30 November


Gud. Ge. Mig. Styrka.

Köpa eller inte köpa?


28 November


Ganska värdelös dag, men värdelös på ett bra bra braaaa sätt. man har pysslat lite, funderat lite, umgåtts, ätit gott. Mått fruktansvärt bra och bara myst. Men inte gjort nått viktigt alls, men ändå känna sig bra med det. Jag har liksom fortfarande småprylar att göra med tidningen som är i butik, sedan ska vi liksom sätta igång en ny karusell.

Fick lite livstecken från Amelie idag också vilket känns grymt bra! Blev nästan gråtfärdig för att jag saknar henne, inte för att vi sågs så jätteofta när hon bodde i Stockholm, men mest för att jag vet att hon är på andra sidan jorden och att jag inte kommer få träffa henne föräns i sommar. Nu finns det bara en till person som jag vill ha livstecken ifrån och det är Agnes. Hon har flyttat till Hudiksvall och sen dess har hon vart så gott som död.

Vad jag tänkte skriva mest var att dagen vart underbar men nu på kvällen har jag spänningshuvudvärk och den planerade dunderfesten ställdes in. Jag som hade längtat såååå i flera månader på att komiskt få säga att jag ska på en fest som hyllar min blogg. 1984. Det är klubben 80's som har 80's countdown hela hösten där de hyllar ett år i taget och spelar hitsen från det året och mitt favoritår är ju 1984. Det hade vart så bäst. Men vad ska man göra om man känner sig som crap, om Scrubs maraton med julmust lockar mer och när man ska jobba imorgon? Jo valet är ju enkelt. Men smärtsamt. Jäkla huvudvärk :(((

Äntligen!


Nu finns Mixtaped ute i följande butiker!!

Pressbyrån Järnvägsstationen ALVESTA
Pressbyrån Järnvägsgatan BOLLNÄS
Pressbyrån Bergslenagatan 9 BORÅS
Pressbyrån Bromma Flygplats BROMMA
Pressbyrån Fristadstorget ESKILSTUNA
Pressbyrån Järnvägsstationen GNESTA
Pressbyrån Drottninggatan 17 GÄVLE
Pressbyrån Centralstationen GÖTEBORG
Press Stop Drottninggatan 58 GÖTEBORG
Pressbyrån/Chocolate Nils Ericsonsplatsen 7 GÖTEBORG
Pressbyrån Nordstadstorget 2 GÖTEBORG
Pressbyrån Redbergsplatsen 1 GÖTEBORG
Pressbyrån Stationsgatan 29 HALMSTAD
Pressbyrån Nya Knutpunkten 841 HELSINGBORG
Pressbyrån Järnvägsgatan 4 HÄSSLEHOLM
Pressbyrån Norra Stationsgatan 1B HÄSSLEHOLM
Pressbyrån Gullmarsplan T-Banan JOHANNESHOV
Pressbyrån Västra Boulevarden 2 KRISTIANSTAD
Pressbyrån Bangatan 1 LIDKÖPING
Pressbyrån/Press Stop Trädgårdstorget 4 LINKÖPING
Pressbyrån Storgatan 67 LULEÅ
Pressbyrån Bangatan 1 LUND
Press Stop Klostergatan 8 B LUND
Pressbyrån/avgångshall Centralstationen MALMÖ
Pressbyrån Södergatan 11 MALMÖ
Pressbyrån Centralstation NORRKÖPING
Pressbyrån Repslagaregatan 5 A NORRKÖPING
Pressbyrån Järnvägsgatan 9 NÄSSJÖ
Pressbyrån G Kronv 7 PARTILLE
Pressbyrån Storholmsgatan 2 SKÄRHOLMEN
Pressbyrån Resecentrum SKÖVDE
Pressbyrån Postgången 38 SOLNA
PressStop Västermalmsgallerian Alströmergatan 1 STOCKHOLM
Pressbyrån Centralhallen STOCKHOLM
Pressbyrån/Press Stop 4005161 Gallerian STOCKHOLM
Press Stop Götgatan 31 STOCKHOLM
Pressbyrån Odenplan T-Bana STOCKHOLM
Pressbyrån Arlanda Terminal 5 STOCKHOLM-ARLANDA
Pressbyrån Sky City Arlanda Plazan STOCKHOLM-ARLANDA
Pressbyrån Esplanaden 2 SUNDSVALL
Pressbyrån Västra Järnvägsgatan SÄVSJÖ
Pressbyrån S:t Persgatan 10 UPPSALA
Pressbyrån Busstation VARBERG
Pressbyrån Storgatan 36 VÄXJÖ
Pressbyrån Storgatan 7 VÄXJÖ
Pressbyrån Sankt Knuts Torg 27 YSTAD
Pressbyrån Centralstationen ÖREBRO
Pressbyrån Storgatan 3 ÖREBRO
Pressbyrån Stationsplan ÖSTERSUND


Men även online för 69 kr inkl porto, här:
http://www.press-stop.se/kiosken/index.html?cust=8268447

Go get it! ;)

JULSHOPPING HELA DAGENDet är en bra dag idag, trots att jag bara lyckades sova 3 timmar. Fråga hur det gick till för jag hinner inte skriva nu. Eller okej, jag kollade på The Mist innan jag somnade och sen kunde jag helt enkelt inte sova. Jag ogillar otippade slut :((((

Men idag är en bra dag som sagt. Den 25:e är alltid en bra dag, men idag är en extra bra dag. Jag ska nämligen ha en heldag med min favorit Nisse, japp mitt inlägg förr var en grym överreaktion och nu ska vi bara ha det trevligt tillsammans. Strosa runt på stan och shoppa. Han ska köpa presenter till sin tjej och jag ska bara köpa massa massa julkulor hihihihi!!! ^^

See ya!!

Nattskruttiludd som vanligt
Tro det eller ej, men sån här musik kan jag faktiskt sitta och njuta av en dag som denna. You're So Last Summer med Taking Back Sunday. Det får mig att tänka på de dagarna vi i Brasset åkte buss över hela Europa, då jag sprang på minst en stor konsert i månaden. Då man blev full på folköl och då man tyckte att 1-bussen på natten var skitsent. Då det enda man oroa sig över var läxor och då man var kär i killen i det coolaste garagebandet. Då man alltid träffade en polare på bussen (alla har flytt Värmdö) och då Tim Cash var host på MTV News.

Det var då man var helt insnöad på Good Charlotte och Billy var det snyggaste av denna värld. Då man satt på tjejrummet och lyssnade på en riktig skiva och lusläste cd-knvolutet. Då man hade afficher av band på väggarna och bilder på kompisar för man trodde att det var det viktigaste i livet. Då man sprang och köpte den nyaste skivan eller DVDn. Då man förväntansfullt satt och kollade på ZTV ifall den nya heta musikvideon skulle komma. Eller helst satt man och kollade på You Wish på MTV för där var det alltid minst en GC video haha. Då man kunde lyssna på sånt här utan att bli kallad Emo, ingen visste var det var 2004. Men de som ändå visste, visste också ursprunget av Emo och värderade detta. Det var heller inget överanvänt nedvärderande ord för alternativa människor och inga pinsamma föräldrar/rapportuppläsare använde det för att verka insatt. Those were the days.

Nu för tiden förknippas denna musik och denna stil med Emo, Screamo och allt vad det heter. Sorgligt men sant och nu förknippas dessa barma Emo-barn med knarkarna på plattan. Vilket automatiskt får föräldrar att tro att bara för att man lyssnar på TBS eller nått annat av alla de 1000 likadana band. Säg Neverstore som ett Svenskt exempel. Om man lyssnar på dem är man knarkare då? Usch, jag föraktar alla vuxna som skulle kunna tro det. Jag hängde också i trappen på plattan för det är ett bra ställe att samlas på när man är många och jag lovar, på nått sätt så samlar denna sorts musik ihop en hel del folk. Jag tror att det har med Moshpiten att göra, fy i helvete vad kul vi har haft i alla våra. Vad många man träffat.

Långt inlägg för ingenting. Det enda jag ville säga är att det finns inget som heter Emo idag, Emon är död för längesen. Det du tror är Emo är inte Emo och sluta säg Emo till allt med svart hår för i helvete!!!

Mixtaped Magazine ute 27 November


Releasedatumet framskjutet två dagar. Det är så det kan gå. Men grina inte för det för om du är 18, har tillgång att ta dig till Sthlm någelunda lätt och är ledig på onsdag så kan ni komma förbi Nivå 22 imorgon och kika på den gratis. Jag Bella och förhoppningsvis ett gäng läsare och vänner kommer sitta där och ha det mysigt. Från och med kl 19. Ni kan se mer information på Facebook. + gå med i vår grupp så skickar jag iväg såna här spontana inbjudan till dig på en gång.

Dessutom så har jag två extra dagar på mig att posta min hittills misslyckade sneak peak maraton. Start imorgon.

Nu ska jag förbättra mitt liv, starting now. Somna tidigt!

24 November


Jag borde sova men jag kan inte, det blåser så hårt ute att jag tror att taket blåser bort. Det dundrar och har det och det är grymt läskigt.

Sedan sitter jag och funderar på en bisarr grej som hände igår, inte polisgrejen utan en annan. Jag känner mig kränkt och typ ignorerad. Det är egentligen värsta skitsaken som typ, jag säkert blåst upp för att jag var full. Men har ni någonsin tänkt att det skulle vara ganska skönt att vara med i serier som The Hills och Laguna Beach för att man ska kunna se dagen efter vad som egentligen hände?

Jag vet bara att jag står där i Slussen och skriker Fuck Off till en jobbig brud på telefonen som vägrar räcka över den till personen jag egentligen ringde. Så jäkla jobbig och korkad brud. Men det verkar ingen annan tycka. Sättet hon pratade med mig och sakerna hon sa ger mig vibbarna av en falsk människa. Att hon festar med my boys och de typ beskyddar henne gör mig så jävla arg. Vad hände liksom?

Känns som om jag är svartsjuk men det är jag absolut inte, det handlar inte om att jag är kär i någon eller nått sånt liksom. haha. Vi har vart vänner i evigheter och att en liten slyna skulle få oss att splittra skulle jag aldrig kunna tro. Men jag överreagerar kanske, vår vänskap är nog inte över men från min sida känns det kraftigt kyligt. Vilket som många gånger förr kan leda till att det är slutet nu. Jag accepterar inte allt beteende. Jag behöver inte vänner som tar min energi istället för att ge och ta. Jag har inte så svårt för att klippa banden för gått om jag känner att det är sista droppen.

För att knyta ihop påsen så, skulle det vara skönt om någon filmade vad jag gör hela tiden så jag kan avgöra i efterhand. Fyfan alltså, jag är så arg. Det är ingen som ringer dagen efter heller för att kolla läget. Ärligt.

Who doesn't love Nasty Gal Vintage?Fuck the police!


Shit asså, kom just hem och är fortfarande helt furious efter dagens händelse. Jag känner grymt hat mot poliser, okej kanske inte poliser i allmänhet, men i allafall en helt trupp poliser som agerade utanför The Temple i gamsla stan runt 3:00 inatt. (Jag har fått större respekt för poliser efter jag lärt känna Katta då jag förstår att det finna engagerade och bra poliser. Det finns ju alltid bra personer inom alla brancher och Polis yrket är väl en av de mest smutskastade väsen).

I alla fall, vi stod utanför krogen och chillade när vi uppmärksammade att ett gäng poliser 3-4 stycken höll ner en man mot marken. Inget märkvärdigt. Men att dem höll kvar honom i ett par minuter så gick vi fram och ifrågasatte deras behandling. Att understryka att det var is och snö på marken är viktigt då det är inhumant att trycka en männsikas huvud mot den iskalla marken så här länge. Tillslut fick vi ett svar att han gillade att slåss mot poliser. Vi kunde vittna att denna person var otroligt berusad, så berusad att han inte kunde stå på benen.  Jag uppskattar och värderar att poliser ingriper vid såna här fall, men han var för full för att kunna göra någon person skada i det tillståndet. Fler poliser ingriper, vid det här fallet hade personen i fråga tryckts ner mot den iskalla marken i minst 10 minuter. Och det är absolut ett helt oacceptabelt beteende. Det är runt 8 poliser som inte har något emot att tortera en maktlös person, vad som berör mig är att flera av dessa är kvinnor som i regel brukar ha bättre människosyn. Dessa poliser är en hjord av blodtörstiga vargar som flockas runt denna person som om det vore kul. Han är så full så han vet inte vad han heter, vad skulle han kunna göra? Jag blir så grymt arg när jag tänker på det. Jag skakar.

Tänk dig själv att ligga mot marken i 10 min. Vilken förnedring. Jag offrar mitt rykte med att säga att om han slagit en polis så kan det inte vart mycket, då han var helt lealös när de tillslut lyfte upp honom. Polisernas bemötande mot oss var också kaxigt, men en av dem erkände att de var lite många poliser mot en och samma person.

Jag kan säga att vi har bildbevis och registreringsnummer på fordonet och vi kommer gå vidare med detta fall. Sånt här får absolut inte hända. Det spelar ingen roll om han var beväpnad eller liknande, de hade ett klart övertag från första början och att behöva tryckas ner mot en iskall mark ska inte vara nödvändigt!!!!!!!! Aschberg och Insider nexta säger jag!


Annars var det en händelserik och intressant kväll. Träffade tillexempel mannen i Felix reklamerna, ni vet den unga med gubben som bråkar om bullar och fiskpinnar. Han var grymt intressant och trevlig, äger tillexempel ett skivbolag!

Jag gillar att se ut som en transa när jag ska gå ut


En positiv grej idag. Inga klackisar bara sneakers!Britney Spears - CircusOkej, jag läste någonstans att hennes skiva Circus kommer ut den 28 November så jag testade att söka på den på Piratebay och där låg den. Färdig att ladda ner och lyssna på, på 15 min. Ja jag vet att det är oetiskt och till och med olagligt, men jag bryr mig inte om det för jag visar mitt stöd på annat sätt. Jag kan köpa skivan när den kommer på riktigt tex, jag går mer än gärna på en konsert när hon kommer hit osv.I vilket fall så vill jag säga att jag är tyvärr inte så imponerad. Britney Spears är den person jag lyssnar mest på enligt Last FM och hennes skiva Blackout är en av de bästa skivan någonsin. Jag hoppas hoppas verkligen att hennes nya skiva växer på mig. Det är ju trots allt svennar som skrivit låtarna? Hon har ju startat sin nya hemsida nu också. Hon verkar ju ha skaffat en ny frisör men hon borde kicka sina AD's, skitful framsida och folder.

It's my loss this timeSka man gå ut ikväll? Vad händer liksom. Jag äger typ 150 spänn, och en hel sjuttis iofs... Hemmafest vore bra. Så slipper man ränna så mycket ute, birrrrrr.. Vad händer ikväll liksom?

Sad? No, I'm Happy Socks
Scarlett Johansson - Arty farty fian


En av mina stora passioner är att sitta och dra i spakar i Photoshop för att se hur man kan förändra en bild med bara färger och skärpa. Det är kul att se det krypa fram, procent efter procent i processen... Man kan nästan få två helt olika bilder att se ut att höra ihop.

Såg ni Idol?


Gud det pågår just nu och jag har alltid sagt att denna säsong inte är att skryta med. Men vad har hänt denna vecka? Anna har tagit förnuftet till fånga och valt en låt som passar henne. Robin Bengtson har ju gått 1000 steg framåt denna vecka, jag har alltid hållt tummarna för honom för jag tycker att han är genuin. Men han har haft det lite vingligt. Men denna vecka är han ju i samma nivå med Kevin. Jag blir helt tokkär i hela bröstkorgen. Och vad är det med Johan att leverera en sångröst? Han har ju bara kraxat sig igenom alla fredagar, superbra! Och jag måste bara töntigt påpeka att hans bror var skiiiiitsnygg. Hihihihihiii...

TACK!


Det var skönt att få ut allti det förra inlägget. Jag skiter i fall några av er tycker att jag gnällde för mycket, för jag vet att det var äkta och jag kände att ni behövde en förklaring. Jag tänker på bloggen varenda sekund och det är så mycket idéer och amibitioner jag har med allt. Och jag skulle kunna posta 10 innehållsrika och intressanta inlägg varje dag, så mycket information tar jag in. Så mycket kreativitet blir jag inspirerad av h e l a t i d e n.

Men som jag och Viktoria Tomic snackade om, det är inte bara att lägga upp en bild och skriva 1-2 rader (eller inget alls). Utan oftast när jag vill säga nått så vill jag säga nått. Och det tar tid, kolla upp fakta, research. Det tar så otroligt mycket tid att få det perfekt. Perfekt bild, perfekt fakta, perfekta stavningar. Men det finns också mycket som är så enkelt och det är det som stör mig. Att jag inte kan posta något enkelt. Men där spökar min prestationsångest också.

Jag har nyss följt Top Model varje dag på trean. Season 5 gick i prepris sådär 10 på morgonen och även fast jag avskyr Melrose så kan jag se mig själv i henne. Hon försöker och vill så mycket att hon blir helt plastig och stel. Eller mäktig som belgisk choklad. Man mår lite illa liksom.

Denna blogg kanske behöver några lätta fräscha inlägg istället. För min och ert bästa.

Just nu sitter jag på jobbet och de är schyssta som bjuder på lunch. Ska strax iväg till centrumets catering café och se vad som bjuds. Jag känner mig mycket lättare och gladare idag även fast gråten trycks på underifrån i tårkanalerna, det typ värker. Men det är utsidan, på insidan känner jag mig stark. Mycket för att jag släppte allt igår men mycket också för att ni skriver så otroligt fina saker till mig. Ni ska bara veta hur grymt tacksam jag är och hur mycket det betyder för min återhämtning.

Det ger mig hopp om mänskligheten. Jag älskar Er.

Läses på egen risk.


Antingen är jag i puberteten eller i klimakteriet eller något mitt-i-mellan. Typ 20-års kris. Visst finns det en sån? Jag går från att vara aspepp på allt, veta precis vad jag vill, ska och måste göra.

Tills nu, då jag sitter och surfar runt på alla sk. kändis bloggar och får prestationsångest. Mitt liv har länge gått ut på att jag vill  bli känd. Det hymlar jag inte alls om, och det gör mig inte ytlig, dryg eller nedvärderande heller för den delen. Jag vill ta med mitt crew och visa alla nötter i hela Sverige hur grymt jävla cool man är om man har en egen stil. Det behöver inte handla om kläder heller. Det kan handla om allt. Folk ser ju ner på vad som helst som sticker ut, om någon har en sjukdom, läggning åt ett annat håll eller what ever.

Nu gick inlägget över till nått helt annat bara för det. Egentligen brukar jag inte sitta och skriva opeppiga inlägg på bloggen men jag känner att min frånvaro borde understrykas med en grym närvaro istället. Jag vill vara öppen med mitt problem och just nu kan jag vara ärlig och säga att jag har ingen jävla aning om varför jag känner så här. Mitt liv är piss och botten och det är så många anledningar inblandat. För det första så är kl 2 på natten och sömnbrist kan ju vara ett faktum. Men sen känner jag hopplöshet inför framtiden, även fast på tisdag händer nått riktigt stort för mig. Det verkar vara så jävla lätt för alla andra att rå hem stora projekt som en jäkla räkmacka. Kenza får åka till Liverpool och göra reportage för MTV, designa en skinnjacka för Jofama. Amanda får designa Jeans för Bik Bok och ställer till med fester. Hon fotas ofta för Nelly och är polare med en grym Make Up artist inkl typ Mi Lajki. Jag orkar inte fördjupa mig. Men idag tex. Så läser jag att Signe blir ny Sidekick åt  Salvatore Scappini på Spy Bars nya rum Garderoben (dessutom är hon ju ny stor ansikte utåt för AA) och jag kan inte hejda mig för att bli så avundsjuk på dessa grymma brudar. Självklart har samtliga tre slitigt hårt, men min hjärna fattar inte det. Jag kanske är schizofren på nått sätt, men jag har svårt att styra min avundsjuka även fast mitt förnuft säger annat.

Jag känner mig ful, äcklick, värdelös i jämförelse. Jag orkar inte göra någonting på dagarna. Det är ingen som fattar vad jag säger när jag pratar med dem, har jag blivit osynlig? Jag har det kasst som fan hemma, jag har det kasst som fan med kompisar, jag saknar klassgemenskapen, jag saknar lucnherna. Jag äter dåligt, jag tränar inte, jag har 1000 grejer på min kom ihåg lista. Jag går runt som en zombie på dagarna och gråter hela nätterna typ. Det finns nog ingen miserablare typ än mig just nu tror jag. Och egentligen så är det svårt att tro annat just nu då, som sagt, något stort händer på tidsag. Man kan tro att det är det enda jag tänker på. Men sanningen är att det enda jag tänker på är hur jävla trassligt det är med alla människor i min omgivning. När hände allt det här? Vad är jag för miffo? Gud vad har jag gjort för att bli straffad?

Egentligen  är lösningen enkel, allt hänger på min inställning. Min mentalitet. Jag kan styra allt som händer mig. Om jag går upp på morgonen med inställningen att nu fan! Så tar man tag i saker. Om jag sover vid den här tiden och äter regelbundet så är det en bra start. Om jag tar tid åt mig att hålla ordning på saker så löser sig andra saker snabbare. Om jag slutar tänka på andra och ser hur mycket jag själv har åstakommit och värderar det högre. Om jag är schysstare mot människor så är de schysstare tillbaka. Om jag vill ha kontakter så är det bara att ta kontakt. Om man vill nåt så är det bara att koncentrera sig på det så lyckas man någon gång.

Dock tror jag att en viss person tog knäcken på mig då jag trodde att jag kunde lösa allt med att göra precis det. Jag trodde att bara jag ville något tillräckligt mycket så skulle jag kunna lyckas. Men icke. Allt jag gjorde var tydligen fel. Jag blir ju bara ännu argare för att jag tillåter det att fortskrida. Att jag tillåter att han förpestar min vardagliga tillvaro. Min framtid.
Egentligen har hela min dag har varit toppen, Bella, Frida och jag har pepprat stan med affischer och det känns jävligt najs när man får bra respons från snygga människor på Carlings tillexempel. Men när man kommer hem och sätter sig vid den här god dman cursed computer så kommer tvivlet, ångesten och man vill bara skita i allt. Kasta in handduken, ta ett jobb på ICA och stanna där för resten av livet.

Egentligen så vet jag inte hur jag vill att ni ska reagera till detta patetiska inlägg. Det är liksom som upplagt för att ni ska kommentera "Nej men så ska du inte känna, du är ju asgrym och er tidning verkar skitbra".. Förmodligen är det väl det jag innerst inne vill att ni ska säga också. Töntigt nog. Jag är en tönt.

Vad jag vill nu är att ha jävligt feta kontakter så jag inte behöver oroa mig över nästa nummer. Jag kommer förmodligen behöva ha slags annons-stress i flera flera månader framöver. Är det verkligen så jag vill ha det??????


Ursäkta stavfel, jag orkar inte läsa vad jag just skrivit.

Andra chansen!
Wow. Dessa skor budades upp till 300 när jag sålde dem på tradera. Dock var dem för små på köparen, så om du har storlek 36 och har lust att fynda ett par snygga pumps. Klicka in på auktionen och lägg ditt bud, 100 kronor ligger dem på nu så det är verkligen ett fynd!

Sötast från Asos på länge
Finns i röd också, nästan så man börjar gilla rött.

Ooops!


Det här är nog första gången jag råkar vinna en auktion på Ebay. Ibland när jag har tråkigt brukar jag slänga iväg bud på saker jag tycker är snygga, och som är otroligt billiga. Oftast budas mitt bud över, för att plagget i fråga är mer värd än utropspriset. Men denna gång var det ingen som ville fynda så jag fick en äkta läder bustier för 179 kr, med frakt inräknat. SWEEEET!

Frågan är hur man bär upp den, vad matchar man liksom? Jag har önskat mig en bustier i evigheter för det är snyggt på sånna pinnar som mig. Den är så snygg i sig, men jag har aldrig riktigt reflekterat över resten av kroppen. HJÄLP!

Mixtaped Magazine countdown #2


En underskattad Italiensk konstnär som är en av mina absoluta favoriter genom alla tider - Antonio Riello. Jag älskar sarkasmen, provokationen att blanda genisstereotyper. Ta nygot typiskt manligt och göra en feminin touch eller tvärtom. Ni hajar den simpla men geniala poängen. Nedan ser ni några av Riellos snyggaste skapelser. Läs och se mer i Mixtaped Magazine när den kommer ut! Om ni inte kan bärga er så kan ni läsa mer här! Tyvärr har Antonio ingen hemsida.

Vem är er favorit konstnär/ hantverkare/ fotograf?


I'm your present tribute - Boxes, mirrors, make up


Tidigare tribute:
Hair combs
Earrings
Dresses
Brooches
Jumpsuits & Shorts
Necklaces

Mixtaped Magazine countdown #1
På första sneak peaken får vi såklart se bilder från vår grymma dag med Sophia Somajo. De i bloggen finns inte med i tidningen, men det finns såklart andra snygga där, större dessutom ;)

Vid det här laget vet ni nog alla vem hon är, och hon skövlar fler och fler fans ju mer hon breder ut sig. Sophia använder tekniken väldigt mycket och bryr sig även om dem som inte har chansen att träffa henne på riktigt. Hon är aktiv på internet helt enkelt, hon postar videos och är lätt tillgänglig. Senaste nyheterna är tillexempel att hon ska ha en webcam-baserad turné för att nå ut till dem som inte går på konserter, som kanske inte vet hur grymt det egentligen är. Den andra nyheten är att Sophia snart släpper en ny signel från plattan The Laptop Diaries, nämligen I-rony. Jag köpte mitt ex av skivan på iTunes, för bara 90 spänn, gör det du med!

Så här inleds intervjun...
När jag hörde Stockholm Calling för första gången så var det oktober, det var höst och vintern knackade på dörren. Det var den tiden på året då alla flyttar in uteserveringarna, då man måste överväga att använda den hemska vinterjackan. Alla hade den obligatoriska höstångesten.

Jag satt framför Ztv och helt plötsligt kom den, ljuset i den långa tunnel jag hade framför mig. Musiken, videon, texten, bruden, attityden. Allt var perfekt. Vem var hon? Jag sög åt mig allt som en svamp, vem sa nått om höst? Hon fick mig att längta till sommaren 2008. Parken och ölen. Jag såg allt framför mig, alla vänner från hela landet, Tanto, ny lowride och självklart Stockholms nya anthem Stockholms Calling på repeat tills någon tröttnade.

Det var självklart Sophia Somajo. Några månader senare fick jag chans att ställa de frågor som jag hade byggt upp om denna mystiska kvinna. En optimistisk Sophia sitter framför mig med ny singel, Warm Blooded Murder och en skiva påväg.
..


NU ÄR DEN HÄR!!!!!!Jag pratar självklart om tidningen, Mixtaped Magazine. Ni har väntat spänt och får vänta några yttefjutte dagar till. Tisdagen den 25 November beräknas den släppas på PRESSBYRÅN och PRESS STOP. Mestadels runt 08-området och andra större städer. Tyvärr har vi ingen makt om vart den kommer finnas (har ju vänner ända upp i Kiruna så det är många som inte kommer ha tillgång.) Men gråt inte för det. Jag och Bella beställda 50 extra för att sälja vid sidan om, men Trydells tryckeri var så schyssta att de skickade med en hel del till så nu har vi så det räcker för alla som vill ha ute i Sverige!!!

Jag kommer som sagt från och med några timmar skicka lite sneak peaks varje dag fram till den 25:e. Under tiden kan jag berätta att fetingen är på 100 sidor. Vi har slitigt arslet av oss så priset på 59 kronor är ingen big deal. Ni får verkligen mer än en McDonald's meny för de pengarna vill jag lova. Skulle nästan kunna lova pengarna-tillbaka garanti. Haha! Vad mer för snabbfakta då. Jo Sophia Somajo på framsidan, en övergrym tjej som jag creddat mycket på bloggen. Verkligen fantastisk på alla sätt och vis. Tidningen innehåller en 40 sidig London Guide som passar till den som reser, men även för den som stannar hemma. Då vi tipsar om butiker som har webbshoppar, eller märken som säljs på webbshoppar!

Återkommande inslag så som Krönika (Där begåvade och/eller roliga människor får sin plats), Demo (där vi pressenterar band som är fresh, underground och upcoming, det vi är bäst på. I denna tidning finner ni Steed Lord), Dagboken (där alla våra coola friends som åker till jordens alla hörn och gör de sjukaste sakerna, kan få det sagt. I detta nummer läser ni Amelies utflippade resa till Las Vegas och en Mötley Crüe/Aerosmith spelning), Profilen (Där coola myspacemänniskor och bloggare presenteras för att de är coola, inte för att de är kända, vi kör några snabba med allas våran Kesh), Save the Planet (För att vi också bryr oss, här ger vi er vardagliga tips, alltid. De tar aldrig slut. Små saker i vardagen förändrar saker.), Photoshoot (Detta nummer innehåller tre stycken), Mingel (Var du på Klever på Inkonst i Malmö i år? Var du grymt cool/snygg? Då kom du nog med på bild och förhoppningsvis med i tidningen också.)

Dessa är alltså återkommande inslag, förvänta er att alltid läsa om det grymmaste demobandet, personerna med schysstast stil och en fet kränika och dagbok. Artiklar, intervjuer och konsertrecensioner som denna tidning innehåller är: Antonio Riello, A-Trak, Sophia Somajo, Peaches, Spinnerette, Rancid, Blood Brothers och Kissin' Bombs som är en av photoshootsen.

Den nakna sanningen tänkte jag säga. Men här får ni tjyvkika lite medans ni ser mitt osminkade fejs och min avmattade extas. Slutet blev lite gej..


16 November


Vaknade för typ en timme sen. Eller jag harvaknat flera gånger under dagen man kommit överrens med mig själv att det är bäst att somna om. För jag var trött i huvet, kroppen, ögonen. En riktigt knock out. Nu är jag mer peppad än någonsin vad det gäller allt. Lyssnar på Lady Gaga och blåser rummet. Asså, det är jätte jättemånga som inte vet vad blåsa någonting är. Kan du gissa vad det är? Varför är det bara folk i vår familj som säger det? Eller säger du så också? Har vi kanske fått det från mamma som är skåning, de har ju egna ord liksom.

I vilket fall som helst så är det ganska deprimerande att sova bort en hel dag, men samtidigt grymt skönt. Jag behövde detta. Igår dock, jag var aldrig trött på hela kvällen, annars kan jag bli det av just alkohol. Kvällen började som sagt på Morfar Ginko, först kom jag inte in för det var 23. Asså, när ska man slippa oroa sig för töntiga jävla åldersgränser, när man är 40 eller???? Men kära Patsy fixade in mig, eftersom jag inte gör sånt. Jag brukar acceptera åldersgränder och sedan inte återväna även om jag har åldern inne. De ville inte ha mig där och då går jag aldrig dit mer, det handlar om min stolthet haha! Men jag är glad att detta inte hände med Ginko. Sån schysst lokal, schyssta äldre söderpack... Schysst bartender. Och Musse var DJ det var ju typ bäst av allt eller nått. Jag vet inte vad bruden hette men hon var grym DJ också. Sist men inte minst var det helt sjukt kul att träffa Katta och Patsy också. De är bäst!

Efter det gick jag och mina brudar Bella, Elli och Frida till gåsen. Ganska dött där idag fast det gjorde inte så mycket. Man slapp toakö, barkö och trängsel. Vi satt istället och chillade och snackade. Umgicks med en trollkarl, en psycho bitch och Amanda.

En lyckad och billig kväll. Det var grymt längesen.

Heder åt SL


Faktiskt. Jag tror att jag bara spytt galla på SL i den här bloggen, säga vad man vill men ibland kan dem faktiskt få till det. Bussen hem i natt vart så full att de lämnade ca 10 passagerare i slussen, och några andra som skulle på, på vägen. Dessa passagerare lämnade demabsolut inte i sticket. Ca 10 minuter senare kommer en extrainsatt buss för bara. Anajs, vi slipper fyllespyan, fyllepladdret och fylleträngseln. Dessutom åkte han med racerfart så vi kom hem lika snabbt ändå. Tack SL!

Kvällens outfitMin plastikoperation pose

Yäs. Det bästa har redan hänt. Jag har hittat min AK4 halsband... Eller vilket av de töntiga vapnen det nu är. Så jääävla grymt halsband, köpt i London, Camden, Spitty Kitty och är för längesen slutproducerad. Fett snygg. Annars har jag mitt snygga rosa läppstift från Nouba som typ bara jag vågar bära. Ill ill ill rosa!!! Annars har jag på mig spetstoppen jag köpte på Sell Out förra helgen. Spetsstrumpbyxor och mina två säkra kort: monki kjol med dragkedja och min låtsasbikerhacja från gina tricot. Hahahaaa.. Götgatsbacken is the shiet. Jaja sluta blogga och bege mig. JUSTEEEE örhängena kommer också från Camden, fast när jag var där nyligen, fan dom bilderna måste jag också lägga upp!! Sen har jag en super super super snygg dödskallering från Lady Luck Rules OK!!
Hahahahahahahaaaa jag ska köra på mittbena idag. 90-tal någon??

Mixed ContentJag vet inte hur många gånger jag har laddat upp den mixen på den här bloggen, typ 3 nu men ändå. Det är det bästa som någonsin gjorts. Du kan inte lyssna på den utan att bli glad. Du kan inte lyssna på den utan att bli festsugen, känns alkoholsmak i munnen, vilka shakea asset till det låtsnar. Vilja mima sönder munnen på flickrummet. Typ nöta ner golvet framför spegeln till bottenvåningen. Den är fruktansvärt grym. Lyssna på förfesten!!!!!!

Förresten så är det förfest hemma hos mig just nu, jag rotar fram kläder, får bli den säkra Monki kjolen igen. Jag har den varje helg typ. Den måste nog tvättas dessutom den har töjt ut sig lite. Hm. Har just korkat upp en ny smirnoff men hittar inget groggvikte. Sucks. Men Klever gör kvällen ändå..because we are you're friiiiieeeeeendsssssss - Typ spyr på Justice annars men Klever får att att låta bra.

Sedan då. Appropå Monki så ska jag nog köpa de där kilklacksbootsen. Versionen från H&M (de gråa var ju urgulliga på färgen) men tyvärr de var ju helt jävla omöjliga att ha på foten. Gjorde skitont. Men de från Monki verkar lovande, bättre utförda och snyggare detaljer. Mumma! Alla mina andra skor måste jag klacka om :( glömmer det på veckodagarna och när helgen kommer så har man inget att sätta på sig......

Snart blir det Morfar Ginko för min del. En krog, typ hak(?) här i Stockholm. Jag ska inte till morfar alltså, han är i himmelen stackarn hade det inte lätt på slutet. Inte för att Marabou choklad är särkillt äckligt, men livnära sig på det går ju inte. Well Ginko som sagt sedan blir det väl gåsen som vanligt. Men den person jag vill träffa minst av allt i hela världen lär ju vara där så jag måste väl hitta ett nytt ställe. Får väl hänga på det minst troliga stället: Runt stureplan eller i förorten. Men jag orkar inte låta han påverka mig.

Filmnatt
Detta är filmen som rullas på min dator om några minuter. Lite tragikomik kanske kan få mig att skratta lite, släppa lös lite tårar, släppa lös lite allt möjligt jag har inom mig just nu. Hela mitt liv känns som en tragikomisk historia. Allt har bara rasat av någon anledning, men på samma gång känns det ganska bra. När jag mår dåligt så drar jag verkligen i alla trådar,jag söker tröst hos alla jag känner typ, de jag känner att jag kan prata med. Och det har lett till att jag har träffat massor med vänner som jag inte ser så ofta. Pratar med många i telefon också. Mamma lär ju bli galen på telefonräkningen. Men hon är en stor del av varför jag känner såhär, så det får hon ta.

I vilket fall som helst Forgetting Sarah Marshall blir det nu. Förvänta er inte någon slags recension sen för sånt suger jag på. Filmer i allmänhet är jag kass på, minns knappt namnet på en enda film jag sett, förutom typ Pirates och Titanic och såna. Men ja ni fattar. Denna kommer jag nog glömt när jag läser tillbaka i min blogg om några månader. Dessutom suger jag på namn, jag är skitdålig på att minnas vad folk/kändisar men framförallt skådespelare, vad dem heter. Jag tror att han där uppe heter Russel(?), han var ju host på VMA i år. Brittaniens nu kändaste komiker eller nått sånt där, stand up komiker kanske det var. Han ska ju vara lillebrorsa i till Johnny Depp i nästa Pirates film..... tror jag?

Natalia Brilli - Men Collection 2009


Cover it all with leather!
H&M x Comme Des GarçonsHar inte brytt mig om att kommentera årets H&M sammarbete tidigare. Jag är grymt besviken och det finns inte så mycket att säga. Men kan ändå 'påminna' er om att kollektionen släpps idag. Det var Fridis (som jobbar på H&M) som tipsade mig om det igår. Jag har lurre att åka in till stan och kika om shortsen ovan finns kvar. Typ kollektionens enda snygga plagg. Men värd 495 kronor? Knappast.

BAAAJS


Ahhh jag hatar TID. Ska möta Viktoria om 45 minuter och det är ungefär så lång tid det tar förmig att åka om jag går nu. MEN JAG HAR INTE ENS KLÄTT PÅ MIG. Hela morgonen har jag försökt fatta hur jag loggar in på skattedeklarationen. Jag har letat efter papper från banken till nått jävla lösenord som jag inte minns att jag fått ens. Det ska vara inne IDAAAAAAGGGGGGGG. Jag vet att jag är skitseg och det är dåligt planerat. Men jag har inte haft tid, jag har haft det på hjärnan hela tiden, förberett mig. Och nu är jag redo att ta tag i det så funkar skiten inte ens. Det tar ju massa energi att försöka förstå sig på såna här saker. Sedan att det tar MÅNADEEEEEEEEEEEEEEER att ens få ett jävla BANK-ID, och sedan ett jävla LÖSENORD? Måste det vara så god damn jävla svårt att fatta att JAG ÄR SOFIA JOHANSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSON.

Jag hatar TID. Jag hatar Skatteverket (fast egentligen är dem alltid trevliga och hjälpsamma). JAG HATAR PENGAR. JAG HATAR BANKER.

I want to be free, baby you've hurt me


Kolla sån spex man kan göra om man har en Mac med iSight
Haha notera säcken under ögat på sista bilden. Trött tjej.

Nu ska jag gå och äta middag (läs: kalla rester) för jag får inte äta med resten av familjen. Jag har varit en olydig flicka idag. Min mamma har en hjärna som en 5åring. Och ändå är hon utbildad pedagog. Jag kan ibland verkligen inte fatta det. Som tur är så har jag en snällis till storasyster som väntade med maten för att äta med mig istället. Gissa vad mamma gör då? Hon börjar tjaffsa med henne om vilken sida hon är på? Hallååå? Är du med i Robinsson eller? Tönt.

I'm scared to face another day
Hej darlings!

Fick just ett fin kommentar av en anonym att jag skulle uppdatera oftare för att mina inlägg gör en glad. Jag har fått andra såna, tex att det är dagens höjdpunkt att titta in i min blogg. Med mera. Det får mig verkligen lust att just skriva ett spontant inlägg åt er. För jag har ju inte skrivit sedan i lördags kväll. Jag brukar inte ta såna här pauser faktiskt men just nu mår jag inte så bra själv, men jag hoppas att ni mår bra utan mina inlägg :P

Det var kanske inte så bra för mig att gå på den spelningen i helgen. Mest för att en person inte kan bete sig normalt. Förut kunde vi inte umgås, nu går det tydligen heller inte att hälsa på folk. Vad som rör sig i mitt huvud är många utspridda tankar, jag ska försöka knyta ihop säcken fint utan att ge för många detaljer. Som kan ha negativ effekt på våran (kanske?) framtida vänskap. Oh ja, jag tror fortfarande på att vi kan lyckats umgås som normalt folk.

Egentligen har jag lust att kasta mig ut och berätta allt, men för att kunna berätta något av vad som hände i lördags så måste jag nästan det. Men just nu är det för fresh och det är en förlång story. Ingen orkar läsa. I vilket fall har mitt span, wannabe-kompis, Rom-travel mate skaffat en ny tjej och det känns som om han vill klippa alla möjliga band vi har. Han her sedan en tid slutat svara när jag ringer, han svarar varken på olika communitys eller sms. Dessutom är jag blockad på msn. Och jag vet verkligen inte vad jag gjort för jävla fel, och det är inget att grubbla över eftersom det inte är jag som har svaret.

Han vill alltså inte ha med mig att göra nu när han bundit sig, grejen är ju den att jag tycker att det är alldeles utmärkt! Då vet jag var jag har honom, och det känns liksom bättre att han har någon. För då är han inte hellre ensam än att vara med mig tex. Dessutom är hon, vad jag såg, ganska snygg(?). Jag vet inte, hon glodde alldeles för mycket så han har väl kommit på en fet lögn om mig. Som sist, då han inte aaaalls visste vem jag var. Den bruden var ju bara korkad rätt igenom och då vart jag bara skitarg för jag fattade inte vad han såg i henne och inte mig hah.

Så bästa sättet för mig att komma igenom såna här skitperioder, är att ladda ner valfri TV-serie och pressa. Eller jobba, och det har jag gjort idag, tills jag svimmade nästan. Jag jobbade ensam fram till 14 och fixade hela julavdelningen helt själv. Känns helt fantastiskt, snyggt blev det också. Det är ren och pure lycka när man känner att man åstakommit nått. Jag hoppas på att få precis den kännslan när jag packar upp tidningen på tisdag (den fick skjutas fram en vecka). Det kommer bli helt fantastiskt.

Annars så sitter jag och lyssnar på bästaste Duffy och spelar på Spigo. Någon spelsida där man kan vinna riktiga pengar, det är helt gratis att spela dessutom. Jag har bara testat två dagar och fått jackpott massor med gånger, men man vinner inte alltid riktiga pengar, jag har inte gjort det än i alla fall. Men jag spelar hellre här än någon annanstans eftersom det är större risk att man vinner pengar hehe.. Tänkte att karma kunde trösta mig lite, tycker att allt gått åt helvete på sista tiden.


Kvällens planer


You'll be the rythm and I'll be the beat
Jag känner mig ganska tom inombords nu, ni kanske tänker "Get over it, det var bara en resa, du kan åka till Australien en annan gång".. Men ni förstår nog inte riktigt mig. Det hade inte spelat någon roll om man fick åka typ till Lidköping. Att förlora med 17 poäng till en person som kallar mig för äckelfejs och beter sig allmänt fittigt. Sen var det ju The trip jag har peppat och förväntat mig det här i nästan 3 månader och jag trodde verkligen att jag med tankens kraft kunde rå hem det. Som jag nästan gjorde...

Sen drömde jag om dig imorse också, och det har gjort dagen ännu värre. Från början liksom. Det var så länge sen jag drömde så här verkligt om dig, om jag någonsin gjort det? Du var med dina polare, jag kom dit, vi grillade, garvade hade det askul tillsammans. Precis som förr, tror jag. Dr. Phil sa en bra sak här om dagen och det handlar om att man saknar inte personen i fråga. Man saknar den man önskar att han var. Det gör mig så ledsen, för då vet jag att jag aldrig kommer hitta dig.

Så istället för att tänka på dig så siktade jag in mig på ett mål och det var just den här resan, att dra dit med en okänd person och bara leva ut allt i en vecka. Förvisso har jag massor att se fram emot nu och saker som jag kan ta tag i och egna min energi åt. Men den resan hade passat så bra i tiden just nu och hela min kropp skriker, Medans mitt huvud är helt tomt. Jag tänker ingenting, det är sällan man inte tänker någonting.

Förresten så drack jag inget, jag är faktiskt helt nykter nu. Jag kollade på Idol istället och gud vad glad jag blev ändå när Johan satt löst. Jag är så less på hans enformiga skrän. Patetiskt av Anna att typ skrynkla ihop fejjan innan hon ens vet om hon hänger löst eller inte. Usch, om du är så rädd för att åka ut så kanske du borde step up the game lite. Att hon tänkt välja Joan Jetts "I love rock n roll" är ju fan patetiskt, hon skulle aldrig kunna göra den bra. Hon kan ju ingenting. Sedan börjar man ju bli mer och mer kär i Kevin.

Come a little closer
Take a look at me
This light is so obvious
I want you to see

Tävlingen är avslutad!..


...och jag förlorade med 17 röster :'(

Resa till Australien med tuffaste bruden och få VIP treatment värde 60 000.... HEDÅ!

Nu ska jag skölja ner mina sorger.

...Okej jag kan i alla fall trösta mig med att jag har världens gulligaste läsare, b.la. Sandra! ^^

Do you love me?Ahhh tävlingen som ska ta mig till Australien slutar om 4 timmar. Jag har kommit i kontakt med de som ligger före mig, och det är en tjej som heter Josefin och hennes storebror. De är skitotrevliga och barnsliga och nu kommer jag bli ännu argare om jag förlorar för de är absolut inte värdiga vinnare. Om ni gillar min blogg så hjälp mig folket, säg åt er familj och vänner att rösta. Skicka runt länken på facebook. Vad som helst. Ni kan i kommentarsfältet komma på saker som jag kan göra tillbaka, om jag kan ge något, lotta ut något eller liknande..Hjälp!

5 November 11:52


Hej guldkornen! Jag har faktiskt inte gått och lagt mig än, jag har vart uppe i 27 timmar i sträck nu. Och mer ska det bli för jag ska inte gå och lägga mig alls. Jag ska först bada och sen blir det myslunch på Louie Louie med brudarna bakom Mahoyo. Vad har jag gjort tills nu då? Jo jag kollade ju lite tafatt på valvakan men visste redan kl 4 i natt att det var så gott som avgjort. Under tiden har jag fixat alla sista småsaker med tidningen och det tog verkligen mycket längre tid än jag hade tänkt mig. 12 timmar bara i natt. Men nu är jag helt klar och tryckeriet har tagit tag i sin uppgift. Från och med Lördag tänkte jag köra en liten count down här på bloggen där jag plockar ut specifika saker ur tidningen, bilder, texter och intervjuer. Så stay tuned. Det vart hela 98 sidor av smaskens!

5 November 3:25


Är det någon som är vaken? Jag sitter forfarande framför underbara F&F och tiden har bara sprungit iväg. Stat efter stat i valet presenterar just nu sina röster och alldeles nyss fick vi reda på att Ohio har gått till Obama. Detta är stort då Ohio har röstat på vinnaren i de 11 senaste valen.

Believe, Hope, Dream, United, Change


Med respekt för de underbara konstnärer och illustratörer så kan ni klicka på bilderna för att komma till källa. Om ni själva vill ha med bilderna i era bloggar eller på era hemsidor. Så borde ni fortsätta länka till källan!

VALVAKA!!


Sista sekunden!


Ni som spanat in mina klackisar på tradera får inte missa auktionen. Den slutar om drygt 3 timmar. Lycka till ;) Jag tycker själv de är underbart snygga, men de är liiite försmå på mig, plus att jag har svårt att matcha rött :(


Elin Kling ångest


Yes. Denna kvinna ger mig alltid ångest, hon har ju en av de snyggaste garderoberna och man får ju verkligen prestationsångest. Nyss var hon på Vakna! och visade att BikBok har paljettleggings. Vad är grejen med det? Jag tänkte precis beställa ett par dyyyyra från Topshop (ebay.co.uk för att de är slut på topshop men ah ni fattar). Eller sy själv eller liknande. Men nu har jag inte alls lust :S

Dessutom så spanade jag på de där klorblekta jeansen för några månader sen och tyckte inte att de dög riktigt. Men när hon hade på sig dem i studion idag så var dem typ hur snygga som helst! Skitjobbigt för nu lär de ju vara slut i min storlek :(

Dessutom har jag fått en hemlig förälskelse i de där fuskpälsarna, finns bla på Gina också. Men det känns som om jag skulle köpa en sån och inte använda. Det är precis det här som jag trasslar ihop mig i. Är det min stil eller gillar jag det för att det är snyggt på andra? Det är en grym skillnad.

4 November


Hey folks, jag mår ganska piss idag, det enda jag har gjort är att sova och det har jag inte tid med.. Eller, mja, nästan. Jag har ätit massa friterad kyckling också, och hälsat på en sjukis-patsy. Men på bussen, både påväg in och ut från stan så sov jag så djupt att folk fick knuffa på mig vid ändhållplatsen......... pinsamt.

Efter det gick jag hem och somnade i soffan i två timmar. Fan asså, jag somnade ändå vid 1 igår, ah typ som idag (ska sova efter detta inlägg) och vaknade vid 8. Det är 7 timmar, det borde räcka. Speciellt när jag mornar mig så bra med Vakna och ett varmt bad och så. Det är inte pang på liksom. Hepp.

Jag är så grymt oinspirerad och den där Austalientävlingen verkar gå åt pipsvängen (men jag skaaaa vinna). Som Patsy sa, allt är verkligen brunt och luktar illa just nu. Skit, 2008 skulle vara bra. Det skulle ju vara mitt år. Allt skulle ju lösa sig, men å-andra sidan har allt vänts emot mig de senaste dagarna typ. När jag mår så botten att jag till och med fläktar ut min odör på dig kära blogg, det är då det osar mens. Och nu kom jag på att den borde komma snart igen. Skönt, då är det bara min inställning det är fel på, inte världen. Jag kan skylla på mina hormoner.

Underbart nu leder jagOkej, jag vet att det här har vart den tråkigaste bloggveckan på way länge.. Men jag har haft mina skäl. Typ jobba (halloween-hysteri) + sjuk + deadline är sinnesjukt. Denna vecka kommer dock bli bättre, hoppas jag. Men imorgon måste jag springa bankärenden, tänkte överraska kära Patsy och sen reklamera lite skit. Kanske slår till på en skinnjacka också om jag tycker att jag har råd. Har ju inte pröjsat hyra till morsan denna månad heller och jag känner mig som en hög med skit.

På tisdag är jag upptagen hela dagen också, tänkte hooka upp med Mahoyo-brudarna.

Men men, jag leder Australientävligen som går ut på Lördag, jag vet att jag kommer vinna och det är så jävla fett. Shit asså. Tack tack tack alla som har röstat!!!
RSS 2.0