Half Shutter Shades Sunglasses


För er som tycker att Shutter Shades är riktigt fula, här är ett par balla alternativ.Andra alternativ, som jag tycker är snyggare (snyggare än originalet, half shutter är fortfarande snyggast :P).. Fanns överallt i London, så de finns nog överallt i de flesta europeiska huvudstäder, när ni reser.
Jösses vilket nattgarv, tack Dregen!
Jag vill se dig bakis i Adidas-brallor. Fan asså, om jag går runt och tänker på det tillräkcligt mycket varje dag, så måste the law of attraction ge mig det. Någon gång!

New Era Fits x Dc Comics


När jag och Bella var inne på New Eras helt egna butik på Brewer Street i Soho i London, så blev jag förälskad i hela sammarbetet med Dc Comics. Några kepsar har trillat in på Footlocker. Men inte med min favorit Catwoman. På New Era hade dem endast en i ljusblå satin, jag hittar inte det, men en vanlig rosa var ju minst lika snygg. Vad tycks?

Pa:nuu finns nu på Zoovillage

Kolla även in Pa:nuu på Mahoyos rea.


Livin in a dream?


Fina Mahoyo tipsade om denna länk. Barnteckningar blir fotografier.Very very cheap acid washBara för att fira att jag faktiskt, äntligen har hittat de där fin fina stentvättade jeansen hos Weekday (det fanns bara en, på rean, så de måste ju ha hittat ett par i källaren, tur för mig). Så tänkte jag tipsa er om fin fin stentvätt på Ebay. Mina heter Skyscraper Ice Wash. 100 spänn kostade dem. Über awesome. Synd att jag tappat mitt 400 kronors tillgodokvitto, annars hade dem ju varit gratis liksom. Hmmm. Dumt.
London Shoppinggggggg
Jag var ganska trött

Sista London dagboken


Vi åkte till Hyde Park som jag sa, där mitt i natten (som mamma skulle kallat det, klockan var typ 00:00....) Denna video säger ju det mesta:
Hoppas ni orkar vänta på bilderna

London Day 10

Idag åkte vi till Portobello Road Market, för att lättast komma dit så tar ni Hammersmith & City line till Ladbroke Grove. En fantastiskt marknad, (dock var denna lite tristare än tidigare år, som resten av allt på hela resan, har britter dämpat sin crazyness?). Jag köpte ett par örhängen för 24,50 Svenska kronor, mer hade jag inte råd med HAHA! Dock hittade jag jordens gulligaste pumps, och ett till moschino skärp som jag så grymt suktat efter. Plus ett sånt där ormhalsband. Och allt till mycket mycket rimliga priser, nämligen 122,50 st. Jag förargar mig.

På kvällen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Eftersom jag var praktiskt taget broke och trött så nöjde jag mig med lite hotellhäng. Men eftersom jag är en sån underbar kompis så ställer jag upp på lite party. Vi drog till Tottenham och krogen The End och slags Rinse FM 14th Birthday Party. Dock kom vi försent, alla biljetter i dörren vart sålda, vi köade i typ 2,5 timme.. Inte i onadan dock, we made some friends.. ehh alla var typ störda och rättade oss hela tiden. Eftersom vi svennar är uppväxta med filmer från hollywood och inte nån skithåla i england. Så har vi amerikansk engelska som huvudengelska eller vad man ska kalla det. Palla att de rättade typ Trailor mot Caravan och liknande, ni fattar vad man menar..

I vilket fall så var vi askalas nära på att komma in i alla fall, för just när vi gav upp och lämnade kön så kom Benga förbigåendes. Jag haffade honom direkt och han lovade att han skulle försöka fixa in oss. Tyvärr var det bara 2 gäster per DJ. Så han ringde Skream, och vi mötte upp honom också. Han kunde tyvärr heller inte fixa in oss, men han gav oss en varsinn puss på kinden. Vi blev genast förvandlade till två små fjortisar. Han berättade även att han var dyng på Fabric och det var därför det hade gott kasst för han att spela.

London Day 11

Denna dag riktade vi oss in på att städa och packa. Vi drog även en snabbis till Hyde Park för ett nytt försök på att fota. Där var det slags carneval.

Sedan flög man hem dagen efter, har nog inte så mycket att berätta om det än att Ryanair suger. Båda våra plan var försenade. Grattis, två av två möjliga. Jag köpte sprit i taxfreen, japp jag är ju tillräckligt gamal för det, och det känns så jävla braaaaah. Rockstar energidrink på det. Köpte även OK! Magazine, där Britney Spears för första gången på TVÅ ÅR ställt upp på en intervju. Mäktigt.

Spets till hösten och läder till vintern?Gina Tricot har just nu en precis sån läder klänning som jag har tjatat om (1,2). Jag vistere.. Är det små söderbönor och fashionistas som vågar klä sig i det slampiga materialet nu då? Återstå att se, 299 kr är helt klart värt det. Om det sitter bra, på mig satt stl 36 ungefär lika bra som en säck potatis. Som vanligt när det gäller Gina då då. Vart ska vi sk. anorektiker handla kläder?

Spinnerette levererar snartJag kan absolut inte bärja mig, till Brody Dalle, kvinnan av mitt liv. Hennes nya band Spinnerette släpper sin skiva. Det spelar ingen roll om den är dålig, konstigt nog kommer jag älska den i alla fall. Jag bara vet det. För nu har det gått så himla himla lång tid sedan hon var levande för mig. Jag har träffat henne, pratat med henne, haft mina ögon i hennes pupillrar. Men hon är fortfarande mer än en vanlig människa för mig, omänsklig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag ser henne igen. För det kommer jag. Jag kommer nog svimma för första gången i mitt liv.

I alla fall så släppte dem för första gången en hel sång. Dock den 8/8/08 men jag skyller på att jag vart på semester. Njuuuut!  Valium Knights..

Living legend, you can look, but don’t touch


Jag förstår inte att så fina människor som Patsy hamnar hos de hemskaste häxorna som kan finnas på planeten tellus (ungefär). Alltid har hon historier om en massa freaks som omringar henne (både snälla och elaka). Det börjar få mig att undra. Kanske är det för att hon har den utstrålningen, att hon är tillgänglig och trevlig mot alla främlingar och drar sig inte för en konversation med vem som helst. Eller är det bara för att hon uppmärksammar alla människor i sin omgivning, memorerar deras handlingar och minns dem?

Jag tillexempel brukar se ut som ett surt russin när jag åker tunnelbana själv (försöker jobba på det). Ingen vågar prata med mig typ. Jag ser så ut för att 1. Jag brukar störa mig på folk och 2. Fundera på viktiga saker. I alla fall, jag är den sämsta människan på att memorera min omgivning. Det är inte sällan folk försöker ge mig komplimanger och jag inte ens hör det/uppfattar. Därför kanske jag möter en massa freaks fast jag inte märker det? Dessutom är jag sämst på att minnas saker. Och sämst på att berätta historier, så det kanske där den stora skillnaden är.

Men tillbaks till de monster Patsy bor tillsammans med. Eller ett monster, idag var jag hemma hos Patsy för första gången på en månad. Vi shoppade lite först och sen hyrde vi film och skulle ha det lite mysigt. Så klampar monster och mamma monster innanför dörren. Jag känner inte av stämningen, jag är typ "I don't give a shiet". Patsy däremot blir asnere, känner att stämningen blir konstig och så. Rör inte min kompis för i helvete känner jag, men jag har inget med situationen att göra så jag håller mig lay back.

I vilket fall så frågar Patsy mig "Varför händer detta mig? Vart är Karma? Betyder detta att jag har varit för snäll mot *****?"

Jag börjar dock förstå grejen. Detta är inte Karma, Karma har redan straffat dessa människor, ända ner till botten av bitterhet. Eftersom deras liv suger så jääääävla jävla hårt.

Detta är the secret, eller law of attraction mina vänner. Det enkla är att det blir vad man gör det till, stämningen blir vad man tycker att den ska vara. Det är inte Karma som försöker straffa Patsy. Det är Patsy som tänker att när jag har gäster här så kommer monstret inte bli glad när hon kommer hem. Därför koncentrerar sig Patsy på alla negativa saker som utstrålas av dessa människor när de kommer innanför dörren. (Jag tyckte bara att de var ohövliga, men vissa stunder var monstret ganska trevlig). Vad ska jag säga mer, detta är så grymt svårt att förstå.

Ofast när vi har en förutfattad mening, en förutfattad tanke eller förutfattad känsla (oj när jag kommer hem så kommer stämningen vara konstig ex.) så blir det så, för du koncentrerar dig på det. Och du är så uppslukad i att få din känsla bekräftad att du inte se de här andra sakerna som pekar på motsatsen.

Det är svårt att inte gråta, när jag tänker på oss två nu


Jag lyssnar på Håkan Hellström (därav rubriken). Tänka sig att jag tillslut sitter här med ett Monki linne, Cheap Monday jeans, och en Cheapo klocka på armen. Lyssnar på The King of Swedish Pop och är så där äckligt svensk. Det hade jag aldrig trott. Aldrig.

Men jag är fortfarande inte tråkig och det är tur. Jag har heller ingen popparfrilla, eller?

Det är strunt samma egentligen. Jag tycker om det, och det är det som räknas.

På sista tiden (de senaste 12 månaderna typ) har jag lyssnat på så mycket lugn musik. Håkan, Paolo Nutini, Amanda Jenssen och Amy Winehouse och så. Erik sa i Rom att han tyckte Amanda verkade så jobbigt deppig. Jag har tänkt på det, jag gillar deppig musik. Varför? Får den mig att må bättre? För att någon har det sämre? Eller för att någon har det lika dåligt? För att man får bekräftelse att ens tankar inte är onormala?.. Jag tror det har lite med min tendens att undermedvetet känna mig bättre för att någon annan har det sämre? Fast jag vet inte.. Det låter drygt. Tycker sorgliga låtar är vackra, är det konstigt?

Jag svamlar alltså. Jag vill bara säga att snart är allt över. Antingen fortsätter jag kämpa, eller så lämnar jag vissa saker åt sidan och går min egen väg. Önskar någon skulle säga hur man gör här i livet.

Super hot!


Jag har världens bästa kompis


Patsy, min darling. Vart ska jag börja, jag önskar att ni träffar en så fin människa någon gång i ert liv. Jag var lite dyster idag, av en sak. Patsy var också dyster för många anledningar, men det spelar ingen roll. Hon är lika bra i alla fall, får mig som sagt alltid att tänka mer positivt än jag redan gör. (Hoppas jag kunde få samma egenskap.) När någon jag älskar har ett problem som jag inte kan lösa så går jag i tusen bitar. Dels därför man blir dyster med den dystra, tror ni förstår vad jag menar? Man vill ju bara kunna ta fram handen, mummla några väl valda ramsor, så blir allt bra. Men allt blir ju bra tillslut. Men jag vill att det ska vara bra nu.

I vilket fall som helst, jag kanske var lite nere idag. Men påväg hem, speciellt när jag gick från bussen och hem. Så bra log jag och småskratta för mig själv. Nästan skuttade fram. Det var som om jag hade nyårsraketer i hela bröstkorgen. Så glad är jag nu.

Förresten, förlåt att jag skrev ett ganska dissigt inlägg i dagboken, det var så jag kände. Men du och Love är dem enda som reagerade i alla fall, så ni är bäst. Jag förstår absolut varför du inte har hört av dig och jag vill inte att du ska känna dig dum, för då känner jag mig dum. ^^

Tack hjärtat!

Medan ni väntar...


...så klippte vi ihop en liten film under en kväll då vi nattsuddade.


Fan vad jag älskar MIN säng..


Så mjuk, så mjuk, gosig, luktar gott.. Har varit hemma ett par timmar nu, härligt är det, det mest positiva med att åka bort är att man blir påmind om allt man har hemma.. Just nu vill jag bara ha; Riktig mat, min katt och familjen. Och min säng såklart. Nu ligger jag här och myser, äntligen!


Det var dock en hell of a crazy tripp och bilder kommer förmdligen natten till tisdag eller möjligtvis onsdag. Beror på lite, när jag får alla bilder av Bella och så (dessutom har vi ett viktigt viktigt möte att scorea hem på tisdag, så det gäller att få en beauty sleep.)

Ja da ar det snart dags att packa hemat


Sitter pa vart kara gamla internetcafe.. Ska snart dra till Hyde Park och fota lite bilder med Jungle tema :D

Igar var vi i vid Big Ben och London Eye. Big ben var aven den en besvikelse, inte alls sa hog/lang som jag dromt om, och tjock. Vi vinglade vidare mot Embarkment (pa London Eyes sida) och fann enn skate(park) som Carro tipsat om. Inte sa mycket att hurra over men det var super awesome att Brittiska myndigheter godkanner ett sadant stalle mitt bland turister, dar fanns lagliga graffitivaggar och liknande, vi fick se en kille som stod och sprayade utan att han behovde oroa sig... asballt, varfor har inte vi en laglig vagg pa typ..... Drottninggatan????

Idag har vi irrat runt i Soho, hittade inte vart kara Pineal Eye, men vi hittade Kokon to zai...Bella hittade en assnygg vaska menee, hon kopte den inte, det ar skonare att ha lite mer stash pa fickan om natt kul kommer forbi. Dock kopte hon en skitfin klanning pa TopShop och saklart Ariel vaskan vi kollat pa, pa Disney Store.

Nu ska vi som sagt till Hyde Park. Take Care..

Och Patsy, jag saknar dig din lilla ratta!! Ring! Jag har fragor! Trakigt med din farmor, men titta pa The Secret, visa henne den, det kan va bullshit, men folk har blivit friska fran cancer bara dem tankar bort det.. svart att forklara.. Men det ar bra att det blir en ringklocka for dig. Jag har dromt mardrommar om att du lamnar mig pga din borda, rokning :P Love ya!

"Det är jag och Kelis"


London Day 4

Buraka på Fabric var ju en besvikelse, det var bara musiknissarna som var där och inte sångarna/gogo girlen.. Men vi roade oss gott i alla fall, partade tills 5:30 på morgonen. Vi var där vid 22 så det vart en del timmar. Men ojojojojoj vad mycket det fanns att göra. Området kändes som en hel gymnasiebyggnad. Det fanns typ 4 våningar och 3 halv-våningar där emellan. Det fans dansgolv och barer kors och tvärs, och sittplatser! Överallt! Sånt gillar vi. Vi vart polare med en vakt som berättade att det brukar vara 3000 besökare en normal kväll.. 3000!!!!

De hade till och med anställda som visade dig vilket toalettbås som var ledigt. Det kändes fräscht, det kändes lyxigt. Men priset då, 15 pund, ca 184 kronor, bara för inträdet. Så då borde man förvänta sig lite.

Skream dock, Englands största dubstep fenomen var ju totally overawsome.. Han verkade dock ha en lite jobbig kväll, Jet lag?

London Day 5

Vid 6 vinglade vi hem, och upptäkte att samtliga tunnelbanelinjor hem var typ, strejk? Vi kom tillslut till Earl's Court vid 7.. Vi bestämde oss för att vi skulle vänta utanför Subway när dem öppnade vid 8. Den timmen var helt galen, två urtrötta tjejer stöter på de mest konstiga morgonfolken (det var ju tidigt för att vara lördag, det är bara byggnissar och freaks ute då). Det roligaste var en gubbe utan tänder (måste poängtera att han hade vita hårstrån på näsan också, långa) för det första hade han den mest grova brittiska brytningen, för det andra var han gamal som graven (76 för att vara exakt) och för det tredje, ja så saknade han tänder. Vi fattade typ 30% av vad han sa, men han fortsatte att snacka. Han trodde vi var hemlösa och knarkade, sedan gick han över till doping, som blev till OS. Som blev till att han hade vart med i andra världskriget, i och med detta fick han reda på att han hade ett dåligt hjärta. Men pågrund av värvningen så fick han vänta 6 år på en "livsnödvändig" operation. Askul att han sa att ingen skulle klara av det idag. Haha skrytgubbe.

Efter vår Subway frossa så sov vi till 12 och sedan efter många om och men så hade vi en myyyyysig dag i Hyde Park.

London Day 6

Denna dag åkte vi till Camden, jag köpte ett par assöta gitarrörhången i största JEM-anda, endast 3 pund!! Jag köpte även ett par asheta sneakers, Fila (Oldskool! Oldskool!) svarta och cleana, like I like it. Bella köpte ett ashett kamerahalsband och en Crazy M.I.A pattern tshirt. Vi var kräsna denna dag, så vi var besvikna på Camdens utbud, men några nya favvoaffärer fick vi allt. Men det är inget man ska ta förgivet, de hoppar ju runt mellan alla Units så de lär ju inte finnas kvar tills nästa gång.

Haha asbitchig svenska jobbade på en av tälten precis vid tunnelbanan. Händelseförloppet var som sådan, det hängde assnygga tyllkjolar i deras stånd (såna neon ni vet) jag ville ha en till mitt framtida fotoshoot. Men 15 PUND(!!!) var ju asmycket för lite trasor. Så jag sa "Äsch sån kan man ju sy själv". Då hör Bella att tjejen på svenska säger till sin kollega "Fan vilka jävla tråkiga Svenskar".... HON SKA BARA VETA!!

London Day 7

Shoreditch here we come. Vi åkte till Old Street och tittade förbi en gamal favorit, en asstökig smyckesbutik där man kan gräva fram det bästa. Men vi hittade inget denna gång (smala ropehalsband dock, men vi var för snåla). Hoxton Boutiqe var stängt, som mycket annat, men det var ju måndag? Besvikelsen var total.

Vi rodde dock hem varsinna kickass bälten.

London Day 8

Idag åkte vi till Covent Garden (som sagt). Vi hittade inget av tycke och smak, men Mint Vintage var hygglig som vanligt. Stüssy var dock tråkig som i graven, varför ska originalbutikerna ha trisstast merch?

Efter det åkte vi till Soho, kollade in Bape, The Hideout och fick en ny favvis: Year Zero.Vi besökte även en gamal favorit Vintage Magazine och PAPPA DU SKA FÅ EN PRESENT OCKSÅ. ;)

Vi besökte även Behave med massor av Cheap Monday. Även Be You K... Carnaby Street var väl OK. Vi besökte väl mest Size ?

Efter detta fick vi mycket bråttom att åka hem och dress for succes.. The BOAT party. Vilket fiasko, det var tydligen en privat fest och den verkade ur beige, för oss som inte kände några. Säkert super awesome kickass om man kände alla. Vi fick pengarna tillbaka, det var skönt, vi åkte till Tottenham för att se om Panic! At the Roxy var bättre. Men vi bestämde oss tillslut att det var skönast att åka hem och spara pengar till mer party till helgen istället.

In style of Rihanna


Nu tror jag att jag länkar till rätt inlägg (kan inte se dem, men jag ändrar när jag kan, om det är fel dvs)

Det jag vill säga är att klänningen från YSL som hon hade i inlägget var ju TO DIE FOR, och nu kan även du köpa en kopia. På Asos såklart, drygt 400 pix. Skippa skärpet dock.

Updates from the hotel


Helt unbelievable.. Bara för att jag tar mig både tid och råd att gotta mig framför era bloggar, så funkar inte blogg.se? Det var ju typiskt. Men men, jag är hemma om en vecka och har två veckors semester efter det så då kan jag ta igen allt jag missar.

Updates: Det verkar som om det är internetdistributören här som har bannat vissa sidor, inkl. Blogg.se haha, lite kul XD
Jaja, ganska orange video, varsågoda. När ska jag lära mig att det inte är acceptabelt att vara ful på videobloggen? Hah

För den som inte hör nått så viktiga ord; Easy Hotel, Kungs räkor (King Prawn), Covent Garden, Adidas, Mint Vintage, Stüssy.

Crazy African Pattern at Nasty Gal Vintage


Något som Bella och Frida obsessat ett tag är som dem vill kalla det Crazy African Pattern, det är väl främst M.I.A som är stilicon. Jag själv är inte lika övertygad än (too much colors), men dessa leggings som faller under samma kategori (De heter ju faktiskt Kenya Chic Leggings) tycker jag är super duper duper heta. $58 känns ju dock inte lika hett. Men håll utkik, lär komma på H&M eller Asos inom snar framtid.London Day 7


Internetet på hotellet var som sagt dyrt. Men vi vart så uttråkade att vi avled på varann.. Alla mina Jem avsnitt som jag laddat ner har vi kollat på 3 gånger typ. Det slutade med att vi satt och kollade på Ika i Rutan i två timmar igår. Ni kanske undrar varför vi sitter och häckar här på hotellet.. Jo efter 8 timmar på Londons gator, springandes in och ut i affärer så blir man trött. Vi brukar ta en promenad på kvällen, men det regnar ju så det blir snabbt trisst. Ut och supa har vi varken pengar eller tid med heller, eftersom man vaknar så sent dagen efter.

Nu har jag i alla fall köpt 24 timmar för 10 pund. Jag måste säga att det var det bästa köpet på resan haha. Speciellt när jag betalade med kortet och inte kontant. Så mina fickpengar blev inte lidande.

Förvänta er ett videoinlägg imorgon vettja!

Nu ska jag läsa diverse bloggar och se vad som händer i Sverige. Samtidigt som jag laddar ner massa massa J E M!!!

London Day 3
Ovanfor ser ni mina nya klackisar, 40 i ordningen eller liknande. Varldens skonaste, sitter som handen i handsken. Fran Faith, 25 pund istallet for 55! Ni kan kopa dem online.

Igar var vi pa Bar Rumba och pa MC Eksmans Birthday Bash. Jag var astrott sa det var inte sa pepp, men Bella forsokte gora det basta av situationen. Galna manniskor, britter, tillsammans med Drum n Base blir de som apor hela bunten. Eller inte apor, babianer ar kanske ratta ordet. Vi fick massa vanner i alla fall, det var kul. Synd bara att alla tror att bara for att man ar trevlig, sa ar man intresserad av annat.

Vi sov till kl 16 idag. Helt javla insane. Nu ska jag kaka en FOOT LONG rostbiffsmacka pa SUBWAY<3333. Sedan ska vi skynda att aka till Farrington och se Buraka Som Sistema. Det ligger i vart kara Shoreditch, och om vi har tur sa dyker sjalvaste M.I.A upp. Stallet har oppet till kl 6 imorgon men vi far se om vi pallar. Det finns stallen har i London som har oppet till 15!!!! De ar inte kloka.

Det sista jag vill ar att sova bort min semester liksom

London day 2


Japp, tydligen har jag gjort av med bara 50 pund hittills.. Det gar inte ihop i mitt huvud da flygbussen och tunnelbanekortet tillsammans kostar 40 pund... Men det ar ju skitbra!

Vadret igar var typiskt svenskt, massa moln men solen stack fram da och da.. Ibland kom det regnskurar. I dag skiner bara solen och det ar kanonvarmt. Vara planer ar Shoreditch, vi ska se ifall man kan fixa naglarna billigt hos nagon afrikan. Bella vill ha palmer pa naglarna.

Igar var vi bara pa Oxford street, vi sov massor sa vi hann inte mycket mer. Jag hittade mina drommars kilklackar som jag ska kopa idag. Igar kopte jag ett par leopard jeans ocksa, mina tredje i ordningen. Kommer nog salja ett av mina andra par nar jag kommer hem, de fran Camden, Hellwear.. Ni kan se dem har. Kanske jag ska lotta ut dem?

Ja vad ska jag saga mer, internet pa hotellet kostar en hel formogenhet sa bilder far ni se i massor nar jag kommer hem. Bella tog drygt 260 bilder pa Way Out West!!

Hur mar ni da? Va hander i Sverige? Horde att stureplansfesten vart ett fiasko. Kanns skont hahaha...

Ikvall blire fest, vi ska pa Mc Ekmans Birthday Bash vid Picadilly. Stanger kl 4 sa det blir party all night long.

Göteborg på 5 A4 - Eller inte.


Efter fem dygn tillsammans så har vi gått varandra på nerverna, hur ska vi klara ytterligare 12? Hur ska vi kunna BO ihop Bella och jag? Säg mig.

Idag har vi varit hela dagen på vårdcentralen Axess här vid Järntorget. Mina utslag är ett medicinskt mysterium - som jag trodde. Antagligen är det ingen fara, eller så är det raka motsatsen. Antibiotixa och Travegyl har jag fått i alla fall. Man blir trött och kass i magen YESSS!!!

Vad har vi konstateriat av Götet då? Det regnar mycket, fast vad jag förstår så regnar det i hela landet förståss? De har väldigt snygga kläder alla kvinnor här. Spårvagn har sina fördelar - man slipper åka rulltrappa från underjorden. Alla, verkligen alla vill hjälpa till, så fort jag halar upp kartan bara för att vara säker på att man är på rätt väg, så kommer någon fram och det drives me crajzee. Men man ska ju absolut inte klaga, men jag är en sån som har svårt för främlingar tror jag. Typisk sån människa som tror att alla vill råna en eller liknande. Skärpning Fian. Sen vet jag att jag är en sån som vill kunna allt själv.

Jag har massor att säga, men Bella har vår roliga Ris och Ros på rummet så dem skriver jag nog en annan gång.

Kan ju skriva en minidagbok:

7 Aug - Vi åker världens softaste buss. Kommer till götet vid 14. Jag får inte upp min väska, så jag sitter och provar 001, 002, 003 tills jag kommer fram till den koden jag använt. Så gick den upp. Så jävla störande, men kul, vi skrattade länge.

Vi hängde i Nordstan ett bra tag, och jag köpte neoniga senilsnören till brillorna. Och ett par kalasbra plastskor för 50 spänn, kan vara en annan dag menmen.

Vi drog till Storan och hämtade ut våra presspass. Hängde i parken där och ringde alla vi kan tänkas veta som känner någon i detta hellhole. Men inget resultat. Vi drar till Centralen (som jag konstant kallade för T-centralen ><) och gör oss i ordning på toan, och låser in våra väskor. Vi drar till Kajskjul 8 och Kleerup. Vi tröttnar vid 12-tiden och ska dra till Hendriksberg och Buzzcocks. Men på tramen så somnade vi. Vi beslutar oss för att akutmottagningen på ett sjukhus inte kan säga nej till två hemlösa tjejer. Det enda vi kom på att åka till vid tillfället var Östra Sjukhuset. Väl där var det ganska svart, akuten stänger visst 21. Hehe. Läkarna på plats var rastlösa och pratglada. Vi var ganska tvärtom. De vägrade släppa in oss, ens låta oss sova i en väntsal. Vi började lunka där ifrån, och då fick de väl skam i blick. En väktare ångrade sig och gjorde säkert ett tjänstebrott. Han släppte in oss på Kvinnokliniken där vi fick spendera natten på varsinn soffa.

8 Aug - Väckt vid 8 av en bestört tjej som undrade vad vi gjorde där. Åkte till centralen och gjorde oss respektabla. Åt världens bästa frukost på TUGG i Nordstan. Infann oss vid Slottskogen kl 13:00 för Lightspeed Champion. Vilken fjolla han har blivit, vår Dev Leppard. Och vilket publikstöd därtill. Han slog ju lätt många större artiser på festivalen.

Efter detta satt vi och kollade på Kenge Kenge. Jag älskar afrikansk musik. Finns deras skivor i Sverige? Vi kollade lite på Looptroop som inte var att hurra för. Utanför området mötte vi upp Fridis för lite pepptalk och förkrök. Efter det gick vi in på pressområdet och hängde med våra vänner i husvagnen från Luger. Efter det var det dags för Buraka som Sistema. De va nå sjukt grymma. Top 3 av konsterter på festivalen tror jag bestämt. Backstage att träffa Buraka fick Fridis göra, tackvare att Foo Fighters gav min vän ett backstagepass så visste jag att det gick att skaffa. Så det gjorde jag åt henne. Tanken var väl att hon skulle festa med oss i VIP-baren. Men där var hon inte välkommen :S Men nöjd var hon ändå.

Efter detta sov vi på spårvagnen.

9 Aug - Denna morgonen kunde vi äntligen checka in på vandrarhem. Stigbergslidens vandrarhem. Vi sov som tokar. Sedan skulle vi köpa groggvirke på Lidl (ja vi är inte så seriösa journalister, vi kör på PET-flaskan till parken och kissa i buskarna. Det kommer vi nog göra hela livet). När vi chillade vid torget kom en trevlig farbror fram (man skulle kunna tro att han var en snuskigt fyllo) han gav oss nötter, jordgubbar och nektariner.

Efter detta åkte vi till festivalen och såg en bedårande Kelis. Väldigt personlig var hon, det var kalas. Efter detta blev det party i parken. Inget att se fram till kl 18 då min man Pharrell Williams skulle entra scenen. Jag ville stå längst fram, och såhär i efterhand har jag kluvna tankar. Men blev nog mosad, men att få stå på scen med Pharrell hade vart drömmen. Han drog nämligen upp sisådär 20 tjejer på scenen. Fast det var nog lika bra att slippa det, han verkade ha ganska taskig personlighet. Kokainkinder hade han också, och sjuk taskig hy, inte alls den babyface man tänkt sig. Han var inte vacker. Mina tankar om honom dog under denna festival måste jag säga. Det bästa var ju när han uppmanade publiken till Moshpit, hälften av publiken lär ju inte fattat vad han menar ens. Då hälften av publiken var kåda 14åriga tjejer. Men kan man mosha till N.E.R.D? Det hade jag ingen aning om. Det hade jag nog helst velat göra. Stå i mitten och bara börjat en står jävla circlepit. Det hade vart ballt, det var längesen.

Lil Kim efter detta var ju bara ett stort jävla F I A S K O. Efter detta drog vi till Fridis för förfest innan All Out Dubstep på vårat hak Kajskjul. Jo Ja, efterfesten till N.E.R.D sägs ju ha vart fett, men jag ångrar inte vårt val. Jag hade lagom pinsam fylla som räckte hela kvällen, natten, morgon, dagen efter och så vidare. Mycket hände, och det får ni se på bilder senare. Adam Tensta, var det bra? Kan någon säga mig?

10 Aug - Vi vaknar och måste byta vandrarhem. Så går det med taskig planering. Vi käkar pizza och snackar skit. Kommer till Slottskogen och det är dött. Vi kan sova ostört hela dagen. Jag upptäcker att mina vader och smalben är täckt av lila/röda prickar, fläckar, utslag. De har färgen man får på fingrarna när man plockar blåbär. Vad i helsike är detta? De kliar inte, buktar inte ut, har inte med hårsäckar att göra. De känns inte när man trycker på. De bara är.. Skitläskigt.

11 Aug - Vi har vaknat sent, tagit det lugnt. Suttit på akuten ett bra tag. Låtit flera läkare beskåda mina stubbiga vader. De hummar, tar sig under näsan och rycker på axlarna. Känns bra.

Vi hittade ingen SOFO, inte för att vi letade direkt. Vi hann inte. Dock hittade vi Monki i Kompassen. Det resulterade i tröstshopping på 75% rean. Fast egentligen inte, men blilligt var det. Jag visar sedan.

Mer major har inte hänt. Ju som jag sa, jag tappade min legitimation, men det känns inte som en stor förlust, den är sedan 2005 och ingen känner igen mig ändå. Känns lite tråkigt att inte kunna bevara sitt första legg dock. Men what to do. Det är skönt att jag inte har tappat annat. Jo mitt tillgodokvitto på 400 spänn till Weekday, så någon glad göteborgare kanske hittar det. Fast jag tror den ligger i soppen.

Kenge Kenge


Slottskogens vandrarhem. Gratis internet = Super! Fast kommer jag sitta här hela dagen? I hope not.

Idag och imorgon ska vi tillbringa vår tid i Göteborg, vad finns här att göra? Ja med tanke på att vi har ägnat de senaste nätterna genom att åka från ändhållplats till ändhållplats så måste vi konstatera att Göteborg inte är särskillt stort. Enligt turistkartan så är shoppingstråken; Avenyn och en närliggande galleria, Nordstan, tydligen Sveriges största (?). När hände detta? Vad hände med Kupolen i Borlänge? Väla i Helsingborg? eller Täby i Stockholm? Alla här hånade oss när vi inte hade någon aning om vad Nordstan var. Ska man veta det? I vilket fall som helst så verkar det inte finnas så mycket shoppingställen.

Jag har fortfarande feber till och från. Halsen och näsan har blivit ett stadigt hem åt slem och snor. Yammie! Hela gårdagen sov vi, dagen innan dess såg vi Kelis, N.E.R.D, Lil Kim och lite Håkan. Sedan drog vi och hade crazy party all night long på Kajskjul 8 och ALL OUT DUBSTEP. Jag gjorde bort mig som vanligt tror jag, sedan är mitt legg borta. En annan ganska läskig och dålig sak är att jag har fått äckliga äckliga utslag på benen.. Ska ringa vårdjouren här snart.

Vi har fotat massa människor; Tack tack för alla roliga och givande samtal. Vi har även tillbringat dagarna genom att sitta och anteckna småroliga saker, bla. Dagens Ris och Ros. För alla människor som har varit extra gulliga och extra dumma i huvet både dag och natt här i Göteborg. Som vi för övrigt gillar att kalla "Landet", jag och Bella blir så när vi är i andra städer. Om det inte är som i Stockholm, då är det ett eget land. Ex. "Har dem inga övergångsställen i det här landet?". För övrigt gillar vi att håna denna stad. Men efter att vi lärt känna Patsy och Katta så kan vi ju inte hata den längre. Vi är forna AIK:are ni vet. Då är det obligatoriskt att hata Göteborg.

Nu ska vi duscha och sedan se ifall Göteborg har nått att erbjuda i still med Söder, SOFO i Stockholm. Tror inte det?

Juste rubriken = Kenge Kenge, de var asbra på Way out West. Såg ni dem?

Skriver väl mer ikväll om, varje dag ikväll.

Update från vandrarhemmet


Sjuka grejer har hänt mina vänner, sjuka grejer. Bara att jag sitter vid en dator som kostar 1 kr i minuten nu är ganska brutalt. Jag lever / Fian

Bye bye bloggen!


Jodå, höll ju inte som jag lovade med Fians Fall 2008 Fashion Report. Men jag måste säga att jag sjukskrev mig helt enkelt, så det får bli när jag kommer hem istället. Då kan ni förvänta er snygga och bra inlägg får jag lova. Emilio Pucci, Versace och Viktor & Rolf är några som kommer bjudas på.

Annars då? Det är torsdag idag, men inte vilken torsdag som helst. Utan torsdagen den 7 Augusti. Just nu befinner jag mig på bussen mellan Stockholm och Göteborg. Ja jag måste hålla med Patsy, Bus4you är Sveriges bästa bussbolag. Jag skulle lätt kunna pröjsa 500 spänn för denna resa, men det kostar nästan bara hälften. Känns som om jag rånar dem, det finns kaffe, tidningar, kall läsk, internet och eluttag.. Najs.

Jag gråter doch blod nästan, vi missar ju härliga 080808 08:08 imorgon. Man kan ju inte befinna sig hos fienden då, men jo. Som jag skrev i min dagbok, jag får överleva till 2108 helt enkelt.

Andra grejer jag och Bellish missar, som ni Stockholmare kan njuta av åt mig: Parksommar på Skansen den 13 Augusti. Samma datum släpper Backyard Babies sitt nya album. Dem ärmed och turnerar med Parksommar och det kommer nog bli en brutal fest som vi tyvärr missar. The Voice '08 är också nått vi gärna skulle velat sett, den 16 Augusti i Kungsträdgården, med bland annat Flo-rida och Adam Tensta. Don't miss it!

Love ya darlings! Jag kommer hem 24 Augusti, men ska försöka höra av mig innan dess.
Försökte mobilblogga igår, men min mobil vägrar skicka MMS, jättekonstigt, någon som vet hur man gör?

Be Pride

Bilder från Jas S
Finaste Amelie och Indiens prins
Paradbilder från Oscar H

Haha, jag har tråkigt!


Jag städar och packar. Gick upp vid 10 och har inte gjort ett piss i 5 timmar, för jag har så fruktansvärt ont i halsen, det är som om det brinner. Försökte symbolisera min smärta på bild, lyckades jag?

Förresten så börjar jag få rynkor runt ögonen :(

Packa pappas kappsäck


Vi sitter och diskuterar packning Bella och jag, och jag måste erkänna att det här är den svåraste gången jag måste packa. Vi ska vara borta så länge och det får inte väga så mycket. Hualigen. Bästa kommentaren från Bella dock, när jag sa att man kanske inte skulle ta med sig sina alldra bästa plagg:

-ja har bara favorit kläder och fula kläder

Vad ska man ha med sig när man ska vara borta 18 dar? Hjälp?

Run Dmc and The Beastie Boys Together Forever - Vintage t-shirt
Swimsuits make perfect tops under your jeansFian i svart hår. Rock n Roll-båten September 2007 - vilket för övrigt var en sjuk bra kryssning. Intim efterfest i vår hytt med minttu och Britney Spears till kl 12 på morgonen. Craaaze. Andra bilden är från när jag och Bella sist var i London. Oktober 2007. Alla trodde att jag var en fotomodell :S

Jag älskar mina 80's neon badräkter, och under priden så hade många andra också rotat fram sina. Det fick mig att vilja spana på Ebay, ovanligt huh? :D


Coldplay - Violet Hill

Jag har alltid sett Coldplay som ett litet irriterat hatobjekt. Som en finne man inte kan klämma. När de väl släpper nytt, så spelas de hela tiden, och när man sitter framför Ztv eller en annan kanal, och Coldplay kommer. Då dör partyt, eller så somnar man. De har varit trissta. Visst de har haft sin charm när man har vart på humöret, och de är fantastiska musiker - det ska jag inte ta ifrån dem. Men jag har aldrig förstått hur de har kunnat bli kommersiella på det sättet att de kan klämmas emellan en Pussycat Dolls video och någon annan popsmörja.

Dock, och detta är varför jag postar det här inlägget. Det har ju gått en reklam om deras nya album på TV och varje gång den reklamen kommer så vattnas mina öron och jag blir helt paralyzerad. Sitter still och bara glor/lyssnar på TVn. Det är så grrrrrymt bra. Det jag har hört hittills (låten Violet Hill) är mer raw än tidigare, intressantare på nått sätt. Och vad är det med tonartsändringen i refrängen, den är helt genialsik. Nu kommer det bli tufft för mig att se på TV, för varje gång denna låt kommer så kommer jag sluta med det jag håller på med (jag brukar pyssla vid TVn), och bara lyssna. Den får mig att längra lite efter vintern faktiskt. Bra jobbat killar!

Vem är Fian bakom bloggen?


Förlåt men jag tycker det är kul att svara på sånt här. Hoppas ni tycker att det är kul att läsa! Gonatt!

Steg 1
Hela Namnet: Sofia Anna Maria Johansson - Ssschvenne
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Platinablond/vitt
Skostorlek: 36
Höger eller vänsterhänt: Höger

Steg 2
Skor som du bar idag: Vita Missy Elliott Adidas
Dina svagheter: Har lätt att ta in personer på livet, kort stubin, envis, matproblem.. Sen är det väl massa mer men det är vad jag kommer på nu i alla fall. Det är ju bra att vara envis också tillexempel.
Rädslor: Få en parasit innanför kroppen, typ mask eller nått. HIV är också min största rädsla. Och bli av med händerna eller något sinne.

Steg 3
Första tanke när du vaknar: Vad är klockan?
När somnar du: Vad är klockan?

Steg 4
Pepsi eller Coca Cola: Vad är Pepsi?
McDonalds eller Burger King: McDonald's absolut!! Jag är ju stammis
Adidas eller Nike: Åhhh svårt, Nike skor och Adidas jackor :PP
Lipton Ice Tea eller Nestea: Bleeh
Choklad eller vanilj: Choklad

Steg 5
Svär du? Varje mening
Sjunger du? Alltid när jag är ensam, ibland råkar jag sjunga bland folk också, det är extra pinsamt typ i kassan på jobbet och någon kund sarkastiskt kommenterar "Vad fint!" :(
Duschar du varje dag? Nej, tänk på miljön!!! Bästa bortförklaringen.
Gillar du skolan? Hähähä behöver inte gå i nån mer skola. Men vill gå; DJ kurs, designer kurs och kanske någon entreprenörskurs. Om vår tidning går åt helvete så vill jag jobba som mattelärare så. Då blir det antagligen mycket plugg ><
Tror du på dig själv? Alla borde hitta in till den punkt där de tror på sig själv till 120%. Svar: JA FÖR I HELVETE :D
Kommer du överens med dina föräldrar? Inga kommentarer

Steg 6
Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol? Ja
Rökt? Ja
Shoppat? Ja, men inte i butik ^^
Ätit en hel ask müsli? Bleeh
Ätit sushi? Tror det
Stått på scen? Nix
Skejtat? Jag jobbar på leksaksaffär :D
Bakat? Ja :D:D
Ljugit? Hmm, ingen stor lögn i alla fall
Kramat någon? Ja, ABSOLUT!

Steg 7
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull? Hahahahaha ja
Blivit kallad hora? Tyvärr, ja
Blivit nerslagen? Nästan
Busringt någon? Massor, jag var en busunge när jag var liiten
Gjort något som du ångrade? Ibland
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Nej
Kastat en sten på nån ruta? Nej

Steg 8
I framtiden..

Namn på barn? Kille: Jimmy, Tjej: Joy. Extranamn: Kim och Kiwi
Hur vill du dö? Störta med plan, det vore ballt
Vad vill du bli när du blir äldre? Partydrottning, eller Top Model

Steg 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? Ingens liv är viktigare för mig än mitt, så ingen!!! Jag må va självisk, men så är det
Antal CD-skivor du äger? Typ 20 kanske
Antal piercings? 1
Antal tatueringar? 1
Hur många gånger har du varit med i tidningen? 1000 gånger! Och SRP3

Steg 10
Vad ska du göra i sommar? Resten av sommaren: Way out West, London ha 5 årskalas (jag fyller år på skottdagen va)
Vad ska du göra i vinter? Söka jobb, släppa tidning, shoppa, blogga, festa, festa, festa
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Eh ja
Vad händer till helgen? Jag är i Göteborg för första gången :D
Vad vill du helst göra just nu? Bli trött så jag är pigg när jag öppnar jobbet imorron?

Steg 11
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? De måste ha snyggt hår. Men de mest avtändande som finns är ful röst och ful gångstil
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Ja eller va? Jag säger Patsy, för hon ska gifta sig först i alla fall
Vem är den snuskigaste person du känner? Snuskig? Jag känner inga såna typer
Hur gammal är din största kusin? Alla mina kusiner är över 27, den älsta har jag tyvärr ingen aning om??
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar? De sliter på, även fast de inte tycker om sina jobb
Bästa sommaren i ditt liv, och varför? 2006, för Peace & Love var så jävla bra och mitt hjärta tillhörde ingen

Fian loves Inner City Snail


Av samma skapare som Little People presenteras Inner City Snail
No snails were harmed


Caliroots x Cheap Monday x Sale


Alla jeans 199 kr

3 Augusti


Hej Darlings! Jag är en person som har lätt att skylla ifrån mig på annat. Men nu är det faktiskt så att det är jobbigt att lägga upp bilder (nånting krånglar hos blogg.se). Och eftersom alla mina kommande inlägg måste ha en massa inlägg så får ni klara er utan ikväll.
Amelie.. Önskar att jag hade orkat gå med henne!! Bilder från Pride!

Jag kan ju sitta och småprata istället.
I lördags tog det typ 2 timmar för mig att ens sminka mig, jag hade grav sminkångest. Eftersom alla transor och liknande alltid har så perfekt smink så måste jag behålla min kvinnlighet och vara snyggare än dem (vilket i vissa fall är grymt svårt). Det tog 40 min för mig att måla ögonbrynen, heh, sen blir det bara värre av att man stressar. Oh ja, allt i onödan förståss. Eftersom det regnade och man såg fördjävlig ut efter 10 min utanför dörren. Men det var trevligt ändå, hade typ gråten i halsen hela paraden (måste jag vara en sån tönt?). Jag blir alltid rörd när det kommer yrken som polis, brandman och försvarsmakten. Typiska yrken där det kan vara tufft att komma ut i. Sedan älskar jag när det kommer Stolta föräldrar farföräldrar, vänner, barn och syskon.

Idag har jag jobbat, och sen bakat chokladmuffins. Jag känner mig fortfarande febrig och svag emellanåt. Imorgon öppnar och stänger jag. Tur att vi har Ipren på jobbet.

Annars då? 4 Dagar kvar till Way out West. Jag måste börja packa snart också. Den 12 Augusti flyger vi till London från Göteborg och vi kommer hem den 24 Augusti. Blir en lång härlig semester, tyvärr också från bloggen. Jag tar med datorn och det finns internet på hotellet men det kostar kalasmycket. Så vi får se ifall vi unnar oss. Kanske 1-2 gånger bara för att ladda upp 1000 bilder från våra äventyr. Vi har vart där 3 gånger tidigare tillsammans och då har vi typ bara shoppat/jobbat för tidningen. Nu ska vi mer festa. Hihi ^^

Redo för Pride final?


Nu drar jag iväg till paraden.

Tjaooo!Tröja - Marc Jacobs
Sneakers - Nike

Rome is not the same without Fian.. eehh..
Dag 1. Jag flyger ensam till Rom, dagen är 18 Juni och jag landar runt halv 10. Jag måste bara säga att jag satt omringad av en familj som varken kunde italienska, svenska eller engelska. Jag trodde hela flygresan att dem skulle kapa planet och jag skulle dö. Jag är hemsk när jag dömer folk men, varför flyger 7 pers mellan Sverige och Italien när dem inte kan nån av språken?

Jag var helt ensam under flygresan och när jag landade. Med inte en människa jag känner på mils avstånd. Kändes jävligt mäktigt. Med resväska släpandes efter mig så var jag kanske bunden att sitta still på ett och samma ställe. Jag var även mäktigt trött eftersom jag bara sovit totalt två timmar under natten.


En park vore bra, men jag fick absolut inte somna för då kunde jag bli av med värdesaker. Jag hade ju 2000 i cash tillexempel. Men vart kan man hitta en park i Rom? Jag köpte tunnelbanebiljett och kollade på kartan. "Re Di Roma lät gammalt, dit åker jag." - tänkte jag. och så var jag påväg. Det kändes som om jag var i London, men hur många olika tunnelbanor har jag vart på egentligen? Jo Stockholms och London, heh så jag hade inte så mycket att jämföra mellan.

När jag kom upp till Re Di Roma så fanns det typ 7 olika uppgångar. Jag valde första bästa och tänkte. Rom nu får du visa vad du går för. Kommer jag inte upp mitt i en park då eller? Av alla tunnelbanestationer, av alla uppgångar. Så kommer jag upp mitt i parken. (Observera att parken inte har nå fint grönt gräs. Det finns inget sådant i hela Italien :S) Jaja jag var nöjd och tänkte alla bra tankar som "You got skillz" och "Det som börjar bra...".

Det pinsamma är ju att mitt första mål mat i Italien (The country of food?) var McDonald's. När jag var trött på parken och ville se mig omkring så var McDonald's det enda jag hittade. Väl där inne passade jag på att både ladda mobilen och datorn. Jag satt där och kollade på ett par episoder av Sailor Moon, och jag lovar. Alla där tyckte att jag var ett freak och det var lite pinsamt. Men jag orkade inte bry mig.

Vid 15:30 får jag äntligen tag i Love, de hade precis landat. Typ två timmar försent? det kändes som så i alla fall. det var kul men ändå oh so boring att vara ensam.

De hämtade upp mig i Termini och vi var påväg till Forte Prenestino där Ho Chi Minh Howlers skulle spela dagen efter.
Resten av kvällen spenderade vi på Fortet, Sverige skulle ju spela mot Ryssland i Fotbolls EM. De var väldigt snälla mot oss där och fixade upp värsta projektorn så vi kunde se matchen. Tyvärr var jag så dragen så jag sket i fortbollen utan blev vän med en liten tjej där, en annan dude och alla bartenders. På fortet kostade en storstark 3 Euro och en grogg 2,50 Euro. Ni kan ju bara tänka er?

Under hela resan sov vi i ett ockuperat anarkist squat utanför Rom. Jag säger inte vad den heter eller vad den ligger för deras

Forte PrenestinoDag 2. Vi går till samma pizzeria som gårdagen Due Palmas, Två Palmer. Vi utser den till favoritpizzerian nära fortet. Även fast vi inte testat andra pizzerior XD


- Okej! Gör så att det ser ut som en riktig festivalbild!

Jim (de flesta av bilderna har han tagit) anlände idag från sin lilla roadtrip genom Europa.Julle och Love njuter av Melon som kostar 5 kr kilotGive me the melon!!!


På bilden ser ni en av alla hundar som var på Fortet. Jag totalt avskyr allt vad hundar heter, men dessa hundar verkade vara precis som sina mattar - pårökta. De var hur lugna och söta som helst - även om dem var flera stycken på ett avgränsat område. Det var coolt att se. Så nu gillar jag hundar, fast bara dom hundarna :P

Denna dag hängde vi typ på Fortet hela dagen, det var ganska skönt för där fanns skugga och nära till vatten, mat, melon och min skönhetsräddning - våtservetter. Det regnade inte en droppe under hela vistelsen och det var över 35 grader varmt varje dag. Det är så man varken solar eller shoppar. Vi satt i skuggan, döade, snackade och drack vatten. Chillade. Denna dagen var jag speciellt rastlös (och då ärjag inte den som brukar bli rastlös), men med tiden lärde jag mig verkligen vad chilla betyder. Allt inom mig blev typ harmoniskt vissa delar av denna resa. Man har sin mobil sina fickpengar och sin flaska vatten. Sedan behöver man inte hålla reda på mer eller kräva mer. Det var skönt.

Ho Chi Minh Howlers on stage

Konserten var super awesome, det är ofta jag kan säga att det var bästa stunden på mitt liv. Men denna kväll var en väldigt bra kväll av mitt liv. Inga bekymmer, jag var med folk jag gillade och jag hade jävligt roligt.


Här sitter vi och softar i vårt icke-turist område, de tyckte nog att vi var lite bleka. Denna dag träffade vi på världens bästa pizzabagare, ett stenkast från squatet.

Dag 3. Vid det här laget har vi börjat obsessa Peroni, eller mest killarna. Eftersom jag inte är så fäst vid öl - jag var förr. I Italien dricker man viss öl i vissa distrikt, vi bodde i ett blandat område där man drack Peroni och Moretti. Men mest Peroni. Den är god faktiskt, och den finns på Svenska systembolaget. Dock dubbel så dyr, 33 cl i sverige kostar 13 kr. I Italien kostade en 66 cl 0,90-1,30 Euro.


Här sitter vi vid Vittorio E. om jag inte minns fel

På eftermiddagen pallra oss till Colosseum, ni ser ju hur bohemisk och ofixad jag är. Ja det fick jag ångra på kvällen när Jim tog oss på Colosseum Pub Crawl. Er som jag - som inte har någon aning om vad det är. Så kan man lättast förklara det som en krogrunda runt Colosseum, det är väldigt populärt hos Amerikanska College studenter - oh jotack det märkte vi.Innan Pub Crawlen så var jag ganska bitter för jag var inte sugen på Peroni, jag ville ha en Asti Cinzano - men i Italien finns inga lokala mataffärer. Så alla var lite halvlulliga innan Crawlen och jag var mest tråkig. Det vart inte bättre av att Amerikanarna med sitt fula smink och kläder var snyggare än mig - vid tillfället.


Bild 1: Erik och Mats ollar Colosseum. Bild 2: Stor byggnad, liten man, ser ni honom?


En bild säger mer än 100 ord?

Innan själva krogrundan så fick man en timmes fri bar. För mig gällde det att trycka i sig så många vidriga groggar och billiga öl som möjligt. För att komma in i grabbarnas esse. Det artade sig till en helt okej kväll. Mats dock rånockades på första stället och mitt fina bruna favoritlinne från H&M är borta eftersom jag använde det för att torka han runt munnen. Jag själv hade på mig asballa Pub Crawl tröjan som man fick.Vid 3 kände jag att jag ville hem, och Mats, Erik och Julle var på. Vi gick förbi Fontana Di Trevi. Väntade på typ 70 olika bussar. Italienare är sämst på att visa/förklara/veta vägen till något. Tillslut tog vi oss till Fortet där vi fick skjuts hem till squatet. Under resan med nattbussen (som var proppfull) så vart Erik av med massa värdesaker och det var även här jag vart antastad. Mendan vi var påväg hem så festade Jim, Love, Dag och Andy vidare.I got no briller
midsommargrisfest fast american style liksom vad ska man säga
vad gjorde mats?
Han blev destroyad
Du hånglade med nån random brud från L.A
Jag ville göra det
Someone got almost Scarlett Johansen
Och jag var med en tjej som tyckte det var awesome att jag hette dag - Det nöjde jag mig med

Härliga killar!

Dag 4. Vi somnade kanske vid 5 i squatet och de andra kom hem vid 10 om jag inte minns fel. Hela denna dag gick ut på att bara ta igen krafterna rejält. För på kvällen var det Ziphs tur att ha konsert (Mats, Julle och Andys band). Vi åkte till IperCoop vilket är deras motsvarighet till Coop Forum. Där fick jag äntligen min Asti Cinzano, jag införskaffade även en chokoladmousse på spray. Asgott! Som sprutgrädde fast med chokladsmak.


Ziphs spelade i en ockuperad park i närheten av squatet.

Innan spelningen gick Jim, jag och Love och åt pizza hos pizzabagaren som hette Robert om jag minns rätt. (Guys help me?).Denna kväll var den utflippade kvällen. Här ligger Love och Erik, ni ser även mitt ben. Några sekunder efter detta skulle jag squeeza mig emellan dem och efter det skulle vi upptäcka att vi låg mitt på en myrstack. Inte det skönaste måste jag erkänna. Även fast jag fått min Asti (som vissa trodde att dem hade rätt att smaka av hur mycket som helst), så var detta sämsta kvällen på hela resan. Jag började till och med gråta för att killar kan vara så jävla fittiga ibland. De värderar liksom inte andras ägodelar någonting. Det är en del saker jag förlorat under resan, pågrund av att jag lånat ut dem. Måste dock ge stort cred till Dag som höll reda på mitt H&M linne från Pub Crawlen hela veckan åt mig, men som jag irrade bort när jag skulle packa ner allt.


Jag mätt? OH JA! 20 kronors pizza is the shaaait.

Dag 5. Söndag och vi inser att allt är stängt. Vi hittar ett litet pizzahak som är uppet. Nu har jag ätit pizza 5 dagar i rad och jag älskar det mer och mer för varje dag. Efter 4 nätter av rått festande så tar alla det lugnt denna dag, på kvällen kollade vi på Italien - Spanien på lokala krogen. Jag vart nog fullast, vilket jag förtjänade, och de flesta tyckte nog jag var ganska gullig men jobbig emellanåt. Perfekt kväll kände jag att det var i alla fall. Punkt.

Dag 6. Idag åkte vi till beachen. Ursäkta de urfula bilderna på mig.

Dag 7. Dagen innan hemresa. Jag, Mat och Love hängde vid squatet hela dagen, försökte fånga lite panikbränna. De andra drog till Vatikanen. Det var så varmt så jag pallade inte. Jag ville hellre smocka i mig 7 kilo melon och se Love får stora kottar fallandes på magen. På kvällen åt vi på riktig resturang och jag gaddade mig. Hihi.
Fians fall 2008 fashion report


Jag och Bella brukar vara ganska duktiga på att spotta nästa trend. Oavsiktligt börjar vi totalobsessa nått som blir största trenden efter 6 månader. Då känner vi oss överkörda, det var ju vår grej. Men när det gäller trender i övrigt är jag en kass person. För jag gillar att ta det till min personliga nivå. På hösten tillexempel så börjar kedjor och designers inrikta sig på gråa, mörka och dystra kläder. Som om det inte vore tillräckligt grått och dysters på vintern och hösten liksom. Duh.

Missförstå mig inte, grått är jättesnyggt, tillsammans med färger!

Men jag har ändå lyckats hitta några guldkorn i Styles lager. Dessa presenterar jag, ett eller fler teman om dagen tills vi drar till Way out West. Teman kan va en designer, en färg eller en kategori. Så stay tuned.

Här är en liten sneak peak:


London, London, London


Om 12 dagar drar vi. Då kan vi också bli redlösa, hänga på baren Punk och måla faketatueringar på varann - Som Agyness Deyn. Sötnosen.

Är man redo?Tshirt - Topshop
Glajjer - Fredflare
Clutch - Alexander McQueen
Mini Guitar Hero - Fredflare
Skor - Dr. Martens

Mhihi jag kunde inte hejda mig


Medan man sitter hemma och känner sig eländig. Med spelscheman, skattedeklarationer och andra jobbiga planeringar över huvudet. Då är det lätt att man glider in på Ebay och köper nått. Jag råkade hitta mina drömmars skinnjacka. Och inte dyr alls, jämfört med andra drömskinnjackor jag haft på Ebay. Kalas. Den kommer ligga och vänta på mig när jag kommer hem den 24 Augusti.

Dom som känner mig vet att jag älskar korta jackor, och vadkan vara bättre?


Jajusteja. Jag är sjuk.


Jag kan vara med i wet t-shirt competition. Jag har nog aldrig svettats så här mycket i hela mitt liv, det är yuckie!! Men men om man svettas betyder att att febern går ner? Jag har mått lite bättre idag, till och med så att jag har gjort lite nytta. Fast bara lite. Just nu kan jag inte sova, och jag har inte sovit nått på hela dagen. Dock igår så sov jag hela dagen. Men ändå. Jag vill sova, jag är så uttråkad. Jag har så tråkigt att det känns tråkigt att göra några bra inlägg på bloggen. DÅ har man tråkigt.

Det är typ som den här "Jag är så trött att jag inte orkar lägga mig ner när jag sitter på sängkanten". Jag har så tråkigt att jag inte tycker det är kul att blogga. Bloggen är ju till för att jag ska kunna döda lite tid now and then? Vad är mitt problem? Jajusteja. Jag är sjuk.
RSS 2.0