11 Mars


Jag är ledsen, men jag vet inte vad det är för fel på mig. Gårdagen såg ut så här; Gick upp kl 13, kollade på paprika - en japansk film, kollade runt lite på internet, åt en macka, drog runt lite med damsugaren, tvättade mina jeans.. Asså jag gjorde tamefan ingenting. Helt värdelös dag. Det känns som om denna dag kommer bli exakt likadan. Hur bär man sig åt för att bli peppad??
Kommentarer
Grete

Såna dagar brukar jag plocka fram kläder som inte passar eller behöver lagas eller fixas till, sätta mig vid symaskinen och bara köra igång :) Klipper, syr, klipper upp, syr om... Ja du fattar! Skitkul att hålla på. Och även om man egentligen inte får till nåt vettigt, så har man i alla fall låtit tiden gå...

2008-03-11 @ 13:59:00
URL: http://grete.tjejsajten.se
Fian

Problemet är att jag har en massa grejer jag måste ta tag i.. Företagstjossan och framförallt städa mitt rum, snart får det där rent hus-programmet komma hit asså, så skabbigt är det.. Men jag fick lite fart nu så golvet är så gott som torkat och klart..

Jag älskar dock när man har en hel dag oplanerad och bara kan sitta och pyssla. Det trissta är att mammas symaskin har varit trasig i 2 år nu och varken hon eller jag orkar ta tag i att lämna in den på service :(

2008-03-11 @ 14:14:40
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se
C.

musik, musik, musik. Sätt på lite peppmusik, släpp ut håret och ställ dig och sjung med i en träslev eller dylikt. Eventuellt spring ut en tur med lite bra musik i lurarna? ;)

Btw, vad tycker du om mina T-shirt? ;)
http://323489.spreadshirt.net/-/-/Shop/

2008-03-11 @ 16:09:38
URL: http://christie.blogg.se
Elin

Hej! Jag undrar om du skulle kunna fixa utseendet på min blogg? Vore jättesnällt eftersom jag inte alls vet hur man gör. Mejla mig :)
[email protected]
Elin.

2008-03-11 @ 17:22:04
URL: http://elinlundinn.blogg.se
Fian

C. Sjukt proffig shop, men t-shirtarna var nog inget för mig (:

Elin: Jag gör tyvärr inga bloggdesigner. Lycka till :*

2008-03-15 @ 03:52:26
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0