River Island Studded PlatformsOMG, hur snygga skor är inte dessa? Jag kommer inte kunna leva utan ett par. Vad gör jag nu??? De är slutsålda överallt och är typ 300 dollar på Ebay. Jag måste ha ett par! Hur kan jag ha missat dem? Hur kan jag ha missat att det finns en amerikansk verion av Asos?

Calamity Amelie


Alla bilder ovan ©Calamity.se. Do not steal!

Jag har märkt att många av mina besökare kommer in på min blogg genom sökorden Calamity Amelie. Denna fanstastiska kvinna är en av mina bättre vänner, så det är inte så konstigt att ni hittar hit då jag nämnt henne då och då i bloggen. Denna blogg ni befinner er på nu är dock inte den ultimata sida om ni gillar denna heta brud utan det är bättre om ni klickar in er på hennes nya fräscha hemsida. Calamity.se

Enjoy!

Rihanna - We Found LoveJag totalt älskar denna videon. Typisk låt där videon gör låten. Det vill säga, låten är inte så bra men den lyfts av videon. Ljuset, färgerna, stämningen. Handlingen, typisk Sid and Nancy historia. Underbar 'nuff said!

It's jacket time!
Jag har någon slags förkärlek för jackor med stora kragar, som helst går omlott. Tänkte länka till tidigare inlägg men Blogg.se ville inte det, så ovan ser ni en gamal bild på min favoritjacka of all times. Gareth Pugh är designern. I vilket fall, alltså en jacka med stor krage och inga dragkedjor eller liknande utan en tunn jacka som man kan knyta i midjan. Sååå snyggt! Jag äger ingen, men jag skulle vilja ha alla fyra nedan. Helst den ulliga och den mintgröna.


"Friday treat"


Appropå Nouba! Köpe 7 nyanser av lila och brun från märket Nouba i våras. 19 kr styck från Smartgirl. De var av varierad kvalitet, både gloss och matt. Men lätt värt varenda krona.Bild på när jag skulle visa hur bra min budget-plattång var (129 kr på ÖB)... Men här har jag ett av läppstiften på, för att ni ska se. Så fint det var när jag hade lila hår till. Fan vilken budget-tjej jag var i våras. Perfekt.

Jag är sjukt nyfiken på Nouba Plumping Gloss Stick som på sikt gör dina läppar fylligare. Finns på Apoteket, dock för 195 kr! ;/ Jag minns när man varyngre och sprang runt med Jessica Simpsons plumping läppglans haha!

RSS 2.0