Varning! För känsliga läsare


Det bästa med att vara döende...
...är att man kan titta på alla Jem säsonger utan att ha ångest. För jag orkar inget annat. Hatälska the Misfits..

Jag är ledsen peepsMen bloggen dör nog ett par dagar för jag har typ 40 graders feber och ont i halsen. Det sämsta med detta är att jag är drabbat av virus och inte en bakterie som streptokocker eller halsfluss. Men varför vill man ha halsfluss? Jo för att då hade jag vart frisk på Lördag tex. Pågrund av att penicillin botar en på 2-5 dagar. Nu måste jag bara ligga i soffan, titta på värdelösa serier och äta glass, och vänta ut viruset. Hemskt att inte veta när man blir bra eftersom jag åker till Way out West snart. Dessutom har jag en del grejer att fixa innan dess. Uhuu..

Varför är alla jag känner typ sjuka?


:( är det.

Sedan drar vi ner till London snart och jag är jättestressad inför det. Jag fattar inte riktigt varför, det mesta är kirrat. Det är väl mest planeringen som suger, vad vi ska göra backstage på Way out West, vart vi ska BO i götet och så. Dessutom vill vill vill vill villllllll jag ha mitt jävla löshår innan.

Hur är det med er? Många som är sjuka?

29 Juli


Jahaja, sjuk har man gått och blivit. Jag tror Love smittade mig i helgen faktiskt. Sämst om jag har feber och kanske halsfluss?? i London :P.. eller :(((((

Haha, det är typ bara en vecka kvar nu innan vi drar ner till götet.

Till Patsy


Krya på dig, muntra upp dig och så bjussar jag på cheezburger någon dag, eller ehhh nått annat ^^ Lycka till imorron, håller tummarna.
4 Ever Young - Mina favoriterDessutom har dem ju dom här Plaztic skorna som alla bloggare totalobsessade - men aldrig riktigt vågade köpa. Ah meneee för 39kr då?

Viktoria TomicFörutom Patsys (och Bellas gamla) blogg så har jag fått en ny favorit. Tackvare en söt läsare, så fick jag upp ögonen för Viktoria Tomic. Jag har aldrig besökt hennes blogg förut och jag föll pladaskl. Det är nog inte helt omöjligt att hon läst min blogg eller liknande. Men det tror jag inte, för denna tjejen är true. Alltså har vi skrivit om samma saker typ hela tiden utan att veta om det. Fett kul. Jag utnämner henne till Sveriges bästa bloggare, och varsågod. Du har en ny läsare.

Men gumman, se till att länka till sakerna du postar, annars tröttnar jag ;) Puss.
...och jag orkade inte skicka en förfrågan om jag fick låna bilden. Sry!

Humor i visby? - Schälvklart
Tjejer, man kommer inte in med målsman... HAHAHAHAHA

Varning för sneakers

Fine vintage leather

I’d move to Rockferry tomorrow. And I’d build my house, baby. With sorrow.


Japp, kul, verkligen. Solen skiner och jag jobbar, men jag jobbar hellre än att vara ledig faktiskt. För jag hade antagligen legat i soffan och surat. Bitterhet kantar hela min tillvaro konstant just nu. Självklart syns det inte alltid, och självklart är jag glad också. (Jag har hittat Sveriges bästa blogg, mer om det ikväll.) Jag har dessutom jobbat med världens bästa Amanda. Så misströsta inte. Snart ska jag äta pizza på Sveriges i särklass bästa Pizzera, Mariaplans pizzeria i Gustavsberg.

Dock med en person som jag inte vill vara elak emot, men som jag känner att jag inte kan vara annat än ärlig mot, och det kommer svida. Så jag håller tummarna på att jag inte kastar denna vänskap till hajarna, som jag har lyckats med så många gånger förr. När det gäller mig, och kompisar som har kommit mig mycket nära. Då kan jag vara ganska krävande, det gäller nog relationer överhuvudtaget. Det handlar om att ge och ta, och om det går flera månader och det bara är jag som hör av mig. Då blir det oftast så att jag hellre vill säga upp kontakten. Än att låtsas vara vänner, och låtsas vara intresserade av vad som händer i varandras liv. Allt eller inget är det som gäller. Låter kanske löjligt men det är så min försvarsmekanik i hjärtat fungerar antar jag.

Save Africa - ny kategoriJag är en sådan människa som är besatt av diverse dokumentärer/verklighets skildringar från Afrikas mörka historia. Det handlar mest om alla massmord som har skett på denna fina kontinent. Efter varje film blir jag så dyster, ledsen och hopplös. Men det är en känsla som jag har blivit beroende av. Kanske är det för att jag vill känna mig maktlös? Kanske är det för att jag vill veta mer om hur ond menskligheten egentligen kan vara? Kanske är det för att jag vill göra en förändring?

Den sistnämda vet jag stämmer. Men att se på en film och läsa artiklar tycker jag inte hjälper. Vad kan man göra mer för att stödja freden?

Hur som haver så tänkte jag göra en ny kategori ang. detta då jag känner att jag gör någonting i alla fall. Här på bloggen kommer jag ge filmtips och skriva bakgrundsinformation om dessa. Då information är nyckeln till förståelse, förståelse är nyckel till förlåtelse. Förlåtelse är början på det nya. Jag vill göra mina läsare medvetna om 1900-talets afrikanska tragedier. Så hoppas vi att dem inte upprepas.

Jag kommer även ge så många tips jag kan på små enkla saker ni kan göra för att förbättra situationer. Du kan ju börja med att behandla folk i din omgivning som du själv vill bli behandlad. Starta med dig själv. Men jag vet att ni är fina människor så det tar nog inte så lång tid.

Ta hand om er.

Blondinbella Vs. italiensk kvinnokultur = 0-1


Hej mina kära läsare. En ganska kass lördag idag för min del. Tyvärr så var jag en dålig vän i fredags och jag känner att det inte riktigt ha löst sig än. Men det gör det nog. Dessutom vill jag nästan bikta mig pga. De dåliga tankar jag har haft om Blondinbella ang hennes övergrepp, även här känner jag mig som en kossa eftersom jag inte tycker synd om henne.

Jag tyckte jag hade helt rätt att tycka så, innan jag och Joel diskuterade detta, då skämdes jag för mina åsikter. (Förvisso visste jag inte hur grov övergreppet var vid tillfället, men antog att Bella överdrev som vanligt).

Min tankegång går, och som jag sa, jag skäms över det nu, men: Vad jag har många källor på, och som många andra vet, samt Blondinbella erkänt. Hon har vart en mobbare. Jag har blivit verbal mobbad i hela högstadiet. Därför är Blondinbella vidrig i mina ögon. Det spelar ingen roll att hon har slutat, växt upp och kommit till insikt med vad hon gjorde för fel. Hon mobbar fortfarande hela Svenska folket (det har blivit bättre sedan hon träffade Nils, tummen upp för honom) när hon klankar ner på landsbygd och dialekter osv. Det är valfritt att läsa hennes blogg, fine. Men vad jag inte fattar är att hon har byggt en fungerande rörelse, endast pågrund av att klanka ner på andra människor.

Sedan när hon åker till ett land, fina blonda lärrklädda kvinna. Fattar hon inte att hon kanske inte ska stå ensam? Jag kan erkänna att även jag vart sexuellt trakaserad i Italien. Det skedde på nattbussen hem, den var proppfull, och när en man skulle gå av så började han tafsa på mina bröst och sa att jag skulle suga hans kuk. Jag vet inte varför jag inte har tagit illa upp (för det ska man tydligen?), jag kanske var trött eller liknande. (Denna händelse är dock inte i närheten av vad Blondinbella fick uppleva, det är inte min poäng). Jag har fler poänger med detta: De år då jag har blivit verbalt antastad av såna som Blondinbella, de år sätter djupare och värre sår i mig, min person och mitt framträdande. Genom hela mitt liv, än vad ett par 10 sekunder av trakasserier av en okänd italienare någonsin kommer göra. Därför tycker jag mer synd om Blondinbellas offer, än om henne nu tyvärr.

Min andra poäng med parallellen är: Jag är stark det vet jag, men tydligen är jag starkare än vad jag visste. Och antagligen så har Blondinbella inte så bra självförtroende som jag trodde. De trakasserier och mordhot hon får vara med om på bloggen måste ju vara värre kan man tycka?

Jag vet inte vad jag ska tycka, hon får ju självklart skriva vad hon vill och känna och tycka vad hon vill. Och självklart ska man som Svensk kvinna kunna vista ensam i ett EU land utan att känna sig otrygg. Men vad jag inte förstår är varför alla tycker synd om henne och ger henne all uppmärksamhet? Det händer ju absolut mycket värre saker överrallt.

1. Livet är inte rättvist
2. What doesn't kill you makes you stronger

Vad som än händer - Italien är ett underbart resemål, var inte rädd att åka dit!

Bara för att. Sa jag att jag gillade rosa?


Hur naturlig är du?

Du har..
(x) Mascara över 100 kr
( ) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
(x) Bodybutter
( ) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Poäng: 9

Du..
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Poäng: 3

Du har..
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Poäng: 6

Totalt: 18 p

0-10 Naturligtvis naturlig tjejen
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15 - 20 kanarie fågel i naturlig miljö
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Fan, jag ville ju bli Barbie hon är ju snyggast. Jag får la ta och platta håret och ha bodybutter varje dag istället... Ehhh.

Me and my friends are Jem girls
Nu är hotell och flyg bokat! Fian och Bella kommer vara i London 12-24 Augusti. Fettttttt!!
Dessutom ska vi på äventyr nere i Göteborg nästan en vecka innan det, vi är borta ett bra tag och det ska blir bäst! Äventyrligt, svettigt, fest!
Bella är världens bästa vän för övrigt.

Jävla skit skatteverk :P


Jag dör så mycket man måste fylla i hit och dit. Nu vill jag skattedeklarera via internet, smidigt och bra. Men guuuuuuud vad mycket jag måste göra. Jag pallar inte, får nog bli så att jag deklarerar på papper denna gång.

Jaja, nu precis har Bella slutat och vi ska väl jobba på lite mer som vanligt. Sedan ikväll kastar jag upp lite grejer på Tradera, ni har ju sett det mesta i min slags Bloppis, men det var ju katastrof, ingen ville ha nått. I guess. Well well, Tradera får det bli. Slänger upp mer nya saker också som jag inte använder, säger till när det är klart va.

19 Juli - Det skulle ju bli spritfesten


...Men den ställdes in. Så härligt förkrök hos Bella, en svängom på Söder helt enkelt. Först Snövit som jag aldrig mer kommer besöka, och sedan Bonden Bar och COCOTAXI. Haha, kändes lite off när vi kom dit, men det var kanske för att det var 1 timme kvar till stänging? Jag var iaf inte lika kalasfull som dagen innan, och det kan ju vara anledningen till: Att det kändes som om vi räkat komma in på en helt främmande studentskiva. Alla verkade tajta och vi ba, hej! Nej men. Det var kul. Cocotaxi går jag lungt på igen.

Efter det drog vi hem till Bella för efterfest jaoo. Värd helg, värd!
Bilder från Fan Club Crew


It's almost for free


Nu när dollarn är låg och sjunker för varje dag - då känns det som om man rånar varje amerikanar när man beställer via nätet. Men what the heck, det är bara att passa på liksom. Här är ett par underbara örhängen från I'm your present.


You can't beat this beauty - It's New York CoutureLady Gaga - Just DanceJa jag är fast. Kanske är det för att jag och Bella disskuterade denna video i helgen, eller så var det för att hon sa att hennes kläder var från Nasty Gal(?). För när jag tänker efter så har hon ju fierce kläder, och det verkar inte vara påklistrat. Hon kanske har stil till och med?

Min fråga till er är: Vart fan hittar jag en BH som ser ut som en discoboll?
Mitt liv kommer inte vara fullständigt utan den

Asos Clearence - Accessories & Shoes


Lookbook - My favourite gal Kali


Som jag har obssesat förut: Kali från Steed LordOh, you don’t know the shape I’m inHey hoes and bros!

Vet ni vad? jag blev antagen till Glamours Stiletto Run som är i Kungsträdgården den 9 Augusti. Jag ska springa Heat nr.5 kl 13:00. Men vet ni vad? Jag är i Göteborg då och lever livet, så det var ju synd att jag missar det. Så det är någon annan liten pärla som får vara med istället för mig, vilken lyckans ost. 100 000 kr från Rules by Mary vore inte helt fel :D

De ville att jag skulle ansöka även nästa år, och då ska jag fan vinna skiten :D
Hoppas dem sammarbetar med Betsey Johnson då.


Bild: Bianco

Asos Clearence - Clothes


Det mest prisvärda enligt mig...

"Men Fian, har du börjat hänga på Stureplan?"


Haha nej det har jag verkligen inte! Men i fredags så spelade bästaste Johan och Dalle skivor på Spybar, och jag råkade hamna där av en slump. Det roliga är ju att jag var pankare än en grillad kyckling också.

Det började väl med att jag stängde jobbet och var trött som en tomat. Men första lediga helgen sedan Rom behövde firas. Rejält. Först drog jag till Sugar Bar för att möta upp Love och se på Ziphs, sedan drog jag, Dag, Daniel och Love till Spybar. Jag var väl där till 4 och sedan insåg jag att jag missat min sista buss. Så jag tog mig till Hornstull, fick skjuts av ett par astrevliga ryssar. Vad är det med mig att träffa en massa framgångsrika invandrare? Eller liksom, dem har fått jobb i Sverige innan dem flyttat hit. Är det vanligt, träffar ni massor av såna när ni är ute?

Tyvärr har jag inga bilder tror jag, men det var en helt sinnessjuk kväll i alla fall så jag var säkert inte attraktiv. Sleaze på Spybar kan ju inte gå annat än rätt åt helvete överstyr alltså, haha! Det kändes som om någon plockat det bästa från Harrys (dvs. undvikit småbarnen, spyorna och de fulla sittplatserna). Jag saknar min Harrys-period. HAHAAHA det bästa med hela kvällen är ju att jag blev utbärd av två vakter typ, och jag måste säga att det var då jag började nyktra till (????).. Men vem blir inte utslängd från spybar liksom?.. Jag stod hur som haver typ vid en trapp (för där var det ingen musik) med Loves telefon för att ragga sovplats. Så jävla korkade vakter alltså, jag fick i alla fall komma in igen för att Love kom ner och räddade situationen.

På lördagen åkte jag först hem och gjorde mig i ordning, som ni nog märkt. Sedan åkte jag till Skanstull och hem till Bella för att förkröka lite. Tanken var väl att vi skulle på slags hemmafest, men vi drog till Bonde Bar istället. Fett kefft ställe alltså, men det hade man kunnat räkna ut på namnet; COCOTAXI. Hähä :P

Jag skiter väl i skitnokia telefonen


Jag vill ha de guldiga lurarna!!!

Dorky dork


Såhär ser det ut hos mig just nu :P
Jag bjuder på den

Please drop the past and be trueSminket ligger ju på bra, så det syns inte hur skabbig och sliten jag är.. Kom just hem(!) och ska hoppa i BADET. Japp, jag står i badrummet och lyssnar på bästaste DUFFY och hennes skiva ROCKFERRY. Jag sjunger med och låtsas att jag har lika bra röst (det är ju fantastisk akustik här inne).. jag är förmodligen fortfarande full alltså.

Igår såg vi först Ziphs på Sugar Bar sedan drog vi vidare till spyan(!) för det var slags sleazetema(!!). Helt galet, dagges polare var DJ samt bästaste Johan och Dalle.Jag kände att jag levde lite för mycket på Love och hans polare Daniel. Ska försöka make it up ikväll då det förhoppningsvis blir Peroni och spritfest. Halleluja!

T-shirt, värd att betala $99? OH YEAH!
Klockrenaste jag sett!


Meddelande från Sophia!

I samband med releasen av mitt kommande album The Laptop Diaries tänkte jag göra en liten tävling här på MySpace.
Du kan få vara med och sjunga din egen vers på låten Stockholm Calling.

Jag kommer att utse vinnaren själv, och han/hon den får då komma hem till mig och spela in sin version hemma hos mig, direkt in i min laptop. (Så som jag gjort hela plattan). Det vinnande bidraget kommer även att släppas på iTunes i en specialversion av albumet.

Så här gör du för att vara med och tävla:
 
  • Ladda upp din version i spelaren på myspace profil och ändra gärna din användarbild till singelomslaget på Stockholm Calling. På så sätt syns du enklare bland mina top friends.
  • Skriv sen en kommentar med en liten motivation i det här blogginlägget.

Så kör hårt så ses vi!

Pinky piip piip boom boom dash dash


Igår på Urban outfitters så lackade jag på att de sålde min gamla dröm. Men nu kan jag säga HA HA till dem som köpt den lilla på UO för dyra pengar. Denna rosa eller svarta är ju faboulus, och GIANT. Perfekt! Endast 35 pund hos Heidi Seeker.

Girls don't like boys - Girls like boys clothes
Igår var jag Bella och Carro på Urban Outfitters, det var längesen sist eftersom jag inte brukar hänga på biblioteksgatan öööhhhhh... Mene lite roliga grejer hittade vi allt, tex spionbrillor som jag och Bella kan ha när vi hänger på båtfester och annat när vi är i London i två veckor. Ahhhh, sen hittade vi två varsina näst intill klockrena mans tshirtar... Den jag hittade var lila och grön-turkos (den blåa ovan).. Om den finna på Stüssys shop när vi är där så är det meningen att jag ska ha den :PP

Här nere på botten här är det toppen - Havet är djupt


Reminderrr


Jag var en av de första som tipsade om Bloggkoll på sina sidor. Så nu passar det sig med en liten påminnelse, speciellt när dem har gjort en så gullig film ^^

17 Juli


Det är så jävla orättvist att vara tjej alltså. Jag hatar det. Mensen alltså, det värsta med att vara tjej (faktiskt). Jag har inget emot blod och sånt, det kan man ju ta piller mot också. Men det är denna PMS jag får typ 3 gånger om året. Vinderdepp, höstdepp samt sommardepp. Nu har jag sommardeppen. Man känner att man inte hinner göra allt man vill göra innan sommaren är slut och så vidare. Dessa faser kommer alltid i samband med mensen, och det spelar ingen roll om jag äter p-piller eller inte.

Just nu känns det bara som om alla mina vänner hatar mig. Även fast jag vet att dem inte gör det, såklart. Men man kan inte så för att man börjar tänka på smådetaljer, saker som folk gjort eller sagt. Eller ta åt sig om någon gör nått.

Ja vilket trisst inlägg detta vart nu då, men men. Värdelös dag nästan. Så. Whattodoo..........

Jag måste åter igen störa mig...


...på mina bloggande kollegor.

Jag vet att hon inte är seriös, men jag kan inte låta bli. Blondinbella säger såhär innan resan till italen:


Varför känner jag mig helt plötsligt som en glamourmodell?

Jag har packat klart! 18 klänningar, 18 färgglada undies, en bikini från Burberry, en svart cool baddräkt från Michael Kors och ett par riktigt höga sandaler. Behövs det något mer till Italien? ..Solskydd kanske och en locktång?

Som alla vet så är ju inte så glamouröst att vara glamourmodel. Dessutom är det absolut inte glamouröst att åka till Italen på den här tiden på året. När jag var där nere var jag apatisk i värmen, det gick ju inte att göra annat än att ligga i skuggan och shippa efter en frisk vind som kom 1 gång var 3:e timme ungefär.

Nu är Bella redan där nere, men jag skulle råda henne att packa; skoskavsplåster, plåster, pincett, alsolsprit, hudkräm, solkräm, handfläkt, bekväma skor och balsam, eftersom dem inte har balsam där nere (ett skämt :P men det kändes så, jag hittade inget i alla fall).

Det finns tusentals andra bra grejer man borde packa ner än klänningar och klackskor i alla fall. Som höjer glam faktorn tusen gånger mer. Vad är det för vits att packa ner klackskor när man inte kan gå i dem sen. Man får grymt mycket lättare skoskav och andra skav i ett varmt land som Italen. Pågrund av sand, sals och svett. Dålig kombi.

16 Juli


Ja det är mitt i natten! Jag är ledig imorgon, (hoppas jag).. TACK OCH LOV. Har inte vart ledig på 10 dar i rad nu typ? Fan asså. Så kollar man runt på lite olika bloggar och märker att hela blogg.se är invaderat av en massa störda småbarn och äckliga sthlms töntar nuförtiden? Fy fan va irriterande. Jag hatar dem.

"Jag tycker att Systemet ska sänka åldern till 18, för man kan ju lika gärna bli full på krogen". Ja meningen är väl att barpersonalen ska avgöra om du drukigt din sista drink eller inte, vilket dem brukar suga på. Men jag tycker tvärt om, höj krogen till 20 istället, och det säger jag inte för att jag är 20 själv. Det säger jag för att folk är så jävla omogna. Fan va skönt att jag aldrig mer behöver träffa på 16-åringar på krogen. För jag kan välja att gå på andra ställen. Och whats up with this? Kissie säger att man borde sänka skatten till 20% för att andra ligger och slappar med bidrag. Gissa vad du gör för att bidra till höjd skatt? Hmmm? Fusket, falskheten och fifflet brukar ligga i överklassen.

Man kan vara rik och framförallt framgångsrik med stil...

Kommer nog snacka mer om detta någon annan dag, för jag är så less på vad Alliansen gör med vårat land. Jag är less på att Stureplans livsstil och allt där i kring glorifieras, och sätts på en slags podie. Vem som helst kan leva det livet, om man vill. Men vill man? Jag är så less på all slöseri, jag tror jag håller på att dö av stress (dödsångest) när det gäller vår planet, ärligt talat. Jag tänker på vad jag gör flera gånger i timmen, som skulle kunna försämra koldioxidtjossan, jag börjar nog bryta ner mig själv psykiskt pågrund av detta. Det har till och med förändrat många av mina vännersrelationer, eftersom folk börjar störa sig på mig.

Nu kommer vi in på ett annat ämne, men det hör ihop. Överklassen = bidrar mer till växthuseffekten. De bidrar mer till allt dåligt i detta samhälle. Och med detta menar jag inte att alla som har det bättre ställt är sämre människor, det finns skithögar i alla klasser. Självklart.Jag vet inte varför jag blev såhär helt plötsligt. Men det kan ju ha med att göra att klockan är 2 och att jag är jävligt avis på att folk tjänar bra med pengar på skitbloggar.

Jaja, nu tänkte jag egentligen skriva ett glatt inlägg om hur glad jag är över att få åka till mitt kära London igen. Jag och Bella åker dit 12-24 Augusti. Vi åker först till Way out West, hänger i göteborg ett par dagar och sedan flyger från Göteborg till London. Förlåt jorden för att jag kommer flyga igen. Jag lovar att jag ska gottgöra dig!

12 Juli - Hawaiifest


Jag är inte så här jobbig egentligen (?) men sitta fast i Södertälje hamn i typ 40 min gör att man blir uttråkad :D
Min syster filmade om du undrar.

Ja, fest i Södertälje, hos Ampan. Det var Hawaiitema och jag hade absolut ingen fantasi denna dagen, plus att jag gjorde i ordning mig på typ nolltid efter jobbet. Men här kommer bilderna i alla fall, vi var i tanto först.


In Tanto


Påväg till Södertälje, Love skulle till slags spelning


Hawaii... Notera vulkanen som innehöll bål :PP


Ampan


Ecka


Smokey sharkey


BELLISH


Amelie är brunare än mig :(((


Fizzy var också där


Fina Amelie


Min systeryster


Some crazy dude, probably high?"Ta kort på mig, ta kort på mig"


Om du vänder datorn upp och ner, så ser du hur jag såg ut i fejjan när jag var bebis :P
Sexy mamaSist men inte minst, jag och min finaste soulmate

Nasty Gal Vintage - Online store


Lite late news, men min absoluta favoritsäljare på eBay har oppnat en egen webbshop. Och jag råkar förälska mig i fler solglajjer. Varför?

We all hate a fake, but we all own one


De som gillade Sergio Rossi skorna jag postade i maj, kan hitta ett par snygga kopior hos Go Jane. I fler färger dessutom.


Trisstess


Namn: Sofia Johansson
Längd: 164
Är du nöjd med den: Jo men det är jag, men om ingen accepterar mig som modell, pga min längd så lackar jag :D
Smeknamn: Fian
Hur känner du dig idag? Fett braaah!! Väcktes av jobbet för de behövde mig, så jag åkte dit på stört och det känns bra med extra cash
Är du kär? Jag vet inte längre, men jag tror det
Har du någonsin färgat ditt hår svart? Haha, ja?
Favoritlåt? Dude, impossible question. Men låtar som ofta förändrar mitt humör; M.I.A - Jimmy, någon låt av Håkan och typ; The Distillers - Gypsy Rose Lee
Kött eller inte? En blodig biff tack
Sommar eller vinter? 35 grader varmt året om tack
Skåne eller norrland? Skåne för fan! Varför vill vi gräva bort den skatten?
Favorit tv-program? På sista tiden är jag besatt av 2 1/2 men, haha!
Din snyggaste tröja? Det är en fråga man aldrig tänkt på.. Shit asså. Jag måste säga pass alltså, jag är mer för snygga "jackor" med enkla linnen och då kan jag säga min gråa, svarta och rosa Adidas jersey
Har du bil? Nej tyvärr, men päronen köpte en ny förra veckan
Choklad eller lakrits? Lakrits!!
Kaffe eller läsk? Läsk
Smör eller margarin? Beror väl på vad som är till? Men Bregott är det ända jag äter. Inget äckligt Lätta
Vad gör du om 10 år? Det här har jag svarat på förut i bloggen, men jag vet att jag kommer vara framgångsrik på ett eller annat sätt
Dum och snygg eller smart och ful? Jag hatar dessa frågor, för vem är det som bestämmer om man är snygg eller inte? Om du tycker att du är snygg så ÄR du snygg. Fan alltså, vad folk går runt och tänker på vad andra ska tycka. Jag lackar på att världen är så
Brukar du gå på mcDonalds? Minst en gång i veckan va
Är du utländsk? 0% vad jag vet
Favoritdjur? Katt
När fikade du senast? När jag och Love bakade muffins?
Kan du böja benet över huvudet? Ja
Snyggast just nu? Jag vet inte, jag är i och för sig hemligt kär i Tim Tidman
Hårfärg? Blooond
Ögonfärg? Blå
Beroende av? Socker, datorn
Hur mycket smink använder du dagligen: Beror på vad jag ska göra
Vad har du ätit idag? 8 mackor
Dagens klädsel? Jobb utstyrsel
Glädje just nu? Allt är faktiskt glädje just nu :D
Irritation just nu? Att det är sommar och folk är på semester
Senaste låt du hörde? Tittar på TV, så jag vet inte..
Senaste inköp? 2 Chickenburger med mellan Fanta utan is. ;D
Hårfärger du haft (i ordning)? Rosa, rött, brunt, svart, orange, blond, svart, rödorange, orange, blond.. Sen har jag haft en hel del olika slingor tex, när jag hade svart så hade jag blonda slingor i tinningarna.. Det var rätt ball..
Brukar du äta frukost? Om jag är hungrig
Vad gör du om helgerna? Beror på, jobbar, super, hänger.. Bråkar med päronen, oftast städar jag nog faktiskt..
Gillar du att få uppmärksamhet? Jodå
Din största talang? InDesign, sedan tycker jag att jag är jävligt duktig på det här med vad man ska sätta på sig, dvs styling
Hur är ditt hår? Kort och blont
Brukar du bädda sängen? Nej
Har du mest skivor eller filmer Laddar ner allt, men om jag ska svara så; Skivor
Favoritaffär? H&M
Vad har du på väggarna? Fina inramade affischer från; Where the Action is 2006, Peaches at Debaser 2006, New York Dolls at Berns 2007 och The Distillers at Klubben 2004 - som tyvärr ställdes in :(
Hur gammal kommer du vara när du flyttar hemifrån? 20 förhoppningsvis
Hur många timmar sover du på en natt? Beror helt på, men oftast 6-8 eller ibland 10
Vem betyder mest för dig? Familjen och Bella, och Patsy och många mer. Men mest dem.
Föredrar du att vara singel? Neje för fan.
Senaste hångel? Erik
Är du nöjd med dig själv? Ja, men jag är nog mer nöjd om några år.
Hur mår du just nu? Ganska trött och uttråkad
Senaste program du såg på? Sitter och tittar på Bygglov just nu
Senaste film? Kung Fu Panda
Hur ofta tvättar du ansiktet När jag badar, varannan dag X(
Vem vet mest om dig? Ingen, eller Bella
Vad har du i ditt fönster? Fina ljusstakar och en bild på vår gamla katt
Vem var den senaste personen du umgicks med? Mange på jobbet, men annars var det Lina
Hur dags gick du och la dig igår? 1 typ
Vad behöver du mest just nu? Få ut tidningen i butiker
Har du fler kort på dig själv än vänner: Hur menar du?
Har du bra minne? Nej det är asasämst
För eller emot plastikoperationer? Egentligen är det helt jävla sjukt att det finns sånt, men jag skulle inte banga själv. Och det skäms jag för.
Vad ska du göra ikväll? Typ softa. Har ju inte varit ledig på över en vecka.

Hur söker jag på eBay?Elin undrade vilka sökord jag hade när jag hittar mina saker på eBay. Tyvärr hade hon ingen mail eller bloggaddress, så jag svarar här istället då va. Det är ändå fler som har frågat tidigare, så varför inte reveal the secret.

Jag har två olika sätt att söka på, först har jag en hel del sparade säljare som jag browsar igenom regelbundet (vissa skickar nyhetsbrev också). Det är oftast från dessa shoppar som jag postar inlägg från, eftersom även bilderna är fina, och inte bara kläderna.

Det andra sättet är om jag vill ha en speciell produkt, det kan vara 80-tals pums, windbreakers, acid wash eller skinnklänningar. Dessa hittar jag genom att söka med sökord. Detta är svårare att förklara, men man får prova sig fram. Om du vill ha en speciell produkt så tänk om det är gjord av ett specifikt material/märke (detta står oftast i beskrivningen eller rubriken och det är ett bra sätt att sålla). Tänk sedan ut vilken kategori den tillhör, allt jag söker på i princip är i kategorin Clothing, shoes and accessories. Ett annat bra knep att sålla skräpet mot guldkornen, dvs. Falsk vintage mot äkta vintage; så kan man välja kategorin Vintage, gå till den underkategori som passar (tex, kläder, skor, accessoarer) och väl där kan man välja epok. Min favorit epok är ju självklart 1977-89 (Punk, New Wave, 80s).

Ett sista liten kommentar, det här är som en sport, det tar tid att bli duktig och se mönster. Men med tiden blir man bättre, övning ger färdighet. Ofta lär man sig nya ord, slang och andra saker för specifika produkter. Det är som en sorts hemlig överrenskommelse som aäljarna har tillsammans på eBay. Små kodord. Lycka till ;)

Här är mina favoritsäljare på eBay:

Le_Robo
VirginVintage
Nasty Gal Vintage
Treasure Chest

Vintage

Indie Cult Vintage
Provsmak


Nu står jag på jobbet, och min underbara kollega Amanda är på lunch. Vilket betyder att jag är ensam här och det är trisst. Jag unnar mig då att uppdatera lite. Har inte så mycket att säga än att jag längtar tillbaks till Rom. Sveriges väder är ju för pinsamt. Men jag antar att den nya istiden är påväg? Hoppas!

Här har ni i alla fall ett litet roligt youtube-klipp (säkert bara roligt för oss, men ändå, lyssna på Loves brutalt trashade röst XD) från Rom, ett försmak innan hela det inlägget om resan.. Detta är precis innan vår Pub Crawl med alla amerikaner..

Medverkande; Love och Erik


Härligheter på Ebay (och tyvärr har jag också fallit liiite liiite på blomtrenden)


Som vanligt så kommer ni till auktionen om ni klickar på bilderna (:
Addiction


Okej, vem vill inte se henne live nu heller? Och jag tillåter mig att vara extra besatt av Agyness. Jag har mina hemliga anledningar. (Som jag råkar också vara blond och kanske snart upptäckt av en modellargentur.....)
Osminkad och pratglad Fian
(Ps. Första gången ni kan se vilket jobb jag jobbar på ><)

Längesen...


Det var längsen jag gjorde nå kollage som denna.
Men nu hade jag lust. Det är kanske inte sån Hawaii känsla, och det var inte meningen heller. Men eftersom min kommande inbjudan är till Amelies Hawaii fest, så måste jag väl säga att detta är min "Drömoutfit" till den.. Eller vi kan säga en random utekväll ;P


Skor från min favoritbutik Office, Brillorna som är det skarpaste Shutter-bidraget hittills kommer såklart från mina brudar på Lady Luck Rules, OK! Och tillsist klänningen från Asos.... Gillar jag UK eller??? Jo men ska ju till London snart.

Bajs video
Brody Dalle are also married to the M.O.B


Hej mina vänner!

Sommar och kass uppdatering, men jag hoppas ni har annat för er än att sitta och vänta på att jag ska säga nått.

Håller på att skriva två stora inlägg; Romresan och tidigare Festivaler. De kommer väl så småning om.

Innan det vill jag bara fråga mig själv, och bloggen och er och alla andra som kan ha ett svar. Varför ska Blondinbella vara med i Adam Tenstas nya video? Asså jag fattar ju varför, jag är inte dum. Det handlar om stereotyper. Men liksom Varför?

Sen undrar jag vad Brody Dalle och M.O.B har gemensamt? Haha, fast detta sammarbete är jag mer positiv inför. I Love them both liksom.


RSS 2.0