Olyckan Oledolyckan


Haha, det är fejk såklart. På jobbet idag är det obligatoriskt att spöka ut sig, skrämma alla barnen och ge dem godis (och äta godis)! Jag tror jag har världens bästa jobb, i alla fall runt halloween.



31 Oktober


Hej vänner!

Jag jobbar på, bloggen kommer i efterslänt. Men jag vet att ni har förståelse. Oh, ja.

Sitter just nu och störtbölar framför Uppdrag granskning. Det handlar om branden i Göteborg för 10 år sen, ni vet discoteksbanden. När detta hände så var jag 10 år, men jag minns allt väl och jag bölade definitivt mer då än nu. Jag brukade alltid sitta och lyssna på radion i badrummet när jag var liten. Det var samma sak när Estoniakatastrofen hände. Man satt där och låtsades bajsa bara för att få höra på nyheterna om och om igen. Och smyggråta, massor. Vet inte vad jag ska säga mer än, ta väl hand om varandra. Speciellt, när ni går ut och är onyktra, lämna inte någon i sticket, och framför allt: Lek inte med eld, försök inte hämnas på folk, gör sånt någon annan dag om ni måste.

För att komma in på festsnack. Denna helg ska bli lugn och det är jag redo för, jag ska jobba mer med tidningen. Men mest är jag pepp på att få jobba på leksaksaffären. Jag har inte fått jobba helg där på 3 månader så detta ska bli awesome. Halloweenhelgen och allt. GRRYMT. Ska jobba med Jonas också och det är alltid en fröjd, om han inte är nedstämd. Då är han pain in the ass. Men de goda dagarna väger över. I've missed you, fan!

Dock ska jag nog ut på lördag och göra stan mer osäker. Jag har två saker att välja emellan. Antingen se min brud Jennyfer Star DJa på Gåsen..... Eller gå på Nocturnal Models Agency Halloween Bal. Det lutar åt att svira mot Folkkungagatan 122. Mest för att jag pallar inte att klä ut mig, jag vill inte betala inträde och jag har inte supit med Lia på år och dar och det skulle vara grymt. Å andra sidan så är det sista gången jag kan träffa Amelie innan hon sticker så det är ett grymt svårt val.

Har jag nått mer kul att berätta? Jag har massor iofs, men inte som jag kan säga snabbt. Som vanligt har jag typ 30 halvklara inlägg. Och som vanligt har jag inte uppfyllt de målen jag tänkt, men men. Jag är perfektionist och jag måste lära mig att jag får misslyckas. Det är som de där som tvingar sig att tvätta händerna var 15 min, jag måste lära mig att skit inte är farligt.

Ja det var ju rolig information. Jag avrundar nog här för att inte tråka ut er. Vill bara tacka alla stora grymma hjärtan där ute som röstade igår och idag och alla andra gånger. Jag är nu 400 röster från att vinna en skön resa till Australien och det är just det jag behöver. Ni är grymma!

Update: Jag såg fel, nu är jag 300 röster från att vinna = Jag kommer nog vinna. Åh, borde nog packa nu. Om ni vill förlja med mig på resan så tävlar jag bort den andra platsen här. Det är självklart enkelt och gratis wöwö.

Grymmaste Natali



Varför hittar alla Sveriges grymmaste tjejer min blogg? Varför hittar inte jag dem först? Jag har många fina läsare, och har säkert ännu fler som inte har trätt fram än. Hittills har jag samlat på mig ett par absoluta favoriter vad det gäller stil, livsmål och drivkraft. Tjejer som jag kommer lyfta till skyars höjder så länge jag kan. Tjejer som jag tror på och gärna vill göra tusentals sammarbeten med. Tjejer som är sjukt trevliga, men som fårmitt självförtroende att sänkas lite, för att de är ju så grymma.

Tjejen ovan, Natali är en av dem som länkat till mig, utan att kommentera. Men med hjälp av Knuff.se så kan man se senaste länkar osv. Då hittade jag hennes blogg och tackade, för det är ju alltid trevligt. Då hade hon bara skrivit en 3-4 inlägg i sin nya blogg. Idag fick jag ett mail och inte trodde jag att min kommentar kunde vara så uppskattad. Jag vart helt till mig då jag går in på hennes blogg igen och upptäcker vilken sjukt cool stil och attityd Natali har. Det absolut roligaste är ju att hon är polare med Amelie också. Att vi aldrig träffats? :S I vilket fall som helst så lusläste jag din bilddagbok Natali. Och ja, jag blev mäkta imponerad av alla dina smycken. Keep up the good fucking work.

Och till alla andra, om ni gillar min blogg så kommer ni garanterat gilla Natalis.


Grym samling med örhängen, notera Madonna :D


Shit shit shit, vart hittar man såna här coola fingerboards? Vi har bara fula på jobbet :(


Sjukt coola örhängen, inspiration for sure. Vi har även likadana kjolar från Gina ;) Bara det att jag har den gula sorten, typ höhöhöhöhöhöö så coolt. Nej jag gillade bilden bara. Söt brud.

You officially been Mixtaped


Hej brudar och obrudar. Idag är det 10 dagar kvar för mig att få chansen att vinna en resa till Australien. Jag tror alla ni gullungar har röstat redan vid detta laget, men om så inte är fallet så kan du skänka mig en röst här. Jag skulle bli så, så, så glad ska ni veta. Jag är typ 600 röster ifrån vinsten och det skulle vara att snubbla på mållinjen. Jaja, om det inte skulle få er att rösta så kanske denna nya, förbättrade festivalen skulle göra det. Jag är stolt.


Missbehave Magazine - From Brooklyn



Missbehave är ingen nyhet för mig. Men min blogg startades för att promota min egen tidning och jag ser Missbehave som en konkurrent, så att ge dem publicitet skulle vara ett hot.. If you catch my drift. Nu känner jag att deras arbete kräver större respekt från mitt håll och jag ska ge dem mycket credd. Det sköna med oss är ju att vi gillar samma saker och gör samma saker, utan att veta om det. Därför hoppas jag och önskar med hela mitt hjärta att vår tidning kommer vara lika framgångsrik efter 2 år. Missbehave har hittills släppt 9 nummer (du kan se samtliga nedan) och de har redan fått egna halsband designade av Steven Shein och egna leggings från Peggy Noland. De har dessutom ett grymt sammarbete med Karmaloop.

Det finns tusen mer saker att säga, jag skulle kunna fördjupa mig i hela historien om starten i New York förorten Brooklyn. Men jag har inte tid med det just nu. På måndag trycks min egen tidning och jag måste arbeta. Sålänge kan ni ju njuta av dessa snygga omslag. Och kom ihåg, Mixtaped Magazine -min tidning- är ett original. Vi är inte Copy Cats, vi startade och körde vårt eget race, innan vi visste vad Missbehave var. Enjoy!









McDonald's tjat. Jag kanske ska börja ta betalt? XD




Hahaha jag måste säga det igen. Så jäkla bra reklam, jag blir helt upphetsad så dem klickat in alla sereotypa grejer som har med Miami att göra, som samtidigt flörtar en hel del med 80-talet. Jag har ju såklart ätet den och jag kan säga att den är fantastiskt god. Lite för stor för att jag ska kunna orka hela men det gör inte så mycket.

Ibland kommer man av sig lite när man gör sig i ordning..




Ser jag ut som Lil' Wayne?

25 Oktober



Hey dudes. Jag är ganska förstörd idag haha, vilken cp-utgång det blev igår. Love var bäst men tråkigt att vi tappade bort varann, jag och hans vän Daniel la ned våra stridsyxor. Men framför allt, vi var på Rocks tills klockan 2 och det är då jag får reda på att han DJar på Marie Laveau. Jävligt osnajdigt av mig, jag störde mig på töntmusiken de spelade på Rocks hela tiden, men jag tänkte att jag uppfattat fel dag istället för fel ställe. Vi drog dit och festade sista timmen i alla fall, men jag får lite ångest i efterhand vilken kväll vi missat. Vekligen alla var där och det kändes som Harry B James back in the days late '06. Men vi hade kul på Rocks också, det var sjukt blandad musik och ganska folktomt och najs. Sköna bartenders as usual, typ det bästa med hela Rocks.

Idag har jag bara känt mig fruktansvärt mör i hela kroppen. Kollade igenom telefonen och jag ringde väldigt mycket random folk igår, ganska sent, hoppas de inte hatar mig nu hahaha. Fyllekagga. Jag ska festa för tredje dagen i rad och det är fan rekord för min del, jag har inte lyckats med det förr, förutom festivaler men det är en helt annan kultur. Jag har letat smink hela dagen, det är Dragqueen tema på Hootchy Kootchy och Amelie har satt mig på gästlistan. Jag hoppas inte jag missuppfattar grejen och ser ut som en motherfucker. Jag gillar inte alls att klä ut mig egentligen.


Världens bästa Amelie, Foto: Jeanette Gyllenborg

First we take Berlin ..........



Gud vad bra mina killar var igår. Shit jag fick värsta vågen av kärlek över mig. Grymt! Se på bilden förresten, visst är dem heta? Haha, så roligt. Björn var så bra igår, vi har ju massor att ta igen och jag älskar sättet han är på. Han är jämt taggad och typ intresserad av vad man säger och typ ger bra gensvar, riktigt bra lyssnare och riktigt bra kompis! CHECK 'EM OUT!

Ikväll ska jag till Rocks då.. Ska väl åka snart. Måste bara säga att bruden under har väldens snyggaste kläder på sig, jag vill ha dem nu, ikväll. Hett hett hett hett. Men istället har jag på mig detta och det känns ganska decent.



Utgång = Promotion




On Friday:



Med smink och rent hår då förståss. Och kanske ett par andra skor och några armband. Och, och, och, och. Jag är mycket nöjd att jag hittade denna fantastisk magtröja längt in i byrån.

I'm your present tribute - Necklaces



















Tidigare tribute:
Hair combs
Earrings
Dresses
Brooches
Jumpsuits & Shorts

När man rensar garderoben...


...Det är då man hittar sina guldklimpar. De där grymma plaggen man aldrig använder men inte vill göra sig av med.

Jag hittade den rosa skii jackan jag snackat om så många gånger. Den är så grymt fulsnygg. Det blir verkligen mycket snack och lite verkstad för jag har aldrig vågat använda den. Men jag vill. När ska jag våga?





Däremot har jag lagt upp en hel del nytt användbart på Tradera. Och under dagen kommer mer, en jeansjacka, skinnkavaj, leopard jeans och klackisar. Dessutom massa väskor, bälten och smycken. Det är ett löfte.


Nästa trend: Baddräktsklänningar


Jag gör en vild gissning och gissar nästa stora trend. Den lär komma i mitten av nästa sommar eller så. Baddräktsklänningar eller bodyklänningar var grymt populära när jag och Bella var i London nyligen. Vi hittade massor med handgjorda svindyra på TopShop, någon hade tagit en skabbig gamal färgglad 80-tals baddräkt och sytt på en simpel svart kjol av sämsta linnetyg. Stelt och fransigt, de hade inte ens follat upp ordentligt. Jag minns inte vad dem såldes för men jag tror det var runt 1000-lappen.

Bella hittade några hon skulle kunna tänka sig ändå, och höll tillbaka all annan shopping hela veckan. För att sedan passa på att köpa en precis innan hemfärden. Tror ni inte att alla dessa klänningar var slut då? Jäklar vad britter måste vara sköna i plånboken just nu.

I alla fall hittade jag liknande på Asos nu, men inte alls lika fräcka. Jag spottar att denna typen av klänningar kommer vara hett hett hett nästa sommar. De är ju faktiskt snygga. Det ska se ut som om man har en baddräkt/body och en kjol till. Det är det som är hemligheten. Den lite styvare kjolen till den lite sportigare överdelen. Det gör en skön balans som gör att man kan ha det både till fest och till vardags.

Här är från märlena Fairground och Motel. Som vanligt, klicka på bilderna för att köpa jao.

Tips: Om du vill söka på detta plagg på tex Ebay så skriv Leotard Dress.






Get them hot legs




What to wear tonight?


Sneakers, heels, heels, sneakers.. That's the question I'm answering, right now!

Haha nej men. Bara för att jag har 5 par klackisar jag bara måste fåtag på innan dem ryker. Så lägger jag här med till ett till par på listan (attans). Det är Gwen Stefanis L.A.M.B Platform Sneakers. Jag hade dem i min dröm outfit till nyår och ja. De är fortfarande grymt heta och på Amazon så är dem på 60% rea. TO DIE FOR!!!!



21 Oktober


Hah, har just bakat slags kladdkaka med maräng uppe på, men gjorde tabben att hälla i lite extra socker när marängsmeten aldrig ville stelna. Så nu är marängen jätteseg och fastnar på tänderna som polkagris typ. Fantastiskt haha. Nej men det ska bli kul att se vad le famiglia tycker ikväll.

Förresten verkar inte min bakgrund till bloggen fungera idag, inte heller Chaka Kahns härliga stämma i kassetten heller. Det verkar som om Boxtr inte fungerar, där jag lagrar mina stoa bilder och låtar. Hm.

Jaja, vad händer idag då gott folk?

Sen måste jag bara länka bloggkoll, för att verifiera min blogg.. igen! :S

I'll give you a thousand pounds, to show me how you do it



Bilder: Icanteachyouhowtodoit och redigering av mig såklaeert...

Jäklar. Känner mig immortal idag. Har jobbat ganska mycket på senaste tiden och man känner sig som wonder woman. Jag förstår långtidssjukskrivna som vill komma tillbaka till arbetet så fort som möjligt. Man blir ju helt trasig när man såsar omkring hemma för mycket. Även fast det alltid finns saker att göra här också men, det är inte samma sak.

I vilket fall som helst så är alla mina helger i November uppbokade med jobb så denna helg ska det bli fest för hela slanten. Med Nicke Borg som DJ på Rocks på fredag kan inget gå fel, fytusan vad jag längtar efter det. Sedan är det Hoochy Kootchy på lördag med Amelie som showar, det var grymt längesen vi sågs så det kommer bli bananas.

Men jag ska nog festa till redan imorgon då mina killar i First we take Berlin spelar på Kafé 44. Haha Blondinbella fyller år imorgon så det skulle vara askul att ringa och bjuda in henne på denna spelning. Hon hatar ju Kafé 44 av någon töntig anledning, hon vet ingenting.

På torsdag spelar FWTB på Kajko också. Sist jag var där var jag så jäkla rund om fötterna och ful så det var inte sant. Erik gulle bjöd mig ändå på öl vilket inte var så nödvändigt haha. Så att se ett kickass band två dar i rad kommer kicka igång veckan och helgen och resten av året helt perfekt.

Det sjuka är ju att jag är så jäkla törstig. Jag längtar inte efter alkohol för att det är roligt, eller för att man umgås med människor, eller för att det är gott. Nej jag är sugen på alkohol för alkoholens skull. Typ ruset i kroppen, snurret i huvet. Jag skulle lika gärna kunna sänka två flaskor vin här hemma liksom. Alkisvarning på mig.

Veckans 80's låt: Chaka kahn - I Feel for You



Ni får nöja er med slags MTV video. Denna video går nämligen inte att hitta på youtube, därför att låtskrivaren Prince har förbjudigt det. Ganska grisigt va? Som sagt skrev Prince denna och den går att finna på hans själv-titlade album från 1979.

Chaka Kahn gjorde det till en storhit 1984. Hackningen i början var från början ett misstag av producenten Arif Mardin, som beslöt att det var värt att låta det vara. Ungefär lika genialt som penicillin.

Låten förekommer i många moderna mixtapes runt om bland heta DJ's. Men låten är nästan en mixtape i sig med en del gästartister som Stevie Wonder, Melle Mel och the System.

Låten nådde ända upp på tredje plats på Billboard listan i USA i december 1984. Dessutom nådde den etta på U.S R&B och Dance chart i slutet av 1984. Den nådde även första plats på singellistan i storbrittanien.

Låten gav Chaka Kahn en grammy 1985 för Best R&B vocal preformance.

Min absoluta favoritlåt från denna genre under denna tid. Så jag hoppas ni är nöjda över veckans låtval ;) Låten kan alltså under hela veckan njutas medan ni läser mina inlägg. Klicka bara på kassetten i headern så spinner den loss. Enjoy!

Natalia Cappuccini


Natalia Cappuccini, forna Verbz. jag kan inte säga att jag är imponerad av musiken. Men hon har en sån grym stil att jag gillar henne i alla fall. Man kommer långt med en grym stil ska ni veta, så hitta er egna och kopiera inte någon annan. Denna tjej kan kanske få andra erbjudanden än något musikmässigt. Som Tila Tequila, hon kan ju inte heller sjunga.
















Får man inte lite prestationsångest? Vill man inte vara lite chocolate? Vill man inte flytta till London, eller typ Los Angeles? :D


Nya favoriter...


Det var längesen jag gjorde ett inlägg men massa blandade nya ebay favoriter. Som vanligt är det bara att click the pictiure så att säga.





Tävlingen 19 dagar kvar



Tävlingen med högst vinstvärde under hela Blogg.se's historia avslutas om 19 dagar. Självklart är den här på min blogg. Klicka på bilden ovan för att komma till tävlingen. Det gäller tyvärr 18 års åldersgräns, men om du är under 18 så kan ni gå in här och rösta åtminstone. Så gör ni mig mycket glad (:

Jag tänkte avslöja hur statistiken för de medverkande står.

1. Viktoria Tomic med 134 poäng
2. Patsy Darling med 53 poäng
3. Annette Keita med 17 poäng
4. Caroline Dickson med 2 poäng

Miami Melt



Gud ja, jag vet att McDonald's avsiktligen gjort denna kampanj för att flörta med mig, just mig. Skämt åsido, kan man göra en snyggare kampanj för en hamburgare? Tror inte det, den kommer till Värmdö den 21 Oktober, gissa vem som hänger på låset för en provsmakning? Är den god, någon som smakat?

Jag måste ju tillägga att jag är stammis, jaja, jag tjatar. Jag tycker det är hysteriskt kul och det ären ÄÄRA. Dessutom älskar jag 80-talet och alla töntiga saker de hade försig i Miami på den tiden.

BLOGGEN 1 ÅR


Ja jag glömde ju fira bloggen igår, Fredag. Jag jobbade och somnade sedan på soffan :D. Bloggen är hela 12 månader gamal nu, härligt. Här kommer ett heeeelt långt inlägg med vad som hänt under året!! Kommentera vettja!


Första kollaget jag gjorde, innan bloggen startades, älskar den still.

Under året har jag gått från kolsvart hår till überblont. jag flyttade även hemifrån 3 månader. Jag har piercat mig på fyllan och tatuerat mig utomlands. Jag har fyllt system-myndig och åkt till London två gånger sedan Oktober 2007. Let's Go!


Bloggens första utseende



Fian i svart hår

Oktober

Bloggen startas för att jag flyttade hemifrån och mina systrar skulle kunna se vad som hände i mitt liv. Dessutom hade jag precis startat ett företag som jag ville promota med en blogg. Tredje anledningen är att jag är en shopaholic, och att ha en blogg man kan lägga upp alla läckerheter i stillar det behovet ganska rejält, för då har man bevisat många att man har smak. Samt att det är kul att gå tillbaka och se vad man tyckte var snyggt.

Läsvärda inlägg i oktober
Jag skriver om Sophia Somjao för första gången vilket ledde till att hon blir vår Cover Girl och vi har en heldagsintervju.
Steed Lords sammarbete med H&M.


Det är jobbigt när man är på H&M och inte har några pengar.
Tightsen fick jag tag på i efterhand, men Steed Lord tröjan blev aldrig min :'(

November

Denna månad går jag på Nocturnal Model Agencys halloweenfest och piercar mig mellan brösten, onykter. Denna månad träffar jag Patsy för första gången, nu är hon en av mina bästa vänner.

Läsvärda inlägg i november
Jag bröjar med kategorin Sno Stilen som blev succé
Jag skriver om Adam Tensta för första gången vilket ledde till att Respect My Husle mailar och frågar om ett sammarbete.
Jag frågar mig ifall inte brittiska Nothing But the Truth kan komma till Sverige. Vilket den senare gjorde, Sanningens Ögonblick.
Jag skriver om Giambattista Vallis Victoria Shoe, vilket jag fortfarande tänker på varje dag, genialisk design.
Jag skriver om mina stilikoner, vilka är exakt samma.


Sno stilen & the Victoria Shoe


Nytagen baby och resultatet



December

Denna månad bevisade att mina två kombinerade stilar inte alltid funkar tillsammans. Rock och bamboo-crunk. Om man headbangar med bamboo så går dem sönder. Jag färgade håret brunt även fast jag ver påväg åt blond, varför? Jo jag vann löshår hos tidningen Chili och dem ville ha en före och efter-bild. Detta gick ju inte med orange hår så jag färgade det. Jag väntade med att hämta ut det riktiga vinnarhåret men jag har inte fått det än, trots tjat.

Läsvärda inlägg i december
Jag publicerar inläggen om tjockisdebatten vilket upprör en hel del människor. Ettan och tvåan.
Jag gör en Julkalender vilket i efterhand känns ganska spretig. Men jag funderar på att göra nått liknande i år. Tips?
Jag skriver om We Love Colors vilket jag inte beställt nått av - än. Skandal
Jag skrev om Anna Suis vår och sommarkollektion som Agyness Deyn vad med i. Utan att nämna henne. Förstå hur snabbt hon blev världskändis.
Jag var på Wesc warehouse party. Text, bilder.
Jag postar ett inlägg om alla kläder jag önskar mig just då. Det är fortfarande de kläderna jag önskar mest av alla. Har ni dem? Observera att skinnbrallor är det hetaste just nu.


Nicke är så jäkla trevlig, önskar att vi kunde ses oftare


Är det inte helt amazing? We love colors

Januari

Min baby Brody Dalle lanserar sitt nya band Spinnerette på riktigt. Vi väntar fortfarande på plattan. Första veckan efter nyår så hade jag sett Ho Chi Minh Howlers två gånger, spenderat 1000 kr på sprit och inventerat jobbet vilket innebär 11 timmars arbetstid, på en dag. (Snart är det dags igen).

Läsvärda inlägg i januari

Minns ni att Amy Winehouse var blond ett tag?
Jag hade min första frågestund vilket blev en flopp. Vågar jag ha en till?
Jag fick äran att lotta ut ett signerad Adam Tensta album direkt från hans skivbolag.
Jag firar min älsklings födelsedag


Julfin + en numer klassisk bild på mig och Patsy

Februari

Månaden börjar otroligt trögt, jag hade ett vikariat vilket innebar att man behövde gå upp vid 4:30. Efter det så gjorde jag om bloggen helt, utseendemässigt och lite innehållsmässigt. Den 2 Februari åker jag och Bella ner till Malmö under natten endast för att festa till KLEVERS beats. Helt otroligt att åka över halva Sverige för en sån sak, men fan en av de bästa sakerna som hänt i mitt liv. Vi var dessutom snyggast. Denna månad fyllde jag även 20 och inte bara det jag fyllde även 5, jag är ett sånt där skottårsbarn. På min födelsedag så kapar jag även håret; se Mars.

Läsvärda inlägg i februari
Patsys birthday!
Lip Service lanserar sin Straight from the Heart Spandex kollektion, som jag fortfarande gråter över att jag inte köpte nått från
Jag skriver om Lazee för första gången
Jag blev inbjuden på casting för Gallerian efter att ha skickat in ansökan på skämt
Pimpade bamboo hoops
Jag skriver om Shutter Shades och lll Parcel väskor


Dragen brud på Patsys födelsedag


Casting för Gallerian + pimpade bamboo


Snygga brudar på Inkonst, jag till vänster alltså, klockrent, jag var sååå speedad.


Två saker jag fortfarande avgudar. Ger du dem till mig så gifter jag mig med dig!!!

Mars

Denna månad kommer bara påminna mig om mysiga soliga vårdagar hemma hos Patsy i Skärholmen. Det är även denna månad vi intervjuar Sophia Somajo. Folk pratar nuförtiden om att Britneys come back är i och med Womanizer. NEJ för den var ju när Blackout släpptes. Denna månad kommer hennes andra singel, Break the Ice.

Denna månad når jag den högsta besökarantalet hittills 400 någonting på en dag. Jag upptäcker även att jag har en hel del utländska läsare så jag bättrar på stavning och slang så att det ska vara lättare att översätta.

Läsvärda inlägg i mars
Bilder från min födelsedag
Min första videoblogg
Jag är en jävla Stockholmare
Jag släpper bomben om  Mixtaped Magazine
Patsy Darling gör världens snyggaste kollektion
Kat von D och Nikki Sixx blir ett par - Är dem det fortfarande???
Isis fyller 1 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Snygga bästisar på KGB + nya fula frisyren


Erkänn att det här är det snyggaste ni sett???


Japp, hon är min. Bara min.

April

Denna månad var fylld med massa fester, releasefester och liknande. Jag arbetade mest, både med företaget och på mitt jobb. Dessutom såg vi också Backstreet Boys. Dessutom var det David LaChapelle visning i Sickla och Andy Warhole utställning på Moderna Museét.

Viktiga inlägg i april
Adam Tensta video release party


Det var tema vit, lila och tiffany. Lyckades jag?

Maj

Denna månad var ganska tuff, jag kände tryck från alla håll. Dessutom förlorade jag Johanna som vän då hon betett sig väldigt illa.

Vi fotade massor till tidningen och intervjuade även A-Trak. Dessutom såg vi Kiss, efterfestade på Rocks och träffade massa gamla polare. Bland annat Eric som flyttat till Karlstad med tjejen, ni vet Cat i Deathstars. Han saknas självklart.

Läsvärda inlägg i maj

Jag blev officiellt stammis på McDonald's
Agyness Deyn satsar på musikkarriär
Debatt om Gina Tricots storlekar
Jag upptäcker webbshoppen Mahoyo
Jag shoppar 9 brillor på Ebay
Kanye West bästa låt någonsin
Fian på Last FM


Visst var den lite läcker ändå? Piercingen. Sakna!!!

Juni

Denna månad hade jag mitt livs djupaste gråtattack, jag kunde verkligen inte sluta och det jobbiga var att det var under arbetstid. Bella, min absoluta själsfrände, hennes lägenhet brann ner och jag har aldrig känt så starkt medlidande någonsin. Som tur var hade hon änglavakt och hon klarade sig, samt hennes djur men också det mesta av hennes grejer. Grannarnas lägenheter var bara som kol.

Denna månad har jag Presspass på Where the Action is. Jag hänger mest i VIP baren tillsammans med Amelie och Fizzy. Vi festar med galna australienare, Shire från MTV samt Nicke och Dregen, och Nicke från Hellacopters med flera. Dessutom hade jag chansen att få festa med Foo Fighters med jag skulle jobba dagen efter, typiskt.

Denna månad åkte jag impulst ner en vecka till Rom (efter M.I.A ställt in Arvikafestivalen) tillsammans med mina homeboys i Ho Chi Minh Howlers. Det är den sjukaste resan i mitt liv.

Läsvärda inlägg i juni
Bilder från KISS
Video med min nya tatto


Bellas lägenhet


Folk tycker jag ser full ut på den här bilden :P + snyggamelie


Shire, galna australienare och sen jag med kanintänder


Tattoen

Juli

Denna månad packar sladden till min Macbook Pro och jag ringer Apple Support och får en ny på en gång, utan att ens ha nått Apple Care. Helt fantastisk service!

Denna månad jobbade jag konstant. Övriga tiden hängde jag i parken, festade och bara hängde. Skönt sommar liksom. Jag blev även antagen till Glamour Styletto Run men behövde tacka nej pga. Krock med Way out West.

Läsvärda inlägg i juli

Hur man hittar det man söker på Ebay
Amelies hawaiifest
Jag dissar Kissie
Jag upptäcker Viktoria Tomic


Snyggaste saken som någonsin sålts på eBay. Det var nog närmare 100 dollar den gick på eller så.. Lär dig hur du hittar liknande saker lättare.

Augusti

Sjukaste månaden på hela året (förutom Juni) då jag och Bella är hemifrån nästan hela månaden. Först åker vi ner till Göteborg och Way out West och blir hemlösa. Sedan drog vi till London i två veckor. Jag var även och såg Pride.

Läsvärda inlägg i augusti
Bilder från Rom
London Shopping


September

Väldigt nyligen, men jag kan ta och berätta att denna månad lanserade jag bla den nya kategorin Tributes där jag kommer presentera flera inlägg om samma sak. För att det annars blir för långt. Dessutom kan ni på denna månad hitta alla bilder från vår resa i Augusti.

Sist men inte minst, årets fynd på Ebay










GRATTIS BLOGGEN!!

17 Oktober


Jag ställde mig och stekte pannkakor i morse, satte på TVn i köket och tittade på Vakna! samtidigt. Kändes mycket ambitiöst eftersom jag oftast går hem och äter på lunchen, eller går till McDonald's. Men nu när jag har lunch så känns det så otroligt skönt att slippa gå någonstans i detta hemska väder (YES!). Det var liksom hela planen. Dessutom är kalla pannkakor med socker så himla gott.

Förresten så glömde ju jag och Patsy heeeeeeeeeeeeelt bort Al Gores seminarium i onsdags, i Nacka Strand. Så himla synd, jag hade verkligen velat se det.

Blog Awards 2008 - Up my fucking ass


Vinnarna:
Bästa bloggbusiness: Blondinbella

Årets blogg : Kenza
Kaxigast i bloggvärlden : Hanna Fridén
Bästa kändisblogg: Carolina Gynning
Bästa sminkblogg: Makeupholic
Bästa veteran: Englas Showroom
Guldpennan: Bloggkommentatoren
Bästa bloggform: Emmas closet
Bästa nykomling: Linda rosing
Bästa manliga modeblogg: Manolo
Bästa foto: Maria Ulmefors
Bästa fashionista: Style by kling
Bästa dagens outfit:Anna berg
Mest originella: Nio till fem
Bästa partyprinsessa: She city
Functional Lifestyle Award: Linda Skugge

Okej, jag hade tänkt att ignorera detta vidriga och patetiska event, men det har kliat i fingrarna, det har svidit så hårt för att jag hejdat mig att uttrycka min åsikt. Jag har resonerat att all publicitet är bra publicitet och om jag skriver om Blog Awards 2008 så får de ytterligare publicitet. Tyvärr. Jag spyr.

(Nu mina läsare får ni en annan bild av mig, en bild som inte kommer fram ofta på bloggen. Men som mina nära känner mig som, den starka tyckaren, debattören, den med starka åsikter och den som alltid har rätt. En del av mig som jag gillar men som jag inte vill visa här då jag kan såra folk. Och det har jag gjort tidigare så jag slutade med dessa blondinbella-fasoner. Men jag kan inte hålla hatet inom mig tillbaka.)

Så varför detta hat? Mest är det väl för att det är vidiga Ebba som håller i alltihopa. Sedan är att det är vidriga Veckorevyn som håller i alltihopa. En viktig faktor är att förra årets award kändes som en vidrig sekt när Ebba stod där längst fram och skulle pusha alla dessa små tjejer att kräva mer pengar för annonser och blablabla. Detta kan ha vart ett annat event, vad vet jag, men samma kvinna och samma företag.

Dels hatar jag det för att det alltid är samma personer som lyfts upp hela tiden, (visst jag anser mig själv som modebloggare) men jag själv börjar tröttna på att ingen annan får någon uppmärksamhet. Det finns 100-tals viktiga bloggar där ute. Bloggar som har viktigt innehåll, men som kanske inte postar 11 inlägg om dagen och spammar 300 andra bloggar för att få uppmärksamhet.

Första gången jag någonsin kommer respektera en Award för personer i denna branch är när eventet blir lika neutralt som Kristallen, Fotbollsgalan eller någon annan branchgrundande tillställning. Mitt tipps är att Blogg Esse, Devote, Metro, Bloggkoll, Bloggportalen mfl viktiga företag i denna branch går ihop och skapar ett neutralt award. Där man har mycket mer sofistikerade kategorier och bättre motiverade nominineringar. Där Årets blogg inte blir den som har mest patetiska 14-åringar som klickar sönder hemsidan. Det är inte så den bästa bloggen utses.

Halloween at Lady Luck Rules, OK!



Wow wow wow, vinn en super one of a kind Halloween party frock från LLROK. Det ända du behöver göra är att berätta vad du ska klä ut dig till på Halloween här!


Om du inte vågar vänta på bästa halloweenklänningen, till just halloween så kan du klicka hem någon av de andra grymma klänningarna här. Mina favoriter finns nedan. Och som alltid, så kan man klicka på bilderna för att komma till produkterna va.


We weren't meant to be



En av jordens många snygga bustier (av läder!!!!!) föll just ur mitt grepp. Jag snackar om Ebay såklart, denne kostade 9 dollar när jag började buda. Helt klart ett kap när fraken var väldigt generös. Äkta bustier (med kjol men den brydde jag mig inte om) från 80-talet. Storlek XS så det skulle sitta tightish och bra på mig. Typiskt att där var en annan person som säkert hade samma geniala idéer som jag. Den såldes för 41 dollar, till någon annan. Men nu blir nog säljaren glad, jag pushade upp priset rejält och det förtjänar dem. Haha, jävlar ja. Jo. Men. Jag har inte förlorat några pengar. Jag får helt enkelt fortsätta jakten på den perfekta bustiern.

Fian love Courtney Loves new Myspace






Ben Phen heter mannen som har gjort utförandet på Courtney Loves nydesignade myspace. Det verkar kanske lite töntigt att uppmärksamma en myspace design men jag tycker denna är otroligt snygg. Dessutom får jag chansen att brilljera med mina Courtney kunskaper. Bilderna som Ben har använt kommer från hennes djupa intervju i den brittiska tidningen POP magazine. Jag själv köpte tidningen i London 2007. Man får veta allt, dock fattade jag inte så mycket eftersom jag inte är van vid brittisk slang i textform liksom. Däremot fotade dem i samband med artikeln, ett makalöst antal (10-15 st) svartvita bilder som är helt otroliga, tänk en intervju som är 20 sidor lång.

Appropå tidningar, ni vet ju att jag har Mixtaped själv. Men man har inte en egen tidning om man inte är intresserad av tidningar generellt. Jag snappar alltid upp en iCity, Vice, People, Rodeo eller Nöjesguiden när jag kommer förbi en jag inte läst innan. Dock sparas inte dessa utan återvinns. Dock har jag 100-tals tidningar sparade i mitt rum. Ett dussin tidskriftssamlare och säkert min egen vikt i tidningar. Ja ni fattar, jag har många från Distillers tiden. Men även ett par godingar med i-D. Mina bästa är ju ett 30-tal OKEJ tidningar från 80 talet. Jag och morsan hittade en låda full med tidningar från 80-talet för 1 kr styck på en husvagnscamping för några sommrar sen. Morsan vet ju min obsession så hon köpte allihop utan att blinka, trots mina protester. Jag har till och med några dubletter.

Det är som en drog. Jag samlar på skor, och det har ni nog märkt. Men det lyser nog inte igenom lika mycket att jag samlar på tidningar också. Men nu vet ni.

Ps. Courtney har även en ny myspace en slags Fun Land, jag förstår inte mycket men det verkar vara ett spännande intiativ. Över lag verkar hon ägna mer tid att tillfredställa fansen på ett personligare plan vilket ser väldigt sunt och friskt ut. Hon verkar må bra. Det glädjer mig. Hoppas nya skivan kommer snart.

Här ser ni några av originalbilderna






(Ni får ursäkta skrytet i det här inlägget, men det är så jag vill framställas just nu. Jag känner mig lite mallig och bättre än alla andra. Det betyder verkligen inte att jag ser ner på någon av er. Jag brukar tänka att jag är allmänt bäst, och om någon annan tycker det om sig själv så är det liksom fine. Bara för att jag älskar mig så betyder det inte att jag tycker illa om någon annan, eller ser ner på någon annan. Jag brukar lyfta det som är bra istället för att trycka ner det som är dåligt.)

I want some hot stuff baby this evenin'


köp köp köp köp köp


Jo, jag har ju pysslat lite med Tradera de senaste dagarna och detta är det jag kommit upp med hittills. Kommer mer lite vart efter, men jag kommer påminna er. Massor av fina saker för 1 kr styck kommer komma. Är less på så mycket oanvända kläder här hemma så det är bättre att få 1 kr för dem än att de ligger här. Trust me jag kommer kränga iväg mycket av mina käraste grejer, för att jag inte använder dem. Vissa saker som studentklänning, första handväskan och så vidare som har emotionellt värde men som jag inte använder. Tjing.

She's got the look




Gamal cheesy rubrik från Roxette. Men ibland har man ingen inspiration va. Hur mår ni då dudes och dudettes? Jag har haft en fruktansvärt seg dag. Men ändå värd på alla sätt. Om jag fick bestämma så skulle jag vilja att jag vaknade upp imorgon och det var samma dag igen. Så bra var det.

Började med att jag laddade upp med en redig brunch. Eller först började med att jag snoozade mellan 7-11 vilket var lite ovärt då jag drömde dåliga drömmar. Men i alla fall, redig frukost och pepp inför viktiga samtal. Vid 14, efter Oprah och så så var jag färdigladdad och började ringa runt till alla företag som vi ev ska sammarbeta med.

Sedan kom Josie randomly hem till mig. Vilket var supertrevligt då hon bor i stan nu och var villig att åka ut hit bara för att softa. Vi gick till mitt jobb så jag kunde kopiera schemat och då upptäcker jag att dem gett mig 3 helger i november. Shit vad skönt, då har jag råd med julklappar liksom. Haha men nej, jag har inte fått några helger på 3 månader så det är grymt välkommet. Jag undrar vad jag gjort för att förtjäna detta, karma?

Josie och jag hade massor att prata om eftersom vi inte setts på år och dar. Vi gick på gymnasiet tillsammans och vi har så mycket minnen så det är inte sant. Såna minnen som bara hon och jag har tillsammans. Som ingen annan förstår liksom. Så himla skönt att se att det går bra för den bruden.

Under hela dagen har jag fixat min Lookbook, jag blev ju antagen på ett väldigt proffisigt sätt. De sa att de var väldigt nyfikna på vad jag skulle kunna hitta på. Sedan fick jag ytterligare ett mail idag, ett mer personligt där det bland annat står: i checked out your blog and I really enjoyed it!
Jag tyckte det var lite coolt. man kanske är i eliten i alla fall liksom.
Gissa om det blir fler outfit bilder nu då?

Se min Lookbook här. Och ja, det är jag på bilden. ;D

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.

Do you mean cheap, in cheap cheap?


H&M startar sin stora höstrea online med upp till halva priset på säsongens plagg. Jag hittade inte så mycket värt, förutom pumpsen nedan i mocka och skinnimmitation. Inte så mycket att hänga i granen kanske men med det otroliga priset 198 kronor så har alla råd med stilrena och klassiska pumps i garderoben, finns i storlekarna 36-41. Perfekt till vardags och till fest. Super!

13 Oktober


Hey dudes! Insåg att jag inte hade skrivit nått idag.

Jag har jobbat, vilket var grrymt refreshing. Det finns inget bättre än att man pushar sig själv til the limit och så går man hem och somnar på soffan. Då vet man att man har åstakommit nått. Det är det som blir lite jobbigt med tidningen, jag kan sitta 30 timmar i sträck vid datorn utan att bli trött. Så när jag i framtiden har många deadlines så kommer jag nog losa många av mina pensionsår för att jag arbetar flera dygn utan att sova.

Tacka vet jag fysiskt arbete. Yes.

Annars då, har trixat ihop en Lookbook vilket var riktigt coolt. Vet inte hur lätt det är att bli antagen men man måste i vilket fall som helst ansöka om att få ett medlemsskap (om man inte blir inbjuden). Så jag blev antagen och det är en ära.

Imorgon är jag "ledig" och det är då det gäller. Det är då jag sitter med telefonboken och alla visitkort och ringer runt till alla intressanter och skrapar ihop alla eventuella annonser. Sedan är det dags för tryckning. Yes.

Förresten så får jag perioder då jag inbillar mig att jag har ett hål i tanden. Ibland får tandläkaren scanna tanden flera gånger för att jag inte tror på demförsta plåtarna. Och nu har min första visdomstand kommit och det är så rysligt svårt att borsta där bak. Ännu svårare är det att komma åt med tandpetare och tandtråd och sånt. Men nu har pappa kommit hem med slags miniborstar som man drar mellan tänderna. Och när jag gjorde det så bara forsade det blod, typ tjockt vinrött, med klumpar i. Riktigt nasty. Frågan är om jag rev upp tandköttet för att jag inbillade mig att det är en infektion där (så jag gnuggade extra mycket) eller om jag verkligen har en ryslig infektion. Usch. Hemska tanke. Nu när man är över 20 också, lär ju kosta en liten förmögenhet att rätta till?

Veckans 80's låt: Michael Jackson - Beat it



Beat it släpptes 1983 och är den tredje singeln från Michael Jackssons mest framgångsrika album, Thriller (1982). Texten är skriven av Micheal själv och gitarrsolot spelas av Eddie Van Halen.

Låten har genom tiderna fått många utmärkelser. Bland annat listas den av tidningen Rolling Stones som nummer 337 av 500 Greatest songs of all time.

En nyinspelning av Beat it släpptes i Februari i år. Låten spelades in tillsammans med Fergie och finns på den återutgivna plattan Thriller 25 för att fira albumets 25 års jubileum.

I'm your present tribute - Shorts and jumpsuits












Tidigare tribute:
Hair combs
Earrings
Dresses
Brooches

Sober weekend



Små finnig av vardagsstress. Osminkad. Ingen BH. Uttråkad. Vit helg.

Jag hade verkligen velat fira i helgen. Men har inte alls haft någon lust allra innerst inne. Jag har haft mycket att tänka på. Ändå har jag inte gjort ett skvatt. Eller jo, jag har sökt 7 olika utbildningar på högskolan. Det ni. Antingen utbildar jag mig inom miljö och utveckling. Eller journalistik och multimedia. Eller nått av det mamma vill, civilekonom, nationalekonomi, statskunskap, företagsekonomi och personal och organisation och sånt. Vi får se.

Där uppe ser ni örhängena från Old Touch på vintage mässan förresten. De var tydligen clip ons men I love them anyway. Ni ser även mitt ärr mellan pattarna, det gillas lite mindre uhuuuu.

Perfect dress


Back where I started at



För er som kanske kollar in min Last.fm så har jag lyssnat på Lykke Li hela dagen. Hennes album Youth Novel som släpptes i Maj i år är ju en sån där perfekt platta för alla sinnesstämningar. Om man ska koncentrera sig (som jag gjort hela dagen), om man är ledsen, om man är glad om man är på resa om man är produktiv, när man umgås. Överallt, alltid. Bli inte förvånade om den sticker upp och kommer tvåa på mest spelade på min Last.fm. Jag kommer ha på den i bakgrunden tills jag tröttnar.

Idag har jag fotat massor av plagg för tradera, vilket inte var så himla komplicerat den här gången, så det kanske blir att jag fixar outfit bilder varje dag. Om min lillasyster tillåter att jag får låna hennes kamera dvs. Men det är nog nemas problemas.

Annars har jag tittat in på bloggen typ en gång i kvarten och det har verkligen i princip vällt in massa kommentarer hela dagen. Jag fattar ingenting? Antingen har jag varit intressant eller så är folk uttråkade. Jag hoppas på det första. Dock har jag inte skrivit värst många inlägg, dels pga tidsbrist, men mest för att jag känt mig så himla platt och nere hela dagen. Jag tror att det är en höstdepp jag har fått en släng av. Men även för att jag har blivit rätt paff av tillströmningen av besökare och att svara på alla kommentarer har jag ansett vara job nog.

Jag förstår mig verkligen på dem som inte hinner svara på alla kommentarer. Å andra sidan hade jag ungefär 20-30 kommentarer varje dag i början och jag svarade på alla och postade 11 inlägg om dagen typ. Men då mådde jag bättre också tror jag. Eller då var allt nytt och man hade energi till det. Jag är alltid alert och överproduktiv i början av ett projekt. Jag är en sån som aldrig avslutar nått ordentligt. Det är nog en sjukdom.

Idag skulle jag ju ut och fira. Men som sagt jag har kännt mig helt lost så jag tackade nej till en svart klubb med mucho bra DJ's. Men även till en schysst kväll med billig öl på ett chillställe. Så jag blev verkligen erbjuden det bästa av två världar. Men avstod. Fan va beige jag börjar bli.

I get weak
I get weary
I miss sleep
I get moody
I'm in thoughts
I write songs
I'm in love
I walk on

Catch me in the old school, new school










I'm in love, with a....


I'm talkin big city, long nights


Babies! NI ska bara veta hur innerligt lycklig jag blev nyss. Det måste vara karma som gav det till mig, då jag jobbade över igår två timmar utan att skriva upp det på listan. Det finns nog en gud ändå, haha nej skämt å sido har det hänt en grej som är väldigt avgörande. Nu kommer nog tidningen om några veckor bara, det kommer ta lite tid att få hit allt från tryckeriet och liknande. Men jag är så jäääädra peppad att fixa alla administrativa grejer nu, för nu vet jag att den kommer. Den kommer. Helt otroligt. Release fest någon?

Åh man måste ju ut och fira i helgen även fast jag lovade mig själv att jag skulle hålla mig nykter ett tag.

Karmaloop cravings






Madonna x Marilyn Monroe skirt




Bitch got style


Baaabes!! Ni ska bara veta vilka coola kineser jag har hittat. Gissa om vi gör ett stooor intervju i MM #2?? Självklart. Jag tänker göra tribute med dem efter I'm your present följetången är över. Annars blir det fööör många bilder i ett och samma inlägg ;) Håll ut! Stay tuned. Enjoy!



But if you never try you'll never know



When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.


And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?


Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
"Just what your worth"


Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream, down on your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face and I...

Kingdom of Style



Hon bär verkligen upp sitt namn, med råge. Coolare människa får man leta länge efter, jag tror jag har hittat jordens coolaste bloggare, på ett tag. Jag har inte orkat läsa nått än, bara kollat på bilder. Undrar om hon är någon? Jag vet inte, pinsamt. Men jag måste visa er direkt. Jag blev så exalterad. Jag läser igenom hennes blogg imorgon och berättar om det finns nått intressant att säga. Hon har ju stil det kan man ju säga och det verkar som om hon syr själv? Coolt.













Christian Louboutin for Rodarte Fall/Winter 2008




Nitar deluxe. Christian Louboutin har, för Rodartes höstvisning 2008 tagit föregående säsongers trender några steg för långt. Men jag kan inte rå för att tycka att det är ursnyggt. Speciellt på de vackra bilderna nedan, skorna utgör det perfekta kontrastet. Både att de är helsvarta men även de kolosala nitarna. En hitt i mina ögon definitivt. Se fler modeller här.

Klicka på bilderna för att se större



Triss i klänningar



I höst vill jag ha dessa tre klänningar. De är för mig perfekta, de skulle fullända min garderob (hehehe... not) men ändå. I klänningsväg i alla fall. En färgglad med djurmönster, det är ett måste. Att det är Moschino också gör sötsaken mer attraktiv (jag har en förkärlek för det modehuset sedan barnsben).

Tighta ska dem vara klänningarna i vinter, med robusta och grova material så det känns som en korsett nästan. Den gråa är hur läcker som helst med den höga kragen och de stora knapparna. Nästan som min vinterjacka, gotta love it. Klänningen är från Bill Blass

Sist men inte minst en favorit från Balmain visningen i våras. Asymmetrisk (som vi även såg på den gråa) är väldigt inne, jag är inte tillräckligt övertygad än, men Balmain gör ett bra jobb med midjedetaljen som gör att det blir en bra balans. Perfekt och svart.

I'm your present tribute - Brooches








Tidigare tribute:
Hair combs
Earrings
Dresses

Do you dare the unitard? Hm, jump suit catsuit, kärt barn har många namn


Frågan är skulle du våga använda dem? Jag skulle, jag måste bara skaffa mig en fast mage först. Jag tycker det är hur läckert som helst. Vill minnas att Sofi hade på sig en sån nån gång och hon var helt strålande.





När symaskinen kommer hem från verkstan så ska här sys för fulla muggar!

All over sequin leggings - Snyggt?



Visst sa jag förra hösten att jag skulle kunna spy på all paljett? Visst är det ganska dubbelmoral att posta det här inlägget då? Luuuungt. Då känner du inte mig, så fort en trend har passerat så har den påverkat mig. Jag gillar att ha det när det är helt ute, det kan vara före eller efter hettan så att säga. Just leggings var jag lite småkär i under själva trenden men ville inte erkänna det. Trender är för pussys som inte har någon egen fantasi.


Klassiska svarta, kan aldrig bli fel, men blir lätt tråkiga. Dock lättast att matcha, men om man köper ett spektakulärt plagg så ska det vara spektakulärt på riktigt tycker jag.


Sen har vi min favorit, eller halvfavorit. Jag är helt nerkärad i grått, och detta ser spännande ut. Men ändå inte, hur ska man matcha?


Detta är ändå favoriterna, de känns mest girls night out och det är väl då jag tänkte använda dem. De känns mest Lady GaGa förstår ni nog min poäng.

Nagi Noda - Hair Hats



Måste ju även jag posta ett inlägg med de ombloggade hårhattarna, även fast det är lite passé. Jag postar dem för min egen vinning, då jag lättare kan gå tillbaka och dyrka dem.

Konstnären, Nagi Noda gick dessvärre bort den 7 September i år endast 35 år gamal. Nagi Noda född i Tokyo är internationellt känd inom både musik och kortfilmer/reklam (meriter: Coca Cola, Scissor Sisters) och formgivning. Speciellt i New York visste alla inom konstscenen vem hon var då hon var känd för att vara rolig att hänga med, men även för hennes sinne för high fashionoch unika stil. Nagi Noda är mest känd för sitt sätt att använda många stillastående statister istället för animation, i en enda tagning. Se länkar.

Dödsorsaken var en efterhängsen misslyckad operation från en bilkrash förra året. Hon måste ha vetat att hon skulle dö då hon upptäcktes väldigt uppklädd. Med en Mark Ryden klänning, Chanel boots och V&R ögonfransar av svart spets.






Veckans 80's låt: Frankie Smith - Double Dutch Bus




Ett inlägg kan jag faktiskt posta innan min lilla bloggpaus. Jag måste ju säga att jag ändrat kassetten där uppe (nu är den rosa också, det är kanske bäst att ändra färg så att det dels blir lite roligare att besöka mig varje vecka men också för att man ska se att det är en ny låt). Ny låt alltså. Double Dutch Bus av Frankie Smith är det som bjuds på denna vecka. En låt som släpptes 1981 och är en i den långa raden av 80-tals one hit wonders.

Frankie Smith dock kom till historieböckerna för att vara den första personen att göra "shizzle" slang populärt. Den person som numer mest förknippas med denna typ av slang är Snoop Dogg.

Double Dutch Bus har blivit samplat i bland annat; Missy Elliot - Gossip Folks och Snoop Dogg - What's my name Pt.2. Båda producerad av allas våran Timbaland.

Jag önskar att jag kände gud


Nu kommer säkert ett ganska naivt inlägg så här på nattkvisten. Vet inte direkt vart jag ska börja för att få någon ordning och poäng med det hela, men here we go.

Tillexempel i helgen var en vän till mig otroligt dryg, vi har haft en ganska konstig relation fram och tillbaka. Jag har aldrig sett något mönster på varför vår relation är bra, när den är bra. Eller vad som blivit konstigt när den är dålig. Det är helt olika och det kan hålla på i månader. Just nu är vi tydligen i en nedåtfas vad jag förstår. Jag kan verkligen inte förstå varför och jag blir så jäkla trött av detta grubbel. Jag vill känna någon som vet svaret på allt, som sett alla våra upp och nedgångar och som kan berätta för mig vad som händer just nu. Det finns ingen dödlig person som skulle kunna svara på det här eftersom ingen vet exakt allt som har hänt, förutom jag själv. Och jag fattar ingenting. Jag vill att någon som har suttit där uppe (och sett ner på spektaklet) ska komma ner och ge mig vägledning.

Egentligen borde jag bara skita i det, det är ingen lyckad tidsfördriv liksom. Borde hitta på nått bättre. Det är svårt, mycket svårt då jag är en ängel. Det tycker jag, jag är nog ganska konservativ och gillar inte förändringar. Jag vill allas bästa och beter mig oftast som man ska. Jag tar in folk på livet väldigt snabbt och om de är snälla så kan de bli mina allra bästa. Jag har bara känt Patsy i ett år tillexempel. Det skulle man kanske inte tro, men så är det. Jag är väldigt trogen om jag tycker om någon. Jag tar åt mig väldigt fort för stunden och har lätt för att uttrycka starka ord, men i långa loppet är jag ingen långsint person. Jag har väldigt lätt att förlåta, detta tillsammans med att jag har separationsångest. Det gör mig till ett offer som gång på gång fastnar i samma fällor och ramlar ner i samma gropar.

Hur löser man sånt här beteende? Jag är ju väl medveten om det och har försökt att ändra mig i åratal. Krävs det psykolog eller liknande för att komma över tröskeln till nästa steg? Eller måste jag leva på detta sätt resten av livet? Om jag måste vara med om en skilsmässa i framtiden så kommer jag nog lätt ta livet av mig i så fall. Pågrund av att jag har så svårt att släppa personer som jag tycker om.



Just nu mår jag inte alls bra, jag är skitledsen, men jag hoppas att det bara är denna kväll. Jag har lust att blogga om allt möjligt, men jag har inte orken. Inte gnistan. Jag kommer logga in här lika ofta som förr, men jag kommer nog hoppa över att blogga på ett par dagar. Jag kommer nog blogga i smyg i alla fall och lägga upp dem senare i så fall.

Jag ska jobba både imorgon och på tisdag också. Så det kommer ta kol på mig tror jag. Massor med Halloween prylar som ska upp kan jag tänka mig. Jag känner att det kan vara skönt att fokusera på det ett tag. Göra lite fysiskt arbete och få tankarna på annat.

Sist vill jag bara säga att jag söker inte ofta efter tröst på bloggen. Men nu gör jag faktiskt det :P Eller ni behöver inte tycka synd om mig, men ni kan gärna komma med ideér som kan hjälpa mig över tröskeln.

Sanna Brådings blogg



Visst gillar jag Sanna ändå. Jag tycker hon är hur cool som helst. Har alltid vart en förebild för att man ska våga klä sig och sticka ut på alla möjliga sätt. Förebild definitivt. Sedan att hon har knarkat skiter jag fullständigt i, varför ska jag engagera mig i det? Jag kan räkna upp personer på fingrar och tår i min umgänges krets som har knarkat. Den är skitsynd, men det är inget jag kan göra åt. Det enda jag vet är att jag är tillräckigt tuff för inte falla för grupptrycket. Därför kan Sanna vara en förebild för mig, hon påverkar mig inte på det sättet.

I vilket fall har hon börjat blogga, jag har vart för trött för att läsa igenom allt. Men det jag läst låter lovande, dock finns där ej så mycket bilder. Men det repar nog upp sig. Jag vill se massa snygga clothes!!



Shit vilket bisarrt dygn


Det blev precis som jag ville ha det igår. Sådär lite galet så man skämms lite dagen efter, man minns inte allt heller och igår var jag allmänt ofokuserad. Pinsamma saker som skedde var tillexempel att jag gillade att visa mina Backyard Babies trosor under min kjol för Matilda och hennes kompisar hela tiden. Jag sprang runt och sa till varenda kotte som jag känner och påstod att Gåsen är nya Crazy Nights. Att det kommer bli lika hype. Och sen trekangthånglade jag med Love och Daniel, det var väl lite väl onödigt kanske. Men men, jag bjuuuuder på den liksom.

Annars då, det var kul att hänga med Patsy och Katta igen. Utanför hemmen liksom. Oh åh vad jag sprang fram och tillbaka tyckte jag. Borde vart mer med dem tycker jag. Ho Chi Minh var lika bra som alltid, trots att Andy är kvar i USA. Saknar ju hans röj, men annars var allt som vanligt.

Vi drog som sagt vidare till Gåsen och där blev jag strypt... nästan. Nej, inte direkt men ledsen som fan blev jag. Jag såg att en tjej typ la sig på marken och hennes killkompis hjälpte henne upp. Jag gick fram för att se hur det var med henne, det verkade vara ett typiskt fall av drogning i drinken. (Vilket jag misstänker att jag råkat ut för en gång, och då vill man ju hjälpa andra som blir drabbade också.) Så jag gick fram, och så här löd dialogen:

Jag: Hej! Hur mår du? Gick det bra?
Hon: Jag mår inte så bra
Jag: Åh jag vet hur det känns, kan jag göra nått?
Hon: Nej du förstår inte
Jag: (lite full och pratglad) Jo men jag förstår, det blir helt immigt för ögonen och man har svårt att fokusera
Hon: Nej men du vet inte hur det känns
Jag: Jodå, men blir helt darrig i kroppen och benen känns helt avdomnade
Hon: (sätter handen mot min strupe och knuffar iväg mig medan hon vrålar) Vet du hur det känns att bli påsatt av sin farsa?

Vad ska man svara på det liksom. Jag backade och satte upp händerna och som "ta det lugnt".. Samtidigt som jag upprepade "Oh förlåt, det var inte meningen, jag ville bara hjälpa till. Förlåt, förlåt, förlåt.".. Började förståss asböla direkt efter, stackars brud asså. Jag tycker inte om den där känslan man får när man är helt maktlös. Fan va Love är bra alltså, som stod och tröstade mig och fick mig på bättre tankar, han är bäst.

Efter det så missar jag såklart sista bussen hem eftersom Gåsen ligger så jävla långt från tunnelbanan haha! Hamnade i Huvusta hemma hos Matilda. Vi var hemma 5:30!!! Hur fan gick det till? Vi fick vänta i 100 år på tunnelbanan och det är då man är glad att man är hemma kl 4 när man bor på Värmdö.

Vi träffa Jocke aka Jack Sparrow på vägen hem, jag fick 35 kronor av selekta automaten i växel och så sa jag vid upprepade tillfällen att blåa linjen var blatte linjen. Vad fick jag det ifrån? Det var ju inte ens kul, jag har sån jävla tråkig humor och det är mest påtagligt på fyllan. Varför vill jag såra folk? Det är ju en helt onödigt grej att slänga ut sig. Det är som en gång i Södertälje när några killar kommenterade någonting hos mig. Då jag utbrister "Men ni då misslyckade jävla södertäljepack" (eller nått i den stilen). Då höll jag nästan på att bli nedslagen eller nått om inte en schysst polare hade hållt i sin kompis.

Jag vaknade tidigt och åkte till min lillasysters öppethus, kände mig fett duktig som pallrade mig upp kl 9 efter 3 timmar sömn. Men jag var nog fortfarande rätt dragen. Väl vid syrrans skola så sitter vi och fikar med grannen när hon vänder sig motmig och frågar "Jaha så vilken klass går du i då?". Va hon också full eller? Om Linnea går i nian skulle jag gå i åttan då eller? Jag är för fan 20. Jag tog studenten för 18 månader sedan. Jag vart så paff så jag brydde mig inte ens om att svara. Mamma sa "Nej hon har precis kommit hit från krogen". Skit roligt svar faktiskt med tanke på att jag borde ha luktat, samtidigt som jag hade kullruffsfrilla och utsmetat smink.

Men tror ni inte att när vi träffar Linneas lärare så frågar hon mig om jag är Linneas lillasyster? Då vart jag nästan lite ledsen. Ser jag ut som om jag är 12 år gamal eller? Orka vara 12. Jag har aldrig aldrig aldrig någonsin blivit felbedömd på åldern förut, och så händer det två gånger på samma dag :S



Still Representin, snygg-katta är vårt största fan!



Patsy spänner ut magen och utbrister: Är det någon som vill se en discokula??



Helt okej bild för att vara fotad med min mobil, dvs skärpa och grejer. Otroligt.
Sedaan att jag och Joel ärsnygga som få gör ju inte saken värre. Helvete vilken frilla jag fick till då...



Jag försökte mig på en salgs outfit fotning.
Snygg tattoo eller??

Kortärmad bikerjacka - Gina Tricot
Rosa magtröja med Mixtaped klistermärke - Gina Tricot
Klänning - Gina Tricot
Mönster strumpbyxor - H&M för 4 år sen
Svarta armband - H&M
Gularmband - Glitter (present från Patsy ^^)



Så här såg jag ut när jag kom hem idag. Med klistermärket kvar och allt = Jääävligt bra kvalle. Hm, jag tycker jag är helt gorgeous fortfarande och fattar inte alls hur jag kunde få nobben igår. Jag är ju oemotsåndligt. Fast jag är väl bara lite självkåt och det finns ju inget bättre. Jag älskar när jag älskar mig själv.

Gissa vad jag gör nu?




Hon är fin, Josefin.

Man är inte full förrän man ligger på golvet och måste hålla i sig


Ikväll blir det party delux på Debaser Slussen
Jag är mäktigt nöjd med mina klädsel så jag hoppas jag har några homies med schysst kamera


Jädra skit också


Tror ni inte att, bara för att jag egentligen inte bryr mig om jackor. Och när jag precis köpt en ny vinterjacka på två år. Så går jag och ångrar mig? När jag köper jackor så sällan så är det ju viktigt viktigt viktigt att det verkligen blir rätt. Nu vill jag hellre ha en från Ellos här nedan. Den är liksom en blandning mellan dem jag tidigare tvekat mellan. Skiiiiiiiiiiiiiiiit
Nu får jag gråta tills söms igen, över kläder. Tack Fian!!!

Jag vill såklart att ni säger att den är jätteful!!



Jag är snart ett vitt lik


Som sagt, jag lär ha fått körtelfeber alltså. Jag måste meddela den skabbiga nyheten att min hals smakar ruttet kött. Sådär det kan lukta i kylskåpet om man har glömt att rensa det på ett tag. Så smakar det i min svalg. Vidrigt.

Kan ju passa på att småprata lite. Mötet idag gick galant tycker jag, har en hel del mail att skicka men jag är helt matt just nu. Sedan har vi ju fått prover på våra klistermärken idag och de ser fantastiska ut så Papi kommer nog hem med resten imorgon.

Annars har jag inte så mycket nytt att säga. Mitt huvud är som en hänggunga av bomull typ, orkar inte tänka eller fokusera.

Hjälp :(

I'm in love with kitsch kitsch 80's barbie boombox necklace










Perfekta slappjeansen


Typ, sexxy leggz??
Jag är helt och hållet vigd åt stuprörsjeansen. Slimmat som attans ska det vara. Men när man snubblar förbi dessa läckerheter till byxben så blir man ju lite sugen att skaffa ett par slappare...


I got som' stikkas


Visst är vår logga grymt snygg?

Tightish


Livin' in the 80's på Japanska! Haha!


Klicka på bilden för att se större

2 Oktober




Snygg inför möte? Syns inte så mycket för denna UNDERBARA sol!!

Okej, känner mig lite sen, måste vara på mötet 13:30 men vi tänkte peppa oss hemma hos Bella en stund. Men eftersom andra personer har ett arbete, ex. Patsy så behövde ja göra henne en tjänst innan jag åkte in till stan. Det är nämligen så att Luger har släppt ytterligare biljetter till alla Hellacopters Stockholms spelningar. De skulle släppas 10:00 idag men släpptes för några minuter sen..

Så passa på nu alla som inte fick tag i några!!

Kompis det går bra nu 2



Jag har nog gått på någon sorts körtelfeber eller så. Jag har vart helt kraflös idag, har inte ens orkat blogga så värst, vilket är ett riktigt uselt tecken. Jag lagade massa god wannabe tacos men spydde nästan upp allt efter jag ätit. Har konstant ont i halsen och i alla kroppens muskler. Orkade inte ens diska, vilket kändes ganska slappt. Det enda jag gjort idag är att ligga och kolla på Mumindalen i typ 6 timmar i sträck. Undrar om jag snackar finlandssvenska nu?

Vad agendan av dagen egentligen visade var: städa rum och sedan åka in och möta upp Bella. Vi skulle ha åkt till Stadsbiblioteket och kollat om det kommit upp några nya bidrag/stipendier att söka. Inte nog med att jag är sjuk, jag känner mig som en rutten kompis.

Imorgon ska vi på möte med Coca Cola, H&M och Sickla också. Jag borde verkligen sova nu och jag är så jäkla nervös för att jag är så sjuk. Inte nådigt alltså. Hoppas jag mår bättre när jag vaknar.

Vad rubriken syftar på dock är att hela världen har vänt sig till min fördel känns det som. För någon vecka sen var jag nere på botten och nu känns det riktigt bra igen. Jag känner mig fortfarande ganska otillräcklig för att jag aldrig tar tag i saker. Men jag har hört av en massa gamla kompisar och jag känner mig mycket älskad. Jag har på sätt och vis fått mitt jobb tillbaka, har blivit slags befodrad tycker jag nästan att jag kan kalla det. Jag får ta hand om 3 egna leverantörer vilket känns vuxet. Jag kommer vara så petig som jag bara kan.

Sedan verkar som sagt ekonomin till företaget ordna upp sig inom kort. Och det enda jag gör när jag sitter och åker buss nu för tiden är att planera release fest i mitt huvud. Självklart kommer alla mina bloggstammisar på VIP-listan och det har jag sagt förr. Får se om festen blir nu eller i sommar, det kvittar. Hellre en bättre senare än en halvschaskig nu. Bella och jag lägger ju ner kraften på annat håll än sålänge.

Tillexempel på alla möten vi går på nu, försöker sälja annonsplatser liksom. Dessutom fick jag mail idag om att vi är noterade att få träffa Cyndi Lauper när hon kommer. Eftersom hennes biljetter inte sålt slut än så kan ju andra tidningar inte vara så intresserade så vi får säkert intervjutid. Jag älskar att intervjua, det fan livet. Att jag inte är världsbäst att få ner allt som en vettig artikel i slutändan är en annan femma.

Så, det finns nog en hel del andra grejer att glädjas åt. Både mor och far byter förhoppningsvis jobb denna månad. För pappas del är det inte klart än, men om han gör det så är det första gången sedan jag föddes typ. Nej men han har alltid, så länge jag kan minnas jobbat där han jobbar nu. Så det kan vara najs.

Det enda som saknas i min gör mig lycklig lista är väl en hjärtevän. Men just nu känns det helt helt helt okej att inte ha det. Jag är i stadiet då man går från olyckligt kär, till att faktiskt titta sig runt och kunna tänka sig annat. Just det stadiet är ganska skönt, när man inte är dragen till någon. Sen får vi ju se hur det blir när vi träffas igen, det händer ju gång på gång att jag faller tillbaka. Men det har varit 12 gånger för mycket nu, så hjärtat börjat fatta det som hjärnan fattade för redan 2 år sedan. Grattis Fian.

Hah är det ett skämt eller?



Linda Pritchard
åkte ur idol, så nu tänker jag sluta titta på det. Helt och hållet. Någon tråkig svagsångs kvinna kommer väl vinna, eller lilla överenergiska Johan. Minus för idol 2008. Det enda som var bra var Annas första uppträdande och den nya Juryn. Men det räcker inte, alla är sämre än mina förväntingar. Så jäkla tråkiga låtar alla väljer.

Lullie Vintage



Nu när Nasty Gal Vintage har slutat med sina auktioner på Ebay så har Lullie Vintage tagit över rollen med mest inspirerande bilder i mina ögon. Det handlar inte bara om plaggen, ljussättningen och bruden har stor roll när jag köper kläder eller visar här i bloggen (:









I'm your present tribute - Dresses













Tidigare tribute:
Hair combs
Earrings

Britney Spears - Energiknippet




När jag var i London så köpte jag en tidning som fått äran att få intervjua Britney Spears för första gången på två år. En väldigt vinklad artikel som fick henne att framstå som perfekta mamman osv. Inget mig emot, jag förstår ju henne, all den onödiga kritik hon har fått utsättas för. Klart att man köper in en intervju typ. Men jag älskar Britney och kommer alltid göra det. Dock gillar jag inte hennes nya låt Womanizer, men självklart kommer den växa på mig och jag kommer vara stucked. Hennes nya album verkar lovande och hon lär ju komma hit snart.

I klippet ovan är hon som en sprudlande energiknippe, så himla proffisionell. Glad, ödmjuk, sånt gillar vi. Tänka sig att hon för 1,5 år sedan hade hon den största krisen i sitt liv och var typ helt förstörd. Ändå släppte hon förra året albumet Blackout som är det bästa jag hört i popväg. På så få månader har hon återhämtat sig så otroligt mycket. Jag blir helt lycklig inombords.

Snacka om att jag och Bella lär ju stå längst fram på konserten som vi brukar. Ingen ska komma före oss. Inte ens Amir.
RSS 2.0