Kan man donera sina ögon till en blind?Idag fyller jag år. 21. När ska man sluta fira och istället börja räkna neråt? Det känns inte alls bra just nu, 20-års kris? Vet ej, men eftersom jag ska vakna fräsh och pigg imorgon när föräldrarna kommer in med frukost på sängen. Så gick jag och Josie på bio denna fredagskväll. Tanken var att vi skulle se Valkyria, ni vet den där hitler-filmen. Dock var vi så sköna att vi kom dit 5 min innan filmen började så det fanns inga platser bredvid varann. Det var nog ödet att vi gick och såg en annan film, Seven Pounds. En helt underbar film som fick mig att gråta floder. Jag grät hela vägen hem och det var så skönt att få gråta lite, det har svidigt i mina tårkanaler i veckor och nu kom allt på en gång.

Josie är min bästa, och det känns så hjälplöst när hon inte mår bra. För jag vet att hon förtjänar det. Jag vet att det kommer komma. Det är verkligen som när man bara har 100 spänn på kontot och bankomaten kan bara släppa ut 5. Det finns där, lyckan, men du kan inte få tag i det. Seven Pounds handlar om, för att inte avslöja för mycket. En kille (Will Smith, jag har aldrig sett han bättre) som råkar göra stor skada på ett par människor. Men han försöker sopa upp för sig och rentvå sitt liv.

Det var en otroligt inspirerande film just ikväll. Inte för att jag har så mycket att städa upp efter mig, men för att man borde kanske ransaka sig lite. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara min tanke men jag tycker att många i min omgivning mår dåligt även fast de inte behöver, inklusive jag själv. Man borde ge sig själv ett break. Tänk på vad du vill göra med ditt liv och just go for it.

Jag kan känna att vi i Sverige nöjer oss med för lite, och dessutom är vi så jävla rädda för vad andra ska tycka. Speciellt här i Stockholm, och jag är exakt jävla likadan, om det finns en ledig fönsterplats på bussen så går jag ju hellre dit än att sätta mig bredvid en främling. Dock försöker jag bryta den stöpta formen. Om jag inte orkar sminka mig på morgonen så gör jag inte det, om jag inte känner för att raka mig under armarna just idag så gör jag det inte heller. Om folk inte tycker om mig för den jag är så är de inte värda min omsorg. För jag bryr mig jävligt mycket om dem som bryr sig om mig. Och om man sätter krav på mitt utseende så är man fan inte värd det.

Jag önskade att jag visste det när jag var 12 och de äckliga jävla killarna i skolan kallade mig för skelett och grejer. Nu är det dom som pundar i centrum och jag har framgångsrika framtidsplaner. Om man inte kommer till den insikten, att du är värd någonting, så kommer man aldrig kunna komma någonstans och man kommer aldrig kunna veta vad kärlek är. Om man inte älskar sig själv så kommer man inte kunna älska någon annan heller.

Jag kan må så himla dåligt över värdsliga saker så som jag inte kan påverka så mycker så som svält och krig. Men också över att ungdommar i Svenska skolor inte känner sig trygga. Och det känner jag att jag kan påverka. Om du läser detta nu och träffas av det jag skriver så kan jag säga till dig. Allt kommer bli bra. Du kommer hitta de rätta vännerna, den rätta partnern och om du gör upp mål, så kommer du även få ditt drömyrke och drömbostad. Det är The Secret.

Just i nuet behöver du inte inneplagget eller skolans populäraste kille. Du behöver inte se ut som alla andra, bete dig och göra exakt som alla andra. Sen finns det ju dem som trivs med att se precis ut som allmänheten och det är ju bara positivt. Om du trivs med det. Sen ska man inte gå och spöka ut sig bara för att, man ska ha på sig det man trivs med, göra det saker man trivs med. Jag kan ibland ha helt utflippade kläder och det betyder inte att jag vill vara märkvärdig, oftast vill jag inte ha folks uppmärksamhet. Det är bara så jag är för jag har hittat mig själv. Jag vet vem jag är och vad jag vill och jag mär bra med det och jag hoppas att alla en dag kan göra det. För då skulle det inte finnas krig, slagsmål, någon som bränner ner butiker i Södertälje.

Jag kan inte säga att jag är helt fullt laglig heller. Jag vägrar att stöpas i samhälletsmallar. Jag kan råka flasha boobsen på Berns, jag kan råka röka en joint every now and then. Kanske växer jag från det också, eller så gör jag det inte. Just nu lever jag bara ut mitt liv och jag vet mina gränser och jag sköter mitt jobb och jag betalar mina räkningar. Sen finns det ju folk som inte kan ta hand om sig själva och det är så synd. Det är då samhället finns, eller borde finnas där för att räcka ut handen. Jag ger tillbaka till samhället det lilla jag kanske förstör. För jag finns här för alla som vill.

I filmen idag var det en man som fick ögon i en donation och det fick mig en tankeställare. Kan man donera sina ögon? Så jag smsade 118100 och fick följande svar:

En blind kan tyvärr inte återfå synen genom ögondonation, inte i dagsläget i alla fall, eftersom det är så många nervbanor inblandade i synprocessen. Däremot kan man donera hornhinnor och ögon finns upptagna i donationsregistret.


Svaret gjorde mig lite ledsen för filmen gjorde mig hoppfull. Men jag vet att om det kommer gå i framtiden så vill jag nog donera ett av mina ögon. En häftig tanke. Tänk att en som inte vet hur rosa ser ut, eller som vet vad som är ljust eller mörkt. Tänk att få ge den människan allt det vackra.

I onsdags var jag på blodbussen och lämnade blodprover. Så det finns massa grejer jag inte får göra i tre månader nu, tillexempel pierca mig, tatuera mig, ha sex osv. Det känns bra, det är ingen större risk i alla fall. Så om tre månader så lämnar jag blod för första gången, en tanke jag tänkt många gånger och äntligen kommer den till skott. Tänk vad bra om det händer mig en olycka i framtiden och någon vart så omtänksam och gått och lämnat blod. Om du vill läsa mer så gå in här. Och om du vill stå med i donationsregistret så som jag så kan du anmäla dig här. Då ger du livet tillbaka till många människor om du råkar dö.

Kom ihåg: Hitta dig själv och skäms aldrig för den du är. Skäms aldrig för något du gör, såvida det inte skadar någon människa. Och om du sköms över att ha skadat någon som lyft telefonen och låt dem veta det. Lätta ditt hjärta så lovar jag att det kommer kännas bättre, för dig och den personen. Våga flippa, våga hoppa, våga ta steget. Sträck ut handen.

För den som vill fira med mig i morgon (egentligen idag, 28 feb) så finns jag på Debaser Medis.

Senaste eBay kapetDarlings! Det var längsen jag shoppade på eBay, har under senaste köpen varit missnöjd med passform och liknande men denna gången är det ju inte ett plagg. Utan dessa heta heta heta Nefertiti örhängena och om ni kände mig under grundskolan så var jag helt galen i Nefertiti. På gymnasiet gjorde jag mycket grejer med just henne (gick Estetisk bild och form). Egyptien överhuvudtaget är så himla ballt och jag vet att Africa trenden bara kommer växa och växa och förvänta er liknande örhängen i vår webshop inom 4 veckor. Ni som vill ha ett mail när de finns tillgängliga (ni som inte följer min blogg) så skicka iväg ett mail till info@mixtapedmagazine.com så kommer vi säga till när vi har shoppen uppe!

Denimzine på Gåsen!
Åh ja, igår släpptes nya nummret av Denimzine och på lördag spelar Kristian Gustafsson skivor på Gåsen, Bar 122 på söder i Stockholm. Då får man chans att läsa tidningen om man inte har råd att köpa den på Pressbyrån :P Jag har i och för sig inte råd att gå dit alls. Jag är totally broke, vilket suger för det hade vart grymt. Jag får se ifall jag kan leta fram lite pistoler tills dess. Detta får inte missas..

18 Februari


Hej darlings. Mycket och väldigt lite händer i mitt liv just nu. Jag fattar inte riktigt vart tiden går, men den går. Jag har inte vart aktiv här på över en vecka och jag måste erkänna att jag inte får abstinens heller. De senaste dagarna har jag browsat igenom world wide web efter snyggaste och prisvärdaste smyckerna för Er. Vår webshop kommer bli F E T jag lovar. Så jag hoppas ni inte hatar mig och överger mig här nu va.

Skolan tar mycket tid och energi men det är nästan som när man bygger muskler. Under träningen så förtvinas ju musklerna för att sedan växa sig ännu större senare. Just nu förtvinas jag men jag vet att med all denna kunskap så kommer jag vara grymt mycket smartare och starkare inom sinom tid.. säger man så?

Jag önskar bara att jag kunde spola fram tiden en sisådär 2-3 månader.

Fian will be right back. Under tiden kan ni ju berätta vad ni gör just nu?

Alla stjärtans dag


Åh, det hart vart en fruktansvärt jobbig.. men tillslut värd dag. Är too tierd to skriva nått långt men grymma kontakter har jag skapat ikväll och jag fick en förfrågan om att vara med i nån slags film. Spännande spännande. Dock försvann mitt nya Viskos linne från Gina.. Jävligt surt eftersom det hann bli en favorit, världens skönaste tyg och det fick man ju betala för 129 kr är väl inte att klaga på direkt men det är ändå mycket för ett vanligt svart linne, och inget man vill punga ut en extra gång i onödan. Hoppas den kommer fram. Orka låna någons kläder och sedan.. sno dom?

Spinnerette - Sex Bomb
Hoppas ni turturduvor har en underbar Alla Hjärtans Dag. Ni utan en turturduva, hoppas ni har det bättre!

Vart tog den söta lilla Fian vägen?


Återkommer på Söndag kväll. Kan ju säga det så ni inte gör er besväret att kika in här. Om du gjort det i alla fall så kan jag ju rekomendera att kika igenom mitt arkiv så har du inte klickat in i onödan. Jag lovar att där finns ett helt arkiv med grymma grejer. Jag kan läsa igenom skiten själv i bland och bli typ intresserad av det jag själv skrivit. Haha! Mina favorit kategorier är ju då helt klart Fian vill ha, Mixtaped Magazine, Kläder och Accessoarer. Check 'em out!

Kan ju förklara att det har vart såååå mycket i skolan denna vecka. Det suger verkligen energi, men ändå bygger på samma gång. Det är svårt att förklara men det är ju påfrestande att sitta vid skolbänken igen, samtidigt som jag lär mig massa saker och peppar inför framtiden då jag sparar energi genom att just kunna dessa saker.

Dessutom har jag jobbat en hel del samt att jag på lördag ska vara med i en Musikvideo (jag har alltid vart avis på vänner som vart med i en hel del hit och dit.. En vanlig förtéelse i hufvudstaden?) åt en tysk artist haha. Mer får jag nog inte säga förän efter, möjligtvis när videon kommer. Men jag ska fråga på Lördag om det är okej att skriva om det, jag vill ju posta massa bilder och kul! Kan ju avslöja att de hittade mig på Berns, det var alltså där jag fick erbjudandet och självklart tackar man ju JA!

10 Februari


Hej älskade och hatade! Jag har en tendens att bli helt nere och deprimerad efter skolan, för att det är så mycket att hålla reda på som egentligen är lätt som en plätt. Men när allt kommer som kaka på kaka så blir man ju helt nertryckt. Dessutom så har jag skött en verksamhet i 1,5 år och har även gått andra företagsutbildningar. Så nu i början så är det mycket som jag redan kan, men ändå känns det helt förvirrande och jag måste släppa det. Allt löser sig i slutändan.

Samma sak typ när jag är exalterad och peppad att blogga, så gör jag min vanliga runda av research för intressanta inlägg att rapportera om osv. Och det är inte sällan jag hittar typ 15 st på samma kväll och det känns så överumplat att jag hellre skiter i det tyvärr. Förr hade jag ju tid att sitta och verkligen posta 10 inlägg på en dag och jag önskar att jag skulle kunna göra det. Jag ska bättra mig på den fronten, det går ju att välja ut en eller två av 15 också. Eller bli mer effektiv och kanske hinna med 4 st på en dag. Det hade ju vart guld.

Idag har för övrigt vart en perfekt strukturerad dag med många luckor som jag trots det lyckades fylla igen. Myndigheter och skit som ska dröja i telefon och man måste köa överallt. Men jag tog det lugnt för jag hade ju tid liksom. Det är nästan så att jag verkligen väntar på grön gubbe nu förtiden när jag går över gatan (om jag inte har bråttom) ofast märker man om det är OK att gå över gatan. Men ibland blir jag anti och står och väntar i ett par minuter fast det inte kommer en enda bil. Det är inte värt risken. Typiskt Stockholm och tycka att det är värt att komma 2 min före och riskera att bli med en olycka. Tänk på det kiddos!!

Dessutom måste jag säga att den här sommaren kommer bli den garanterat jävla bästa någonsin!!

M.I.A Super pregnant at grammy 2009
Paper Planes x Swagga Like us - Feat. Kanye West, T.I., Lil Wayne & Jay Z
Fan va mäktigt!!

New Jewelry Designer fav: Miss Wax
Jag skrev ett inlägg för ett tag sedan om smyckes designers som vi vill ha med i kommande nummer av Mixtaped Magazine, det är svårt att hitta de här småskaliga, orginella designerna. Men jag har lyckats hitta en till, tackvare gamla goda Karmaloop. Kylee Fauss heter bruden som startade detta som ett hobbyprojekt i San Diego. Fauss har ett ganska unikt sätt att bilda smycken, under hösten 2006 bildade hon sitt eget smyckesmärke Miss Wax. I början målade hon alla för hand på olika vax och vinyl delar. Fauss gör fortfarande handgjorda smycken åt kunder, kompisar och klädesmärken. Men mycket skickas också till fabrik, fast med samma utseende och koncept som övriga smycken. På tre år har hon sålt hundratals smycken och fått bred respekt inom Amerikas street wear kretsar, hon kommer dessutom under 2009 släppa en kollektion med Hellz Bellz.

Blink 182 is backSom det ryktas om hett i ett par veckor så är gamla skate-rock favoriterna tillbaka, Blink 182. Ovan är det som kan läsas på hemsidan och det är ju alltid skittrevligt att få en nostalgikick av mitt liv 2000-2003 liksom. Grabbarna här ute på ön är som noppriga små 14-åringar igen. Jag ser dem som Todd på Scrubs framför mig, Reunion High-Five!!!!! Haha de är så lyckliga, pratar om att de har stånd med tårar i ögonen, att livet äntligen är tillbaka, att de ska åka jorden runt bara för att kunna få se dem live. Killar alltså. De beter sig som brudar just nu, överreagerar lite på ett gulligt sätt, klappar varandra på ryggen och bildar stora tjej-gänget av gemenskap. Där ingen brud är välkommen, this is a young boy's thing. Jag är inte bitter.

8 Februari


Hej Darlings!

Ahh dålig helg har det vart. Jag känner mig krasslig i hela kroppen och har inte alls haft lust att göra annat än att kolla på Youtube och tröstäta. Dock var onsdagen mycket bättre, efter Steve Aokis och The Bloody Beetroots gig så gick som jag vanligt fram för att byta lite ord. Då kommer Mark Hunter från The Cobrasnake och attackerar mig. Jag har under hela kvällen vart hans favorit mobboffer och han tog kort konstant haha. Iaf så hör jag att alla säger att efterfesten sker på Spy Bar så på nått sätt lyckades jag genom Mark Hunter snacka med Steve Aoki och få han nummer. Minnet sviker mig och allt hände så snabbt, helt plötsligt står han där och vil ha mitt nummer. Och jag ba Oe, Zero (haha istället för seven), Oe.. Three, eight.. Jag vart så himla shockad att jag inte minns mitt nummer. Så Bella fick hoppa in, och en annan dude stod bredvid och snackar om att man måste trycka +46 och lala. Helt sjukt. Min telefonbok börjar fyllas med kändisar nu känner jag. Hela kvällen var grym over all, träffade Signe på Spy Bar och det har jag längtat efter sedan hon började jobba där, och egentligen innan...

Alltså man kan ju tro att Steve är värsta dryg eller liksom. Ja ni vet som många stora Svenska kändisar är, men han var hur go som helst. Han typ snacka med mig hela kvällen och jag var tvungen att fråga (för jag planerar ju att resa till L.A och nu när vi hade bytt nummer) Kommer du minnas att det är jag som är Fian om jag ringer dig i framtiden? Han skrynkla ihop ansiktet och jag var beredd på värsta dryga svaret som: Trodde du det själv eller??.. Men han skrynklar ihop ansiket och glor förvånad och utbrister: Men skojar du eller? Det är ju självklart!! Vad tror du om mig??.. Och det kändes som om han menade det också så jag hoppas.

Jag har ju tidigare tänkt praktisera i Los Angeles i Oktober. Så de senaste dagarna har jag verkligen blivit peppad att ta tag i det redan nu så jag kollade flygbiljetter till L.A och det kostar bara 7000, plus att det finns en fond som folk på min skola brukar få resebidrag från ifall man praktiserar utomlands, nått sånt. Även om Steve inte skulle minnas mig så är det fortfarande värt att åka dit. Men det sista han sa till mig innan vi skilldes var Let's hang out every day. See you in October!.. Tänk om det blir så, alltså 2009 kunde inte börja bättre, tänk vilka människor han skulle kunna introducera för mig. Tänk vilka fester. Tänk vad mycket av L.A han skulle kunna visa mig. Så jävla ballt.

Steve Aoki till hela Svenska folketSteve Aoki, mannen som ÄR Los Angeles kommer till Bernsan ikväll. Bella tjatar, jag tvekar, tänker på annat. På moms och skola och allt som har med mitt liv att göra. Hon pushar och får mig på fall. Jag ska gå. Ska du gå? Vem ska inte gå? Det lär ju bli packat. Folk lär vara packade. Jag hoppas. Jag dricker sprit hemma. Lyssnar på Lykke Li. Hittade bästa outfiten på 5 min. Det händer aldrig. Jag är så säker idag. Jag kommer vara så snygg. Jag kommer vara svart och brun och nästan lite bohem? Om Steve skulle säga en kändis som har denna stilen så skulle det vara miss Lohan. Nu ska jag springa till bussen. Många drinkar måste drickas hemma. Det är dyrt på Bernsan inte alls min stil egentligen. Dessutom lär det vara packat i deras lilla enda bar. Jag älskar gåsen och andra små inrökta garagekrogar på söder. Nu ska man till Berzelii, andra sidan stan. Garanterat kändisar. Det blir fest.

3 Februari


Hahaha mitt kontoutdrag ser skitlustigt ut.. Alla pengar är slut efter förflyttade runt den 10:e varje månad. Sedan är det stendött i 2 veckor tills den 25:e så händer typ 15 transaktioner på en och samma dag. Haha! Just nu hade jag strax över 300 kr kvar men sedan väntar jag på pengar från CSN också. De ska komma vilken dag som helst nu.

Ahh måste springa till skolan nu men tjingeling! Hah måste bara säga att fyfan va bra det är att packa väskan dagen innan eller åtminstone göra en packlista så slipper man vara helt ofocuserad. Idag är det mycket packning. Ska både till banken och Skatteverket och simma, sola och tillsist ska jag hem till Bella min och hjälpa henne att installera hennes sprillans nya Macbook Pro. Fyfittan va bra!

Resterna av en fest


I am a ClichéAhh, sitter och lyssnar på Karlavagnen (Sveriges Radio P4). Samtalsämnet är Egenföretagare. Mycket intressant och jag snappar upp en del tips. Helst vill jag bara att allt det jag håller på med ska börja rulla. Jag vill att andra företag ska förstå att vår tidning är grym och att det är helt klart värt att annonsera i den. Åhh!

UPDATE:
Hahahahahahah OMG! Nu råkade jag vara med i Karlavagnen också, mailade in och berättade att Bella var 18 och jag var 19 när företaget registrerades. Och vi var tydligen helt klart yngst ikväll, förståeligt. Åh så fick jag vara med i programmet och prata om vår situation. Jag bara malde på och hade typ 1000 mer grejer att säga. Precis innan så tänkte jag, vafan ska jag säga egentligen? Men programledaren är superbra och får in en på ett spår.

Om man tror på sig tillräckligt mycket så är det värt att satsa va. Usch jag hatar bara min röst alltså, fattar varför alla mina vänner lämnar mig. Mer irriterande röst får man leta efter :(

Jag har grötat runt här i ett år


Åh jag säger hela tiden "jag städar" och "det börjar se riktigt bra ut"... Till och med mina vänner och föräldrar tror att jag typ driver med dem när jag säger att det tar skitlång tid. För det första är jag väldigt långsam för jag går igenom allt piece by piece på en gång och slänger en hel del. Men innan jag slänger det måste jag vrida och vända på det och tänka... Jag vill ju inte slänga nått jag kommer ångra och jag vill heller inte ha kvar en massa junk. Svår process det där.

Det är ju ett år sedan jag flyttade hem igen från Hägersten. Ett år då jag faktiskt bara gått ut ur rummet, jagat nått byte och släpat hem det och lagt någonstans. Så överallt här ligger kadaver, fortfarande köper jag kläder som jag har lapparna kvar på. Vilket betyder att jag har tillräckligt. I alla fall så tar det tid att ta vara på dessa likdelar av saker som ligger precis överallt. Det kan vara asgamla kvitton, uppätna godisförpackningar, uppdruckna spritflaskor, trasiga underkläder.. Ja allt sånt som man bara slänger ifrån sig istället för att slänga rätt ner i papperskorgen på en gång. Nu tillbaks till uppgiften min, men vad ska jag lyssna på härnäst?

Call me free today, If you see it my wayToday is a good day. Fy vilket kontrast man kan leva i från vecka till vecka, dag till dag, timme till timme. Livet kan verkligen ändras under tiden av en millisekund. Kollade på Oprah för ungefär en timme sen och det handlade om en son som dödade sin familj. Man måste verkligen veta vilka som verkligen älskar en och ta vara på livet och verkligen inte ta det för givet.

Just nu är mitt största problem att vi inte har nått jag tycker är gott att äta hemma. Vilket resulterar i att jag dricker en massa havremjölk för att känna mig mätt. Men nu kl 12:30 känner jag att det inte håller i längden. Vad fan ska jag hitta på?

Annars är det en underbar morgon, jag har inte sett solen på en vecka typ för jag har vaknat så sent och de dagar jag vaknat relativt tidigt så har det vart molningt. Fy vilken skillnad det är att vakna av att solen skiner i fejjan än om den inte gör det. Hah läste i lokaltidningen även att en tjej hittat den första Tussilago här ute nu också. Helt jävla amazing, snart är det vår!

Mixtaped x Mahoyo x Summer Road Trip


Vart bor du?Det här är fortfarande i planeringsstadie och inget absolut inget är bestämt. Men innan vi gör slutgiltiga planer så kan det vara smart att fråga Er, mina läsare om råd. För vi gör ju detta för de som gillar oss.

Tanken är att vi ska under två veckor i Augusti göra en Party Road Trip genom Sverige. Vi kommer stanna vid de större städerna i mellersta och södra Svergie. Vi har hittills kommit på 5 städer där en eventuell krogfest är lätt för oss att fixa sedan har vi ytterligare tre till städer som vi ska kolla möjligheterna i. Eftersom vi tillsammans med Mahoyo har en hel del fans så vore det kanske en bra idé att se vart ni bor någonstans? :P

Tanken är att vi ska göra hela Sverige medvetna om att vi finns och en releasefest i Stockholm skulle inte alls ha den effekten. Vi vill komma ut till de festhungriga folket. De städer där vi inte planerar att hyra en krog så kommer vi finnas på torget så ni kan träffa oss, vi planerar dela ut en massa gratisprylar och erbjudanden, bjuda på fika och lyssna på grym musik.

Dessa städer är planerade just nu (fet stil betyder att vi planerar att kanske hyra en krog och ha en sk Releasefest):
 • Falun
 • Eskilstuna
 • Örebro
 • Karlstad
 • Norrköping
 • Linköping
 • Jönköping
 • Växjö
 • Malmö
 • Lund
 • Helsingborg
 • Göteborg

Bor du någon annanstans och vill träffa eller festa med oss så säg till så kan vi redan nu kanske ändra vår runda. Om du bor i någon av ovan nämnda städer så kan du också kommentera för då kan du kanske hjälpa oss. Annars om du bor i Örebro, Linköping, Lund eller Helsingborg och känner någon krogägare som vi skulle kunna hyra lokal av så är du också mer än välkommen att hojta till. Och om du har annat att påpeka så lyssnar vi på alla idéer och förslag. Det kommer bli en grym sommar. Vi ses då!!

Veckans 80's låt: The Outfield - Your LoveBandet The Outfield bildades i vårt favoritområde i London, East End i början av 80-talet. 1984 blev de signade på Columbia/CBS Records.

Denna låt släpptes 1985 på The Outfields debutalbum Play Deep. 1986 hamnade den sexa på Billboard Hot 100 listan i USA. Your Love är en populär coverlåt i punk-pop-skate genren då band som Less Than Jake, Coheed & Cambria (sångarens sidoprojekt The Prize Fighter Inferno) och Midtown har gjort varsinna tolkningar.

Låten är soundtrack till spelet Grand Theft Auto: Vice City som släpptes 2002. Även soundtrack till filmen 50 First Dates framförd som reagge version av Wyclef Jean och Eve.

Senast kunde vi höra den på Katy Perrys EP Ur So Gay (2008) där hon ändra titeln till Use Your Love samt ändrade lyriken en aning. Det finns även en hel del andra grupper och DJs som samplat denna, underskattade hit.

RSS 2.0