BWO - Give Me the Night


image567

Okej, nu ska ni först ha klart för er att jag INTE är ett fan av Bodies Without Organs. Men i deras nya video Give Me the Night så medverkar min katt Jack Sparrow. Inte så mycket, men det är ändå kul ^^

Dagens besvikelse..


image566

OH NO! Vart är Bingo?

29 November


Damn it! Jag som hade lyckats somna innan 00:00 igår! Nu vänder jag dygnet IGEN. Imorron blir det upp tidigt att jobba, sen snabbt som tusan till Skärholmen och hem till bästaste Patsy och baka massa julbak! Sen blir det till att mysa. På fredag ska Bella och jag ta tag i vårt företag, måste ju skicka in skattepapper osv. Efter det blir det troligen Vice-party. Kom just på att jag blev nojig över vilken klädsel man ska ha? :S

Jag har miljoner saker på hjärnan så jag kan inte somna även fast jag borde, sen börjar jag bli sjuk också. Har massa ont i halsen. Det går INTE bra, för jag har fullsmockat schema hela December, jobbar man inom leksaksbranchen så gör man. Hua.

Nu ska jag somna och drömma om en ny datorväska, för min gamla (inte min bild) börjar bli smutsig och tråkig.

Om du gillar min blogg får du gärna rösta på den i veckans blogg.

Grymma I-landsproblem


image565
Clickable

Jag ska nog gråta lite blod för att denna inte blev min. Kände att 600 spänn vart för mycket för min ekonomi då jag inte har dem ens i första taget. Och låna det för att betala tillbaka på självaste Julafton var inte heller någon hit!

Detta är andra gången jag missar att kunna köpa mitt livs kärlek på Ebay. Den andra, har jag ännu inte slutat tänka på. Nu får jag nog vara olyckligt kär i båda. Fy fan vad jobbigt.

Shirt Design


image564

Ska puffa upp deras besöksantal, fast de gör dem så bra själva också. Jag ääälskar UF-företag, de flesta är så engagerade. Mee like!. Ja dessa brudar designar då T-Shirtar, ge mig den på bilden är du snäll :P

Raggningsreplik.se


image563

Måste härma Malin med att säga att den här raggningsrepliken är GRYM!

Shopping!


Jag vet att du älskar det lika mycket som jag, när man klickar hem något och sitter som ett klistermärke på brevlådan varje dag. Detta kommer hem till mig inom kort:

Vice Magazine 3 år!


image559

Någon som ska gå på deras 3 års party på Münchenbryggeriet på fredag?

På lördag, på lördag...


image558

Veckorna går så snabbt så snabbt! Det är redan 29 NOVEMBER! Det är absolut inte klokt. Idag om exakt 3 månader är jag alltså 20 FUCKING bast! Det kommer gå i ett naffs..

Om en millisekund är det även Lördag. Då vill jag festa, och detta är min dröm outfit för denna kväll. Hade tråkigt och jag ääääälskar att fixa ihop sånt här. Enjoy! Och nej kjolen går inte att beställa till Sverige, sorry kiddos!

Halsband & armband - Kyssjohanna
Örhängen - Asos
Mesh linne - American Apparel
Tröja - Net-A-Porter
Bikini - H&M
Läppstift - Nouba (Finns på Kicks och Åhléns)
Skor - Asos
Kjol - Wet Seal


Glömde ju väskan, också från Net-A-Porter:


Nya favoriter...


image537

Den första bilden är en klänning som har varit uppe till försäljning förut, varför dem säljer den igen vet jag inte. Oseriös köpare? I vilket fall är det tur för er som verkligen ville ha den men inte vann budet. Klick on tha picture.

Här är resten av mina nya favoriter på Ebay:

Fixa Outfiten #3


Då blir det snabba puckar, ny vecka, nya skor. Gimme Gimme bidrag!

Regler:
Du måste tyvärr ha en blogg.
Skicka in era bilder till: [email protected]
Jag vill ha bilden i 500x500 pixlar, om ni använder Paint och inte vet hur stort 500x500 är så kan ni spara den här bilden och sudda bort det gamla. Jag ser helst att ni inte använder Paint, men om du inte har andra alternativ så går det bra.
Det är du som bestämmer exakt vad du vill ha till skorna. Nytt, gammalt, eget, det finns inga krav på att kläderna och accessoarerna i fråga ska kunna köpas just nu. Och sist Inga ritade kläder och skorna i sig måste vara med i slutresultatet. Lycka till!

Pris utlovas!
Jag vill ha ditt bidrag senast tisdagen den 4 December kl 21.00


Skorna är från Jessica Simpson. Klicka på bilden för att komma till Zappos.

image536

Vinnaren denna vecka..


Då vart det en försenad redovisning av vinnaren. Vill ni veta varför? Jo jag råkade låsa mig ute från min lägenhet till kl 19 igår och sen var jag alldeles för trött för att blogga. Jag tror ni förlåter mig. Jag hatar dörrar som låser sig själv >< Speciellt när man står i pyjamas HAHAHA. Idag har jag stängt på jobbet, men nu är jag här..

Vinnaren är Lina, med bloggen Just My Style. Grattis! Jag kommer be om din adress när jag har fixat dina örhängen ^^

image535

Otroligt snyggt hur strassen kommer åter i smyckena, det svarta och blåa kommer igen. Och guldsmycken passar så bra till klacken.

Lindex - Jul underkläder


image534

Den här tänker jag köpa och använda som den är på krogen. Med en kofta över och ett stort halsband så blir det ett kalasbra linne! Klicka här för att se alla Lindex Julnyheter!

Agent Provocateur - Ny butik


image533

Då kan väl Stockholm enfaldigt kalla sig en av Världens Bästa Shoppingstäder. När American Apparel har masat sig hit, och nu till sist Agent Provocateur. Det som saknas nu är inte mycket grejer, det ända jag kan komma på nu och som vi kan klara oss utan är Dorothy Perkins. Sen har jag i och för sig aldrig varit i USA, men det man inte vet det lider man inte av. Om du är nyfiken på vad AP har att erbjuda så kika in här. Jag vet i alla fall en som kommer bli glad.

Stockholm Street Style


image532

Way to go, hur coolt är det inte att vara med i Stockhom Street Style? Även fast alla kan det. Det roliga är ju att jag håller alkohol i handen på båda bilderna. Det var kanske inte riktigt meningen :P

Adam Tensta - Release Tour


Vet någon vilket datum av touren som Adam Tensta kommer till Stockholm? Det är lite av en hemlighet vad jag förstår. Skivan släpps alltså den 30 November, och jag ska nog gå och köpa den direkt. Jag som aldrig köper skivor *hosthost*. Ja ni som bor i resten av städerna kan skratta er lyckliga för här är datumen. Frågan är väl mest varför jag och Bella inte gick och såg han på Debaser idag när det bara kostade 60 spänn?

Tidigare inlägg om Adam Tensta

image531

Mac OS X Leopard


Om du har några minuter till övers. Watch this and be amazed!

Sushi-kudde någon?


image530

Indiska


image529

I Fredags lånade Linda min storesyrras Smilla, en stickad basker från Indiska. Inte världens bästa bild på mössan kanske, men en fin bild på Linda bjuds på. Jag hittade bara den gråa varianten på deras hemsida. Men kolla in i en butik så hittar du den säkert.

Dagens sämsta


Helgens största baksmälla?

image528

Det finns olika anledningar varför man lämnar krogen innan stängning.

Fixa Outfiten - Mitt bidrag


image526

Ja då var det bara en dag kvar. Och jag måste säga att det är inte alls lika många som har lämnat in bidrag denna gäng än förra. kanske för att skorna var oinspirerande? Då ska jag visa er min uppsättning så kanske det blir fart på er. Bara för att skorna är färglösa så betyder inte det att outfiten behöver vara tråkig. Det pris till vinnaren som jag har funderat på har kommit till form. Eftersom jag jobbar på leksaksaffär och eftersom jag älskar smycken som är wicked så ska vinnaren få ett designat Play Food smycke av mig, antingen örhängen eller halsband. Maria från förra veckan får självklart ett par också.

image527

Klänning - Net-A-Porter
Strumpror - Asos
Örhängen & Halsband - Tarina Tarantino
Armband - Eget, Indiska för länge sen
Skor - Zappos

Hello Kitty Loves Tarina Tarantino


Då blir det lite mer Tarina Tarantino, jag kände att detta ämne krävde ett eget inlägg. Tarinas Hello Kitty obsess var länge känd för Sanrio, och de kände att eftersom Tarina älskade Hello Kitty så mycket så måste dem göra så att Hello Kitty älskar Tarina tillbaka. Därför fick hon fria händer att göra en Hello Kitty kollektion, det vart början av figuren Pink Head, en Hello Kitty fast med Tarinas rosa hår, en fin twist. Varje säsong byter Pink Head utseende så det är verkligen limited edition.

Här är mina Pink Head favoriter just nu





Jeffree Star Loves Pink Head. Jeffree Star har väl all rätt att älska den rosa håriga lilla knytet, då han själv har den ovanliga hårfärgen. Här får ni komma backstage under ett photo shoot..




Tarina Tarantino


image493

Tarina flörtar med mig från första stund. Hon har alla de kriterier som jag tycker att en smyckes designer ska ha. Man ska vara färgstark och leka med symboler så som döskallar, kemeliadamer, franska liljan osv. På hennes hemsida bjuder hon även in kunderna som ingen annan designer. Man kan läsa om hennes livs historia, från modell, till make-up artist till smyckes designer. Och jag hoppas mer än jag blev glad att hennes sista yrkesval var här för att stanna.

Tarina Tarantino har kunder så som Gwen Stefani, Madonna, Kelly Osbourne,  Mischa Barton, Britany Murphy, Hilary Duff, Paris Hilton, Kimberly Stewart, Nicky Hilton, Cameron Diaz, Ashlee Simpson.. Listan kan göras lång.

Här är mina favoriter

Julen 2007 går i färgen rosa


För den som har missat mina tips på underbara jul-prylar. Så ska jag berätta att jag köpte den Rosa julgranen på Rusta i helgen, den var större än jag trott!! Sen innan har jag köpt den rosa ljusstaken. Så nu är alla mina mål fyllda, nu kan det snöa och bli jul.

Jag skulle dock inte tacka nej till Polkagris shot-glasen :D

Idolbloggen


image492

Daniel Wenndahl som skriver Idolbloggen på Stureplan vill ha fler kommentarer av läsare. Tänkte tipsa er om hans idolblogg om ni har lika torr humor som jag. Jag tycker Markus Fagervall som Stilikon är spreciellt roligt.

Skating the Balloon Bowl


Ser inte det här grymt kul ut? :D


Steve Madden


Okej alla bloggare har väl skrivit om Steve Madden, men eftersom jag är ny så har inte jag kunnat tidigare, när han var hetare på gröten. Han må har rippat Christian Louboutin rakt av, mer än en gång. Men Steve Madden kommer undan ändå, för hos dem kan man även designa sina egna skor, tillexempel kan man välja helt själv hur man vill att Christian Louboutins Emily Shoe ska se ut. Mina favoriter är dock de gula hederliga Mary Jane, tycker formen på dessa skor är de finaste jag någonsin skådat. Har dregglat över dem i över ett år nu så jag borde slå till.

image491

Too Faced Pink Leopard Bronzer


Den här bara måste jag ha!

image489

Tjuvlyssnat - Ny bok


image488

Den första boken från Tjuvlyssnat gänget var klockren och jag är 100% säker på att denna bok kommer vara lika rolig. Perfekta julklappen till den som har allt. I år ska Tjuvlyssnat gänget skänka 10.000 kr till antingen WWF eller Rädda Barnen, rösta här!

Om du är intresserad av att köpa boken, så gör det via den här länken för då skänker Adlibris även ytterligare 5 kronor till någon av organisationerna ovan!

Just nu


image487

Hårfärg: Just nu är det ganska blond orange :D
Ögonfärg: Ljusblå
Längd: 164 cm
Studerar: Går Grafiskkommunikation B på Komvux för skojs skull
Favoritklädesplagg: Jeans
Har alltid med mig i väskan: Använder inte väska?
Dricker jag läsk dricker jag: Fanta
Tatueringar, piercings: Piercing mellan brösten
På datorns skrivbord har jag en bild av: Brody Dalle
Imorgon kommer jag: Gå upp, städa, laga mat, blogga, sova :D
I sommar kommer jag klä mig i: Massa nya bikinis och shorts
Jag är född: 1988 Nacka BB
Om jag fick byta klädstil med någon tv-roll skulle det vara: Eva Longoria i Desperate Housewives
Min all time favourit parfym är: Min Play-Doh parfym
Nu ska jag: Röka sen sova
Kändis jag på något mystiskt sätt alltid läser om: Tara Reid, hon är överrallt, get over yourself
Senaste blogg jag upptäckt: Ingen
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Sov inte hemma först, vaknade vid 1 och kunde inte somna om, så jag tassade upp och drog hem :D Så jag är ganska arg på mig själv och trött
Favoritgodis: Just nu skulle choklad vara gott
Nåt jag absolut inte äter: Det är mycket jag absolut inte äter. Men mögelost?
Kläder just nu: Trosor och underklädeslinne (:
Musik just nu: Ingen alls för tillfället, annars skulle jag nog lyssnat på Arctic Monkeys
Va sa du senast: Jag vet inte, har inte pratat på ett par timmar
Sommarplaner: Åka på minst 3 festivaler, bada, jobba så lite som möjligt, supa i parken, allmänt glassa runt och lära känna mer människor. Sen ska Katta jag och Patsy mecka ihop varsin Lowride :D
Fisk eller badkruka: Badkruka
Hur många kuddar: Två
Tror du på mirakel: Jag tror på The Secret, det är du som avgör ditt öde
Bio eller promenad: Promenad
Favoritväder: Seg solnedgång som tar ett par timmar (:
Det här är jag bra på: Säga vad jag tycker, stå upp för mig själv och Photoshop :P
Tre saker att ta med på en öde ö: En Viking Line, en bartender och solkräm
Morgon eller nattmänniska: Vad tror du?
Spara eller slösa: Slösa
Vad är viktigast för dig: Att jag mår bra
Hur är din drömkille: Omöjligt att svara på, men utseendemässigt så ska han ha svart hår
Finns det liv på andra planeter: Det tror jag nog
Hur många barn vill du ha: Två
Är du kittlig: Jadå
Snarkar du: Neheeedu :D
Stjärntecken: Fisk
Rädd för insekter: Ibland
Äckligaste djuret: Skalbaggar med sprattliga ben
Chips, morötter eller godis: Beror på men oftast skulle jag nog välja godis
Pizza eller hamburgare: Både och!
Skriver du dagbok: Bloggen och en lite djupare på Helgon faktiskt
Stökigt eller välstädat: Lagom
Gungar du på stolen: Jag ligger oftast i sängen när jag är vid datorn
Skulle du kunna hoppa Bungyjump: Nej
Vilken hand håller du gaffeln i: Vänster
Hur många syskon har du: Två systrar

Sony Bravia


Du som gillade Sony reklamen med färglada studsbollar. Och som tycker om den där nya med Play-Doh kaniner, kanske skulle uppskatta denna, från samma företag:


Mi Lajki


image478

Mi Lajki är ett underbart smyckesmärke. Ibland får jag Steven Shien vibbar, som med flamingos, acrylplast halsband mm. Men det är ändå orginella, färgstarka och klockrena!

My Neighbour Totoro


Jag älskar filmen, och skulle inte tacka nej till...

image477

Victoria's Secret - Sexy Little Things


Här är Victoria's Secret Christmas Edition, Sexy Little Things

Lika läckra som deras Fashion Show

23 November


Löning idag! Skönt att ha några extra laxar på kontot. Fest hela helgen blir det också. Funderar på att åka till Eskilstuna imorron och se på La Puma. Vi får se hur bakis jag är när jag vaknar.

Det spöregnar ute, och jag som ska åka till jobbet om en timme. VILL INTE! Ska jobba två ynka timmar :S Liksom, det tar 3 timmar för mig att åka fram och tillbaka sammanlagt. Känns väldigt surt.

Det är fredag som ni alla vet, och det är inte långt kvar till söndag, vilket betyder att röstningen för veckans blogg på Stylesearch snart ska koras. Jag drömde inatt att jag fick 99 röster. Men det kan jag nog glömma, om ni inte hjälper mig genom att klicka här! (:

Irregular Choice


image452

Irregular Choice är ett otroligt vågat skomärke från mitt favorit desinger lan- THE UK. I årets höst/vinter kollektion har dem dock fiskat fram massor med 'normala' skor, fast med deras fantastiska signatur-form. Check it out!

My Name is Earl


Så besatt som jag är av den serien, så trodde jag att jag skulle skriva mer om den när jag väl startade den här bloggen. Som tur, för er läsare, så har jag inte det. Ni kan ju bara tänka er vilka creepy inlägg det kunde vara för den som kan alla episoder utan och innan. Ni som följer Earl på TV vet inte än att han ska hamna i fängelse. Men jag vet, sen ett par månader tillbaka, och jag vill ha den här tröjan, för det börjar bli tråkigt när han sitter där.

image447

Tatty Devine Boutique


Jag har kikat in där då och då. Känns lite skämmigt, att man ens tänker tanken att kunna köpa något. Besöker helst inte Tatty Devine när mamma kan se över axeln, på priserna :D. Att ens tänka tanken att köpa något där ifrån är nog lika förbjudet som porr för Mamma. Men nu har jag flyttat hemifrån och kan göra precis vad jag vill, och där till besöker jag Tatty för att dreggla.

Här har jag samlat deras bästa halsband enligt min smak. Jag fullkommligt ääääälskar stora berlocker med tjocka korta kedjor.





image439image440image441

Om ni älskar klackskor lika mycket som jag. Och om ni finner designen på dessa dyrgripar lika underbar som jag. Så finns dem också att köpa på Tatty Devine Boutique. Priset kan diskuteras, halsband, armband, örhängen, nyckelringar och brocher finns alla i dess tre färger och kostar mellan 44 och 55 pund. Vilket motsvarar 600-800 Svenska kronor. Man kan ju alltid beundra dem från håll.

StreetOutlet.com - Dolce & Gabbana


image436

Streetoutlet.com har just nu rea på rea! Finna massor med märkeskläder för inga pengar alls, som hittat! Istället för att betala överpris på Dolce & Gabbana underkläder så erbjuder dem dessa skönheter för mellan 199-299 styck.

Girls With Attitude - Mina stilikoner


Tänkte summera mina stilikoner och förebilder. Så ni får ett litet överblick var jag finner inspiration, och hur jag kan stå ut med mig själv att vara Punk/Rock kontra Pop/Electronic/Disco.



image396


Brody Dalle



Tänkte börja presentera min största idol, jag har sett upp till henne men jag kan inte säga att hon är väldens bästa förebild. Men hon har inte fått mig att göra nått dumt i alla fall. Hennes namn är Brody Dalle. Sångerska i det forna bandet The Distillers, nuvarande sångerska i Spinnerette.

Jag, Frida och Bella, trion från Stockholm åkte sommaren efter nian (2004) ner till Hultsfredsfestivalen. Vi hade bara endagsbiljtter som kostade nått med 600. BARA för att se The Distillers, det kallar jag crazy :D. Det kom att bli ett underbart minne för alla oss tre då vi fick träffa hela bandet. Den 5 Februari 2005 skulle bandet komma till Stockholm, vi köpte biljetter direkt, men tydligen var dem tvugna att ställa in pga. De skulle spela in en musikvideo. Planerar man inte in sånt när man bokar touren? Sedan splittrades bandet och jag har varit så tacksam att vi åkte ner till Hultsfred. Men samtidigt så arg på mig själv för att jag då inte visse att det var enda och sista gången jag fick se dem. Men sånt kan man inte veta i förväg.

Jag tycker om henne i alla fall, och jag hoppas ni njuter av dessa bilder



Want more of Brody Dalle?




image418


M.I.A



Resten av alla stilikoner har ingen inbördes ordning. Nästa brud är ingen mindre än M.I.A. som jag tyvärr missade på Hultsfredsfestivalen 2005, då jag upptäckte denna grymma talang bara någon vecka efter festivalen. Surt. Sen dess har jag missat alla hennes Sverigebesök. Vilket suger ännu mer, jag vill se henne! En av få akter jag inte averkat genom åren.

Well, vad ska jag säga? Kolla in bilderna, klockrenaste.




image419


Juliette Lewis



Det känns som det var igår Juliette presenterade sitt band Juliette & The Licks. Men bandet startades 2003! Jag gillar henne mest för sin musikaliska karriär, jag är ingen person som ser upp och blir berörda av skådespelare. För det är just.. Skådespeleri. Jag vill ha the real deal, och jag tycker Juliettes låttexter är en av världshistoriens bästa.

Det är även hennes scenoutfits



Want more of Juliette Lewis?



Övriga



Sedan finns det en hel del personer som jag gillar stilmässigt, några av dessa är Rihanna, Courtney Love, Kala, Lindsay Lohan, Kesh, Mary-Kate Olsen, Amy Winehouse, Fergie, Victoria Beckham, Sophia Somajo mfl.



Om ni har frågot så är det bara att maila!
Glöm inte att rösa på mig som veckans blogg!

Fixa Outfiten #2


Då slaskar jag upp ett nytt par skor. Lite enklare den här gången. Så ni har hela spektrat att välja mellan, kanske en Juloutfit? Du bestämmer!

Regler:
Skicka in era bilder till: [email protected]
Jag vill ha bilden i 500x500 pixlar, om ni använder Paint och inte vet hur stort 500x500 är så kan ni spara den här bilden och sudda bort det gamla. Jag ser helst att ni inte använder Paint.
Det är du som bestämmer exakt vad du vill ha till skorna. Nytt, gammalt, eget, det finns inga krav på att kläderna och accessoarerna i fråga ska kunna köpas just nu. Och sist Inga ritade kläder och skorna i sig måste vara med i slutresultatet. Lycka till!

Jag vill ha ditt bidrag senast tisdagen den 27 Novmber kl 21.00

Skorna är av italienska märket Giuseppe Zanotti och finns på Zappos, klicka på bilden så kommer ni dit.

image390

Och vinnaren är... *trummor*


Maria! Med bloggen Fashion, Fame and Everyting in Between. Grattis! Något fint kommer på posten inom några veckor. Eftersom det kommer komma massa nya omgångar av den här uppgiften på min blogg så tänkt jag hitta på ett pris som jag skickar ut varje gång, inte exakt likadan förståss. Jag har redan tänkt ut en grej.

Här är vinnarbidraget. Utan skor, men det gör inget. Om ni vill se vart grejerna är köpta så kan ni klicka här. Alla andra bidrag var också jättefina, det var svårt för mig att välja ska ni veta. Det är därför klockan har hunnit bli över 23 :D

image389

Glöm inte att rösa på mig som veckans blogg!

Fixa Outfiten - Mitt bidrag


Jag glömde sätta en tid för Fixa Outfiten. Jag vill ha in era bidrag senast idag kl. 21:00. Lagom till Desperate Housewives liksom :D Jag hade tråkigt när jag väntade på att vinna den här auktionen. Så jag gjorde en egen:

Vinnaren postar jag senare ikväll.


image388

Tröja - Caliroots
Kjol - Gina Tricot (såklart)
Lila armband - Ebay
Silverarmband - Asos
Örhängen - Ebay

Ebay


Nu har jag hittat en ny favoritsäljare på Ebay. Här är det bästa som finns uppe just nu:


Dessutom ska jag köpa dessa två, så dem får ni gärna inte buda på :P

Om jag får välja...


...Så blir detta mitt. Tack.

image380

Victoria's Secret Fashion Show - Sneak Peek


Snodde denna från PinkCherry. En liten Sneak Peek från årets Show. Kommer som sagt sändas på CBS 4 December i USA (Finns säkert att ladda ner dagen efter, men inget jag egentligen får rekomnedera, men what the heck.) Sedan kommer den på TV3 i Sverige.



Nu vill jag bli modell och Rock the Runway!

Christian Dior


image370

Då var det dags att blicka framåt nästa sommar. Jag vill redan nu dra på mig en klänning, ett par lätta pumps, stoora glassiga glajer och sitta på en uteservering och sippa på en öl med bästa sällskapet. Här kommer mina favoritskor från Christian Dior. Helt otroliga.

Christian Dior Fashion show - Cruise 2008



För mig är det onödigt att blicka över fötterna när jag kollar på High Fashion, jag gillar skorna, men oftast inte kläderna. Men dessa byxor kunde jag inte motstå. De är väldigt cheesy, och jag skulle säkert inte passa i dem. Men jag älskar på nått sätt passormen, och kombinationen med skorna. Jag sitter här och drägglar. Väskan skulle jag inte heller tacka nej till! Note to self: Spara pengar till ett par schyssta designer skor.

image371




Skulle inte heller tacka nej till den här väskan. Christian Dior hade också en Trenchcoat och två klänningar i Zebra. Inte helt olika Roberto Cavallis (kanske inte figuren, men mönstret). Lite kul, undra vad som kommer vara mode i sommar när alla är trötta på Leopard? Hah jag som älskat Zebra i flera år!

image379

19 November


Sitter och lyssnar på Frankie Smith i gladaste 80's anda. Chokladpudding är kvällens tröstmat. Jag är fortfarande hemma hos päronen, mami tjatade till sig att jag skulle sova här en natt till (förut var det andra ord). Jag tänkte why not, jag börjar ändå jobbet 11 imorron. Vi packade ihop verkligen alla mina värda smycken idag, det vart flera kassar :D:D Dessutom tog jag med mig de sista klackisarna förutom 3 st. Ett par som jag hatar, ett par som varit med om trafikolycka, och ett par förstora. Jag tog även med mig mina 21 par brillor, även fast det inte är säsong, men det är alltid skönt att ha med allt. Kanske kan fota allt när jag kommer hem? Jag har ju ett par stoltheter i både sko, glajjer och smyckes väg..

Jag vill tacka er för alla söta kommentarer, you rock alltså! Sen jag började med denna bloggen har jag börjat må mycket bättre, och det är dels tackvare er. Sen mår man ju lite sämre för att man kollar runt mer efter 'mode' grejer och hittar allt fint man vill ha men inte har råd med..

Rösta!


Glöm inte att rösa på mig som veckans blogg, ett klick bara! Sista dagen idag!


Sen får ni gärna skicka in bidrag till Fixa Outfiten, det är tre dagar kvar så det är inte så gott om tid!

Nu hörs vi nog inte förens imorron kväll så skicka en massa söta kommentarer nu!

80's pumps - Vintage


image365

HETT! Silver med paljetter, endast $0.98!! Storlek 6.5

Om du vill matcha tightsen med snygga 80's pumps (som mina) som på bilden. Så har jag spånat igenom hela Ebay så slipper du göra det. Här är några av dom bästa:

Jeanspumps, $9.99. Storlek 7
Guldiga läderpumps, $9.99. Storlek 7.5
Beiga mockapumps $9.99. Storlek 7
Lila mockapumps $9.99. Storlek 9.5
Röda läderpumps $9.99. Storlek 7
Blåa lackpumps $9.99. Storlek 8
Blåa läderpumps $8.99. Storlek 5.5
#2 Jeanspumps $9.99. Storlek 5.5
Vita läderpumps med svart häl $0.99. Storlek 9.5
Gröna läderpumps, $24.99. Storlek 6.5
Silverpumps $7.5. Storlek 6.5
Rosa läderpumps $14.99. Storlek 6.5
Gråa läderpumps $9.99. Storlek 8-8.5
Rosa läderpumps m. ormsinnsdetaljer $11.99. Storlek 7

För dig som inte gillar klackar men vill ha 80's pumps så finns dessa

& För dig som läser detta när alla dessa auktioner har gått ut, så kan du själv söka lyckan här. Allt är färdig inställt så det är bara att börja frossa
  

Ida Sjöstedt


image348

Hittade för några dagar sen dessa guldgripar. Sen fuckade Tjallamallas webbshopp upp sig så jag hann inte visa er. Men nu är den back on track. Jag känner mig grymt seg, eftersom många av er nog redan sett dessa tights och klänningar på Monki och Cheap Monday (jag går inte in där för jag är sjukligt shoppaholic, dessutom gör Cheap Monday så jag skäms över att vara Svensk, och jag måste vara den enda.). I alla fall. Bilderna kommer då från Tjallamalla, men man kan som sagt köpa kläderna på lite olika ställen, tex har Tjallamalla en shop på Bondegatan, så där ska jag väl titta in och känna på materialet.

649 kanske är rätt saftigt för ett par tights. Så dessa kommer jag nog inte ha råd med förens efter nyår (måste ju lägga alla pengar på julklappar -.-). Hoppas dem finns kvar då med tanke på att det äe höst-kollektion. Men om Fian har gett sig fan på att hon ska ha något (trots att det är utsålt) så fixar hon det, även om det blir en dyr historia.

Dem är helt underbara. Kort och konsist.

Klever Vs. Sushi game


Bästa städarmusiken:

Den verkar inte funka som den ska. Lyssna här! ;)

Bästa icke-städar spelet:
Sushi Go Round

Victoria's Secret Fashion Show - Ännu mer bilder!


Jag tackar Melina för tipset om ännu mer fina bilder från showen här och här! Dessa är bättre än dem jag länkade innan.

Sitter på jobbet och har lunch. Måste ju rusa till datorn på en gång, ni har börjat kommentera mer och det är superkul! Man vill ju bara sitta och läsa allt mest hela tiden. Men nu måste jag jobba igen ><

Bloggkoll


Nu kan ni även lägga till mig i den nya (men för hoppningsvis) framgångsrika hemsidan Bloggkoll. Jag var skeptisk till en början, tänkte "jag orkar inte en till community".. Men nu i min tristess (jag vet jag skulle sovit för länge sen) så kollade jag in den och tyckte att det var en smart idé!

Klicka bara på symbolen här till höger ;)

17 November


Idag fyller bloggen 1 månad! Yay. Hittills har jag lyckats skriva 92 inlägg, lägga upp 346 (!!!) bilder :D och fått 123 kommentarer! Wohoo!

Jag sitter uppe som vanligt. Det ovanliga är att jag gosar med kattungarna, som har blivit SÅÅÅ stora, de till och med brottas med varann nu!

Jag tänkte bara påminna er om tävlingen, inte många dagar kvar nu. Sen skadar det inte om ni röstar på mig!

Nu ska jag ta en dusch, klockan är snart två!! Och jag börjar jobbet kl 10 -.- Pözz sålänge!

image347
  
  
  

Victoria's Secret Fashion Show - Bilder


image334

Då har jag äntligen hittat bilderna!, njut av de jag valt ut nedan eller kolla alla själv här..

Och vad sa jag om paljetter? Disgusting.



Fan vad jag vill åka till Köln och se Spice Girls ;'(

Giambattista Valli - The Victoria Shoe


Jag har varit för lat för att skriva detta tidigare. Och jag är för lat för att säga något annat än; Jag måste äga ett par av Giambattista Valli's The Victoria Shoe innan jag dör. Helst vill jag ha råd med en redan nästa sommar. Vad kan dem kosta?



As seen on Mary-Kate Olsen and Victoria Beckham (ofcurse)...
Victoria är ju den som inspirerat Giambattista Valli till designen av skon, så på bilden gör hon photoshoot för Elle Magazine. Mary-Kate hade dem på galan till 7th on Sale.


image333
image332

16 November


Oh jävlar vad det är skönt att vakna av sig själv och sen kunna somna om. Men idag gjorde jag inte det, utan jag gick upp och började städa på en gång. Sen kom posten, och vet ni? Bolagsverket har äntligen godkänt mitt och Bellas företagsnamn! Så nu kan vi stätta igång på allvar, vi har hållt på fram och tillbaka hela tiden sen i somras ^^ Helt plötsligt fick jag en ny energi skjuss!

Jag har inte alls många läsare, i genomsnitt kanske 60 om dagen. Men det är ändå 60 personer jag inte vet nått om. Så jag hittade dessa frågor i den här bloggen. Och jag tänkte att ni kunde svara på dem i min med. Intressant att se vart folk kommer ifrån. Självklart behöver du inte svara på alla frågor om du inte vill.

Vad heter du?
Hur gammal är du?
vart bor du?
Hur ofta läser du min blogg
och hur hittade du hit?

16 November


Då måste jag skratta lite åt mig själv igen ha ha ha! Klockan är 4.20 och jag sover inte. Nej för jag är blogg-beroende. Inte av att skriva till er, utan att överarbeta layouten så nu har jag fuckat upp allt och jag tyckte bloggen var mycket finare förut. Men men, får fixa till den en annan dag, men risken är ju att jag gör den ännu fulare :D

Nu ska jag försöka sova!

Victora's Secret Fashion Show 2008


image322

Igår, den 14 November hölls årets upplaga av Victoria's Secrets världsberömda Fashion Show. Jag försökte hitta bilder, men fann bara dessa, på Modellerna när de landar i Los Angeles. Vi får vackert vänta till början av December, då showen sänds i Svensk TV. Självklart kommer jag påminna er i tid! ;) Detta vill man inte missa.

Dessutom fyller Victoria's Secret 25 år i år och de fick en stjärna på Hollywoods Walk of Fame. Läs mer och se fler bilder här!

Typ kan någon ge mig både en rosa och en guldig jacka? :D Hoppas dem säljer såna.

image323

H&M stöder kampen mot Aids


image321På Salong K kan ni läsa detta:

Klädjätten har slagit sig med stjärnor som The Cardigans och Katharine Hamnett i kampen mot sjukdomen. Resultatet syns i butik efter nyår.

Klädkedjan H&M har det senaste året engagerat sig i hiv- och aidsfrågan. Deras senaste bidrag är en kollektion t-shirts och väskor, designade av världsstjärnor som The Cardigans, Katharine Hamnett, Timbaland, Scissor Sisters och Jade Jagger.

25 procent av vinster kommer att gå till organistationen YouthAids. Kollektionen, som går under namnet "Fashion against aids", landar i H&M-butiker i februari nästa år.


Andra som designar tröjor är Chicks on Speed, Good Charlotte och Justice. Det är riktigt jäkla många inblandade och det ska bli riktigt jäkla kul att se. Hittills tycker jag tröjorna ser tråkiga ut. Hittills tycker jag att H&M gör en massa balla arbeten som de inte promotar. Hittills vill jag hellre ha t-shirtarna från Justice video D.A.N.C.E.










15 November


image316

Städa, städa, städa bort din sura min! Jag bjuder på denna, en bild på mig utan smink och mes städkepsen på. Jag stannar hos mami och papi en natt till. Gör en storrensning av mitt gamla rum, och allt blir bara STÖKIGARE? Hur lyckas man? Jo man har bara lagt allt i högar tidigare och nu måste jag sortera allt. Jag hade ju lovat att visa er runt, jag är grymt stolt över det här rummet. Nu får ni en sneak peak, men det är som sagt jättestökigt :D

Jag kunde inte låta bli bloggen även fast jag städar :D Gjorde linkarna rosa, för jag ville att min lilla nya "meny" på höger sida skulle vara rosa. Där kan ni nu lätt komma till presentationen, rösta på mig och maila! Adressen är som sagt [email protected].. Sen har jag lagt in en ny presentationsbild också, nu ska jag städa vidare, tjaooo!



Det var mig en dyr, 450 kronors städmössa!

7th On Sale


Kändis auktionerna på Ebay som jag pratade om för ett tag sen drog igång idag. Det kallas 7th On Sale och alla pengar går till forskning om HIV. Du hittar shoppen här, men jag tycker inte att det var så mycket att hurra för i starten. Men det kommer tudentals nya auktioner varje dag så håll utkik, det kommer finnas massa kul. Alla dessa designers har sponsrat något till insamlingen.

Nånting har gått över styr...


Är jag tillräckligt trendig när jag sätter på min paljettmössa, eller jag kanske borde ha ett hårband under till och med? Jag tänkte ha ett linne, eller kanske en t-shirt under min väst.. eller minijacka? Jag har så svårt att välja. Man kanske skulle ha hängslen och midjebälte på det, så det blir en edgy lager på lager? Till det tänkte jag ta min minikjol och mina leggings. Eller ska jag ta långkjolen? eller shortsen? Kanske ska slå till på en vanlig klänning istället? Den, eller den, eller den, eller den? Sen ska man ju avsluta looken med en fin paljettväska och paljettskor, paljettmask, paljettarmband, paljettscarf.... Och en jävligt trendig paljettjacka..... Glömde ju nästan underkläderna.



Patetiskt, kan ingen smula paljetter i ögonen på mig, likt John Blund och väcka mig när den här trendtragedin är över? Jag gillar paljetter, speciellt dessa. Men vafan? Man behöver fan inte ha paljetter på ALLT, och inte över HELA och inte i EN FÄRG utan MÖNSTER. Ha lite FANTASI.

M.I.A - Jimmy


Detta är varför jag ska döpa min första son till Jimmy...

 

Musikbyrån - Den Svenska sleaze- och glamscenen


Jobba Jobba, därför inget blogga! Som ni förstår så har jag jobbat hela dagen, så jag har inte kunnat blogga något. Men jag har längtat efter att få posta det här inlägget. Jag vaknade verkligen på rätt sida imorse. Kanske för att jag somnade 1 istället för 3?

Jag satte på TV'n, ettan är skön att ha på på morgonen. Speciellt när Linda redan gått till jobbet och man är ensam. Med massa gäster i nyhetssoffan som pratar på så känner man sig inte ensam. Sen var det dags för Nöjesnytt. Jag fick bla veta att Bon Jovi ska turnera i Skandinavien nästa år, men dissar Sverige. Fett komiskt, men rykten säger att dem kommer till Sweden Rock Festival, vi får väl se. Sen kom Dev Metal (eller Dev Leppard som han komiskt nog också kallar sig, han heter egentligen Devonte Hynes) och dem snackade om Test Icicles och hans sologrej Lightspeed Champion. What's the dillio? Varför ha med det i NYHETERA? Genast dök jag in på svt.se för att visa er det fåniga klippet. Men jag hittade den inte, utan jag hittade...

Musikbyråns avsnitt om Sleaze och Glam som sändes förra veckan. Ahh Jag hade glömt det totalt, även fast Johanna påminnt mig genom att skicka förfesten. Jag hade ändå vaknat en timme tidigare och var i extas att få återuppleva 2004-2005, programmet fick mig att vilja rota fram alla gamla låtar igen. Jag vart dock grymt besviken på att dem inte visade eller sa nått om allas våran Leopardis, det enda vi fick se (för dem uppmärksammade) var det lilla fåniga Leopard-spöket i CrashDïets 'nya' video (åh fy fan jag tål det inte). Men oh well, det var trevligt att se programmet, och jag kände mig genast på ännu bättre humör. Ger en framtidsförhoppningar liksom, snorungarna har ju växt ett par år nu. Yay!


Se avsnittet här!


image314

What's on your iPod...


...Skulle man kunna tro, men om jag fick välja så skulle några av följande låtar inte vara på min iPod(om jag hade någon). Jag har många gånger gjort ett sånt här roligt test på Bilddagboken. Men nu tänkte jag att jag har en blogg, och därför mer tillgång till HTML, vilket betyder att jag också kan lägga in alla låtar i en playlist, så ni kan lyssna på dem! Smart va? Då kan ni även luska reda på mer av min musiksmak eftersom den shufflar från min egen iTunes. Here is the rules: Slå på Shuffle i iTunes och svara på frågorna:



Hur mår du idag? Beast Of Burden
Hur har dagen varit? Got Love to Kill
Vilken är ditt livs historia? Say When
Vilken sång beskriver dig? Drain the Blood
Hur är dina vänner? The Ass Attack
Hur ser dina vänner på dig? I Can't Live my Life
Vad är det bästa med dina vänner? Girls
Kommer det nya vänner i ditt liv? All Over Again(Another Song)
Vad tycker du om ensamhet? Hello Again
Hur känns ensamhet? Doctor Pressure
Hur känns kärlek? Passive agressive
Hittar du kärleken? Mamacita
Främsta egenskapen hos din kärlek? Freaks in Uniforms
Kommer du att gifta dig? When's the Last Time
Får du några barn? Vem Pra Bahia (Vi drar till Malmö)
Får du ett lyckligt liv? Now that we found Love
Vad skall du göra med ditt liv? I wanna Love you Girl
Så blir ditt liv: Bullet & The Bullseye
Så blir resten av veckan: Viva Forever
Så vaknar du imorgon bitti: Wild Dog
Vilken sång kommer att spelas på din begravning? Doggone your Bad-Luck Soul

14 November


Idag ska jag gå och lägga mig tidigt, jag är faktiskt redan trött. Imorron blir det 6-timmars arbetspass. Yay! Slippa tristessen liksom. Sen ska jag sova hos mami och papi och få mat framdukat. Fett bra :D Gonatt!

PS. Glöm inte att rösta på mig söta du ;) Just a simple click away

Nothing but the truth





Kan inte detta underbara program komma till Sverige? Fy fan va kul det är!

Strutt Couture


image313

Måste ju bara berätta för er läsare vilket skomärke som är min favorit. Ja den kommer faktiskt före Christian Louboutin. De är Strutt Couture och några exempel från deras skor i sommras finns här ovanför. Många finns kvar att köpa på Asos fortfarande. Men de kostar runt 2000. Jag ska i alla fall äga ett par innan jag dör. De är så otroligt vackra, och jag gillar den diskreta loggan på klacken. Mäktigt!

Inte för den lösaktiga


Om du vill ha dessa roliga trosor så finns dem här!

image312

Något bra, något dåligt


Nu verkar allt fungera i alla fall. Jag fixade det själv när jag vaknade, Blogg.se har ännu inte svarat på mitt mail. Men även fast mitt akuta problem är löst så hoppas jag att dem svarar, för jag ställde andra frågor, och om jag får svar på dem så kommer ni se utseendeförändringar här på bloggen. Jag blir aldrig nöjd ;)

Så himla värdelöst väder det har varit i flera veckor. Man vill knappt vakna, än mindre gå ut. Igår gick jag inte ut på hela dagen, förutom när jag och Linda kilade till McDonald's för att vi såg Burger King reklam på TV'n (Vi har ingen BK i närheten :C). Vad jag ska komma fram till är; JAG MÅSTE GÅ UT IDAG. För jag måste till banken och sätta in pengar på mitt konto som jag fått av Linda. Hon utnyttjar mina Ebay erfarenheter och jag får handla åt henne. Grejen är den att det snöar satan ute. :C

Dessa har linda haffat för 260 spänn inkl frakt:
image311

Förresten så funkade det inte att rösa på min blogg på hela förra veckan och hittills denna vecka, men nu gör det de det! Och ni skulle bara ana hur glad jag skulle bli om ni röstade fram mig till veckans blogg!

Blinga iPoden själv!


image310

Hittade en trevlig amerikans hemsida som säljer strassplattor till iPods och mobiltelefoner. Tyvärr bara till Samsung, Motorola, LG, iPhone och Palm Treo. Det är väl sånt dom använder i staterna. Men för oss med gamla vanliga hederliga Ericsson, så kan vi nöja oss med att blinga iPoden. Frakten till Sverige är inte farlig heller 60 spänn! Just nu är det halva priset på många blingplattor (dvs 19 dollar per styck, ett KAP ;D), så passa på!

2 Nya favoriter!


Jävla jul asså! Nästa lön kommer gå till julklappar och då inte till mig själv. Attans att dessa dyrgripar inte dyker upp på Ebay först om en månad :'(. En skinnjacka med luva har jag letat efter jättelänge, och denna klänningen är perfekt för utgång, enkel och inte allt för pretto. Så är den quiltad också, löv it!

image308
image309

13 November


Stockholm är i alla fall en stad som sover, det är ett som är säkert. Klockan är bara 3 på natten och det är heldött över allt. Vad ska jag ta mig till? Jag sitter här ensam, jag kan inte heller uppdatera något för bloggen har krashat. Och vad ska jag göra då? Helt otroligt! Jag som trodde jag var någelunda hype på HTML, så går texten och blir pyttepytte liten. Jag vågar inte pilla mer heller, så jag har skrivit till Blogg.se och frågat om hjälp. Annars får jag la starta en ny blogg och ohhh vad omständigt det skulle bli. Men nu vet ni i alla fall varför bloggen är skitful just nu. Ohh jag som har typ 11 grejer jag vill skriva om och lägga upp. Tristess.

Jag har ju Velvet Goldmine att titta på i datorn. Konstigt nog har jag aldrig sett den filmen. Men jag har ingen lust nu heller. Allt är ganska olust. Jag sitter och bloggar runt på alla möjliga bloggar och får slags mindervärdes-känsla, typ ahh vafan heter det? Komplex! Ja! Alla andra är bättre (Men Fian dom har ju funnits i ett par år också!) Ja jag veet, men jag vill vara bäst nununu! Eller nej! Vad töntig jag låter, såklart det inte är en slags tävling, jag tycker redan att jag är bra. Men jag tycker mina inlägg är flummiga, oseriösa och det är så brett innehåll. Det finns liksom ingen röd tråd i den här bloggen. Eller vad säger ni? Det är kanske det som är charmen. Jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Jag vill inte bara skriva om Musik, för så mycket händer det inte som jag tycker är intressant. Då skulle jag kanske blogga varannan dag. Jag vill heller inte bara skriva om Mode, för jag är egentligen ingen modeslav. Jag är bara en shoppaholic utan pengar och med för mycket fritid.

Shit asså. Hoppas detta med bloggen löser sig, och så ska ni få en hel del massa nytt. Jag har förresten skaffat en mailadress till Bloggen också! [email protected] !!! Även fast jag bloggar för mig själv så skulle det vara kul att få lite respons via mail. Ni kan typ tipsa om vad ni vill att jag ska skriva om, för jag kommer ändå lägga in min egna lilla touch. Dessutom kan ni säga personer som jag ska sno stilen av, ni vet, såna roliga, inte tex Lindsay Lohan, det blir för lätt.

Jag skriver ett sjuhelvetes långt inlägg för jag är verkligen pigg och uttråkad. :C Tänkte bara påminna er om min lilla tävling! Det har droppat in några bidrag, men jag vill frossa i fler! Var inte blyga nu!

En fin kommentar och en röst på mig skulle göra så jag vaknar rätt när jag läser bloggen imorronbitti (dvs. 15:00)!

Hello Kitty where do you buy your dresses?


image299

Dagens Sno stilen har kommit till den hyllade och hatade Hello Kitty. Tänkte att det skulle vara kul att hitta klänningar som liknar de som den lilla katten bär. Vad jag letade efter var korta klänningar med raka axelband, utan så mycket mönster (förutom prickigt men det hittade jag ingen). Inte så mycket detaljer, men gärna rosetter, för det älskar Hello Kitty. Dessutom blev det mest klänningar som inte framhäver de kvinnliga formerna, för Hello Kitty är ju en Katt. Färgerna är starka, men inte för mörka, dessutom finns det ingen svart klänning med. För det bär Hello Kitty aldrig, det skulle jag hälsa!

Vad tycker du? Har jag gjort mitt jobb bra? Skulle du vilja ha någon av dessa klänningar? I så fall vilken?


Inköp:
Monsoon
Net-A-Porter

Skolmassaker i Sverige


Helgon.net har just nu en poll där frågan lyder "Tror du att det kommer att ske en skolmassaker i Sverige inom de närmsta åren?".. Hittills är svaren; Ja 43,8%, Nej 25,5%, Kanske 30,7%...

image296

Fett läskigt, tur att man inte går i skolan längre.. Men ni som gör det, höll öronen på spänn. Dessutom tycker jag att alla som är utstötta borde få mer uppmärksamhet, på sätt och vis kan man ju förstå deras frustration. Så om ni inte vill bli nerskjutna i skolan, sluta mobba folk, sluta snacka skit, sluta kolla snett och sluta frysa ut.

Jag röstade nej i pollen, Sverige (till skillnad från Finland, USA, Ryssland och alla andra länder där skolmassaker har skett), är mycket bättre på att förebygga mobbing. Men fett inte tillräckligt!


Du får gärna lämna en kommentar, men om du inte har något att säga så gör du mig glad bara genom att klicka här för att rösta på mig ^^

Spice Girls - Tesco Holiday Commercial


Bara för att jag älskar Jul, Spice Girls och sist men inte minst TESCO<333




Du får gärna lämna en kommentar, men om du inte har något att säga så gör du mig glad bara genom att klicka här för att rösta på den här bloggen ^^

Christina Aguilera


image295

Christina Aguilera kommer med största sannolikhet få en pojke. Christina hade på Lördagen en Baby Blue Shower där bland annat Britney Spears och Gwen Stefani kom med presenter till det kommande barnet.


Du får gärna lämna en kommentar, men om du inte har något att säga så gör du mig glad bara genom att klicka här för att rösta på den här bloggen ^^

Veckan om gick..


image294




Veckans låt: Britney Spears - Get Naked (I Got a Plan)
Veckans kläder: Jeans + t-shirt + Adidas, som alltid
Veckans käk: Ägg i alla dess former
Veckans dricka: Staropramen hos Patsy satt rysligt rätt
Veckans kram: Malins kram på Harrys, ohh jag har aldrig kramat nån bättre! :D
Veckans puss: Ingen puss här inte!
Veckans smink: Rougehora
Veckans ord: Gött
Veckans grej: Fixa bloggen
Veckans tema: Nysnö
Veckans frilla: Tomato turning carrot
Veckans humör: Osäker, förtvivlad, glad
Veckans vill ha: Kärlek och fred
Veckans band: Pet Shop Boys, jag kan aldrig sluta lyssna på Always on my Mind
Veckans händelse: Fika med Patsy
Veckans man: Adam Tensta, och Pappa såklart! Fars dag!
Veckans fulaste: Hur vissa inte kan komma över sig själva
Veckans planer: Jobba
Veckans dummaste: Alla pengar gar redan tagit slut XD
Veckans längtan: Sommar, sol och parken
Veckans saknad: Att umgås hela dagarna med dem man tycker om, som i skolan
Veckans roligaste: Fredagen som alltid!

Checka stilen!


image292

Måste ju göra en Checka stilen! på mitt storsta modeinflytande detta år; Kali från Steed Lord. Hela Steed Lord har en crazy stil som alla borde ta efter lite. Då skulle vi få ett friare och roligare Sverige, speciellt såhär på hösten, med det tråkiga vädret. Då är det viktigt att ha färgsprakande kläder. Inte konstigt att hon är från Island kanske?

image293
T-shirt - 80stees
Leggings - Don't be Naked
Hoops - Asos
Jacka - Ebay
Skor - Terry de Havilland Asos
Smyckessätt - Ebay

För er som tittar in i min blogg för första gången och gillar Kali som stilicon så kan ni läsa mer här!

Oh please god..


Om jag hade pengar så hade jag inte tvekat....

Speciellt inte den första, har ni sett nått snyggare?

Checka stilen!


image286

Vem har missat Miami Inc på Sexan? Jag tror knappast någon av er i alla fall. Här slaskar jag upp lite potpurri med sånt jag kan tänka mig se Kat Von D i. Checka in kvinnan, inte nådigt snygg! Sen att hon har talang så det räcker är ju bara ett stort fett mega plus! Hon får mig att vilja tatuera mig över hela kroppen.

image287
Byxor - Cheap Monday
Glajjer - Ebay
Örhängen, ring & armband - Asos
Halsband - Ebay
Kjol - TopShop
Tshirt - Kat von D Merch
Korsett - Ebay
Skor - Chanel Ebay

Dagens leende! - Tunnel of Love


Det här fick mig att lee jättestort idag, skitgulligt verkligen! Skulle ni nappa om ni var hon?
http://www.nygirlofmydreams.com/
http://www.aftonbladet.se/karleksex/article1217111.ab
image285

Nouba


image281

Jag vet inte vad det är med mig, jag kanske bara är ett enda stor jävla ego. Men jag tycker att jag alltid börjar med vissa grejer innan det blir en trend. Tex vet jag dussin och åter dussin band jag lyssnat på långt innan dem blev ett namn i Sverige. Jag letar som hysterisk på Ebay efter vissa saker som jag inbillat mig att jag ska ha, och hittar inget. Två månader senare finns dem på H&M. Nu läste jag på Msn.se att läppstiftet kommer vara hippare än läppglans i höst. Kul att jag hela sommaren har just letat efter det perfekta läppstiftet, och hittade det för två månader sen. Jag använder Nouba Lipstick nummer 39, ett illrosa läppstigt, såklart!

Är det bara jag eller känner ni att trenderna följer dig?


Nouba är mitt nya favoritmärke, jag ska nog sikta på att ha allt mitt smink i från deras kollektioner!

image284

Vardagslyx


Förresten så måste jag visa er vad jag fick av Patsy idag, min nyfunna vän.
Har ni fått presenter av 'främlingar'?
Bilder säger mer än tusen ord, men det är ett F-halsband (med låååång kedja) och en svart necessär med ormskinns mönster. Allt från Glitter ;)

image280
Som sagt, jag måste skaffa en bättre kamera.

8 November


Idag har varit en mycket ointressant dag, så jag har inte så mycket att blogga om. Min väninna Frida jobbade på H&M i Täby idag, och hon fick vara med om Cavalli spektaklet. Det var kul att läsa hennes dagboksinlägg om det. Hoppas ni fick vad ni ville ha! Själv satt jag på en Grafisk Kommunikation B lektion (Jag går på Komvux för skojs skull, saknade gymnasiet redan första månaden på sommarlovet, DET NI ;D *pluggis*). Efter det åkte jag hem och sov, för som de flesta vet så sitter jag mest uppe på nätterna (så som nu ><). Efter det jobbade jag ett par timmar, åkte från mami och papi och sen hem och fikade med en nyfunnen kompis. <3 Sånt är alltid kul, mera sånt! Älskar att kunna prata om allt med en ny person. Malin gav mig även en bild från våran Studentskiva som jag aldrig sett förr, den kan jag bjuda på. Detta var inte kläderna jag sprang ut i, dem kan ni se i min presentation. Hoppas alla inte deppar över vädret <3

image279
Jag och Malin på vår studentskiva på K15 den 10 Maj 2007, DJ var Dave Laroxx från Crazy Nights ;D

Bloggmongo


Vad är det med bloggar att se olika ut i olika webbläsare. Jag har tidigare kontaktat Blogg.se med detta problem. Oftast löser det sig, det är bara små buggar. Men eftersom jag är perfektionist så är minsta fel ett problem för mig. Jag sitter i skolan nu (går Grafisk kommunikation B på Komvux, för skojs skull) här har vi Internet Explorer. Det har jag inte hemma. Alls. Men jag ser att min blogg ser helt annorlunda ut här. Jag måste därför ladda ner Internet Explorer hemma BARA FÖR ATT se hur bloggen kommer se ut. Dessa I-landsproblem.

Just nu


image277

Just nu:

Musik: Britney Spears nya album Blackout
Butik: H&M är väl ganska het nu med en massa designer sammarbeten
Tidning: Läser ingen speciell just nu men skulle vilja ha denna.
Land:
Skulle inte tacka nej för att få åka till Indien just nu
Hemsida: Denna blogg, men annars Mixtaped.
Stuff: Vilken svår fråga, vad man har eller vill ha? Det är väl en självtolkning, just nu vill jag ha en massa fina julgrejer.
Bok: Det här är ingen bok - Linda Skugge
Mobil: Den som alla andra verkar ha, men min överlevde ett fall på 20 m. Sony Ericsson Walkman Phone w810i
Dricka: Solbacka vin
Äta:
Penne Rigate med ketchup och svartpeppar
Färg:
Always and forever Pink
Pojkvän: Ingen ;/
Film: En som aldrig blir dålig; My Neighbour Totoro
Saknar: Supa i parken och se solen gå ner kl 23.00
Vill ha:
Sommar och sol, Festival
Vill ha2: Close-Up båten får gärna komma närmare
Vill ha3: Julafton vore mysigt, och ett dunder Nyår efter
Citat: I'm Miss American Dream since I was 17
Don't matter if I step on the scene
Or sneak away to the Philippines
They still got pictures of my derrière in the magazine
Sämst: Sega dagar, får inget gjort, allmän olust
Bäst: Alla söta kommentarer jag får av er
Bäst2: Tiden går snabbt och rätt som det är så är det sommar
Sämst2: Stockholm är incest och äckligt
Sämst3: Sen kan jag inte klaga mer :D
Just nu: Nu ska jag rensa min gamla barnkammare så ska ni få se mina inrednings skillz.

Gimmie, Gimmie


Var har du varit hela mitt liv?

image276

Fixa Outfiten #1


image284=image285

Shoewawa har en liten tävling lite då och då som heter Play the Shoe Stylist, jag tycker det skulle vara kul att rippa den idén i den här bloggen. Det fungerar så här. Jag väljer ut ett par skor, sen får ni andra modebloggare
ett X antal dagar på er att fixa en fin outfit till dessa skor. Sedan väljer jag ut en vinnare och deras outfit publiceras på denna bloggen. Det är kanske fult att sno idén helt av, men jag ger i alla fall Shoewawa credit. Jag tycker det skulle vara kul med mina egna favorit skor, och se vad andra människor skulle sätta på sig till dem.

Jag börjar med mina favoriter från Office i UK. Se så, skicka in era bilder till: [email protected]
Jag vill ha bilden i 600x600 pixlar, jag ser helst att du inte använder Paint, om du inte har Photoshop så får du ladda ner en av mina tidigare outfits och sudda bort, så det blir rätt storlek. Det är du som bestämmer exakt vad du vill ha till skorna. Nytt,
gammalt, eget, det finns inga krav på att kläderna och accessoarerna i fråga ska kunna köpas just nu. Den ända regeln är att du inte får rita kläderna själv liksom. Lycka till!

Fixa outfiten:



image286
Klicka på bilden för att komma till Office.co.uk


Glömde ju säga en deadline, eftersom det är första gången jag gör detta så får ni två veckor på er! Jag vill ju ha många bidrag att välja mellan! Sista dag är alltså 21 November! Lycka till!

I wanna be like you Cinderella


image282

Har ni sett den dära nya filmen med Askungen? Twist in time, rätt bra faktiskt, jag gillar att dem har gjort så att stuket är likadan som på originalet. I alla fall vad jag skulle komma fram till. Jag var på Vårsalongen på Liljevalchs 2006, och då fick jag syn på dessa underbara klackskor i glas. De är gjorda av Åsa Jungnelius. Jag kan fortfarande inte sluta tänka på dem. De ska en dag bli mina, hon har även gjort rosa och vita.

image281

32 timmar kvar till Roberto Cavalli at H&M


image280

Klockan är 3.00 på natten och jag kan inte sova som vanligt. Jag ska upp tidigt på personalmöte, fan också. Roar mig som bäst med att prata med min nattkompis Johanna på Msn. Bläddra igenom mailen, där jag upptäcker att man nu kan se HELA Cavallis kollektion, inkl smycken och skor. Tidigare har jag bara postat kläderna. Det är inte så himmla mycket imponerande tillägg i kollektionen, men jag slänger upp allt ändå. Annars kan du gå till H&M's egen sida och kolla.




Förresten har ni sett reklamfilmen för kollektionen? Jag skulle också vilja festa 3 veckor i sträck! Hittade inte fulla versionen, men för er som inte sett nått så finns en kort här!


Jag saknar den här reklamen!


Just nu opereras Lakshmi


image262image263

Hon föddes med fyra armar och fyra ben. I dag ska läkarna försöka att rädda 2-åriga Lakshmis liv. När den lilla flickan kom till världen med dubbla uppsättningar armar och ben trodde byborna att hon var en reinkarnation av hinduismens gudinna för hälsa, Lakshmi. Därför fick babyn bära hennes namn. I själva verket tillhör de extra kroppsdelarna en outvecklad tvilling. Läs mer här!

Vi hoppas operationen går bra!

Adam Tensta


image261

Jag kan inte beskriva hur grym denna man är! Han känns som en Svensk T.I, layback, snygg stil och spottar klockrena rader. Jag älskar att det kommer in en man med elgitarr, och att bruden ser så 80's ut, det tyder på mångfald. Det känns som Sverige är på topp när det gäller att leverera. Adam Tensta är det nyaste stjärnskottet och tillsammans med Sophia Somajo, ny platta från Petter, The Hives, Kent och Sahara Hotnights så har man lite att klaga på. Jag har säkert glömt en hel del i min extas, men det gör inget, titta på den snygga videon nedan, tillsammans med en klockren låt. Kan jag få sno alla brudens kläder?

Arggh Studs I need studs!


image259

Så var det dethär med att följa modet likt en slav. Jag gillart... Inte. Varför skaffar alla nitarmband nu? For god sake du är 22 bast, lyssnar på Jennifer Lopez och dricker vin med brudarna på söndagskvällen. Vafan ska du med nitar till? Nej, Blondinbella kunde inte ens stå ut att titta på en liten moshpit på Kafé 44, förstår ni fashionistas inte att ni intar andras revir ibland? Nu snackar jag inte om att Blondinbella intog ett sorts revir, jag tyckte det var grymt awesome att hon kom dit, mer sånt! Jag tycker att det var ytters tråkigt att hon inte tänker sätta sin fot där igen. Vad jag snackar om, är att om ni sätter på er nitar och inte står för det symboliskt. Så blir våra människohjärnor förvirrade, jasså har hon börjat lyssna på AC/DC?

Jag vet inte hur jag ska förklara utan att många kommer missuppfatta. Om man inte lyssnar på rock n roll/punk/hård rock/metal ja ni vet allt sånt. Då ska man inte klä sig i de "termer" som dessa musikstilar håller sig till. För många personer är det grymt provocerande när en hop fnissande tjejer kommer in på Blue Fox och köper sig ett varsitt nitarmband när de är vuxna människor. Jag har aldrig diggat nitbeklädda saker på tillexempel H&M, men jag antar att jag måste svälja ståltheten och överlämna nitarna till modevärlden. Det gör jag här med genom att göra en liten Sno stilen från 80-talets Tigertailz. Om ni säger usch till deras utseende så ska jag personligen komma hem till dig och bränna upp dina nitarmband!

Om ni undrar vart saker och ting är köpta så skriv det i kommentarer!
image260

6 November


Sitter hemma på Telefonplan och segar. Ska åka hem till mami och papi idag och kanske ni får se bilder på mitt gamla rum då. Om jag lyckas röja det någon gång, skiten bara flyttar på sig. Jag ska sova där 2 nätter och det ska bli så skönt att få mammas mat i magen. Saker jag måste ha med mig när jag sover borta; Dator, Kudde, P-piller och väckarklocka. Så det är det ända jag behöver packa sen kan jag sticka. Men jag vill inte åka än, jag vet inte varför. En bra sak är att det är Desperate Housewives ikväll. Då ska vi få se vad Gabriel ställer till med för bröllop :D

...BÄSTA köp:
1. Min skinnjacka från H&M för 999, tyckte den var dyr först men It was all worth it!
2. Gul&Blå jeans, de har snart hållt i två år nu och dem är så snygga att jag använder dem varje dag.
3. Zebra klackskor från Ebay för ett tag sen. De är helt underbara, över 10cm klack men de känns som att gå i gympaskor.

...SÄMSTA köp:
1. Massa skräp från Tradera, H&M, Asos och alla andra lågkvalitativa ställen
2. Brösttejp, jag hade en klänning med öppen rygg på min studentskiva, och tyckte det vore en bra idé. Men tejpen ville inte fastna, varning asså haha!
3. Egentligen är det för mycket dåliga saker man har köpt, de bra är lättare att rabbla upp, jag har nog aldrig köpt nått jättedåligt.

...SENASTE köp:
1. Halloween grejer och Leopard tights
2. Halsband från Ebay
3. Kissjacka från Ebay

...KOMMANDE köp:
1. Ett gäng plagg designade av Steed Lord at H&M
2. Roberto Cavallio's Zebraklänning?
3. Ny handsfree till telefonen, om jag ska pendla så som jag gör så måste jag ha en ny
4. Svarta drinkglas från Urban Outfitters
5. Tshirtar från 80s tees
6. 1000 grejer från Asos

Hitta High Heels för under $10 - Fian har länkarna


Det är inte många som vet att man kan skofyna på Ebay för endast ett par kronor. Jag har köpt kvalitetsskor för $0.99, och om man köper fler skor från samma försäljare så brukar de kunna kombinera ihop ett schysst fraktpris. Så det är bara för dig och dina vänner att frossa. Allt ni behöver är ett Visa-kort. Ni ska registrera er på Ebay och på Paypal. De flesta skoaffärer på Ebay har alla sina sorter i alla storlekar uppe samtidigt, vilket gör det lätt för dig och din storfotade kompis att köpa rätt skor på en gång. Om auktionerna slutar med ett par dagars mellanrum så brukar man kunna lösa fakturan om man säger till i tid. Det är inte komplicerat alls, so get started! Jag vill ha ett mer högklackat Sverige! Här nedan har ni tips på ett par billiga skoaffärer på Ebay.

Här har vi ett urval från TrendyOak


Här har vi ett urval från Cutesy Shoes


Här har vi ett urval av Ami Shoe Store


Jag hoppas ni låter er inspireras!

image259

Matchning


Det är kul hur man surfar runt och hittar en sak som man tycker sig känna igen. Det kan vara en kopia av ett känt märke, som alla de där klackskorna vi vet. Steve Madden är expert på att kopiera Christian Louboutin, alla är i och för dig experter på att kopiera honom. I alla fall hittade jag dessa skor från Net-a-porter och de påminner mig om linnet jag tänkte köpa från Top Shop när jag var i London.

De hade varit en hemsk matching tillsammans, men ni som gillar paljetter, enjoy!
image214image215

Klä dig kungligt!


image183
Jag vart så inspirerad av filmen Marie Antoinette idag så jag var tvungen att leta runt på Asos efter vardagliga kläder som påminner om hennes glamorösa klänningar. Jag älskar färgerna, ljus rosa, pasteller, vitt, grått och beige. Hela filmen är som en enda stor gräddbakelse!

Det jag söker skulle framhäva de kvinnliga formerna, men även stämma in i paletten á la 1700-tal

Klänningar


Överdelar


Underdelar


Skor


Accessoarer

Nocturnal Models Agency Halloween Bal


Eftersom alla är sega på att uppdatera sina hemsidor, även Nocturnal själva. Så får ni nöja er med lite bilder från Lisa. På mig, Amanda, Lisa, Amelie, SvampBob mfl!

image178image179
image180image182

5 November


Äntligen har jag fått upp en banner! Som jag längtat! Den kanske inte är världens finaste, men jag ville att den skulle symbolisera allt som beskriver min blogg. Som det har tagit tid att klura ut hur man får upp den! Nu ska jag bara ändra utseende och låtar på min MP3 så är min blogg fulbordad till utseendet ett tag!

Jag trodde att det här med att flytta hemifrån skulle göra mig till en mognare person. Men icke, jag stökar ner värre än förut, jag sitter uppe längre på nätterna osv. Det enda positiva är att jag äter heeeela tiden, jag vill gå upp i vikt och då är det bra. Jobbigt bara om pengarna hinner ta slut innan lönen kommer, då får man svälta :D

Jag och Linda ville avsluta Halloween på lördag kväll med en riktig rysare. Så vi hyrde en film som hette Svarta Dahlian. Inte Den Svarta Dahlian, utan Svarta Dahlian. Det verkade spännande handling på baksidan och framsidan såg bra ut. Men när vi kom hem och började titta så trodde vi att det var ett skämt, vi kände oss hånade. Det var sämst skådisar, sämst ljus och ljud upptagning och allt var allmänt amatör. Det var ingen rysare alls, utan mer en komedi där dem stod och dansade i slow motion med likdelar. Är det vad man vill se? Det liknade mest som en långdragen dålig p-rulle. Jag ringde till dem vi hyrde hos, för vi skulle behålla filmen i 7 dagar. Som tur var lät dem mig byta till en annan, så imorron ska vi se på Marie Antoinette. Den är i alla fall inte amatör.

Tjuvlyssnat #3 - Pappan hade ju i och för sig varit lite tjurig på sistone


Denna tjuvlyssning kommer från boken Tjuvlyssnat av Damon Rasti & Gloria Hedman

Gröna linjen mot Farsta Strand
Tunnelbanerösten: Nästa Gubbängen.
Kille ~15: Farsan, ska inte du av och beta lite här?

Reklammusik.se


Ibland glider jag in på www.reklammusik.se, jag vet inte om jag är allmänt intresserad av media, för reklam är ju egentligen inget hälsosamt. Men ibland finns det så fina reklamer, som den här med Saab. Och så denna såklart, min favoritreklam just nu:


3 November


Sjukaste helgen like forever. Helgen började för mig i fredags då jag var på Nocturnal Models Halloween Bal. Jag är inte riktigt i fas att skriva om vad som hände. Men Fizzy en kompis från Schweiz
och Bella var hos mig innan. Bella hjälpte mig med korsetten, och Fizzy med sminket. Vi var ju utklädda såklart! Jag var pirat, bilder kan jag posta när jag har någon bra. Jag och Fizzy kommer dit vid 10, 11 någon gång. Helt plötsligt är klockan 2 och jag vet inte alls vad jag har hittat på hela kvällen. Det slutar med att jag blir erbjuden en gratis piercing, och jag är så full så jag vet inte vilket år jag är född. Så jag låter en spanjor pierca mig mellan brösten, mitt i natten på en krog och utan hygienföreskrifter. Jag är rädd för mig själv att ha så dåligt omdömme på fyllan. Därför har jag varit nykter resten av halloween-helgen.

När jag vaknade på morgonen hade piercingen blödigt väldigt mycket, men jag gjorde rent den. Åkte till Diablo och dem bytte ringen till en stav så nu kommer det nog gå bra. Den blev trosts allt inte så pjåkig.


RSS 2.0