Fian åker och gör BERLIN osäkert


Ja, då skall jag om 2,5 timme sätta mig på sista nattbussen in till stan, precis som när jag åkte till rom. Ibland är SL så otajmade, det bästa är ju att bussen här ute från skitvärmdö går ända till Sergels Torg. Jag har aldrig åkt den rutten förut haha ska bli kul. Halvälska nattbuss.

Sedan blir det att ta vilken flygbuss som helst som jag behagar. Absolut senast den 4:10 (haha uppe hela natten). För att sedan lyfta från Schweden kl 6:30. Landar på tysk mark vid 8 någon gång. Helt jävla underbart. Jag har mega resfeber nu och det känns mycket bättre i kroppen än på mycket mycket länge. Fick prata lite med min chef idag om allt och hon kan ju vara den mest underbaraste människan när hon har sina stunder. Sedan kommer jag ju få träffa Martina och vi kan ju prata om saker som hänt liksom. Så det känns verkligen som om denna resa är rätt i tiden nu i alla fall.

Jag har nu packat allt, betalat alla räkningar och kirrat alla biljetter till allt. Känns suveränt att vara i någorlunda god tid. Jag brukar ju jäkta in vid minuter innan avgång och räkningar brukar jag betala runt den 10:e varje månad haha. Så nu känns det verkligen najs.

Fattig är jag dock, har 1000 pix på kontot nu, 20 euro kontant men dock 1500 spänn på ingång. Sedan när jag kommer hem så ska jag kirra CSN papper och sånt så jag får nästan 12000. Men lite av det skall gå till mami och så. Ahhh jag bara ältar här på bloggen, 2500 spänn fickpengar på tre dar känns ju lite överdrivet. Men jag har aldrig gjort en sån här kort resa så jag vet inte. Jag klarade mig med 3000 i rom på en vecka så. Men å andra sidan har dem mer shopping i berlin(?).

Allt känns just nu väldigt strukturerat. Men ändå känns den här resan asflummig. Jag har inte ens någon aning om ifall jag kommer bo i östberlin eller västberlin. Eller vart Spinnerette ska spela. Åhhh, Spinnerette som jag kommer se om typ 20 timmar, det är inte klokt. Ni som har hänt med länge vet att jag har totalspammat om dem.

Väskan är som sagt packad, jag har endast med mig handbagage. Väger säkert över 10 kg. Seriöst jag har inte med mig så mycket, men massor av olika kläder, det ska ju tydligen vara 31 grader i Berlin imorgon, inte klokt. Helt sjukt najs om så är fallet. Gud vad jag kommer känna mig lycklig i solen, billig iskall tysköl i handen och köa till Brody Dalles spelning. Jag hoppas ni fattar vad stort detta är, jag gör det knappt.

Well, well. Antar att jag har lite till att göra trots allt. Skriva ut kartor!

31 Augusti


So long my friend
We'll never meet again
I tried so hard to stay
It's too late for me


Det slog mig för en timme sen ungefär. Jag stod i kassan och allt verkade så självklart. Efter ett nattligt samtal med kära Elli och ett samtal med Gabi i skolan på morgonen ledde till att jag efter några timmar förstod varför jag mår som jag mår. Jag har haft skuldkänslor för att jag känner att jag inte tänkt på min vän så mycket som jag borde ha gjort. Jag har låtit mycket annat blaj komma före. Jag har vart så otroligt ledsen för min kompis med mest velat bevara hans privata, har hållt inne mycket och oroat mig över annat än att bara känna det jag får känna. Man får tänka och tycka allt i detta skede det vet jag, men jag har haft väldigt svårt att uttrycka det. Vad jag ska göra åt saken vet jag inte, men det är skönt att veta hur det står till.

Det har gått två veckor nu sedan jag fick beskedet och under dessa veckor har en massa andra saker hänt. Egentligen bara massa tjafs. Men det går liksom ändå i vägen för min sorgeprocess. Jag har haft massa annat kul att göra, men jag tar mig inte friheten att vara glad en sekund. Jag har vart upptagen och både sovit och ätit dåligt så det är inte så konstigt att jag har en skum känsla i kroppen.

Jag hoppas att begravningen ger mig ett fint avslut och att jag kan gå vidare snart. Jag vill så gärna ha mer tid att tänka, jag vill minnas allt som vi gjort, men det kommer med tiden. Första dagarna minndes jag ingenting, knappt vad han lyssnade på för musik. Men när man kollar igenom bilder så börjar man minnas kroppsspråk och ansiktsuttryck och jag hoppas att jag aldrig glömmer dem (jag har sjukt dåligt minne) för han var helt underbar på den fronten. Samtal som vi haft minns jag inga alls nu, men jag hoppas kunna göra det senare, och kanske kan andra personer påminna mig. Som sagt jag vill ha mer tid till att fokusera på min vän och inte allt annat som händer, men det är svårt.

Åh kan inte ett proffs hjälpa mig


Min blogg säckar bara ihop så fort jag gör nått med den, det blir bara värre och värre.. Åh jag har absolut ingen ork att ordna upp det här nu. Så den får se ut såhär, sorry!

Jag är uppe sent och fixar buggar på shoppen och ett litet nyhetsbrev(!) till våra kunder, registrera er gratis. Får se om jag hinner skicka det ikväll/natt eller om jag gör det efter jobbet imorgon. Morgondagen kommer vara helt galen, ska till skolan tidigt för att fixa lite saker innan Berlinresan, måste lämna in lite saker och så. Sedan blir det hem igen och jobba på Värmdö kl 12 vilket känns lite hektiskt. Sedan slutar jag 17 och ska då hem och packa!! Det har jag inte gjort än, men känner mig inte så stressad för jag ska ju bara ha med handbagage. Kläder för tre dagar.

Jag har inte bestämt mig för om denna resa är väldigt otajmad eller om det är precis vad jag behöver. Jag tror jag behöver komma bort, så jag hoppas att det kommer få mig på bättre humör. För här hemma känns allt så dystert. Samtidigt som jag inte vill få en deppfylla på semestern. Ska träffa Martina och vi lär ju gråta en stund över vår vän som jag har ältat på bloggen att han är död.

Sedan tidigt tidigt på tisdag morgon flyger jag ju. Så det blir nog en hel vecka med sömnlösa nätter. Jag kan inte sova ut i helgen heller för då jobbar jag igen. Suck.

29 Augusti


Usch, hela dagen har vart full av typ megaångest. Jag vet att jag blir lite väl privat nu och blottar en del människor men det måste göras. Jag måste få ut den stora klumpen i halsen och den stora stenen i bröstet. Jag var ju på Popaganda igår och sedan var jag och drack på lite olika ställen. Bland annat Strand där Steve Aoki skulle komma och ha en hemlig spelning. Jag ringde och frågade vart han var och han lät helt borta, jag trodde han bara var trött och allmänt sjukt typ, så jag tänkte inte mer på det. Vi drog vidare till Spybar och sedan får jag ett sms om att jag borde komma och snacka med Steve, jag tar en taxi för jag antar att något allvarligt har hänt.

Jag kommer dit och han är väldigt reserverad, han berättar att hans allra bästa vän har dött och det var precis det jag hade på känn. Alla dör och jag orkar inte med döden mer. Vi satt uppe länge och pratade om hans vän och min vän som dog den 15 Augusti och det var bara allmänt fett tryckt stämning. Jag kände mig så liten, otillräcklig och jag visste att vad jag än säger så kommer det inte bli bättre. Man tar inte in vad folk säger i det stadiet så nära beskedet, jag hoppas bara att det var värt det. Jag träffar ju inte Steve så ofta så det här var inte alls det roligaste jag vart med om men jag hoppas att få prata med mig som precis går igenom samma sak gjorde att det vart lättare. För min del så mådde jag skit idag även fast jag inte känner hans vän, men bara tanken av luften i rummet som var så tjock att man kan skära i den, ångesten. Usch, det kommer jag sent glömma.

27 Augusti


Jag har suttit här i 15 minuter snart och försökt komma på nått intressant att säga. Det är så himla typiskt att precis när jag fick tillbaka min egen livsgnista, precis när allting, till och med bloggande kunde vara enkelt och roligt. Inte världens största sten i bröstet. Precis då, just då så får man beskedet att en väldigt nära vän inte finns längre. Man studsar direkt ner i det stadiet då allt är tungt, allt är jobbigt allt suger. Allt är tråkigt, inget har en mening.

Nu vet jag inte när jag kommer upp till ytan igen, men jag vet att pågrund av detta så har jag fått en djupare vänskap till de vänner jag har. Det kommer aldrig bli samma sak igen, det är bara att acceptera det. Det ända jag försöker fokusera på för att må bättre är allt det goda som kom med, att man inte ska ta livet fö givet, att man ska visa sina känslor oftare.


Lite har jag att göra i alla fall, imorgon är det Popaganda, jag är inte helt säker om jag ska gå än. Om jag kan fixa nå slags Press eller VIP nu, jag har inte orkat göra det innan. De enda jag vill se är Lykke Li och det känns så onödigt då Natali knappt hinner komma in från jobbet. Sen vill jag ju se Steve Aoki också men det kanske inte är helt nödvändigt för jag vet inte om det är slags efterfest. Jag har ju hela dagen på mig imorgon att se.

På tisdag den 1 September åker jag till Berlin för att se Spinnerette. Jag har längtat i så många månader att det inte känns verkligt längre. Nu har jag fått slags Spotify också så nu kan jag lyssna på alla låtar innan jag sticker. Awesome. Jag är borta i tre dar, flyget kostade 700 spänn och jag bor där gratis så budgeten för hela resan är 2000 SEK vilket är insanely good.

Mixtaped Shop StatisticsKan vara lite kul för er att veta hur det gått med shopen hittlls. Notera att shoppen i princip bara är lanserad via min blogg, vår facebook grupp och våra facebook statusar. Jag och Bella har inte haft orken att kompletera hemsidan eller göra annan avancerad marknadsföring då vår vän nyligen dog. Så vi är självklart helnöjda med resultatet, dessutom har vi redan sålt grejer vilket vi är så himla pepp på!

Kul statistik under 36 timmar:

Besökare: 230
Sidvisningar: 2499
Genomsnittliga sidor per besök: 10,87
Genomsnittlig tid på webplatsen: 05:55
Besökare från länder: Sverige (varav 28 städer), Norge, Finland & Storbrittanien
Besökarnas lojalitet: 57,83% har endast besökt oss 1 gång. Men hela 8 st har besökt oss 9-14 gånger hittills. You can´t get enough! haha
Populäraste kategorier: Solglasögon följt av Halsband och Örhängen.
Populäraste vara: Ganska väntat vår Rope Chain föjlt av Funkadelic svart (grymt otippat), Mikrofon guld och sedan väldigt hedrande; Mixtaped Magazine på en fjärdeplats.

Du vet väl att du kan bli medlem gratis redan nu och få uppdateringar och erbjudanden?

20 Augusti


Livet går vidare och jag måste verkligen jobba. Jag jobbar, jobbar, jobbar. Vill inte tänka, känns som vanligt, som att du är här. Allt är som vanligt. Jag vet inte om jag fattat det än men det känns som det. Det känns bara som om jag trycker bort det, jag orkar liksom inte. Det känns ganska bra nu, för jag vet att du inte ville att vi skulle vara ledsna, Jag kände dig här igår. Du var och hälsade på mig, höll om mig. Jag har aldrig somnat så lugn och trygg som jag somnade igår.

Idag när jag var på väg hem så la jag mig på trotoaren. Länge låg jag där och kollade på stjärnorna. Jag kollade så länge så de där små stjärnorna bakom de synliga trädde fram. Det var miljoner. Där, där ute finns du. Där ute möts vi en dag.

And love, the shoreline, where you and I meetLykke Li är min räddare och henne ska jag se på Popaganda om en vecka.

En av mina käraste vänner har lämnat oss dödliga på jorden. Jag vet inte vad jag ska säga mer, jag vill bara att ni ska veta att jag inte är en hel människa just nu. Det finns inga ord, det finns många känslor men ingen jag vill röra vid just nu. Jag är ledsen, det är på sätt och vis en bra beskrivning. Men det är ändå en ganska diffus känsla. Inga detaljer, det yttrar sig så olika. Jag vet verkligen inte hur jag ska kunna beskriva hur jag känner inombords. Och jag är inte heller säker på vad som är mitt just nu, vad jag ska tycka eller vad jag ska tro. Om man ska tycka eller tro. Hela dagen har vart upp och ner, man kan börja störtgråta utan anledning och jag är så trött på att gråta. Min kropp pallar inte mer, jag har typ skavsår i tårkanalerna. Jag har inte fattat det än men jag har fattat det. Allt är båda sidor men inget alls. Ibland känner jag allt ibland ingenting. Jag är tom inombords men full av kärlek och sorg. Kanske får ni veta en dag. Kanske aldrig. Kanske jag får veta en dag. Kanske aldrig. Jag vill kunna förstå, men en sak är väldigt väldigt säker. Jag har alltid älskat dig.

Come a little closer
Take a look at me
This light is so obvious
I want you to see
Come a little closer
Look me in the eye
Then repeat with me one more time

Love is the harmony
Desire is the key
Love is a symphony
Now play it with me

The love you bring heaven's in my heartEach time the wind blows
I hear your voice so
I call your name...
Whispers at morning
Our love is dawning
Heaven's glad you came

I'm so proud to say I love you
Your love's got me high

My life ain't worth living
If I can't be with you

I just can't stop loving you

Upp om 5 timmar


Jag längtar inte, måste upp tidigt och duscha för att sedan infinna mig vid skolbänken kl 9 imorgon. Första skoldagen denna termin. Det ska blir så brutalt kul att träffa alla igen, men det är ju verkligen för tidigt för mig, speciellt när jag vände på dygnet helt förra veckan i och med att jag var sjuk. Det blir till att dricka Red Bull till frukost haha!

Usch ja, klockan är redan två och det var två timmar sedan shoppen släpptes och det känns inte som om jag gjorde nått vettigt under dessa två timmar. De sex timmar innan releasen fick jag grymt mycket gjort men nu säckade allt typ. Jag hann maila alla vinnare som vann 50% på Mixtaped Shop redan i januari. Oh boy vad dem har väntat.

Nu skall jag inte ens somna riktigt än, måste se dagens avsnitt av Paradise Hotel 4 först. Helt sjukt besatt och denna helg har vart så lång att det känns som om det var en vecka sen jag såg något program alls!

Gonatt!

Mixtaped Shop


Här har ni den då! Mixtaped Shop. Inte 100% färdig, ska fila mer på köpvillkor, läggas upp fler solglasögon samt länkas från hemsidan. Men ni kan kika igenom och beställa redan nu om ni behagar.

Om ni hittar tabbar/felstavningar, ja vad som helst så säg till så blir jag superglad! Ibland är man blind om man fixar och trixar i flera veckor.

Det kommer nya varor om en vecka eller två.

1 hour until release teaser


53 minuter kvar...2 hour until release teaser


Vid midnatt smäller det3 hour until release teaser


Vid midnatt smäller det
4 hour until release teaser


Vid midnatt smäller det
5 hour until release teaser


Vid midnatt smäller det
6 hour until release teaser


Vid midnatt smäller detMinns ni?
Det är fortfarande svårt att hålla tårarna borta när man hör detta, även efter att man hört snutten på ca en minut tusen gånger förr. Varje gång hör man smärtan i rösten och det är helt underbart. Synd att Anna inte var så himla bra i övrigt, men att denna stund i Svensk TV är episk, det kan man inte ta ifrån henne.

En av de bra saker med hösten är att Idol kommer tillbaka. Jag måste verkligen börja leta bra saker med hösten innan jag fastnar i höstdeppen. Hjälp! Vad gillar ni?

Won't feel alive without TOPSHOP ALIVE

Det absolut hetaste bootsen att trippa omking i höstiga och snöiga vinterkvällar i 2009. Åh jag blev störtkär första gången jag såg dem i butik och jag typ måste ha dem. Just nu önskar jag mig en man som skämmer bort mig med ett par nya skor every season!

Det blev utgång i alla fall


Ronja tjatade på mig så jag går ut idag. Kände mig som sagt mycket bättre och efter många dagar i soffan så blev jag lite sällskapssjuk. Vi ska kanske se Petter kl 23:30 vid Kulturhuset, nått gratisspektakel. Men ska jag vara ärlig vill jag bara sitta inomhus och dricka goda drinkar.

Jag har på mig svart klänning och svarta spetsleggings från Gina Tricot.
Senap/lime gul tröja, ni vet den där hemska färgen som var inne i våras. Från H&M
Egengjorda STAR WARSsvärd örhängen från ett kellogspaket jag köpte när jag var i Malmoe
Världens bästa halsband från H&M, kostade bara 29 spänn. Dagens partytrick

15 Augusti


Det känns skönt att vakna en sådär 14-16 varje dag den här veckan. Har man semester så har man, men framförallt så går jag på teorin att sova bort mitt virus, och hittills har det ju funkat bra. Mår ganska bra idag förutom att mitt huvud känns som sockervadd och jag är lite förvirrad. Men jag är ensam hemma och det är helt underbart, för här kan jag gå och irra runt som en gamal dam utan att någon tjatar på mig eller anmärker hur seg jag är.

Sitter just nu och kollar på Allsvensk fotboll på 4an. Shit vad det var längesen jag såg fotboll, och ännu längre sen jag gick på fotboll. Jag brukade vara värsta nörden med årskort på Råsunda 2002-2004. För er insatta så är jag ju då AIKare. Well, det går väldigt bra för AIK i år och det var meningen att jag skulle gå på ett Derby, men de ligger ju så tidigt på säsongen/ så sent på säsongen så det är kasst väder då :( få se i September om jag kommer iväg.

I alla fall skall jag strax klä på mig, sticka till McDonald's och äta en middag, samt till Willy's och köpa massor, verkligen massor med gött till ikväll. Chips, dip, godis, choklad. Jag ska frossa. Sedan blir det ju Friidrott på TV ikväll!

14 Augusti


Hej babes!
Jag har vart utan internet i två dagar nu, igår morse kom världens åskväder hit och jag tror blixten slog i huset tre gånger. Det slog blå blixtrar ut ur varenda eluttag. Jag väcktes av åskan och drog ur min dator det första jag gjorde. Jag hade feber och var nyvaken och hade smått panik. Deer in the spotlight, visste inte vad jag skulle göra. Så jag bestämde mig att dra ut alla datorer först. Sedan vårt modem (såklart glömde jag routern) och sedan TV'n. Proppen gick i min syrras rum medan jag var där inne, precis när jag drog ur hennes dator så slog blixten i huset och kontakten var ca 5 cm från uttaget och feta blixtrar kom. Åskan dödade min systers dator, vår router och en extren hårddisk med alla våra familjebilder under 9 år typ.

Jag vart inte så rädd, som man kanske borde vara. Tycker i efterhand att det var mest fett och kul. Så ni behöver inte dalta med mig, jag skriver inte detta för att ni ska oroa er eller för att jag vill ha uppmärksamhet. Jag skriver det för att det var en jävligt cool upplevelse och det här är min blogg.

I och med att jag vart internetlös så har det inneburit att jag sovit hela tiden i ett dygn och det var verkligen förbättrat min sjuklighet. Nästan så att jag vill ut och supa i helgen men jag tror jag hoppar det, sparar pengar och tar hand om mig själv istället.

Nu ska jag äntligen börja fila på webshoppen igen. Förhoppningsvis blir jag klar ikväll, och vi har en premiärkväll utan Bellish. Ett mail till vinnarna av 50% kommer såfort den har lanserats.

12 Augusti


Mina damer och herrar. Lanseringen av webshoppen fördröjs ytterligare (jag blir galen på det här) för att jag har åkt på nått jättevirus. Förhoppningsvis är det inte svininfluensan. Jag vet inte ännu, för jag väljer att vänta med att gå till doktorn, allt jag vet är att jag vill bara ligga i sängen och kippa efter luft, äta hallonglass och glo på Two and a half men hela dagarna. Nu drar ju Bella till Way Out West i våran räkning också, så då har jag ingen här som pushar mig.

Sorry!

Spinnerette - Baptized By Fire
Hur tusan kunde jag missa den nya singeln med en hel månad? Och jag kallar mig hard core fan hahaha... Nej, det bevisar ju bara att jag har haft så sjukt mycket att göra den här sommaren att det inte är klokt. Videon är lite lam, och låten är inte min favorit. Men det gör mig inget, så fort hon presterar så blir jag eld och lågor, det bevisar att hon vill och orkar ett till band. Nu längtar jag ännu mer till den 1 september då jag ser dem i BERLIN!!

It's a matter of hours!


Tanken är att jag ska sitta uppe hela natten och peka om vår webshop till vår domän. Ska göra färdigt hemsidan fullt ut också. Sedan, om några timmar, kanske så mycket som två dygn så är den uppe. Det beror helt på hur lång tid det här kommer ta. Men det är en engångsgrej och sedan kommer den ligga där, för alltid.

Jag har Coca Cola bredvid mig, Test Icicles i högtalarna och Bella på MSN, kan det bli bättre?

En sneek peak för er my ladies!!! Klicka på bilden för full screen!Ett dygn there is


Japp, ett dygn senare då nästan, kunde inte sova förän vid 5 och gick upp 8 :( för att öppna jobbet på semestern. Min Chäääf har blivit sjuk så man ställer självklart upp. Och vid det här laget så vet ni ju, what goes around comes around!

Blev en rätt hektisk dag på jobbet, massa folk och det var till och med bilkö ut till Värmdö under dagen. Har folket inte slutat semestern ännu? Det är ju måndag! Kö är väl lite väl wikked. Det var inte ens det i fredags liksom.

Jaja. Jag har inte direkt någon lust att referera min helg men jag får la ta det i korthet och se ifall jag kan hitta lite bilder om någon fotat.

I fredags hade jag en liten pool-get-together med mina brudar. Det var verkligen kalas, jag gjorde milkshakes och vi vart lite runda om fötterna till kvällen då vi gick till Fasching. Där var det varmt som fan, alla panikade lite men det var bara att koncentrera sig på nått annat. Haha. Eller bli så pass full att man inte besvärades.

På lördagen var det först frukost i Rålambshovsparken som gällde, sedan shoppade jag skor, hälsade på Patsy och sedan var jag på Gröna Lund för fjärde gången i år. Jag slog på stort och köpte till och med ett åkband denna gången också. Var typ fortfarande full på morgonen så Danne lurade in mig i Fritt Fall TILT. Mina skinkor är så små att de också sjönk ner i "hålen" för benen. All min kroppstyngd låg då på en smal pinne, haha det var sjukt. Men det var skönare att åka tilt än vanlig faktiskt om jag får välja. För man nästan tvingas kolla ner och det var bättre, för då ser man att nu är det över. På vanliga fritt fall så kollar man på horisonten och då tycker jag aldrig att man kommer ner.

Ja, sedan var det lite fest i Svedmyra, nattuben var sen som vanligt och jag missade min sista buss i slussen, som vanligt. Två gånger på en vecka har jag tvingats åka taxi hem nu. Jävla SL, ni ska få betala tillbaka varenda krona var så säker. Det är så dumt för jag hade precis börjat förlåta/gilla SL igen för att dem sätter in fler bussar till/från Värmdö nu på hösten. Men vad är det för vits med det när tunnelbanan inte går?

Jaja. På söndagen åt man fetaste frukosten, badade lite i poolen igen och hade det allmänt mysigt. Älskar söndagar ibland. Alla grannar är så tysta och kvällssol på sensommaren är inte att leka med. Sjukt mysigt.

Lite bilder för engångsskull. Jag ser ju jättelam ut som vanligt, men jag hade inte sminkat mig OK? :P

Brillor från Mixtaped ShopAlltså Ronja!!! Het brud!!!


Anya, Danne och en anonym bild på mig.
Jag har på mig: Magtröja - Ebay
Kjol - Monki
Leggings - Gina Tricot

Jag lever


Åh, uppdaterar mer om ett dygn typ, nu är jag död, kaput. Har haft den bästa helgen, tre dagar av asbsolut njutning hela tiden. Gröna Lund för 4:e gången denna sommar tillexempel. Fa-an alltså, jag har inte haft tid att sitta vid datorn, inget behov och absolut ingen tanke på det. Det borde vara ett bra tecken. Skriver mer imorgon nu måste jag sova, ska öppna jobbet mitt under semestern. Jag ställer alltid upp!!

När jag har hus, barn, bil och hund


...Då ska jag minsann också ha en sån här foam pit hemma. De är så jävla roliga att hoppa i!!

Vad jag tycker om Hyper Crush


Alla som var på Lady Gaga i Söndags fick njuta av ett förband vars namn lyder Hyper Crush. Jag missade dem totalt för att vi hellre ville dricka öl i solen. Däremot blev jag helt kär i deras halsband de sålde i merchen. Killarna och tjejen stod och hängde vid scenen efter konserten och var lagom glassiga. Förvuxna clubkids och tjejen hade absolut bara American Apparel på sig. För mig såg stilen helt köpt ut, inte alls som Steed Lord där allt faller så naturligt. Natali tyckte killarna såg lökiga ut, förvisso var deras klädstil mer respektabel än tjejens, men det var verkligen inte okej.

Jag gick hem och sökte upp dem på myspace och mina öron fick en shock. Jag brukar inte dissa folk på bloggen, men vad är det för skit? Mina öron blöder och jag är så himla glad att jag inte köpte nått av deras snygga merchendise. Som var det enda positiva, men som band, hur långt kommer man med det?

"sex and drugs. yup. this is what she loves."

"Do you like dancin'? Well then put your ass on the floor. Are you stupid? Move it, like a crack headed whore."

"The D is for deaf and the I is for illin. The S is for sex for and the K is cause I'm killin"

Jävligt pinsamma lyrics, inga förebilder direkt, jag kan ta det om det är skämtmusik som ah, kommer inte på nå bra exempel men Bloodhun gang. Men dessa verkar ju vara seriösa liksom. Haha ha ha ha. Jag måste tyvärr säga att de är i samma liga som Brokencyde... =Dead in maximum 12 months.

Jag är tokkär


Det är inte en man som har stulit mitt hjärta den här gången. Det är nämligen ett halsband, men inte vilket halsband som helst. Ett halsband fetare än den fetaste ropechain. En dragkedja av plexi som sträcker sig ner till midjan, vars varje tand är 4x2 cm. Helt otroligt massiv. Källan kan jag inte säga än då jag inte beställt den själv, men om du kikar runt lite så hittar du den nog. Kruxet är att den kostar 700 pix lite drygt, har dock kostat över 1400 tidigare. Åh, beslutsångest.

Min eller din eller hennes favorit?


NEW ARRIVALS

REANDessa sista är jag seriöst sugen på, "bara" 42 pund. Men jag ska som jag tjatar om, inte unna mig något på hela hösten typ. Det väntar så mycket bättre saker om jag håller i plånboken. Men de är ju underbara, eller så är det jag som fortfarande (efter två år) är insyltad i Giambattista Valli ^^

Jag har inte klätt på mig än, haha, för vet ni vad jag har gjort?


Jag har suttit här i sängen, i pyjamas, med en godispåse som ända föda och musik som ända sällskap. Och klickat och klickat och klickat. ÄNTLIGEN, efter många timmars fnul och knep och knåp (är ju ingen webbdesigner eller programerare så det är hårt att bygga nått från grunden) så har jag lyckats få upp vår nya hemsida!! Grunden till den var ju klar redan i Januari men det har ju kommit så många grejer emellan. Dessutom måste man ladda upp från en PC och det har ju inte jag, så jag fick göra det från min virituella PC i min MAC. Det låter krånligt och visst fan var det det.

Dessutom ser hemsidan ut som totalt bajs i Explorer men jag har inte den blekaste aning om hur man fixar det, seriöst.

www.mixtapedmagazine.com

Bokmärk ;)

Faller jag för grupptrycket?...


...Eller är dem helt enkelt helt underbara? Jag kan inte bestämma mig om jag älskar dem eller inte. Eller om prislappen får avgöra, ca 1000 pistoler på Scorett, tåls att tänka på. Vad tycker ni, jag är riktigt sugen men ändå tveksam? Hjälp!!


Credit: Caroline, feber.se & lookbook.nu

P-p-p-poker face, p-p-poker face
Wow vart ska jag börja. Lite halv misär dag för min del. Planen var ju att jag skulle infinna mig längst fram vid Görna Lunds stora scen sisådär runt 14. Längst fram eller inget alls liksom. Påväg in till stan så bangar mitt sällskap, eller av väldigt goda skäl som jag inte behöver ta upp, så no hard feelings really. Men jag är en sån fegis som inte vågar gå själv på konserter, det funkar inte för mig. Så jag strövar på stan, impulshoppar (läs: tröstshoppar) på H&M för pengar jag inte har och väntar på att Natali ska komma till stan.

Vi kommer till Gröna Lund vid 19:30 och det är mislång kö överallt. Vi bestämmer oss för att köpa grönalundskortet, det där som man får gratis inträde på resten av säsongen, det kostade bara en tia mer än inträdet nu så det var ju helt klart värt det. Vi köade i över 30 min och vid 20:05 börjar jag få panik. Varför var jag inte här tidigare? Jag typ fullkomligt springer in och missar ändå introt, ser lite liksom, har ju sett det på datorn så det var inte så farligt. Men alltså jag såg ju inte ett piss och det var bara +60 och -14 där så det var ju asjobbigt grinigt folk och smockat som på Snoop Dogg hultsfred '05 liksom. Jag och Natali pallade bara se 3 låtar sedan gick vi och köpte mjukglass och pratade om livet istället. Man kunde ändå inte se någonting. Jag vart lite lack på mig själv att jag inte följde mitt härta och hookade upp med några främlingar längst fram tidigare på dagen. Men det är ju lätt att vara efterklok och det här är fan sista gången jag inte gör så, det har hänt så många gånger förut att jag har velat stå längst fram men bara svansat efter alla andra.

Lätt det sjukaste jag sett och en av de bästa konserterna. I liga med Justin Timberlake '07. Wow jag längtar verkligen till en redig inomhus konsert med henne och då ska Mixtaped Magazine tamefan fixa en redig intervju också. har ju redan A4 efter A4 med frågor som jag skrev för ett år sedan och som fortfarande är klockrena. Yes.

Jag är helt övertygad om att den här tjejen kommer vara nästa Elvis, Beatles, Michael Jackson, Madonna. Hon har glöden, engagemanget och drivet. Perfektionist som ska ha fingret med i spelet överallt. Jag vet att jag kommer se henne live 40 gånger till så det är liksom inget att gräma mig över att jag missade henne nu. Jag har redan missat henne de 3 tidigare korta spelningarna i Stockholm. Berns 19 Dec '08, Sommarkrysset 30 Aug '08 och NRJ in the park 31 Aug '08.

I-landsproblem deluxe


Jag har ett dilemma, och det är ett örhängesdilemma. Jag vill vara snygg, ascool på Lady Gagagaga konserten. Men jag vill inte ha ett par örhängen som, om jag tappar dem så rasar min värld liksom. Åh, sedan måste det matchas till olika saker om det är silver/guld. Åhhh.
Dessa är mina favoriter, för de jag tappa bort då jag gjort dem själv och kan göra hur många som helst till... Men såklart så hittar jag inte det andra örhänget. Bummer.

En sak gör mig lite sne...


Mixtaped Magazine har, om jag förstår det rätt fått fribiljetter och presspass till Way Out West och jag har helt räknat bort det i sommar då vi aldrig fick riktiga besked. Nu ca 2 veckor innan festivalen fick vi besked och det var ju hur fantastiskt som helst, askul verkligen. Men vart tror dem att vi ska bo? Allt är typ uppbokad tror jag och liksom. Åhhh jag vill så gärna gå. Eller mest för att det är free och för att VIP baren var så himla rolig förra året. Det är liksom ingen direkt artist jag vill se i år så det känns ganska ovärt att betala flera tusen för boende och resa, flera tusen jag tyvärr inte har för tillfället.

Jag diggar inte den där grejen att lönen kommer 30 dagar senare för jag har jobbat ihjäl mig i hela juli och det får jag när jag får mina CSN pengari slutet av Augusti och då kommer jag typ simma i pengar, men jag behöver ju dem nu. nu. nu.

Måste ju köpa flygbiljetter och sånt till Berlin också. Ska ju se Spinnerette. Åhhhh.

Det händer ändå en hel del kul grejer framöver. Steve Aoki på popaganda. Fan vad jag längtar till det, och jag brukar se värsta bilden framför mig hur det kommer att vara, en ganska orealistisk bild och jag ska försöka att inte tänkapå det alls för då blir jag bara besviken. Sist han var här på berns så hade jag ingen bild alls och allt blev så jäkla bra ändå hahaha, så himla kul på spyan helt oväntat och utanför. Shit om folk bara visste, jag kan ju inte säga nått för ni skulle ju inte tro mig. Men mina brudar vet och det är det som betyder nått för mig.

1 Augusti


Lördag. Tänka sig att det är augusti nu, 8 månader sedan jul typ och endast 4 månader till nästa. Hemska, hemska tanke, snart vinter. Nej Fian, nu får du tänka på att du faktiskt har semester. Note to self: Ta aldrig semester i Augusti igen.

Jag missade ju prideparaden idag, hade inte en endaste tanke på den, och det är jag lite ledsen över. Hade vart kul, men well vad ska man göra liksom. Vet inte om Patsy var där, har ingen aning om vad den människan gör just nu och det gör lite ont i mig faktiskt. Men ahhh. Det är en bra dag för min del folks.

Tror att misären jag hade i mitt rum var ett av mina största problem, och nu är här så fint så fint så. Det står bara två flyttkartonger fyllda med diverse skräp som jag ska sortera i lådor. Sånt som kan stå där ett tag tills jag får lust liksom. Slängde ytterligare saker igår som jag vet att jag kommer ångra, men som inte är en poäng att spara. Mina Horrorpops trosor tillexempel som jag köpte på deras konsert här i Stockholm. Trycket var så torrt att det sprack en massa (har ju inte använt dem), dessutom hade sömmar gått upp på dem så det var ju inte mint condition direkt så jag fick ta det svåra beslutet att slänga dem. Får istället köpa den där Horrorpopströjan på Hellwear istället. Eller nått, never gonna happen men.

Jag har haft den slappaste dagen sedan jag flyttade hem från Hökmossen. Den slappaste dagen på två år och jag brukar få ångest efter såna här värdelösa dagar. Men jag känner att jag verkligen behöver det här, jag hade en dag då jag kunde göra precis vad jag ville och jag valde att halft sova bort den. Om det är det kroppen ville så blev det så. Jag gjorde vad som föll mig in och det blev som det blev och jag antar att det var det här jag behövde so no ångest. Det är en dag imorgon också.

Det började med att klockan ringde kl 10 och jag stängde av den och mamma kom in i mitt rum vid 12-tiden. Tänka sig att hon lät mig sova så länge för en gångsskull. Men jag tror att hon är glad över att mitt rum inte ser ut som world war 2. Hon sa att de skulle vara borta hela dagen och att mina systrar snart åker till gotland så jag kommer vara ensam hela dagen och kvällen. Är inte det det bästa man kan höra precis när man vaknar? Jag blev så lycklig inombords, att ha hela huset för sig själv är det underbaraste som finns.

Denna dag har blivit fylld med massa sovit och allmänt slappat i min nya säng. Spelat massor med olika facebook-spel, glott på Two and a half men, ätit godis, peelat hela kroppen och lyssnat på The Voice i badrummet på 180 decibel, tvätta alla kläder så att jag kan välja precis vad jag vill att ha på mig på Lady Gaga imorgon.

Min slapphet har vart enorm och det kanske är svårt att förstå att klockan redan är 1 och jag har inte gjort ett piss i 12 timmar och jag har ingen ånger. Just nu känner jag bara för att vara vaken 12 timmar till och syssla med samma värdelösa saker. Se på värdelösa serier och spela värdelösa spel.

Hoppas alla hade det skitkul på priden, hoppas mina brudar hade en skön utekväll både igår och idag. Men imorgon kommer vara min dag. Jag ska bli så full, vara så snygg, umgås med fina människor och se det bästa som hänt i show, musik och entertainment sedan Madonna. Det kanske är att ta i, men jag vet, Lady Gaga kommer gå så långt. Det har inte ens börjat än.

RSS 2.0