Bästa presenten till mig själv


image1409

Klockan är 4 på natten. Om några timmar kommer familjen in med frukost och paketer. Jag har då shoppat bästa presenten till mig själv. Dessa skor ovan vann jag nyss på Ebay. Jag skulle ju egentlgen ha matchande skinnjacka till, men den slutade på $300 vilket blev för mycket för mig då jag nyss köpt en ny skinnjacka på Asos. Men skorna såg jag till att vinna, annars hade jag ångrat mig så jag inte vet vart jag skulle ta vägen. Svindyra blev även dem, jag säger inte summan då Papi läser min blogg, jag vill ju inte att Mami vänder sig i graven, tänkte jag säga. Men hon lever ju.

I alla fall. Tack alla som redan har sagt grattis och så. Känns himla trevligt. Jobbigt bara att min åldersnoja späs på. Jag vill ju vara liten och gå på lokalbandsspelningar igen.

image1410

27 Februari


Om exakt, på timmen, 24 timmar så är jag född för 20 år sedan. Mamma ville alltså inte att jag skulle födas på skottår, därför gick hon promenad och gjorde allt möjligt för att få ut mig innan den 29 Februari. Men dum som jag är så dök jag upp 3 timmar efter 12-slaget. Hej världen! Nu har det alltså gått 20 år sedan dess och jag kommer alltså bli glasbanken myndig, och även 5 riktiga år. Om ni har en massa frågor om detta, hur jag känner och så. Så besvarar jag dem på fredag, då jag även har en liten överraskning.

Idag har varit en riktigt seg dag. Vaknade av att jag fått mens och badade i blod. Skriver man sånt här i sina bloggar? Ahh jag gör det i alla fall. Som ni förstår så vart det ganska slappt denna dag. Ont i magen och i huvet och i alla muskler. Mötte upp Bella vid Bygg Ole för vi skulle kolla på lackfärg och kedjor och annat sånt som man kan behöva när man pysslar. Efter det gick vi på Rusta och shoppade hela 32 stycken iPod fodral som vi ska pyssla lite med sen.

Grete frågade mig om jag planerar att sälja smycken och så, eftersom hon tycker om min stil. Men inte vågar gå ut i svängarna lika mycket, då tyckte hon att smycken kunde man våga lite mer med. Hon satte huvudet på spiken för det var samma dag som jag Bella och Patsy på allvar pratat om att öppna en webshop. Mer om det en annan dag. Det är ännu på skiss stadiet så jag vill inte avslöja för mycket om det skulle behöva ändras.

Efter vår storshop så köpte jag massa godis, redbull och läsk. Jag skulle tröstäta! Det är nog det nyttigaste jag kan göra. Jag vill ju gå upp 10 kg innan Beach 2008. Americas Next Top Model fick det bli på TV, avsnittet idag var ganska värdelöst.

Sedan har jag inte så mycket att berätta, även fast jag tyckte förr att jag hade mer att säga. Men men så kan det gå. Ni kanske undrar hur det går för mig att lägga upp en videoblogg. Jag kan tala om att jag dels inte har vågat än, och dels inte haft tid. Men håll ut, hehe.

Imorron jobbar jag 11-19 så ni kommer nog inte höra av mig så mycket. Kommer nog dö i soffan när jag kommer hem. Dagen efter det är det ju min födelsedag så då händer det nog inte heller så mycket här i bloggen. Annars är det ju tragiskt.

Ni får titta igenom det jag uppdaterat idag (ganska mycket som kompensation) och skicka en liten hälsning. Så vet ni när jag är tillbaka.

Gonatt sov gott!

Boombox bag - med högtalare


När vi förhoppningsvis cruisar runt med våra lowrides i sommar så måste vi ju införskaffa oss en riktig fet Boombox. Annars får vi nöja oss med dessa väskor med riktiga högtalare. Yay!

image1398

image1399

Finns på; Dollydagger

Kris Kross - Missed the Bus






När jag ser denna videon/hör den här låten så vill jag bara tillbaka i tiden. När jag Bella och Frida sitter i Norrtälje, med godis och läsk och kollar på Vh1 hela natten. Kollar på massor med fula, roliga och bra videor. Självklart var det på detta sätt vi började gilla Kris Kross, lamkötten med jackan back och fram (väldigt fashion).

Under dessa kvällar förtärdes ingen alkohol, man hade kul ändå. Fast jag somnade oftast, eller så satt jag och asgarvade mest hela tiden pågrund av sömnbrist. Jag vill sitta uppe och garva en hel natt igen. Det får vi styra upp!

Tatty Devine - Movie Mayhem collection


Nu har gamla favoriterna Tatty Devine släppt en vår och sommarkollektion vid namn Movie Mayhem. Det är allt mellan  klassiska 3D-glasögon till popcorn. Här nedan är mina favoriter:

image1392image1393

image1394image1395
image1396image1397

I heart the 80's


image1391

Jag hittade detta kollage hos Pretty in Pink. Awesome blogg förövrigt. Det jag undrar över är, när tusan sålde Urban Outfitters dessa påsar? Jag har letat som en galning efter några ledtrådar på internet, men det är endast Pretty in Pink som har den på bild. Det är den bortförda trillingen till mina andra älsklingar.

Festival Updates: Way Out West


image1390

Det har kommit en del nyheter till Way Out West de senaste veckorna som jag intte orkat/hunnit skriva om. Dels är det den underbara nyheten att Pharrell aka. min man kommer med N.E.R.D. till Slottsskogen. Det kommer nog vara den största artisten för min del i sommar, alla festivaler inkluderade. Det är typ ingen annan artist på någon annan festival som jag vill se. Helt värdelös (läs: ekonomisk) sommar i festivalväg. Men eftersom jag kommer vara 20 i sommar så lär jag ju ligga i diket med en tom spritflaska i vilket fall som helst.





Men nu kom jag av ämnet. Pharrell var ju på Hultsfred 2006. Jag missade det och ville typ skjuta skallen av mig. Men nu behövs inte detta, för han kommer igen. Och då kan man förhoppningsvis få vara med om att han tackar publiken i flera minuter efter konserten denna gång också. För himla go kille det där. Kolla klippet ovan bara, det är från Hultsfred, snacka om att bjuda på sig själv.

Tidigare artistsläpp

Nytt artistsläpp
Iron & Wine
José González
Lykke Li
N.E.R.D.
Sigur Rós
The National

Kändisarna vågar, vågar du?


Med inspiration från Patsy Darling
image1381image1380

Paris Hilton och Kim Stewart vågar sticka ut



Heart Shaped Sunglasses

Det är många trender som säljs i butikerna men aldrig riktigt kommer ut och används. Du har säkert köpt mer än ett plagg och tänkt "Gud vad fin" eller "Shit vad annorlunda" och köpt den, men aldrig riktigt tänkt/vågat använda den?

Det verkar bli så med hjärtbrillorna. De är slutsålda på Top Shop, Urban Outfitters och dELiAs. Men hur många ser man på stan med dessa brillor? Ingen. Bella (jag brukar kalla henne min stylist, hon är grym!) sa till mig för redan ett år sen att hjärtbrillorna skulle komma tillbaka snart (för ja, det har varit en trend tidigare som alla andra trender). Jag hoppas hon får rätt, det blir roligare så. Vill du ha ett par hjärtbrillor? Du finner dem på Fred Flare.

Om du inte vågar brillorna, så vågar du dessa:
Klicka för att komma till produkten
image1383image1384
image1386image1387image1388



Shutter Shades

Ni alla har säkert sett Kanye West video Stronger vid det här laget. Själv vill jag bara spy på låten för jag är så nedrans trött på den. Så här säger Kanye om videon: Stronger is also a fashion statement. Its for people like us, who dress fresh and like fly shit. And if you dont like the song, than more than likely you don't know how to dress either. Jag har egentligen aldrig gillat den låten, så tydligen vet jag inte hur man ska klä sig. Nejnej. Kanye är så jävla självgod och stöddig att han gärna också kan få smaka på min magsyra. Dock gillar jag det mesta han levererar och hans konsert på Stockholm Jazz Festival 2006 var en av de bästa. Mäktigt. Han är en sorglig person.

image1389

För att återgå till brillorna. Under Kanye West egna efterfest på MTV Video Music Awards 2007 så fick alla besökare ett par vita ex. Vill du ha ett par? De finns på Shutter Shades. Snacka om att de måste få en storartad ökning av försäöjningen tackvare Kanye. Om han inte har ett finger med i spelet? Det orkar jag inte kolla upp nu.

Modcloth - Converse socks


image1382

Synd bara att man åker på frakt när man handlar på internet. Annars hade man ju lätt köpt dessa, om de funnits på typ Carlings eller liknande. Finns istället på Modcloth.com.

Accelerator 2008


image1379

Årets upplaga av Accelerator kommer befinna sig på Münchenbryggeriet i Stockholm den 25 Juni. Biljetterna släpptes idag kostar 600 kronor. Jag kommer inte vara där, för då befinner jag mig förhoppningsvis på Peace & Love i Borlänge.

Jag har dock stor lust att gå när jag läser det här mailet, Luger har alltid så fantastiska texter i nyhetsbreven innan deras events:
"Accelerator klär på sig finaste och bekvämaste retrokostymen. Brun, smalrandig manchester. Tunna slag. Vi slår upp portarna på Münchenbryggeriet igen. Bokar Battles, Fuck Buttons, Magik Markers. Fingrar stolt på hattbrättet, satsar brett i det smala och fantastiska. Bara en sån som Duffy, i klubbmiljö. Med den klassiska utsikten över Mälaren, med Stadshusets spegel i ytan. Solnedgången där borta över DN-skrapan, och speglingen av den i ditt glas. Och rakt i ögonen på artisterna på stora scenen, deras toner i dina öron. Bästa vännen vid din axel, och den där du vill bli bästa vän med borta vid trappan."

Hittills klara artister
Band of Horses
Battles
Black Kids
Deerhunter
Duffy
Fuck Buttons
Magik Markers
Stars
The Teenagers

Hot dude, Hot chick


Kläder från Insight 51

image1378

26 Februari


Jag trodde det skulle vara varmt idag så jag satte på mig kjol och tights. Sen bar det av till Farsta för att jobba lite där. Jag fick lite rysningar när jag åkte förbi Blåsut. Förut minns jag den hållplatsen från när jag var liten och skulle på Judotävlingar i Farsta, när man är liten är Blåsut en himla rolig station att åka förbi. Om ni förstår så satt ag och blåste ut då för jag trodde att man var tvungen att göra det :D. I alla fall, nu är den hållplatsen inte lika fridfull längre, men men.

Väl i Farsta var jag en timme förtidig. Men jag fick börja jobba i alla fall. Jobbade till 17 då jag mötte upp en hemlig själ på Ica. Jag hittade honom inte först, kände inte igen honom liksom, dels för att han hade jobbarbrallor haha. Vi gick och tog en fika. Som jag väntat, över ett halvår. Som ni förstår så är detta en person som försvunnit ur mitt liv ett tag. En person som man trodde aldrig mer skulle komma tillbaka. En person som var borta för alltid. Men så satt vi där och skrattade och pratade som om ingenting hade hänt, inget jobbigt tjafs alls. jag tror inte jag har fattat att det är sant än. Väck mig!

H&M shopping 25/2


Det var några som undrade varför jag uttryckte mig såhär natten till i måndags Imorron är jag parkerad utanför H&M Divided kl 10.00 för shopping. Det ska jag ta och förklara. Jag hade veckan innan spanat in en del plagg jag vill ha när lönen väl kommer. Men eftersom jag är (som Johanna gillar att kalla det) Skinny Model Bitch så måste jag ha minsta möjliga storlek. Size 0. Haha. Nej. Det finns tydligen många Skinny Ass Bitches där ute och därför slåss vi om de snygga plaggen. Jag ville inte riskera att förlora de jag spanat in, därför är jag i tid.

Dock var rosa Fashion Against Aids linnet av Jade Jagger slut på Hamngatan som jag spanat in bara någon dag innan löning.

image1374

Detta är även de kläder jag hade på mig idag (tisdag), fast utan klackisarna ;)

T-shirt, jeansjacke-tryck, 98:-
Leopardkjol - H&M sedan tidigare
Svarta tights 69:-
Klackisar - Repris Sthlm, SoFo


image1375

Örhängen - H&M sedan tidigare
Gul 3/4 ärmad 98:- REA på Drottninggatan. Tidigare 198:-
Grått linnte - H&M sedan tidigare
Halsband - Spitt Kitty, Camden, London - Finns ej längre
Väska 79:-
Jeans 249:- Fanns inge mindre än 34 så de måste sys in en massa vilket betyder att den snygga stentvättade kanten kommer försvinna på innerbenet. Men de var ju have to haves.. Så..
Svarta ankleboots - Din Sko


image1376

Närmare titt på väskan, tänker lite på snake, python, alligator, crocodile inlägget när jag ser väskan. Sedan köpte jag en påse jag spanat på en längre tid och Leopardtights för 149:- och strumpbyxor för 29:-

image1377

Festival Updates: Tre nya band till SRF


Tre nya band till Sweden Rock Festival!

image1373

Snake, Python, Alligator, Crocodile


image1366

Den från VBH måste jag ha!!!

Kärt barn har många namn. I vår kommer leopard, zebra och andra animala mönster få ge vika för det som vi i Sverige brukar kalla för ormskinn. Jag förstår att många av de mest fashionabla märken alltid har ormskinnsmönster på sina prylar för att det är glamour och, enligt mig, tantstatus. Man tycker ju att alla stora märken har tantstatus, tills man fördjupar sig.


I alla fall, jag tycker det är extra mycket ormskinn i år, överallt, skor, väskor, jackor, och som ovan clutche$$$.. Det är som att branchfolket sagt "Jag men nu gör vi såhär...". Och så gör alla likadant. Det kan ju inte vara en coincidence.

Men du och jag har kanske inte lust att punga ut tusentals kronor på en -underbart fin- modefluga. Därför har jag nedan hittat några budgetalternativ på Asos. Fast det kommer nog snart någon med lite mer colour$$$..

Klicka på bilderna för att komma till respektive produkt.

image1369image1370
image1371image1372

Paris Hilton & Benji Madden - HAHAHAHAHAHAA


image1365

Det här är det mest patetiska jag har sett på mycket länge. Paris Hilton och Benji Madden nykära. Jag ger dem max 2 månader. Om jag har fel så ska jag äta upp min skinnjacka. PLEASE MAKE BABYZZZZZ

Fixa Outfiten #7


Dessa skor märkte jag var vldigt poppis i bloggen när jag la upp den i bloggen för ett tag sen. Nu har ni chansen att vinna fina halsband genom att ta till er goda smak. Fixa Outfiten omgång 7 har börjat!

Regler:
Du måste tyvärr ha en blogg för att kunna delta.
Skicka in era bilder till: [email protected] - Ange vilken blogg du kommer från!
Jag vill ha bilden i 500x500 pixlar, om ni använder Paint eller ett annat program där du inte vet hur stort 500x500 är så kan ni spara den här bilden och sudda bort det gamla.
Det är du som bestämmer exakt vad du vill ha till skorna. Nytt, gammalt, eget, det finns inga krav på att kläderna och accessoarerna i fråga ska kunna köpas just nu. Och sist Inga ritade kläder och skorna i sig måste vara med i slutresultatet. Lycka till!

Pris utlovas!
Jag vill ha ditt bidrag senast Tisdagen den 25 Mars kl 18.00

Klicka här för att vet mer om skon samt kunna köpa den

image1364

Äntligen en vinnare korad!


Denna omgång var tuff. Men efter många om och men så vann Lina denna omgång. Skicka namn och adress i ett mail till mig så får du ett halsband.

Här har vi vinnarbidraget:

image1360

Asos shopping Del 2


Se Asos shopping Del 1

image1357

Brillor - Beyond Retro, London
Örhängen - H&M
Bikini - H&M
Topp - Asos
Tights - H&M
Klackisar - Fest i Stan, SoFo - Finns ej längre
Kasse - H&M från början men pimpad av mig

image1358

Örhängen - H&M
Halsband - Spitty Kitty, Camden, London - Finns ej längre
Klänning - Asos
Strumpbyxor - H&M (köpt idag! ^^)

image1359

Brillor - Superette, London
Örhängen - H&M
T-shirt - Asos
Tights - H&M (köpt idag ^^)
Skor - Asos

Rihanna - t-shirt


Appropå Cobra Starships bandmerch, så har Rihanna en himla fin tröja också.
Känns lite Missy Elliott för Adidas.

image1356

"Emo's" kommer ta över Hultsfred '08


Tackvare dagens artistsläpp så vet jag att jag ska hålla mig så långt borta från campingen det bara går när jag går på Hultsfred i år. Om jag går på hultsfred i år. Alla små Neverstore-brudar och alla gamla Simple Plan fraks kommer göra små riots och mosha över mitt tält om jag bort där. Jag lovar. Hultsfred blir ju bara sämmre och sämmre. Man tänker, -Ja men nästa artistsläpp, då ordnar allt upp sig (Man tänker -Ja men nästa år, då ordnar det upp sig). Men nej nu börjar det bli lite ont om tid asså. Hultsfred har haft sina glory days, det här håller inte.

image1355Tidigare artistsläpp

Dagens artistsläpp:
Linkin Park
Håkan Hellström
Simple Plan
Anti-Flag
The Donnas
Neverstore
Jimmy Eat World
Masters Of Reality
Caribou
Markus Krunegård

Förresten stod jag längst fram på The Donnas på Hultsfred 2005, bara för skojs skull, man kunde tränga sig fram till stängslet utan problem, när konserten börjat. Det var inte värre än att stå i matkön på Ica. Garanterat den sämsta konserten jag sett.

På senare tid har jag börjat älska Håkan. Men Rockparty lanserar det som värsta grejen. Han ska spela på precis alla festivaler i år. Då är det inget stort bandsläpp enligt mig.

Cravings


image1353

Jag satt uppe för att köpa den här godbiten igår. Den slutade på 300 spänn med frakt och allt, vilket var förmycket för mig så jag sket i att buda. Jag kände mig grymt fattig, men då visste jag inte vad för pengar som låg och väntade på mig på kontot. The Salary! Damn!


image1353

Mina snygga stammisar vet att jag har tjatat om dessa skor sen öppningen i Oktober. Jag mailade Office i mitten av månaden för att se om skorna var utsålda överrallt. I alla butiker och så. Det var dem inte. Dem hittade en i min storlek!!! Men när jag ringde dem idag för att betala dem. Så hade någon hunnit före och köpa dem. Jag som skulle bli så lycklig resten av livet med min livs kärlek.


image1354

Samma sak gjorde jag med dom här tightsen. De kostade ?70 på Don't Be Naked. Jag har tvekat jättelänge, 700 spänn för ett par jävla leggings. Men när man väl bestämt sig så är dem såklart slut. Så här svarade dem på mitt mail: U just missed them by a couple of days.... Im really sorry about this !!!

Jag ska nog gå och hänga mig nu


Ego bilder 26 Februari


Sen behövde jag ju posa lite för att visa pimpin' hoops på
Transexual deluxe

image1348

Ny presentationsbild?

image1349

Cancerpanna

image1350
image1351
image1352

Let your creativity flow


Egentligen tycker jag engelska rubtiker på inlägg kan vara rätt fult. Men det skulle låta fulare att kalla det här inlägget för Låt kreativiteten flöda.. Jag assoccierar då till mina bildlärare genom åren.. Mardröm. ANYWAYZ.

Nedan ser ni bilder på allt jag shoppade på jobbet för 366 spänn. Här ska göras snygga smycken!

image1341

Två pärlburkar, 16 små studsbollar, två stora studsbollar, 4 reflexer
Sen lite ljus och sånt till min tårta som inte syns på bilden för det är heeeemligt


image1342

Studsi studsi, till höger ser ni ett exempel, där har jag satt fast en kedja.. a.. a..
För den som inte visste så ska det blir halsband av rubbet


image1343

Det är inte lätt att jobba på en leksaksaffär om man lätt blir kär i barnsliga, rosa, glittrande saker

image1344

Pärlorna ska jag göra armband av, hela 800st har jag. Det ni!


image1345

Vad ska jag ha dessa till?


image1346

Pimpa hörhängena såklart.

Get your 15 minutes of fame


image1340

Ja det var inte ens 15 minuter för min del. Jag vart då inte en av de 10 finalister. De skulle meddela finalisterna i fredags eller lördags. Jag är lite grinig, för om jag hade fått reda på det då. Så hade jag kunnat skicka iväg mina inbjudningar idag. Istället ställde jag in hela min födelsedagsfirande för att vinnaren skulle plåtas den 29 Februari.

Ja jag är född på skottår och fyller 5 år i år. Jag skulle ha ett väldigt extravagant 5 års kalas på min födelsedag -på fredag :D- vilket inte kommer bli av förens om några veckor igen. Tack Gallerian för att ha sabbat min underbara dag.

Istället får jag ta och heja på Nathalie som har kommit till final.
Heja heja!

image1340

Ni har väl inte glömt Fixa Outften?


image1339

Här slänger jag in lite inspiration till Fixa Outfiten.

Imorron är jag parkerad utanför H&M Divided kl 10.00 för shopping.
Men innan dess ska jag försöka hinna visa priset till Fixa Outfiten.

Gud som haver barnet kär, se till mig som liten är


image1338

Fördjävligt snygg, fördjävligt dyr!

Vart finns denna?


Jag vet att det ska vara en porrbild egentligen. Men vart kan man hitta klänningen??

image1337

Babycham - Shoes


image1331

Babycham är ett märke jag och Bella upptäkte när vi var i London i November 2006. Det var även då vi köpte ett varsitt ex av skorna ovan. Jag har efter 1,5 år dock aldrig vårgat använda dem en hel dag. De är för snygga för att smutsas ner. Det är liksom är sweatshirt tyg och mycket känsliga för damm. Men i vår tänkte jag ändå använda dem. Vad ska man annars ha dem till? Stå fint u hyllan? Pyshh!

Om du går in på Babycham så möts du av frågan "Är du över 18?". Vad nu detta? Jo, Babycham är egentligen ett champange märke. Den roliga kombinationen mellan delicious skor och kanske delicious champange är ovanlig. Skorna är även dem barnsliga och utstickande och inte alls så strikta och stilrena som man kanske kan tro när ett champangemärke ger sig på design. Det verkar ju vara en bra kombo i alla fall. Fler par ska definitivt införskaffas.

Så här kan det se ut

image1332
image1333
image1334
image1335
image1336

Emilio Pucci - Spring/Summer 2008


image1330

Som ni nog vet och förstår så är jag en rätt ny bloggare och har aldrig tittat åt de stora designernas håll tidigare. Det ända high fashion jag varit intresserad av tidigare har varit Victoria's Secret Fashion Show och självklart Americas Next Top Model. Men som bloggare känner man sig ganska tvungen att hänga med i svängarna. Det är alltså första året jag håller på, och jag har redan samlat ihop min skara med favorit designers. Emilio Pucci är definitivt en av dom. Gillar väskorna längst ner bäst. De påminner mycket om de 80-talsväskor man kan hitta på Beyond Retro bland annat.

När jag tittar på Emilio Puccis tidigare säsonger så ser jag en röd tråd, inte bara år för år utan alla år tillsammans. han har verkligen ett unikt signum och den är stilig. Färgerna, mönsterna, vulgärt och järvt. Love it. Jag måste äga nått innan jag dör. Definitivt.



Cobra Starship - t-shirts


image1326

Hottopic säljer en exklusiv Cobra Starship (med bland annat Maja från The Sounds) tröja. Finns endsat på Hottopic. Dessutom har Cobra Starship en del snygga t-shirts på sin hemsida. Inte visste jag att de hade sån här stil. Trevligt trevligt.

Nintendo special


Efter att ha skrivit kassett specialen så fick jag ett tips från min kära Scream and Shout. Hon tipsade mig om att det fanns plånböcker gjorda av Nintendo kontroller också, sant som det var sagt. Ingen hemsida säljer dem dock , utan det finns beskrivning hur man gör själv. Super! Därför ska jag nu även göra en Nintendo Special.

Plånbok, beskrivning
image1321

Gitarr, beskrivning (för den som kan japanska ;P)
image1322

iPod remote control, beskrivning
image1323

iPod Shuffle, Flickr
image1324

Bälte, NESbuckle.com
image1325

Om ni undrar så är svaret; Ja!


Som sagt! :D

image1320

23 Februari


image1319

Idag kände man sig kunglig, odödlig och inget kunde ta mig nu. För jag har hämtat ut Kiss biljetterna och jag kan med dem i min hand, fortfarande inte fatta att det är sant. Men nu ska jag sluta tjata om det. Jobbade på som vanligt, handlade studsbollar på jobbet för den föga summan 523 kr, jag betalade 366kr efter min rabatt. Vad nu detta? Jo vi har fått in så mycket grymma studsbollar att jag behövde köpa dem alla och fixa halsband. Jag är besatt av egna gjorda halsband nu och all material kommer från jobbet (förutom kedjan). Jag ska visa er en vacker dag.

Efter jobbet var jag så fruktansvärt sugen på pizza. Mamma hämtade mig vid jobbet och körde mig bort till Mariaplans Pizzera. De gör den godaste pizzan i hela Sverige. Det kan hela Gustavsbergs Gymnasium intyga på. Sagt och gjort. Smälla i mig den och sen dö typ. Trött var jag. För jag blev väckt inatt 5 minuter efter jag loggat ut och släkt lampan.

Det var Agnes. Hon var glad och pratglad på samma gång -åh nej- ingen bra kombination när man vill sova kl 4 på natten. Dessutom var hon full. Varför skaffar jag mig bara aloholistkompisar som ringer mig på fyllan på lördagnätter? No offence jag tycker om er också, men geez. Det bästa var ju när Erik ringde typ varje lördag kl 2 och drar samma linje "Tja vill du med på fest?". Varje gång han ringde sov jag såklart. Tillslut lärde han sig att det inte var någon idé att ringa mig mitt i natten, men man saknar det ibland. Han lärde sig dock aldrig att ringa på dagen istället.

Nu har jag laddat ner en programvara som gör att jag kan spela in videobloggar med min iSight. Jag hade ju en w810i förut som man kunde använda till det ändamålet. Men den gick ju och dog nästan samma dag som jag betalat av skiten i 18 månader. I alla fall så tänkte jag ge mig på det på Måndag när inte hela familjen är hemma (pinsamt då). Då tänkte jag visa upp alla grejer man kan göra schyssta och egna halsband av.

För att förbereda er med mitt tryne i rutan så kan jag lägga upp några bilder på mig som iSight tagit automatisk när jag suttit vid datorn. Lite kul, de är inte alls förberedda. Det är alltså så här jag ser ut när jag bloggar. Ni får säga att jag ser sur/arg ut, för jag gör det när jag koncentrerar mig. Det är lite synd.

Kassett special


Efter att efterlyst kasetter till Patsy (som jag är nyfiken på vad hon ska ha till) Därför har jag researchat på vad hon kan tänkas pyssla med. Jag vet att jag har fel, men det här blir ändå ett inlägg med en massa kassett-kul.


Transformer Kassett, 1984-1986


image1309
image1310


Plånbok, Design Boom

image1311


Bälte, Honorable Mention
image1312
USB-minne. Home made


image1313

Björn Gustavsson - Melodifestivalen




Då ska det vara första gången jag lägger in en video med Björn Gustavsson i min blogg då. Jag kollade på Melodifestivalen i väll (superdåligt var allt) men missade ju pausunderhållningen som är det bästa. Som tur är så har vi ju youtube idag. Varsågod.

Gucci, Gucci, Gucci


image1302
image1303image1305image1304image1306image1307image1308

Roliga nappar


När jag skaffar barn ska jag lätt beställa såna här roliga nappar!

image1299image1300

När jag är 50 och har opererat mig till oigenkännlighet så ska jag lätt se ut så här:


image1298

Giambattista Valli - Spring/Summer 2008


image1294

image1295

image1296

image1297

image1293
image1292
Jag vet att ni känner igen dessa, det är Giambattista Valli. Jag har också skrivit om dem förr. Men det är många som har frågat mig vart man kan köpa dem. Jag vet inte riktigt än, jag har tillexempel inte hittat en internetshop. Dock vet jag att de säljs på Neiman Marcus affär i LA, för $900. De finns inte med i internetshoppen. Men det man kan göra är att maila och fråga hur man kan få tag i dem om man bor i Sverige. Jag har för mig att jag mailade Giambattista's officiella mail. Dock inget svar. De är verkligen läckra.


Rihanna gör det igen


image1287

Jag var skeptisk mot denna kvinna i början. Men hon växer dag för dag och nu är hon hetast inom hela musikvärlden. Om du frågar mig så kommer hon vara Queen of Pop i många många år. Om inte Britney Spears gör något magisk, men det kommer nog tyvärr inte hända. Rhianna är här för att stanna.

Det jag skulle säga var att på bilden ovan har hon klänningen som även Kate Moss hade på Yves Saint Laurens vårkampanj. Kate Moss fick mig att älska den. Rihanna fick mig att desperat vilja äga den. Hon gör det skitsnyggt med halsbandet till. Gud vad jag älskar denna kvinna.

Christian Louboutin Spring/Summer 2008


image1285

Ni kanske undrar varför jag uppdaterar en massa vår och sommarkollektioner så här sent. Jo det är därför att jag tycker att det är nu man egentligen ska prata om vad man drömmer om att ha på sig. Det är ju faktiskt vår snart. I September 2007 var jag inte ett dugg intresserad av vad man ska ha på sig nu. Lika lite intresserad är jag över Pree-Fall 2008. Man får ju ånget av bara tanken.

Nu har turen kommit till vår alls Christian Louboutin. Jag brukar säga att mannen är makalös. Men nu vet jag inte, tycker hans vårkollektion saknar en slags röd tråd, fantasi och stil. Känns lite tafatt. Hela kollektionen kan ni se på Style. Ovan ser du skorna jag skulle kunna tänka mig.

22 Februari


Jag gjorde ju en fin liten lista för 10 timmar sen vad jag måste åstakomma denna dagen, nu har jag i efterhand gjort en lista på allt och kryssa i det jag hann. Så ni kan skratta lite åt mig.

[ / ] Städa färdigt mitt rum - är inte ens halvvägs
[ - ] Ringa Nyföretagarcentrum
[ - ] Maila festivalarrangörer
[ - ] Fota det jag shoppat

Summan blev alltså att jag gorde en halv grej av 4. Det var ju inte så bra av mig då det är fredag och sista chansen att göra vissa administrativa saker innan helgen. Men jag ska inte hänga läpp, jag skyller på att jag varit i extas efter att ha fått tag i biljetter till Kiss konserten.

Jag har ju faktiskt hunnit med att; Rensa diskbänken, dragit runt lite med Swivel Sweepern, bokat biljetter, svara på kommentarer, göra klart designen på bloggen, fixa en playlist, umgås med familjen, städa i garderoben samt packa upp alla klackskor och ställa in dem fint.

Inte så jättekul blogginlägg kanske. Men jag behövde skriva av mig för att övertala mig själv att jag har varit duktig idag. Haha.

Jag önskar att jag hade en sån här hemma hos mig som kunde städa åt mig. Ptaktiskt, men mest bara gulligt! ^^


Gucci - Spring/Summer 2008


image1284

Jag har fullkommligt fallit pladask för Guccis kollektion denna vår och sommar. Efter detta inlägg så har det bara växt på mig, tänk dig fodralet med ett par skor och tillhörande clutch. Helt underbara färger och stilrena men ändå intressanta former. De bevisar att Less is more.

Joan Jett - Bad Reputation




Det förvånar mig att jag har haft denna blogg i 5 månader utan att nämna Joan Jett. Skandal. Hon var mitt allt för bara något år sen, men sedan försvann hon. Och nu när jag tittade igenom min lista över mina stilikoner så upptäckte jag att jag hade glömt Joan Jett. Det är inte acceptabelt. Jag slänger in en video nu så får jag skriva mer om henne en annan dag. Hon spelar ju fortfarande konserter och jag var nära på att hoppa på en sista minuten till London den 17 November förra året, då jag blev erbjuden en konsertbiljett. Men sånt händer bara en gång i livet....Not.

Nya favoriter...


image1279

Så kör jag på mer nytt från Ebay som är värt att spana in.




Plastic Bamboo - Not for you


image1276Jag har inte varit inne på denna internetshop på länge, för att jag klickar alltid hem något när jag är där. Jag kan tyvärr inte avslöja mina källor denna gång. Då jag och Bella vill behålla denna internetshop så hemlig som möjligt för Svenska folket. Lite organalitet vill vi behålla nu när Bloggvärlden totalt exploderat med Bamboo Hoops. Det får mig att må illa, det var ju våran grej. Men när jag besökte denna shop idag så möttes jag av genomskinliga bamboo hoops i plast och föll direkt. Äntligen nått nytt. Nått eget. Nått oexploaterat.

Och om du undrar - Ja jag postade detta för att göra er avundsjuka ;)

Marc Jacobs - NYU Skin Cancer t-shirt


image1274

Väldigt omsusat i modebloggarna de senaste månaderna. För den som fortfarande är främmande med dessa t-shirts så kan jag berätta att det är Marc Jacobs tröjor med nakna kändisar. Till förmån för cancerforskning. 7 kvinnor poserade nakna med slogan Protect The Skin You're In, samt 8 män med slogan Protect Your Larges Organ. Och då menar man huden alltså, inget annat ;).

Tröjorna finns på Marc Jacobs hemsida under Special Items och de kostar så lite som $35. Man kanske skulle slå till på en Naomi Campell. Victoria Beckham är tyvärr slut sen ett bra tag. Om du inte vill eller kan beställa från USA så dyker det upp på tradera då och då.

image1275


Nya designen äntligen klar!



Det tog mig massa timmar att fixa alla nya länkar, stilmall och header. Allt är nytt förutom bakgrunden och den kommer jag nog föralltid att behålla. Det finns inget finare.

Dessutom har jag gjort en ny fräsch playlist som kommer fungera smärtfritt hoppas jag. Den är laddad med 40 låtar från mig till er, som speglar min musiksmak. Lyssna igenom vettja!

22 Februari


Jag fantiserar fortfarande om att klockan är 9 på morgonen. Övertalar mig själv att jag har hela dagen på mig. Men nu inser jag att jag måste gå upp ur sängen och ta tag i saker och ting. Detta skatbo till rum jag bor i måste städas till top notch. Sedan ska jag ringa företagscenter och grejer, maila lite festivaler om presspass och så vidare. Sedan måste jag ju fota mer av det jag köpt. Är ju inte klar med den uppgiften ännu.

Sedan tänkte jag ta tag i att posta iväg en massa priser till er läsare idag. Det har ju blivit himla försenat och jag vet inte varför. Hm.

Men ha en trevlig dag så hörs vi om några timmar. Pöss.

Forever21 - Fraktar nu till Sverige


image1267

I och med detta så har jag gjort ett kollage med mina favoriter. Kolla in Forever21, de har tonvis med smycken, snygga tunikor (som är bra till leggings) och superbilliga skor.

Design Boom


image1264

På tal om kassetter så är dessa små plånböcker råcoola. Design Boom har inte så många kvar i lager men det fylls på med jämna mellanrum. Men detta måste ju gå att pilla med själv?

De har också snygga kassar och t-shirtar, helt klart värd att spana in och få inspiration!

image1265image1266

Save the cows buy vintage leather


image1262image1263

Fick lust att kolla lite nya kläder innan konserten.

I have a ticket


image1261


Nu är jag glad! Fick tag i biljetter tillslut, var lite panikartat när hemsidan hängde sig och det tutade upptaget i Ticnets telefon. Men jag kom in och väl inne så var jag den första i vänskapskretsen som kommit in, så jag fick boka hela 6 biljetter på en gång. Galet haha! Dessutom behövdes biljetterna betalas på en gång vilket jag var oberedd på, ticnet är sämst på information. Men eftersom jag har världens bästa storasyster så la hon ut åt mig. Hon ska ha många tusenlappar av mig på måndag. (Jag tog mig råd att köpa två extra ståplatser om det är någon av mina vänner som blev utan. Hör av er då så kan vi lösa det.)

Nu ni Tokio Hotel, släng er i väggen här snackar vi riktig konsert. ^^

21 Februari


image1248

Denna dagen har gått supersnabbt! Det började med att jag höll på att försova mig till Castingen, min väckarklocka har en tendens att leva sitt egna liv. Som tur var så vaknade jag av mig själv precis innan bussen gick typ. Väl i Gallerian kände jag mig helt lugn. Ovanligt lugn. Jag blev sminkad och fotad och fick mycket bra respons från de som arbetade där. Synk Casting tyckte jag hade så intressant ansikte att de vill ha kontakt med mig i framtiden. Kul!

Efter det så gick jag och Bella runt i Gallerian och kollade vad man kan shoppa för 10.000 kronor (det som vinnaren får i samband med reklamkampanjen för Gallerian). Om jag vinner kommer jag med andra ord ha massor med Reebooks
, designer brillor, massor från H&M, massa jeans och kanske även en ny mobil och en iPod. Fast nu drömmer jag bara, men det gick så pass bra idag att jag känner mig mycket nöjd.

Mina trogna läsare kanske har märkt att jag ändrat designen lite, jag har länge velat ha min menyspalt till vänster och nu har jag kommit till skott. Sedan ändrade jag rubrikerna på inläggen så de inte är lika puttinuttiga. Nu känns bloggen mer RAW mer FIAN. I headern kommer snart en musikspelare med en ny fräsch playlist.

Sist vill jag tacka för alla söta kommentarer ni ger mig! Ni är så fina.

Raquel Reed and Audrey Kitching at New York Couture


image1236
image1237image1238

Då har jag åter igen inspirerats av Patsy. Hon har fått mig att upptäcka New York Couture med deras fantastiska kreationer. Läs mer om det här. Jag tänkte mest bara lägga upp underbara bilder på Myspacekändisarna Raquel Reed och Audrey Kitching med kläder från märket. Se och njut.

image1239
image1240
image1241
image1242
image1243
image1244

Patsy Darlings bloggdebut!


image1235

En av mina bästa har startat en blogg! Nämligen Patsy, som ni sett mycket av i bloggen. Istället för att spana in hennes snygga fejs i min blogg dagarna i ända. Så kan ni gå in och dreggla i hennes istället. Den ser redan lovande ut!

Dessutom behöver hon hjälp med att samla ihop en sjujävla mycket kassettband. Var med och bidrag du också!

image1245

Shopbop.com - Fians 10 Favourite Black Beautys for your feetys


image1234

1. Botkier
2. Robert Clergerie
3. L.A.M.B.
4. DAVIS by Ruthie Davis
5. Robert Clergerie
6. Robert Clergerie
7. Ash
8. Courtney Crawford
9. Tashkent by Cheyenne
10. Report Signature Shoes

Sailor Moon


När man har sin lilla uppesittar kväll så är Johanna en väldigt bra vän att ha. Nattuggla deluxe. Dessutom pressar jag en massa Sailor Moon. Yes! Jag har äntligen hittat en hemsida som har ALLA avsnitt, drygt 200 stycken. Det räcker månadsvis för mig! Super!

Do you remember?
Ganska mycket 80-tal med färgerna när jag tänker efter.

Festival Updates: Campingen på Hultsfred flyttad!


image1233

Detta är en ganska gamal nyhet, men den är inte självklar för alla. Hultsfred har flyttat sin Camping, bara en liten bit, och inte hela området. Men ändå. Om jag tänker rätt så kommer Målet, alltså området för restaurangerna (Läs: Husvagnarna) inte finnas på samma stället, alltså inte heller det galna diket där allt händer. Den som lever får se.

Sen har Rockparty uppdaterat sin hemsida, samt att det går rykten om att Anti-Flag ska spela på festivalen.

Ebay-uppesittar kväll


image1230

Med tanke på Castingen så kanske jag behöver en Beauty Sleep, men icke! Jag har en Ebay-uppesittar kväll. Det är nämligen skönheten ovan som ska klickas hem. Budget= högst 200 kr inkl frakt. Frakten går på $11 så jag får alltså buda max $18. Det är mitt tips till er, bestäm maxbudet långt innan du budar, då är det mindre chans att du budar mer än du har råd/lust med i desperationens hetta de sista viktiga minuterna.

Denna skönhet är från Miss VintageVirgin, andra skönheter jag inte skulle tacka nej till just nu:



Gamla favoriter från Miss VintageVirgin:
Classy Virgin
Nya Favoriter 3

20 Februari


image1227


Denna dagen var bra rätt igenom. Det har hänt bara bra grejer, tillexempel så glömde jag att gå till tandläkaren igår så jag ringde idag och jag behöver inte betala någon avgift för det. Super!

Dessutom ringde det en himla trevlig kvinna från Gallerian, eller Synk Casting kanske det var. De ville ha med mig på Casting imorron om att bli Gallerians vårmodell. Då kommer man få synas på hela den stora väggen. Det sköna är att jag inte är ett dugg nervös. Jag skickade in lite bilder på skämt bara för att se vad som händer. Hon uttryckte sig som "Du är en av dem som vi verkligen vill ska komma imorron", hon sa det innerligt också, inte mekaniskt, så det känns ju himla najs.

Sen fick jag panik, mit hår är ju fortfarande Mr. Carrot, helt orange, jag avfärgar sakta men säkert därför går jag runt så. Så att mitt hår inte blir förstört. De kommer säkert välja bort mig pga hårfärgen. Eller så måste jag göra som med Chili, tona det i en brun nyans. Och bleka efter, vilket sliter på håret. Äsch, jag går dit imorron och ser vad dem säger.

Här är bilderna jag skickade in, inte allt för seriösa va?

image1228

image1229

Spännande! Spännande!

Festival Updates: Ace Frehley till Sweden Rock Festival


image1226

Eftersom Kiss konsert på Stockholms Stadion endast kommer innehålla två originalmedlemmar (Paul Stanley & Gene Simmons) så kan man komplementera detta genom att se Ace Frehley på Sweden Rock Festival.

Nu är det OFFICIELLT!


image1225


Då var det äntligen officiellt då. Kiss kommer till Stockholms Stadion den 30 Maj. Priset på biljetterna kommer ligga på 450-595 kronor. Biljetterna släpps Fredagen den 22 Februari. Lär mer här!

Fan att man har så kasst med pengar. Men detta kommer bli konserten av mitt liv. Det jobbiga är att jag har 3 andra stora konserter att gå på i vår och alla festivaler i sommar. Kommer bli dyrt. Varför är det konserttorka på hösten då man är stenrik? Varför kan jag inte vara ekonomisk och spara pengar till våren när jag vet att det kommer vara en massa konserter jag vill gå på. Det är ju så varje år, dum Fian.

20 Februari


image1224

Det här måste varit den underbaraste morgonen det här året. Det är den första dagen jag känner att det verkligen är skillnad på sol och skugga. Dvs solen värmer!

Vill bara säga att bilderna nedan inte är outfit bilder som jag har till vardags. Det var bara ett kul sätt att fota mina inköp. Det är inte heller minna briljantaste/snyggaste outfits heller. Om ni tycker att det låter som om jag bortförklarar mig så har ni hajat rätt. Så här dagen efter skäms jag över bilderna, mest för att de inte ger rättvisa till kläderna. Men även för att jag är perfektionist. Dessutom upptäckte en mycket uppmärksam läsare min lilla nip slip (jag såg det inte ens själv), jag tänkte genast ta bort den bilden då. Men tänkte, what the fuck den var inte lika farlig som Jordans.

Asos shopping Del 1


Jag fotat en del av de grejer jag köpte på Asos. Mer kommer sen för nu måste jag till Jobbet.

image1221

Skärp & nitarmband- Asos
Silverarmband - Indiska
Halsband - Topshop
BH - H&M
Tröja - H&M
Klackskor - Ebay
Kjol - Ebay

image1222

Brillor - Indiska
Halsband - Prinsessan
Bikini - H&M
Leggings - Beyond Retro 59:-
Klackskor - Asos

image1223

Bikini - H&M
Örhängen - Asos
Armband - Asos
Topp - Asos
Leggings - Topshop, Köpta i London Oktober 2007
Klackskor - Bronx, Zappos (Fraktar ej till Sverige) De är slutsålda nu.

19 Februari


Nu ska jag snart gå upp och äta tills jag inte vet vad jag heter. Gud vad hungrig jag är! Sen ska jag fota resten av mina inköp denna månad. Jag har en grym tanke planerad i mitt huvud så jag hoppas det blir som jag tänkt mig.

Kl 16 börjar jag jobbet, men innan det ska jag hämta ut en massa massa massa My Little Pony grejer till mitt kalas. De har äntligen kommit!

As we speak


image1218
image1219
image1220

Sjukt coola högtalare!

Fixa Outfiten - FRAMFLYTTAD


image1190image1213image1192

Eftersom jag har varit upptagen och inte kunnat pusha min kontinuerliga lilla uppdrag Fixa Outfiten så ska jag för första gången sedan starten flytta fram slutdatum. Detta är endast pågrund av att jag inte fått in ett enda bidrag, pinsamt. So here we go again. (Se det gamla inlägget)


Pris utlovas!
Jag vill ha ditt bidrag senast Måndagen den 25 Februari kl 18.00

Mer Office åt folket. Skorna för denna omgång kommer nämligen också där ifrån. Bara för att mina favoritrosa försvann så vill jag nu se hur ni matchar dem gula bäst. För den som vägrar göra en outfit med gul så får ni använda de svarta med läder och de silvriga. Lycka till!

Regler:
Du måste tyvärr ha en blogg för att kunna delta.
Skicka in era bilder till: [email protected] <-OBS! Ny mail!!
Glöm inte att skiva vilken blogg du kommer från

Jag vill ha bilden i 500x500 pixlar, om ni använder Paint eller ett annat program där du inte vet hur stort 500x500 är så kan ni spara den här bilden och sudda bort det gamla.
Det är du som bestämmer exakt vad du vill ha till skorna. Nytt, gammalt, eget, det finns inga krav på att kläderna och accessoarerna i fråga ska kunna köpas just nu. Och sist Inga ritade kläder och skorna i sig måste vara med i slutresultatet. Lycka till!

Ni kan använda produktbilderna ovan eller i det gamla inlägget
För lite inspiration så kan ni se på Bellas kombination:

image1214

Dagens upptäckt


Dagens upptäckt: Män med lila stuprör är rysligt hett

image1215

Väska - Urban Outfitters


I heart DJs påsen försvann ju innan jag hann blinka. Nu har Urban Outfitters kommit ut med en ny påse, lika snygg är den, och kanske med ett bättre budskap? I heart our planet.

image1212

Shoe copy cat


Då var det dags för Fian att tipsa om budgetvarianter till de stora designerna. Denna gången utan Steve Madden, otroligt!

Original: Yves Saint Laurent

Sedd på: Gwen Stefani, Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Victoria Beckham, Britney Spears & Pamela Anderson

image1206


Kopior: Asos & Go Jane

image1209



Original: Christian Louboutin

Sedd på: Beyonce, Christina Aguilera, Lucy Lui, Fergie

image1210
Kopior: Fly Jane & Asos
image1211

Februari Shopping


Jag skulle som sagt posta det jag shoppat denna månad. Hann inte med att fota allt idag då jag är sämst var det gäller fotografering, och det tar ca 30 min för mig att bli nöjd med att fota en grej. Himla jobbigt. Men nedan har ni lite accessoarer jag köpt i alla fall. Sen har jag kommit fram till att jag har köpt 4 klackskor denna månad. Haha!

image1202

Rope halsband - Beyond Retro 59:-
Brosch - Top Shop 29:- (rea köp 1 betala för 2)
Svart halsband - Top Shop 38:- (rea köp 1 betala för 2)

image1203

Beyond Retro 239:-

image1204

Här är mina pumps från Ebay som jag snackade om, 235:-

Jag har som sagt ett par sedan tidigare som är mina favoriet, kolla före och efter:

image1205

HAHA verkar som om jag behöver nya va?

Världens sämsta bild, alla grejer är snyggare i verkligheten men men vad ska man göra. Jag får helt enkelt lära mig att förstå syrrans kamera. Ni kommer få se en utväckling.

Thousand Reasons Spring/Summer 2008


image1196


Thousand Reasons är ett märke jag nyss blivit fashinerad av, det känns lite Jean-Charles de Castelbajac. Varför kan vi inte ha så här coola men enkla underground märken i Sverige? Thousand Reasons kommer från USA men kan köpas på Mint. Här listar jag favoriterna från onlineshopen:

Fian wants haute couture!


Dår är frågan ett par Nicholas Kirkwood för 4920 kronor...

image1193
...Eller ett par Giambattista Valli för 5400?

image1194
Jag sa till Linda så fort jag såg dessa skor på Mary-Kate att jag skulle skaffa ett par likadana till varje pris. Om jag var liiiiiiiiiite rikare så skulle jag slå till. Få se vad jag unnar mig. He he he. Det är denna sko som bloggvärlden gillar att kalla Victoria Shoe, du kan läsa om den här.

Sno Stilen - Agyness Deyn


image1183image1184
image1186image1187

Det har på sista tiden susat ganska mycket om supermodellen Agyness Deyn på bloggar runt om i välden. Hon får stående obvationer för sin järva klädstil, vissa vill kasta smuts men de allra flesta ber vid hennes fötter. So am I. Outfiten hon har sista bilden, från Elle Style Awards i år (där hon även vann Best Model) måste vara världshistoriens snyggaste outfit. Jag skojar inte.

Nu har jag i alla fall totat ihop en liten Sno Stilen med Agyness Deyn. Enjoy!

image1189

Leggings - Brian Lichtenberg
Scarf & Skinnkjol - Bik Bok
Svart t-shirt - House of Holland
Jem t-shirt - 80s Tees
Zebra klänning - Lip Service
Rosa Jacka - Ebay
Klackskor - Go Jane
Brillor - Urban Outfitters
Ankleboots - Office
Clutch - Asos
Creepers - How Cool
Jeans - Cheap Monday

Lazee


image1182

Jag fick först höra talas om Lazee via en kommentar på Perez inlägg om Adam Tensta. Sen såg jag hans grymma video på Sveriges bästa kanal ZTV. Efter det är jag fast, jag har Rock Away på huvudet dag ut och dag in. Det är artister som han som gör att jag är stolt att vara Svensk :D

Peace & Love Festival


image1181


Historia
Peace & Love festival startades 1999 på krogen Bolanche i Borlänge. De 8 år som festivalen arrangerats så har den bara växt och växt. År 2007 blev Peace & Love större än Hultsfredsfestivalen med sina 23 000 besökare.

Peace & Love är inte som vilken festival som helst. Den är hela 6 dagar lång om man räknar med de 3 temadagar som arrangeras innan själva festivalen. Som ni nog hör på namnet så arbetar Peace & Love med frågor om mångfald, gemenskap och förståelse. Årets tema är Vakna!. Tidigare år har teman som demokrati, revolution, det fria ordet och miljö diskuterats på temadagarna.

Information
Datum för årets upplaga:
26-28 Juni 2008, Borlänge
23-26 Juni 2008, Temadagar, Borlänge

Hittills klara artister
Sex Pistols
Kent
Håkan Hellström
Mando Diao
In Flames
The Cult
Suzanne Vega
W.A.S.P
The Hellacopters
Millencolin
Teddybears Sthlm
The Wombats
Cansei De Ser Sexy
Opeth
Caesars
Pugh 69
Sugarplum Fairy
Clutch
The Haunted
Dark Tranquillity
Entombed
LoopTroop Rockers
Eldkvarn
Hardcore Superstar
Christian Kjellvander
Petter
M.A. Numminen
Nationalteatern
Timo Räisänen
The (International) Noice Conspiracy
Hurriganes
Ken
Adam Tensta
The 69 Eyes
Hästpojken
Miss Li
Wolf
Jim White
Neverstore
Those Dancing Days
Anna Järvinen
Britta Person
Stonecake
Pascal
Johnossi
Billie the Vision and the Dancers
Andi Almqvist
Promise and the Monster
Film on Four
Space Age Baby Jane
Jive

Sweden Rock Festival


image1180

Historia

Sweden Rock Festival startades 1992 och låg då i Olofström. Då hette festivalen Sommarfestivalen. 1993 flyttades festivalen till Karlshamn och fick namnet Karlshamn Rock Festival. 1998 flyttades festivalen till Sövlesborg och Norje men fick namnet Sweden Rock Festival först 1999.

Sweden Rock Festival är nu Sveriges största festival, med slutsålda biljetter tre år i rad, med en kapacitet på 30 000 besökare så har många andra festivaler svårt att slå dem. Det ser ut att bli lika storslaget detta år också med artister som Judas Priest, Def Leppard, Poison och Sebastian Bach.

Information
Datum för årets upplaga:
4-7 Juni 2008, Norje, Sövlesborg

Hittills klara artister
Judas Priest
Def Leppard
Poison
Triumph
Whitesnake
Blue Öyster Cult
Tobias Sammet's Avantasia
Saxon
Electric Light Orchestra
Tesla
Testament
At The Gates
Derringer
Joe Satriani
Havana Black
The Blues Band
Sebastian Bach
Ministry
Carcass
Coheed & Cambria
Hensley/Lawton & Live Fire
Dare
Uli Jon Roth
Shakin' Street
Gotthard
Primordial
Mustasch
Sabaton
Picture
Mucc
Bonafide
Fastaway
Primal Fear
Lizzy Borden
Glyder
Five Fifteen
Eläkeläiset
Sonic Syndicate
Royal Hunt
H.E.A.T.
Axewitch
Astral Doors
Avatar
Volbeat
Vivian
Negative

Hultsfredsfestivalen 2008


image1178

Historia
Hultsfredsfestivalen arrangerades första gången 1986 och har sen dess växt i princip varje år. Hultsfred brukar kallas Sveriges största festival, men förra året blev de slagna av både Peace & Love festival i Borlänge och Sweden Rock Festival i Sövlesborg. Hultsfred hade 2007 21 000 besökare.

Information
Datum för årets upplaga:
12-14 Juni 2008, Hultsfred

Hittills klara artister
Rage Against the Machine
HIM
Babyshambles
The Hives
Säkert!
Serj Tankian
Danko Jones
Raised Fist
Timo Räisänen
Rufus Wainwright
Black Lips
Arch Enemy
Adam Tensta
Miss Li
Hästpojken
Johnossi
Evergrey
The Only Ones
Sonny J
Jaymay
Vanessa Brown
Sugarplum Fairy
Those Dancing Days
Billie the Vision & the Dancers
All Ends
Die Mannequin
A Beautiful Friend
Dreamboy
Andi Almqvist
Nina Narari
Witchcraft
Kid Down
Lazee

Lip Service


image1176image1177

Jag får verkligen hålla tummarna på att jag har råd att köpa de två ovan på den monsterlön jag kommer få nu. Det här får jag helt enkelt inte missa. Jag tänkte köpa klänningen nedan först, men efter att ha scannat hela Lip Service hemsida så insåg jag att det skulle bli för dyrt, och jeansen och bikerjackan var snyggast. Alla modeller är av Spandex och finns i svart och röd också.

Fucking het brud asså! Men snart är jag också blond och snygg

80stees - Star Wars


image1168

Jag har älskat 80s Tees sedan ettan på gymnasiet, då jag och Malin satt och dregglade över alla snygga Junk Food tröjor. Jag tror vi lovade varann då att vi skulle beställa tillsammans så frakten inte skulle bli så dyr. Vi har inte gjort det än och jag blir snart galen. Jag vill ju ha My Little pony tröjan, och gärna Cry Baby som även Bella har. Min senaste kärlek är denna Star Wars tröjan. Jag har ju fastnat för en tidigare. Jag tror att det är gullungarna på jobbet mitt som har fått mig att börja intresera mig för Star Wars haha!

Attans att jag nyss beställt från Asos..


..som rubriken lyder. Detta halsband blev jag totalförälskad i, 173 kronor bara också. Ni förstår nog vid detta laget vad det är för typ av halsband jag gillar mest :P

image1167

The Automatic








Okej jag kan inte sova. Eller jag vill inte :P det här är så kul, jag har svarat på över 40 kommentarer idag. Men jag är supertrött och ska snart sova. Imorron blir en heldag i tvättstugan. Så skönt att vara hemma hos mami och papi igen, då har man en egen tvättmaskin ^^

Sitter och lyssnar på en alldeles underbar låt av The Automatic. Ni kan lyssna på den ovan. Perfekt att börja eran dag med, och avsluta min.

17 Februari


Känns kul att kunna ha tid att blogga igen! Jag har massor med fler saker att skriva om, men det postar jag imorron, under min första lediga dag på mycket länge. Nu ska jag svara på en månaders gamla kommentarer, titta lite på TV, äta något och ta en redig dusch.

Jag har även gått tillbaka till min gamla bakgrund då jag gillade den mer, imorron kommer en ny playlist också för den jag har nu har inte funkat på flera månader. Dumt av mig.

Sedan måste jag tacka Gabriella för att hon sa att Elin Kling har börjat blogga på Kanal 5 istället. Det hade jag nog kommit på mycket senare annars.

Imorron kommer hela min månads shopping, det jag minns att jag köpt i alla fall. Men även en rejäl uppdatering om festivalerna i sommar samt att jag ska ta tag i Fixa Outfiten. Men även mycket mer, stay tuned!

Förresten har Britney släppt Break the Ice som nästa singel. Jag som tyckte det skulle vara Toy Soldier :(

Nya favoriter 3


image1161

Nu var det dags för mig att scanna igenom Ebay igen, det får helt enkelt bli fler än ett inlägg eftersom det kommit upp en massa godbitar sedan sist. Som vanligt så kommer ni direkt till Ebay när ni klickar på thumbnailen. Om ni har några frågor om Ebay, Paypal och liknande så svarar jag gladeligen på dessa.

Nya favoriter 2


image1151

Nu var det dags för mig att scanna igenom Ebay igen, det får helt enkelt bli fler än ett inlägg eftersom det kommit upp en massa godbitar sedan sist. Som vanligt så kommer ni direkt till Ebay när ni klickar på thumbnailen. Om ni har några frågor om Ebay, Paypal och liknande så svarar jag gladeligen på dessa.

Nya favoriter 1


image1144

Länk: Tank top, leggings

Nu var det dags för mig att scanna igenom Ebay igen, det får helt enkelt bli fler än ett inlägg eftersom det kommit upp en massa godbitar sedan sist. Som vanligt så kommer ni direkt till Ebay när ni klickar på thumbnailen. Om ni har några frågor om Ebay, Paypal och liknande så svarar jag gladeligen på dessa.

Jeansen paxar jag! :D



Smycken - "think outside the box"


Antingen har smyckes designerna tröttnat på vingar, rosetter och hjärtan. Eller så har dem tappat fantasin. Eller så har dem helt enkelt börjat tänka utanför ramarna. Två av dess är Kiel Mead och Stephanie Simek med halsbanden nedan. Något att slå till på?

Tandställningen hittar ni här och ögonfransarna här.

image1143image1142

NDEUR shoes


I'm in love!

image1136

NDEUR är ett gäng killar som handmålar klackskor. Deras skor kan du köpa här, det är rea fram till 3:e mars, men priset är saftigt ändå. Du säger vilken design du vill ha och vilken storlek, kom ihåg 5=35, 6=36 och så vidare.

Jag tror jag är helt förälskad och som skofetischist som jag är så måste jag äga ett par NDEUR innan jag dör.

DJ Klever & DJ Craze at Inkonst i Malmö 2 Februari




Dagens party-trend: Fashion Against Aids tröja


Vi -jag och Bella- tog tåget kl 16:20 från Stockholms centralstation. Vi hade över 4 timmars tågresa framför oss, vi flummade, gick till bistron, köpte expensive smörgåstårta kan jag nästan kalla min räkmacka. Vi ockuperade toaletten en halvtimme var för att fixa till den perfekta maken osv. Kl 20:45 var vi framme i Malmö. Vi började med att gå till Pressbyrån och köpa lite Cola till min Solbacka, och två varsinna redbull, vi var sega till tusen. Vi hängde på stationen ett tag eftersom insläppet på Inkonst inte skulle ske förän kl 23, och det var kallt ute!

Vi började så småningom bege oss, och eftersom ingen av oss varit i Malmö förut var vi beredd med karta. Det kändes precis som alla våra äventyr i London. Och med en ovan stadsbild och en dialekt som kändes som på håll låter som ett annat språk. Så kändes det som om vi var utomlands, exotiskt. Typiskt Stockholmare!

Vi kom fram till Inkonst 45 min innan insläppet eller liknande. Vi upptäckte att Kulturbolaget var tvärs över gatan, Hanoi Rocks skulle spela där samma kväll. Trevligt trevligt. Vi skulle dock vara med om en trevligare upplevelse. Vi gick in på en tobaksaffär och fixade till och lite till, ordnade i väskorna och så. Sedan tog vi mitt vin och Bellas cider och satte oss bakom Inkonst och flummade och försökte hålla värmen.

Det var 20 på Inkonst, jag tycker om och respekterar åldersgränser, men eftersom Fian fixar biffen så mailade jag Fredrik och självfallet fick vi dispens. Jag osa tidigare på dagen, men smset hade tydligen inte kommit fram, och vi hade egentligen inte kommit in om inte vakten hade varit så förbannat lat. Jag hade även tur att vara kompis med ett namngeni som Bella, då jag oproffsigt nog aldrig snappar upp namnet på de jag mailar.

Väl inne så vart det fullt ös medvetslös. Jag har aldrig sett liknande, när Klever började spela så var det trasiga glasflaskor över hela golvet. Det skulle inte vara tillåtet i hufvudstaden. I alla fall så fotade Bella en bunt med mingelbilder till er förfogan. Efter partyt så fick vi värma oss hos en snäll malmöbo vid namn Christoffer/Kristoffer(?), ett part timmar tills vårat tåg hem gick 7:45 på morgonen.

Väl vid stationen så hade SJ fuckat upp våra biljetter, men vi kom hem välbehållna. Första bilden är från The Rumble och resten är från Bellish bilddagbok. DJ Klever kommer till The Rumble igen den 2 November, vi kommer självklart vara där igen, så håll utkik!

Patsys birthday!


image1098

Döda fisken uppdaterar med bilder från Patsys födelsedagsfirande den 9 Februari. Först var vi hemma hos Patsy, jag och bella drack cocos drinkar och blev sedan bjudna på mer hehe. Vi åt och hade det trevligt. Vid 12 drog vi, jag, bella, patsy, katta, joel & love till Harry B James. Det sög så jag och Bella drog hem vid 2. Men det var lika bra då jag jobbade dagen efter... Förresten så märker ni nog att jag så smått blivit blondare.

The one and only Bellish


Jag har världens snyggaste, koolaste, bästaste bästis!
The one and only Bellish!

image1097

Rocktop öppnar butik


image1096image1095

Själv gillar jag inte Rocktop så värst. Men de har terroriserat oss Helgon-användare i månader. Så jag kan inte låta bli att säga lite stolt att denna internetshop ska öppna butik i Gustavsbergs Centrum, i mitt samhälle. Ska bli kul, vi får se hur dem klarar sig. De två topparna ovan är några jag inte skulle tacka nej till.

Re:Launch


image1094

Ja men nu ska jag ta mig i kragen! Fian är tillbaka, efter att ha slavat på en skola i tre veckor, efter att ha flyttat hem till päronen igen och efter att ha slappat några dagar så ska jag leverera så som jag gjort tidigare. Jag känner att ert förtoende borde ha dalat. Då jag inte postat så mycket, men även inte skickat iväg alla priser än. Dåligt dåligt, jag har faktiskt fixat ihop alla halsband och köpt jiffy-påsar så det är ju i princip bara att skicka iväg. Do it later.

Nu ska jag strax iväg och jobba lite till, ni kommer känna mig som en arbetsnarkoman. Fast helst vill jag inte få några pengar, för då kommer jag få ångest över allt jag vill ha men inte kommer kunna unna mig. Har ju massor med utgifter i framtiden, sommaren, företaget, hobby grejer som digitalt trumset, kamera, ny mobil och liknande. Hualigen.

Men som sagt jag slutar 15:00 sen ska jag blogga blogga blogga!

Förresten var det någon mer än jag som gick upp i tid för att se Stina-Lee och Blondinbella i nyhetsmorgon på Tv4? Värdelöst tyckte jag att det var. Det var inte bloggarnas fel, utan Thildes. Varför avbröt hon dem hela tiden? Det var helt flummigt. Man fick ju i princip inga fulla svar, om ens svar på frågorna överhuvudtaget. Älskar att Stina ifrågasatte Bella. I saw it coming liksom. Haha, men men, kändes som om Thilde inte var tillräckligt förberedd. Synd för det kunde varit mycket intressant.

Jag lever ;)


Nej jag har inte gått och dött. Jag har bara jobbat som en... Jag vet inte vad. Men det har jag sagt förut, men ändå. På onsdag är mitt helvete över och då kommer jag börja blogga igen.

Ville bara säga att jag satte kaffebrödet i halsen i morse. Vårat kära Camden Locket i London har någon gång under gårdagen utsatts för brand. De sa inte så mycket om det. Jag vart mest chockad över att det nämndes i Aktuellt. Camden är liksom White Trash som ingen bryr sig om, men det är väl bara för att den år efter år blir populärare turistmål. Ingen skadades, tror jag, och det var väl allt för väl. Jag hoppas att det är återuppbyggt nästa gång jag och Bella åker dit. För Camden Locket är den bättre delen av Camden. Jag tål inte att se det förfallet, fast å andra sidan hoppas jag inte heller att de återuppbygger det så att det blir värsta modernt. Jag hoppas jag hoppas jag hoppas att det blir som förr.
RSS 2.0