Yoü and I
Jag har varit med om något i sommar som jag bara läst i böcker. Jag har varit med om något som kändes som en saga, det är verkligen så det känns när man faller handlöst och inget runt omkring betyder någonting. Bara du. Det låter klyschigt men jag trodde att jag visste vad kärlek var.

Jag var med om en otroligt passionerad sommarflört. Det är över nu. Vi bestämde oss tidigt att det inte skulle bli något seriöst då vi inte bor nära varann. Jag måste säga att jag lyckades hålla känslorna i styr då vi la upp tydliga regler från början. Annars i tidigare förhållanden har jag fallit djupt och blivit krävande, kärat ner mig och inte sett verkligheten. I sommar höll jag mig i skinnet och det känns så bra. Sen sista kvällen sitter vi där på Mosebacke Terassen och du säger att inte är vänner, vi är någonting mer, något som inte går att förklara. Det kändes så speciellt att det inte bara var jag som kommer sakna denna tid vi haft tillsammans. Det är så det känns att leva i en saga.

Förresten, Lady Gaga släpper så många videor nu, det är inte klokt. Jag tycker det går lite för snabbt för hennes eget bästa. Det blir ju jobbit på kafferasten när man ska snacka om Lady Gagas senaste video och folk blandar ihop dem och så. Albumet har växt på mig, men det är verkligen konstigt hur hon har lyckats göra så konstiga videor nu. Jag saknar Jonas Åkerlund, jag saknar de 9 minuter långa viderona. Jag saknar det popiga och färgglada. Förr lyfte videon låten, nu känns det som tvärtom speciellt i The Edge of Glory, bra power låt men videon är tråkig. Jag längtar till videon till Marry the Night, det ska bli spännande. Och på nått sätt så gillar jag denna nya, allvarliga, konstnärliga Lady Gaga, det känns verkligen påkostat med detaljer, rekvisita och redigering. Det känns som om det är detta Lady Gaga ville vara från början men inte kunde, för att man måste slå igenom och vara ultra komersiell först om man vill nå till den stora massan. Nu snävar hon av och visar sitt rätta jag, spooky, grose och astonishing.

Dålig fantasi


Hej, jag är hemma i Malmö. Det är varmt som fan, jag dör!!! Annat än det har inte mycket förändrats, byggarbetet är klart på värnhem vilket är skönt för då kan man cykla com vanligt. Närmaste falafelstället har bytt ut sina skyltar, lite annat smått och gott har hänt under mina månader i Stockholm.

Det är Malmö festivalen nu, en festival som jag precis missade förra året. Axels tivoli är här, och som anhängare av Gröna Lund så känns inte det riktigt bra, därför håller jag mig på avstånd, alltså inte i närheten av Anna Lindhs Plats. Man vill ju inte ha en slungade vuxen man över sig. Efter det som hänt i Spanien med ett kringresande tivoli, och efter Axels tivolis bakgrund så kan jag inte för mitt liv förstå hur man vill åka deras attraktioner. Läskigt.

Ikväll spelar Maskinen två gånger i Malmö, till min stora förtret, nu om en timme på Stortorget och sedan ikväll på ett intimt spelställe som heter Klaffbron, där jag självklart har garanterad plats (det kommer bli packat).

Det är allt för mig denna gång mina vänner, jag har än inget internet hemma så ni får hålla ut!

Apropå Mixtaped Shop


Ja den är nere nu en stund, jag är i Stockholm och jobbar och kan inte skicka varor. Shoppen kommer upp igen någon gång i September när jag har installerat allt i vårt nya lager i Malmö!

Shoppat lite...


Nu går vi från platåer och kilklackar till lite nättare skor,
dessa har jag spanat på i veckor, nu är dem mina <3

379 kr399 kr
RSS 2.0