29 November


Idag har vart en hektisk dag, nästan värre än igår trots att Bella var med och det var mindre folk, jag snackar om vintagemarket såklart. Men det var nog för att jag hade med lite privata saker att sälja idag.. (Jag rådde hem över 1000 spänn) vilket är ett tecken på att man kan tjäna pengar på de kläder, skor och accessoarer man helt enkelt inte använder= man har mer plats och struktur i garderoben och man får stålar för det.. Win win situation!

Jag är som sagt helt slut, som ni alla vet så sov jag inte en blund natten till lördag. Och igår däckade jag i sängen direkt när jag kom hem, men vet ni! Jag vaknade kl 3 inatt pigg som en lärka och igår jag har vart vaken sedan dess. Jag har alltså sovit endast 5 timmar på 2 dygn. Jävligt dumt för ikväll intar jag Café Opera.. Det var ett år sedan jag var där sist så det blir spännande.. Det är någon slags DJ-Challange final med massa djs som kommer byta av varran så det kommer verkligen vara drag hela tiden. Hur ska jag palla?

Vintagemarket uppdat. 4


Inte lika mycket action idag. Alla tråkisar ligger hemma och slappar. Dock kom Sophia Somajo och hälsade på oss, hon är ju så dödligt snygg!! Vi säljer en hel del och sophia köpte vårt sista Zebra armband, så sorry dudes maybe next time!

Vintagemarket uppdat. 3


Helt galet. Jag har köpt två par gamla cheap monday respektive monki jeans som jag har haft cravings för tidigare.. Samt ett armani bälte OCH armani korsett för.... 200 spänn sammanlagt!!

Vintagemarket uppdat. 2


Här har vi dagens bord. Kom och köp! Skrapans källare är det som gäller!!

Vintagemarket uppdat. 1



Hej!!! Nu har jag dumpat alla grejer i Skrapans källare, käkar just nu lyx frukost på Espresso House. Luggen är trimmad och jag är redo för en hektisk dag. Wish us LUCK!!

Och bara för att jag just köpt mina drömskor så springer man på ett par till. Det är ju så typiskt.. Helt fyllda med guldnitar. Jag ska ha dem! Jag har ju råd.. Hm jag får la kanske unna mig om det blir bra försäljning idag :d..

VINTAGEMARKET I SKRAPAN



Ååhh allt jag skrev försvann, jag hatar det, jag önskar jag hade en apple med timemachine. Värsta långt också så nu måste jag vara kortfattad och tråkig. Jag lär mig aldrig att kopiera saker.. hmm..

Jaja, läget ser ut som sådan. Jag har inte gått och lagt mig ännu, hör och häpna. Nej hela natten har gått upp i rök. jag har helt enkelt inte kunnat somna, det känns precis som om jag ska flyga till USA imorgon eller nått. Det känns som när man var liten och låg vaken och lyssnade efter tomten dagen innan julafton. Man kan ju inte somna!

Min väckarklocka ringer om en kvart så det är ingen idé att somna. Det kanske låter oansvarigt att inte sova en dag innan man ska stå och sälja på en marknad i 8 timmar. Men jag klarar det. Det är alltså Vintagemarket i Skrapan imorgon som gäller. Jag har legat helt hispig hela natten och tänkt på vad jag har kvar att göra. Vilket suger för jag hade kunnat donat under natten och kanske somnat vid 3 i alla fall, och fått sovmorgon. Jaja. Jag vet vad jag ska ha på mig i alla fall så det blir ingen garderobsångest 5 min innan vi åker.

Dock är jag skitnervös över att jag ska stå där själv. Nojig till tusen, tänk om jag inte räcker till? Vad ska jag göra hela dagen? Tur att jag har facebook på mobilen och mitt tetris-spel<3. Fast helst så hoppas jag på att många kommer fram och kikar.

Åhhh blää det vart inte alls lika bra inlägg som det jag skrev innan. Nu låter jag asbitter.. I vilket fall som helst så oroar jag mig över morgondagen för det känns lite oplanerat rent tekniskt och tidsmässigt. Jag får helt enkelt göra det bästa av situationen. :)

Black Friday



Det är förvisso över midnatt i Sverige, men i USA är klockan nu mellan 16:10-19:10 och det råder stor shopping hysteri. Black Friday kallas den första fredagen efter Thanksgiving, och det är den dagen i USA där julhandeln har sitt stora startskott. Jag har under veckan fått nyhetsbrev från divese webshoppar om stora rabattkoder för just och endast den här dagen. För det är just så, att den här dagen kan man göra stora fynd då de flesta stora kedjor i USA har feta rabatter. Lyckost dem.

Snyggheter från Nasty Gal (favvoshop) där du kan få 20% rabatt i några timmar till. Du skriver in koden BLACKFRI vid utcheckningen. Alla produkter är länkade, det är bara att klicka på bilden ;)


The trend is: Fingerless gloves


Ja ni, en trend från 80-talet och säkert långt innan dess. För mig är dock handskar i denna stilen förknippad till just det decenniet, med glamrocken i spetsen kanske. Till och med stiliconer som Madonna bar läderhandskar med avklippta fingrar. Jag själv har ju vart besatt av 80-talet i ett gäng år och då är det inte svårt att snappa upp att handskar som dessa är grymt snygga och effektiva outfit-piffare. Som alltid så har jag ju letat efter just såna här grejer i flera år och modet kommer ju tillbaka och nu syns det överallt. Bara det att denna trend tar jag med en nypa salt och ser roande på, folk är så jävla kreativa att de kan ta trenden ett eller flera snäpp längre. Och det är inspirerande...

 

Klicka på bilden för att komma till produkten...

$ $ $ Aperil Vintage $ $ $




Mickey Mouse tröja köpt av inte minde än allas vår Viktoria Tomic

Ronja är en av de mest välklädda människor jag känner. Jag skulle kunna kliva över döda kroppar för att få en del godbitar hon sitter och trycker på. Och vips! Nu får både du och jag chansen att köpa lite av hennes leftovers. Ronja gör en stoooor garderobrensning med snyggheter som helt enkelt inte blivit en favorit i hennes hjärta. Så kika in på Aperil Vintage lite då och då för hon kommer uppdatera med nytt en lång tid framöver!

(2) SOURCE OF TODAYS IRRITATION...



1. Känner du mig??
Min allra allra finaste kompis Natali fick nyligen en kommentar av en avundsjuk läsare. Eller irriterad läsare eller något. Alltså, taskiga kommentarer är vi ju alla vana vid och det är långt ifrån värsta grejen. Fast jag ser skillnad i kommentarer som är relevanta till ens blogg innehåll eller inte. Men Natali fick en kommentar som var ett litet mini påhopp: du är inte crazy nånstans =/, du är en fjant som VILL vara crazy.. pinsamt tyst var du på mammas pojkar d visar bara hur falsk du är o hur mycket du låtsas vara "galen och spontan"

Nu är det inte så att jag behöver försvara en kompis, Natali är en stark och självständig kvinna som bara viftar bort det här. Men såna här kommentarer blir jag så störd på. Vem kan det ens vara? Och vad spelar det för roll för den hr personen att Natali existerar? Sjukt roligt att personen i fråga har totalfel. TOTALFEL på alla punkter.

Natali är min mest genuina vän, hon kan vara lite i sin egen bubbla och flyga iväg ibland men hon är alltid sig själv. Om hon är falsk så spelar hon det jävligt bra det här året vi kännt varann, ett år med tuffa prövningar för oss båda. Jag menar, jag är en bra människokännare och jag har även lätt att dumpa människor om jag känner att dem behandlar mig fel. Tex. Falska personer. Så lita på mitt omdömme, Natali är allt ifrån falsk, eller fejk. Natali är den mest crazy, spontana, speedade, inspirerande och kreativa människor jag känner. Jag kan förstå varför folk tror att hon överdriver, men det gör hon inte för att vara någon annan än den hon är. Hon förtjänar verkligen inte en sån här kommentar och speciellt inte under en av de tuffaste perioder i hennes liv.

Sedan om man känner Natali och vet hur hennes röst låter så var hon med i Mammas Pojkar väldigt mycket, hon trycker inte upp sig framför kameran såfort hon har nått att säga. Men vi som känner henne hörde hennes ljuva stämma i varje avsnitt lägga av de mest skönaste och bisarra kommentarer.

Så ni som tror att ni känner personerna i de bloggar ni läser, eller vet hur dem är som personer. Go on med det, om det gör er lyckliga, men håll det för er själva. Sen är både jag och Natali öppna att lära känna läsare, för vi har nämligen lärt känna varann genom våra bloggar. Så sitt inte hemma framför skärmen, ut och lev livet!!

2. Urban Outfitters!!

Kort och gott; Anställda på butiken i Stockholm krävde ett kollektivavtal. Urban Outfitters sparkar bakut och lägger ett ultimatum på personalen: Antingen får ni sparken eller så säger ni upp er och börjar på ett bemanningsföretag som vi hyr in.
Källa

Det är inte första gången ett företag gör på liknande sätt. Men det är första gången jag reagerar, det är första gången jag känner att jag kan göra en skillnad. Om du, jag och alla andra bojkottar Urban Outfitters i Stockholm tillsdess att personalen fått sina grav igenom. Så kommer det bli en skillnad. Det här är en butik som bloggare i allmänhet och modebloggare i synnerhet har makt över. Vi kan tillsammans informera alla om rådande konsekvenser och så är det upp till var och en. Jag vet att om alla får reda på detta så kommer Urban förlora många kunder och det kommer svida hårt.

Stå upp för Sveriges arbetsrätt!!

Gå med i Facebook gruppen Skämmes Urban Outfitters. Det är redan över 1500 medlemmar på bara några timmar. Ni får gärna Twittra till @Urbanoutfitters och hashtagga #urbanoutfittersfail

Och så bilden på det!



Det fungerade ju utmärkt. Detta är jag på halloween på berns!. :P

Hej från mobilen!


Tja! Upptäckte nyss att jag kan blogga från mobilen. Helt gratis, då jag har fast månads avgift på wapping hos tele2. Får se om det går att bifoga bild också. Annars får vi nöja oss med korta aktuella uppdateringar lite då och då. Men det kan ju vara kul? ...PS! Glöm inte vintagemarket i skrapan som pågår hela helgen. Mixtaped Shop representin!!

Uppe med tuppen...


..hehe nej, jag har inte somnat än. Jag mår som flubber, en geleklump. Jag kan bara ligga ner. Jag har sovit precis hela hela dagen och när jag ska sova, nej då kan jag inte. Det är så mycket tankar och måsten som snurrar i huvudet, har inte tid att vara sjuk. Det är ju vintagemarknaden på lördag och ve och fasa så kommer jag nog få stå där själv och kränga våra grejer.

Jag har dock hunnit rensa bland mailen, vilket är skönt. Sedan fick jag för mig att rensa bland mina "utkast" här på bloggen och då blev jag lite deprimerad för det är en hel del inlägg som jag lovat er en gång i tiden att posta.. "Kommer snart, kommer snart". Haha sämst-fian. Men ännu värre, som den under.. Helt klara inlägg som bara inte postats, like what?? Flera stycken, det gör mig rysligt deprimerad. Men men, i-landsproblem deluxe.

Nu måste jag somna...!

I'm the only one howlin'


(OBS! gamalt inlägg som tydligen inte kommit iväg, vissa saker är då utsålt tyvärr :( typ most perfect tee den där med vargen. DAMN.)

 

 

Om ni vill ge mig en julklapp så önskar jag mig Wolf tröjan här nedan! Har letat länge efter en så snygg, galet snygg!







Shoppa tills du storknar... !


Jag har spanat.. Och jag har trånat. Och jag har bloggat. Nu är de äntligen mina. De ultimata kilklackarna! För endast några hundralappar så har jag dem i min ägo. Jag brukade vara en skogalen skokvinna som köpte minst ett par skor i månaden. Jag har en 40 st klackskor hemma heller något, men nu på senaste tiden har jag hållt mig i skinnet rejält och då ska jag bannemej unna mig de som jag verkligen trånar efter. Sist jag shoppade klackskor var på Belle Shoes (USCH) i sommras, för 100 spänn, helt okej skor men jag har fortfarande inte använt dem än. Riktigt impuls.

Innan dess köpte jag mina absoluta favoriter på Scorett, när jag var i Malmö och hälsade på Natali, det var fan i APRIL. Jag använt dem massor massor sedan dess. Nu ligger de i garderoben och väntar på en omklackning.

Sen var det ju längesen jag handlade på Asos. Allt jag handlade då har jag typ sålt också, haha. I alla fall så gav jag mig själv ett ultimatum då jag vill vill vill ha de där skorna. Jag får bara köpa dem när jag får en rabattkod på över 20%... Sedan är deras funktion när man får spara en "önskelista" med grejer är så fiffig för man sparar ju grejer där som man sedan inte glömmer. I alla fall så sparar jag allt jag har tycke för och idag när jag idag fick en ASOS rabattkod på 20% STYLISHTREAT20 är den om ni vill använda den, så fick jag slå till!!... Så har jag spanat och vart selektiv i min "önskelista" och valde tillsluta att köpa detta:

Det bästa är ju att min storlek på de här skorna var slut tidigare idag och nu på kvällen fanns dem igen och när jag la dem i min varukorg så blev dem slut igen, vilket betyder att jag har de allra sista paret!


25 November


Uppe med tuppen, vaknade 5 min innan klockan skulle ringa vilket var ganska onajs. Jag vill sova, jag måste sova för att bli frisk. Min hals brinner och jag kan bara äta vätskebaserad föda. Det är löning och jag vill bara ut och shoppa, det är lillördag och jag vill bara ut och festa. Dumma dumma hals.

Kolla så snygga jag är när jag är sjuk. Man ba ah




Hej världen! Idag mår jag bananas... Känner mig uppblåst i hela kroppen, halsen kliar, kittlar.. Jag hostar, har tidvis feber tidvis frossa. Har jag swine flu montro? Det återstå att se... Jag är vaccin-vägrare men jag hade ändå inte hunnit får det där jävla vaccinet vid det här laget om jag hade önskat. För Värmdö kommun är den segaste i Sthlm Stad måste jag ju ta och säga. De har ju knappt bestämt vilka lokaler vaccineringen skall hållas till, haha pinsamt.

Om jag dör inatt eller snart så vill jag ha Courtney Love - Sunset Strip, ha en ljusrosa kista med silverdetaljer på min begravning. Fint som ett bröllop ska det vara, jag vill ha min vita quiltade klänning och min Laptop i kistan. Jag vill kremeras och spridas lite på Loves grav, och sparas i någon hylla sedan :P

Leather and jeans - Bilder från helgen



Sminkad med en lugg som inte vill det jag vill + förferre i lokalen med ELVIRA BIRA.


Jag + Vic, haha jag ser ut som en crustare i håret :(
Sen var det fest hos nån Max på Bastugatan hur trevlig som helst, måste också vart den finaste lägenheten jag sett tror jag.


Jag hade på mig:
Halsband - Spitty Kitty, London, Camden
Handskar - New Yorker, Berlin
Leggings & Klänning- Gina Tricot
Magtröja - Top Shop Outlet


Öl öl öl öl öl, Jag + Rufus.


I lördags, förfest i lokalen, the hatch, Mariatorget. Jag i spets.


Vänta på seg-apor vid Mariahallen, vika flygplan för att roa sig.


Jag + Bella, jag är slags asspacked på en båt på södermälarstrand. Ja det var ju inte Vieille Montagne i alla fall :).

Jag hade på mig: Genomskinlig huvtröja + neongul tshirt - Cubus
Spetsleggings - Gina Tricot
Halsband med gröna vampyrtänder - H&M
Starwars örhänge - Egengjort från Kellogspaket (tror man får ett blått sånt i Happy Meal nu...)

19 November


Hej babes! Jag har på mycket kort varser tvingats att flytta. Där jag är nu har jag inget internet, det suger för jag har massor att göra som är relaterat till att vara uppkopplad. Men framförallt så har jag inte möjlighet att blogga på ett tag, vi får se hur länge det dröjer, kommer nog kunna blogga hos polare och så, det lööööser sig.

Women rule the hip hop scene


Eller det kanske inte är hip hop? Det är lite whtvr faktiskt för jag tycker dessa tre mäktiga kvinnorna bräddar hela världens musikscen just nu. Och även om jag på sätt och vis håller med Sandra i hennes åsikt om Beyoncé så har jag ändå stor respekt till henne. De tre kvinnorna är Lady Gaga, Rihanna och Beyoncé som alla tre har haft en videopremiär den senaste veckan. Lady Gaga den 10:e november. Rihanna 13:e och idag Beyoncé feat. Lady Gaga. ENJOY!



A letter for you from me


Lite blandat sådär, men blir väldigt djup på slutet... Hoppas ni orkar läsa! :P

Hey girls! Nu ska jag ladda upp hemsidan för Vintagemarket som kommer hålla till 1:a advent i SKRAPAN på söder i Stockholm, Lördagen den 28 November alltså. Bli medlem på deras Facebook sida så får ni uppdateringar, det är redan 1000 medlemmar!! Vi kommer vara där med hela vårt sortiment + lite nyheter ;);) dessutom kan man säääkert pruta om man är gullig. Jag är grymt peppad i alla fall.

Jag hoppas ni har det bra allesammans, är friska och krya osv osv. Jag känner mig frisk som en nötkärna och det var längesen, detta väder gör mig inte det minsta hängig, snorig eller harklig. Det enda problem jag har är lite blåmärken efter fylla samt att min visdomstand krånglar lite. Men jag orkar inte ringa tandläkaren för jag var nyss där. Hmm.

Just nu i mitt liv så söker jag lite nya jobb fast jag inte alls vill jobba med nått annat än Mixtaped Shop. Men i Januari är min utbildning klar och jag vet inte om jag kommer in på de seriösa 3-års utbildningarna som jag sökt. Detta vet jag först om en eller två veckor. Jag har 1000 grejer på min att-göra lista och den gör mig matt, men you gotta do what you gotta do.

Imorgon ska det fixas och trixas mer i mitt rum och jag lovar er, jag har aldrig känt att det är så välorganiserat förr. Jag har seriöst sorterat bort hundratals plagg, skor, väskor och skärp som jag inte användt på ett år, och som jag inte kommer använda heller. Det är snygga och fräscha grejer, men de är antingen inte min stil, inpulsköp, för små/stora eller de har helt enkelt inte blivit använda. Dessa tar jag alltså också med mig till Vintagemarket!

Dessutom kommer det säkert upp ett och annat blogginlägg, har en hel del godisbitar på g men jag gillar ju att skriva utförliga texter om det handlar om nya märken, projekt eller artister. Hobbyjournalist som jag är. Jag lovar inget, men håll ögonen öppna.

Ville bara säga att jag mår bra idag... Tar varje dag som den kommer. Jag tänker varje dag på min döda vän, men man inser mer och mer att det inte finns något man kan göra än att minnas de mycket mycket fina minnena vi hade tillsammans, specifikt de när vi var ensamma. Jag känner mig till freds i kroppen ang honom och det är mycket tack vare att en vän från en annan stad kom över och bekräftade mina första instinkt. Jag var riktigt förbryllad där ett tag, men man inser liksom att dödsorsaken inte spelar någon roll för man kan ändå inte göra nått åt det. Ens eget välbeffinande sitter i huvudet och man måste deala med det själv, det tar tid att må bra men you'll get there. Och det går grymt mycket snabbare om du bestämmer dig tidigt att du ska må bra.

Nu när min bästa vän går igenom samma sak så har jag bestämt mig att vara stark och vara vid hennes sida när hon är redo att träffas. Livet är så otroligt grymt och jag gillar inte det, jag är så himla arg på saker och ting och ibland frågar man sig om det är värt det? Jag har fått stor distans till livet efter detta som har hänt mig senaste månaderna, döden har blivit mer påtaglig. Den kommer när man minst anar. Det har fått mig att tänka om, jag ska försöka haka på allt jag har lust med från och med nu och inte känna att jag ångrar något. Livet är värdefullt men det är också värdefullt att verkligen leva det till det yttersta. Liv som inte levs är wasted time och alla har full kontroll över deras egna liv. Om din vardag är tråkig så gör något åt det, man behöver inte leva inrutat. För ca 3 år sedan tog jag livet på fullaste allvar, men efter varje dödsbesked jag får så har jag verkligen brytit mina hämningar och det är skönt att nästan hela moralkakan är borta. Jag hade stor identitetskris förr det stod mellan moral och ha kul, jag tänkte jättemycket på vad folk skulle tycka och tänka om mig. Nu kan jag balansera det hela jättebra. Jag är fortfarande moralkärring men på den sund nivå där jag även kan flippa massor och leva livet.

Man kan göra precis vad man vill av livet och jag vill flippa totalt, jag ska inte ha många gränser. Det är inte mycket som har en betydelse egentligen. Vi alla kommer dö tillslut och det är ingen i eftervärlden som kommer döma mig och mina tokiga påhitt för det kommer inte gå till historen. Och de som dömer mig och mina påhitt i realtid, de kommer också dö och så även deras åsikter om mig. Jag är trött på att vara blyg och inte våga saker.

Långt inlägg och jag hittade inga bra bilder, men hoppas ni orkade läsa. Kanske är lite otydlig och flummig på några ställen, det är ju mitt i natten jag skriver detta. Så det är bara att ställa frågor om ni undrar något.

Hot stuff at Mahoyo!


Allt kan köpas här! Snart komemr det även in mer kläder från Lazy Oaf!


16 November


Godmorgon alla vänner. Eller jag har vart vaken ett par timmar nu, men gus vad seg jag är på måndag mornar. Borde det inte vara tvärtom? Gå upp tidigt som fan och äta citron till frukost som en jävla rivstart? Får bli i en annan paragraf i mitt liv. Just nu är det dessutom höst och världens äckligaste väder så jag tillåter mig att ligga och kolla på TV på förmiddagen. Har en del småärenden att göra idag så jag kommer inte vara hemma och blogga :( buuu.

Men jag ska snart få 1, en ny större hårddisk till min bärbara 2, nytt batteri så jag kan använda den vart som helst, nu måste jag ha sladden i hela tiden och den blir så jävla varm av det 3, en dongel. Jag ska skaffa mig sån där trådlöst internet och jag hoppas verkligen att det ska bidra till att jag kan blogga på bussen och sånt så det blir lite mer action här.

Jag väntar på lite bilder från helgen, kan ju summera det lite. Var på klassfest i fredags då vi drack champagne, och jag är ju inte van vid sån finchampagne.. Jag nöjer mig med Asti för 60 spänn liksom haha. Men Erik fyllde på mitt glas hela tiden så det var ju bara att dricka upp och jag blev jätteflummig. Sedan åkte jag självvidare till ett ställa osm hette Leffys eller nått sånt i Gamla Stan, där härjade en massa, det var inte uppskattat av alla så som jag var högljudd och så.. Jag älskar att vara på det humöret. Men helst med människor som är såna själv. Jag fattar inte alls varför jag inte blev utslängd för bartendern blev skitarg på mig när jag trodde att dricksglaset var min drink, för att jag lackade att det låg mynt i min drink.... HAHA.

Sen på lördagen åkte jag hela vägen ut till Södertälje hem till Amelie. Hon hade hårfest därför klippte jag lugg tidigare, för att vi skulle raka av henne håret tillsammans. Helt sjukt att hon är snaggad men hon var asfin i det, verkligen. Ni ska få se bilder, denna tjej har så tydliga drak i ansiktet så hon bär upp det som en top model.

Det var en lite kortkort summering. Nu måste jag kila! Hörs sen byebye!

If you wanna steal my heart...


...you can buy me true Giambattista Valli.





Via: Marinoni Archive; 1, 2, 3

Fredagen den 13


Usch, det har verkligen vart min otursdag, eller oskicklighet kanske man ska säga. Segade imorse även fast jag gick upp kl 7. Skulle möta upp Gaby och fika vid 12:30 men kom inte in förän vid 13:15. Kände mig rutten redan där, det var ju bara att snabbt som attan ta sig till vår lager lokal där en gullig tjej skulle hämta ut sitt armband. Men oacceptabelt och oproffisgt av mig så hade jag för första gången glömt nyckeln till lokalen hemma. Sån himla otur, jag hade glömt massa annat också, jag var så stressad för att jag segade så. Jag missade dessutom bussen in till stan, eller den hade mage att vara för tidig. Om jag ska skylla ifrån mig. Det ska man inte egentligen men.

Ja glömde nyckeln som sagt. Men det ordnade sig på sätt och viss ändå. Men jag fruktar kvällen som kommer nu, jag är dubbelbokad och jag vill gå på båda grejerna. Jag är så splittrad så jag skulle kunna stanna hemma av beslutsångest.

Hur har er dag varit?

Ida Sjöstedt leggings




Skippa H&M & Jimmy Choo imorgon



Mina två favoriter, men de är inte värda att köa för

Jag insåg ganska snabbt att årets nyhet inte skulle bli så lyckad. Jimmy Choo är inte min favorit, och de förhandsbilder på produktionen som man fick se tidigare i år var inget att hänga i granen. För att vara mer specifik så gillar jag inte Jimmy Choos klackar, eller tunna band som han använder på skor, så foten känns naken. De ovan är dock hur snygga som helst. Paljett toppen är också grymt läcker, men den liksom hela kollektionen känns väldigt typisk, förutsägbar och lite trisst. Paljetter, nitar, mesh, läder och mocka. Det finns redan på H&M, jag hoppas att kommande sammarbeten blir mer innovativa och inspirerande.

Skorna ovan har synts mest på hm.com de är även dyrast och det känns som om de är deras trade mark för hela kollektionen. Ansiktet utåt, dragplåstret, favoriten. Det är roligt då att man kan hitta en kopia redan nu på Urban Original, nästan lika snygg. Absolut inte loka genuina materiell såklart. Men jag är en sån som alltid lyckas supa sönder mina klackskor så jag har hellre fake än äkta då de kommer se ut som skit efter 2 utekvällar i alla fall. Två utekvällar för 1299 kr är lite väl. Men två utekvällar för 22 dollar klingar lite bättre. Låt mig presentera Liliana Bandino Cut-Out Bootie:

The beauty and the breast




12 November


Sitter och lyssnar på Alexander Fairshore, gillar inte sån här musik i vanliga fall, eller jo, jag är kanske en sucker för radiohits. Men jag träffar Alex lite då och då, eftersom vi bor i samma område. Ni vet ju själv att det påverkar en, jag tycker i alla fall att Alex är totalgrym, haha kommer ihåg när man rände på ungdomsgårdar för att se på konserter. Ja, kulturella lilla Värmdö här har många växt upp tillsammans.

Men det var inte det jag skulle säga. Jag väcktes av ett samtal från ett byggföretag som ska bygga bostadsrätter i gamla Ericsson byggnaden i Telefonplan, om jag har förstått det rätt. En etta på 30-40 kvm kommer kosta mer eller mindre än 1 500 000. Men inflyttning sker inte förän om två år och det känns som om mitt liv skulle vara så pass stabilt då så jag kan betala ett stort bostadslån. Jag vet folk som kan det med sina studiebidrag liksom. Jag får väl knega dag och natt eller nått.

Hon i telefonen var så himla trevlig i alla fall, de kan hjälpa en att få lån om man är konstnär, egen företagare eller studerande sådär. Telefonplan med konstfack och allt vad det heter är ju sådär lite flummigt som jag gillar det. Tänk er att få bestämma själv vilket materiell som skall användas i sin egen lägenhet? Tänk att bo i någonting nybyggt! Jag är så på hela grejen. Man får ju till och med en terrass, jag tycker priset är oslagbart och produktionen verkar så himla seriös och bra. Nu gäller det bara att övertala föräldrarna att hjälpa mig med handpenning eller liknande. Kanske måste ta ett lån med hög ränta till det sålänge. Åh tänk om jag flyttar dit! Wonderful!

Dessutom, dessutom! Så flyttar ju mina päron från Sthlm om ca 2-3 år så då måste jag ha flyttat från deras villa. Allt talar för att jag ska bo där, allt! Grejen också att jag aldrig bott i ett gamal hus i mer än 4 månader. Jag har bara bytt i nybyggen hela livet, gör att det känns tryggare att även flytta till ett nybygge :D

Lady Gaga - Bad Romance


 

Ska försöka göra en decent recension här. Det är inte lätt när det gäller en artist som man ser upp till så mycket och värderar högt. Men jag är hård och det vet många artister som jag snackat med, jag kan uppskatta något någon har gjort så grymt mycket, men om någon är grym så förväntar jag mig det hela tiden. Vilket ibland är svårt att leverera, men jag är inte den som hyllar allt hela tiden. Man måste välja det man verkligen tycker är ett bra jobb. Annars kan artisterna göra precis som de vill och alla är glada. Jag har förvisso svårt att se att Lady Gaga någonsin kommer bli lat, oinspirerande och en i mängden. Perfektionist som hon är.

 

Jag hörde Bad Romance på radion för någon vecka sen och jag måste erkänna att jag blev besviken på låten. Detta är Lady Gagas första egna singel sedan skivan The Fame, förutom några andra sammarbeten. En första singel för mig ska vara enastående. Den ska sammanfatta skivan bra, innehålla många element. Men framförallt ska förstasingeln från en skiva vara den allra bästa låten på skivan. Enligt artisten/skivbolaget. Eller kanske enligt mig.

 

Jag blev besviken i fet faktum att jag inte tycker att låten håller som just förstasingel. Den är absolut bättre än medelmåtta, men inte bra. Jag vet att den kommer växa på mig, det är ju Lady Gaga ffs! Men jag måste peka på de saker som jag inte diggar: Texten, den är flygig ointressant och väldigt mainstream på dett dåligt sätt. Refrängen är platt och det skulle lika gärna kunna vara vem som helst som sjunger det. Dessutom låter den lite som en officiell Fotbolls VM låt. Lite heja heja. Jag hoppas verkligen inte att resten av låtarna låter så här.

 

Jag måste ju då påpeka att videon är enastående. Totalgrym och very very Lady Gaga. Enough said. Det förlåter låten väligt mycket, det är verkligen en sån där videon är bättre än låten. Hon kommer alltid vara ett geni för mig. Ser verkligen fram emot The Fame Monster med The Fame och 8 nya spår. Skivan som kommer den 23 November.

 

Älskar såklart att skorna i videon är gjord

av en av mina favorit designers Alexander McQueen S/S 09

Drömprodukter till Mixtaped Shop


 

Min favoritsyssla här i livet. Det är att leta efter nya leverantörer till vår webshop. Jag är ständigt på jakt efter de där drömprodukterna. Som jag sedan får svårt att sova av, för jag vill ju ha dem i shoppen nu!!! Det funkar liksom inte att beställa och beställa och beställa. Många guldkorn har ju tagit slut, då blir man frustrerad. Men eftersom vi har så smal smak så är det oftas våra favoritgrejer som håller sig kvar länge hos leverantörerna. Peppar peppar på att de kommer försvinna nu, för jag vill att ni så som jag ska kunna glida runt med dessa och massor med mer snygga grejer i sommar. Det är det jag lever för just nu. Jag hoppas att det släpper snart.

 

 

Jag har gjort någonting drastiskt...




Klipp klipp!!

Shoe Porn





7 November


Jag måste för vår interna grej säga att, gud vad kul att det just är Camilla, Sandra och Viktoria som just kommenterat på mitt förra inlägg. Jag verkligen verkligen saknar vår tid då jag också var insatt i era bloggar och svarade på alla era underbara kommentarer (och kommenterat era bloggar, jag måste erkänna att jag inte läst allt ni skrivit på sista tiden, men det ska bli ändrig på det). Vi kommer dit igen, jag lovar, det är jag som mått dålig den sista tiden och inte har vart mig själv, det är skönt att ni förstår mig. Jag känner att jag är på bättringsvägen. Och det bästa är ju att ni har vart med hela tiden, för min skull, och brytt er om vad jag skiver, hur ointressant det än varit. Jag är så glad. Ni gör min dag, mitt liv.

Materialist Javisst!


Jag är kanske ganska tragisk om jag säger det här men, jag är en materialist, har alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara. Det finns väl inget ord som heter materialist, det bör (jag vet ej) nog inte förknippas med materialism. I vilket fall så tror jag att ni förstår vad jag menar. Ni vet när man blir kär i prylar, om dem försvinner eller går sönder så blir man förkrossad. Jag har vart med om att människor försvinner ur mitt liv, jag har också vart med om att mina mest privata ägodelar försvunnit, en hel del kläder. Detta var 2007 på en festival, dum som jag är så tar jag med mig mina favoriter också. Jag har fortfarande inte riktigt kommit över det, jag grät!!!... I månader!

Nu kommer vi till ringar. Jag hade jämt ringar förr, speciellt en. En jag fick av mamma, som hon fått av mormor. En speciell i äkta Svenskt silver. En bekväm, stilren och enkel. Jag sov med den på, jag badade med den på jag knullade med den på. Haha. Den är borta, jag vet vart den är och jag kan inte få tag på den. För den är hemma hos en kille som jag nog aldrig kommer att prata med igen och jag blir så arg på mig själv. Jag skulle tvätta mina händer och så la jag den på handfatet. Inte kollade jag efter den när jag var hemma hos honom efter det heller, så jag får väl skylla mig själv. Jag är fortfarande helt förkrossad över detta för det skulle ju bli en släktklenod som jag skulle få ge min lilla blivande dotter Joy. Mamma vet inte ens om det här. :S

Ring 1 är den jag pratar om ovan, ring 2 är också helst spårlöst borta, men förmodligen i mitt hus någonstans. Så himla fin är den, underbar, går inte ens att fånga på bild.

I alla fall så fick jag för mig att kolla lite i vårt badrumsskåp när jag kom hem nu mitt i natten, jag ville hitta den stora ringen ni ser ovan, jag har alltid haft en feeling av att den gömmer sig i badrummet. Observera att jag var helt nykter när jag började riva ut sakerna kl 3 på natten haha.

Jag hittade inte just den ringen. Dock hittade jag en annan favorit som jag faktiskt också gråtit över. Den har vart borta i 3 år, den var en klar favorit! En dödskallering, dock från H&M men den är ju så läcker!.. Det jobbiga är ju att den legat i badrummet där det med jämna mellanrum är helt fuktigt. Så den har blivit bronsfärgad, luktar gamal metall och kommer förmodligen göra mitt finger grönt. Det suger asmycket, men det måste väl kanske gå att fixa med lite Chromespray och genomsklinligt nackellack? Eller? Har ni något tips?

Är mina läsare materialister? Vad är den värsta ägodel för er som har försvunnit?




3 November


Ojojoj vad det händer grejer nu. Jag blir så lycklig i själen, jag har verkligen vart i djupa svackan ett bra tag, en krater. I jordens avgrund. Jag är väl kvar där men nu kan jag nog börja klättra. Jag börjar få lite, (observera: lite) ordning på mina privata ägodelar som bara legat runt. Jag försöker få en dagsrutin. Men framför allt, jag har tid på mig att bearbeta allt. Med lite tid på jobbet och bara praktik på skolan, vilket innebär att jag bygger mer på Mixtaped Shop. Så har jag fått tid till det jag verkligen vill göra. Snart är jag uppe med tuppen och tanken är att jag då, framför Vakna! ska sitta och blogga lite. Som på den gamla goda tiden.

Saker som är på g och som Mixtaped är mer eller mindre involverade i är en klubb här i Stockholm. Den kommer bli fet. Men även en loppis, marknad på söder. Som förhoppningsvis hålls varje helg. Där vi kommer stå och där ni kan få fingra på grejerna i shoppen. Grymt!

Bilder från vårt bord på Norrtälje Marknad



RSS 2.0