Fians Julkalender '07 Del 4 - Julklappstips


image605

Är du just nu under desperation för att hitta presenter till den där bästisen som har allt? Eller din svärfar som du inte vill ge nått olämpligt till? Eller kanske en syssling som du inte känner så bra?

Då ska du gå in på sidor som Perpetual Kid (Det är som Mique fast 1000 gånger bättre). Där finns prylar som mänskligheten inte visste att de inte klarade sig utan. Deras affärsidé är att bringa tillbaka barnet i dig, hemma, på jobbet, på fest och liknande.

Vad sägs om att ge bort freds tattueringar? En stationär telefon till mobilen eller en bananmobil? Får det lov vara en Shit List eller en Kill Time Book? För den skrivstressade, och den tidsstressade.

Själv skulle jag helst ha deras goda parfymer. Jag har redan Play-Doh och den luktar ljuvligt.

Älskade du Pez, Cherrios, Monopol, Lego eller Barbie när du var liten? Kanske dessa halsband skulle passa dig. Eller din vän.

Varför inte pryda jul eller nyårsfesten. Perpetual kid har många Drink Wear till allas glas så man lätt hittar sin egna för påfyllning. Den som inte dricker vin eller champange kanske vill hålla reda på sin ölflaska. Eller vad sägs om shotglas av is eller polkagris?

Eftersom jag gillar de som uppskattar min blogg så kommer Julkalendern även ge er mer än bara god läsning. Den 24 December kommer jag lotta ut 5 smycken designade av mig, för den som kommenterar i valfritt inlägg genom hela kalendern. Jag gillar inte att kalla det tävling, utan bara en bonus!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0