13 Mars


Oh my god, det är redan i mitten på Mars. Jag klarar inte av detta, tiden går supersnabbt! Jag skulle göra massor med viktiga saker idag men istället sov jag hos Bella och vi degade hela dagen. Nu ska jag jobba tre dar i rad så jag kommer inte kunna få nått gjort typ. Blä.

För att förklara vad som hände igår då. Efter jobbet åkte man ju in till Globen och kollade lite, det fanns bara en biljett kvar så vi skippade det. Åkte istället till Gamla stan och satt och chillade i en källare där. Åkte hem med 2:20 bussen. Och jag kan väl säga att jag var så tankad att jag behövde sova hos Bella för att jag inte vågade riskera att köra moppen från busshållsplatsen. Har väl i och för sig inte stoppart mig förr, men igår så kände jag att nej, jag pallar inte. Så jag sov hos Bella och vi vaknade vid 11 (fett tidigt) med såsade som sagt hela dagen. Gick ner till Matnära och shoppade Cola och chips. Kollade på TV4 nyheter. Sedan åkte jag hem och nu sitter jag här.

Jag hade skitfina kläder igår, tycker jag själv då. Hoppas Bella har några fina kort. Ni får se dom sen då..

Vill bara säga det att, ni kanske har märkt att jag skriver mindre nu, och det är väl mest för att jag inte har tid att sitta här lika mycket som förr. Har mer att uträtta så att säga, sedan är det för att jag är nere i någon slags deppig period just nu. Jag vet inte egentliga anledningen för mitt liv flyter på som aldrig förr. Men det är väl stress antar jag. Jag har inga andra bekymmer liksom. Stress stress stress och jag vill ju inte smitta av mig på er underbara läsare. Så jag tänker inte tjata om stress här nå mer. Men bara så ni vet.

Dessutom så vill jag ju mer än gärna kunna svara på alla era kommentarer, men jag har insett att jag inte har tid med det. Så från och med nu så svarar jag bara på de jag har tid/lust med. Men jag läser fortfarande alla såklart.
Kommentarer
Sassy

Usch, jobbigt med stree och krav och skit...Ta hand om dig!

2008-03-14 @ 10:21:16
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Fian

Tack för ditt eviga stöd (:

2008-03-14 @ 12:34:15
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se
HKH Hertiginnan Anne af Uppsala

Om du nu inte känner avund varför pratar du om det?

2008-03-14 @ 14:13:20
URL: http://veckomagasinet.se
HKH Hertiginnan Anne af Uppsala

jag har mer än 7000 per vecka men jag orkar inte skryta därför struntar jag i att uppdaterra. Det är inte bloggen som är mitt liv liksom utan det är själva lyxlivet omkring som jag lever för

2008-03-14 @ 14:59:27
URL: http://veckomagasinet.se
Lina

Hejsan! Hur kom du igång med tailsweep? Vart klistrar man in scriptet? :)

2008-03-14 @ 15:26:35
URL: http://fraaans.blogg.se
HKH Hertiginnan Anne af Uppsala

jag har mer än 7000 per vecka men jag orkar inte skryta därför struntar jag i att uppdaterra. Det är inte bloggen som är mitt liv liksom utan det är själva lyxlivet omkring som jag lever för

2008-03-14 @ 15:45:29
URL: http://veckomagasinet.se
Sassy

Äh, nåt stöd vet jag inte om jag är. Men jag gillar din blogg och du verkar vara en bra tjej som dessutom har en tuff stil!

2008-03-14 @ 15:57:45
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Fian

Anne: Va snackar du om? Är du 32 eller 12? Jag har inte sagt att din blogg är ditt liv. Du kan ju inte ta en riktig diskussion, vad är ditt problem? Du kan knappast vara den mest inflytesrika kvinnan i Uppsala eller vad du jiddrar om, när du inte kan kommunicera som en vuxen.

Lina: Man kan klistra in det vart man vill, men jag har lagt in det precis under länkar. Hittade du mig via Tailsweep eller? :P Jag ville ha en karta över mina besökare, därför kom jag igång med det, men jag är inte någon som har reklam på min sida åt dem. Utan jag är bara där för statistiken. Man kan registrera sig på deras hemsida.

Sassy: Du ska bara veta vad lite som kan göra min dag. (: Jag gillar din blogg med

2008-03-15 @ 03:10:34
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0