Hemma!


Har inte blivit så brun, men jag tycker jag ser splendid ut även fast jag inte har någe smink hihi
Hade heller inte så mycket att säga i slutet..

Skriver om resan en annan dag, jag mår ganska sämst i kroppen, måste vila lite hehe. Det var en hård vecka.

Fian goes to RomeJag vart så less på Arvika att jag sålde biljetten och köpte sista minuten till Rom istället. Tack Patsyyy<333. Där ska jag hänga i en hel vecka med mina vänner i bandet Ho Chi Minh Howlers som har lite gig där nere. Check 'em out!!!

Det ska bli grymt. Klockan 1:28 tar jag bussen hemifrån, sedan är jag helt själv till kl 14 då grabbarna kommer till Rom. De flyger ett annat flyg, så det blir ett litet äventyr i sig.

Mamma är inte så glad, men nu ska jag verkligen bara ta det lugnt och festa järnet i 7 dygn. Najsing bajsing. Har dock ingen kamera eller så, men mobilen får duga.

Vet inte vad jag ska säga mer än att jag får en kick av att boka flyg så tättinpå då man ska flyga. Heeelt sjukt vad jag måste sticka och packa nu. Hjälp!

Jag tar med datorn och hoppas att människan vi ska bo hos både har internet. (Och en slags sportkanal så vi kan se Sverige-Ryssland imorron, heppa! heppa! det här tar vi.)

Aint them adorable?Min katt är keligare än vanligt, är det att hon känner på sig att jag ska åka eller är det vår nya Feliway? Hur som have blev hon ännu värre när jag tog bort mobilen. Typiskt.M.I.A har ställt in Arvikafestivalen......due to health reasons. Vad kan det vara? Som gör att hon måste ställa in en hel sommarturné? Jag hoppas inte det är nått allvarligt.

Andra som har allvarliga problem är Arvika, och alla andra festivaler för den delen. Live Nation och alla andra stora konsertarrangörer lämnar tillbaka pengarna direkt om någon ställer in, eller skjuter fram framträdandet. Jag åker till Arvika endast för att se M.I.A. Japp jag är så knäpp, och japp jag har gjort det förr. Jag har åkt utomlands för att kunna se vissa band till och med. I am that addicted yaaaa.

Hur kan man säga ”Vi måste reservera oss för om artister ställer in” och ”Som det ser ut nu så blir biljetterna slutsålda” i samma mening? Tänk på det, biljetterna är snart slut - då kommer ett par hundra människor få panik för att de inte fick tag i en biljett. Varför då inte låta folk som mig få pengarna tillbaka smidigt och bra, bra service. Jag menar det är en headline som har ställt in. Jag lovar att det är många som vill se henne som vill gå i alla fall nu när hon inte kommer, det är säkert många som vill göra som jag - ha pengarna tillbaka. Varför inte ha den servicen nu när ni ändå snart har sålt slut?

Jo för alla festivaler konkurerar om att bli störst. Att sälja ut är en nyckel till att få publicitet och garanterat bättre biljettförsäljning till nästkommande år. De offrar därför sina kunder (jag är annars en pålitlig och välbetalande kund om jag blir behandlad med respekt.)

Jag känner mig kränkt. Och jag vet att jag måste tänka på mitt rykte, men jag säger det i alla fall. Arvika kan ta och köra upp alla sina biljetter djupt in i ändtarmen.

Hur var det nu då...Fy vad knäpp bild haha, men fulla, crazy Australiensare, jag och så Shire från MTV också, grrrrrrymt trevlig kille!

Jag drack inte en droppe alkohol när jag arbetade på Where the Action is lördags. Vilket jag tycker var en bra bedrift, jag hängde ju hela dagen på VIP-området med bara fulla människor, en hel del svenska och utländska B-kändisar. Att vara nykter bland fulla brukar man ju säga är skitkul, "man kan garva åt allt de gör".. Jag tycker oftast inte det är kul alls att vara nykter och torr när alla andra är i partymood. Men igår blev jag inbjuden till festen också. Främst av ett gäng Australiensare som ni ser på bilden.

När sommarens värsta pissregn började i samband med fotbollen kl 18:00 så drog jag till Burger King och satt inne i en varm restmutant med stooor TV under hela matchen. Jag kom tillbaka mätt och torr och alla andra såg ut som blöta hundar - kul!Sandra är i fulla fart att intervjua Dregen om vad han har på sig.

Eftersom min kära Bella inte kunde medverka så fick jag ju fixa allt själv, det gick ju inte så bra asså. Jag fegar ut alldeles för lätt och är inte alls van att fotografera. Men sedan dök Sandra upp och räddade kvällen för mig. Vi sprang runt och hade bra teamwork. Jag fotade och hon intervjuade. Jag tror det blir kalas ändå. Den bruden fick ju komma in och hänga i Foo Fighters loge också. Jag är inte lite avundsjuk :D


Sandra och Dave Grohl efter konserten. Jag var påväg hem för jag skulle jobba dagen efter. Foo Fighters kommer fler gånger ;)

Men jag fick några nya kontakter inom media, vilket kommer underlätta mitt och Bellas arbete på resten av sommarens festivaler = typ, jätteskönt. Ärligt, jag hade ingen aning om hur man gör nått. Jag vet inte mycket nu heller men jag har i alla fall bättre koll.

När Foo Fighters entrade scenen så ansåg jag att mitt jobb var över. Då kunde man ta en cider och ställa sig och njuta. Vi stod på borden på VIP-området (precis bredvid scenen) och jag har aldrig förr kommit så nära känslan att stå på själva scenen. Att se hela publikhavet, alla händer och höra allas röster när de sjunger med. Mäktigt. När Best of you kom upp så började jag förstås böla, jag gör alltid det på sista akten på en festival. Och alla mina festivaler blir smått misär, men man älskar det ändå - alltid.

Vi ses på Way Out West i sommar vänner. Ha en bra kväll!

Pretty shittyHej Darlings! Har under morgonen skrivit ihop ett bra inlägg som kommer ikväll. Orkar inte ladda in bilderna än. Min Mormor är påväg till Stockholm, första gången på 7 år!!! Förmodligen sista också, :(((

Därför håller jag på att städa huset nu som ni nog förstår!

Återkommer!

I absolutley love her!All dressed in pink and yellow
Japp dessa bilder skulle jag ju visat för längesen, men sedan Bella var nära döden så tappade jag allt fokus. Detta har varit den längsta helgen i hela mitt liv. Känns som en hel månad sedan branden, och det har inte ens gått en vecka.

Men men på bilderna;
Magtröja - Gina Tricot REA 40:-
Klänning - Gina Tricot REA 124,50:-
Skor - Bianco 499:-

Gillar jag neon? Jag ska nog trycka en stor fet Mixtaped-logga på t-shirtens rygg och ha på Where the Action is, så ni ser mig ;);) Om ni vill bli fotade eller liknande, så kan ni ju komma till Universitetet även fast ni inte ska in på festivalen, jag kommer nog hänga en del utanför också nämligen.

Slänger in den här bilden också, för jag gillar den. Helt utan förvarning när jag skulle ta kameran från syrran haha:VIP rimmar nästan på WTAI...Hej mina vänner Joel Borg var schyssta och accepterade våra ackrediteringsbidrag till Where the Action is. Så ni kommer se mig på festivalen med presspass och systemkamera. Jag är så förbannat nervös, tänk om man träffar Dave Grohl? Tänk om Josh Homme har med sig Brody Dalle?

Mina förväntningar är låga, och tydligen kommer vädret att vara dåligt. Men jag kan fortfarande inte tänka ut vad man ska fråga banden om man träffar dem. Patsy hade en liten idé, jag sa till henne att jag även vill göra små intervjuer med besökare på festivalen, göra typ som Stockholm Streetstyle och ta bild och fråga vad dem har på sig och lite om deras festivalerfarenheter och liknande. Då sa hon att jag kan göra detsamma med de banden och andra celeberteter jag kanske träffar. Vilket är den toppen idé!!

Men om du har frågor du skulle vilja veta mer om tex Foo Fighters eller Queens of the Stone Age.. Så skriv dem i kommentarerna så kan jag överväga att ta med dem. Skulle vara mycket hygglo..

FirehouseFunkar inte videon? Se klippet här!

Well mina grannar!

Jag är tillbaka!

Det var alltså min kära Bellas hus som försvann i branden. Men det gjorde den inte helt, men det såg mörkt ut där ett tag. Hela taket brann ner och hon bodde på översta våningen. Som tur var klarade sig hennes fågel som fanns kvar i lägenheten. Hennes ägodelar finns även det kvar, men hemska tanke ändå. Att min själsfrändes liv stod på spel när ett (jävla) fyllo inte kan hålla rätt på ciggaretter. Bella var nog den enda personen som har bilder från balkongen när det brinner i lägenheten lite längre bort. Hon tog även bilder inifrån lägenheten när vi fick gå in där senare.

Helt surrealistiskt. Bella ringer mig 12:55 typ, jag ringer upp på rasten 13:05 ungefär och då var huset övertänt. Jag gick ut från jobbet och såg en stor svart rökpelare (flera 100 meter) á la World Trade Center. Jag börjar genast asböla för det gjorde Bella redan. Då trodde jag att huset brunnit ner till grunden och smärtan var total. En kvinna kom fram till mig och var jättegullig. Jag älskar när folk gör sånt.

Jag åkte hem på lunchen och var inte alls hungrig, försökte trycka i mig nånting, som jag inte minns. Sedan var det bara att tvätta bort sminket, sminka sig igen och åka tillbaks till jobbet och försöka hålla tårarna borta. Jag jobbade ända till 19:00, de längsta timmarna i mitt liv nästan. Sedan åkte jag direkt ner till Nelson, där jag fick lite hum om hur det såg ut, och jag var genast lättad. Inte för att verka girig eller så, jag tänkte ju förståss främst på Bellas familj och hennes hälsa. På hennes djur samt kläder, skor och inte minst gamla fotografier. Men självklart kunde jag inte släppa tanken att en hel del av våra bilder till tidningen kanske har försvunnit. Jag vet inte än, eftersom Bellas hårddisk måste in på service. Men jag tror det är lungt. Jag vill förståss att Bella ska må så bra som möjligt, därför bokade vi resa till London direkt. I Augusti sticker vi iväg ett par dar.

Jag måste bara tillägga att det är grymt pinsamt av Värmdö Bostäder att inte kunna ha nödlägenheter till de branddrabbade. Ut med högerpacken i den här kommunen.


Bild: Expressen

---


Hej Bloggen!

Idag är det en väldigt sorgsen Fian som skriver. Det är så att en av minna vänners hus har brunnit ner, jag vill inte berätta vem för hon kanske inte vill det.

Jag vill bara skriva av mig, så ni behöver inte bry er om det här inlägget så mycket. Jag gråter så mycket så jag knappt ser vad jag skriver. Jag är så ledsen att jag knappt vet vad jag skriver.

Vi får se om jag ens skriver nått mer på ett par dagar nu. Det här blev väldigt personligt även för mig. Och jag kommer ägna all min kraft och energi i min vän.

Önska henne all lycka.

Läs mer

Bilder från KISS


Kära 32 läsare, jag skulle vilja berätta hur min helg har varit. Jag skulle vilja förklara varenda detalj av min vardag. Jag skulle vilja skriva vad jag tycker om en massa konspirations teorier. Jag skulle vilja peppa er att tänka mer på miljön. Jag skulle vilja beskriva mina framtidsdrömmar och planer. Framförallt skulle jag varje dag vilja ha tid att diskutera nyhetsflödet. Att se på nyheterna är viktigt mina vänner, jag ser upp till folk med mycket allmänbildning. Om jag hade tid så hade jag idag pratat om den där indianstammen mellan Chile och Peru, eller vart dem bor. Det är mycket spännande, inte visste jag att det fanns isolerade människor fortfarande. Jag skulle vilja bo med dom, integrera mig... Leva med dem för alltid.

Men jag har inte tid att skriva av mig. Jag jobbar hela veckan. Jag förstår inte varför jag inte kan få sitta hemma och skriva och kunna försörja mig på det.

Istället får jag bjuda på bilder sedan i Fredags, mer snask kommer imorron kväll. Promise.Vi satte oss aldrig i Tanto, det blev Humlegården istället. Vad jag ljuger hela tiden känner jag, fast vad kan jag göra åt att planer alltid ändras hela tiden? Jag är den som vill veta hur helgen ska se ut redan på måndagen. Jag hatar att vara spontan. Jag är en torr kärring, kan jag erkänna.

TACK LIA FÖR HAMBURGAREN, UTAN DEN HADE JAG NOG SPYTT OCH HELA KVÄLLEN SKULLE BLI FÖRSTÖRD <3333Vi drack Asti Cinzano, för att jag saknade champangefrukosten förra året. Annat som förtärdes var bland annat; Smirnoff + Schweppes Lemon, ÖL, Aquatini Crushed Strawberry, Bacardi Breezer Razz, Redbull-vodka samt Minttu mjölkdrink.. Det ni. Smaskens.Favorit-Johan som bara jag kallar honom.Jag och kära Linn som vi träffade för första gången i Humlan - Bella och jag. Jag älskar att träffa nya bra människor spontant.Bästaste och snyggaste JenBästaste och snyggaste Amelie, här är vi inne på Stadion. Gud vad jag ville ha den där korven asså.Jag var nog lite full, men det var en bra fylla - ingen depp och inte en droppe spya.Bästaste och snyggaste Bella. Det är för övrigt hon som har tagit alla bilder. Vem har tagit denna? Jag? Have no idea.Party like a rockstar. Här har vi dragit till Rocks. YES! Det vart inge mosebacke heller, Rocks vart det. Och denna gången gick allt smort, så de bygger upp mitt förtroende lite. Tackvare denna mannen:Eric "Cat" Bäckman - japp i Deathstars. Gamal tonårsidol och vän kan man nog säga. Växte upp här på Värmdö va. Han var i Stockholm och hälsade på, därför fick man ju inte missa tillfället att ses.På bussen hem träffade vi Björn också. Söt-Björn.
RSS 2.0