I'd tap that skirt...


For Love and Lemons


MOTEL SALE


Ett av mina favoritmärken. Motel. Som jag dock fått erfara, när jag väl köpt deras grejer, har en förfärlig kvalitet. Klänningarna är fortfarande värda kring 150 kronor som de kostar på rean.
Sommardrömmar <3


NOUBA till apoteket


Jag har varit en riktig representant för detta märke ända sedan 2007-någon gång. Hittade ett illrosa läppstift på Åhléns som visade sig sitta i flera timmar, vara matt och bra. Detta läppstift var av märket Nouba och jag har sedan dess konsumerat åtskilliga läppstift av den nyansen och många mer. Nu såg jag på TV att detta märke har kommit till Apoteket, vilket känns himla kul, dels att det tydligen är så skonligt för hälsan, men också för att både Åhléns och Kicks har tagit detta märke ur sina sortiment. På senaste tiden har jag fått beställa läppstiften från internet, Eleven och danska sidor bland annat. Och då kan man ju inte testa de olika nyanserna/kvalitéerna. Så bra initiativ Apoteket!

Just nu...


Jag har insett att min nästa kyss...
Kommer inte hända förän om ett långt, långt tag.

Jag tänder på...
De som har insikt, tänker igenom saker. Humor, intelligens... De vanliga

Kärlek är...
Något som är svårt att hitta.

Tre saker med hösten jag tycker om...
Att man får lov att mysa inomhus, ljus & te.

Tre saker med hösten jag avskyr...
Jag avskyr allt med hösten nästan.

Jag kommer alltid vara...
Sjukt i huvet.

Det finaste som finns är...
När någon bryr sig.

Bebisar är...
Något jag längtat efter länge, men inte längre.

Min mobiltelefon är...
Lika sjuk som jag.

När jag bakar så bakar jag...
Så att det smakar skit.

Sist jag grät var...
Några dagar sedan, av ingen anledning alls.

Den värsta känslan är...
Hopplöshet, panikångest allt är i ett svart hål.

Den bästa känslan är...
Att känna sig behövd, ha en framtid, ha mål, ha råd att göra någonting kul. En kall öl på en uteservering på sommaren med den du älskar. Lycka.

Idag har jag...
Storhandlat, bokstavligen kört kundvagnen ända in i lägenheten :D

I morgon kommer jag...
Förförsta gången praktisera min yrkesroll som min utbildning ger mig. Projektledare.

Sommardrömmar


Har planer på att åka någonstans varmt. Någonstans långt bort. Nu när företaget snart är avvecklat så är jag äntligen fri. Jag har säkert över 20 bikinis redan, långt fler än BHar, det är helt sjukt. Ändå vill jag ha mer. Dessa sötsakerna hittade jag på allas våran Asos.


Awesome vecka!Jag när jag var blond. Foto: Anna Wallin

Sitter i skolan och labbar. Enkla saker som vanligt, upphovsrätt på webb, webbanpassa bilder.... snark...

Så skönt, är ledig resten av veckan, har bara ett möte med en ny grupp vid lunch på fredag och det är ju bara intressant. Har dock sjukt mycket plugg att ta igen, jag typ drunknar. Har fått panikattacker hemma, känt mig helt värdelös, gråtit och ibland haft svårt att andas. Men det är bara den här terminen sen är det rätt soft nästa, om allt går som planerat så är jag ute och reser i världen.

Är så sjukt shoppingsugen, har inte handlat något nytt på evigheter, men jag har inte plats med grejer. Eller råd att köpa nytt. Tvärtom ska jag snart kränga iväg saker på tradera, bra för förådet och plånboken. Håll utkik ;)

Killer heel, killer queen!När jag är stressad/borde göra andra saker, så sitter jag och surfar på skor. Alltid. Skor. Skor, skor, skor. Varför? Jag vet inte, jag bara älskar klackskor. Jag tror det börjar bli en fetish. Ovan är de två skor jag önskar mig idag.

1 Oktober


Tiden går så snabbt, men nu vill jag det för en gångsskull. Jag hinner inte med bara. Men det ordnar sig. Sitter i skolan på en lördag, nio på kvällen dessutom. Jag orkar inte åka här ifrån, tanken var att jag skulle plugga idag men jag har knapt gjort något. Flummat runt har jag gjort, i min ensamhet. Spökskola. Ätit kall matlåda för micro-salen var låst. Pratat i telefon med Natali. Tittat på Idol.

Det enda jag vill är att komma här ifrån. Det enda jag vill är att bli klar med studierna så att man inte är låst längre. Jag får grov ångest över att jag har låst mig. Katt, lägenhet, företag. Jag vill inte ha något. Jag vill vara fri, kunna resa, kunna göra vad som helst. Men livet är inte så och det är så fruktansvärt deprimerande.
RSS 2.0