GOTT NYTT ÅR MINA ÄLSKLINGAR


Måste bara slinka in en bild på fräknarna jag fick när jag solade i förrgår.. Himla härligt att känna en försmak av sommaren förjo jag får fräknar ibland. Haha ful och dålig bild men you get the point.

Ikvällska jag bli okristiligt full, jag har massa grogg och massa virke, det blir grym fest hos Bella allnight long. Har just smsat halva telefonboken om att det är där man ska vara inatt på efterfest.. Om du läser detta och har mitt nummer (tips facebook om du vet vad jag heter) så är det bara att slå en pling så är du välkommen!!

PARTY PARTY

29 December


Jag väger nu hela.... 52 kilo!!!! Det är ungefär 2 år sedan jag vägde mer än 51. Helt otroligt, dessa 7 kilo jag har stoppat i mig märks verkligen jag har fått fylligare lår och bröst. Men framför allt; magen har blivit helt flabbig men jag gillart ändå. Förr har jag blivit äcklad men nu lever jag med det, det känns hälsosamt fast det är långt ifrån. Nu ska jag iaf in till stan och steka fläsket i ett solarium. Mumma!

90-tals nyår!!!




Är så sugen på 90-tals fest med alla sjukt dåliga artister (så dåliga att de blir genialiska).. Helt fantastiskt att ha en kväll med Paradisio, S.O.A.P, Spice Grils, N.Y.C.C, Backstreet Boys, N*Sync, Vengaboys, Bomfunk MC's, Crazy Town och alla one hit wonders! Ge mig tips på dem till mitt blandband jag har typ glömt bort alla!! :P

Dessa är typ sena 90-tal kring 98.. Vad finns det mer? :S

When Fian goes out to party...


Jag har ju lovat intensivare outfitbilder faktiskt men har failat på det löftet som allt annat haha. Jag har ingen bra kamera, min syster har en systemkamera men den kan jag ju inte sno heller. Dessutom har jag ingen fotograf heller och hennes stativ är för omständigt. Men jag ska införskaffa mig en kamera och i skolan sedan kan Patsy fota mig varje gång vi ses så kan ni få se hur faboulus jag ser ut varje dag.... eller försöker hehe.

Så här ser jag ut när jag går ut på krogen, antingen....



Slappt bekväm med jeans, tjocktröja och kilisar.




Eller med kjol, strumpbyxor och styletto boots. :P:P

Jag måste träna på mina modelling skills haha, fejjan ser helt dött ut, jag antar att jag var stressad... eller full.

Vad gör mig lycklig?


Tydligen har jag en ganska olycklig läsarskara hihi. Men Bjernhagen kom med en ganska intressant historia varför hon är lycklig just nu. Hon skrev Känslan av att vara singel. Inte behöva ha 'ansvar' för en annan människa utan bara göra precis vad man vill utan tänka i 2.. Jag har inte vart ihop med en enda person under mitt liv, vilket är det mest tragiska med mig typ haha. Men jag kan ändå känna mig in i den känslan. Härligt.

Som många av er förstått så har jag min 20-års kris eller något nu, jag är inte lycklig för 5 öre dvs. Men det finns stunder som jag njuter av, vissa dagar på jobbet kan vara himla lätta. Man har en eller flera uppgifter, man kirrar dem sen kan man gå hem och ta det lungt och känna sig nöjd med sig själv plus att det kommer mer pengar nästa löning.

En annan sak som gör mig lycklig just nu är att jag inte har lika stor materialångest längre. Jag har råd med de kläder och skor jag trånar efter, för jag har lärt mig att sortera bort mycket i tankarna innan jag bara impulsköper grejer som en idiot. Jag har sålt kläder på tradera för flera tusen kronor, kläder som jag aldrig använt. Dessa har jag förvisso supit upp men det gav mig mer än kläderna i gardeoben. Under de två år jag kunnat gå på krogen har jag tänkt Jag köper hellre den där klänningen än att gå ut och umgås den här helgen. Vilket betydde att garderoben växte med faslig fart fast jag förlorade allt annat. Planen den här hösten var att göra tvärtom, hellre gå ut än att shoppa.

När jag precis fyllt 18 så hängde jag på Harry B James varje helg, jag behövde inte nödvändigtvis bli berusad varje gång för man hade så fruktansvärt kul varje gång i alla fall. Det var alltid bra musik, billig bar och fruktansvärt trevligt folk, man kunde gå dit ensam och alltid hitta någon att vara med jag kände alla liksom. Sedan började wannabe-bratsen välla in och tycka att det var ett kul ställe, och hela stämningen försvann och därmed storhetstiden och min tid som partytjej.

De senaste två månaderna har jag vart ute nästan varje helg (vilket ha slitit fruktansvärt på aktiviteten på bloggen också), jag vet inte om det har gjort mig lyckligare i allmänhet. Men mina helger har blivit lyckligare, jag sitter liksom inte hemma och deppar längre. Sen att jag har lite spänning mellan mig och alla mina vänner är en annan sak det löser sig med tiden, vissa kommer nog falla bort för alltid och vissa kommer närmare.

Den sak som gör mig absolut lyckligast just nu är tanken att få gå i en skola snart igen. Jag har ju som sagt kommit in på Stockholms Internationella Handelsskola, en skola med ca 150 elever som utbildar sig inom liknande brancher, jag kommer gå i en klass med 32 drivande peppiga nyföretagare. Förstå gemenskapen vi kommer ha?

Dessutom är jag inte ensam jag kommer gå i samma klass som underbaraste Patsy. Det gör mig helt galet lycklig att vi kommer ses regelbundet nästan varje dag i ett helt år. Vi har bara kännt varann ett år hittills så det kommer ju vara skitbra. Vi ska börja träna på Friskis tillsammans. I och med skolan så kommer jag förhoppningsvis hitta mer rutin i livet ang sömn och mat, tanken på den delen av framtiden gör att så ljust och lyckligt.

Vilket flummigt inlägg det blev men orka vara organiserad och punkta upp saker när det handlar om såna här saker :P Hoppas ni förstod.

Vad gör er lyckliga just nu?



Jag ska försöka fokusera på de fina saker i livet, jag har på senaste tiden haft svårt för just det. Jag vet att jag har världens finaste och bästa läsare så självklart har ni en liten historia att dela med dig till mig så att jag kan glädjas för eran skull, för det är någon av mina bra egenskaper. Så, let me know. Vad gör dig lycklig just nu? Stort som smått.

Jag kan ge några exempel imorgon då, det blir min hemläxa.

Spinnerette till London!!!!



Wow, kan ni fatta de kommer till London och NME Awards på Islington Academy den 23 Februari. Jag kollade fel och trodde att dem även skulle spela på Brixton Academy den 24:e men tydligen spelar dem i Birmingham då. Annars hade det vart givet att dra ner. Men att dra ner för att typ se en låt på ett award känns ovärt. Dock har jag mailat Brody och frågat om möjligheterna till en intervju. Men fortfarande knepigt om det är värt mödan, men jag vill vill vill ju, det skulle kosta dryga 2000 med flyg, hotell och matpengar :///

SNÄLLA SNÄLLA DEBASER BOKA SPINNERETTE!!!!!!

Granen!


Bilderna var tydligen efterfrågade, men granen är mycket mycket finare i verkligheten, jag är stolt. Bilderna ger den ingen rättvisa men de är fina de me! Hihi Pink Christmas forever..





Isis och granen, HAHAHA kolla ögonen helt craizziieeeyy.. Som tur var låter mina galna katter bli min gran. Vilket betyder att jag kan ha den fler år ^^

Jag kan avslöja att hela det här spektaklet inkl granen jag köpte förra året gick på ca 1500 kr. Värt var det med tanke på att jag tänker ha det så här tills jag träffar en man som inte vill ha det så.

God jul från mig till er alla!




Haha min och Bellas sjuka humor, jag äter seriöst som en gris hela tiden och hon är alltid lika snabb att dokumentera det. Snart har vi lika många bilder så det täcker en hel tidning ;);) Jag hittade ingen bättre bild för det finns som sagt inte så många på mig när jag är blond. Men frossa det ska man ju göra på julen!! Så God Jul på er alla!!! Jag älskar er!

Jag tar ledigt till måndag faktiskt. Imorgon på Julafton, så jobbar jag i tre timmar. Men misströsta inte, jag längtar faktiskt, ska införskaffa mig masso med bullar och julmust på ICA innan så jag och Lina kan götta oss i kassan. Jag har aldrig jobbat på julafton förut, men ryktet säger att det bara är stressade medelålders män som är ute i sista minuten och köper julklappar ;) Kommer blir svinkul haha!

På torsdag tänkte jag ha det mysigt med vänner, får se vart man hamnar, sedan på Fredag blir det förhoppningsvis julfesten på Berns. Vi har inte riktigt bestämt oss än, sedan fyller ju Björn år också så vi får se. På lördag blir det väl utgång även där, annars blir det annat mys och jag kan ju faktiskt ta tag i ett och annat blogginlägg som ligger liggande. Men inget kommer postas förens på måndag som sagt.

Jag är helt fast i den där Mele Malikimaka låten, så himla klockren, jag vill fira jul på Hawaii nuuuu liksom. Underbart!

Mele Kalikimaka!!!




Hey babes! Julafton imorgon och jag ska strax åka in till staden Stockholm och införskaffa mig de sista julklapparna. Hade ju tänkt underlätta för mig själv och köpa trisslotter åt hela familjen, men Mamma blev arg när hon hörde det så nu är jag ute i sämsta tiden, men det blir något från Lush och Body Shop till mina systrar ;)

Annars så är Amelie i Bahamas under julen, ensam, jag hoppas hon har den bästa ändå! Min kommer bli bra vet jag för Pappa hittade som sagt min plastgran som vi kommit överrens om att använda i år. Jag trodde igår att dem slängt den så jag började asböla haha, usch men imorse så vaknade jag med den vid min sida så nu är den pyntad och finfin, bilder kommer ;)

It's my pink christmas this year




Alla är så himla inställda på att julen ska vara röd och grön. Det är tråkigt, förutsägbart och diskriminerande hehe. Äntligen har Pappa hittat min plastgran i något förråd så snart ska jag klä på mig och sedan klä på granen alla fina dyrbara kulor jag köpt i år. Temat är rosa, vit och silver och sånt där turkos-hologramglitter... Men nästa år ska jag nog ha temat ovanför, rosa ljusblå och turkos. Så himla fint.

Bilder på granen kommer senare! ^^

Lite innan jag sticker..


Jag har typ grrrym bloggabsinens men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Så jag skriver ner det som jag har i huvudet just nu, tex fan vad tysta ni vart på sista tiden, typ senaste veckan...? Alla är inne i sin egen julstress antar jag, för besökarantalet har ju inte sjunkigt direkt. Så tråkigt tycker jag inte att jag vart förresten, på den där bittersweet inlägget så trodde jag att jag skulle få lite reaktioner iaf. Fast det är spom det är med att blogga, allt är oförutsägbart och det är det som är det sköna. Helt plötsligt loggar man in och har massa nya kommentarer på ett inlägg som för en själv är slit och släng. Jag delar upp mina inläggi två fack, de som jag slänger ihop på minuten, som detta inlägg. Och de som jag kan jobba med i timmar, ibland tar det veckor för mig att mogna med tanken att posta vissa inlägg. Det kan handla om en artist som jag vill ska växa till sig, så man får mer information. Eller en tanke som slår mig, som jag själv måste vrida och vända på innan jag kan försöka skapa en debatt...

Just nu har jag fortfarande bara Lady Gaga i mitt huvud. Men skolan börjar smyga sig på så väl som en eventuell flytt hemifrån. Det kommer bli tuffa, fattiga månader, då jag måste betala dubbel hyra, är tydligen skyldig mamma 20 000 :S

Well well, tyvärr fick vi ingen intervju med Lady Gaga idag, men ingen skada skedd. Charlie på Universal är så himla trevlig och vi kanske ska få intervjua henne per telefon istället. Spännande! ;)

Brudar, när ska vi ha vår spritfest?



Det känns så himla najs när man är över 20, kan strosa runt på Systemet utan att känns sig spänd, iofs i början var jag fett nervös att de skulle neka mig eftersom det inte ser ut som jag på legget. Har liskom nästan blivit nekad krogen 5 gånger liksom hahahaha. Iaf nu är det lungt, och när återbäringen trillar in så har man ju no limits och då kan man köpa något otippat. Dom denna box med massa Absolute sprit i olika smaker. Köpte en Rasberry shot på Berns senast och det var helt okej.

Nu vill jag ha sjuk hemmafest för det har jag typ aldrig vart på. Seriöst!

Självklart är mitt mål med detta inlägg att provocera de som har en sträng alkoholpolitik. Som när Blondinbella blev anklagad för att ha druckit alkohol innan hon var 18 och att hennes blogg skulle vara värsta förespråkaren för alkohol. Hallå har ni läst hennes blogg? Hon är typ duktiga tjejen och vad fan spelar det för roll om hon dricker mingelchampange? Vem är inte full innan de är 18?? Jag bryr mig inte vad du eller din granne gör, men att ni bryr er om hur mycket vissa bloggare förespråkar eller icke förespråkar alkohol är ju helst sjukt egentligen. Isabella är nu 18 och kan fortfarande inte skriva om senaste vinet som kommit in på Systembolaget på sin blogg, men jag är 20 och kan göra det, vad spelar det för roll egentligen....... Som om våran målgrupp vore annorlunda???

19 December


Wow, livet "leker".. Jag har difficulties fast allt känns inte lika jobbigt längre. Jag OCH Patsy kom in på utbildningen och då säger jag åter igen 2009 KOMMER BLI VÅRT ÅR!! Allt kommer bli fantastiskt. Tro mig.

Ain't all so bittersweet?


Allt är så sötsurt, hela tiden. Jag sitter och researchar inför en eventuell intervju med Lady Gaga imorgon, jag har suttit i 3 timmar hittills och informationsflödet är enorm. Hon är så super-öppen med precis allting. Hittills har jag bara läst en massa och kommit upp med 30 000 frågor. Man hittar intervju efter intervju som har svar på redan ställda frågor, men genast kommer det upp 3-4 nya följdfrågor istället. Efter det så måste man ju slussa bort onödiga frågor, rikta in sig mer på andra och göra följdfrågor på det. Efter detta så ska man ju se intervjuer på Youtube även och göra samma procedur. Jag kommer aldrig få sova :P

Egentligen började Lady Gagas artistiska karriär när hon var 19, år 2006. Och under dessa korta två åren så har hon gjort så mycket grejer att det skulle kunna skrivas en, två, tre böcker!! Förstår ni, hon är född 1986 och är i vår ålder liksom.. Hon inspirerar mig så grymt mycket mer nu och jag uppskattar henne som fan. Det jobbiga är ju att vi förmodligen inte kommer få en intervju med henne imorgon. Men jag känner ett begär av det nu, jag andas henne, jag och Bella är precis i den situationen hon var för två år sedan. Vi och Lady Gaga tänker samma, har samma värderingar och samma tankar om kändisskap och när jag läser hennes citat så blir jag så himla peppad på hela grejen. Jag vet att jag också kommer lyckas, jag hade också kunnat vara artist om jag kunde sjunga liksom. Nu är min talang grafisk formgivning och då får jag ta till det liksom.

Jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen just nu. Jag har så många frågor till denna genialiska kvinna, vi måste träffas. Vi kommer få intervju om VeckoRevyn tackar nej och det lär inte ske. Det absolut jobbigaste är ju att jag jobbar imorgon i vilket fall som helst och det är då Bella som får sköta intervjun. Ärligt så vet jag inte vad jag ska ta mig till om vi inte träffas, jag och Lady Gaga... Jag kan inte ens gå och se hennes gratisspelning imorgon :((( Jag missar henne för tredje gången i Stockholm. Pågrund av att jag måste jobba. Jag längtar till när vi kan försörja oss på tidningen och kan gå på sånt här och ändå göra ett arbete samtidigt.

Annars har typ världens bästa nyhet slagit mig idag. Jag kom in på Entreprenörskap på Stockholms Internationella Handelsskola. Jag är så lycklig att jag spricker, men ändå är allt jag tänker på är Lady Gaga just nu. Är inte det bittert?


Föresten så fick jag min återbäring för 3 veckor sedan, den hade kommit in på mitt sparkonto istället för visakonto. Vilket var jävligt surt eftersom jag var pank under hela mina lediga två veckor :( Jag missade massor, tex N.E.R.D och massa viktiga fester. Sedan har massa grejer jag vill ha sålts slut så det känns bara dåligt. Istället för att jag glädjs åt att jag har +10 000 på kontot.

 

17 December


Hej folket!

En lugn helg på bloggen. Jag har vart under flykt på sätt och vis, drog från familjen på lördagen vid 15 och bosatte mig hos underbaraste Josie i 5 dygn. Det var nyttigt för mig och nu när jag är hemma igen så längtar jag tillbaka som fan. Som tur är så har hon ett rum ledig om typ en vecka, så vi får se hur det blir med det. Josie försöker byta bort den lägenheten egentligen för att den är för stor. Men jag kan tänka mig ett kollektiv där fan. Jag, Bella och Josie i alla fall, det skulle nog vara en trio som komplementerade varann ganska bra.

Efter att ha gått på Josies nerver i 5 dagar så var det dags att åka hem igen liksom. Hon är så städhetsig och diskhetsig. Precis som Linda, det var därför jag inte pallade att bo med henne heller. Det är därför jag inte pallar att bo här hemma heller. Jag börjar undra om jag är en lortgris. Jag menar, visst jag gillar inte när det är stökigt, som i mitt rum, man hittar ju ingenting om det inte är någon ordning.

Men det blir alldeles för hetisgt för mig om jag ska diska allt precis efter maten, jag måste först och främst sitta ner och vila magen. Sen är det smidigare att samla allt och diska på kvällen så slipper man diska 5 gånger om dagen. Well well vi får se hur det går helt enkelt, här hemma kan jag inte stanna i alla fall. Vilket är grymt sorgligt för jag älskar huset och katterna. Och mitt rum är det bästa i hela världen. Så himla fint och mysigt.

Usch jag börjar gråta av såna här jobbiga tankar. I vilket fall som helst har de här 5 dagarna vart de bästa på länge och nyckeln är att vi inte gjort så mycket. Jag har fåt varva ner, samtidigt som jag egentligen borde varva upp, jag har fortfarande den där listan med 30 grejer innan jul att göra. Jag har massa massa måsten imorgon också så jag borde sova.

Det känns som om allt kommer ifatt en nu när man råkade ta lite lite lugnt. Men jag har iaf de här dagarna att luta mig tillbaka på, tänka på dem när jag har det stressigt och dant.

På Fredag ere Lady Gaga på Berns missa inte det!!

Gonatt!

Snygg, stilren och fräsch - Ge mig!





Tydligen blir jag lätt brun! :O



Solade solarium i 15 min idag, på Solexpress på Döbelnsgatan, den enklare billigare varianten som tydligen heter Ergoline Advantage 400 160W... I vilket fall som helst så resulterade detta i värsta sträcket vid troskanten, så brukar det aldrig bli på sommaren även om jag pressar på stranden i timmar.. Coolt!

Dress up, UK style!!!



Mina favoritklänningar från Storbrittaniens stora kedjor har av roliga anledningar en grov röd tråd nämligen: Glansigt, pampigt, inga mönster, mörka färger, styva tyger, markerade midjor, strykta veck och nyskapande sömnad. Inget bomullstyg här, spännande berskärda, kurviga klänningar från TopShop och lillasystern Miss Selfridge.

Learn to rock the baggy leggings




Två alternativ från våra budgetkedjor, finns även i grått på BikBok

Fian heart apple




Haha är inte det här helt fucking amazing? Windows up your as du är bara ett litet tillbehör i min asfräscha sköna underbara bästa dator!!! Helt sjukt att jag kan ha 2 operativsystem igång smatidigt WOHOOO

Varför jag aldrig zappar bort reklam


Jag älskar reklam på TV, det är kul, det skapar debatt, man kan alltid prata om det med folk. Men mest älskar jag när den där favoriten kommer, som den där Saab reklamen med Oh Laura tillexempel. Den saknar jag. Men dessa är favoriterna nu. Egentligen är den korta versionen från Anthon Berg bättre men jag hittade ingen ;) + ursäkta att priserna på H&M reklamen är i Euro.

Hurra för mig!



Alltså jag vet inte vad jag ska säga. Jag dansade hem från bussen idag, av lycka, billisterna måste tyckt att jag var insane. Intervjun idag gick så lysande så jag har tyvärr förutsatt att jag har kommit in :P Men jag är 80% säker på det, det kändes så himla himla bra så det är bara att hoppas och vänta. Jag skulle kunna säga 50 saker som vi pratade om som kändes som himla bra allting. Patsy dock är lite mer tveksam, men äldre och visare som hon är så kanske hon inte tar nått för givet. Jag tror dock att båda har kommit in och det är min högsta önskan just nu typ. Jag pratade om henne på min intervju och klargjorde att vi är ett superteam!!!

Wow, i början av denna vecka var jag i djupaste av alla bottnar. Jag gjorde en lista, kollade på The Secret och försökte sakta men säkert ändra min tankeställning, ta tag i saker som stört mig länge och rensa. Jag har inte gjort speciellt mycket i praktiken men allt börjar i tanken och jag har, med framgång lyckats rycka upp mig själv. Vi får hoppas att det håller sig.

Ni kan nog inte förstå hur lycklig man kan vara bara för att se en förändring, kontrastet. Om man har nått botten så behöver man bara liiite liiite medgångar för att det ska kännas som om man har koll på saker. Och idag har jag haft tremendes massa framgångar så det känns som jättekliv i rätt riktning.

Träffade gamla goa Stephanie idag i Skäris också, hon verkade må så himla lycklig och det blev jag också glad över. Hon som andra har vart lite förvirrad i sommras, visste inte vad hon skulle göra eller ta vägen. Det känns som om de flesta vänner runt mig har hittat upp på fötterna eftr gymnasiet nu och vet vad dem ska göra. Inklusive jag! ^^

Dessutom kommer ju Lady Gaga till Stockholm redan om en vecka!!!!!! Och det är ju perfekta damen att ha på framsidan av nästa nummer, och på måndag ska jag tokragga en lång intervju tid så vi får en fyllig intervju, låter inte det som en schysst ide???

Grattis Kevin Borg vinnare av Idol 2008!


You gotta love the duo














SPINNERETTE GHETTO LOVE EP






Min baby Brody Dalle är äntligen med i gamet på riktigt. Det här är nog det största som hänt i mitt liv sedan jag tatuerade mig i sommras, ingen kan nog förstå vad detta betyder för mig. Idag släppte hon EP'n Ghetto Love med nya bandet Spinnerette (som ni kan läsa om i Mixtaped Magazine). EP'n kostar 5 dollar men gåt att lyssna på gratis här. I love it allready och känner att jag kan planka in på första bästa flyg till L.A för jag måste se dem live genast! Det har även fått en ny fräsch hemsida, babe har tillexempel färgat sitt hår svart igen, dessutom finns där en ny video, den ovan är i sämre kvalitet.. Visst är hon förbannat snygg???

Spinnerette is the sound of a sweaty black leather glove holding a lollipop’s stick, shoving it into crushed glass before offering you the first lick. If that made any sense, it might be Spinnerette. There is sweetness and there is menace. You will have the desire in spite of the obvious danger. Have you been hurt before?


Settlers IV



Nattens spektakel har bitigt och jag känner mig mycket bättre. Dessutom ska jag ju på intagningsintervju imorgon och jag måste ju vara i toppskick. Denna dagen har jag bra kastat bort känns det som men det har vart okej, jag har städat lite, spelat Spingo, kollat på TV och annat värt. Dessutom är klockan inte så mycket än och jag planerar att mitt rum kommer vara i toppskick innan 22:00 ;) Då måste jag skynda skynda. Det bästa hitills denna dag, och det är svårt att slå det, men jag hittade min urgamla Settlers skiva. Det ser inte ut att vara mycket för världen men ojojojoj vad det spelet är bäst. Jag har spelat det sen jag var typ 8-9, och då hade vi en DEMO skiva som pappa fick med i någon MAC-tidning och förra året fick vi in spelet på jobbet för 79 spänn och det var inget snick snack att jag skulle köpa det och äntligen få spela fulla spelet. Underbart.

I get a feeling that tells me I know



Klockan är för mycket för min del men jag unnar mig det här. Jag ligger på avgiftning från tankar, skriver upp allt jag kan komma på och organiserar allt i mitt huvud. Typ som när man rensar och städar skrivbordet på datorn, det tar sin lilla tid. Det är exakt så jag måste göra i mitt huvud med jämna mellanrum, gärna skriva ner det på datorn också. Jag kan skriva flera böcker med mina anteckningar. Och anteckningar från förr kan jag ibland inte förstå hur jag tänke och det bevisar ju att man utvecklas, förhoppningsvis till det bättre.

Jag har precis tänt världens godaste rökelse och ska strax släcka skärmen och lyssna på Duffy på låg volym. Förhoppningsvis somnar jag denna gång, men ibland poppar en ny tanke upp som måste antecknas och då måste jag tända skärmen igen. Nackdelen med en bärbar dator, man har den vid sängen.

Just nu finns det inget bättre än Natt, Ensam, Mörker, Duffy, Rökelse, Tankar, Lättnad. Och det är kanske just då man ska sova när man känner så, innan tankarna vandrar vidare till vad man saknar. Man kommer alltid sakna något.

10 December


Hi happy camper!!

Dagens inlägg handlar om hur man får tillbaks glädjen och motivationen i livet.

Vet att många läser min blogg för min schöna inställning och mina, ibland, kloka ord. Jag får be om ursäkt ifall deta inte inträffat på typ, veckor? Jag är innerst inne neggo människan och ska alltid påpeka brister på någons plan om det verkar orealistiskt, eftersom jag är en djupt verklighetsbaserad människa. Kan man säga så? Ja ni fattar i vilket fall.

Men, som många av er vet. Sedan jag såg The Secret och obsessade My Name is Earl (och fick kontakt med Karma) så har jag alltid försökt att se det positiva i allt. Jag blir grymt avundsjuk på personer som har den läggningen naturligt. Samma sak som jag blir grymt avsundsjuk på personer som är äckligt frammåt när den pratar med främlingar, äckligt trevlig så man tänker "shit vad hon gör bort dig".. Men oftast funkar det ju! Det är det jag inte fattar. Det är så jag vill vara men ändå inte liksom. hur hittar man den fina balansen i allt och kan man egentligen försöka ändra på den människa man egentligen är?

The Secret i vilket fall handlar om att man kan åstakomma det mesta bara man lägger hela sitt intresse, tankesätt och fokus på just det. Alla kan bli exakt vad dem vill (förutom typ, USA:s president, men vem vill det??). Tänk på det, jag fixade en tidning, vad kan du fixa? Vad vill du göra? Jag är villig att stötta, pusha, bolla tankar, jag är expert på att komma på nästa steg tillexempel jag är som en maskin som sprutar ut idéer om saker och ting man kan hitta på. Mitt egentliga call i livet är typ att ta hand om 15-20 åringar som inte vet vad de ska ta till med sitt liv. Jag tycker att det är speciellt viktigt att alla tar till vara på vad Projektarbetet (100p) i gymnasiet kan åstakomma, ge och förgylla vardagen med. Alla kan hitta på nått kul som bara är roligt och som får resten av allt skolarbete i trean att verka skitkul. Jag lovar, jag lade ner 600 timmar på mitt projektarbete när man egentligen skulle lägga ner typ 250... Och jag fick bra betyg i alla andra ämnen.

Vad jag inte förstår nu är vad jag fick energi ifrån då. Och varför jag är helt slut nu. Jag är som en tom tandkrämstub, en smälld ballong, en använd kondom en påse med hundbajs. Jag klarar inte av någonting. Min mamma får fixa saker till mig som om jag vore 10 liskom. Vart får man kraften ifrån?

Igår gjorde jag en lista i alla fall, det blev 35 saker jag måste fixa inom 7 dagar och ytterligare ca 20 st som jag måste fixa innan februari börjar. Yes. Eller inte. Wow, ja, det är bara att sätta igång liksom. Jag önskar jag hade en mentor, en bästis-granne eller någon annan som alltid kan ha tid liskom. Fan. Jag vill ha så mycket just nu att jag bara exploderar av alla tankar. Man vill bara dra på sig mjukiskläder och dra till Nivå 22 och dricka bästaste Ooze.

Jag är ganska less på allmänheten, eller allmänt less på tillvaron, men jag måste säga att idag har vart en soft dag ändå. Om man ska se något positivt. För det ska jag ju börja göra. Jag åt världens bästa mat, tunnbrödmed rostbiff, potatissallad, slallad, gurka, råa champinjoner, rödlök och rostad lök. Världens bästa macka. Sedan jobbade jag ytterligare 2,5 timme även fast jag egentligen ska vara ledig. Och det är så himla soft på jobbet, jag skulle inte ha nått emot att jobba 24/7 för då vet man ju att cashen trillar in dessutom. Jag vaknade 13 i morse och kl 15 kändes det som om jag hade vart vaken i 5 timmar. Så himla förvirrad och trött var jag att det kändes som om jag hade vart vaken hela dagen, läskigt.


Förresten har jag kollat upp ifall man kan dra på volontärarbete i Afrika, bara några veckor kanske 2 månader. Sådär kring Mars nästa år. Tror ni inte att alla såna saker kostar typ 40 000, man måste betala mat och boende själv. Helt sjukt, man erbjuder ju sin arbetskraft gratis jag fattar ingenting. Flyget fattar jag att man kanske borde pröjsa, det kan ju vinte vara en förmögenhet. Men att betala typ 400 varje natt för boende? Det är ju billigare att bo i London ffs!! Jag kan bo i en lergrotta eller tält tillsammans med lokalbefolkningen om det skulle vara så liksom. Ge er!

Förresten ska jag läsa vidare på internet om det finns några terapefter som skrivit om hur man ökar livslust, livsglädje och motivation, sedan ska jag försöka sammanställa det för er om ni vill.


Well. För att avsluta med en fråga som alla andra gör hela tiden. Vad vill du göra med livet?

All I want for Christmas is you



HAHA inte för att jag tror att jag kommer få det. Jag kommer nog köpa dessa godbitar innan jul, om ni ville veta vad jag har för nått under kläderna. Borde läsarna veta det? Jag fattar inte de som fotar sina underkläder de just köpt, liksom?

I vilket fall som helst så hade det känns konstigt att få detta av mamma, pappa eller syster så I spare them the awkwardness. Istället önskar jag mig en jordenruntresa, en egen bostadsrätt, årskort på Systembolaget eller varför inte en privat revisor för resten av mitt liv. Det hade typ vart bäst i hela världen.

Vad önskar ni er? Omöjliga önskningar och verklighetstrogna önskningar?

Mamma har en regel att våra julklappar inte får kosta mer än 100 kr så jag får väl önska mig en Marabou chokladkaka och en tidning? :P haha.

Om du också vill ha h-h-h-heta mormorstrosor så kan du finna dem på Lindex ;)

I don't wanna miss a thing



Hörde av Fridis att Pharrells konsert åter igen var lite för mycket. Så tydligen missade jag inte så mycket, jag är inte så stort fan av hans kåta framtoning. Att en massa jobbiga brudar ska upp på scen och verka malliga osv. Att han som många andra ska håna sin egen publik genom att få dem att härma vad han säger (för jag kan tänka mig att det är jävligt kul att vara manipulativ). Typ härma mig så får jag se hur korkade ni är. I wanna fuck tonight, 'coz I'm so hoooorny...

I vilket fall som helst så fick jag ett SMS kl 1:46 och det är inte en vanlig tid jag får SMS så att säga. Min första tanke var att Nisse, Agnes eller någon var ledsen, sedan kan det vara Telia för jag får alltid jobbiga SMS på natten. Eller någon annan person som är ute och super på en tisdag och frågar ifall jag vill med på efterfest.....? Haha det är också ganska komiskt.

Men innan jag letade fram mobilen så slog tanken mig att det kan vara Amelie, eftersom hon är i USA och de är efter i tid. Och vem trodde ni att det var? Åh min babe som jag tjatar om, men som jag åter igen måste säga är på resan för hennes liv typ. Eller nej, jag vet att hon kommer resa massor hela livet men ändå. Vi hörs inte så ofta nu när hon är borta och än mindre över sms/ringa. Så det var helt underbart att få lisvtecken och gissa vad hon skriver?

Pharrell festar i Miami ;D tänkte på dig. Haha jag har det asbra här!

Super sweet. Jag blir alltid lite tårögd när jag tänker på henne nu för tiden, så ni får ursäkta om jag tjatar men. Wow. Jag längtar till bruden kommer hem igen, fast helst vill jag ju aldrig att hon gör det för jag vet ju att hon har det mycket bättre där borta än här. Förresten är det komiskt att Pharrell är där och härjar när han nyss var här.

Mixtaped Magazine - Du kan va till hjälp






Hey Babes! Hoppas ni njuter av vår tidning där hemma. Själv stressar jag ihjäl mig på dödsbädden (jag har nästan glömt hur jävligt det är att vara sjuk) inför nästa nummer. Det är så otroligt mycket att göra att jag snart typ, lägger ner. Men det vill inte ni och nu har ni chansen att glänsa.

Vi behöver Er hjälp. Jag vet att mina läsare har grym stil och därför tror jag att det här kan funka. Tanken är att vi ska kartlägga grymma smyckesdesigners, både underground (LLOK, Heidi Seeker, Lola Pop), liiite mer kommersiella (Steven Shein, Tarina Tarantino) och kontroversiella/nyskapande (Bijules NYC, Stephanie Simek, Kiel Mead). Vi har ju Svenska Mi Lajki tillexempel. Sedan är det ju I'm Your Present, Maliciously Hot, Good Wood, Melody Ehsani, Tatty Devine och Emma Brite.

Okej, vad jag vill att du ska göra är att tänka till, ge mig tips på alla andra möjliga smyckesdesigners du vet. Jag vet att jag inte har koll på alla, men om du vet någon som inte nämnts ovan så skicka länk!! Det kan vara helt annan stil, stora/kommersiella (dock inte typ H&M för det är inte direkt en designer) som små, det kan vara en polare till dig, mer Svenska som ni vet osv.

Om ni inte vet några så kan ni ändå berätta för mig om detta är den dålig idé eller en splendid ;)

Idag då


Japp, N.E.R.D ikväll, jag var inte där tyvärr.. Jag hade förmodligen vart det om jag inte spenderat pengar på en awesome helg. Men framför allt om jag inte vaknat med en mystisk plåga i halsen. Jag är inte febrig och sjuk, det bara kittlas i halsen, svider plus att jag är typ yr och trött. Jätte wierd. Dessutom har jag inga spyreflexer what so ever. Tänkte stoppa fingrarna i halsen och spy upp äckliga slembollar men det var omöjligt.

Well well det känns skönt att skylla på att man är sjuk, än på kass ekonomi och egentligen ingen lust. Jag menar, jag såg ju N.E.R.D på Way Out West i somras och det var ingen vacker syn. Efter det så har jag tappat intresset totalt :( och det suger egentligen för Pharrell är ju my man. Jag heter ju till och med Pharaoh Williams på MSN what the fuck hahahaha. Jeje, mene, ja. Jag ville nog egentligen inte gå, men om jag ångrar mig i framtiden så kan jag tänka på hur piss jag mår nu så är min ångest borta helt enkelt.

Dessutom så upptäcker jag nu att föregående inlägg har blivit kapad på mitten och försvunnit. Det är lite "Jaha?" när man läst klart den. Och så ska det inte vara, när jag är irriterad och vill komma med argument och yada yada så brukar jag ha en bra punch phrase. Så, jag vet inte alls vart det tog vägen eller vad jag skrev så jag tänker låta det vara. Men bara så ni vet.

I will fuck you up, I will feel no guilt


Jag känner att ni får ta det här inlägget med en nypa salt för det är den irriterade Fian som skriver. Det har gått två dygn och jag är fortfarande så himla lack på en brud jag träffade på Berns i fredags. Hon måste vara stans äckligaste brud, näst efter Anne. Och det sjukaste är att hon är ihop med stans schysstaste kille, jag förstår inte matten där riktigt. Hon hängde naturligtvis med mina killpolare och det gjorde det helt omöjligt att umgås med dem. Jag har kommit unifum med att alla mina killkompisar umgås med helt vidriga brudar. Absolut är majoriteten schyssta, men det finns några bittra mandlar.

Jag fattar inte grejen alltså. Hon hånade mig rätt framför ögonen på sällskapet och det var tydligen okej? Med vilka ögon bedömmer killar att vissa helt värdelösa tjejer är ett bra umgänge?

Det gick så långt att Bella hade bra lust att slå henne på käften, det är andra gången det här året hon får den försvarsimpulsen. Naturligtvis skulle hon aldrig göra det, för vi är sofistikerade brudar. Men jag blir ändå himla tacksam att det är någon mer som ser hur äckliga dem är, och att det inte är jag som är fucked up liksom.

6 December



Det finns inget bättre än att bakis-dega med vänner, dåliga pogram på MTV och McDonald's. Hela dagen har spenderats så och vi har garvat åt sjuka saker som hände på Berns igår alltså. Jag är nöjd över att jag inte blev så full men att jag ändå höll igång heeela natten. Jag var så flippad. Idag blir det Broder Tuck och Ho Chi Minh Howlers som jag tjatar om här på bloggen. Ses där?

Gotta have new shoes!!!



Okej, snart får jag tillbaks återbäringen på 10 000.. Visst lite ska stickas in i företaget och lite ska mamma ha. Men seriöst jag måste unna mig nya skor. Hela sommaren och hösten har jag sett favoritskor efter favoritskor säljas slut utan att bli mina. Så dessa ovan som jag har obsessat sedan Mars (har även sett dem live i London och de är om nått ännu snyggare). Tidigare kostade dem 70 pund nu är dem nere i 45 pund och det finns i min storlek. Jippi!!!

LEEEEEEEDIG



Köpte världens bästa mössa på H&M för 98 kr, finns med heltäckande fuskpäls också.

Heeeey dudes and dudettes.... Kom just hem från en soft 4 timmarsdag på jobbet. Kom just på att jag tog ju ledigt för att åka till Australien, men jag förlorade ju resan med 17 röster som ni minns. Men jag är fortfarande ledig och det passar så himla bra in på mitt liv just nu. Jag behöver ta tag i mitt liv, fixa grejer, vara lite själv, pyssla, blogga, ta hand om alla viktiga saker. Ransaka mig själv, planera inför framtiden, kanske söka nått till extrajobb. Mest av allt längtar jag till när jag städat klart mitt psykopatstökiga rum. Det är ärligt talat helt disgusting här inne och det beror på att jag inte har haft tid iom tidningen och det. Men framför allt för att jag har mått så himla dåligt och skitigt i det. Så nu ska röjas och julpyntas. Yey!

Fredagen den 12 December ska jag på intagningsintervju också. En Entreprenörs linje på Stockholms Internationella Handelshögskola. Det ni. Nu kanske Fian blir något. Det är en KY-utbildning som hjälper en att starta och driva ett företag så det blir ju kalas. Så kan jag ju starta webbshoppen och allt som jag planerat. Så vi i Fan Club Crew kan göra folk i Sverige snygga till en billig penning. Om jag kommer in, och om Patsy också kommer in så blir det ju guld att naturligt kunna träffas 2-3 gånger i veckan i två år. Vi bor ju så fasligt långt bort ifrån varann annars. Jag brukar iofs stalka henne på jobbet med jämna mellanrum :D

Åhhh ni ska bara veta vad skönt det ska vara att vara ledig i två veckor. Inte alls att man kommer skrota runt i pyjamasen och känna sig meningslös hela dagarna. Eller det ska jag unna mig också, skrota runt, men jag måste ändra inställning till livet nu känner jag. Ska börja styrketräna också, men my boys Jonas och Mange haha. Wow det går bra nu?

-------------

Jajuste ja, kan ju berätta om min vansinnesfärd i onsdags natt hem. Vi var ju på Nivå 22 som sagt och jag fick för mig att Hässelby Strands tunnelbana var hemåt. För vi hänger ju alltid på Söder annars. Jag sitter på den och vid Thorildsplan så ragerar jag att det känns fel. Men jag skiter i mina instinkter och grabbar tag i en tidning och börjar läsa, Krisineberg känns fett långt ifrån Slussen också men det var inte förän vid Islandstorget som jag fattade att jag satt på ett tåg Norrut så jag hoppade av och fattade inte alls vart jag var. Då var klockan 1:25 och min sista buss gick 2:35. Min mobil var död också så jag kunde inte ha våldgästat Patsy eller någon annan som bor i stan heller. Jag visste heller inte vad klockan var men jag hittade en busshållsplats med nattbuss mot Centralen (mitt lokalsinne is the shit). Bussen gick 1:35 och jag hade en känsla av att jag inte hade missat den då jag åkte från Fridhemsplan vid 1:06.

Men för säkerhetsskull så gick jag och frågade en taxichaffis vid en Preem Mack vad klockan var. Han sa att jag kunde få åka med honom gratis om jag ville då han skulle till Hornstull och parkera för dagen. Fattar ni vilken tur? Inte för att det hade spelat så stor roll att åka till Centralen och traska till Slussen för det hade jag hunnit också men det var ju skönt att åka Taxi istället för buss. Taxichaffisar är också ett yrke som smutskastas i onödan, jag har bara träffat schyssta nästan. Jag blir fortfarande superglad när jag tänker på honom, Christer Andersson tror jag att han hette, jag kunde inte anteckna det. Men han hade jobbat inom reklambranchen och vi pratade om grafisk formgivning oh grejer. Supertrevligt.

Jag kom till Slussen 1:40 och det sög nästan för att näst sista busen gick 1:35 och jag behövde vänta en timme där. Men som tur var hade jag min nya mössa och sedan kom det en hel drös med sk. Gurra pack. De var astrevliga och så men oooojojojoojj vilka lunatics!! En hoppade av IV på gymnasiet efter 4 veckor och har bara lodat runt i 2 år utan att ha gjort nått speciellt eller jobbat nått. Hur orkar man?

En hade rökt så mycket brajj att han hade förlorat hela sin familj och flickvänn och levde i princip på gatan. Han hade gjort av med minst 30 000 på röka bara i år. Vilken jävla idiot alltså. Har man inga hämningar?

I vilket fall så satt vi där och tjöta i 1 timme plus 1 timme på nattbussen genom hela Nacka-skiten. Min modersinstinkt slog ju på men stängdes av snabbt när jag insåg att dessa personer går inte att få vett i skallen om dem inte engagerar sig själva i sina liv. Jag vart nästan irriterad på deras dumhet.

Sen var det inte mer of a crazyride utan jag kom hem tillslut.

Who hasn't missed Indie Cult Vintage?












Hahahaha


Wow jag åkte från Nivå 22 kl 1 och kom hem nu. Den absurda 3-timmars singelresan ska jag berätta mer om imorgon. Jag hoppas att det blir kul läsning för er för jag hade en grymt tragikomisk kväll kan jag säga. Nu blir det sova sova sovaaaa....!

M.I.S.S. Crew x Agent Provocateur x Insa



M.I.S.S. Crew har tagit intiativet till denna fantastiska photoshoot. Det är skor av INSA och kläder av Agent Provocateur. Ni kommer få se mer av Insa här i bloggen då jag lägger hans kerationer i listan på tributes.







Mixtaped Magazine "countdown" #4


Det finns även 2 modereportage och 1 märkesreportage i tidningen, här ett provsmak av varje.




Snyggaste bilden med snyggaste Linn. Så himla klockren och ja jag bjuder på den. Köp tidningen för att se ytterligare 17 hela sidor täckta med snygga bilder på snygga människor.

Vem vill inte bo på ett Miss Sixty hotel?


Hotellet andas 70-tal och rummen är unikt inredda av 30 olika unga konstnärer. Hotellet är fyrstjärnigt och ligger i Riccione i Italien såklart. Det finns massa mer cool stuff på detta hoteltyp, att man kan videochatta med andra rum, verkar inte det lite kinky? Tanken är i alla fall att hotellet ska vara ett helt eget samhälle där man känner gemenskap. Självklart ligger en Miss Sixty butik i anslutning till byggnaden.

















3 December


Sjukaste drömmen. Jag drömde att jag och Love på nått sätt hade råkat mörd en varsin person samma dag. Det var inne på en krog som var en blandning mellan Café Sten Sture i gamla stan och Fabric i London. Typ en kubikkilometer och bara massa smala stengångar med små skrymslen. Läskigt värre. Love jobbade tydligen på ett café som hade världens godaste mackor, de hade öppet dygnet runt så där lyckades vi gömma kropparna. Sen blandades en hel del andra människor in och katter som hämnades.

Skönt att vakna i alla fall. Jag vaknade av mitt armabndsur som har Hour Report, ni vet sån där talking clock från Cheapo? I vilket fall som helt så hade jag Hour Report på igår och orkade inte stänga av. Det roliga var att jag hörde bara varannan timme typ, hah flumigt. Det är så oregelbundet jag sover.

Mixtaped Magazine "countdown" #3



På nått sätt vill bilden se ut så här, har provat allt men den blir ändå invert hahahaha :P Ni får helt enkelt köpa tidningen för att de sen och alla andra.

Ja nu har ju tidingen redan släppts men jag fortsätter posta sneak peaks. Här är ett utdrag från vår intervju med Peaches.


"Vi glider in på ämnet 80-tal. Jag själv tycker att Peaches image vilar lite på detta decennium men hon håller inte med mig.

- Jag är ganska trött på att bli ihopkopplad till 80-talet. Jag hade ingen tanke på det när jag startade. Men när folk började nämna det och när jag såg filmer från den tiden så såg jag kopplingen själv. Musiken och det krulliga håret. 80-talet är ju faktiskt den enda eran då krulligt hår var populärt.

Trots den kulturella spridningen av musik som tillexempel internet medför så tror Peaches att hon skulle vara större på 80-talet än idag. Det var då elektronisk musik slog igenom. Men det var även mer accepterat att vara vulgär och kontroversiell. Det var en hårfin skillnad mellan sraighta men och homosexuella, hon menar på att Poison såg ju ut som dragqueens tillexempel."

Grattis Britney Spears!




Det är Britney Spears födelsedag idag och hon fyller hela 27 år. Hela morgonen har det spelats Britney videor på MTV och det är skitmysigt, hälften av dem har man ju glömt bort. Undrar hur många videor det finns?

Jag grattade Britney även förra året, och sedan dess har jag typ inte grattat någon som jag inte känner. Men jag antar att hon är så stor att det liksom inte undgår att notera.

Hon ska ju snart åka på turné två dagar i europa är bara bokade hittills men visst hoppas vi på att hon kommer till Sverige.
RSS 2.0