Sass & Bide PVC Black Ruched Leggings




Cubus Body Electric




När jag kom in på Cubus här om dagen så vart jag helt förvånad. What with all these colors?? Helt otroligt najs för en gångsskull. Allt var inte snyggt såklart men mycket. Spana in deras vårkollektion Body Electric. Så här beskriver dem den själva:

Haka på en av vårens stora tender: 80-talsinspirerat och sportigt!

Denna trend blandar 80-talets Flashdance stil med dagens hiphopstil och är inspirerad av stjärnor så som Fergie och M.I.A. Den vänder sig till dagens sportiga och urbana kvinnor.

Färgpaletten är inspirerad av 80-talets stentvättade färger, med inslag av neon för att skapa kontrast. Basfärgerna går i vitt, grått och svart, vilket balanserar de skarpa neonfärgerna i vårens mode.

Skapa spännande kombinationer av olika material och strukturer, så som nylon, blank lycra, chiffon och silke för en glamorös och sexig känsla. Skapa vårens look med lager på lager eller genom att kombinera stora överdelar med tighta stuprörsjeans eller leggings.

Mixa även din stil med luvtröjor och linnen med brottarrygg för att få en sportigare look.

I know a secret


Otroligt tuff och allmänt jobbig vecka. Men jag lovar, när man är nere i skiten är det lätt att tankarna blir negativa och då gräver man sin egen grav, det blir liksom en ond cirkel av allting rätt neråt. Jag försökte komma på hur jag gjorde förut och det bästa och enklaste sättet är att ändra sin tankeställning. Om man vaknar och tänker Fan vilken bra dag, livet är underbart så blir det oftast bra och om man stöter på problem så känns de inte lika tunga. Än om man vaknar och tänker Fan va mycket klockan är jag kommer aldrig hinna göra det jag hade tänkt. Så blir det genast så att man har bestämt att allt suger. Och då suger det. Det är kanske för enkelt, men det är lätt att glömma, jag är ett levande exempel på att det fungerar i alla fall.

Idag har jag gjort alla de där sköna sakerna med livet. Gått upp och somnat i soffan, träffat Josie och solat. Käkat på Subway och hängt med Myna och Pharah från Mahoyo. Sedan haft en TV kväll hemma hos Bella med Carro.


Hon ser sååå elak ut! :D Bara för att hon hatar att bli fotad. :P

Jag har inte vart hemma på ett par dagar och gissa om min söta lilla kisse saknade mig. Hon överfaller mig alltid med hela sin tyngd såfort jag vart borta mer än ett dygn. Hon lät mig inte ens vara när jag satt på toa utan hon måste kämpa sig upp i knät trots att jag har en tidning där. Attention whore deluxe. Sedan när jag kom in på mitt rum så var min säng täckt med svart päls. Gissa om hon hade boat ner sig där haha! Jag spenderade en timme att borsta henne och klippa bort tovor, min söta lilla dunboll. Det är alltid skönt att komma hem och veta att det är någon där som älskar en liksom. Vi kommer vara ett bra team när jag flyttat hemifrån. Hon är bara två år och jag fruktar den dagen hon kommer lämna mig, hon måste bli en gamal skruttis.

För övrigt så mår jag mycket bättre idag och man får se hur länge det håller i sig. Värmdö psykiatrin kunde förresten inte hjälpa mig, haha, man måste ringa ett journummer och boka tid. Verkar skitkonstigt att man inte kan gå till receptionen och göra det. Well får väl ringa det nummret när jag får ett anfall igen.

Det blir en lugn helg hemma och det är saknat. Ska leverera mer på bloggen men framför allt inreda alla småsaker här hemma som man har skjutit fram. Typ få ordning på alla mina accossearer så man snabbare kan göra sig i ordning. Dock fruktar jag det för det är då man upptäcker alla smycken som faktiskt är borta. Jag är materialist och lägger stort värde i en sak och om något försvinner så kan det kännas som om en vän dött. Hemskt men sant.

Angelique Kidjo - Agolo




Precis innan jag skulle gå så kom denna låt på radion i badrummet. Total nostalgikick.

Hej!




Jag råkade försova mig, och det var inte alls meningen. Så nu har jag skrottat hemma tills nu, äta, bada.. Klä på mig, ta hand om mig själv riktigt väl. Nu ska jag strax åka till psykiatrin och se ifall mina tankar är normala och ifall dem kan hjälpa mig på nått sätt. Jag var typ inställd på att det skulle bli en dålig vecka och den vart ju så himla värdelös.

Sedan ska jag hem till Bella och se ifall vi kan snacka lite, se ifall vi ska gå på Backyard Babies ikväll eller inte. Åh jag var ju så pepp att ha efterfest så länge. Men idag vill jag inte göra någonting, jag tror ärligt talat att jag ska sluta dricka för jag är så värdelös när jag dricker. Det har gått för långt liksom. Jag vet människor som är 1000 gånger värre än mig och varför går dom omkring som om inget händer.

Usch. Ja. Hoppas det blir en bra dag tillslut.

Inte den bästa dagen


Idag var den sämsta dagen på flera år. Jag kände att precis allt och alla ville jiddra med mig. Mitt liv känns mobbat, jag känner mig grymt mobbad av allt som har med livet att göra. Det känns som om jag är största tönten och livet är mobbaren. Han tar mina glasögon och stampar sönder dem i småsmå bitar, bitar som jag måste sätta ihop på ett eller annat sätt. Men det går inte för jag kan ju inte se någonting.

Det känns som om alla andra står runt omkring men hjälper mig inte. Vad ska man säga liksom. Jag vet verklign inte hur jag ska få saker och ting att fungera och jag börja bli så himla less på att fortsätta försöka. Allt känns fel och egentligen vill jag bara åka iväg någonstans.

Deathstars fest



Wow, Deathstars release fest på stand ikväll var mer än förväntat. Kanske föratt jag hade Bella som sällskap, vi tenderar ju på att pusha varan att köpa en extra drink eller att snacka med en extra person liksom.. Själva målet med kvällen var att jag skulle snacka med min long gone friend Eric och det gick ju asbra. Trevligare människa får man leta länge efter och jag älskar att han har en sån bra brud och mår så bra av att inte bo i Sthlm osv. Jag ser fram emot att ses igen, absolut. Nu ska jag fan sova för det är skolish imorron som för övrigt gick bra idag trots loss of sleep så at säga. Fan Stockholm Fashion Week var asgrymt idag för övrigt..

7 Hours


Åh, jag kom precis på. Jag är seg och helt oberäknelig. Uppropet i skolan är om 7 timmar det betyder att jag bara kommer få sova tre timmar. Det är inget problem i sig, problemet är att jag blir så jäkla less på mig själv. Varför segar jag? Jag får ju ingen nytta av det alls. Jag hade en liten liten to do list att göra innan jag skulle sova. Typ bädda om sängen, se till att packningen är klar, se till vilka kläder jag ska ha osv så att det inte blir jäktigt imorgon. Men så hamnar jag här och det enda jag gör är att ladda om sidorna. Jag har inte gjort ett piss i säkert 2 timmar. What a waste.

Jag kom som sagt precis på att min hjärna tror fortfarande att det typ är oktober, jag har grejer kvar från den månaden som jag inte tagit tag i. Egentligen har jag grejer som jag måste göra som är typ 1 år gamla. Kan man aldrig få ett break och komma ifall? Jag ramlar alltid efter och hinner aldrig i mål. När ska man hinna det? När jag fortsätter att sacka efter? Mamma har köpt en bok till mig som handlar om just detta. Det komiska är ju att jag inte ens hittar tid till att läsa den liksom. Den här dagen har bara sprungit sin kos, meningen var att jag skulle fixa alla dessa små störiga grejerna som alltid är ivägen. Men det vart liksom inte riktigt så. Lite har jag pysslat med men långt ifrån allt. Usch vad tråkigt för er att läsa detta men det jag skulle säga var att: Om jag hittar den gyllene lösningen på mitt problem så ska jag inte vara sen att berätta den, om ni har liknande problem.

Drömmen vore ju att ha ett liv där inget händer, eller typ, ett liv där man har folk runt sig som fixar de tråkiga sakerna så som revisorer och hemtjänst. Jag längtar.

11 Hours


Okej, jag ska gå upp om cirka 7 timmar. Ångest för mig. Patsy sa till mig tidigare ikväll att vi står på listan till Pressvisning på Stockholm Fashion Week. Nyligen testade jag kläderna jag tänkt ha imorgon och det känns inte alls bra. Jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt, jag vill egentligen ha min kjol men det passar inte alls till skolan. Och den stora kolosala jätteväskan jag kommer ta med mig känns redan nu olockande, jag ska ha med en mapp som jag kan lägga alla viktiga papper i som vi får i skolan. Sen ska jag ha med ombyte till kvällen, två par skor och grejer och sprit. Jag lär ju behöva det, haha skämt åsido så hinner jag inte åka hem innan förfesten imorgon så det är la bara att släpa med allt.. Åhh varför måste precis allt hända imorgon? Hur ska jag palla när jag inte hinner sova något?

Jag måste gå och bada nu också, jag tror aldrig jag tvättat mig så här sent på kvällen, familjen kommer ju hata mig. Jag känner mig så opepp helt plötsligt. Mens har jag ju också så jag lär ju testa kläder hela natten och ändå inte bli nöjd.

Heartbreaker bags


Man kan inte läsa om Claudines väskor på så många ställen, hon har även ingen hemsida. Helt otroligt hur Asos kan få tag i folk. Det är ju samma sak med Paul's Boutique. Men tro mig, det här är en brud som man ska försöka hålla koll på. Helt underbara väskor, måste få klorna i en innan sommaren!!

Väskorna kostar mellan 600 och 800 hundra men man måste tänka på att de är handsydda. Helt otroligt coolt, hon har sprayat plast och sytt ihop dem för hand så det lär ju inte finnas många ex av varje. Det är sällan jag blir så här kär i väskor.





En kärleksförklaring




Oh, jag har inte lyssnat på Timbuk på säkert två år. Visst man har väl hört låtar på radion, men det var längesen jag stoppade in en skiva i spelaren och verkligen lyssnade på texterna. Nu har jag tänt en rökelse och studsar jag runt, från tvättstugan till skrivbordet till garderoben till köket. Överallt, Timbuk är bästa musiken att städa till. Jag kan alla texterna fortfarande. Underbart.

Sen är han ju grym live också. Om du är i Thailand, Koh Tao den 15 Februari så fixar Resedagboken en gratiskonsert med Timbuktu!

Framtiden börjar om 2 dagar


Det är helt sinnessjukt. Patsy och jag börjar skolan på tisdag och jag är så peppad att ögonen börjar rinna när jag tänker på det. Har massa att fixa innan, typ hitta min kalender.. Eller förresten, jag har inte massor att göra men det känns som om när jag blir klar med något så hittar jag massa andra ogjorda saker. Blir för tråkigt för er om jag ska rabbla upp min to-do list liksom. Men ett exempel är; vi får checkar från skatteverket som vi ska lösa in på banken. Jag har inte löst in någon för jag bor inte i närheten av Nordea och dessutom är jag i stan sällan. Så den har legat i vår mapp tills jag kollade där idag och ser att den gick ut för 5 dagar sen. Hur kan den göra det? Helt sjukt. Vad gör jag nu? Haha, fan va dum jag känner mig alltså. Detta blir två nya punkter att ta tag i snarast; 1. Åka till Skatteverket och fråga om man har möjlighet att få en ny check 2. Logga in på Skatteverket och ange vårt kontonummer så vi inte får fler checkar. Såna roliga saker är det jag håller på med hela tiden, inget kul alls. Jag vill göra tidningen och vara kreativ, men nej, jag måste göra tusentals administrativa saker h e l a  t i d e n.

Men det är det vi ska lära oss i skolan. Struktur, organisation och effektivisering. Jag ser fram emot det som fan! Fast mest av allt ser jag fram emot att få träffa Patsy igen, längar lite lite mer efter det ögonblicket än uppropet faktiskt. Helt sjukt hur mycket man kan sakna en person. Sist vi träffades var typ 1:a advent!! Hah sjukt.

Men men, nu är klockan mycket och imorgon ska jag förmodligen ordna upp resten av småbitarna i mitt hektiska liv innan jag måste ha rutiner igen. Kan ju visa lite vad jag har pysslat med de senaste tre timmarna och jag är så fruktansvärt stolt för jag har gjort skiten i från skratch i Dreamweaver. Our new website! Hoho, man ser bara typ bakgrund, rubrik, meny och sidfot men man får ju ett hum om det i alla fall.

Klicka på bilden för att få den större! Vad tycks?


Rest in Sleaze 2009



Kom på för ungefär en timme sen att ikväll är det tamefan Rest in Sleaze. Hur kunde jag glömma? Vilken diss av mig, jag får skylla på att jag ändå inte kunnat gå pga mitt kort är spärrat men ändå. Jag vill självklart hedra David Hellman, det var en helt obeskrivligt bra tid i mitt liv jag fick spendera med Crashdïet. Och hans dödsbesked fick mig att vara apatisk i en månad typ. Töntigt men det bandet betydde mycket för mig förr i tiden. Jag var inte där ikväll men jag tänker på dig i alla fall, vart du än befinner dig så vet jag att du fortfarande inspirerar!

Save Iceland - Buy Icelandish fashion



Gamla favoriter som kostade 700 spänn, när jag skrapat ihop pengarna för att ha råd att köpa de dyra, genialiska, personliga leggisen. Så hade dem sålt slut dagen innan. Surt.

Allas våran Steed Lord kommer ju bekant från Island och har en grym butik i Reykjavik. Dessutom finns det en grym webshop som heter Don't Be Naked som jag tjatat om här på bloggen, mest förr i tiden för att de hade snyggare grejer då. Men nu har dem fyllt upp lagret igen med sjukt snygga prylar så nu ska jag i Mixtaped Magazines vägnar få några läsare att klicka hem varor från Island och på så sätt få landet ett steg närmare den gamla välfärden. Som vanligt är det bara att klicka på bilderna för att komma direkt till produkten.

Mixtaped Magazine loves Don't Be Naked




Tack du som skärde upp mig



..och tack du som snodde mitt busskort. Annars mår jag bättre vanligt, min ekonomi är räddad, sommaren är räddad, månadens fester är räddade. Skolan börjar snart jag är peppad och hoppfull om framtiden somaldrig förr. Jag bråkar med mina bästa vänner men jag hoppas även där att det slutar med en bättre utgång än hur det var innan så att säga. Det är som att löneförhandla. Haha!

Fan asså, jag mår ju som jag förtjänar i kroppen. Helt dödad, men ändå är ingen bakisångest här. Jag kämpa mig genom dagen på jobbet, kämpa mig in genom ur och skur till Folkis 122 för att hämta mitt kort och leg och ja ni vet. Mitt busskort var ju såklart long gone men jag orkar inte bry mig. Shit happens. Det är inget att grubbla över, mitt solkort var ju kvar också,där har jag 400+ och jag visste inte ens att jag hade tagit med det så det var ju tur för mig. Jag räknar det som att det vart +-0. Positiva Fian börjar krypa fram från sin vinterdvala. Fyfan folks, vi ska ha en grym vår och en grym sommar tillsammans. Var så säker! När vi ses i parken kan jag ju flasha mitt töntiga feting ärr jag kommer få på armen! :P

Kvällen som gud glömde


Gud som haver barnen kär,
se till mig som liten är.
Vart jag mig i världen vänder
står min lycka i Guds händer.
Lyckan kommer, lyckan går,
du förbliver, Fader vår.

Jag tror inte på gud, det har jag aldrig gjort. Men när jag var liten och alltid tappade min favoritleksak, de där viktiga hemmanycklarna, eller när man började i en skola så långt bort att man fick busskort, som jag såklart alltid tappade. Då trodde jag att gud ville straffa mig för att jag inte respekerade honom. Jag brukade ligga i sängen och titta i taket och klämma tummarna så hårt att knogarna blev vita. Och sedan rabbla den här visan om och om och om igen för att gottgöra vår fader. Sedan efter det så brukade jag be om ursäkrt och lägga till "Snälla snälla gud ge mig tillbaka mina nycklar"... Så vipps brukade dem finnas på rektorsreceptionen dagen efter.

Ikväll är en sån kväll då jag åter igen rabblar denna visa även fast jag inte gjort det på massa år. Mitt kortfodral försvann på Gåsen ikväll, jag ringde dem och de hade inte fått in den. Så jag ringde och spärrade bankomatkortet. En minut senare ringer krogen upp och säger att dem hittat mitt Kort Case. TYPISKT!... Men, mitt nyköpta busskort VAR INTE DÄR I. Ärligt, vi satt vid ett personligt tillhåll, såkallade röda rummet. Om du vart på Klubb Gås så vet du vart det ligger. Där satt vi och ingen annan han ha snott det. Vi gick när dem stängde och varför skulle man sno ett busskort och inte bankomatkortet? För att inte verka drastisk så leder mina misstankar till att någon i personalen som fann mitt Kort Case, att det var någon av dem som tog det. Så jag håller håller håller tummarna på att den kan återfinnas imorgon. Så typiskt nu när jag ska börja skolan och allt och behöver den!!!!(!!!!!!!!!!!)

Dessutom har jag fått ett seriöst jack i armen. Jag gick förbi en snubbe påväg ut från harrys. Det var jävligt crowded och helt plötsligt började det klia som fan på min arm, som om jag blivit stucken av en geting. Jag började klia frenetiskt med garderobskortet när jag upptäkte att den blev helt täckt med blod, inklusiven underarmen och handleden och händerna. Det var blof överrallt. Han måste ha haft en kniv på sig, eller entrasig flaska eller jävligt vassa nitar eller något. Det är inte jätte djupt men man kan dra isär det en millimeter eller så, sen är det 2 cm brett. Bläääk.

Men annars... Annars var det rätt trevligt.

Förresten har jag världens största luva



Fian <3 UCLA

23 Januari



Wow, stressmaja. Hoppas jag kommer in före kön på Harrys som på den gamla goda tiden, troligtvis inte jag lär ju vara ett minne blott i vakternas ögon. Jag måste helt enkelt springa till bussen!

How do I find my way back home?




Ahh det är nästan lite mysigt när man har vart hemma och skrotat i två dar nu, i samma äckliga svett-städar-kläder. Att sedan få bada och skala av sig allt för att efter det gå ut och festa hela kvällen med personer man tycker om.

Just nu har jag fortfarande äckelkläderna på mig, men jag känner mig inte ett dugg äcklig. Mitt rum är snart fabulous,jag har snart alla papper på sina ställen och jag har jobbat intensivt innan skolan börjar, med en ny era av Mixtaped Magazine. Att ha en webshop är inte allt för enkelt, man har typ 1700 olika leverantörer och att jämföra priser mellan dem hit och dit har jag gjort nu. Och eftersom vi kreativa kvinnor ska tillverka smycken själva så är det ju utgifter från alla håll och det kommer bli tufft att hålla reda på allt ekonomiskt men jag har gjort massa fina tabeller nu. Bra för mig. Jag är peppad som fan inför skolan.

Jag har inget mer intressant att säga mer än att snart ska jag klä på mig ytterkläder över äckel-svett-städar-kläderna. Sedan bege mig till alkisbolaget och införskaffa mig månadens skörd av spirituella drycker. Sedan ska jag till ICA (som jag hatar och inte vill bidra pengar till men vafan de är ju nya posten och jadajada) och köpa mig ett busskort samt groggvirke och (!!!) brevkorgar för att snabbt få allt sorterat på skrivbordet tills den dagen i veckan när jag tar tag i just papperna. Jag önskar att det var isfrittpå marken och att vi hade bensin i moppen för orka släpa hem allt sen :S. Men men, man kommer ingenstans utan blod svett och tårar!

Ha en underbar dag så ses vi på Harry B James på regeringsgatan ikväll!




Kan ju inflika en till sak, jag måste tacka mina underbara läsare som stöttar mig iom föregående inlägg, ni vet inte hur mycket ni betyder för mig. Det låter klyschigt men bloggen är en stor del av mitt liv och ni är ju bloggen liksom. Alla säger så, de flesta som jag menar nog det också, det finns nog inte så många andra sätt att uttrycka sig på. Jag vill även med detta önska att ni har bättre vänner än vad jag har och om ni känner igen er i föregående inläggså gör nått åt saken. Prata allvar eller skrota eländet som tar er energi. Umgås aldrig med den typ av person som tar er energi, beblanda er med folk som får er att utvecklas, ger er energi, glädje och är enkla. Om du ger det tillbaka själv förståss. Det finns ingen anledning att slösa tiden på människor som uppenbarligen inte vill det eller förtjänar det.

Hur tänker du nu?


När jag startade den här bloggen så hade jag en lista med grejer som jag inte skulle göra, typ, inte berätta vart jag jobbar, inte berätta för mycket om min familj. Jag bestämde mig också för att om det var något jag ogillade så var det bättre att absolut inte skriva ner det. För all publicitet är bra publicitet och att uppmärksamma assholes kan ju ge motsatt effekt. Så det är bättre att inte nämna det man ogillar och bara skriva peppiga, glada inlägg om grymma och snygga grejer.

Dessutom är jag en grymt negativ, verklighetsförankrad pessimistkärring i verkligheten och jag ville inte alls att det skulle lysa igenom. Innan jag insåg detta så kunde jag klaga på folk konstant om jag tyckte att deras tankar lät ologiska och otrovärda. Jag tränar sakta men säkert bort det för det är ju roligare att umgås med hoppfulla, positiva och glada människor. Men nu känner det som om jag har färre vänner än någonsin. :S

På senaste tiden har jag dock tagit upp saker som jag inte gillar, både seriöst och på mer sarkastiskt sätt här i bloggen. Tillexempel gazakonflikten, bitchar på krogen och hopplösa kunder. Med positiv effekt. Jag tror, för att denna blogg ska bli så bra som möjligt, och det är ett tips till er andra. Sluta bestäm hur det ska vara, va spontan skriv om det som berör dig just nu och sluta låtsas vara någon annan. Det finns för många Kissie-brudar i bloggvärlden. Dina naglar, löshår och Coca-Cola beroende är långt ifrån unikt.

Jag har låtsas vara någon annan, eller rättare sagt jag har hållt undan sidor av mig som jag är mindre stolt över. Jag har aldrig menat att vara sån jag är, det har av naturen blivit så och jag har förlorat så mycket på det. Vänner, betyg och liknande har inte pallat. Att vara perfektionist, naiv och samtidigt pessimist har ju fått mig att göra de mest bisarra utalanden. Jag ville inte att såna uttalanden skulle existera här, det har dem säkert men jag skäms hittills inte för nått jag skrivit om. Men hädanefter kommer det nog bli mer spontana hat-inlägg. Och detta är inget undantag. Så nu ska jag sluta predika och komma till kontentan.

Jag har en vän, jag nämner inget namn. Det kan låta dumt att skriva detta på bloggen, men trust me, jag har försökt få honom att förstå det här face to face att jag är gravallvarlig och jag har helt enkelt gett upp hoppet. Vi har vart vänner i 5 år nu, vi har åkt till Europas alla hörn tre gånger. Han är en av de roligaste vänner jag har och på gymnasiet så gick vi inte i samma skola men trots stress så lyckades vi iaf träffas åtminstone en gång i veckan. Prata över en bulle och en kopp kaffe. Allt var så lätt då och jag saknar att på den tiden så lyckades folk alltid hitta luckor i sin kalender trots den otroliga press alla hade i skolan. Nu är det helt annorlunda, hälften av alla jag känner är på andra sidan jorden. Och de som är hemma såsar omkring och vet inte vad dem heter. Jag hör av mig till personer jag saknar, många flera gånger i veckan men jag får noll, 0 respons.

Förr trodde jag att det var för att jag var tråkig att hänga med, eller något annat problem. Om vissa tycker det och ändå svarar "jag saknar dig också".. så måste det ju vara dom som har problem?? Jag frågar "När kan vi ses då?" och inte får nått svar. Så jävla oförskämt och respektlöst.

Jag har hört av mig till min vän regelbundet, 2-3 gånger i månaden i 12 månader nu och jag räknade hur många gånger vi har träffats under den här tiden och jag kom fram till att vi har träffats 3. TRE GÅNGER. Och två av dem borde inte gillas för då kom jag på deras spelningar. Alltså träffades vi 1. EN ENDA GÅNG. Dagtid och hängde tillsammans. På ett enda jävla år. Det är vad jag är värd liksom.

Jag gav min vän ett ultimatum i helgen. Antingen kommer du till Bellas fest och festar med mig eller så förväntar jag mig en överraskning i veckan. Annars kan du kyssa my ass. Jag är så jävla less på att alltid vara den som kommer med förslag på saker man kan göra och sedan hela tiden få SMS som "Kan inte komma ikväll jag måste vara med min flickvänn". Åthelvete med din flickvänn alltså jag hatar brudar som inte förstår att killen måste vårda sina vänskaper.

Det är torsdag nu, eller ja, fredag och jag har inte hört ett enda knyst. Personen i fråga tog alltså inte min varning allvarligt nog. Men jag är allvarlig som aldrig förr. Jag orkar inte bry mig om en tegelvägg längre. Jag fattar absolut inte folks problem när dem lovar saker och bryter dem. Det är okej första, andra, tredje gången. Men fan inte 40:e... Jag kan erkänna att jag har glömt saker och dubbelbokat mig, det har hänt. Men jag har alltid sett till att gottgöra den andra personen. Bjudigt på bio, köpt nått litet eller ringt och bett om ursäkt. Inget jävla sms jävel.

Jag skrev till personen i fråga på Facebook här om dagen och sa att jag stod på jobbet och det kom ett litet barn som såg ut som honom och det fick mig att tänka på honom. Liksom som en liten hint att... jag finns och du skulle överrsaka mig. Om han hade glömt så var det en liten osynlig påminnelse. Istället för att skriva värsta sura brevet som var mitt forna jag (och som jag gör nu förvisso). Men nu skriver jag det här brevet för personen i fråga har el bakfyllo som status på Facebook. Ursäkta? Du har vart ute och festat igår utan att fråga ifall jag ville hänga på?? Fördjävligt snällt alltså.

Kan det vara så svårt att minnas att en väldigt nära föredetta vän kräver en sak av dig den här veckan, jag har inte fått en enda tanke?

Kan några förklara för mig vad vissa personer tänker med? Varför kan det vara så jävla svårt att verkligen lägga manken till och koncentrera sig Fan alltså hon har hört av sig så mycket nu, jag känner mig lite dum nästan vi borde ju ses bums, jag ringer!!

Om jag tänker på någon som jag inte hört av på länge så skickar jag iväg ett sms och låter dom veta att de är saknade. Jag får bara såna SMS av Josie och Matilda, är vi onormala? Vad ska man kräva av en vän? Hur har ni det?

Ibumetin du är så fin




Japp, av alla sortes värktabletter jag exprimenterat med i morse så var det tillslut Ibumetin som bet på min mensverk och nu poppar jag Britney Spears för fullt här hemma. Det börjar arta sig i mitt rum och man börjar se att det finns 4 väggar och ett golv. Så hemskt var det innan, fyfan alltså. Om skatteverket kom och såg att det här är vårt kontor så skulle de ju lägga ner vår verksamhet bums. Vi måste skaffa ett kontor eller lokal på nått sätt känner.

I alla fall så råsågade jag ju Britneys nya album för ett par veckor sedan. Det är fortfarande långt ifrån en favorit, och jag stör mig på att alla konstant säger att det här är hennes stora Come back..  Alltså Black Out är den bästa skivan jag har, den är så jävla klockren rakt igenom. Och Circus blir bara fullständig om man blandar de två skivorna tillsammans. Circus ensam är fett lam. Jag kan bara lyssna på låten ovan och titelspåret Circus,och såklart Radar som är den bästa låten på hela Black Out. Hoppas hon har inkluderat den i Circus för att sedan göra den till singel eftersom den inte fick bli en välvald singel på förra albumet.

Nu måste jag städa mer!!! Innan peppen tar slut!!!!

Baby, you're so unusual
Didn't anyone tell you, you're supposed to
Break my heart, I expect you to, so why haven't you?

Bajsdag


Alltså, det här är min enda lediga dag den här veckan, jag skulle... Jag ska fixa allt som jag skjutit fram så att jag inte känner mig stressad under skolan nästa vecka. Tror inte ni att jag åker på att få mens just i natt och hittills idag har jag bara rullat runt i soffan med världens magsmärtor, inga jävla tabletter hjälper heller. Snart sväljer jag dem allihop haha. Fan va ont det gör, jag kan inte göra ett piss :(

Ang. Mixtaped Magazine #1


Det är många som undrar över tidningen då, synd att efterfrågan ökade när tidningen makulerats. Den har alltså plockats bort från samtliga butiker. Ca 10 av mina bloggläsare blev utan (vilket är synd då det alltid är bättre att sälja fler) det är säkert fler där ute som upptäckte oss försent. Men hey, ett nytt nummer håller på att ta form och det är alltid kul att se att vi har fler potentiella köpare.

Dessutom har jag och Bella tillsammans ca 60 ex som kommer upp i vår webshop framöver, men tyvärr får ni inte förvänta er ett pris på 59 kr, då det är de allra sista i hela vida världen :P

Alltså behöver ni inte få panik om ni inte fick tag i den, det finns fler. Håll utkik här när webshopen dyker upp.

Tävlingsreslutat



Fina Sandra har lyckats få oss att komma på framsidan av blogg.se det är en ära.

Ofta som alltid relativt lågt deltagande i tävlingen, men ni andra har ingen aning om vad ni missar. Här äri alla fall de 5 värdiga bloggerskor som vinner varsitt Mixtaped Magazine #2 som förväntas komma ut i April. Sedan får de också exklusivt extramaterial, också i April, och en varsin engångs rabattkod på vår kommande webshop, hela 50% på hela köpet. Jag lovar snygga grejer ska ni veta.

Vinnarna utan inbördes ordning:


Ge mig mina adresser darlings, vänta ett par veckor sedan dimper överrsakningen ner!

A New Birth of Freedom




Ni såg väl när Barack Obama svor eden idag? och höll talet. Alltså jag rusade hem från jobbet och bullade upp med te och kakor. Låg i soffan med filtar och började genast urböla när jag såg alla människor, all hopp och glädje. Tänk er, över 2 miljoner människor. Jag kan inte ens tänka mig det, alltså inte ens hälften kunde ha sett ett skvatt, eller hört nått. Men det är historiskt så jag skulle också velat vara där och kunna säga det sedan. Jag vart så nervös ända ner i tårna när han stammade när han skulle svära Presidenteden. En ny era är här.




We just like to p-p-party yeah


Va är det redan tisdag? Alltså inte okej, jag har fortfarande ångest sedan i lördags fan. Massa hände och massa hände inte, typ ingen jag ville skulle komma kom. Men Natali sötis kom, och Jen, men nej jag skulle bara stå och jiddra med jonas i 2 timmar och virra bort mig själv, snacka med främlingar om saker jag inte minns sen hade alla helt plötsligt gått, jag ville ju vara mer med mina bitches. Helt ovärt, och jag bjöd alla på min smirnoff och såklart fick jag ju typ inget själv. Fast jag behövde ju inte dricka mer förstås fast det är alltid trevligt att ha hemma liksom. Åhh aja, jag får sluta vara generös till personer som absolut inte förtjänar det.

Haha Frida då som jobbade dagen efter (tror jag?), hon hittade min Absolut Vanilla som jag trodde var slut och hade slängt i soporna. Den var ju helt full och oöppnad. Dags för henne att rota i soporna och sedan dricka upp allt helt själv :S

Det blir absolut ingen vila på ett bra tag. Bårde avskedsfest på Harry B James, gud jag har inte vart på det stället på 1,5 år och när jag möte Dave Laroxx på trucken så blev jag ju lite nostalgisk. Dags att dra dit på fredag och skråla till Whitesnake igen. På lördag ska jag nog ta det lungt, jag jobbar ju i helgen. Men på tisdag börjar skolan och efter det är det Deathstars releasefest på Strand, jag hoppas verkligen Eric är där så vi äntligen ses igen. Jag ska supa det lilla barnet under bordet så hårt. Jag ska nog dra med Patsy så vi firar plugget riktigt ordentligt. Hon behöver gå ut och lufta sig lite. Vi börjar ju skolan 13:00isshh dagen efter. Tordag den 29:e är det Backyard Babies på tyrolen tror jag... Efter det hoppas jag på efterfest med Nicke det var ju också år och dar sedan. Dags!

Sen var det massa annat som jag glömt, ångest, hoppas jag inte kommer på det efter det hänt. Aja, jag brukar tänka så här då "Om jag inte kommit på det i tid så var det inte värt att lägga energi på".. Min hjärna har liksom sorterat bort det i förhand av en anledning liksom.

Lite ego pics från i Lördags. Jag hade den nya paljettröjan på mig från H&M's rea.


Måste ju säga att sminket låg snyggt efter 8 hours of partyinggggg. Me n Natali. Fan alltså min tatering är ju så fruktansvärt snygg. Hahaha jag älskar också att alla sprang runt och drack ur koppar, Bella stackarn hade ju köpt plastmuggar men det sket ju alla i, generöst diskberg dagen efter.

New season at Asos


I sommar vill jag ha...





...utflippade solbrillor. Köpte ju 9 par förra våren på Ebay men jag har typ bara 3 kvar, alla andra är trasiga/bortsupna eller snodda :(. Jag lovade mig själv att inte köpa nya brillor på 3 år men i och med att jag ska kicka igång Mixtaped webshop om några veckor så tänkte jag handla in några. Typ, med snakeskin detaljer, vintage inspirerande, assymteriska.

Nördbrillorna fungerar också i sommar, de med tjocka ramar, runda och/eller genomskinligt glas.



...snygga handväskor, ärligt så är jag pissdålig på att använda såna på krogen, eller väska allmänt. För mig är det fickor som gäller. Dessutom vill jag ha fler ankelboots, speciellt såna som går bra till kjol, utan abrupt slut högst upp.


...mysiga kjolar. Man ska inte behöva lida pin för att vara fin ;)



...The Mountain tees


...fler snygga leggings. Man kan aldrig få för många. I sommar ska jag lära mig att använda dem utan kjol. Med en The Mountain tee.


...mitt första "lack"-plagg. Jag har obsessat det i 3 jävla år men aldrig prioriterat att köpa något. Jag skiter fullständigt i att vissa trycker att det är omodernt och uttjatat. För mig är det classy, tidlöst och lika med fakeläderlook=fabulous.


...klänningar med snygga mönster, snygg passform, markerad midja i hårt material.


...en eller flera magttröjor. Äntligen är comebacken här! 90's deluxe!!!

Jahaja


Snöoväder ute, är det inte konstigt att det blir kritvitt landskap precis efter jul?.. Jag står ensam i leksaksbutiken, inte en betalande kund hittills, stendött är det och jag börjar bli lite paranoid, typ att leksakerna ska attackera mig eller nått. Men dom är lika stendöda som den här förmiddagen. Jag har sorterat upp High School Musical grejer tillsammans med Hannah Montana. Jag ledsnade på att behöva springa runt i absolut hela butiken och visa tillhörande grejer, så nu står allt på ett och samma ställe, bra för mig, bra för kunden. Är inte hsm ett roligt fenomen? Typ som Scary Movie för oss när vi var små...

Jag ska jobba hela hela veckan förutom torsdag, bra med pengar men just nu känns det helt värdelös för jag har massor att fixa innan skolan börjar. Jag hoppas att ni har haft en bättre start på veckan än mig :P Snart kommer Mange och håller mig sällskap, haha, han är alltid rolig och det var längesen vi jobbade ihop. Bella och annat löst folk vart jätterädd för honom på festen i lördags, haha han är biffig och rakad med världens snällaste.

Party all night


Hej darlings. Kl 00:00 kväll kommer allas våran Izabella Hörberg bli 20 år. Min co-owner och soulmate kan äntligen gå in på Bernsan utan att oroa sig, köpa billig Ooze på Systemet till sommarens äventyr.. Ja, guldåldern är nådd och vi ska party all night.

Ni kan gå in på hennes blogg och gratta. Snart blir det marinerad kyckling och klyftpotatis med rotfrukter, en riktig wivalliusmiddag...

Förresten måste jag tacka för allas engagemang i och med våran tidning Mixtaped Magazine, vå har hittills sålt 142 exemplar, dvs vi har nått Interpress mål. Dessutom finns det fortfarande nummer kvar i vissa butiker så vi kommer nog sälja/ha sålt en hel del till, som butikerna inte registrerat. Underbart.

Spring feeling with Maj


M-aa-j från Deviantart, en dansk brud som fotar rysligt härliga bilder.


Jag längtar tills första blommorna slår ut i de torra, frasiga, beiga, dikena. Jag längtar till de irriterande humlorna och myggorna dyker upp. Då man kan spela kubb med familjen och kanske badminton. Då man grillar middagen och äter den utomhus. Då en kompis ringer kl 21 och vi cyklar iväg och nattbadar impulst. Jag längtar till när man ligger på gräsmattan på kvällen och tittar upp bland molnen och pratar om allt med någon bra. Jag längtar till när man kan ta Eckrö till Åland och sitta på däck och knäcka en Gin Tonic. När man badar vid sandsranden och alltid får sand i trosorna. När alla samlas i parken och hoppar i galen tunna tills sent in på natten. Då man kan äta glass utan att frysa, då man alltid tvingar sig själv att sola tills man dunstar bort. Då katterna kan gå ut, då det är dagsljust när man kommer hem från krogen. Då det är så varmt att man aldrig har jacka och det är helt naturligt att gå barfota till brevlådan. Jag längtar till när tiden går så snabbt men ändå så långsamt. Då man inte alls hinner göra allt man planerat men ändå hinner med så mycket. Den tiden kommer snart.

BOJKOTTA ISRAEL!!!



Lars Ohly växer i mina ögon


Ni får förlåta mig, men jag kan inte leverera grymma, roliga och inspirerande inlägg. Det är som att låtsas att allt är som vanligt, allt är precis i sin ordning. När verkligheten just nu ser annorlunda ut.

Jag kan berätta att jag har gråtit flera liter tårar, ja jag skulle säkert kunna fylla ett badkar. Över folkmordet i Rwanda, jag tycker att det är så fruktansvärt makabert, och jag hatar och ser ner på föregående generation för att de inte ryckte in. Så fruktansvärt fegt av västvärlden att skicka hem alla vita och blunda när det brann i knutarna.

Det är så grymt frustrerande att se exakt samma sak hända just nu men inte kunna göra ett enda piss, men vi kan göra saker. Vi kan samla in pengar till röda korset, göra alla medvetna om situationen osv. Jag vägrar att skämmas inför mina barn att jag inte kunde göra något åt konflikten i Gaza. Jag lovar att jag hellre dör än att behöva berätta för dem hur värdelös jag var. Vi alla måste öppna ögonen och se vad som sker just nu. Det handlar inte om machetes, det handlar om förbjudna vapen och bomber, på BARN. Oskyldiga BARN. INGEN i Sverige borde leva en lycklig vardag innan denna konflikt är löst.


Jag skämms över vår fis-lama regering, det enda dom kan komma med är "Vi försöker få hem alla Svenskar". Ska vi ta bort stämpeln landet mellanmjölk en gång för alla? JA TACK!

Jag hoppas att alla mina läsare vet vad jag händer just nu. Jag skrev detta inlägg och förväntade mig massiv kritik, men har hittills bara fått kommenrarer som "skönt att det är någon som tycker som jag". Vilket tyder på att mina läsare är otoligt brighta, ta åt er. Ni är så otroligt fina och bra. De som inte säger emot mig är inte tillräckligt säkra på sin sak. Självklart ska man inte acceptera att Israel just nu, denna sekund strider mot mänskliga rättigheter. De utplånar barn med vapen som gör att du får brännskador genom köttet och musklerna ända in till benmärgen, förstår ni? Koppen har ingen chans. Har ni sett på TV de äckliga "fyverkeribomberna" de använder? Fruktansvärt. Jag hoppas att det inte är en enda jude i detta land som är på Israels sida, vem accepterar det här? Alla verkar det som. De bombade ju FN och RÖDA KORSETS huvudkvarter och biståndslager idag. Det enda "Straffet" de fick var en tillsägning. EN TILLSÄGNING???

Den stora skillnaden i konfliken just nu är ju att det är en terroristgrupp, Hamas. Och en regering som för kriget. Då kan man ju tro att det är terroristerna som bryter mot mänskliga rättigheter och krigsföringslagar. Men nej det är en stadsmakt. En standsmakt som just nu hjärntvättar barnen i skolorna som inte har en aning om vad barn 10 mil bort får stå ut med. Fatta vad sjukt.

Ett stort matförråd brändes ner idag, meningen är ju att Israel ska skrämma Hamas och döda eventuella terrorister. Men likt USA så bombar de hejvillt på allt som rör sig. De har bombat både sjukhus och nu FN hus. Det är över 1000 offer i Gaza och endast 13 offer i Israel varav 3 civila. Bara de siffrorna får mig att vilja spy. Vissa pratar om att Israels mål är att utplåna Gaza och utrota palestinerna, det är inget någon kan veta säkert. Men om man kollar på de mål bomberna träffat så är det en klar bild civila hus mitt i staden Gaza, sjukhus, medicinlager, matförråd och ett mediahus - de vill inte att omvärlden ska veta vad som händer. Utländsk media är stikt bannade från att entra Gazaremsan.

Vi kan alla göra något, att prata om det med andra, göra folk medvetna och dessutom sätta press på vår regering. Om alla drar sitt strå till stacken så kan vi pressa Babyface Reinfeldt.

Det må var vackert men bakom dessa murar sker grymmheterna
Artist, banksy





15 Januari


Det är här en otroligt frustrerande månad, även, ni måste förstå det här, åååhh jag mår så jäkla bra just nu.. Det var längesen jag kände mig så här fri. Friiii som en fååågel. Haha.

Men det är lite frustrerande, för som vanligt hinner jag inte göra någonting, jag vill tex sola mer, jag har inte gjort det på säkert 2 veckor. Sedan måste jag fixa grejer, frisörtid, nageltid typ csn lån och shiet. Men jag bara jobbar jobbar jobbar. Min chef är i thailand och glassar och jag har fått så otroligt mycket tider, samtidigt som jag och Bella måste börja på allvar med nästa Mixtaped nummer.

Men det är inte mycket jag kan göra, mitt jobb är mitt jobb.. Och på sätt och vis är det skönt, jag går hit och gör mitt och sedan går jag hem och äter och sover. Igår satt jag och kollade på Top Model som börjar 20:00, jag somnade innan det slutade, fattar ni jag sov mellan 20:30 till 9:00... INTE OK. Jag måste skaffa mer energi ifrån något. Jag tycker jag sover hela tiden och det skrämmer mig. När jag sitter på en buss så går det inte mer än 2 min innan jag sitter där och dregglar ner hela mig. Hahaha, jag fick en rolig bild i huvet.

Jag har dock så många nya, roliga och inspirerande inlägg på g till er. Det ligger ca 20 flikar uppe där hemma med, bilder och grejer. Hihi. Måste bara sluta sova och vara eran slav istället. Har ju fått en massa H&M grejer hem nu och det ska jag visa också.

Gottahaves!!


När löningen kommer ska jag beställa dessa, ärligt 299 spänn, som hittat! Dock är dom från Nelly.com, alltid när jag har beställt där (det har hänt 3 gånger), så har dem skickat fel vara. Alltså ursäkta hur svårt kan det vara. Jag litar inte riktigt på dem och dessutom har dem världens otrevligaste tjejer som svarar i telefonen.

For the sun and the moon and the ocean a new day has begun


Sliten morgon, jag bestämde mig för att gå upp kl 7 och för en gångsskull äta frukost med familjen. För att sedan se på de gamla favoriterna, Vakna med the voice. När de slutade kl 9 var jag tvungen att sov liiite liiite till, mina ögon sved som om någon hällt aceton i dem.

Sedan var det bara att skynda sig till jobbet, jag öppnar och stänger. Men jag ska göra om skyltfönstret, ett hedersarbete! :D. När jag gick till jobbet så hade solen orkat sig övanför trätopparna, jag bor i en dal och att se solen så tidigt som 9:30 är ovanligt just nu. När jag gick i skogen sö lös solen genom träden och det kändes precis som de där tidiga idrottsdagarna i grundskolan. Då man började kl 8 och hade orientering i skogen, det var morgonsol, dagg och alla hatare. Men nu älskade jag det, hela skigsmattan var randig av sol och trädens skuggor. Jag kände att nu är våren nära och efter den kommer sommaren.

You dudes!


Tidningens sista försäljningsdag är tydligen imorgon så plocka upp den då!!

Nu får det fy fan vara nog med rövslickeri!!!



Jag må vara ung och jag må vara naiv. Jag skiter i ifall någon gubbe som skriver en torr politikerblogg tänker rätta mina fel just nu men ärligt. Varför ingriper inte omvärden i Gaza-konflikten? Vad är vi rädda för? Vad är det för rövslickeri???

Nu har Israel återigen överträtt de mänskliga rättigheterna genom att sprida fosfor rök över hela Gaza. En metod som är tillåten för att göra rökavspärrningar, men som är förbjudet i krig, till och med mot militär. Nu har massor med civila människor blivit brännskadade över hela kropparna.

Folkmordsvarning snart alltså, judarna kanske har glömt sitt förflutna? Tycker vi fortfarande synd om dem? Inte jag i alla fall. Fy fan vad jag äcklas.

Asså jag orkar inte skriva mer, jag blir bara så jävla arg. Visst, Hamas är väl inte mycket bättre men är man i underläge så slåss man ju självklart för sina rättigheter. Jag hörde en debatt på P4 här om dagen där en moderat och en anhörig till folk i Gaza satt och pratade om konflikten. Och den där moderataset satt hela tiden och sa att allt är palestinernas fel och de för skylla sig själv. Om någon hade gjort likadant mot Sverige (dvs skicka några bomber) så skulle vi ingripa på liknande sätt. Ursäkta? Jag tror verkligen inte vi skulle stoppa el, mat, medicin osv så civilbefolkningen dör som pesten. Vilken jävla idiot alltså.

Och USA då.. Har ju alltid vart på judarnas sida.. Det heeeeliga folket, inte vill man bråka med dem när domedagen kommer. HJÄLP!!!! Det blir en svår prövning för Obama den 20 Jan, om han misslyckas i mina ögon så kommer jag ha svårt att lita på honom i framtiden, tråkigt nog. Jag menar, han vill stoppa Iran att urvinna Uran för det kan leda till kapplöpning. Till och med Sverige vill rusta upp försvaret pga. "Ökad spänning i närområdet"... Är vi på g att ha ett tredje världskrig?? Är det sant? Haha fyfan då hänger jag mig.

Och nu kommer detta inlägg säkert vara hotfullt mot Sveriges Säkerhet, och FRA kommer ringa på dörren och spärra in mig. Jag är inte rädd att säga min åsikt (dock inte så bra för företaget kanske, men nu är nog med tystnaden.) Svenska folket säg er röst!!!

UPDATE: Lite fakta här då... Eftersom jag kände för att sätta min in lite mer och LYSSNA HÄR, MINA MÄNNISKOR!!


Utdrag från denna artikel:

Fosforammunition skapar ett oerhört lidande hos människor och är därför förbjudet i internationella konventioner. Fosforn fortsätter nämligen att brinna när den träffar människokroppen och kan inte släckas på vanligt sätt. Det händer att den långsamt fortsätter in till benet.

[...]

Men det stannar inte där. Olika uppgifter från medicinsk personal som haft med skadade palestinier att göra, pekar på att Israel också testkör andra typer av vapen. I norska Dagbladet [...] berättar Mads Gilbert vidare om helvetet på sjukhusen i Gaza:
- Det låg en tio år gammal pojke på golvet, och jag jobbade med att få ut splitter från bröstregionen. När jag tittade längre ned på pojken, såg jag att han hade tre ben, och såg då till min förskräckelse att det var ett avslitet ben som låg ovanpå hans. Du tror det inte förrän du ser det.
I Aftenposten diskuterar Gilbert också varför en del av skadorna ser ut som de gör [min övers.]:
"Orsaken till den stora kroppsliga förstörelsen hos många av offren, är enligt Gilbert att Israel använder vapen som skapar enorma tryckvågor på kort avstånd. Mot tryckvågorna har människokroppen inte en chans, och rivs i små bitar"

[...]

Israels brott är så stora, så uppenbara. Ansvaret hos medlöparna på ledarsidorna och i regeringsbyggnaderna är därefter.


---------------------

Inga människor ska få vara labbråttor!!!!!

Jag är så berörd in i hela bröstkorgen alltså, det gör så fruktansvärt ont. Varför blev jag född i trygga Sverige? Varför kan jag inte göra mer för alla stackars barn? Varför finns religion och varför fortsätter vi att förse länder (som inte kan hålla fingrarna i styr) med vapen? Varför handlar allt om pengar i västvärlden? Jag är så grymt jävla äcklad.

Inte ens vår regering och vår äckliha jävla handelsminister vill ha en bojkott mot israel pga ekonomiska omständigheter. Ursäkta?? Det är BARN det handlar om. 44% av Gazas befolkning är under 14 år! Jävla horkärring alltså, betyder det att SVERIGE säljer VAPEN till Israel.. Eller? Vad har vi för affärer med dem???

Hej fans och fiender...


Det har vart en jobbig helg, en grymt jobbig helg. Jag har jobbat både igår och idag och jag vill bara spy på allt. Jag har inte riktigt återhämtat mig från Inventeringen i fredags och imorgon ska jag inventera i vår butik i tyresö (fan alltså jag skulle begärt OB, arbetskraft som mig är det efterfrågan på tydligen). Varför ställde jag upp på att jobba??? Åh, jag har verkligen inte tid med det just nu.

Jag undrar hur slut i kroppen jag kommer vara imorgon och resten av veckan alltså? Jag känner mig så dum för jag och Bella skulle planerat en massa saker idag men jag har bara sovit efter jobbet i princip. Jag har bara sovit och jobbat i tre dygn nu och kommer förmodligen göra det hela veckan. Det skrämmer mig för jag måste ju skicka ut alla flyers till vårt grymma Street Team, jag måste fixa CSN och en massa andra viktiga saker.

Om ni har förståelse så kommer jag inte blogga förän Tisdag kväll då. Jag ska gå upp om 6 timmar, och sedan ska jag vara i tyresö kl 8 (varför begärde jag inte att få komma senare? Jag är ju inte ordinarie personal, bummer). Eftersom (ursäkta) tyresö är ganska amatörsmässiga så har de ju inte förberett inventeringen vad jag förstår. De har inte städat butiken och fixat i ordning i hyllorna så det är lättare att räkna. Det har inte räknat lagret i förväg eller andra saker i butiken som det är mindre efterfrågan på. Jag räknade en 2-3 sektioner dagen innan inventeringen på mitt jobb så vi slutade relativt tidigt i år. Imorgon räknar jag med att jag kommer få åka där ifrån tidigast 23:00... KLOCKAN ELVA!! Vad är det? 15 timmar? Fyfan alltså. Då förstår ni att jag inte vill blogga när jag kommer hem.

Love you anyway och spread the word fan, om en vecka makuleras de osålda exten. Heppa heppa!

Jag är officiellt död


Det var den hårdaste kvällen igår på länge, jag var så grymt peppad och Natali var över mina förväntan, vi hann inte ens prata om hälfen av alla ämnen jag punktat upp i huvudet. Frustrerande :(. Jag var so drunk (men spydde förvånadsvärt inte), och det är lite ångest nu för jag gjorde ju bort mig som vanligt säkert. Sen så såg jag inte så mycket av The Ziphs som jag hade hoppats. Såg ju hela deras konsert helt nykter i Rom men nu hade det en ny uppsättning med till och med en brud på trummor vilket lät intressant.


Jag gör alltid bort mig på fyllan, och jag ringer alltid polisen eller SL och klagar om saker. Igår så kom inte min jävla buss hemåt och det är alltid strul med bussarna på natten jag fattar inte det, det är ju typ dom som är viktiga. Speciellt om det är fett många minusgrader ute. Vi hade kollat noga att min buss hem skulle gå 1:34 men när vi kom dit var det dötomt i hela slussen, och tunnelbanan hade slutat gå så det fanns ju verkligen nada personal att fråga. Jag ringde SL och det visade sig att de inte hade bytt tidtabellerna i slussen till vintertid än (papperstabeller på väggen), så bussen hade gått 1:20, haha ursäkta? Vinter är snart slut. Haha varför har jag sån grym otur jämt? Jag menar, nu kom jag hem 2 timmar senare, dvs jag kunde fått 5 timmars sömn istället för 3.

Jag sov tre timmar inatt, kl 7:00 gick jag upp och kl 8:00 började jag jobbet. Inventering, jippiee.. I början var jag nog lite flummig fortfarande men jag var fokuserad som fan och det gick suveränt. Jobbet bjöd på lunch det vart McDonald's som vanligt, roligaste lunchen på way länge tack vare Patric, så flummig humor vi börjar bygga upp, hoppas jag. Jag jobbade till 20:30. 12,5 jävla timme, förstår ni? Jag dog i soffan när jag kom hem och har sovit ända till nu, då jag kände att jag behövde förklara läget. Mamma har försökt prata med mig men jag har tydligen gett skitkonstiga svar i sömnen, jag har typ vart okontaktbar. :( Jag minns att pappa fråga mig ifall han skulle bära mig till sängen. Awww det gjorde han alltid när man var liten, och man vaknade varje gång fast jag låtsades alltid attt jag fortfarande sov för att han inte skulle känna sig dum. Haha!

I vilket fall som helst vart det en värd jävla kväll igår. Visst 100 pix i inträde men drinkarna kostar ju 40 spänn, jag spenderade 200 på hela kvällen och det jag konsumerade var; 1 shot, 1 kolsyrat vatten, 2 vodka tonic, 1 redbull vodka, 1 vodka russchian. Imponerande. Jag älskar båten, det ska bli mitt favvoställe i sommar har jag bestämt. Jag och Natalis favvoställe, hennes vänner kommer hata mig för jag kommer tvinga henne att vara med mig hahaha. Skämt å sido så vet jag nu att det kommer bli en grym sommar i år!!!


UPDATE:

Nu kollade jag på SL.se, när näst sista bussen ska gå nästa torsdag natt och det är fan 1:34 jag haaaaaaaaaaaaaaaatar SL. Ärligt jag satt och frös i Slussen i en hel jävla fucking timme extra bara för att de inte kan sköta nattbussarna ordentligt. Jag ska fan skriva upp alla gånger dom har fuckat upp min planering. Sen ska jag fan stämma dom.

Jag menar, det har hänt ca 17 gånger att absolut sista bussen vart antingen inställd eller att den åkt för tidigt. (Jag hade tur igår som siktade på nästsista bussen så att jag hade en till att vänta på). Men jag har suttit i Slussen och väntat i 4-5 timmar ett åtskilliga gånger. Att vänta är inte ett problem för mig, hela livet är ju bara ett stort jävla vänta. Det som stör mig är att SL inte kan förstå att ungdommar är beroende av dem att komma hem i säkerhet, och om en ensam tjej sitter i ett öde Slussen ensam i flera timmar så kan ju vad som helst hända. Jag har många gånger fått äckliga förslag men tur för mig att mitt ansikte blir till sten om ett äckel närmar sig. Jag kan se så jävla arg, äcklad och farlig ut. I alla fall så borde SL känna lite mer ansvar över just det faktumet. Fy fan.

Från Slussen lördag 10 januari kl 01:34

Ta blåbuss 474 från Slussen mot Hemmesta.
Den går från Slussen 01:34.

Trevlig resa!

Haha usch jag hatar kärringar och brats


Mitt jobb är ganska komiskt from time to time, när hektiska morsor springer hysteriskt och letar efter barn när de stillsamt sitter och bläddrar bland målarböckerna. Jag har koll på dem, jag har alltid koll på barnen, och när föräldrarna blir helt hysteriska och inte tänker vart barnen kan vara utan bara springer runt som kycklingar innan slakt. Då låter jag dem springa, blinkar till barnet och skrattar lite inombords, ett högt hånskratt.

Ibland kan det vara ett enformigt jobb när kunder dagligen frågar, "Har ni kundtoalett?"... Ursäkta, vilka butiker har det mer än typ matbutiker?? Jag förstår att din kissapa till barn inte kan hålla sig eller säga till i tid, men nej vi har tyvärr ingen kundtoalett. Ologiskt som fan. Sen kommer det kunder som idag som ska stå och tjaffsa i 10 min om att "Det är så jävla dåligt att ni inte har en kundtoalett, fy fan alltså". Vår toalett ligger längst in i lagret, dessutom är det vår toalett som vi i personalen ska använda, det är en oas den doftar faktiskt ljuvligt. Om en massa småbarn skulle kladda ner sitsen med kiss så, ja, så skulle det inte vara samma sak, de kladdar redan ner allt i butiken och det får räcka. Man hittar halvätna äpplen och kladdigt glasspapper överrallt, vad tänker föräldrarna på när de låter barnen äta i en butik? Strax innan jul var det en vuxen som kom in med en big mac i hela käften och frågar mig med mat i mun efter ditten och datten. Jag vart så fruktansvärt äcklad att jag skippade lunchen.

Hon står och tjaffsar tills ungen kissar på sig i overallen, grattis hahahaha. Stackars barn, och stackars mig som måste skura. Men det är det värt, lite kul är det att tjaffsa med naiva morsor. Jag vill aldrig bli en naiv, snål och stressad morsa. typ... "Hej kan vi få mängdrabatt när vi köper 2 pokémonkort?"... Hahaha vad sa du?

Sen finns det den stressade bratpappan, badjäveln som inte kan det här centrumet. Jag förklarar trevligt att toalett finns att finna på ICA eller McDonald's. Det är inte sällan de utbrister "Vart ligger McDonald's??"... Då står jag oftast och bara gapar med munnen inombords, skojar han? Om du har vart här någongång så ser du att man kan inte missa McDonald´s. Man åker förbi den innan man kommer upp till parkeringen och den ligger precis utanför vårt fönster ca 20 meter bort, det är typ mittpunkten. Som att bara understryka att "Jag är här på semester, jag hittar inte hehe eeehh"

Det finns kunder som har frågat mig genom dörren (när jag står och städar inslagningsdisken).. "Har ni lego?". Va??? 1. Ja det är klart vi har lego 2. Kom åtminstone in i butiken om du ska fråga nått 3. Förresten fråga inget alls för det tar 3 sekunder för dig att få en överblick över butiken och hittar det du vill ha. Varje dag kommer det in folk och frågar efter saker som finns bakom ryggen på dem, ibland har jag andra kunder i kassan och då får jag beskriva vägen.. "På kortsidan där kan du finna Ben 10 gubbar", och så irrar hon runt som ett kuckeliku igen och en gång vart jag så irriterad och frustrerad så jag sa "Men kan du titta vart jag pekar".. Hon blev röd som fan i fejjan och ba "Men oj så säger man ju till barn, vad dum jag är".. Folk är halvvägs borta innan jag kan förklara ordentligt..

Mardrömmen är när folk ska fråga om presenttips, jag har så svårt att leva mig in i vad som passar vilken ålder osv. Jag känner inte ditt barnbarn hon/han kan gilla precis vad som helst. Eller kunder som frågar "Slår ni in paket?", vi har en inslagningsdisk, men mycket fin sådan och vi får ofta beröm för att vi har så fint papper, som man får helt gratis. Men ibland kommer det såna kärringar som ska fråga det varje gång, även fast jag vet att dem vet att vi inte slår in. Det är som om dom frågar bara för att de hoppas att vi någonsin kommer göra det, typ "hallå, lär dig att slå in själv".. Eller för att de konstant vill påpeka vilken dålig service det är att man måste slå in själv. Ibland slår jag in, det finns undantag, det fins en urgulligt trevlig tjej som går med kryckor och har svårt att stå upp utan dem, henne hjälper jag.. Och stressade Pappor som handlar leksaker för 5000 innan julafton, dem hjälper jag för barnens skull. Pappor slår in så fruktansvärt fula paket, och stressade Pappor ska vi inte snacka om.

Folk som frågar helt konstiga frågor överhuvudtaget är grymt jobbiga. De frågar saker så som "Har ni dockor?" vadå för jävla dockor, specifiera dig idiot.

Sen finns det nog inte så mycket mer att klaga på faktiskt, det är störigt att folk alltid drar kortet åt fel håll i kortläsaren men det kan man kanske inte rå för även fast det står med stora bokstäver åt vilket håll man ska dra.

Hur har ni det på jobbet?

Att supa skallen i bitar


Ikväll äre båten som gäller, tydligen 100 spänn(!!!!) inträde, men ölen är billigare än på riktiga krogar.. Japp svartkrog skulle jag kalla det och det är najs. Var där i sommras och det hände massa crazy stuff.. Killar som står och pissar rätt ner i mälaren, kanonfylla och massa trjaffs om Blondinbellas våldtäkt var sann eller inte.

Ikväll är det alltså båten igen, och jag måste hålla tillbaka, jag är så frustrerad. Vi har inventering på jobbet imorgon och vi ska vara uppställda kl 8:00 och inte en minut försent. Hemska tanke. Ska nog bunkra upp med Redbull efter jobbet så att det är redo i kylen här när jag kommer imorgon bitti. Enligt mina beräkningar så får jag 3 timmars sömn. Huula ligen, sen ska man ut på fredagen också, allas våran gåsen och se på Vi klär av oss.

Jaja det brukar gå strålande för mig om jag är inställd så här pass långt innan att jag inte kommer få sova, sedan är ju alla här imorgon och det kommer säkerligen bli fett schön stämning.

2 timmar efter stängning ska jag möta Natali Fikas i Slussen, ska bli så himla himla kul, det pirrar i hela hela magen. Jag är så peppad!!

Lady Gaga - Beautiful Dirty Rich



Shit jag är soaked, jag är anhängare, hon är i en annan liga, kan folk se det?

Tycker vi inte att Grammis 09 var ett fiasko?



Inga utförligare kommentarer hah, sitter och kollar på nyhetsmorgon på ettan och de diskuterar Grammisen. Jag sneglade lite på vinnarna igår och vart inte driekt hänförd. Kritikern på nyhetsmorgon tycker att Veronica Maggio blivit bestulen på sina garmmisar. Veronica var tydligen nominerad till flest grammisar men vann inte en enda. Haha vilken katastrof för henne. Kritikern på nyhetsmorgon säger "Det är varken juryn eller Svenska folket som har förstått hennes storhet".... Vad är det man ska förstå? En platt tråkig blondin med fjortiskläder, tråkiga svenska beats, tråkiga svenska texter. Dessutom har hon nog blivit begåvad med värlshistoriens mest irriterande gnällröst. Jag säger tvärtom, låt Veronica Maggio gå i pension.

Även fast hon inte gick hem med något pris så vart inte oddsen bättre, tycker inte att någon vinnare var rätt. :S Liksom, som folket röstade fram årets låt. EMD - Jenny let me love you, What the hell?

De manliga och kvinnliga pristagarna Håkan Hellström och Anna Ternheim är obviously typ värdiga. Men Robyn, liveakt? Har hon ens spelat i Sverige i år? Varför inte Håkan Hellström eller The Hellacopters nu när dem lagt ner liksom, det lär ju vart grymma sista spelningar. Enda gången jag har haft chans att se dem var på Where the Action is och då jobbade jag för fullt.

Eller Kleerup hyllas som fan haha, han är bara skabbig. Årets HipHop, Afasi och Filthy haha skämtar dem? Visst de har kämpat underground skitlänge och visst det är feta kombon med en beatmaker och en rappare. Men vad har dem gett oss i år? En legovideo.

Silhouettes of vintage



Välförtjänt tävling!


Här kommer då tävlingen som kommer ge vinnarna; varsitt nummer av Mixtaped Magazine #2, ett häfte med exklusivt extra material som inte går att köpa eller få tag på någon annanstans men även 50% rabatt på det första köpet på vår kommande webshop. Jag kommer utse 5 vinnare, utifrån den som gör bäst jobb i att promota vår tidning i ett inlägg på er blogg.

För att vinna ska ni alltså skriva ett inlägg om vår tidning i Er blogg, men var även noga med att skriva att ni är med i en tävling.

Detta måste vara med i inlägget:
  1. Minst en bild från bildutbudet nedan
  2. Länk till detta inlägg
  3. Länk till vår hemsida eller myspace

Annars är det fritt fram att skriva vad ni vill, lite information om tidningen kan jag dra och om ni vill veta mer så är det bara att intervjua mig via kommentarsfälten eller mail. Tidningens inköpställen listas här, den kostar 59 kr första nummret är på hela 100 sidor och mer specifikationer om innehållet kan ni läsa här.

När ni är klara så skicka länk till ert inlägg på kommentarsfälten i detta inlägg. Ge inte upp för att det verkar svårt, det är hur lätt som helst och jag lovar att priset kommer bli enormt. Vinnare presenteras den 20 Januari.

Dessa bilder är de som ni tillåts välja mellan
Förslagsvis så länkar ni passande bilder även till detta inlägg



















Vad tycks?



Är det är mycket jox på sidan så man blir lite snurrig när man försöker läsa saker? Jag tycker om när bakgrunden är låst som den förra, men denna bakgrund är så pass skiftande att det inte skulle ge den rättvisa att vara låst.. :(

Dessutom är jag helnöjd med menyn till höger, men det känns som om bilderna är lite väl stora och det skulle behövas lite space mellan spalterna? Eller?

Sedan skulle jag vilja lära mig hur man gör så att bildernas opacitet är typ 50% innan man drar musen över, då tonas dem ner lite och är inte all over the place liksom.

Nu kl 4:40 ska jag sova. Thank GOOOD!!!

Mixtaped Crew


Tänkte ta mig rättigheten att sno era bilder och därmed göra er till mitt crew. BITCHES! Nu är ni mina hahaha!!!

Haha ärligt så har jag tänkt att göra precis detta i ca 4 månader nu men har inte kommit till skott + att jag har suttit natt efter natt efter natt och försökt komma på hur man gör en snygg meny på den högra sidan. Jag har till och med skrivit på Flashbacks forum men utan svar, men så hittar man det ju såklart hos Designa din blogg. Tack tack!!

Här är alltså Mixtaped Crew som det ser ut nu, mina snygga stammisläsare, vänner och buisness partners. Om du inte är med och tycker att du platsar så är det bara att göra mig uppmärksam. Det har iaf dessa brudar gjort på ett eller annat sätt.

  • Först har vi då mina long time friends Bella och Frida, varav Bella som också äger Mixtaped Magazine. Bella är inte så haj på det här att blogga, men om ni hjälper mig genom att kommentera hos henne en gång var så kommer hon bli glatt överraskad! :P
  • Min vän, klasskompis och själsfrände Patsy.
  • Sedan har vi Sandra och Viktoria som har vart mycket viktiga för mig i alla fall, Sandra för att hon alltid hjälper mig även fast hon inte har tid och Viktoria för att hon är rätt igenom asgrym med det hon gör. Vi träffades i höstas och det var hur trevligt som helst kan inte vänta tills nästa gång.
  • Sedan har vi Natali som jag förvånas över att jag inte träffat ännu, vi klickade direkt på internet och vi bor i samma stad. Antar att båda har haft sitt eget på olika håll, jag med tidningen och hon med sin Venezuela resa som tyvärr/turligt nog inte blev av. Hon och jag kommer pyssla massor i hennes lokal har jag bestämt. Hon är grym på att göra egna smycken.
  • Sedan har vi ju våra kompanjoner Mahoyo, vi träffades också i höstas och deras annonser finner ni i vårt första nummer. Asgrymma brudar, kolla in deras webshop.
  • Sist men inte minst så har vi Camilla och Annette som jag inte snackar så mycket med (fast jag vill, men det har inte blivit så). Dessa två brudar är de som kommenterar mest här tror jag och därför ska dem ju självklart uppmuntras. Även om jag inte svarar er så gör jag det i huvudet, eller så blir det så att jag klickar in på era bloggar för att svara så börjar jag läsa och läsa och läsa och sedan har jag glömt att det var nått jag skulle svara på :P

Camilla och Annette är tecken på att det faktiskt går att bli en del av det jag gör, väldigt enkelt. Tänk på det.




Vill ni synas till höger? Skicka in en bild med er och tidningen, eller bli medlem i vårt Street Team!

Mixtaped Street Team


Tjejer och killar hör upp!

Kommer ni från eller känner någon i följande städer så säg till. Vi behöver folk som sprider ut flyers åt oss så tidningar i dessa delar också säljs. Ni behöver inte stå ute och frysa och dela ut dom utan läg en liten hög på skivbutiker/caféer/fritidsgårdar som har små högar med flyers redan. Sen kan vi skicka med några exklusiva klistermärken också.

Som tack för hjälpen för ert strålande arbete så bjuder vi er på ett ex av tidningen NR 2. Det är alltså upp till er att köpa det första nummret. Så bjussar vi på nästa nummer.

Detta är början på Mixtaped Street Team.

Här kommer städerna:

ALVESTA
BOLLNÄS
BORÅS
ESKILSTUNA
GNESTA
GÄVLE
GÖTEBORG / PARTILLE
HALMSTAD
HELSINGBORG
HÄSSLEHOLM
KRISTIANSTAD
LIDKÖPING
LINKÖPING
LULEÅ
LUND
MALMÖ
NORRKÖPING
NÄSSJÖ
SKÖVDE
SUNDSVALL
SÄVSJÖ
UPPSALA
VARBERG
VÄXJÖ
YSTAD
ÖREBRO
ÖSTERSUND

Ju fler människor desto bättre! Maila mig på [email protected] eller skriv en kommentar så får jag se om du passar.

Men häng inte läpp om du inte bor i dessa städer, strax kan ni få veta hur ni hjälper till online och även där har ni chansen att vinna tidningar. ;)

Woah woah


Dom som vill hjälpa oss måste såklart vänta, jag är queen of lazyness. Kanske man skulle kunna tro, visst jag somnade 2 timmar i soffan efter jobbet, men jag tror jag börjar bli sjuk -igen-. Först och främst har jag smått ont i halsen, men Mami tror även att jag har början till magsår och det var därför jag mådde så illa på nyår. Jag får ont i magen typ varje gång jag äter, så för någon dag sedan tog jag en insidebrus och det vart mycket bättre. Det vill säga, jag tillåter mig att softa annars blir det värre, jag hoppas ni förstår.

I alla fall så har jag hela kvällen försökt förstå mig på hur man får en extra meny på höger sida. Jag har sett många bloggar som har det men jag fattar absolut inte. Någon som kan det? Jag tänkte ha bildlänkar där till bloggar som jag gillar och som har hjälpt mig och oss med tidningen, sk Mixtaped Crew. Sedan tänkte jag att ni som köpt tidningen kan skicka in bilder när ni posar med den så lägger jag upp det där också, självklart kan ni få en länk till er blogg/hemsida/bilddagbok osv. A lá Kesh style.

Ja typ 4 timmars försök att förstå mig på CSS och HTML, det brukar gå bra men det här fungerar inte alls.

Mer H&M shopping



Glömde posta en till bild i mitt H&M inlägg. Jag beställde även denna bikini, tvekade länge mellan denna och den gråa. Men valde denna för att den är lättare att matcha med andra plagg. Jag använder nämligen bikini på vintern också under djupt urringade tröjor och klänningar osv, denna passar utmärkt till det ändamålet. Köper en ny varje år (och det lyckas alltid bli H&M) och börjar få en fin liten samling. Förra året köpte jag ju denna som har vart den absolut bästa hittils.

Tidigare år har jag ju blåvägrat svart bikini eftersom jag är vit som ett lakan på försommaren, men i år har jag ju börjat med solarium redan nu så det ska nog inte vara några problem (:

5 Januari


Hej sötnosar, står och surfar på jobbet även fast jag inte får. Men idag är det ett undantag för jag skulle egentligen vara ledig, jag är så grymt stressad över den här månaden. Jag kommer jobba som aldrig förr och sedan ska vi försöka få er att köpa de sista tidningarna, ärligt så har inte trycket på dem vart så stort som jag hade hoppats på och ca 300 st ex, som vi har betalat ca 120 kr st för att trycka kommer brännas upp om några veckor, tänk er 30 000 av våra pengar kommer gå upp i rök. Vi kommer inleda en massiv marknadsföringskampanj snart men jag vet inte om det är försent än.

Ni som är mina läsare, de som jag älskar och de som förhoppningsvis tycker om mig, är ni villiga att sprida ordet på era bloggar? Om ni säger ja så titta in ikväll så har jag bildmaterial redo för er då. 300 tidningar kan inte vara så svårt att få iväg. Den kostar 59 kr vilket kan verka mycket, men för oss handlar det inte om pengar, vi går back i vilket fall som helst liksom. Vi vill att ni köper den för att det är 100 sidor grym läsning, sedan är det så att om vi inte får majoriteten av tidningarna sålda så finns det en chans att vi inte kan få säljas på pressbyrån längre.

Rolling Stone: 2008's Best Live Shots



Rihanna och The Klaxons


M.I.A


Hahahahaha lets do it liksom, sjuk snubbe


Kanye West


Janet Jackson


Foo Fighters, oh ja, bästa live akten för mig detta år måste jag säga. Tätt före Buraka som Sistema. Men Foo Fighters alltså vad mäktigt det var, mycket bättre utomhus en på globen förut dessutom.

H&M shopping + 100 kr rabatt


Det var väl inte riktigt planerat att jag skulle spendera pengar på H&M denna månad, men när massa utgifter föll bort så tog jag chansen. Min mor skulle tycka att det var dumt då jag kunde betalat av den skuld jag har till henne. Men de pengar jag har spenderat nu är min återbäring och det ska jag unna mig saker av. När jag fick hem H&Ms vårkatalog så dog jag lite, det var så himla mycket snygga saker, och så här i efterhand så kan jag ju lungt säga att temat för min vår och sommar är turkos.

Om du shoppar online så ange koderna 1304 och 1825 så får du 100 kr i rabatt. 12 plagg, skor och accessoarer för dryga 1000 kronor är för mig ett klipp. Man måste unna sig sommarsaker så här mitt i mörkaste tiden.

Eftersom H&Ms hemsida är lite wacko så kan jag inte ge er några priser

Började med att shoppa lite på rean. Två fina nya tröjor för skolstarten, känner att mina vardagskläder börjar bli lite slitna och det mesta känns för barnsligt då jag kommer gå i skolan med 30 åringar typ.


Nya skor även dessa hade jag skolan i åtanke, tänkte börja med lite högklackat till vardags. Jag älskade att klacken gick in lite, det gör att det inte ser ut som vilken kilklack som helst. Hoppas de är bekväma också, H&M har ju inte det bästa ryktet vad det gäller det.



Snyggt linne med utskuren hals eller vad man ska säga + baggy mjukisbyxor med grenen långt ner som passar både till fest och till vardags.


80-tals workout shorts som jag har letat efter i 100 år, så jag köpe två. Hot bum summer 2009!


Jag tyckte dessa var lite B när jag såg dem i butik förra sommaren, men när jag såg dem på folks fötter så vart jag avis det är de perfekta sommarskorna. Och med denna nya beiga/champagne färgen så kommer man ju se brun ut redan i Maj!


Sedan stoooora stooora örhängen till örhänges-maffian. Och söta blomhårspännen.

And you might think that I am mad


Jag såg dig idag, du såg så frisk ut, inte frisk typ inte förkyld utan frisk-healthy. Vad hetere... sund? Det gör mig grymt varm inombords. Dock verkade du mindre glad för att se mig men det skiter jag i, det enda som betyder något är att du mår bra. Jag klarar mig utan dig.

Jag stirrade ut dig som fan för att få någon kontakt men du bara flackade med blicken. Vilket tyder på att du inte tycker att allt mellan oss är okej. Jag vet inte vad som försigår i ditt huvud och vad du än tycker om mig, och vad du än har för konstiga grunder för att tycka just det... så spelar det ingen roll. Jag bryr mig om dig, har alltid gjort och kommer alltid göra, vare sig du vill det eller inte. Du vet inte hur mycket du har gett mig, jag har sett ditt innersta, ditt guld, dina diamanter, det du kommer erbjuda din fru. Jag har sett allt och jag vet att du är den finaste innerst inne. Jag vet att vi kommer sluta som vänner.

Du sa till mig på tuben en gång "Fian, du är fan alltid den som är kvar" och det är sant. Jag är så glad att du märkte det.

I'll take it all, give me more
I will be your hero and your whore
Valium knights in my bed
Only now, he's a vagrant in my head
Golden love is holding on
Holding onto what we had before
Loneliness, twilight's gone
I don't understand where we went wrong

Hey bitches!


Blir inge mer shopping avslöjanden ikväll. Jag har totalt slösat bort min dag och är stressad som sjutton. Ska strax dra iväg till solariet, det är josie som vill sola men jag är lite skeptisk. Ska nog bara sola 10 min eller så eftersom det inte var så längesen sedan sist liksom. Ska ju försöka vara lite rädd om mig själv.

Är redan sen och det är i min natur, jag kommer nog ha det som nyårslöfte, sluta kom försent. Men typ 60% av gångerna så är det oftast inte mitt fel, det är det som är så himla frustrerande alltså. Visst jag är ofta ut i dålig tid men oftast ÄR bussen försenad, men då BORDE jag satsa på en tidigare buss. Men hur ska man veta sånt? Jaja, nu rinner tiden.

Planen är att sola vi Döbelsgatan, och sedan ner på Anchor och ta någon cider, hämta Matilda och sedan ta sig till Broder Tuck där Leaded Fuel, Sister och Varför? ska ha spelningar. Ska bli rysligt najs.

Men nu måste jag ta en fransk dusch, packa klackskor och smink och sedan blanda buss-drinken för att sedan springa till bussen tjaooo tjaooo

Shiekh Shoes 15% rabatt


Shiekh Shoes är enligt mig en budgetversion av Zappos, deras kvantitet vad det gäller utbud är enorm. Det var därför jag behövde sitta till kl 2 inatt och välja ut de skor jag skulle köpa. Skillnaden mellan dem är att Zappos är dyrt som fan och har alla märken och skor som typ finns på marknaden. Men Shiekh Shoes har ändå exakt samma modeller, kopior och andra grymt snygga skor till skrattretande priser. Min erfarenhet av budgetskor, jag har ju shoppat det i över 2 år nu, är att det är grym kvalitet.

Med 1700 pumps, 330 kilklackar osv i lager så får man ju enorma beslutsångestar. Men jag brukar kamma till mig och bara säga okej vi tar den den och den , sån ångest brukar gå över iom att alla skor jag valt står nära mitt hjärta. Jag blir bara utan några men det tar vi nästa gång, för en annan sak som är bra med Shiekh Shoes är att inget tar någonsin slut i lager typ, jag fattar inte hur dem har råd att ha ett sånt massivt lager.

Jag köpte 5 par skor för drygt 1500 kr, fri frakt är det tydligen också annars hade det kostat $25 extra, men det blir alltså cirkus 300 kr styck vilket får mig att säga, DinSko lick my balls. Jag fattar inte den som handlar skor för typ 500 kr styck och så går dem sönder efter 2 användningar.

Jag lyckades också hitta en hel del rabatter via Google. Gör så brudar, om du ska köpa från en webbbutik så gå in på google och sök tex "Asos discount" så kan man ju tjäna massor. Koderna för Shiekh shoes och som verkar vara permanenta är Friends15, Friends20, Friends30. Vilket motsvarar beloppen 15, 20 och 30 procents rabatt. Dock fungerade bara Friends15 på mig så det är den jag kan tipsa om men försök alla vettja!

Mina bejbs






Konsten att bränna pistoler


Hej darlings! Måste ju skriva här när jag mår bra också. Kom hem från jobbet vid 20 och kikade i brevlådan ja men visst hade mitt nya bankkort kommit. Tror inte jag skrivit det här men mitt bankkort försvann på Allhuset lördagen innan julafton och det har tamefan tagit 2 veckor för ett nytt att komma iom jul nyår och helger emellan. Hemskt. Men nu har jag tillgång till mina egna pengar i alla fall och jag slipper låna av någon om jag måste äta eller de minsta lilla utgifter man kanske inte tänkt på.

Det är fredag och jag har stannat hemma heeela kvällen och shoppat tills nu. Det är därför jag mår så bra, ångesten får komma senare men just nu är jag bara nöjd, har ju haft 2 veckor extra på mig att planera denna månadens inköp så jag har säkert skalat av hälften för stt det inte ska bli några onödiga impulsköp. Dock vart det en och annan men jag är nöjd ändå. Tackvare internet så hittade jag en och annan rabatt så jag har sparat 400 kr totalt på mina inköp idag, berättar om rabatterna och vad jag köpte imorgon för nu är jag så trött att jag svimmar snart.

Livet leker!

Hah sämsta nyår


Har inte haft tid att utvärdera mitt nyår förens nu. Shit vad kass jag var alltså, spydde 3 gånger och var inte ett dugg berusad. Jag misstänker att det är mor min som stoppat ett sånt där "alkis" piller i min förrätt. Ni vet sån som alkoholister får så de spyr om de konsumerar minsta lilla alkohol. Så spyr dem liksom. Ni som inte känner min mami så kan jag säga att jag inte blir förvånad om det skulle vara så hahaha.

Mina bitches, Bella och Frida kan iaf vittna om att jag inte drack mer än några cider två drinkar och liiite liiite champagne och detta är på en tidslinje av 6 timmar så jag tog det verkligen rysligt lungt, plus att jag hade ätit riktigt ordentligt hemma innan jag åkte in. Fattar fortfarande inte vad som hände liksom.

Vi hade ändå fest hemma hos Fridis hela kvällen till tre. Stod på lilla essingen och såg fyverkerierna på söder ända bort till Nacka och hela kungsholmen och ända bort till Solna. Det var fan mäktigt.

Men det känns ändå bra liksom att det inte vart ett så svinigt nyår för jag har en hel del fester inbokade framöver.


En liten utvärdering snodd från Natali ;)

höll du några av dina nyårslöften och har du några nya?
Mitt nyårslöfte var att glömma en person eller göra relationen bättre. Hela första halvåret gick ju till att försöka lösa saker men när man pratar med en tegelvägg så får man tyvärr ge upp.

dog någon som stod dig nära?
Nej men Bellas hus brann ner och det kändes som ett dödsbesked i hjärtat

vilka länder besökte du?
England och Italien

är det något du saknade som du vill ha nästa år?
Respekt

vilket datum kommer du alltid minnas, och varför?
Min födelsedag helt klart 29 Februari, det är lika magiskt varje gång det händer. Annars kommer jag nog inte memorera datum utan mer härliga händelser, typ Rom-resan, malmö-resan osv.

vad var din största framgång?
Vi släppte första nummret med Mixtaped Magazine

största misslyckandet?
Allt som har vart misslyckat det här året är för att jag vart för framfusig, men å andra sidan måste man våga satsa för att lyckas. Största misslyckandet var väl kanske att flytta hem igen efter att ha flyttat hemifrån 2007.

har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte så värst vad jag kan komma på

bästa köpet?
Rom resan var min bästa investering, det är fortfarande den resan jag accosserar med lugn och ro

vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, flygbiljetter och hyra

gjorde någonting dig riktigt glad?
Spinnerette släppte sin EP, det var typ det bästa

vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2008?
Artister kommer vara Amanda Jenssen, Duffy och Lykke Li

vad önskar du att du gjort mer?
Jobbat hårdare för vad jag egentligen ville

vad önskar du att du gjort mindre?
Inpulsköpa skitkläder och bry mig om folk som inte är värdig my pity

blev du kär?
Nej

hur många one night stands?
2

favoritprogram på TV?
Blev kär i Weeds, Scrubs och 1/2 men

hatar du någon nu som du inte hatade förra året?
OH JA

bästa boken du läste?
Läsa är nog det mest tidskrävande skitsysslan man kan läsa, men bästa bloggen måste vara typ Viktoria Tomics eller Sandras

vilken var din största musikaliska upplevelse?
Typ Way Out West eller Kiss konserten, men den sög

något du önskade dig och fick?
Banklån

något du önskade dig men inte fick?
Nytt jobb

årets bästa film?
Twilight

vad gjorde du på din födelsedag och hur många år fyllde du?
Jag fyllde 20 och hade bästaste Patsy, katta, dag, love, matilda, bella och frida på KGB

finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Om Agnes stannade kvar i Stockholm, jag saknar henne grymt mycket

hur skulle du beskriva din klädstil?
80s, fast egentligen på vardagen är den ganska alldaglig

vad fick dig att må bra?
När folk är ärliga

vilken kändis var du mest sugen på?
Det är ju föralltid Paolo Nutini men Robert Pattinson är ju en ny favorit

vilken politisk debatt engagerade dig mest?
USA valet och FRA lagen

vem saknade du?
Agnes, Patsy ofta och tyvärr Erik men det är ju som det är liksom

en värdefull läxa du lärt dig i år?
Mja, det finns ingen du kan lita på än dig själv och när jag känner att jag inte kan lita på mig själv heller så mår jag så fruktansvärt dåligt

något du fruktar inför nästa år?
Ska man fruka finanskrisen???? Annars frukatar jag mycket hårt arbete kontra fattigdom

Ultimate school biatch


Idag börjar jag skolan om exakt 25 dagar. 25 dagar av total transform känns det som, jag själv gillar inte när folk gör drastiska förändringar på sin stil och klädstil liksom. Det känns falskt på sätt och vis, man ska ju ha nå slags signum eller tråd genom allt. Jag känner tex mina systrar utan och innan och de känner mig ganska bra, vi kan liksom gå in i en butik och visa plagg för varann och säga "det här är lite du" och det är exakt de plaggen som är det som den andre tycker om.

I vilket fall som helst så känner jag att det här med skolan är en liten nystart på livet nu och jag ska verkligen ta till vara på den stora förändringen och öka på lite. Skaffa fler rutiner tex äta mer regelbundet och börja träna, nu när jag har Patsy att tränamed efter skolan. Men även fixa naglar och håret och kontirnueligt bättra på brännan. Det känns som om jag kommer vara klassens lilla bitch haha, jag kommer ju vara typ 8-10 år yngre än alla andra.

Nyligen satt jag på Asos och kollade igenom en massa plagg som skulle passa till min fake-bränna, Lady Gaga-hår och fransk manikyr. Vad tycker ni om the ultimate school biatch look?

Hög midja, blusar, dova färger, 80-tals sekreteraren











RSS 2.0