Jag har färgat håretSom jag velat, fram och tillbaka i ett år nu. Men äntligen gjort.
Från platina till mörk, mörk, mörk brun. Like back in the days.

19 September


Jag har så mycket att göra, men ändå känns det som om jag inte kommer någon vart. Jag sitter i skolan och pluggar varje dag men det händer ingenting. Jag känner mig slö och orkeslös, men det hör väl hösten till?

Vi hade en ölhävar tävling i lördags i min studentkorridor. Vi drack öl från 1 på dagen till 4 på natten. Det känns som om jag har fått en blodpropp i benen eller något för på söndagen var de tidvis bortdomnade. Sådär som när benen somnar och det sticks. Hela dagen idag har det gjort ont i benmärgen och såfort jag böejer på lederna vid ankeln så går en stickande smärta upp i hela benen. Typ som träningsvärk men jättestark. Har jag stäckt benet? Vafan har hänt liksom. Jag antar att jag bara är lite sliten men ändå.

Handen min är helt uppskrapad också, ser ut som om jag vart med i slagsmål för mina knogar är såriga. Tvärtom gick jag mellan i slagsmål och jag källde ut en full snubbe så att han började gråta. Vi vill inte ha massa bråk liksom.

Well well, nu ska jag plugga och inte försöka fly genom att sitta här och blogga ;)

Apropå ingening, snygga skor:

Updates


Så vi hade möte jag och Bella i onsdags. Vi har bestämt oss efter 4 år av företagande att det är över nu. Ingen av oss har tid att sköta detta på ett proffsigt sätt. Så därför ska vi så småningom gå i konkurs. Efter detta så efterlämnar sig företaget ett stort lager, med smycken som inte ens ni, mina bloggläsare sett. Dessa kommer vi kanske lägga upp på en pinsam liten slant på Tradera någon gång, om kanske ett halvår eller så. Vi vet absolut inget i nuläget. Det enda vi vet är att webbshoppen inte kommer upp igen. Det var otroligt kul sålänge det varade, och så otroligt många härliga människor man träffat på vägen.

Sedan har jag också fått reda på att mina betyg i skolan inte räcker för mig att få studiemedel denna termin, känns helt overkligt, jag vet alltså inte om jag fortfarande kan bo kvar i Malmö. Allt känns otroligt ovisst just nu. Som tur var har jag en Mamma som ingen annan Mamma!
RSS 2.0