Hand-incidenten


Jag vaknade imorse med handen över huvudet som när jag somnade. Men under dagen när jag var aktiv så öppnades paret upp igen. Jag var tvungen att byta förband och det ville inte sluta blöda, det tillsammans med att jag fått mindre känsel i tummen gjorde att jag ringde vårdguiden. De rådde mig att genast åka hon till Södersjukhusets Akutmottagning.. Jag började nästan grina för de ville inte att jag skulle åka till en vanlig vårdcentral av anledningen att det inte fanns handkirurger där. Enligt vårdguiden så behövde jag förmodligen operera handen då det gått så lång tid. 350 kronor fattigare, en erfarenhet rikare och 2h senare kunde jag konstatera att jag inte alls hade behövt komma dit. Eller åtminstone bara gå till vårdcentralen... Det enda jag fick var en tejpbit och ett plåster. Nu vet jag det tills nästa gång. :p

26 JanuariAlltså fan va rädd jag var igår alltså. Det var bra längesen jag skar mig, jag har nog aldrig skurit mig på händerna förr heller. Jag skulle ta bort stearinkanter på ett blockljus och tänkte inte på att jag tog i som en jävel. Så när jag kommit till kanten så åkte ju kniven in i handen... HAHAHA! Jäkla onödigt i alla fall! Det allra jobbigaste är ju att det är i hudfliken mellan tummen och de andra fingrarna "simhuden". Det jobbigaste är ju att en kompis till mig piercade denna del i högstadiet och fick en infektion och det verkade inte alls så jäkla skoj. Om jag får en infektion så verkar det vara ett himla jobbigt ställe. Det var jobbigt att bara bada med en hand i morse hahaha, jag hoppas verkligen att det läker snabbt, för jag har massor att göra under denna månad!!! Vi får se hur det går senare.

PS. Det blir ingen ny blogg design idag, jag ligger efter i schemat. Så jäkla omotiverad när det gäller allt annat så jag måste ta tag i det andra nu. Sånt roligt som blogg design får jag ta vid ett senare tillfälle.

Blood on my hands
Många tankar i huvet idag. Men egentligen har jag inte fått ett piss gjort, plockat lite i rummet och köket typ... Så det blir till att sitta uppe hela natten och skriva klart allt jag måste tills imorgon. Det sämsta är ju att jag nuförtiden, förtillfället förvisso, bara kan skriva med en hand... Jag råkade nämligen sticka en kniv i den andra :( Jag har sn jäkla otur när det gäller allt asså. Jaja, det är inget som måste sys, tror jag. Min systeryster som ska bli läkare fick leka doktor med mig.

25 Januari
Sommriga bilder från NKs hemsida. Reklam om att Ed Hardy nu finns för tjejer på Internationella Designers på Plan 1, ett tattueringsliberalt märke.

Smått slö dag som alla mina måndagar. Men det är skönt. Har städat lite, skrivit en massa och har prestationsångest inför ett jobb jag ska söka på NK. Funderar på om man ens får ha tatueringar där, och att jag i så fall måste införskaffa mig massor med fancy långärmade tröjor. Jag får helt enkelt bara skicka in min ansökan och se vad som händer.

Ska strax sträcka på benen och dra till ICA och hämta ut ett paket med en ny vinterjacka. Jag fryser inte så mycket fast att jag har min skinnjacka på mig fortfarande, och har haft det hela vintern. Men jag blir så avundsjuk på alla andra som ser ut att gå runt i mysiga duntäcken, så nu har jag också införskaffat mig en.

Few hours left: Mixtaped x Seconds


Buda på dessa godingar som går ut om mågra få timmar, de är helt fantastiska priser just nu! Frakt ingår dessutom!
Inspiration: Jean Pierre Braganza

Vi som inte har råd med Jean Pierre Braganzas kläder kan ju ändå inspireras. Jag tar med mig: Svart + övertoning, chiffon, lack mot bomnull, panelklänningar, intressant sömnad, lager på lager, axlar, band över bröstkorgen, symmetri ist för asymmetri.

Jag blir helt kär!!Haha "tuffis"... Synd att länken under **** var borttagen av arbetsgivaren, undra vad det var för jobb ;D

Är hon inte helt fantastisk? Min vän Natali! Jag kommer hem från en spontan utekväll på Rocks, och så möts jag av detta. Hon har totalt bombat min hotmail med olika jobb-tips. Jag blir helt varm i kroppen av kärlek. Detta är precis vad jag behöver som peppning, någon som tar tag i mig. Fast på ett inspirerande sätt istället för att bara tjata. Jag blir så himla paff bara, hon har ju alldeles precis flyttat till Paris! Och så hinner hon ändå med att läsa igenom platsbanken. En otrolig kvinna helt enkelt!

På måndag blir det att söka en massa jobb. Imorgon ska jag på en viktig träff ang. Sthlm Fashion Week så då hinns det inte med. Men det blir bra ändå.

Livin' in the 80's?Klicka på bilden för att se den större

Detta är en ny bild i min modellportfolio, haha. Nej, men jag ska bli modell någon gång när jag hinner. Jag börjar ju åldras rejält för den branschen men jag har hoppet uppe. I alla fall så är detta en av resultaten från photo shootet jag pratade om i början av veckan. Det som skulle leda fram till ny header för mig och ny startsidebild på vår shop. Denna bild kommer inte vara på någon av dem, så därför postar jag den här och nu som sneak peak. Jag hoppas, vet och vill att alla som besöker min blogg idag ska säga att bilden är fierce!!! Jag är så fruktansvärt äckligt jävla nöjd med bilderna, dels för att jag vet vilket helvete det var att försöka balansera där uppe. Dels för att jag oftast inte känner mig så snygg, och är oftast inte så fotogenic... Men dels för att jag behöver en self esteem boost, och detta, även om ingen annan tycker att jag är snygg, ger mig bättre självförtroende. För att jag tycker att jag är snygg. Jag önskar att jag kunde ligga med den där tjejen. Så snygg är jag (på bilden).

Jag ska som jag tidigare nämnt ändra om min design drastiskt (på tisdag nästa vecka). Jag ska testa på att ha en mer clean och enkel (stilren) design. Har ni hört på maken? Det är som blixten från klar himmel. Jag trodde aldrig jag skulle vilja ha en enfärgad tråkig bakgrund. Men det är precis vad som ska bli av nu. Jag känner att all min crazyness tar bort lite fokus från inläggen och de redaktionella materialen (hehe) som jag vill ska vara centrumet på bloggen. Sedan ska jag snygga till mina sidospalter så att det är enkelt att förstå vad allt betyder. Bilden ovan är en liten ledtråd i vilken färgskala jag ska hålla mig till. Också en liten idé över vad som komma skall. Sätt er på nålar nu, längta, längta!


Men!! Jag behöver en liten hjälp! Ni måste hjälpa mig och bestämma vad min blogg ska fortsätta kallas för. Alla säger ju i dagsläget olika. Den heter för tillfället Livin' in the 80's, men det kanske är långt och jobbigt? Vissa kallar den för 1984 vilket är kort, enkelt och lätt igenkännt. Men kul att gå på Blog Awards eller liknande och höra "Och vinnaren är 1984!" (ja jag drömmer fortfarande om nått sånt hmm)... Haha fett opersonligt, dessutom är jag inte född det året som många verkar tro. Fians blogg låter också helt fel. SÅ, nu behöver jag ER hjälp! Ni får döpa min blogg! Vinnaren får självklart en länk när jag bestämt mig sen, det blir som en kul grej.

Tankar om livet & andra oviktiga ting


Vi funderar på att flytta till Malmö, jag och ett gäng tjejer. Jag har ju inget jobb kvar och ingen bostad eller annat som binder mig här i Stockholm. Jag är så sugen, men samtidigt när det blir så verkligt s blir jag så rädd. Som Carro säger så står ju Stockholm kvar, och det är ju inte så svårt att dra upp och göra stan här då och då. Men samtidigt är det något som tar emot, en olustig känsla som får mig att må illa av bara tanken. Vad kan det vara? Känner ni igen er? Kanske är det för att jag flyttar med andra och inte själv? Vi får se vad som blir, i alla fall kommer jag söka högskola i malmö i höst, det blir väl en sväng Entreprenörskap igen, Marknadsföring och PR står varmast om hjärtat dock. Eller om jag ska fördjupa mig i Journalistik och Multimedia som jag hade hoppats på, på södertörn nu på våren men tyvärr inte kom in. Det är grymt, grymt läskigt att börja en 3 år lång utbildning i en stad som man inte vet att man trivs i, då vi förmodligen (om vi flyttar) flyttar i Augusti. Men å andra sidan så är en av de bästa veckorna i mitt liv, den jag spenderade i Malmö förra våren. Det kan bli bra det här. Det allra bästa är ju att jag kan hälsa på mormor så ofta jag vill, och det känns viktigt nu när hon börjar bli gamal. Pros and Cons måste ställas mot varandra helt enkelt. Det bästa är ju att jag FÅR ta med mig katten då mina blivande sambos älskar henne och inte är allergiska.


Favoriterna från Musikhjälpen på P3 Guld (betalade just en skyhög telefonräkning tackvare det programmet, ja jag säger tackvare och inte pgrund av. Jag skänker gladeligen pengar till Radiohjälpen.)

Måste bara flika in att jag kollar på reprisen av P3 guld. Och åh men gud vilket svennigt program, cred-kåt, äckligt internt och typ pretto som fan... Påminner om alla indie-nördar som kollade snett på allt och alla även fast det var dem som var avsides. De på P3 vill vara avsides, udda och speciella. Men det blir liksom bara pålagt på ett obekvämt sätt. Kan inte sätta fingret på det, men P3 Guld brukar kännas som en firmafest, alla vill synas och det blir bara obekvämt och slutar oftast i katastrof... Nej nu var jag kanske lite överdriven, men jag måste rabbla upp några typiska saker: De som vinner de mest prestigefyllda prisen är aldrig där för att ta emot den själv, årets band blir nästan alltid KENT och KENT är aldrig där. Alla killar som sjunger på Svenska låter allihopa precis som Hkan Hellström. Lars Winnerbäck blir alltid överdrivet uppskattad. De enda som är genuint äkta och udda på ett naturligt sätt (för mig) är Robyn och Amanda Jenssen. Man vill inte hoppa ner för ett stup när man ser/hör dem.

Hahahaha... Jag sitter och gråter/skrattar när jag läser mitt patetiska inlägg, men jag postar det ändå. Vadå det är vad jag känner? Enligt Bella och How I met your mother så gör man ju i och för sig inga bra beslut efter 02:00... Men men, jag tror några kommer hålla med mig. Hålla med mig att årets Hip Hop/Soul och årets Rock/Metal får en promilles plats i programmet än alla pop-fjollor. Jag älskar pop, det gör jag verkligen, svensk pop. Men i lagom doser, och en gala borde ge plats åt så mycket mer. I alla fall kan jag ändå inget göra här och nu haha.. Och dessutom blir jag lite deprimerad när jag äger (ja det gör jag fortfarande) en musiktidning och inte känner igen många av de nominerade. Vinnaren av årets Hip Hop tillexempel är STOR, vem är det? Har ingen koll längre. Är inte med i gamet, börjar bli gamal. :(

Perfection?


Retro, Dance, Freak!
Godagens (eller gonatt). Det blev varken en promenad imorse eller varm mjölk på kvällen. Inte heller stängdes datorn av kl 22 som ni märker. Dessutom drack jag en redbull dagen till ära! Allt jag inte ska göra har jag gjort denna dag, och se! Jag är uppe på natten, hah, vilken bra självdisciplin jag har känner jag. Jag brukade vara grym på det förr, läskigt grym!

I alla fall tycker jag att jag förtjänar både sovmorgon, energyboost och lite surfing innan läggdags för idag har jag vart en hard working woman. Jag har fått smaka på baksidan av det ryktade glamourösa jobbet som modell, i en helt omänsklig posé har jag legat i timmar känns det som. Men det är det värt, en ny header till min blogg + en ny framsida på Mixtaped Shop har blivit fotad idag. Och nöjd är jag, det är the perfect match... Mina Carvela kopior + bodyn från Beyond (ovan), de har identista färger, och läskigt många identiska: Spygrön, rosa & lila.. Nyanserna är alltså exakt!.. Kommer ju såklart inte se på slutprodukten men jag kan visa er en bild på dem tillsammans sen...

Jag har även oranga naglar, orange underläpp och rosa överläpp (ser ni?). Mitt nya signum då alla har rosa läppar nuförtiden heh. Sen har jag på mig våra nya kedjeörhängen som kommer upp på shoppen inom sinom tid, vi har faktiskt redan sålt ett par på Vintage Market, hah!

Annars då? Jag får nervösa sammanbrott över Haiti grejen... Jag har skänkt pengar, jag skänker 200 i månaden till Röda Korset. Så jag kan inte göra mycket mer än det. Man känner sig så fruktansvärt hjälplös så jag vill helt inte att dem rapporterar mer därifrån. Jag mår skitdåligt varje gång de säger något, värsta tjatet är det också i alla medier, i alla sammanhang. Man kommer liksom inte undan...

Sånt får mig att gå ner igen, jag som börjar må lite bättre. Men jag är överkänslig, varje liten grej känns som en pisksnärt i ryggen. Varje morgon vill jag bara fly in i drömmarnas land igen. Jag har så mycket underbara ting och underbara människor i min drömvärld... Det känns nästan som Avatar, i verkligheten är jag handikappad, nått tar emot hela tiden. Men i drömvärlden har jag allt jag behöver, allt jag vill ha. Där hoppar jag mellan trätopparna... Pathetic!

Instant love: Black Milk

Black Milk bildades av James Lillis bara förra året. På kort tid har märket Black Milk gått från att obsessats på småbloggar till att medverka i Vouge. Det har gått från en hobby vid köksbordet till ett fulltidsjobb. På mindre än ett år har över tusen leggings sålts över hela världen.

För mig är Black Milk det som stryker under less is more. Jag är en more is more tjej men ibland är less is more så himla snyggt, det är varken simpelt eller enkelt att pull it off, men med någon av deras leggings så är det inte svårt. Deras "Sparta" modell påminner lite om Patsys Fresh Fish kollektion för 2008. Jag dör för varje leggings i detta inlägg, men speciellt för Sheer Spartans. Önskar att jag kunde få ett par!

19 JanuariBellish = Födelsedagsbarn 18 Januari


Jag påväg hem till Bella då, konsten att se ut som en 12 årig fjortis vid 21 hahah

Vet inte hur jag ska börja. Men kan ju berätta att imorgon fotas min nya header bild, äntligen! Så då ska jag även ändra bakgrunden så det går enklare och snabbare att komma in här på seg-bloggen, hehe.

Bella fyllde även 21 igår, måndag. Det vart en mysig middag hos henne och eventuellt nått ytterligare firande i helgen. Citronmarängtårta och Paradise Hotel för hela slanten. Hon fick lite Lush prylar av mig och så.

Jag försöker fortfarande förstå vad mitt problem i livet är. Och jag har insett att om man ser samma Sinfeldt program på eftermiddagen som på natten så är ens dygnsrythm helt fel (eller så kollar man för mycket på TV helt enkelt). Hur som haver är det deprimerande och jag måste börja sova om nätterna. Jag ska från och med imorgon, med undantag för helger börja gå promenad mellan kl 8-9 (och lyssna på Vakna! såklart :P). Sedan på kvällen blir det redig middag, några minuter på Orbitrek och sedan varm mjölk innan jag lägger mig i sängen. Datorn får sova kl 22 varje kväll och TV får vara mitt enda sällskap. Måste bara köpa en CA Modul så jag får alla kanaler. Sedan borde jag sluta med läsk och sånt, men jag tycker att jag har slutat med det nästan helt (speciellt redbull) sedan jag slutade skolan, så det går nog bra.

Natali är så gullig också, hon är ju i Paris nu och vi kan tydligen prata i telefon gratis! Hur bra som helst! I alla fall så ger hon mig bra idéer. Ibland idéer som jag tänkt på, men som hon stryker under. I alla fall kom vi överrens om att jag måste g till en psykolog, jag måste börja strukturera upp vardagen i listor. Och jag måste hitta ett jobb så fort som möjligt.

På tal om det så fikade jag med Caroline Dickson i söndags och jag är grymt peppad på att jobba på Grönan i sommar så jag är inte så rysligt upphetsad över att söka jobb nu. Men nått tillfälligt ska jag nog hitta. Kanske kan ha 2 under sommaren och sedan fortsätta på det andra under hösten. Jaja.

Där har ni lite av hur det ser ut just nu. Ny design snart alltså! Dessutom kommer det omorganiseras i högerspalten och så, kan ta ett tag men det blir nog bra!

Stockholmsproblem


Skulle åka från skolan på Odenplan till Skärholmen för att hälsa på kära Natali innan hon sticker till Paris. Jag hoppar på Farsta Strand i vanlig ordning, jag måste byta till röda senast i Slussen. Såklart drömmer jag mig bort och upptäcker mig själv påväg till medis. Fan jag har ju bråttom!! Står där och väntar medan Åkeshov fipplar mellan 1,2 och 36 min.. I typ 6 min.. Äntligen i Slussen så måste jag byta perrong. Jag tänker inte så mycket utan tar första bästa tunnelbana.. Dörrarna stängs och gubben ropar ut att tåget går mot Skarpnäck... FUCK! Del sida, gröna linjen IGEN, hur DUM får man vara??? Får snällt vänta vid medis igen.. Suck.. Väl i slussen, medan jag koncentrerat påbörjar detta inlägg så höll jag på att hoppa på fruängen ist för norsborg också haha.. Inte lika farligt dock.. Är typ över 20 min försenad för SL hoppar mellan slutstationer hela tiden.. Det har stått norsborg hela tiden men det kommer ett jävla Telefonplan tåg helt plötsligt.. Åh,fan!! Jaja det är därför jag plankar!

Rockstar


Tja! Sov 1 timme i natt och snoozade i 1,5 timme. Haha på jävla sämst! Jag hatar snoozeknappen.. Sitter just nu i skolan i alla fall, dricker min favorit energy drink ROCKSTAR som äntligen har kommit till sverige. Dem innehåller koffein, guarana, ginseng OCH taurin, man blir helt lätt i huvet haha och lite rastlös. Sitter och lyssnar på en del dö-tråkiga redovisningar, asarogant av mig att blogga kanske men geez man ska snacka i 15 min men hon har hållt på i över 30... I alla fall så ska inte jag redovisa idag utan gör det imorgon och det är jag grymt peppad inför!!! Dont worry be Happy!

Uppe hela natten!


Eftersom jag var apatisk nästan hela helgen så får jag sota för det nu. Det gäller att rycka upp sig, för nu har jag sista veckan kvar på en 1-år lång utbildning och den utbildningen tänker jag inte förspilla bara för att jag mår som koskit. Ömka mig själv får jag göra senare i så fall...

Imorgon kl 9, alltså om 5 timmar så ska jag sitta på skolbänken och vara beredd att redovisa hela Mixtaped strategier och massa annat som jag inte gjort än. Jag kommer nog inte hinna men ska göra ett gott försök att sitta uppe i alla fall (Paradise Hotel på TV6 håller mig sällskap hehe) jag får skämmas som en gris imorgon för att jag är så osmidig. Men jag tror de förstår, då jag inte kunnat göra detta under hösten för att vi haft så hysteriskt mycket att göra med shoppen!

Åh aja, ville bara säga att jag fortfarande mår ganska dåligt, men inte dödsdåligt som i helgen. Jag ville verkligen bara dö typ. Av många små störiga anledningar. Jag ska inte hymla om mina såna tankar, såg en repris om självmord på nyhetsmorgon imorse och det är för mycket hysh hysh i Sverige ang det. I alla fall har jag ju tidigare märkt att mina panikattacker kommer i samband med mensen så jag tror att det är mer hormoniskt än psykiskt så jag ska kontakta läkare snart.

Mixtaped Shop @ SecondsVi utnyttjar Elin Klings nya tjänst Seconds (vet inte om man får använda den som företag, men har inte sett nått annat i villkoren) som är en sida för att sälja ut din garderob, tjänsten är helt gratis! Kommer så småningom bli mycket större än modekategorierna på Tradera vill jag lova! Hädanefter kommer jag i alla fall använda mig av Seconds när jag ska sälja ut min garderob! Dessutom är det mycket smidigare än bloppisar, så starta din egen butik nu vettja! Jag har redan budat på massa grejer, har ju pengar på sparkontot men de ska jag egentligen inte nalla av, haha men det är kul att testa detta!

Jag hinner bara lägga upp två test-auktioner ikväll då jag har viktig redovisning imorgon, men kika in i vår nya butik vettja! (Den gamla är såklart kvar!!! :D) Men på Seconds kommer vi regelbundet ha mycket förmånligare priser (upptill 50% lägre priser!!!) så vänta in din favorit ;) (psssst... Tipsa mig om vilken av våra varor som är din favorit så kan jag se vad jag kan göra :P)

Kiss me, I'm dyingLite försenat inlägg, bla bla orkar inte

Hej, skrev ett sjukt sjukt sjukt långt inlägg just men raderade allt för det blev för privat. Man måste ju tänka på att kommande arbetsgivare och annat folk kan läsa detta så.. Ni får en kortfattad version. Men jag vill sååå bara säga allt jag vill till er, mitt innersta.. Men det finns ingen yttrandefrihet i Sverige längre. Man kan inte skriva om sitt privatliv utan att bli dömd.

Jag struntar i ifall småtjejer/jämngamla läser min blogg och har åsikter om mig, det är bara kul. Men när vuxna (som tar livet på lite för stort allvar) läser bloggar, då blir det helt plötsligt allvarligt allting. En bekant till mig, Nemo, har för en liten stund sedan fått sparken från en förskola för att han bloggar. Jag kan inte påstå att något jag läst i hans blogg kan styrka beslutet. Han är bara lite mer öppen om sitt privatliv än andra om sex, fylla och allt annat som händer. Hans liv ser inte mycket annorlunade ut, men han råkar skriva om det.

Skillnaden mellan att få drömjobbet eller inte kan bero på en blogg, fyllebilder på facebook eller nått annat som chefer och arbetsgivare hittar på internet. Mina föräldrar tycker att det inte är nått konstigt alls, jag tycker att det är äckligt och respektlöst.

Varför snoka i folks privatliv? Men framför allt, vad har det med min professionell karriär att göra? Presterar jag sämre under arbetstid för att jag skriver om mitt liv på internet? Jag är samma person med eller utan bloggen så egentligen borde det kvitta vad jag skriver. Ibland, som nu, vill jag bara skriva allt. Jag känner att, fuck it, jag vill ändå inte ha en äcklig och respektlös arbetsgivare... Men jag vågar inte. Därför finns det ingen yttrandefrihet kvar i Sverige.

(Jag vet att offentliga arbetsplatser bryr sig om vad sina anställda skriver om i sina privata bloggar då det kan skada företagets eller arbetsplatsens rykte. Men det är fortfarande samma sak, då är det andra vuxna som dömer ditt privatliv. Något de inte ska ha att göra med. Din chef borde istället stå bakom och stötta dig om du blir kränkt för ditt privatliv, inte tvärtom. Din chef borde stå upp för att ditt privatliv inte har med ditt arbete att göra, undantag finns givetvis men ändå.)

..... Ja lång inledning men oh så viktig debatt. Nu till den kortfattade delen...

Jag har med jämna mellanrum nämnt att jag inte mår så bra, att jag borde se en psykolog, att jag är i en nedtspiral, livsgnistan är borta, jag inte orkar med vanliga rutiner osv. Det är fortfarande mitt problem, men det har eskalerat. Därför är mitt första inlägg 2010 skrivet så sent som 9 Januari, skandal. I vilket fall som helst så mste jag bara säga till er att jag mår sämre än någonsin, jag vill bara gråta när jag vaknar, jag vill bara sova vidare och glömma att resten av världen finns. Varför det är så just nu vet jag ej, men jag tror jag måste prata med någon för att komma ur det. Just nu känns det dock som ett dött lopp, känns inte som om något kan göra något att bli bättre. Can't see the light of the tunnel... Detta låter så klent på papper, men jag trodde aldrig att jag skulle bli den här svaga, ointresserade, glåmiga, icke initiativtagande tjejen... Jag trodde aldrig att man ens kunde må så här dåligt, någonsin, och det värsta är, att jag vet att jag kan må ännu sämre om jag fortsätter. Men jag vill inte, jag måste ha ett break trough, någon, något. Men jag vet inte vad, jag har letat i 1,5 år och jag orkar snart inte mer. Alla vägar är återvänds gänser.

...Usch bajs, kliché, men jag låter det stå. Det kommer från hjärtat, jag orkar inte ens läsa vad jag just skrivit, så svag är jag. Jag vågar inte. Då raderar jag nog det också.

Det jag vill ha sagt är, jag har bloggat dåligt under hela 2008 och det är jag så himla ledsen över, men det är inget jag kan göra åt nu. Bara att blicka framt... för mig är det tyvärr en börda att blogga just nu, även fast jag tycker om er så mycket! Ta det inte personligt. Det är bättre att jag säger det nu, att 2009 inte kommer bli ett bättre bloggår för den här bloggen. För då känns det inte som ett tvång att blogga och då kan jag vara mer avslappnad, samt att ni kan titta in mer sällan om ni vill. Förhoppningsvis kommer jag på fötter igen.

Ni får gärna ställa frågor om ni vill, känns lättare att förklara problem, detaljer, och allmänt blogga om man får frågor. Dessutom får alla komma med tips på vad man kan göra om man hit rock bottom i livet. Varje tips är guld värd för mig!


Hallå!!!


Hej! Sorry! Jag har umgåtts massor med min familj (vilket har vart viktigt för mig) :) den senaste tiden... Det kommer ett seriöst inlägg imorgon, jag lovar! :)
RSS 2.0