Gott nytt år på er!


 

Ikväll är jag lite rädd, jag är alltid lite rädd när saker och ting inte är planerat in i minsta detalj, speciellt när det gäller kvällar då jag ska vara full... Jag mste ha det strukturerat annars glömmer jag bort tiden eller flippar. Just denna kväll är jag också helt ensam. Jag ska till Berns, resten av Mixtaped Crew ska till Müncenbryggeriet. Dessutom för att spä på det hela lite så ska jag ha på mig paljettleggisarna från Asos, (de får absolut inte gå sönder då dör jag). Och mina nya sylvassa killerheels. Vad jag ska ha på överkroppen, i ansiktet eller i öronen har jag inte alls bestämt och jag har nu 30 min på mig att hoppa i alla kläder.. Never gonna happen liksom. Haha jag bloggar hellre i stället!

 

Jo ja, eftersom jag ska vara ensam där (lär ju minga x1000) hänga på långt ifrån bekanta människor som en pinsam igel. Men eftersom det just kommer bli så, så läääär jag göra mig wasted bortom detta decennie liksom. Och det fr givetvis inte heller hända. Men jag får inte ha tråkigt heller, åhhh dessa måsten. Hoppas ni får en fin nyår i alla fall ;)

26 December



Jag behöver varken läppförstoring eller ögonfransförlägning, som en viss annan ;)

Förlåt för den brutala tystheten. Men jag tog lite jul-ledigt. Blir ingen märkvärdig post detta heller, vill bara säga att jag lever.. Jag var inte ut och svira igår, vilket var skönt men lite deprimerande. Imorse krigade jag på Elgiganten och köpte mig en platt-TV för 4000, min första TV någonsin, känns så himla wierd. Nu hoppas jag bara på den där lägenheten som fan. Jag Isis och teven <3...Ikväll ska jag bli full, även fast Systembolaget är stängt!

Godmorgon världen


Jag har drömt mardrömmar hela natten typ, oroligt har jag sovit i alla fall, så nu är jag jättetrött. På morgonen såg jag en kommentar från Millis, tyvärr hade hon ingen mailadress så jag tänkte svara i ett inlägg istället.

Kommentaren:
"Vilket område är det som du anser vara "finare" med hyresrätter i? :S"

Det är så typiskt att kommentarer som man får tvångskänslor att svara på, inte har några som helst kontaktuppgifter, man vill ju kunna förklara sig om läsare uppfattat mig annorlunda än vad jag vill, för det var inte meningen att lta snorkig. Man kan ju vara anonym i alla fall, skapa en hotmail du har till de kommentarer du inte kan st för. Nu vet jag ju inte om Millis kan stå för detta eller inte, men det spelar ingen roll, här är mitt svar:

Jag har bott på Värmdö hela mitt liv, jag har bott i lägenhet i lugnet, radhus i Ösbydalen och nu sedan 15 år tillbaka bor jag i en villa i Mörtnäs. En av Värmdös mest fina områden, för Värmdö kan ha fler fina områden eller hur? När vi flyttade hit så var vi ensamma, alla grannar var säsongsboende. Så jag är verkligen ingen snobb eller bitch för att jag vill flytta till ett fint ställe när jag flyttar hemifrån. Mitt uttalande baserar på fakta. Hästhagen är enligt Värmdöbostäder en av de svåraste områdena att få en hyresrätt på. Dessutom hade jag inte tänkt flytta till något annat än en hyresrätt som första boende. Men självklart finns det många fina områden, men det finns också riktiga -ursäkta mig- skitställen. En av dem har min allra bästa kompis bott i, och hennes lägenhet brann ner för att ett fyllo rökte i sängen kl 12 på förmiddagen. Det är inte ett område jag vill bo i, därför har jag väntat extra i över 1,5 år för att få chansen att flytta in i ett "finare" område. Ett ord som dessutom är subjektivt, det är min åsikt. Men jag hoppas du förstår mer vad jag menar nu.


Det går inte att förklara bättre, men branden har en stor faktor, men även att jag faktiskt enkelt vill ha närmare till bussförbindelse och snt eftersom jag nu i villaomrdet måste gå i 10 min till bussen. Nu ska vi ut och jaga en julgran!

22 December



Jag känner för att skriva en rad innan jag somnar, eller två, eller tre, eller hundra. En väldigt underlig dag har det varit idag och minnesvärd på många sett, dels har jag lyckats hålla mitt rum i toppform i ett dygn, oh ja, väldigt ovanligt för att vara mig och jag är mäkta stolt. Min hemlighet var att inte alls vistas i det. Hmm. Haha.

Men andra viktiga saker har hänt, jag har bland annat vart på visning av en hyresrätt som jag står femma på. En av de finare områdena på Värmdö. En vindsvåning med hela våningen för sig själv och långt från resten av grannarna. Med mysigt tak, stort rum, lagomt kök, fransk balkong. Ja, massor med helt underbart. Endast 2760 i månaden också, vill ha, villa ha, helt lagom för mig och min katt. Killen som bodde där nu sa att jag var den med lägst köplats som vart och kollat och det är bara 5 dagar kvar innan man måste säga ja. Värsta lagom stort för mig och min katt, och min LCD TV hähä. Tänk om jag har sån tur att jag kan få perfekta lägenheten, den perfekta utbildningen och den perfekta garderoben.. Saknas bara en perfekt man haha, nej skämt, dumt skämt.

Andra saker som hänt idag är att Patsy har hört av sig från ingenstans. Har inte sagt så mycket om henne i bloggen men hon har helt enkelt bara försvunnit och ni som läser här ofta kanske har märkt det. Hon har i alla fall flyttat till Göteborg utan att säga någonting, jag vart jätteledsen över det, men känner att det är mitt sista problem nu faktiskt. Dock sa hon ett par bra saker till mig idag som fick mig verkligen att sakna terapi-patsy, hon är ju la underbar.

Dessutom har jag lärt mig steka pannbiffar, de kryper tydligen ihop som små bollar, jag som vill ha platta pannbiffar!!! Går inte det?.. Vi har den 22a December ingen julgran hemma än heller, vad är det för fiasko? Vi körde runt som dårar över hela Värmdö men det finns inte en enda decent gran kvar. Alla är för vida och samtidigt fattiga på grenar, men det är väl kanske bara bra för mig för då kan vi ta fram min rosa plastgran. ^^

Idag var också dagen D, Natali, min kära Natali (jag kanske inte får skriva detta man det gör jag i alla fall hähä) avslöjade sina framtidsplaner för mig idag och jag dog lite inuti. Hon babblar alltid om vad hon ska göra hit och göra dit. Men denna gången kändes det på riktigt, denna gången kändes precis som när hon flyttade till Malmö. Men samtidigt blir jag så himla pirrig och lycklig inombords för jag vet att det är en hell of a good plan. Jag hade hoppats att jag kunde rymma med, men jag är Stuck in Stockholm. Har ju företaget att tänka på sedan två år tillbaka. Himla tröttsamt ibland, jag skulle vilja sticka iväg någonstans och jobba i ett par månader eller bara leva. Natalis plan är iaf att flytta utomlands, jag vågar inte avslöja vart men det är en stad som jag länge har velat åka till. Och tänk om hon kunde bo där så kan jag komma och hälsa på, underbart! Jag får leva mina crazy drömmar genom henne, för Natali är en person som jag aldrig kommer bli bittert avundsjuk på, hon ger så mycket till alla hela tiden i form av energi och positivitet. Och genom att följa hennes liv så känns det nästan som om det är jag som lever det livet, så det är helt omöjligt att vara avundsjuk, man är typ bara sjukt nöjd och glad för hennes skull. Just nu är jag sjukt glad för hennes skull om hon sticker, även fast jag kommer lida massor. Tur att Skype finns.

Oj! Jag har suttit här och skrivit i en timme, jag som just tänkte skryta om att jag går och lägger mig tidigt även ikväll. Haha, vad dumt! Jaja, gonatt på er alla nattugglor!

Rock & Republic Ad Campaign Fall/Winter 2009/2010




Rock & Republic är inte ett märke jag har koll på direkt, men när jag såg denna kreation på Kristen Stewart så vart jag helt förälskad. Jag har alltid älskat nitar, sedan min punktid. Men jag är en lycklig människa nu när jag låter andras fantasi överträffa min egen, jag hade aldrig kunnat komma på tanken att göra en klänning av nitar sådär, så därför älskar jag nitmodet nu. I början vart jag lite irriterad då jag tyckte det var töntigt när småtjejer sprang runt med skinnjackor och nitbälten som en annan mini-punkare. Men nu har modet gått från nitbälten och nitarmband till nått mer kreativt, det är då jag kan acceptera en trend. Och kreativiteten har spritt sig runt om i Sverige då var och varannan människa leker med nitar och kedjor hemma, det är ju helt sjukt, nästan en folkrörelse. Har ungdomarna någonsin pysslat så mycket hemma som de gör nu? Man måste ju älska dagens mode. Mer om det i ett annat inlägg... Jag vet tyvärr inte vart man kan köpa klänningen eller vad den kostar, men jag vet att den heter ROMA.

Måste bara flika in att jag gillar inte urringningen på klänningen och lite andra detaljer som jag skulle gjort annorlunda, men tanken var ball, och som allt annat man inte har råd att köpa/som är utsålt så lagrar jag idén i huvudet tills framtida pyssel. MEN denna klänning, även om man gör den själv kommer kosta multum, eftersom dessa nitar kostar mellan 3-5 kr styck! Jag har kollat upp, och tydligen är det till och med uppåt 10-15 kr st :S... Jaja, här nedan kommer bilder på Rock & Republics underbara kampanj för höstens kollektion. Klicka på bilderna för att se bilderna större.



















Helgen i bilder


Det har vart en sjuk helg. En sjukt sjuk, sjuk, sjuk helg både positiv men även brutalt negativ. I torsdags var jag med Joella på Lilla Hotellbaren i Scandic vid Medis.. Det var askul, förutom att jag slösade pengar på en massa drinkar.. inte liksom att jag slösade, jag verkligen slösade.. Jag behövde liksom inte bli mer full, jag var aspackad när jag kom hem, frös inte alls i snöstormen.. Började dona i mitt rum när jag egentligen bara skulle sova, sedan när jag vaknar s är jag fortfarande full typ. Det sämsta var ju att två av drinkarna var baserade på Tequila vilket jag inte druckit på två år typ, jag blir helt wild and crazy med Tequila så det säger ju en del.

På Fredagsmorgonen är jag som sagt full fast bakis också. Bakfyllan from hell, det kändes verkligen som det värsta jag känt tror jag. Men det kan ha med att göra att jag skulle upp och göra viktiga saker under dagen som får baksmällan att kännas sämre. I alla fall så åkte jag och Bella in till stan och donade för vår Glögg get-together i Lokalen. Den vart hur lyckad som helst, massa trevligt folk kom och otippat i slutet så satt jag och Bella där ensamma omringade av män, haha! Vår örhängesmaffia aka fan club crew, AOD klicket, you name it.. Jag brukar kalla dem my bitches, de brukar ju stanna hela kvällen men inte denna kväll. Jag drar i alla fall tillslut vidare till Sista Gåsen någonsin på Bar 122, i alla fall vad vi vet. Det sög, var absolut inte mycket folk där, och helt fel folk, vad gjorde alla? Hmm.. Resten av kvällen är historia.

Dagen efter drar jag med morsan ner till Helsingborg i Skåne, det måste vart den mest underbara bakisdagen ever tillbringad med henne i alla fall. Hemma brukar hon ju jaga upp en ur sängen och jaga en med blåslampa hemma för att man ska vara lilla hushållerskan typ haha. Men nu i bilen satt vi med sol i ögonen (solbrillorna på) och frossade skräpmat samt lyssnade på Musikhjälpen. Och åååhh värmeslingor i sätena, underbart. Jag längtar till de sjuka roadtrippen som jag verkligen ska ta mig råd till denna sommar. Måste kirra en man med bil bara.

Så, ja det var min helg i korthet, nedan förljer lite bilder också.

Min storasyster tycker jag ser sur ut :(  Dock så tycker jag att jag ser svullen ut men det är kanske för att jag fortfarande är bakis här typ.


Jag donar lite med Glögg i bakgrunden, Josie ser fierce ut!


Vi har ju en lucka ut till vägen i vår bunker, och med många människor i lokalen så blir det ont om luft så ofta får jag klättra upp och öppna denna lucka. Ibland med high heels haha, detta är inte första gången och notera att jag är nästan 2 meter upp...


Jag har på mig de nya skorna från Shiekh Shoes. Star Wars tisha från H&M och Cheap Monday Jeans med läder röv (folk tror ofta att jag har trosor på mig utanpå haha)


Som sagt svullen fejs, reppar Mixtapedbrills


Dörren i lokalen får några ytterligare avtryck från människor och händelser



Resultatet


Bellish


Grabbarna köpte glajjor







Sedan måste jag bara säga att mitt rum har aldrig vart så välsorterat som nu. Det må ha vart lika fint städat förr men jag har aldrig tidigare känt att allting verkligen fått sin egen plats. Det känns komplett och nu vet jag exakt vart allt ska ligga, tidigare har jag ju bara flyttat runt skiten. Men efter att ha kastat 4 soppsäckar med skit, sålt 2 IKEA kassar på Vintagemarket så har jag äntligen fått plats i mitt eget rum. Det har tagit mig 2 år. Sedan jag flyttade hem från Hökmossen så har mitt rum konstant sett ut som skit, haha det har ni ju sett här i bloggen på bilder och i videor. Men right now, I love it och jag kan ta hit gäster. Jag kan byta om, sminka mig och pimpa mig med mycken mycket snabbare så förvänta er mig på förfester i framtiden. Och varför jag tror att det inte kommer bli bajs igen är för att allt just har sin plats nu, till och med skolådorna för mina 5 nya par får plats!!. Det är en obeskrivligt skön känsla. Juligt och mysigt är det också med 25 tända ljus av olika slag... Kanske ni får se bilder, om ni vill. Men framförallt har jag mer tid och lust att blogga nu....! Fatta vad bra va!

Helt sjukt, det är nog det här jävla rummet som har sänkt mig i skiten den senaste tiden. Eller i och för sig finns det andra anledningar också men endå. Jag har lagt ner mycket tid på att få det som det är nu så.. Jag ska bara hitta en ytterligare hylla, köpa min Platt TV, och sortera massa papper, skolpapper lönespec och sånt, samt gå igenom garderoben en gång till. Men det är sånt som man kan göra när man har lust och det får jag i sinom tid. Eller TVn köper jag nu i veckan, jag är så PEPP!

Haha jag kan vara jävligt seg på att städa i omgångar.. Ibland sätter jag på mig olika läppstift/klär ut mig/gör konstiga frisyrer/provar gamla kläder/pillar på saker jag letat efter och saknat länge/provar nya kläder, outfits jag aldrig använt/allmänt posar i Photo Booth eller posar med Isis, katten min.. Här är lite bilder Enjoy!







2009 - Dödens år


 

Det har nog inte undgått många att även Brittany Murphy nu även har lämnat oss. Redan innan detta susade det runt i min nämsta ring att detta var dödens år. Det största är ju såklart Michael Jackson, och det är konstigt att man påverkas av kändisar. Bara de dör som flugor så är det Dödens år, men om det har dött fler människor totalst sett i år, det har vi inte den blekaste aning om.

 

För min del kommer detta alltid vara dödens år för mig. Min bästa vän dog i Augusti och jag gråter fortfarande nästan varje dag när jag tänker på det. Det sorgligaste var att denna sommaren har vi inte alls umgåtts något, det är första gången sedan vi lärt känna varann. Det var liksom inte meningen, och jag tänkte på han nästan varje dag, och att tvinga sig själv att inte höra av sig till en person man vill höra av sig till är nått av det dummaste jag gjort. Man glider ifrån varann snabbt och man vet aldrig när man kan ses igen. Nu kan jag aldrig träffa honom, och jag har aldrig fått tillfälle att förklara mig. Jag vet ju inte vad han tänkte om mig på slutet, och jag vet att han skulle skratta åt mig om jag förklarade, för egentligen var jag ganska naiv, men nu är det inte alls roligt. Men hela tiden trodde jag att vi skulle hänga på hösten istället. Vi hade absolut inga konstigheter i vår relation, vi har aldrig bråkat, det var liksom inte han eller oss som var problemet. Det var egentligen inget problem som var orsaken. Och det är det som gör det ännu mer värdelöst.

 

Han var den enda jag såg framför mig att vi skulle vara vänner hela livet, och en sån vänskap som jag hoppas att vi hade även ända in i slutet kommer inte många gånger i livet. Det är klyschigt, men han var en av de finaste och snällaste människorna på denna planet. Det går liksom inte att föreställa sig hur mycket man kan sakna en person, jag själv kan inte heller göra det, det är en känsla som är så fruktansvärt svår att förklara. Jag känner mig krossad, ynklig och maktlös nu. Och jag kan verkligen inte föreställa mig hur det känns för hans brorsor och föräldrar. Jag känner inte så mycket när jag kommer på mig själv att han är borta för alltid, det kommer bara en våg över mig och jag måste gråta, det går inte att inte gråta. Därför är 2009 dödens år för mig.

Snabbvisit i Skåne


Hej ni! Just nu sitter jag på motorvägen mot mitt kära Stockholm. Jag har vart på snabbvisit i Skåne för att hämta mormor inför julen. Därför vart det inga updates igår och kommer inte bli idag heller :(

I have sinned, oh I have sinned


För att klargöra innan ni kommenterar:
Ja! Jag har lappen kvar på toppen, jag gillar att gå runt och prova kläderna så jag är säker på att de är bra, innan jag möjligtvis lämnar tillbaka dem. Då är det bra om lappen är kvar ;)
Ja! Jag har bara nagellack på tre fingrar, videon var väldigt spontan så sånt orkar jag inte fixa innan ;)
Nej! Jag är ingen sprutnarkoman, plåstret är från när jag gav Svenska folket 4 dl blod igår

Minns ni för lite mindre än ett år sedan då jag beställde 5 par klackskor på en gång? Visst är det konstigt att jag aldrig visat dem i bloggen eller haft dem på mig under året? Jo, grejen var ju att jag aldrig fick dem. Det vart nå keff i utcheckningen så jag fick gratis frakt (som jag även var förvånad och naivt lycklig över i länkade inlägget ovan). De kontaktade mig och ville ha 26 dollar för frakten. Men jag betalade aldrig det, eller det blev liksom inte av för jag behövde scanna pass och sånt och det är bara asjobbigt. Så jag lät månaderna gå, och i augusti damp det ner 1700 kronor på mitt paypal konto för att de annullerat min order.

Men jag hänger inte läpp över det, det var ju jag som var seg. Så nu har jag beställt dem igen, men har bytt ut två stycken. Jag bytte de guldsvarta mot ett par klassiska svarta, som alla har i Sverige och som fanns på Nelly.se men jag bryr mig inte riktigt, jag vill ha ett par enkla cleana och billiga skor och dessa var sjukt billiga. Fanns ju också på gojane för massa herrans månader sedan... Dom andra skorna jag har bytt ut är de blåa som är hemska, vad tänkte jag med när jag ville ha dem? Till mina fina fina Carvela kopior.

Vill ni beställa så klicka på någon av bilderna, ni kan också använa koden FRIENDS30 så får ni 30% rabatt ;)





Jag är fast på värmdö


SL har ställt in alla bussar till och från värmdö. Det är 2 mil in till stan och det tänker jag verkligen inte gå. Det finns en såkallad resegaranti som går ut på att man tar en taxi och lägger ut pengarna själv sålänge. Men det är inte 100% att man ens får sina pengar i slutändan. Så det är en fråga om ifall jag har lust att lägga ut 600-700 när det är så att jag kanske inte ens får tillbaka dem. SL är så dumma, varför sätter dem inte in "närtrafiken-bussar" med tätare trafik? Det måste dem ju tjäna på. Det jag tänker på mest är att jag ska ta mig till centrum först och handla, och det är genom en skog, och hur går det att gå är på en skala? Det är typ 1 meter snö här känns det som. Kanske bäst att stanna hemma? Trisst.

This is Metriona, It's a beetle, but we like the shape and the name



Förlåt för den konstiga minen, jag orkade inte ta fler kort hehe

Vi håller som sagt på att få fram olika pärlplattekreationer till en kommande kollektion.. Det är ett himla meck med att se vilka former som är möjliga att göra, hur de ska festas vid örat på olika snygga sätt, samt, det som är jobbigast, se vilka färger som passar ihop och inte. Då dem lätt ändrar färgen efter man smält det så att säga, det är jobbigast. Samt att vi nu, efter timtal med meck måste solla bort vissa kreationer, färdigbestämma vilka färgkombinationer vi ska hålla oss till, samt bearbeta upp ett litet lager.. Men det är skönt att ha något konkret att göra om dagarna då det lätt blir att man sitter och gör saker online på en dator, virituellt.. Vilket känns ganska världöst och okreativt ofta.

Förövrigt har vi lyssnat på Musikhjälpen hela dagen, jag kommer bli ledsen i ögat när de ska sluta om 4 dygn.. Appropå nått helt annat så fick jag hipp som happ ge blod idag i allafall, väldigt otippat och oförberett, dels mentalt men dels också tidsmässigt. Efter så stressade jag iväg till bussen och jag var jättenära på att svimma, hela dagen har jag känt mig olustig i hela kroppen :( Men jag avråder INGEN att tveka på att ge blod, det är bara jag som väger på gränsen och inte äter/dricker tillräckligt, det är sån tillfredställelse i kroppen när man vet att man gjort nått bra.

Det var en massa annat jag skulle säga också, oh åh, men jag minns inte just nu :( Jag hatar sånt... Det är så irriterande. Men man kan inte rå för att man är så trött så man knappt kan tänka. Men det är jag i alla fall glad för, har ju vänt dygnet rejält. Så gonatt på er mina hjärtegull så ses vi en annan dag.

16 December


Jag gillar inte stressiga mornar, klocken är 11 och jag ligger fortfarande i sängen. Dåligt. Ska strax hoppa på bussen in till stan, men först ska jag göra en snabbvisit vid blodbussen och lämna blodprov. Jag har hoppat över 2 gånger nu för att jag planerat att göra en tatuering, jag har vart sjuk och sånt som gör att man inte får lämna blod. I alla fall så måste jag verkligen dit idag för, för första gången har jag fått slags SMS av Karolinska sjukhuset där de verkligen ber mig att gå för att det är brist på min blodgrupp. Himla gulligt haha! Men det sorgliga är ju att det dröjer 3 månader tills jag verkligen kan ge blod nu. Hoppas det finns tillräckligt med blod till jultrafiken osv.

Oh ja, senare ska jag och Bella in till vår lagerlokal och packa ordrar, fixa med våra kollektioner, fota och annat skoj. Det kommer nog sluta med att vi sitter med julmusik, doftljus och annat mys och bara snackar skit haha! Underbar dag. Hoppas Shelley kan komma förbi en sväng idag eller imorgon också!

Musikhjälpen




Det finns något jag ser fram emot varje år, och det är Musikhjälpen på P3. Ni vet när det är tre personer instängda i en glasbox i en vecka och samlar ihop pengar till välgörande ändamål på diverse sätt. De har gäster och sånt, ni kan läsa mer här, se det live här. Jag har inte tänkt säga mer än att jag älskar Musikhjälpen, förra året var Kitty min favorit, i år är det Jason aka. Timbuktu.

14 December


Många mysiga mornar nu på sista tiden, jag tar det verkligen lugnt. Jag måste, annars får jag slags psykiska stressexem. Denna morgon har jag legat och lyssnat på Vakna, orkade inte gå upp till soffan, strax har jag ju min egen TV i mitt sovrum, längtar till det alltså. Det är snötäckt mark ute och det snöar lite och det ger ett dovt ljus in i sovrummet, hur mysigt som helst! Snart ska jag gå upp och göra något av denna dagen, men först ska jag se på UPP, äta saffrans gifflar och sourcream & onion chips. Mmmmm.

13 December



Jag är ingen sån bloggerska som brukar ha en massa irrelevanta bilder till inlägget bara för att det ska se snyggt eller intressant nu. Men nu har jag det, för jag tyckte den var fin och jag ser ingen vits med att göra ett eget inlägg kring den. Det är Linday Lohan på bilden om du undrar, det ser ut som en ung ung Depp också men det är der ju självfallet inte.

Jag tänkte säga gonatt nu faktiskt, och där kanske bilden kommer in, den har nått jag inte har, någon att dela natten med, he he he.. Nej, jag mår faktiskt prima ändå. Somnade vid 20 igår, vaknade 7 idag och blev dödstrött vid 21 tiden idag. Har knåpat med vår julkalender denna timmen och nu skall jag äntligen få sussa. Imorgon blir det upp tidigt igen, för att behålla min braiga dygnsrytm som fuckade ur sig där ett tag. Vad jag ska hitta på imorgon, det återstår att se.

Bang Bang, I shot you down





För prick en månad sedan så reste jag med pendeltåget, vilket händer en gång om året kanske. Denna gång skulle jag på fest hos Amelie, och jag hade mitt kulsprutehalsband. Från ingenstans kom det en man och jiddrade med mig om mitt halsband, han malde på i 15-20 minuter och vissa stunder var det verkligen otäckt. Jag satt som en förstelnad docka för att inte provocera för mycket.

Han var mest sur för att jag hade ett vapen på mig, och att jag inte visste vad det betydde. Egentligen har jag inte reflekterat över det så mycket, mer än att jag älskar mitt halsband för att jag tycker det är snyggt. Jag har aldrig tidigare heller fått så många komplimanger som jag alltid får när jag har det på mig, så jag har aldrig tänkt att det kan sända negativa signaler, även fast det är ett vapen, så har jag aldrig tänkt så.

Det är naturligt för mig att tycka vapen är snyggt och uppskatta dem för sin estetik. Sedan, bara för att man väljer att använda plastsmycken i form av en pistol, att tattuera in det på kroppen, eller att måla en fondvägg med en stor jävla handgranat. Bara för att man väljer att göra sånt, är man Pro vapen då? Pro våld och Pro död?

Det tyckte den här mannen och det var det som var så svårt att förklara, och samtidigt försvara sig. Och göra det mot någon man inte känner kändes himla olustigt. Jag har ju gått estetisk bild o form som linje på gymnasiet och för mig är tillexempel dessa smycken av Melody Ehsani konst. Det är en självklarhet för mig att man kan uppskatta vad som helst i världen som vackert, jag tycker tillexempel bilder från koncentrationslägren under andra världskriget kan vara vackra, men inte gillar jag själva grejen. Det är svårt att förklara även här på bloggen. Men skulle ni ta illa upp av tex. Dessa smycken? Varför, varför inte?

Kort och gott en fröjd för ögat, förlåt alla krigsoffer, men för mig är detta konst.



Det är synd att dessa skor från Ehsani's vårkollektion var helt röda i verkligheten också, dessutom har jag fått bekräftat vad jag trodde= Kedjorna borde göra rysligt ont när man ska gå med dem. Annars har de vart ett par drömskor sent att glömma. Nu blir det istället till att memorera designen och fixa sig ett par bättre längre fram i livet.

Tiki, we shall call 'em Tiki Earrings



När man är i lokalen och dricker julcider ensam.. Sådär lite melankolisk, när man har spammat hela telefonboken, när man smsat folk som man inte ens borde. När man tror att man är lite smålullig men det var bara en rap påväg. När man inte har några planer för kvällen, men vill bli full...

Det händer inte ofta men jag kan inte säga att det inte hänt förr. Det är då man tar fram pyssellådan och designar nya örhängen. Vi ska ju göra en liten pärlplatte kollektion i shoppen. Alla gör ju sånt, men vår kommer vara något du inte skådat tidigare. Någonting nytt, någonting fresh, någonting have to have.

Jag har som sagt spammat telefonboken och det kan ju vara störigt, tur att det inte finns nått negativt med att spamma sönder bloggen när man har tråkigt :p

Jag måste bara be om ursäkt ifall bilden ser fucked up ut, jag har lekt lite i Photo DJ i mobilen hehe. Jag ser inte på dem här lilla skärmen ifall det blir konstigt men whtvr... Hoppas ni har en roligare kväll än vad jag har.

Lipstick Lover



Jag har investerat!.. Vart ska jag börja? Jag är så, så jävla nöjd! Det är det perfekta oranga läppstiftet, dyrt var det också, därför kallar jag det en investering. Jag var ju missnöjd med coral läppstiftet från ASOS. Detta nya läppstiftet kallas coral tangerine och kommer från Estée Lauder, (nummer ADL 10, Kicks kallar det C10). 255 kronor kostade det, tur att jag har "personal rabatt" på Kicks haha. I alla fall så är jag supernöjd och det är ett matt heltäckande läppstift som är asdrygt så det räcker längre, vilket gör att man tjänar in lite där. Det luktar och smakar som läppstiften gjorde när man var liten och snodde mammas och mormors läppstift. Kolla in guld ettuit, ser ut som ett läppstift ur sagorna, perfekt. Hur många gånger kan man skriva läppstift i ett och samma blogginlägg? Haha skitkul, jag är besatt.

Lite av garderoben



Dyraste klädesplagget jag har köpt sen jag minns inte när. Jag har sedan i Juli väntat på att denna skall komma på rea, min underbara jeansväst från Gina Tricot. 349 kronor kostar den om du är nyfiken. Lite surt för en väst(!!!) men jag har som sagt trånat i nästan ett halvår. Perfekt till leggings, hög kjol och magtröja/basic tee.

I Wanna Take a Ride on Your Disco Stick


I dagens lucka på Mixtaped Shop Julkalender: Disco Stick på köpet


Bilden är fejk då, det hoppas jag att ni ser, men den är rolig :P
Ni får låna den i era bloggar om ni vill skriva om örhängena.

 

Förlåt för att jag är osminkad

Förlåt för att jag är rätt ful

Förlåt för att jag är gul

Förlåt för att jag sluddrar

Förlåt för att den här videon inte kom upp igår

 

Det var hur längesen som helst som jag gjorde en vblogg, 13 månader rättare sagt, när Mixtaped Magazine släpptes förra året. Sedan dess har jag börjat lite här hemma och försökte göra en bra video men ångrat mig. Denna är inte heller så bra, I'm out of shape, men den behövdes göras för att ni ska se hur dem ser ut, inte så lätt att veta annars.

 

Kan förklara mer vad jag säger i videon: Vi ska ha photoshoot med Shelley med dessa örhängen nästa vecka, så de hinner inte komma upp till försäljning så man hinner beställa innan jul och nyår. Ända sättet att få dessa örhängen inom närmsta framtiden är att beställa någonting - valfritt - från Mixtaped Shop. Om du spanat något tidigare så är det suveränt att beställa idag och få 2 grejer på köpet. Men om du inte spanat något tidigare utan bara egentligen vill ha Disco Stick så kan man beställa nått billigt för 79 så sparar man rejält mycket med pengar. Jag tror inte ens vi tjänar på den dealen hahaha!

Använd kod JULIGEN i utcheckningen på Mixtaped Shop så får ni gratis frakt.

Under my Carvela-ella-ella eh eh eh





Som jag sa tidigare så var det länge, längesedan jag köpte skor. När jag senast köpte skor så köpte jag mina nuvarande favoriter, jag har blivit selektiv och handlar sällan men då handlar jag det jag verkligen vill ha. När jag precis köpt mina förra så blev jag kär i ett par skor från Carvela, ett märke av Kurt Geiger. Jag vet vid detta laget att även dessa skor är perfekta för mig, för jag har inte kunnat sluta tänka på dem och jag missade dem precis i Asos stora utrensning. Nu har jag köpt en kopia men mer om det senare.

I alla fall så har jag köpt nya favoriter från ASOS nu och jag älskar dem innerligt även fast jag inte lärt mig att gå i dem än. Hur kunde man föreställa sig att ynk 3 cm mer än vad jag är van vid i klackhöjd kan göra sån skillnad, 12 cm kan jag springa i och i 15 cm stapplar jag runt som en annan kobent kossa.

Dock är denna gången inget undantag. Precis när jag har köpt ett par skor så måste jag bli kär i ett nytt offer, och det nya offret är även denna gång från Carvela och de liknar faktiskt mina nya älsklingar. Jag vill att dem ska stå tillsammans på hyllan, bredvid varann och se ut som en kärlekspar. Min nya kärlek är de blå kilklackarna under.




Old seasons favourites
Bevisar att det är ett himla häftigt skomärke:



Beställt från Nelly.com


Japp, då har jag gjort det. Beställt från Nelly, min mest hatade webshop of all time. Varje gång jag har beställt från dem så har det strulat, eller alla två gångerna måste jag säga, så har det kommit helt fel grejer. Och så har det vart problem att retunera skiten.

I alla fall har jag ränt runt som en galning i flera veckor för att jaga rätt på de perfekta leggisen från Gina, jag hade 5 st på en inköpslista, vilket innehöll bland annat: remmar, läder detaljer, nitar och ormskinn. Men inget, inget fann jag. Jag vet precis vad jag ska kolla men det är typiskt att allt tar slut på en dag i detta rövhål-Stockholm.

Lite tips på Nelly rabattkoder:
Julklapp09= fri frakt hela december
STUDENT= 10% rabatt, varje dag, året om, inte mycket men alltid något

Därför behövde jag i min desperation köpa detta på Nelly:



Jag var lite sugen på dessa också men hejdade mig, *stolt*

10 December




Hellå på er! Har legat i badkaret nästan hela förmiddagen och kollat på nobels fredprisutdelning live på min macbook pro. Det hackade hela tiden, skitstörigt. Men det är nått med det här som jag inte kan ta på, det är intressant. Det är något högre politiskt som jag inte förstår, ett maktspel som jag inte ska uttala mig om. Men jag måste säga att det är pinsamt att man använder det här priset till något med en baktanke, än att bara hedra någon. Jag säger varken att Obama är värdig vinnare eller inte, för jag har ingen inblick i vad han verkligen gör för politiska förändringar just nu. Så allt det här känns väldigt wierd.

För att gå till något mer glasklart. Jag har klagat i bloggen i två år. Jag har inte vart på en festival på två år, en sån där riktigt snuskig, kiss och bajs festival. Där allt luktar skit och man är lerig över hela kroppen. Jag råkar ju älska det. De senaste åren har jag bara gått på Way Out West, Where the Action is och Popaganda...

Men nästa år ska jag gå på alla, målet är Arvika, Hultsfred, SRF och Peace and Love... Lite beroende på vart alla vänner åker och så, men nu har jag alltså redan köpt en Arvikafestivalen biljett för de är nedsatta ordentligt just nu. Man kommer ju alltid kunna sälja dem senare ändå och gå +-0... Jag är helt övertygad om att jag kan få presspass på de flesta festivaler också i och med Mixtaped Magazine, det brukar inte bli några problem, och då måste jag ändå göra mig av med biljetten. Men det känns skönt att ha en garanti nu, en billig sådan också. En veckas fest för drygt 800 kronor, en semester för 800 kronor, ett minne för livet för 800 kronor.

Ska jag rättmätligt få kalla mig journalist?


För längesen var jag på ett anatomi möte med Katrin (så Schulman)... Tanken från min sida var att jag skulle få ett proffisionellt bollplank, mer energi och pepping. Men hon körde över mig totalt, sågade vår tidning och tyckte det var pinsamt att vi kallade oss skribenter utan att vi hade någon utbildning. Enligt henne borde man inte starta företag om man inte studerat minst 5 år typ. Sedan dess är jag likgiltig till henne och hennes utspel, hon kallade mig naiv men jag undrar vem som är naiv?

I vilket fall har jag nu dels läst företagsekonomi, och avslutar i januari mitt ettårigt länga entreprenörskap utbildning. Nu har jag fått antagningsbesked, målet är att gå Journalistik och multimedia på Södertörn. Det är en treårig utbildning på 180 poäng. Tyvärr är jag bara 100 reserv, men jag hoppas att folket hoppar av och jag kommer vara där på uppropsdagen för att kriga.

Med utblindingen får man en klassisk journalistisk utbildning med journalistiska arbetsmetoder, nyhetsvärdering, källkritik, medierätt och etik. Men inte enbart i text. Man kommer få utbildning i ny media, nya berättarformer och nya kommunikationskanaler inom stillbild, rörlig bild, ljud, video och design.

Detta skriver dem om vad utbildningen kan ge när man är klar:
Efter utbildningen är du väl förberedd för journalistisk yrkesverksamhet. Du ska kunna följa och värdera medieutvecklingen kritiskt och samtidigt ha de verktyg och färdigheter som krävs för att utveckla journalistiken. Många av programmets studenter får jobb inom press, radio, tv och på webbredaktioner, men det finns även de som arbetar med webbdesign eller som informatörer inom företag och organisationer.

Världens mysigaste morgon


Idag känner jag mig som en ny människa. Mycket gnäll har det vart på bloggen ett tag, så jag måste understryka att livet känns underbart när jag tycker det också. Annars är det lätt att man fläktar sig när man mår dåligt liksom.

Jag har vart vaken sen 3 inatt. Min rythm är lite fucked up. Jag har legat hela natten och slösurfat, kollat på massa onödiga klipp på Aftonbladet TV och läst massa onödiga bloggar :P Gick nyss upp och gjorde ordning en frukost och nu sitter jag och kollar på Vakna med the voice. Måste säga att Martin Björk är alltid en favorit när han besöker studion! ;) Jag tycker det är hur mysigt som helst att vakna när det är kolsvart ute, är det bara jag som tycker det?

Det är skönt att vara vaken så här tidigt och ta det lugnt och hinna blogga lite. Planera dagen, packa ner allt man behöver ta med sig, sminka sig, svara på mail, betala räkningar.. Och allt sånt man inte hinner om man försover sig och hoppar i kläder på 5 min och springer ut ur dörren.

--------------------------------

Igår pysslade vi med nya juliga örhängen som ska komma upp på shoppen inom kort. Man kommer även få dem på köpet i en av dagarna på julkalendern, så håll utkik ;)


Mix in the making, ser inte ut som så mycket men soffan var helt belamrad med grejer.


Vi slår ju in alla beställningar i juliga julklappar (nåväl, juliga i vår smak vi diggar ju inte rött så värst och tomtar är läskiga). Det är hur kul som helst att slå in, vi börde göra det året om. Visst är dem fina? ^^ Massor med julstämning är det i vår verkstad i alla fall med lugna favoriter och doftljus.


En del av dagens resultat. Det är örhängen och de glittrar som in i h-vete fint. Den översta kom Bella på ska heta Disco Stick ;) HAHAHAHA

8 December


Tiden flyger fram med gott och ont. Snart får man reda på om man kommit in på de utbildningar man önskar, eller om man måste börja söka jobb. Helst vill jag inget avdera. Jag vill bara vara "ledig", jag vill hålla på med företaget på heltid, jag vill... jag vill... jag vill...

Idag ska jag i alla fall ha en avstressad dag. Lite ärenden skall göras, och lite pyssel i våran verkstad. Men först och främst massa shopping, det kliar i mina fingrar och jag VILL spendera. Helt sjukt. Men jag ska också lämna tillbaka en grej, jag köpte såna svarta plajettleggings på H&M i torsdags, använde dem lite här hemma innan Backstreet Boys och tror ni inte att hela skrevet slur kalt av paljetter? Allt bara lossnade och det såg ut som om det hade snöat svart snö på mitt sovrumsgolv. Hur bra var de leggisen då när man bara behövde dra på sig dom så lossnade allt? Jag var verkligen inte vårdslös heller då jag har mina silver-leopard-paljett-leggings från Asos där inte en enda har lossnat. Jag hoppas verkligen att det går att lämna tillbaka, som tur var har jag lappen kvar också.

Det sjuka med H&M's paljettleggings är ju att de har gått upp dubbelt så mycket i pris för samma, exakt samma leggings. från 149 till 299.

Climate Change Conference 2009


 

Det här är öppningsfilmen som alla politiker på plats fick se innan de började diskussionerna. En rätt kass film enligt mig, då det handlar inte om en mardröm som inte existerar. Klimatet handlar om en mardröm som pågår just nu, och har gjort ett bra tag. Jag har en bättre film att föreslå, dock är den lite längre än 4 minuter, men alla borde se den. De borde ha visat denna innan mötet, de borde visa den i alla skolor. Jag hoppas att du som läsare av min blogg orkar avvara lite mer än en timme av ditt liv för att se den här filmen HOME. Den är vacker och intressant och jag hoppas den inspirerar, men framförallt informerar.

 

Och ni som inte tror att ni kan påverka, alla kan. Bara er inställning kan påverka, en extra tanke påverkar, om du kan påverka en granne så påverkar du. Det handlar inte enbart om att vi ska snåla på el och panta burkar och åka buss istället för bil. Det handlar om att vi är villiga att göra en förbättring. Alla måste suga åt sig mer fakta, rösta på rätt politiker och påverka de stora multiföretagen som inte ställer upp för vår planet.

 

Vi är inte säkra på att vi kan leva normalt i Sverige om 40 år, om människans våldtäkt av planeten fortskrider som det gör nu. Det är en generation, skall dina och mina barn påverkas för något vi och våra föräldrar gör? Barnbarn? Är du för ung för att rösta nu, så påverka dina föräldrar, gör dem medvetna om att du inte accepterar att dom förstör för din framtid.

 

Sen det här med Climategate är ju bara bullshit. Jag bryr mig inte om ifall forskare manipulerat testresultat. För hey, alla de där testerna är ju ändå så osäkra. Det var ingen forskare för 10 år sedan som ens kunde föreställa sig att så många glaciärer som nu har försvunnit, verkligen skulle försvinna. Så ingen av oss kan veta vad som händer inom de närmsta åren. Alla som tror att klimatkrisen är en bluff äcklar mig. Vi ungdomar i Sverige har redan känt av effekten av växthuseffekten. Minns ni vintrarna när man var liten? Marken var ju snötäckt i veckor! Temperaturen på jorden har slagit rekord 15 år i rad. Tsunamin, Katrina och andra miljökatastrofer som drabbat västvärlden är exempel på händelser som inte skulle ägt rum om vi inte hade exploaterat alla naturtillgångar som vi gjort.

 

Om det nu, mot förmodan, skulle vara en bluff. Varför skulle det då vara så fel att ta det säkra före det osäkra och vidta de åtgärder vi alla måste göra? Det finns massor med bra exempel på vad det bidrar till att göra sitt land mer miljövänligt, ett exempel är att miljöforskning och upprustandet av förnyelsebar energi genererar jobb. Vilka förlorar på det? Jo, oljeföretagen. Vem var det som drog upp Climategate på COP15? Jo, Saudiarabien. För er som inte vet så är dem en av världens största oljeexportörer med 25% av all världens oljetillgångar.

 

De i Sverige som yttrar sig om att klimatkrisen är en bluff gör mig förbryllad, smaksen och arg. För mig är det helt logiskt allting, och att folk är blinda och inte ser verkligheten utan bara stirrar ner i sina papper, yttrar sig om siffror hit och dit och inte ser verkligheten vad som verkligen händer? Ja... Vad ska man säga om dem? Mina ord är tomma, de äcklar mig bortom existens.

 

 

5 December


Usch, största feta megaångesten idag. Mest stressad över att jag aldrig hinner göra saker som jag planerar. Jag bor fett långt ifrån stan och pallar inte åka in, fast jag måste. Tanken var att jag och Bella skulle fixa det sista på våra nya örhängen, men jag bangade och nu känner jag mig sämst.

Jag hatar att känna mig såhär, för jag skulle på fest ikväll också var tanken, men jag orkar inte det (börjar bli gammal) haha. Så det känns så onödigt att åka in och jobba en pyttestund för att åka hela vägen hem igen. Jaja, bortförklaringar. Men jag önskar att det fanns ett sätt för en att sluta tänka destruktivt i just såna här stunder då kroppen verkligen skriker ifrån. Och jag måste lyssna på den. :/

Leather, gold, sequin, stud, rhinestone







Backstreets Back Alright!



Schleten barbiedoll.. Jag var nyss och såg Bsb, förvänta er en recension imorgon.. Jag skulle på efterfesten med grabbarna på ambassadeur, men skippar det för att hänga med vänner istället. Fick grym avsmak av stureplan i söndags, det ända stället jag tål där är typ berns, och spyan om man är med rätt folk..

Vill bara säga att imorgon på Vintagemarket så kommer Mixtaped Shop INTE stå, så ni vet.. Dock på söndag, och då har vi 10% på hela sortimentet, så planera er shopping, kanske julklappar?

I morgondagens lucka har vi en av julkalenders mest generösa erbjudande.. Nämligen våra fantastiska Half Clubmaster för endast 199 kronor.. Det är halva priset! På ni som har spanat på dem borde slå till för det kommer aldrig bli billigare än såhär, trust me! Sedan har vi gratis frakt om du skriver in JULIGEN, då sparar ni ytterligare 49 kr hehe, känner mig som jultomten ;)

Om ni vill så kan ni skriva ert önskeinnehåll i en lucka har i kommentarerna, vad vill ni att vi ska ha för treats? Sen måste jag bara tillägga att vi gör ace ace ace hot hot hot snygga julörhängen (man kan ju ha dem efter jul också om man vill) just nu. Jag är så nöööjd!

Pato Pooh ft. Adam Tensta - Follow Me


 

Sällan jag postar musiktips på bloggen nuförtiden, och ännu mer sällan något Svensk. Men det finns inte mycket att säga att både låten och framför allt videon får all min respekt. Jag säger dock 139 Stockholm City hehehe...

Gonatt mina hjärtegull!




Hej! Det var meningen att denna bild skulle bli postad under dagen men blogg.se ville tydligen inte sammarbeta idag, fanns inte ens ett utkast när jag loggade in på en dator. Även fast jag suttit och skrivit i evigheter. I alla fall så var jag rastlös på busshållsplatsen och då kan man alltid passa på att ta lite egopics. Notera mina läppar, visst är dem rosa? Katastrof mitt nya läppstift skulle ju vara coralfärgat dvs lite orange typ som Jackie, men detta är rosaröd i nästan en hemsk färg :( Sen smakar det inge gott heller. Note to self: Köp aldrig mer smink på nätet!


I dagens lucka mina vänner så får ni 30% på Mixtaped Magazine, samt våra hittills två designerhalsband gjorda för hand av oss, det blir 90 spänn pär halsband plus att frakten är gratis WOW! Kolla in webshoppen!

3 December


Hej mina små turturduvor! Jag har redan vart vaken 6 timmar och att vända dygnet rätt verkar funka bättre nu. Under tiden känns det inte som om jag gjort någonting. Men jag har läst en massa bloggar, massa, massa, massa bloggar. Vilket känns dumt i efterhand för nu är jag mer inspirerad än någonsin och listan över inlägg jag kan göra är lång. Nu gäller det bara att göra dem också.

Jag har ju haft värsta bloggtorkan hela detta året, så det är mycket man måste ta igen. Och under bloggtorkan så har jag shoppat väldigt lite, har inte vart inspirerad eller sugen. Men nu är jag mer sugen än någonsin på att spendera pengar, det är helt sjukt. Kan man inte balansera detta?

Jag ska iaf strax på en liten egen shoppingrunda och ta alla vanliga, Gina, H&M, Topshop.. Får se om jag kommer hem med något.

Det blev förresten ingen videolog igår och det beror på att jag jobbade hemifrån istället. Får visa mina underbara skor en annan dag!

Mixtaped Shop julkalender




Ni har väl inte missat julkalendern vi har på Mixtaped Shop? I dagens lucka gömmer sig 25% rabatt på amtliga av våra solglasögon! Det är mycket sällan vi har nedsatta priser så det gäller verkligen att slå till nu. När dessa modeller är slut så köper vi in andra så när det är slut så är det slut!

Man behöver ingen rabattkod, rabatten är inlagd och syns när du är inloggad. Dock kan ni använda koden JULIGEN för att få gratis frakt inom Sverige hela december ut!

Jofama by Kenza Spring Edition


 

Jag har inte imponerats mellan Kenzas och Jofamas sammarbeten tidigare och är fortfarande inte så imponerad faktiskt. Jag tror jag skulle flippa lite mer om jag kunde designa för någon annan...

 

Men jag personligen har länge vart ute efter just en helt vit, clean skinnjacka rätt länge och skulle faktiskt inte tacka nej till denna ivår. Jag tror jag ska slå till när den kommer ut för det verkar vara bra passform/snygg krage osv, de kriterier jag har ;)

Asos mania / Perfect dress, an old favourite / cycling shorts


Mycket i ett inlägg men varför inte trycka ihop det när det ändå handlar om samma webbutik? Ja juste ASOS, så blir det inge mer ASOS-tjat från min sida på ett tag, eller jo.. Det blir det när jag ska tjata om hur underbara mina skor/leggings/läppstift är osv. Mitt paket har nämligen redan kommit!!! Jag hämtar ut dem imorgon och då blir det nog en videoblogg från vår lagerlokal på söder. Jag lovar inget, men jag hoppas själv, det var längesen jag videobloggade.

Dock är jag så himla trasig i hjärtat då jag missade mitt livs chans på en ASOS klänning jag vart på jakt efter i snart 2 år. Jag vet att den dyker upp på brittiska Ebay ganska ofta, men nästan aldrig i stl 6 (36), nästan aldrig i new condition, nästan aldrig så billig som drygt 100 kr med frakt inräknad. Åhhh åhhh stackars mig, vad ska jag nu ta mig till? Jag känner att mitt shoppaholic cravings, have to have beteende sakta växer fram igen hehe. Men visst är den snygg? Jag måste börja nöja mig med det jag har..

Detta är en gamal klänning från 2008 och är slutsåld sedan länge hos ASOS.com




Men för att komma till lita mer aktuella produkter på ASOS och nått som jag inte kan bestämma mig om det är hideous, assnyggt eller bara ballt; är dessa "cykelbyxor" som de gillar att kalla dem. Minns ni? Tigta shorts ner till halva låren, jag avskydde dem i klittrig spandex som man var tvungen att ha på gymnastiken och friidrotten. Jag tyckte dem var så jävla fula när jag var liten snorunge på 90-talet, förvisso hatade jag också Reeboks i alla dess former också. I vilket fall så kan jag inte hålla mig från att tycka att det är snyggt och nästan lite classy att ha snygga cykelbyxor under en kort klänning eller kjol, för att inte råka skymta skinkorna, eller muttan för all del. Dessutom blir det inte så påklätt eller too much som det kan bli ibland med leggings. Så man kan unna sig både färgklick eller clean svart spets. Man visar sina underbara ben samtidigt som kjolen kan vara kortkort utan att det ser knäppt ut, eller? Jag tror stenhårt på detta och att det kommer vara nya grejen nästa vår, typ med massa nitar och grejer på.

Sen är det bara ett plus att det är mitt nya favoritmärke MOTEL som gjort dem ;)

1 December


Hallååå... Jag var helt död igår, kom hem vid 6:30 från Cafét.. Blää... Så otroligt ovärt alltså kan berätta min bisarra, jobbiga och pinsamma ensamkväll.. Haha så pinsamt. Ska aldrig gå ut själv mer, aldrig aldrig aldrig. Men ja, nu ska jag till skolan för första gången sen forever, och sedan ska vi i Mixtaped lansera vår egen julkalender :P
RSS 2.0