If you wanna buy me some cheap shoes, buy these:
Senso ruzzy wedgesSjukt snygga skor! Påminner lite om våra gamla vävda köksstolar som vi hade när jag var liten. Senso at Pixie Market. Klicka på bilden för mer info.

Kelly Brook for Gina Shoes


Otroligt fina bilder, inte jättefina skor kanske men fin kvinna. Lite porriga bilder kanske, men detta är KONST. Bokstavligen, det är nämligen någon som delvis målat dessa, så fint!

Vart bor jag nu?
Okej, detta tog mig sjukt många veckor av "ska jag filma idag?"... men saker har gått emot varje dag, dels sämst väder så man inte ser något i kameran, sen har man ibland massa annat att göra. Mest är det för att det alltid är människor i min lägenhet så det känns så dumt att filma då. Min fina MacBook Pro 15" har ju totalt kapsejsat också, mest därför jag har vart så seg på att uppdatera.

Jag kan ta en textutvärdering om Malmö någon gång, berätta mer ingående vad som är så bra med staden och varför jag valde att bosätta mig här.

Sen säger jag lite fel i videon, självklart har inte hela Mixtaped Crew flyttat, den som ni ser i högerspalten. Utan jag och alla inblandade i företaget samt hela lagret. Vi har till och med en ny adress här nere för allt så.

Som sagt ska jag ut i solen nu, den är sjukt varm. Ska köpa lite löshår och se om jag kan få H&M poäng för kläder jag köpte i Köpenhamn.

See ya!

Hoppsan...Idag är det löning, för mig betyder det att jag får några slantar från CSN. Slantar som jag egentligen borde spara för att jag kan i framtiden kanske behöva bo i en etta med en hyra på 5600, fyfan! Jaja, medan jag diskar och steker pyttipanna så bestämde jag mig. Jag beställde nyss dessa två klänningar ovan som jag nyligen pratat om. Nu är dem på rea och kostar bara 150 spänn styck ;)

De kommer bli asbra i sommar när jag är lika brun som modellerna. Ja oh ja, vad skönt med luftiga men ohhh så snygga klänningar i sommar!
RSS 2.0