21 April


Wow, vi ska nog inte lägga upp leverantörernas egna produktbilder i framtiden, va fett besviken man kan bli alltså på saker och ting. Dock så står ju måtten på många saker, men vissa saker ser helt annorlundare ut. Jag antar att denna "besvikelse" är något man får lära sig att ta.. Man får helt enkelt ta leverantörers bilder med ro (då dem inte sitter på en människa) och inte förälska sig för mycket i produkterna. För att sedan inför Er, våra kunder; Göra egna bilder (det hade vi ju tänkt ändå) som verkligen motsvarar hur varan ser ut.

Kan uppdatera mig lite vad det gäller webshopen. Vi fick ju som sagt vår första leverans med produkter idag och det kommer nog rulla in mer så småningom. Det vi har kvar att göra nu är att fastställa vart webshopens bas kommer vara. Vi har lite svårt att välja vilket system vi ska hålla oss till för det finns en del och de är alla bra på olika sätt. Vi vill ju ha så många funktioner som möjligt. Vi ska också fota allt (kommer ta tid då vi har en 40-50 produkter, sedan går det snabbare när man ökar på i etapper). Just nu håller jag på att sitta med allt administrativt, bokföra tull och jadajada... Inge kul att skriva om haha.


En sak är dock rysligt trevligt, på fredag åker Fian och gör Malmö osäkert! Det ska bli så grymt kul, det som är bäst är ju att vi köpt en netbook (LG x110 med inbyggd 3G nätverk) på företaget och jag tar nog med den och bloggar därifrån. Jag ska se en modevisning med Lena Quist otroliga kläder, men framförallt hälsa på my homegirl Natali. Jag ska supa henne under bordet och vi ska irra runt tills solen går upp!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0