Love at first sight


Jag ska släpa hem två såna här på Torsdag!H&M Fashion Against Aids.

Jag har spontant fått träffa Lady GagaSkriver mer imorgon, jag är helt slut. Jag vet inte vad jag ska känna eller tro, min första instingt var att gråta, så gråtandes stegrade jag in i Lady Gagas gigantiska svarta bil. Jag har inte skrivit det i bloggen men jag har varit SÅ nedstämd de senaste dagarna för att jag inte sett henne i Globen, eller ens tagit chansen. Presspass hade varit ganska lätt att få, kanske en intervju också, men vi har haft så mycket att göra med webbshoppen så det hade inte vart möjligt. Dessutom innebar mitt nya jobb på Gröna Lund att jag inte var ledig dessa kvällar, det är helt omöjligt att få ledigt där på kort varsel, dessutom så vill jag inte fusk-sjukanmäla mig det första jag gör på nya jobbet. Jag hade lätt gjort det om jag hade en biljett, men nu hade jag varken pengar eller biljett så ja... Detta passade mig finfint, jag grät som sagt massor. Jag ringde min kära Natali Fikas efter så ni kan läsa mer på hennes blogg.

Glöm inte Mixtapeds veckans vara:25% på samtliga av våra mest populära solglasögon, Asymmetric Zebra! Inget maxantal per beställning, ingen kod behövs rabatten dras av i kassan. Gäller bara 13 timmar till så skynda skynda skynda ;)

Gilla oss på Facebook för att få Veckans Vara uppdaterat varje vecka!

Lack of posts I know :(Jag är jätteskabbig idag så detta är det ända ni får se, Jag har även passat på att redigerat bilden lite i PhotoDJ i min SonyEricsson w995, en fantastisk telefon!


Jag ber om ursäkt återigen för den dåliga uppdateringen, det är mycket på nya jobbet nu. Ikväll är jag på en spontankväll på Debaser Medis. Det är säsongsavslutning av vår homeboy MRTN Stockholm Beats klubb LOFTET, tyvärr behövde Fake Blood ställa in! Mer fucking jävla bloggande utlovas i veckan... Ha en awesome helg!
RSS 2.0