollektion får mig till och med att gilla rött. Det är en stor bedrift. Grattis Christophe Decarnin.

Det var så många plagg jag gillade så jag kunde inte sålla bort mer.
De två största favoriterna är läderbyxorna på bild nummer två, men tyvärr kostar de 30 000 kronor. Min andra favorit är metallic klänningen med leopardmönster. Inte för skarp leopard vilket gör att den går från tacky till riktigt fabolous.

























Till minne av Madde


Personligen kände jag aldrig Madde, även om hennes fina personlighet och positiva inställning lyste rakt genom dataskärmen och in i mitt (och många andras) hjärta.

Ni har det startats en insamling till minne av henne och jag hoppas att alla som läser detta går in och skänker en slant. Vi ska besegra "den jävla idioten", som Madde själv kallade sin sjukdom. Men för det krävs pengar, så nu tycker jag att vi alla ska ta vårt ansvar och göra vad vi kan. Tillsammans gör vi stor skillnad och varje liten krona är verkligen betydelsefull!

http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3

Ni får gärna kopiera mitt inlägg och lägga ut på era egna bloggar, kanske kan vi då nå ut till fler.

M.I.A - Okley Run, Limited Edition




Är man inte lite besviken ändå? Lättad kanske är ordet då jag vet att jag inte missar något. För er som inte är med i svängarna så har M.I.A gort en egen klädkollektion. Jag ville inte skriva om det i bloggen i förväg då jag inte ville över-hypa grejen. Det spreds redan lovordade rykten om att där skulle finnas massa snygga leggings och bombarjackor(???). Det fanns ett par leggings och inga bombarjackor.

Hela grejen suger så mycket att jag inte ens vill skriva nått här. Men ovan ser ni fyra plagg jag skulle kunna tänka mig, men som jag likväl kan leva utan. Om du vill kolla in de få plaggen hon har lyckats "designa" ihop (ser ju ut som hennes vanliga bandmerch, typ bara tshirtar med tryck) så hittar nu dem HÄR!

Det bästa med det hela är ju att killen på bilden, Okley Leslie hittades som gatubarn på en i karibien. M.I.A tog honom till en annan ö - Manhattan. Där hon kirrade ett modellkontrakt åt killen.

Sover du vid 103 km/h?


Har just hämtat syrran som kommit hem till Sverige från her boyfrieeend. Hon är en sån där WoW nörd ni vet, som skaffar pojkvänner utomlands genom World of Warcraft.. HAHAHahahahahHAH. Humor på högsta nivå. Men det är gulligt.

Papi var nog ganska trött så vi poppade musik på högsta volym och samtalde friskt om resor hit och dit i världen. Våra Brassresor mest, fy vad kul vi har haft med den orkestern. Sakna.


Vi lyssnade bla. på denna låt. Är den inte skööön?

Fashion report: Emma Bell Fall/Winter 2008/2009






Emma Bell som klädmärke har bara funnits denna säsong. Men Emma Bell som människa har en mäktig meritlista då hon bland annat gjort en kollektion för Irregular Choice.


Varför hon valt att satsa på ett eget klädmärke först nu är för mig en gåta, men det är inget man behöver gräva ner sig i. Det man behöver veta är att hennes första kollektion är för höst vinter 2008 och visades på London Fashion Show. Efter det har hon figurerat i ett dussintals tidningar runt om i världen, och har i allmänhet fått stor uppmärksamhet. Kanske en anledning varför hon väntar med att lansera eget klädmärke.

Det jag älskar med hennes stil är, färgerna, materialen. Men framför allt att hon har skaffat sig ett signum, jag kan inte säga att det är en stil som hon kommer fortsätta med. Men just höfterna på hennes kjolar är likadana genom kollektionen och det gör ett fint sammarbete samtidigt som det är en djärv och unik design.






Johanna Ritscher - Malmös coolaste brud



Jag snubblade förbi denna Malmöbrud, som är åter en i raden som bevisar att Malmö är staden där det händer. Varför finns dessa inte i Stockholm? Eller finns ni? Träd fram!


I vilket fall som helst, schysst personlig stil brukar resultera i kreativitet på ett eller annat sätt. Johanna Ritscher sysslar med både illustrationer och målningar. Hon har bland annat illustrerat Promoes omslag till den omtalade låten Den ljusnande FRAmtid. Tillsammans med Irika (fotograf, designer, stylist, DJ) så bildar dem Collabo Queens. En duo som shakear loss den kreativa rörelsen i hela staden. De DJar på Malmös kulturhus Inkonst regelbundet men även i Danmark. De DJade även på N.E.R.Ds egen efterfest på Way out West.

Om du vill ha en bit av Johanna så har hon även en webshop där hon säljer specialdesignade tshirts, smycken, sjalar och mycket mer. Tillsammans med Irika så är deras mål att sälja Eco kläder som till och med är fair trade. Enjoy!









AAAAAAAAACE


Borde jag inte köpa den? :(



17 September


Tjoohoo.. Bråttom bråttom, jävlar vad taggad jag är. Däremot fick jag ett suspekt brev hem till mig idag,från skatteverket. Vi har minus på skattekontot? Ehh vi har ju inte sålt nått. Verkar asdumt. Måste va nått fel. Eller så är det tvärtom, att det står minus för att det blir minus för staten.. Jag vet inte alltså. Får ringa i morgon.

Just nu utnyttjar jag min pepp i mitt rum (iTunes nya Genius funktion är ju helt underbar). Jag städar alltså, det är bäst att göra det när man är pepp. Därför ligger bloggen i lite lä. Jag varvar städningen med att förbereda nya inlägg och jag lovar. Det kommer minst 8 nya heta inlägg innan jag somnar. Jag har hittat sååååå mycket snyggt idag, jag dör.

Dudes, om det är någon som har missat min feta banner där uppe. Så vill jag bara påminna er om att rösta på min festival asså. Jag ska vinna den här tävlingen hur äckligt desperat jag än kommer låta. Jag ska till Australien. Jag är ju hittills på tredje plats så det bordar gott. Den som leder har dock typ trippelt mina röster, jag förstår inte hur den människan har lyckats. I förrgår hade han/hon lika många som mig liksom. Om jag får påpeka så känner jag tyvärr inte igen ett enda band på den festivalen heller, så den kan väl inte va så bra? Jaja, jag ska klå det ändå..

Sötsaker


I'm your present








Tipsa mig om bra uppfinningar/företag?


En av mina hobbies är att hitta smarta uppfinningar/affärsidéer.Det är faktiskt kul att se vad folk hittar på för lösningar till många problem. Design Torget är ett ganska kul ställe att strosa runt på, men det finns väldigt mycket onödigt där också, det är mer inriktat på design än problemlösning. I alla fall så ska jag i det här inlägget summera tre grejer som är relevanta för mig.

Kassettadapter


När man är på festival, eller i parker som Tanto. Så samlas man många människor runt bandaren. Oftast är det personen som äger bandaren som har med kassetterna. (Vilket i sig är krävande att mixa ihop). Ibland har man bara en kassett som går på repeat. Eller så är det för smal musiksmak för att passa hela kvällen/alla människor. Detta kan underlättas med den här Kassettadaptern. Man stoppar i kassetten i vanlig ordning, och sladden stoppar man i valfri mp3/ipod. Och helt plötsligt hade kvällen obegränsat mycket musik. Underbart.

Savebax



Jag lovar att alla här har blivit av med en mobil någon gång. Snodd eller borttappad. Spelar ingen roll, påföljden är samma; Alla nummer är borta. Sommarflörten, den coola kändisen och andra nummer som inte går att få igen. Men inte längre, Arpeda Group är ett företag som har tagit fram ett chip (Savebax) där man kan lagra upp till 250 nummer. Du byter ut den mot simkortet och på några klick är alla nummer lagrade. Gör detta regelbundet och spara chipet hemma på ett säkert ställe. Om du tappar bort din mobil kan du enkelt föra över de sparade nummerna i den nya telefonen.

This Belongs To



Visst har vi alla tappat bort grejer. Och visst har vi alla tänkt på olika lösningar för att få tillbaka det man tappar. Thisbelongsto är ett företag som har kommit på den bästa lösningn - enligt mig. Den är även helt gratis. Det fungerar som så. Man registrerar sig hos dem och får en personlig hemsida/kod. Denna http-länk skriver du upp på alla dina värdefulla saker. Tex, dator digitalkamera, busskort. You name it. Personen som hittar kameran ser denna länk och går in på hemsidan. Där kan han komma i kontakt med dig - utan att få veta dina kontaktuppgifter. Det är här det smarta kommer in, du kan ha denna länk på dina nycklar, utan att personen som hittar dem kan spåra vilket hus dem tillhör. Läs mer på hemsidan. Jag blir i extas så jag kan knappt förklara, men allt står tydligt där. Du kan ju självklart köpa deras egna nyckelringar och klistermärken för att det blir snyggare.

Tipsa mig gärna om fler uppfinningar om du sitter och lurar på såna!

Stockholm är ingen askkopp - Till Patsy Darlings ära


Ett tema vi måste påminna varann om lite då och då. Fimpen. Varför är det så svårt att slänga fimpen? Sluta inte läs inlägget här om du är ickerökare, eller inte intresserad. Detta inlägg innehåller information som är bra för alla att veta, till viss del kan det till och med ses som humoristiskt, eller absurt kanske rätta ordet är. Jag tillägnar detta inlägg till Patsy som kan läsa med värdighet, då hon slutat röka. Here we go.

Stockholms stad räknas som en av Europas renaste städer. Detta trots att nedskräpningen ökat betydligt de senaste åren. I Stockholm slängs varje månad omkring 300-400 ton skräp på marken. Internationella undersökningar pekar på att nära hälften av allt skräp är tobaksrelaterade produkter. Förutsatt att andelen rökare i huvudstaden är lika stor som i övriga landet har Stockholm ca 116 000 rökare. Vi antar att varje rökare röker 10 cigaretter om dagen. Det innebär att drygt 1 miljon fimpar produceras i Stockholms stad varje dag. En ansenlig del av dem hamnar på marken.

 

Vi som försöker hålla Stockholm ren och vacker är fimpen som skräp ett stort problem. Förutom att det handlar om stora mängder är fimpen också svårstädad. Den letar sig in mellan gatstenar, mellan husfasader och trottoar och i trädplanteringar där de får plockas upp en efter en, för hand.

Text: Stockholm.se



Snabbfakta

  • Cigarettfimpar är ett förrädiskt skräp. Den som slänger en fimp tänker kanske inte på den som ett skräp, eftersom den är så liten. Nedbrytningstiden för en fimp varierar beroende på klimatet. Generellt brukar man säga att nedbrytningstiden är mellan ett och fem år.
  • Det är vanligt att små barn och djur av nyfikenhet provsmakar en slängd fimp. Fyra procent av de förgiftningstillbud som kom in till Giftinformationscentralen under år 2002 handlade om cigaretter, fimpar och snus. De flesta tillbuden gällde små barn.
  • Fåglar, fiskar, och andra djur kan dö till följd av att deras matsmältningssystem blockeras av fimpar som de ätit.
  • Vind och regn för ofta fimparna till våra vattendrag. De kemiska substanser som finns i fimpen hotar vattenkvaliteten och många av de livsformer (fiskar, musslor, alger m m) som lever i vattnet.
  • 1 200 000 vuxna svenskar röker dagligen. De slänger i snitt 1,7 fimpar på marken varje dag. Sett till vad rökarna slänger på marken varje år blir det 744 600 000 fimpar på ett år!
  • På Medborgarplatsen slängs varje natt 1 930 fimpar. Det blir, på ett år, drygt 700 000 fimpar eller 1 220 mjölkpaket proppfyllda med fimpar...
  • Minst 377 miljoner kronor kostade nedskräpningen för landets skattebetalare år 2003. 377 miljoner kronor skulle räcka till att betala 1 405 grundskolelärares löner i ett år!


Vad kan vi då göra?

Men nu ska vi inte bittra ner oss i statistik, utan blicka optimistiskt frammåt. Så vad kan vi göra?

  • Först och främst kan man tänka på vad man själv slänger på marken. Ingen ursäkt är bra nog, det finns papperskorgar överallt.
  • Som andra åtgärd kan du prata med vänner och familj om problemet. Att vara mer medveten kan förändra mycket, så få andra att tänka till är en bit på vägen.
  • Det finns en utmärkt produkt som heter CigBuster. Den fungerar som tändare men samtidigt som den är en bärbar askkopp. Lär mer här.
  • Plocka upp skräp från marken – en viktig symbolhandling som får omgivningen att tänka till.
  • Om du vill gå ett steg längre så kan du: Kontakta kommunen eller hyresvärden och be dem sätta upp fler papperskorgar på skräpiga platser.
Läs mer: Håll Sverige Rent, Stockholm Stad

CigBuster
är en askkopp med inbyggd tändare.
Stor ungefär som en liten mobil och som gjord
för att bära med sig – i fickan eller i handväskan.

Cigaretten släcks när du stoppar ner den i CigBustern.
Fimpen hamnar sedan i den slutna, luktfria behållaren,
som liksom överdelen är gjord i återvinningsbar plast.
Tändaren i sig är barnsäker och kommer från Swedish Match.

CigBuster är patenterad och tillverkas i Sverige.



90 dollar dresses


Jag är lite besviken på Asos, jag blir nästan förbannad. De har liknande idé som H&M (som också börjar bli dyrt?) att man ska få trendäkta kläder för en billig penning. Är det jag som är efterbliven var det gäller ekonomiutvecklingen och inte ser att allt blir dyrt? Har det med oljan att göra? Jag fattar ingenting.

I vilket fall som helst, när jag först upptäckte Asos så gick ingen klänning loss på mer än 400 spänn. Nu kostar alla mer än 400 typ. Sjuka priser när man tänker på att kvaliteten är sämre än allas våran Ellos.

Men det hindrar mig inte från att dreggla på klänningar, samt samla in idéer till min framtida kollektion.






GBG Way Out West - Bilder del 4


Söndag 10 Augusti



Eftersom alla festivalare hade flytt stan så fick jag och Bella plats på Slottsskogens Vandrarhem



Mina äckliga jävla utslag, fotad med mobilen. Så de var större/blåare/äckligare i verkligheten.

Mer bilder togs inte denna dag. Vi sov hela dagen, gick och käka massiv pizza och gick och la oss igen. Läs resedagboken här.

Dagens ros:
- Städerskan på Slotsskogen var underbar
- Gratis internet på vandrarhemmet
- Supergod och billig Falafel

Måndag 11 Augusti



Vi bodde inte långt ifrån Göteborgs snabbakut. Där var en trevlig läkare men han hade ingen aning om vad han sysslade med verkade det som. Han hämtade en äldre läkare, gulligt. Men även han hade ingen aning om vad mina utslag var. Bajsläskigt.



Ganska trevlig akut, men fan va skraj jag var. Jag kanske hade nått allvarligt såhär innan en två veckors Londonresa. Typiskt.



Lite mer i sin helhet. Jag vet fortfarande inte vad tusan det var för nått. Har du haft liknande utslag? Det hjälpte i alla fall med Travegyl och Antibiotika i 14 dagar.



Vi gick nattlig promenad, vilken spökstad.

Dagens ris:
- Att få betala 200 spänn på Axess och sedan inte få veta vad det är?

Dagens ros:
- Monkis REA

Tisdag 12 Augusti


Idag flög vi till London. Vi hängde typ hela dagen på flygplatsen. Vilket kan vara kul i sig. Man stöter ju på massor med nördiga människor. Men innan dess åkte vi till Linnéplatsen och Trailor Träsh. Där köpte jag ett klistermärke till min dator och presenter till mah boys.



Jag var inte i mitt esse, både antibiotikan och travegylen gjorde mig till en geléklump och jag var trött hela tiden typ. Somnade överallt, stackars Bella.


Syster


Fan jag ser ut som ett mongo alltså. Inte bara blommorna, utan hela fejjan haha. Enjoy!


Så här ser jag ut när jag sover. Hela resan har jag roat mig med att tortera getingar


Sötnos



Sen började det regna fördjävligt, tänk inte på att det ser ut som jag borrat ner ansiktet i bajs (jämfort med halsen). Utan noter dropparna!!! Jag stod där i 12 sekunder och blev genomvåt. Tänk sen att klockan är ungefär 1 på dagen och det är SÅ MÖRKT!


Sista bilden från Göteborg, ganska typisk? Haha

Dagens ris:
- Flygbussen, nu var vi ju vana med Bus4you
- Vädret var ju kolosalt kass. Om det var soligt så kunde vi kommit unan med att ligga och sola/mysa hela dagen.
- Personalen på flygplatsen var ju.. Det finns inga ord. Så fort vi frågade om nått (Tex. när vi kunde checka in eftersom vi var så tidiga) Så typ snäste dem. Ursäkta?
- Terravision släpper av oss typ 500 meter från tunnelbanan 10 min annan sista tåget går. Fan att vi ens hann med då vi inte visste vart det låg ens.

Dagens ros:
- Bella fick komplimang för sitt nagellack :D
- Personalen på Victoria som hjälpte oss till rätt plattform snabbt
- Trevlig personal på vårt underbara Tesco. Tesco har 10% av delen varför jag längtar tillbaka, om inte mer. Alla personer vi träffar där nere förstår inte varför vi älskar Tesco så mycket. Vad finns det inte att älska?

Franz Ferdinand till Stockholm



Men se här, minns ni Franz Ferdinand? Ännu ett genialiskt band från den genialiska ön i väsk; Storbrittanien. Ingen större introduktion bör behövas. Det bästa, och här kommer det, dem ska spela på Debaser Medis. Har ni hört? Luger har bokat dem till Stockholms i särklass bästa lokal. Luftig men samtidigt intim. Man kan tro att biljetterna går loss dyrt så som Snoop Dogg tillexempel. För att publikantalet är lägre än på de stora arenorna. Men icke, 340 riksdaler är det enda som krävs, och då har jag räknat med service avgiften. Älskar vi inte Luger?

15 November entrar dem scenen, dock är det 18 år kiddos. Sorry. Men det brukar gå att lösa om det blir panik.

Liten förklaring på föregående inlägg eftersom texten inte fick plats


Ni vill väll att Fian ska få chansen att gå på Meredith Music Festival i Australien? Självklart. Klicka in och rösta på min festival nu allihopa!! Det tar några sekunder och är helt gratis.

Det här är precis det jag måste göra just nu. Sticka till nått varmt ställe. Så snälla snälla. Jag tänker bli så patetisk det någonsin går. Jag skulle kunna ställa mig på mina knän om du var framför mig. Jag gör vad som helst för dig. Jag kan äta ditt bajs. Vad som helst. Rösta nuuuuu!!!!!1one

Hjälp mig på vägen till Meredith Music Festival i Australien






The best leather is vintage leather


Är den inte tjusig? Tyvärr har jag inte råd. Om den så skulle kosta 0.01 dollar så skulle jag inte köpa den. Jag har verkligen noll, om inte minus i plånboken. Jag borde vinna på lotto eller liknande.

Men vet ni? Det var någon som frågade mig förut. Jag är ju mån om miljön, men samtidigt köper jag tusentals grejer på Ebay som fraktas hit och dit. Dessutom behöver men inte 300 örhängen, 40 klackskor, 15 klänningar, 15 jeans, 15 skärp osv sov. Min garderob är hemsk. Den är så proppfull att jag mår illa. Vad är jag för monster?

Det jobbiga är att jag har ju rensat den. Och jag använder verkligen precis allt. Kanske jag ska tänka 1, 2, 3 gånger innan jag utmanar miljön och köper fler plagg? Jag tror det blir svårt, grymt svårt. Tyvärr är detta min största belast tror jag, men jag hoppas min miljöförstöring kompenseras med att jag tänker på hur mycket vatten/el jag använder. Att jag inte skräpar ner, att jag åker kommunalt och går till jobbet. Att jag inspirerar andra att förändra småsaker i sina liv och så vidare.

Nu blev detta inlägg ett helt annat än vad det var tänkt. Men jag behövde be om ursäkt för min konsumtionshets då jag precis snackat om Al Gore.

Sen har jag en skev tanke att vinatge leather är mycket bättre än nytt läder. Dock slaktas ju kossan för köttets skull och lädern tas om hand i efterhand. Men att recycle fashion är väl ändå bättre än nyproducerat. Eller?

Hela världen lyssna!



Kära läsare! Den 15 Oktober ska jag se min allra största idol i hela vida världen. Al Gore. 655 kronor kostar det. En liten förmögenhet för mig just nu. Men det är det värt. Allt för miljön.

Om du vill hänka på mig och Patsy så köp biljett här. Seminariet sker i Nacka Strand den 15 Oktober som sagt. Vi har studentbiljetter.

Kanske man ska försöka på sig att få en liten pratstund/intervjutid?

15 September


Hej Darlings. Vaknade på världens sämsta sida, vi har två fertila hankatter hemma och jag misstänker att de börjar märka revir så mitt rum går inte att vistas i innan man typ svimmar av stanken. Man blir helt hög på amoniak, (det finns väll i kiss?) I vilket fall som helst så vaknade jag av stank (jag är grrrrymt svårtväckt). Så det var inte kul alls. Det jobbigaste med det hela var att man inte kunde spåra källan, och slänga in det i tvättstugan så man kunde somna om. Utan det verkar som han har gått och sprutat ner allt. VIDRIGT. Ge mig ett hem någon.

Däremot har jag ganska kul på jobbet. Och jag vart aspeppad nyss när jag surfade runt lite. Så ikväll kan ni förvänta er dessa inlägg: Bilder från GBG samt London resan, Del 4. Ett inlägg där jag tipsar om fantastiska uppfinnigar och företag som underlättar hela din vardag. Samt en hel del fashion reports.



Som sista ord innan jag rullar ner till McDonal's (gud jag har inte ätit där på två veckor så jag har abstinens). Patsy, som ingen lär ha undkommit vid detta laget. Hon efterlyser fortfarande kassetter till sitt konstprojekt. Så om du har några hemma (jag vet att du har, alla har) som ni inte använder. Skicka dem till oss, så får ni en överraskning. Om du bor här i 08 området eller kan ta dig hit så kan vi ju alla tre fika och snacka skit. Det blir kul!!

Ny Ebay favorit: Neon Life Vintage



Det här ger mig hopp



Bilden är från Calm Bodymodification. Gud vad snyggt asså. Detta är en Dermal anchor on sternum, men det finns även Skindiver som är liknande. Jag ska ha en eller två av dessa mellan mina pattar innan nästa sommar i alla fall. Jag har ju två lila ärr där nu liksom haha. Ska nog titta in hos Chai och Fredrik någon dag när jag har vägarna förbi Hornstull. Jag vill veta lite skillnaden, någon som kan förklara. Alison?

14 September


Shit asså, nu har jag suttit och skrikit så jag är alldeles hes. Ont i halsen hade jag innan, men det är inget emot vad jag har nu. Ibland har jag såna missfoster till föräldrar alltså, och mamma är utbildad pedagog. Ändå kan de aldrig aldrig aldrig förstå sig på hur jag fungerar. Jag hjälper gärna till hemma, men bara om någon ber snällt.

Jag har suttit i soffan hela dagen med datorn, mailat olika viktiga personer (bla. Alla som fotades för Mixtaped på Way out West, känns ganska viktigt). Sedan har jag försökt söka jobb på alla ställen som dem vill att jag ska söka jobb på. Osv.

Vad får man för det? Jo en fly förbannad farsgubbe kommer in och ryter att jag ska blåsa badrummet. Jag blir helt ställd, har han bett mig innan? Nej. Han har inte snackat med mig på hela jävla dan så vad är han arg för? Vilken jävla idiot. Det är klart att ingen vill hjälpa till när man blir utskälld för ingenting. Eller har jag fel?

Sen när det tänder så har jag ju aggressiva problem så jag gick ju såklart in dit och röjde. Men det kostade många produkter, jag slog sönder mycket i min väg. Fan vad arg jag var. Varför var jag den snabbaste spermien?

Sedan kommer morsan och försvarar honom och gaggar om saker som hände för 4 år sen. Snacka om långsint. Jag spyr.

Update: Jaja, nu kom Pappa in igen och var asgullig närhan såg att jag städat. Känner mig ganska dum för att ha kallat han missfoster nu, men ah, jag tänker inte censurera min blogg.

Okej det är höst. Jag ger mig.



(Fett dålig bildkvalitet? :S)

Skinntrench - Jofama
Glajjer - Modcloth
Tights - H&M
Örhängen - Modcloth
Kjol - Rojas
Tröja - H&M
Hörlurar - WEsC
Sjal - Alexander McQueen
Skor - TopShop

Hm.. Sjuk igen?


Dudeeees! Jag har haft migrän i typ två dygn nu? Jag har sovit jättemycket och druckigt mycket vatten. Men inget hjälper? Jag tror även inte heller på värktabletter. Jaja, ni förstår i alla fall varför jag inte orkar skriva? Hoppas ni har en kick ass helg!

11 September



Edna Cintron stod och vinkade i flygplanshålet i 20 minuter

Tjoooo! Roligt datum... not. Jag tänker vara ganska ärlig nu, och jag lär få massiv kritik men jag måste släppa bomben. Tyvärr känner jag ingen spänning med detta datum. 7 år har gott sen ni vet vad. Och jag kan ärligt talat säga att jag kan inte känna något. Ibland när jag ser dokumentärer med anhöriga till de drabbade så kan jag känna sorg. Eller när jag ser bilden ovanför. Men allmänt tycker jag verkligen inte synd om USA. Ibland kan jag nästan känna lite HA HA, ni är inte så jävla coola. Fy vad dum jag är, men asså. Jag tycker USA är ett ganska vidrigt land, så surrealistiskt, är det ens på riktigt?

Hela grejen började nog med deras omotiverade intåg i Afghanistan och sedan Irak. Deras sätt att behandla situationen efter terrorattacken gjorde att attacken i sig blev som en piss i atlanten jämfört med vad dem utsatte folk för i tidigare nämnda länder. Det är nästan som om USAs politiker spottar på offerna av 9/11.

Över till något roligare. Grymt mycket roligare. Jag är så sjukligt stolt över mig själv ska ni veta. Jag åkte in för att se ett band. Jag drack en grogg på bussen. När jag kom till Mosebacke så drack jag en ramlösa och beställde senare en drink (som för övrigt var fruktansvärd. Under all kritik!! varför lär jag mig aldrig att jag inte ska köpa drinkar där? Fast jag tycker det är sofistikerat haha). Runt 12 så gick vi till Södra Bar (Jag har aldrig varit där. Fantastisk utsikt var det, varför hänger man inte där oftare?). Väl där köpte jag bara en Pepsi. Förstår ni? Jag var nykter hela kvällen och hade fantastiskt kul. Helt underbart. Jag knöt en ny kontakt, som kom med otroligt bra idéer till tidningen. Eller mest till företaget. Jäklar vad peppad jag blev. Sen så var Joel gullig och peppade mig att söka jobb. Det kändes också asbra.

Vet ni varför jag är glad att jag höll mig nykter då? Jo idag, 12 September, om några timmar. Så ska jag ha ett lunchmöte med Katrin Schulman. Jag är lite nervös. Men jag är peppad nu när jag vet att jag kom hem i tid, och inte kommer vara bakis. Jag är inte bara lite nervös. Jag är jättenervös. Men det kommer nog gå bra. Ja vad ska jag säga, det är inget affäsmöte direkt, det ska vara soft. Fantastiskt att hon ställer upp. Great!

Nu måste jag sova!!!

D to the A to the G E N S


Dagens tillbaka: Vill man inte tillbaka till Roms hetta nu eller? 40 grader skulle inte sitta fel. Jag klagade dock bara en enda gång när vi var där nere. Och då hade vi suttit på en buss i över en timma.
Dagens förmiddagstillstånd: Snooza, drömma om döden och tvinga sig och somna om och drömma ett bättre slut.
Dagens "jag skäms för mig själv": Det är lite pinsamt när man ska handla på ett nytt ICA där man inte vet vart saker finns. Man springer runt som en höna fram och tillbaka haha. Om det är ett litet ICA så märker ju personalen det också.
Dagens erbjudande från mig: Mirakeldryck till min käraste Patsy. Hon svepte den och det kommer nog göra susen.
Dagens hum: Vad ska jag ha på mig imorgon, när jag ska dynga?
Dagens mat: Pannkakor + kräftor. Fast inte ihop haha.
Dagens - jag tycker: Jag har tyckt mycket idag. En sak jag funderat på så här på kvällskvisten: Varför har Fazer aluminium runt sina chokladkakor, har marabou också det? Det kan jag inte tänka mig. Dålig stil Fazer, dålig!
Dagens berg: Jag har inte vart hemma så mycket, men, kan man säga ansökningar till ams som jag måste fylla i? :P
Dagens billiga: 3 baguetter för 15 kronor, hehe.
Dagens sug: Jag suktar efter vänner
Dagens äckligaste: Kattjävlen har inte slutat kissa i soffan
Dagens godaste: Rasberry tea
Dagens spanande: 80-tals boomboxar på Ebay. Varför kan man aldrig hitta några där? Ebay ska ju ha ALLT. Till och med horor, bajs och spädbarn!!!
Dagens humör: Seg, ledsen, medliden, glad, glad, glad klaaad
Dagens planering: Dra till Grand Canaria i två veckor sådär strax efter nyår? Vem hakar? Jag pallar inte med Sveriges vinter.
Dagens glada: Det verkar lösa sig med plugg till våren?
Dagens besvikelse: Att jag gjort andra saker än viktiga. För mig känns det absolut viktigare att åka och försöka muntra upp en kompis. Men ibland blir man besviken på sig själv att saker aldrig blir gjorda, för att man tillåter att annat kommer emellan. Men men.
Dagens outfit: Fila sneakers, grå stuprör, grått brottarlinne, favvo BHn och min Kermit Adidas jacka.
Dagens ondaste: Att jag är ganska kluven med hur jag ska förhålla mig till en speciell person. Ska jag vara likgiltig eller glad? Eller sur? Jag är ju sur men man vill ju inte umgås med sura människor. Men vill jag att vi ska umgås? Jag fattar ingenting.
Dagens klantigaste: Köpa frysta kräftor och tro att man kan äta dem samma dag.
Dagens Väder: Invisible rain
Dagens sorgligaste: PS. I Love You. Det stack lite i hjärtat att se den idag.
Dagens mest nöjd över: Att jag har börjat blogga ordentligt igen. Jag har liksom börjat tänka allt i inläggsform igen. Typ om jag ser nått, det där kan jag skriva och det där kan jag skriva. Jag antar att jag ser mig själv som mer aktiv nu bara för att jag tänker så. Men det är inte många idéer som egentligen skrivs ner och visas för er. Synd.

How about gettin' crazy nails?












Fan asså, när jag ser såna här bilder så blir jag så deprimerad. Varför har jag inte råd att stötta såna här genialiska idéer? Om jag hade haft pengar så hade jag beställt en årskonsumtion på en gång. Jag blir så jävla förbannad på storbloggarna i det här landet. Varför är dem så safe? Kan ingen flippa ut någong gång? Om jag tjänade 50 000 på min blogg varje månad så skulle typ 20 000 av dem gå till såna här små kickass verksamheter. Den dagen kommer och då fan ska jag vinna alla priser som finns var det gäller mode/egen stil.

jag vet att typ 90% av er kommer tycka att detta är tacky och inte fashion och blaablaablaa.. Ni är tråkiga.

Föressten kommer alla bilder från HER nails. Från Los Angeles såklart. Varför kommer allt ballt där ifrån. Flytta dit månne? Åtminstone vet jag att jag ska dit snart då ett par vänner till mig typ. Flyttar dit? Och jag kan BO hos dom istället för dyrt hotell, Awesome.

Fashion report: Married to the MOB Fall/Winter 2008/2009







Most Official Bitches gör alltid snygga grejer. Det som attraherade mig mest denna säsong var dessa tjocktröjor (även fast jag får claustrofobi i tjocktröjor utan dragkedja), de är väldigt 80s!


Vem kan slå Filip och Fredrik?


Om 30 min är det Vem kan slå Filip och Fredrik. Ska de skriva ytterligare TV-historia?

DSQUARED2 - Flash pumps


Omfg, dessa är ju olagligt heta!




Sno stilen - Rihanna



Jag har beundrat hennes look många gånger. Men inte tänkt på att det är ganska lätt att göra en Sno stilen med Rihanna. Men nu har jag gjort det. Dock skulle jag velat inkludera att hon har H&M på röda mattan. Men jag hittade ingen produktbild. Utöver de tipsen jag ger nedan (som mest är partykläder) så kan jag säga: Rihanna drar sig inte från att synas till vardags. Rihanna har en röd bikerjacka som du kan hitta på Nelly. Du kan hitta färgglada jeans nästan överrallt. Dessutom borde hon inkluderas i vår örhängs maffia.



Lila klänning - Camilla and Marc
Grå klänning - ASOS
Svart klänning - Miu Miu
Nitarmband - Kenneth Jay Lane
Swarovski hoops - Melody Ehsani
POW! hoops - Melody Ehsani
Rope halsband - Ebay
Silvriga platåskor - Faith
Svarta platåskor - Dsquared
Neongula platåskor - Giambattista Valli
 

Nattsudd


Jäklar vad Bloggkoll har utvecklats sen jag loggade in senast. Nu kan man koppla sin egen blogg till sitt konto, vilket jag efterlyst sen starten. Jag skriver detta inlägg mest för att man måste ha en länk till Bloggkoll i ett inlägg. För att aktivera en grej. Men följ gärna bloggen om du vill.

Förresten kan jag ju fortsätta snacka lite när jag ändå håller på. Vad har hänt med natt-TV? Det var ju asbra innan jag åkte till London. Då kunde man se på Poker på Eurosport. Jag borde varit död/Extrem överlevnad på Discovery. Two and a hlaf men på sexan och massa andra smaskiga talk shows. Nu sänds ingenting. Tråkigt. Jag tror karma vill att jag ska gå och lägga mig.

MTV Video Music Awards



Britneys revansch - Cause we love her!
Hon vann: Bästa video, bästa kvinnliga video, bästa pop video - Alla med Piece of Me





Jag konstaterade att:

Jag tycker om Rihanna mer och mer, hon är nog den mest proffsiga kvinnliga artist jag vet just nu. Kan inte fatta att bruden är lika gamal som mig liksom. Eller ung kanske jag ska säga.


Har vi inte saknat T.I? Jag har i alla fall gjort det. Så himla gullig. Exakt när kom han ut ur fängelset egentligen? Och är jag efter i utvecklingen på nått sätt? Har han släppt singel, album, video?


Christinas framträdande var skitsnyggt. Men hon påminde lite för mycket om allas vår Lady Gaga. Aslikt hår, smink, kläder, typ av låt samt framträdande.


Jag fattar inte varför Lupe inte får mer uppmärksamhet. Fett mycket bättre än tex. Kanye Wests preformance. Hm. Kanye är väl en man som jobbar mer för att få uppmärksamhet förståss.

Det var väldigt sevärt att se intervjuerna på The Red Carpet. Gör det i efterhand.


Tänk att det är Chris Brown som har skrivit Disturbia

8 September


Hej kära läsare!

Förlåt er som inte diggar catwalk så mycket. Tänkte ju varva lite med andra inlägg så det blir koncentrerat, men jag har inga idéer kvar. Därför blev det lite mycket nu på kvällskvisten. Jag har ca 300 bilder kvar från resan, men eftersom de är drygt 4 MB tunga styck så tar det evigheter att ladda upp dem här på bloggen, så alla bilder kommer lite varje dag nu. Stay tuned.

Jag tror jag är förälskad i den här veckan. Jag trodde jag skulle jobba idag, men jag såg fel på schemat och vart överlycklig i morse när jag insåg det. Dock kom jag på vid 17 att jag lika gärna kunde ha åkt in till SKHLM då, och hälsat på Patsy och vart med i deras Footlocker tävling. Men well well det har vart en chill pyjamas dag istället.

På torsdag skulle jag haft ett roligt möte. Men det har flyttats till fredag eventuellt helgen. Mycket spännande. Jag är ledig för det mesta men torsdag och fredag ska jag stänga jobbet, jobba ett par timmar på eftermiddagen. Soft. På torsdag ska jag äntligen få träffa Love, det var typ 1,5 månad sen. Olagligt länge sen. Jag längtar!

137 kronor


Fashion report: Christian Dior Fall/Winter 2008/2009


De flesta av oss vet att mode kommer i vågor, trender som accosieras med 80-talet har ju vart stort de senaste året. 70 och 90-talen kommer krypandes. Så som 60-talet. Det känns som om 00-talet inte har ett eget signum, signumet är liksom en potpurri av alla andra decenier. Någon som har tagit 60-tals trenden ett (eller 100 steg) längre är John Galliano på modehuset Dior. Jag älskar det. De cleana färgerna, stora diamant detaljer och färgkombinationerna orange/rosa, lime grön/lila. Notera: färgglada skinnhandskar.



















Fashion report: Jean-Charles de Castelbajac Fall/Winter 2008/2009


Man kan säga mycket om JC/DC. Denna säsong är inget undantag och hans kreativitet verkar bara växa mer och mer för varje år - istället för att dala, som det kan göra. Hans kollektioner påminner om varandra, så det är ingen trendanalys man gör på detta. Det är bara se och njut, och köp om du har råd.

Once upon a time














Totalt underskattad

Gucci, gucci, gucci







Fashion report: Gucci Fall/Winter 2008/2009


Päls, mocka, långklänningar och läderfransar i mängder är vekligen inte min kopp af tea. Däremot är det något med Guccis visning som attraherar mig. Jag vet exakt vad det är; svart + gigantiska guld accessoarer. Det är min nya passion. Dessutom har jag en liten förkärlek till Gucci då jag tycker att dem hela tiden fångar det bästa av alla teman de försöker sig på. Bra jobbat.















Självklart så måste jag ju tipsa om skorna:

GBG Way Out West - Bilder del 3


Lördag 9 Augusti


Glada tjejer på festival, jag har en härlig dubbelhaka och Lil' Kim var en besvikelse


Jean-Charles de Castelbajac


Snygga brudar





Dansa och sjunga till Håkan, kära håkan.


Påväg till Kajskjul 8 så BLÅSTE FRIDAS CIDER SÖNDER. Helt sjukt.


Vi visade hur vi festar hemma i Stockholm: ALL OUT DUBSTEP








Han var mycket svettig



Sliten tjej

Dagens ris:
- Alla svarttaxi snubbar som väckte oss konstant på Centralen när vi sov. En till och med tog min mobil men Bella räddade den. Fräckt.
- Vi fick inga lakan på vandrarhemmet.
- Pinsamt matställe precis utanför festivalområdet som sålde jordens äckligaste kycklingpaj. Dyr var den också förståss.
- N.E.R.D spelade inte Provider.
- Lil Kim var så jävla pinsam.
- All Out Dubstep började 2 timmar försent, vad vi inte visste var att det var till kl 5 istället för 3. Vi drog kl 3.
- Äcklig jävla bartender på Kajskjul som sålde jordens äckligaste Vodka/Burn som smakade som vatten och kostade 130 spänn.

Dagens ros:
- Man med jordgubbarna.
- Sjuka jävlar som dansade på Dubstep.

Ingen kan ha undgått spretstrenden


Istället för att shoppa på Monki och Gina, grabba nått på Ebay istället.




Fimpa röken - Behåll glöden


Klart man stöttar dig!

Från och med denna dag så ska Patsy Darling försöka bli rökfri - för gott. Gå in och ge henne en peppande kommentar. ^^


Fashion report: Viktor & Rolf Fall/Winter 2008/2009


Denna säsongs mest omtalade fashion show stod Viktor & Rolf för. Jag förutsätter att du redan sett deras NO! show. Men jag inkluderar den ändå, för min egen skull. Det är kul att ha saker memorerat. Den är fantastisk. Punkt. Enjoy!



staple instead of stitches







She's all geared up


Do you dare leather?



GBG Way Out West - Bilder del 2


Fredag 8 Augusti


Var ni där? Did you like it?


Förkröka utanför området. Träffa Frida. Hon röker "gräs". Torr Sthlm humor.


Försöker vara snygg trots omständigheter.


Vi lyckades bra där känner jag


Haha kolla våra fötter. (Synd att bilder blir så små på Blogg.se)


Frida, innan hon visste vad som skulle hända.


Buraka Som Sistema


Shake that ass


R.I.P glajjor. (Jag köper likadana om du har, genomskinliga piloter från H&M 2006)

Dagens ris:
- Väktare i Nordstan som inte lät oss sitta mot väggen (innan affärerna öppnat). Orka vara bitter.
- Oproffsiga volontärer på Way Out West. Ärligt, vart hittade dem alla ärthjärnor?
- Toalett-Hitler strikes again. Denna gång fick inte Bella duscha rent håret i handfatet.
- Killen i kassan på restauranten på VIP-området. (Bella blev erbjuden att välja exakt vilken sallad hon ville ha i fönstret.)

Dagens ros:
- Fantastisk frukost på vårt favoritställe Tugg i Nordstan. Både gott och billigt.
- Vi fick gratis saft och regnponcho hos Telia.
- Mycket trevlig kvinna på skobutiken DNA i Nordstan.
- Josie & Paula för att dem kämpade för att vi skulle få sova någonstans.
- Getingar

Lördag 9 Augusti


Vi fick jordgubbar, nötter och nektariner av en trevlig gubbe, som tyckte vi behövde lite vitaminer. Resedagbok. Fräsch tjej efter att ha vart hemlös två dygn eyyy? (Jag hade duschat i alla fall)


Frida filmas för SVT's blogg PLS, jag her desperat letat efter videon, men finner ingen.


Kelis - Festivalens bästa konsert, tror jag?


Shake that ass


Hon var så jäkla gullig, berättade en massa saker, om resan till Sverige, livet och om hennes paus. Det här var hennes första konsert på över ett år. Jag känner mig hedrat att få se det.



Jag blev besviken på N.E.R.D


Linnea


Jag äcklar mig med att blåsa upp skräp i en kondom...


...och Bella lyckas fånga ögonblicket då den spricker. Skickligt.

8 saker gånger 4


8 saker jag brinner för

1. Mixtaped Magazine
2. Ungdoms livsstil/stil
3. Politik och historia
4. 80-tals second hand/Ebay
5. Musik: lyssna, se, spela
6. Mina vänner och familj
7. Min framtid/andras framtid
8. Min självkänsla/självförtroende

8 saker jag vill göra innan jag dör

1. Bo på Tanna i minst en månad
2. Festa med Paris Hilton/ Agyness Deyn eller någon annan stor celebertet
3. Vara med i Big Brother
4. Äga ett framgångsrikt koncept
5. Påverka ungas självförtroende
6. Vara volontär i Afrika
7. Bo i USA eller roadtrippa
8. Äga ett par skor av antingen Giambattista Valli, Nicholas Kirkwood eller Christian Louboutin


8 låtar jag kan lyssna på om och om igen

1. Paolo Nutini – Autumn (typ alla hans låtar)
2. Håkan Hellström – Vi två, 17 år (även alla håkans typ)
3. Britney Spears - Get Naked
4. Amanda Jenssen - Darling, Go Home
5. Amy Winehouse - Cupid
6. Duffie - Warwick Avenue
7. Spinnerette - Valium Knights
8. Technotronic – Move This (Shake That Body)


8 saker jag gillar med mina bästa vänner

1. Att utbyta tankar och idéer
2. Att vara kreativa tillsammans
3. Att festa tillsammans
4. Gemensamma intressen
5. Att utvecklas i samma riktning vad det gäller smak i stil och musik
5. Att gå på konserter tillsammans och bli till 14 år igen när man får träffa de man vill träffa mest
6. Att ha någon att ge presenter till
7. They are smart
8. We all have cats

GBG Way Out West - Bilder del 1


Torsdag 7 Augusti


Trött tjej på bussen till Götet. Bus4you - världens bästa bussbolag.


Det är jobbigt när man inte får upp väskan.
Bilden har redan blivit klassisk haha. Kolla hur sliten jag är. Snyggt hår liksom.


Lyx på toaletten i Centralen


Signe lade för en vecka sen upp bilder på kissande tjejer.
Självklart gör jag det med, men det var planerat, detta ska kanske vara med i en utställning om Shabby Capital Chicks in Gothenburg. Eller nått. Jag minns inte nu vad mer vi gjorde för att smutsa ner staden. Cheers!


Hemlös tjej, ni kan läsa resedagboken här.


Två hemlösa tjejer.
Det står: "Kleerup lovar ösig digital rockkonsert". Jag var inte nöjd.

Dagens ris:
- Toalett-Hitler på Centralen (Jag fick inte dricka min ingefär och lime blandning offentligt. Ursäkta, jag är sjuk din jävla idiot, jag super inte. Duuh)
- Folk hjälper gärna till i Götet (ros till det), men de förklarar vägen till saker och ting lika dåligt som folk i Italen. Kanske är det så att vi inte förstår samma språk?

Dagens ros:
- Bus4you. Kort och gott.
- Vi fick gå före den milslånga kön till armbandsincheckningen (Vi var Press)
- Till alla vänner som hjälpte oss att försöka hitta ett ställe att sova
- Östra Sjukhuset, (speciellt den snygga vakten/Bella)


Fredag 8 Augusti


Lightspeed Champion, så intresserad är vi att se ditt nya jag, devvvvv leppard. Heh.


Jävligt intresserad snygging.


Ringa mamma inne på pressområdet


Snyggaste och bästaste bästisen


Kenge Kenge som förtjänade mycket mer folk


Supergullig staty inne på pressområdet. Jag har en lite smårolig konversation som ägde rum tillsammans med denna bild.
Två män kommer gåendes:
Man 1: Oj vad är det som ligger där och sover
Man 2: En däckad dinosaurie
Jag: Men ser ni inte att han är stenad?


Festivalens två tuffaste brudar, med eget klädmärke. KONTAKTA OSS!

Tröttsamt


Bara för att jag nu har alla bilder från vår roadtrip. Stockholm-Göteborg-London. Så kan man inte ladda upp bilder på Blogg.se. Ska man byta till Devote.se snart kanske? Någon mer som har problem?

Miss the summer in very 90's style


Ingen depp nu. Sommaren har redan börjat på Ebay. Har den någonsin slutat?
Just nu gillar jag rosor, corall och crazy african patternxkids colors.


Nej jag gillar fortfarande inte den här hemska blomtrenden. Men denna klänning faller mig i smaken.





New favourite seller


ART HOUSE Vintage

7 September


Hej mina vänner - och ovänner.

Sov förfärligt inatt. Drömde om att jag hängde, med bara armarna, i en lyftkran. 200 meter ovanför NYC eller en annan stad med rysligt höga höghus. Jag drömde att jag aldrig orkade ta mig upp, bilarna under var så långt bort att jag inte kunde särskilja dem. Varför jag drömde detta var för att Jonas visade mig ett youtubeklipp. Det var tre killar som var uppe i just en sån kran. De hängde där i bara händerna, och gjorde pull ups. Med 200 meter luft under sig, och ingen livlina. Så jävla äckligt. Ingen ramla ner dock, men jag tänker fortfarande inte länka till filmen för den var för äcklig. (Dock kan ni se detta om ni vill).

Hoppas jag slutar tänka på det. Dock får jag perioder då jag kollar på äckliga saker på youtube. Förut hade jag en fixide att se en massa flygplanscrasher. Nu ser jag människor som hoppar från byggnader, blir utdragna så kroppsdelar lossnar, bryter nacken och andra sjuka grejer.

Bli inte rädd för mig bara.


En annan sak, idag beslutade jag att avliva min vän. Bröstpiercingen. Efter 11 månader med dig min vän, så går vi skilda vägar. Hehe. Dramatiskt det blev, men det är så det känns. Det var ett tungt beslut att inse att den började krypa ut. I början gjorde det inte så mycket. Men nu på slutet började hålen bli så stora. Plus att man började se staven i genom huden - inget bra tecken.

Jag har skött dig väl och jag har vart stolt över dig, du har äcklat min mamma, du har gjort mig fin under fest. Dödsstöten, kom nog i Rom, när vi var utan varann i nästan två dygn. Svett, smuts och värme gjorde dig inte glad. Jag vet att jag ska försöka igen någon gång. Nu har jag skoskavsplåster över hålen för att mildra ärrbildning.

Black is the new black


När jag var på visning igår (det hände helt random så jag var ganska skabbig hehehe..) så observerade jag att de som hade tänkt på sina kläder innan dem kom dit - hade på sig svart. Det kändes som om man var på begravning. Svart hänger ju alltid med, varje år, varje säsong - nästan. Men jag vill nästan säga att det var läskigt svart där inne och jag gissar på att det inte alltid ser ut så. Black is back, eller nått.

I vilket fall så var det Textilhögskolan i Borås som hade en visning från årskurs 2. Tema; Stickning. Kan ju låta trisst men det var en hel del balla grejer. Som jag vill visa, men jag hittar inga bilder. Det får bli senare.

Usch när jag ser sånt där så vill jag bara plugga igen. Eller åtminstone arbeta med sånt. Vad som helst projektledare, modell, designer jag vill va ALLT. Sjukt. Men jag kommer vara allt - innan jag dör i alla fall. Det vet jag.


Vilken är finast? 1, 2, 3, 4, eller 5?

Fashion report: Nicholas Kirkwood Fall/Winter 2008/2009


Vem kan motstå? Nicholas Kirkwood är helig.








Favourite skirt


Do I look like a hero?




Med denna pose kan jag lätt se samurajsvärden i båda händerna. Deras sköldar och axelskydd är inte långt ifrån den formen heller. Jag drar starka paralleller.

6 September


Tjaaabaaaaaa. Nu har jag lunch, matlåda. Jag har aldrig matlåda med mig, McDonald's är ju min bästa vän här. Men eftersom jag inte åt någon middag igår så kan jag ju äta resterna idag. Rester låter så jävla skabbigt, och jag tycker oftast att rester är skabbiga. Men inte idag, för det är rostbiff och potatissallad. Mhhhmmmmhhmmmmm GOTT.

Jo, jag hamnade ju hemma hos Patsy igår och Katta tyckte det var en bra idé om jag invigde deras soffa. Sov över alltså. Det var en helt okej skön soffa det där. Så där kommer jag trivas.

Det jag ville säga var, och jag har säkert tråkig humor för att jag är trött. I kylen har jag och Jonas våra lunchlådor, och båda vi har varsin systemetkasse runt om. Såg lite komiskt ut när båda låg där. Gissa om det är en alkis arbetsplats?

Förresten var jag inne på Gina igår och spanade på världens finaste "jacka", jag har spanat på den förr, men nu provade jag den och jag bara måste ha den. Funderar på att sälja min skinnjacka från Ebay för den satt ju bara helt värdelöst på mig. Jag ska aldrig mer handla jackor på Ebay. Sen så var jag på modevisning också. Mer om det ikväll. Tjolllla!

Team Blondinbella


Idag tänkte jag införskaffa mig Blondinbellas linne, bara för skojsskull. Bara för att se vad man får för reaktioner av folk när man möts. Det är liksom, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta liksom. I vilket fall så gick jag in på hennes webbshop Bellme, och vad ser jag? Den kostar 299 jävla kronor? Tror hon det själv eller? Aldrig i livet. Max 150 och då skulle nog tusentals köpa den för att det är en kul grej. (Det ger ju massiv publicitet för Blondinbella, varöfr tänker hon inte?). Hur många personer på en skala köper denna för 299 kronor och är seriösa? Kan någon tala om det för mig?

Jag trodde hennes affärsié var lite hand i hand med Rusta. Att man skulle komma undan billigt. Men nej. Där sprack det.



Lets keep in mind the sweet relief


Nu jävlar ska jag fixa allt idag. Och vet ni? Det är fredag och jag känner mig inte alls sugen på att gå ut och socialiera mig med folk, så det passa ju perfekt att jag kan vara hemma och dona hela dagen. Dessutom jobbar jag imorgon och på söndag så det blir en perfekt lugn helg. Hm, jag tycker det är jobbigt när man ska jobba helg och har typ partyabstiinens.

Och vad kan vara bättre att lyssna på när man springer runt och tvätta kläder, torkar golv och sorterar papper. Om inte Backyard Babies nya skiva Backyard Babies? (Lite töntigt att dem använder self titled så sent i karriären :P haha, måste fråga dem nästa gång vi möts). I alla fall, skitbra är den och Nicke höll vad han lova. Jag är stolt mama. Enjoy!

4 September


Okej, jag ska vända tillbaks dygnet. Jag har hållt på sen i måndags, men DET GÅR BARA INTE. Jag hittar asmyckat askalas intressanta saker på internet som jag bara måste läsa/se. Tex, även fast jag såg hela Obamas tal på konventet förra veckan så behövde jag sitta och kolla på den igen nyss, den är för fan 50 minuter lång. Hah. Sen har jag sett alla catwalks för hösten. IGEN. Jag såg ju på alla innan jag åkte till Göteborg.

Sen har jag typ kammat igenom ca 40-50 bloggar som jag följde hysteriskt förr, men tappade bort mig någon gång i våras då jag bara ville spy på allt vad blogg hette. Och nu hade jag ju massa månader att ta igen, PLUS att om jag hittar ett intressant inlägg så MÅSTE jag söka upp vad det handlar om. En designer, en webbshop eller en artist. Det resulterar i att jag antingen finkammar hela webbshoppen, eller typ tar reda på allt om designern eller artisten. HELT SJUKT. JAG HAR INTE TID MED DET HÄR. HJÄLP MIG. BÖLEH.





Sen fick jag för mig att söka jobb på American Apparel. Tydligen måste man inkludera 3 bilder på sin stil och jag har valt tre asbra utflippade bilder, jag gör typ fula miner på alla. Jag bilr säkert anställd. Detta resulterade i att jag skulle leta efter mina andra CVs i dagboken (på helgon). Jag kom in på min Rom-dagbok, det resulterade i att jag tänkte "Åh, Peroni, det är jag sugen på!". Och vet ni? Jag råkade ha en Peroni på rummet. FETT BRA. Jag ska dricka den nu alltså. Synd att den inte är kall.

För övrigt har jag haft en fett bra dag, men lite mycket datasittande.


Watch out for Lena Quist




Lena Quist är en svensk designer stationerad i Malmö. Hennes stil flörtar med 80-tal, precis i min smak. Både den poppiga och pudelrock delen. Hon blandar alla klassiska material och färger och gör något nytt och modernt av det. Finns att köpa online eller på Tjallamalla i Sofo. Jag citerar:

For those about to rock..
With a lifestyle less ordinary, with a look that kills and with a mind open for any possibility.

...I will rock the world. I don't believe in much but I do believe in Rock 'n' Roll. Five me loud guitars, heavy make-up and a fabulous live show. That's my inspiration.

I am my label and my label is all that is me. It's glamorous but with a whole lot of punk rock attitude. Leather. Animal pattern. Metallic materials with strass and studs. Too much is never enough.

This is me. This is my style. This is what you get. Take it or leave it.

Image is everything.


Jag säger, Sverige. Se upp för Lena Quist!













Fashion report: John Galliano Fall/Winter 2008/2009




Min röst på årets bästa hår och make-up går självklart till John Gallianos höst och vinter show. I övrigt kan man bli kär i vissa plagg, dock tycker jag att många kreationer var för utflippade, men det är ju meningen. Det är även bättre att det är så, för det uppmuntrar mer i just det; vanligt folk ska våga. Gallianos show är därför en av få shower i höst där man kan få just den inspirationen, fula färgkombinationer osv. Just färgerna i denna visning är mycket finare än de flesta andras också, mycket gladare och inte så allvarligt. Dessutom älskar jag att han överdriver precis alla plagg.





Fian loves Harajuku fragrance ads







Vote for Barack Obama




Det kan ju inte skada att göra lite reklam, om man har någon amerikan som kollar in ;)

MTWTFSS Weekdays underbara kjol




Du ska bli min, nästa gång jag är i stan ska jag slå till (förlåt mamma). Då kan du bli perfekt till alla mina leggings som jag pratade om. Jag älskar quiltat.

Fashion report: Hitler-H&M



Fick igår ett sms av H&M där man fick se på höstens kollektioner. Det stod även med beskrivningar för varje bild exakt vad som kommer vara inne och exakt hur man ska klä sig. Ursäkta? Jag tycker H&M är i en identitetskris, ingenting i butiken passar ihop och man vill bara spy när man kommer in och ser de trissta höstfärgerna. Att man sedan får ett sms där dem prackar på mig en massa modepropaganda (det kändes så). Nu fattar jag varför folk hatar modebloggare och varför mobbing blir mer vanligt (eller blir det de?). Jag vet inte, jag reagerade i vilket fall väldigt hårt på det. De dukar ju verkligen inte för individutveckling.

Jag vet, nu ger jag dem bara mer uppmärksamhet, men läs med kritiska ögat. Och notera deras urtråkiga höstpalett. Nej H&M får inga pengar av mig på några månader, jag kommer inte ens slösa tid med att gå in i deras butiker.




Fashion report: Emilio Pucci Fall/Winter 2008/2009


Emilio Pucci och Alexander McQueen är mina två favorit designers. Både skor och kläder. När det gäller skor är det för tillfället Nicholas Kirkwood, Giambattista Valli och självklart Christian Louboutin. Dock, och jag måste däga detta. Dock tycker jag att alla budgetkedjor räcker helt utmärkt att handla på. Men ibland så kan man drömma. Nog om det.



Emilio Pucci hade självklart säsongens snyggaste och bästa fashion show i år. Trots att alla hyllar Victor & Rolfs - NO visning så tilltalar denna mig mest. Färgerna, mönstren, musiken, allting klickade. Inte minst jackorna. Jag vill ha en färgglad vinterjacka. Åtminstone en stor varm luva.


Jag säger heller inte nej till dessa skor, jag måste ha dem aprikosfärgade.


Elins klänning är ju bara helt gorgeous




Elins klänning är från See by Chloé, finns den att få tag på?

Kjolen från Monki



Amanda har också köpt kjolen frånMonki, och hon använder den på samma sätt som mig. Gud vad lättad jag känner mig, inte för att Monki brukar göra pennkjolar, men det är typiskt mig att missuppfatta deras koncept. Härliga bilder i vilket fall.

All the girl standing in a line for the... Shoe shop


Mycket skor idag, för jag kände för det. Har tipsat om det förr och Patsy har definitivt tipsat om denna hemsida. Go Jane, där kan man få snygga pumps för 80 spänn och det är fakta. Helt sjukt billiga priser och en hel del värda skor. Kvaliteten kan jag dock inte säga nått om, men det ser ut att vara bra grejer.

Vad jag är ute efter nu är varma (typ robustare och med platå så man kommer upp en bit från kalla marken, som mina kilklackar) men snygga skor med höööög klack. Meningen med detta är att jag kan övertala mig själv att det är OKEJ att gå barbenad lite in på hösten om man har varma skor. (Nej jag tänker fan inte sätta på mig några jävla enfärgade strumpbyxor, blehh.) Jane Do hade massor jag gillade, fast jag inbillar mig nog bara att dem är varma för de höstiga färgerna. Enjoy!


Cirka 167 kronor


Cirka 147 kronor


Cirka 154 kronor


Cirka 167 kronor


Cirka 194 kronor


Cirka 147 kronor


Cirka 234 kronor

Hiss eller diss?




WOW DET VAR INTE ILLA ASOS!!1 Jag vet inte om jag ska tycka att de är urfula eller rent av lite... coola? Vad tycker du? Skulle du våga sätta dem på dina fötter?.. Jag skulle absolut våga, men vad ska man ha till? Kommer de gå på vinterrean? Ska man slå till då?

Some day...



Det var längsen jag hittade ett par riktiga drömskor på internet. Såklart man hittar en massa fina man vill ha när man strövar runt i London, eller när man springer in på Scorette. Men förr i tiden hittade jag massor med nya favoritklackar på massa nya hemsidor - varje dag. Jag är självklart lika intresserad av klackisar fortfarande, men jag kanske inte tycker det är lika kul att klicka runt längre. Dessutom vet jag att jag har blivit mer selektiv, mer kräsen. Vilket bara är positivt.

Nu har jag då hittat ett par nya favoriter. Om det röda hade vart i vilken annan färg som helst hade jag seriöst övervägt om det är värt 1700. Så snygga, så 80s! Perfekta.

From war to fashion - The Trenchcoat


Jag är ingen trenchcoat människa, jag tycker det är ursnyggt. Men jag tycker inte jag passar i det, varken i stil eller på min kropp. Eller till mina kläder för den delen. Men man kan ändå sitta och drömma, och tipsa er. Här är några favoriter.


Alexander McQueen


Miss Sixty


Eliza Jade

Förresten, hur hade ni det i helgen?



Redan onsdag alltså, inte okej. Jag har ju inte sagt nått om helgen här i bloggen. Det finns inga bilder, och tur var väl det. Jag var ganska dyng och det var helt underbart kul. Även om jag åkte på ett litet äventyr själv med tunnelbanan. Haha, så jävla bra, jag har saknat Stockholm!! Först var jag och såg mina pojkar i First We Take Berlin, fan vad jag saknat er grabbs. Mer häng i höst! Sedan irrade jag som sagt runt och hamnade tillslut på Klubb Gås, Folkungagatan 122. Där jag var tills stängning. Sedan var det afterparty delux tills alla fashionistas var ute och shoppade. Haha!

Vandalism eller konst?



Istället för att använda sig av grafitti, så uttrycker sig konstnären Brad Downey med hjälp av föremål som redan finns i det allmänna utrymmet. Vad tycker ni, är det vandalism eller konst?


Take a Seat, 2007
New York, New York, USA
Varaktighet: 9 dagar
Foto: Tod Seelie
Speciellt tack till Mike Wrobel och NSKAY


Your Arse, 2004
London, England
Varaktighet: Fåtal timmar
Foto: Lee Levanovsky
I sammarbete med Darius Jones


La Somme de L'Oxygéne Dans
une Cabine Téléphonique
, 2008
Paris, France
Varaktighet: 4 timmar


David vs. Goliath, 2006
Queens, New York, USA
Varaktighet: Finns fortfarandde kvar
Foto: Tod Seelie


Ladder-Stick-Up, 2007
Aberdeen, Scotland
Varaktighet: 9 dagar


Holler Back & I Hear You Bro, 2003
Brooklyn, New York, USA
Varaktighet: Finns fortfarande
I sammarbete med Darius Jones


Pregnant Stop, 2004
Atlanta, Georgia, USA
Varaktighet: 1 månad


Baby Stop Sign, 2003
Brooklyn, New York, USA
Varaktighet: 2 dagar
I sammarbete med Darius Jones


Sidewalk Delete, 2005
Brooklyn, New York, USA
Varaktighet: Finns fortfarande

A portion of the sidewalk was removed from around the tree.



Wild at Heart, 2006
London, England
Varaktighet: 6 timmar


Ashtray Column, 2007
Stockholm, Sweden
Varaktighet okänd

Two dress cravings




Laura Laine


Sånt här brukar jag inte skriva om, men denna illustratören är något ut över det vanliga. Laura Laine heter hon kika in och inspireras! Här är mina två favoriter:



I'm gonna tee you up









Två härliga byxdressar från Insight


Nej jag tänker verkligen inte ge upp sommaren - än!



Tarina Tarantino x Kidrobot


Jag är inte den som diggar små onitressanta figurer. Som dem på Monki, vem fan bryr sig? Jag får höra "Men de är ju sååå söööta". Bullshit. I vilket fall som helst, jag har som sagt aldrig sett tjusningen med Kidrobot tex som alla streeeeeet människor måste digga. Men! Jag älskar Tarina Tarantino och hon kan göra allt fint/intressant. Så deras sammarbete diggar jag sjukt mycket, då kommer figurerna in i ett sammanhang och blir genast mycket intressantare/användbara.

Costume Dept. leggings




Leggings är ett plagg som jag älskar - jag har allt. Men jag använder dem aldrig det är så jäkla svårt att veta vad man ska matcha till, så jag skippar dem oftast helt och hållet. Mest för att jag vägrar att gå med leggings utan att täcka rumpan (det känns för naket) det kombinerat med att jag inte äger några kjolar knapt resulterar i att jag använder mest jeans när jag går ut och festar. Däremot ska jag inte sluta samla på mig snygga leggings, tills den dagen då jag hittar den perfekta kjolen, eller då jag inser att leggings är byxor i sig. Den dagen jag kan/vågar uttrycka min kreativitet på benen längtar jag till.

Vad jag skulle komma fram till: Minns ni Kenya leggingsen jag snackade om för inte så länge sen? Jag vet inte varför jag undersökte frågan lite mer, vilket märke och så det var. Jag snubblade över samma märke igen på Karmaloop och insåg att Costume Dept är ett märke som endast gör leggings, och när man riktar in sig på en speciell grej så blir det oftast så damn jävla bra. Det kostar såklart, men det är säkerligen värt det. Jag längtar tills jag och Bella har en liten butik så vi kan beställa in såna här saker.

Leggnings blir aldrig ute!

Världens snyggaste body!!


Det är typiskt mig att tokbuda och vinnaen sån här sak. Bara för att jag intekan leva mitt liv utan den (jag måste vara störd). Men denna gång blir det inte så, det är någon annan lycklig själ som får den. Det är 15 timmar kvar och den har redan gått upp i 41 dollar vilket är för mycket för mig då jag egentligen har minus typ 3000 dollar... Meneee... drömma kan man, och spara bilder tills man har tid att sy. Det är ju mest brottarryggen jag vart kär i.

Om du vill köp den här!




Cyndi Lauper - Bring Ya To The Brink



Mitt nya musikoffer (mitt innan dess var Amanda Jenssen) är Cyndi Lauper. Hennes nya skiva når kanske upp till de 80-tals kvalitéer jag gillar, men den är fett mycket bättre än all annan popblaska man lyssnar på på radion. Dessutom vet jag att det kommer växa lagom på mig tills konserten på Berns. Det passar ju perfekt att hon kommer hit snart. Jag och Bella ska självklart fixa presspass samt en liten intervjutid. Man har ju massor att fråga. Om hennes nya album bland annat. Har vi inte saknat hennes hesa stämma?

Dålig kvalle, men här har du en liten album preview

Godnatt!


Jag har typ 10 ofärdiga blogginlägg, men blir aldrig nöjd. Det känns som om jag har tappat bloggstinget. Hm. Ska iaf sova tidigare och tidigare för varje dag så man kommer upp tidigt utan problem. Jag vill ju orka börja se Vakna Med The Voice fr. 7 varje morgon, som förr. Då satt jag alltid där med en latte, och datorn och bloggade som en galning framför det härliga människorna.

2 September


Tänka sig, det är redan september. Jag blir spyfärdig bara jag tänker på det.

Aldrig mer ska jag resa bort under den Svenska sommaren. Jag har typ vart borta hela tiden, det känns ganska deprimerande. Jag var hemma hela Juli, men då jobbade jag i princip varje dag. Sjukt.

Vad ska man göra nu liksom? Min föredetta chef har kommit hem från mammaledighet så jag måste fixa nytt jobb. Varför har jag suttit och degat mig i en vecka sen jag kom hem från London? Säg det. Men nu ska det bli ändring på det. Det startar nu.

Förresten, om jag blir så rik så jag kan anställa assistenter och sånt. Så vill jag ha en anställd som sorterar all min musik på iTunes. Snälla, varför finns inte information som Album med automatiskt på alla mp3or? Jag är perfektionist, så allt sånt måste stå med på alla låtar. En artist/album/genre måste heta/stavas exakt likadant osv. Tex om det står lady gaga eller Lady Gaga det är stooooooor skillnad.

Ja, jag vet, men det är så jag fungerar.
RSS 2.0