Bomberjacka 2012Jag har funderat länge på att skaffa bomberjacka, åtminstone senaste 4-5 åren men aldrig riktigt kommit till skott liksom. Så som med mina buffalo skor, jag skaffade i och för sig buffalos back in 2004 men de var för stora så de användes bara kanske en 4 gånger. Nu har jag haft mina buffalos i drygt ett år och använder dem seriöst varje dag, sommar som vinter. Jag ångrar att jag inte skaffat ett par tidigare, orka gå och tråna efter något i 4 år liksom. Hmmmm.

Jaja i vilket fall så beställde jag denna jacka igår, det står på hemsidan att det är khaki, men på vissa dataskärmar är jackan guld-grön. Svårt att förklara men mörk beige med fult grönt inslag. Jag hoppas verkligen inte den ser ut så i verkligheten, en khaki skulle vara perfekt. Jag har aldrig sett någon använda en khaki innan så det känns verkligen som en ny fräsch tappning. Jag var och besökte Indiana store på samma gata som Sko Uno i Stockholm, Gamla brogatan. Där hade de inte heller den här färgen så det känns skönt att bli relativt ensam om den. När jag berättade för pappa att jag skulle skaffa bomberjacka så berättade han att alla sprang runt med såna på 70-talet. Jag minns när alla sprang runt med dessa på 90-talet. Nu är det 2010-talet och denna 90-stil, (ursprungligen då 70-stil med platåskor och liknande) kommer tillbaka, igen. Helt sjukt hur det går i vågor med jämna mellanrum. Jag undrar hur modet är 2030, jag slår vad om att platå skor kommer vara modernt!

Jag beställde denna jacka på bomberjacka.se men jag rekomenderar inte den sidan, än. Jag beställde som sagt denna igår så vi får se när jag får den och hur den ser ut. Är du intresserad av en bomberjacka och bor i Stockholm så rekomenderar jag Indiana store, de har bomberjackor i färgerna svart, grön, mörkblå och vinröd. Till samma pris som bomberjacka.se, 499 kr, men ni har chans att testa er egen storlek, känna på kvalitet osv.

UPDATE: Denna skickades tillbaka då jag tyckte in färgen motsvarade bilden, det är förståss skillnad på vilken skärm bilden visas på. För mig som har storlek 36/small i vanliga fall så var denna jacka i small väldigt stor på mig. Om du kan beställa så beställ xs om du är storlek small i vanliga fall. xs fanns inte i denna färg.
Kommentarer
Linda Andersson

HejHos oss hittar ni bra sortering av MA1 Bomberjackor med olika färger och bästa priser.Kika gärna in www.armygross.seMVH

Linda Andersson

2012-03-11 @ 22:43:38
URL: http://armygross.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0