Hejdå Malmö


Var ju i Malmö över helgen tors-mån.. Var helt lagom och nu är jag pumpad på att leka vardag. Detta måste göras oftare. Om en timme sitter jag då på tåget hem, jag har allt skolarbete kvar typ så det blir att plugga hela natten. Tänkte lägga upp alla våra bilder nu sista 20 min, men Natalis dator bestämde sig för att stänga av sig, och jag har inte hennes lösenord. Så de kommer sen :P

Igår skaffade jag 2 till bebisar i samlingen


Jag har inte köpt skor på år och dar, jag har verkligen hållt mig. Jag har vart så fruktansvärt duktig, och ett av mina mål med att komma till Malmö (förutom att träffa Natali förståss) var att hitta saker i butiker som har tagit slut i Sthlm som jag gråtit blod över att jag inte hann köpa. Saker jag verkligen åtrår och kommer vara olyckligt kär i ett bra tag. Ett par var bloggarnas stora favorit på Scorett. Jag hittade dem igår, och jag köpte dem trots att de är värda lika mycket som 9 timmars jobb i butiken. Mina bebisar kunde kostat vad som helst.


Mer bilder kommer sen när Natali laddar upp våra partypix. De är verkligen grymt mycket snyggare i verkligheten, bilden gör dem ingen rättvisa.

Det jobbiga är ju att efter man köpt ett par skor (igen), så vill man genast ha ett till par. Jag har brutit min nykterhet från min drog. Jag är fast igen, och redan idag blev jag otrogen mot mina älsklingar. Jag blev kär i ännu ett par, som konstigt nog bara kostar $120 även fast dem är Kurt Geiger. Usch.. Förr så tyckte jag att 120 dollar var en hel förmögenhet och ett par klackskor var aldrig värt att spendera 1000 spänn på. Det ökas hela tiden, mina första klackskor kostade typ 300 (men var i och för sig jävligt heta). Sedan blev det mer en grej, man börjar samla och är bara berädd att köpa ett par skor om de var ett snäpp snyggare än andra. Dem hade it. Och då måste man punga upp de stora pengarna och det ökar successivt. Mina första riktiga förälskelse var ett par skor från Fest i Stan (finns tyvärr inte längre men den låg på Bondegatan i SoFo på Söder. Det var även då man upptäkte det kvarteren Åsögatan/bondegatan/södermannagatan. De är fortfarande mina bästa gator.) Det var gröna och neon rosa, och kostade hela 600. Det var grymt mycket för Fian som bara fick studiebidraget på 1050. Bella visade mig dem och dagen efter köptes dem.

I alla fall.....

Denna gång är inget undantag. Jag vill genast ha en ny älskling. Outforskad mark.
In love with a dress


Det är andra gången jag blir riktigt rysligt kär i en grej på Nasty Gal, trots deras saftiga överpriser... Jättejobbigt för jag har en liten shoppingbudget denna månad, alltså jag har lagt undan pengar till mig själv som jag får ta till när begäret sätter in. Men det vore tråkigt att göra av med hela potten löningsdagen. Köpa eller inte köpa?

Asymmetri är ett ord som verkligen har satt sig på min hjärna just nu, det finns ju överallt.. typ bara ett axelband på klänningar/linnen osv, á la 90-tal och jag klarar inte den grejen riktigt. Jag hatade den redan då och jag kan nog inte komma över min barndomsäckling av fult mode. Men asymmetri i övrigt går in för mig. Som denna klänning, still samma Hervé Ledger-inspiration som alla andra klänningar just nu. Bara det att denna är vintage och one of a kind. Jag tycker inte alls om rött annars men denna är så grym, och det är så himla fint till den där gulddragkedjan.One way ticket


Ojojojoj vad jag är stressad nu alltså.

Imorgonbitti, tiiidigt tiiidigt ska jag upp, packa det sista. Ta min lapp till Posten Företagscentrum, hämta ut en låda som väger 23 kilo..... släpa den + packning + lite andra prylar till vårt lager! Sedan ska vi fixa och dona lite, borra upp våran kolosalt stora whiteboard tavla, ja vi har verkligen skitmycket att göra. Vid 14:30 borde jag dra mig mot Stockholm Central för att sedan sätta mig på ett tåg mot MALMÖ. Jag åker ner till min kära Natali en dag tidigare (det är helt fullbokat på fredagen, tur att jag kikade på biljetter redan idag). Shit hon sa att vi skulle ta en öl imorgon kväll för att fira, jag är så jäkla sugen på att bli rund under fötterna måste jag säga. Jag har vart vit i 3 veckor för att jag jobbat, jobbat, jobbat och denna helg ska bli så chill. Dock har jag massa skolarbete att göra, som jag pillar med när Natali jobbar.

Måste göra klart 3 månaders arbete (som jag inte börjat på) tills på tisdag. Lycka till. Dock har jag ett försprång jämfört med många i klassen då jag hade företag innan kursens start. Dessutom kan jag ju min målgrupp, för det är ju ni! Så jag hoppas det går smidigt. Sen är det ju modevisning på fredagen. Efter det utgång, på lördag utgång och på söndag så ska vi förhoppningsvis hälsa på min mormor i Helsingborg. Saknar mormor min. Dock är det inte säkert än då jag jobbar i Sthlm på måndagen och kanske ägnar söndagen åt resan hem. Men förhoppningsvis så kan jag ta ledigt.

Åh som sagt, jag är så stressad.

21 April


Wow, vi ska nog inte lägga upp leverantörernas egna produktbilder i framtiden, va fett besviken man kan bli alltså på saker och ting. Dock så står ju måtten på många saker, men vissa saker ser helt annorlundare ut. Jag antar att denna "besvikelse" är något man får lära sig att ta.. Man får helt enkelt ta leverantörers bilder med ro (då dem inte sitter på en människa) och inte förälska sig för mycket i produkterna. För att sedan inför Er, våra kunder; Göra egna bilder (det hade vi ju tänkt ändå) som verkligen motsvarar hur varan ser ut.

Kan uppdatera mig lite vad det gäller webshopen. Vi fick ju som sagt vår första leverans med produkter idag och det kommer nog rulla in mer så småningom. Det vi har kvar att göra nu är att fastställa vart webshopens bas kommer vara. Vi har lite svårt att välja vilket system vi ska hålla oss till för det finns en del och de är alla bra på olika sätt. Vi vill ju ha så många funktioner som möjligt. Vi ska också fota allt (kommer ta tid då vi har en 40-50 produkter, sedan går det snabbare när man ökar på i etapper). Just nu håller jag på att sitta med allt administrativt, bokföra tull och jadajada... Inge kul att skriva om haha.


En sak är dock rysligt trevligt, på fredag åker Fian och gör Malmö osäkert! Det ska bli så grymt kul, det som är bäst är ju att vi köpt en netbook (LG x110 med inbyggd 3G nätverk) på företaget och jag tar nog med den och bloggar därifrån. Jag ska se en modevisning med Lena Quist otroliga kläder, men framförallt hälsa på my homegirl Natali. Jag ska supa henne under bordet och vi ska irra runt tills solen går upp!

"I'm just tryin' to get you, lipsy enough"


Märket Lipsy hos Asos. Gorgeous UK fashion.

Take it to the extremeExtremely ripped


Extremely huge cape


Extremely 80's


Extremely classic, chic, couture


Extremely floral

Varför är man aldrig nöjd?


Jag vill bara skriva något, min blogglust börjar krypa fram och det gör mig glad. Tänk i sommar med nyfräschad dator, nya fläktar, batteri och nått trådlöst internet och en glass i solen framför bloggen. Eller om man vill vara ekonomisk så kan man ju hänga på Shake n Stuff hela sommaren,.. Ni vet det där caféet inne i SNS. Åh ja. Fast då blir det ingen sol.. Se, varför blir man aldrig nöjd? Haha.

Egentligen höll jag på att posta ett ytterligare, långt, gnälligt inlägg om hur jäkla kasst mitt liv är. Men det kändes för personligt så det skrev jag i min dagbok istället. Jag har en dagbok på ett svensktcommunity, som jag bara fläktar ut mig på.. Kan vara intressant för utomstående, men nog mest bara demprimerande. Det är konstigt hur man inte har ett behov att skriva när man är glad. Jag skriver mycket mer när jag mår dåligt och det är ju ett faktum att de flesta äkta låtarna av artister skrivs just när de är lite nedstämda, samma sak med alla kreatörer.

Trots små framgångar i vardagen, bättre ekonomi, några lösta gåtor, frågor som besvaras, kunskap som sjunker in... Webshopar som tar form.. Ändå kan jag inte stanna upp, se på det jag åstadkommit och tycka att jag är fett bra. Eller typ, tycka att jag kan få unna mig lycka. Hur gör man sig själv lycklig? Jag gör det jag helst vill göra, men ändå nöjer jag mig inte. Det är svårt att förklara, men jag tror att jag har lite hormonrubbningar pga. stress. Så jag försöker trappa ner, effektivisera tiden och hitta luckor där jag lyxar till det.. Tar långa bad, går en promenad, fikar, solar.. Ja ni vet. Men ibland tycker jag att det är skönt att bara spela ett spel/kolla på 30 avsnitt av en serie i rad, komma in i en annan värld och slippa tänka på mitt liv ett tag. Dock har det blivit ett litet beroende, jag gör det inte i måttliga former, utan den hel dag kan passera och under hela dagen är jag nöjd och mår fina fisken. Men på kvällen upptäcker jag att hela dagen är borta och jag har ännu mer att ta igen. Och jag gör detta mot mig själv, om och om och om och om igen.

Kanske bäst att lämna in datorn på service i ett par veckor så jag går på avvärjning.

Mixtaped Shop exlusive sneak peak


Wow... I söndags satt jag och Bella och gjorde inköp hela dagen!

Efter flera veckor av research, avvägningar och kompromisser så har vi hittat de fetaste varorna till Er. Det är sjukt vilken marknad det finns på internet, och hur snabbt allt tar slut. Några av våra favoriter hann ju ta slut innan vi slog till. Dock ska vi göra allt vad vi kan för att få våra grossister att köpa in dem igen.. Vi ska ju ha Sveriges snyggaste webshop. Vi beräknar att det kommer ta ytterligare 3-4 veckor till innan vi öppnar då vi måste vänta på emballage (vi kommer göra så söta paket till varje produkt ^^) och vi måste installera oss.

Men det är här ni hittar de senaste nyheterna.

OBSERVERA, detta är inte allt som kommer dyka upp i shoppen under starten utan endast ett litet urval. Vill du kontakta oss med frågor så kan du göra det redan nu, på
(kunder) shop@mixtapedmagazine.com
(företag) info@mixtapedmagazine.comHela 8 cm i diameter. Huge dangle earrings.Över 7 cm långa örhängen, nuddar nästan axeln. Must haves, hiphop meets bohem.


Nästan 6 cm står pedant med äkta skosnören. 74 cm lång kedja.

1,2 cm tjock RUN DMC rope chain, inte för smal, inte för tjock. 91 cm lång kedja, så den räcker ner på halva magen. Vi kommer ha tjänsten att kunna beställa tjockare/smalare rope chains (upp till 2 cm tjock), med längre leveranstid.


Rope chain armband för dem som inte vågar ha ett helt halsband. Eller för dem som har halsband och vill variera sig/ tycker att den outfit man har inte passar med ett helt halsband.

Helt gorgeus, oriental dangles.
Ett över 12 cm långt halsbandssmycke (som självklart kommer säljas med en snygg kedja).. Vi norpade de sista exen från leverantören, och vi kan inte hitta återförsäljare med dessa in stock, very very few left on the market så att säga. Först till kvarn. Samma stil som Fergie My Humps videon och Kelly Osbourne.


Har vart inne i många år och har för oss blivit en klassiker som aldrig går ur tiden. Dessa är den extra stora varianten som är svår att hitta i Svergie, nästan 9 cm i diameter. Vi kommer både sälja "nakna" Bamboo hoops, som är orörda. Men vi kommer även "pimpa" en del (inte med strass och sånt utan med färg färg färg). Mer om det när vi är klara med processen.
Vi kommer i början ha 9 olika modeller av vintage style glajjer.. Jag uppskattar att om man räknar med alla olika färgkombinationer så blir det 36 olika att välja mellan. Men det kommer tillkomma många mer innan sommaren är slut så stay tuned. Hos oss kommer ALLA solglasögon få med sig ett sånt där hårt case att förvara dem i, dels för att de inte kommer ta skada i frakten och dels för att vi själva tycker att det är en grym lyx.Pixie Market


Det här med kollektivtrafik


Jag älskar bussar, och tunnelbana och, och, och... Speciellt när dem går i tid, och när dem kommer ofta... Och när dem är tomma. Lite dubbelmoral eftersom jag är en miljöförespråkare men snälla, har jag bett att 3 snorungar ska sitta bakom mig och sparka på sätet? Är det inte grymt irriterande när 50 dagisbarn kliver på och totalt tar över? När jag gick i förskolan/skolan så fick vi abonnerade bussar. Vad hände med dem SL??

Eller när superkära 14-åringar hånglar loss på sätet framför, hyr in på hotel fyfan. Usch. Eller när en afrikan diskuterar högljutt i sin mobiltelefon i 120 decibel på nått slags främmande klick-språk så mina tumhinnor spräcks..

Gissa om jag har haft en jobbig morgon i kollektivtrafiken. Vår kära kollektivtrafik.

Med vad är oddsen?


Igår innan jag somnade så låg jag och tänkte på vår road trip, och vad man kan göra med en krog-klubb som ingen gjort tidigare, eller som är ovanligt i Svergie. Vill ju att våra fester ska vara något alldeles extra. Då kom jag på att sockervadd både luktar gått, ser kul ut och är gott att äta. Att man borde få med en våtservett eftersom man blir så grymt kladdig om händerna. Att göra utelivet lite extra, med cupcakes kanske och massa gulligull typ........... Tror ni inte att, nu när jag sitter och tittar på reprisen av Popcirkus så är det just sockervadd som alla står och mumsar på. För er som inte vet vad Popcirkus är så är det SVT2 nya satsning på Debaser Medis is Stockholm. Med Per Sinding-Larsen och Kristian Luuk som programledare så gör de en live show med artister, korsord och inslag. En grym utekväll helt enkelt. Vet inte om man ska ta det positivt eller negativt, jag menar.. Det är ju en ära att min tanke fungerar i praktiken - folk köper sockervadd på krogen. Men det är ju negativt att man inte är först.


Visst luktar det så jäkla gott?
RSS 2.0