M O T E L _ R O C K S


Kan inte säga det för många gånger, gud vad jag älskar Motel. Säsong efter säsong. De har ett otroligt proffisgt sätt att hitta de mest fantastiska mönsterna och tygerna. Deras idéer är att göra samma klänning med olika tyger, och olika kreationer med samma tyg, så smart koncept. Man når ut till en mycket bredare publik på det sättet.

Dessa vardagsvänliga klänningar har följt med i 3 säsonger nu. Modellen på klänningen heter Carrie, men på nått sätt har dem i år döpt dem till Carrine och finns med 3 olika mönster denna vår (resten av modellerna är från tidigare säsonger men om ni googlar på namnet så kommer det fortfarande upp många alternativ hos olika återförsäljare). Det finns även en modell som heter Lydia på den officiella hemsidan med en mer öppen rygg.


Model name: Peacock Red, Piano


Model names: Wallflower Grey, Cosmic


Model names: Triangle, Guitar


Model names: Peacock Blue, Cosmic Boogie

Nicholas Kirkwood X Liberty of LondonLite gamla nyheter kanske, men de är så snygga, speciellt de som är mest rosa. Dessa är då han designade för Liberty of London förra året, jag kan inte sluta längta efter vår när jag ser dessa.

Jag älskar Nicholas Kirkwood och har alltid gjort, men vad har hänt på senaste tiden? Ingen vårkollektion har kommit upp på hemsidan och höst kollektionen innehåller rekordfå exemlar av hans så karekteriskiska sula.

27 JanuariThe many faces of Lady Gaga. Till vänster Lady Gaga och Cyndi Lauper promotar läppstift för märket MAC. Till höger, Lady Gagas första officiella bild för det kommande albumet Born This Way som kommer ut i Maj.

Wow, vilken kanondålig dag jag har haft, på alla sätt och vis. Började med att jag vaknade på helt fel sida, även fast solen sken rätt i ansiktet. Jag var arg på mig själv för att jag inte hann duscha, jag försov mig och var utanför dörren på 7 minuter. På bussen till skolan så känner jag att jag tog fel tjocktröja, jag tog en som luktade APA och som egentligen borde ha legat i tvättkorgen. Allt i övrigt har gått osmidigt och i flera timmar nu har jag försökt skriva ett inlägg som make sense. Men nej, omöjligt!!! Jag kan inte blogga längre, helt sjukt. Förut gick det som på rälls, jag bara spottade ut en massa text utan att fundera särskillt. Ungefär som nu då, men detta är egentligen ingen kul läsning, det är bara en ursäkt.


Rolling Stone Photoshoot

Tänkte skriva lite om min absoluta favoritkvinna, eller det känns som om jag har tappat henne faktiskt. Tappat henne i marken så att hon har slagits i tusentals små bitar som har spridit sig utom synhåll. Hon är för stor nu, jag har ingen koll längre. Jag har ett liv, så jag har verkligen ingen tid att sitta på alla 117 fan-sidorna och läsa metervis med text om allt och inget om denna kvinna.

Men lite up to date är jag i alla fall, detta har hänt när jag varit borta:

- Jag såg hennes konsert i Malmö för ett tag sen, så klyschigt men det var det bästa jag sett - ofcourse! Fick inte träffa henne denna gång men det var nog lika bra.
- Jag köpte hennes läppstift på MAC igår, sista exemplaret *phew*. Har tänkt att göra det länge men har inte kommit till skott, vilken tur att jag kände mig deprimerad igår och unnade mig. Den är dock lite för otäckande för min smak men kommer passa bra som vardags läppstift i sommar.
- Hennes nya skiva kommer den 23 Maj och ska heta Born This Way, den första singeln kommer om 17 dagar och det är mest största sannorlikhet den som använts på Muglers modevisning.

Som sagt finns säkert hur mycket helst kul att säga om denna kvinna. Men detta är ju ingen Lady Gaga fan blogg ;). Jag gillar mest att titta på bilderna, det är så hon inspirerar mig mest. Om ni vill se dem större så högerklicka och ta sen "visa bild". Jag laddar alltid upp så stort som det går på alla bilder.Klockan är alltså 21:30 och jag sitter fortfarande kvar i skolan, what a waste of time. Hade egentligen velat dra och ta en öl idag men det får bli imorgon. Jag har kämpat med detta inlägg varvat med skolarbete i timmar nu. Nu måste jag springa till ICA Maxi innan dem stänger annars får jag ingen middag!

Hej på er!

Jag har funderat länge...


...på att komma tillbaka, oh yes. Fian är i allra högsta grad levande, om ni har undrat ;)

Bloggsuget har sakta men säkert smugit sig tillbaka. Men jag har växt, som jag har växt. När jag har varit som mest sugen att dela med mig av mina hemligheter, då har jag gått in på min egen blogg och kikat. Designen är fortfarande snygg men inläggen - Hugeda mig! Jag kan inte säga att jag varit tråkig, men de sista månadena var ju ganska daskiga. Jag hade ingen struktur... Jag kan inte sätta fingret på det, men nått får mig att skämmas lite över många inlägg. Tråkiga, intetsägande, nästan lite barnsliga och naiva. Jag var helt inne i det där blogglivet, jag ville så gärna vara en del av blogg eliten, modeeliten. Jag verkligen kämpade. Även fast jag visste att det var ett innehållslöst skal. Man får inga riktiga vänner av att inte vara sig själv.

Vänner för livet har jag förvisso fått, jag var ofta mig själv i bloggen också - Absolut! Men det finns ändå nått som inte stämde. Jag ville så gärna berätta allt, varför man vill hänga ut sig det har jag verkligen ingen aning om. Men anonyma bloggar är så tråkiga. Så jag tog det, jag använde det, vissa tillfällen sa jag alltid A men aldrig B, för att provocera och väcka frågor. Frågorna kom aldrig, det var ju ingen som brydde sig - Det är det som känns så pinsamt i efterhand.

Jag kommer i framtiden behålla mer för mig själv, men när jag väl berättar nått om mig, mitt liv och händelser runtomkring mig - Ja då ska hela storyn fram. Inget flummeri.

Vi får se vad detta leder till, just nu känner jag mig ganska vilsen. Jag har inte blivit inspirerad av mode på flera månader, eller liksom butikerna har inte levererat något i min smak. Det har gjort att jag har stannat i tiden, i det gamla. Jag har en liten aning om att bloggen i fortsättningen kommer att innehålla mer av min person och mitt liv. På ett helt annat sätt än tidigare, jag har som sagt inte levt som en bloggare i över ett år så kanske inspirationen till modet väcks när jag börjar cirkulera mer i webbutikerna... Som sagt vi får se vad detta leder till.

Jag kommer absolut inte att uppdatera varje dag, denna gång vill jag inte köra slut på mig själv. Att blogga ska vara kul, inte ett måste. Sunt bloggande lönar sig i längden. Därför vet jag inte när nästa inlägg kommer, men då får ni reda på mycket mer om vad som har hänt det senaste året!

Nu vill jag höra hur glada ni är att jag är tillbaka, sånt peppar än så mycket - Det vet ni!

PS. Nu vart det en liten cliffhanger i alla fall, såna som jag ska undvika, men det är så svårt att skriva allt just nu (mitt i natten dessutom). Dessutom så kommer jag vara lite dum igen och säga - Ställ gärna en massa frågor som jag kan svara på i nästa inlägg, och gör mig inte fråglös nu!

Pinsamt om det inte kommer en ända fråga hahaha, men det blir lättare för mig när jag ska göra nästa inlägg.

Puss på er alla!
RSS 2.0