M.I.A TILL ARVIKAFESTIVALEN


image1638

M.I.A

till ARVIKAFESTIVALEN

Jag tror jag dör, fyfan va underbart
Missade ju henne på Hultsfred 2005 så nu får man ju revanch
Kan nog säga att det blir sommarens konsert, Kiss får stryka på foten
Jag har inte brytt mig om att skriva om Arvika tidigare för att den festivalen aldrig har imponerat på mig, men nu ska jag nog slänga upp en liten presentation när jag kommer hem

Tjo!

Britney Spears - Break the Ice




Som jag sa tidigare är ju Break the Ice Britney Spears nya singel. Jag tycker fortfarande Toy Soldier skulle vara ett mycket mycket mycket bättre val. Som jag också sagt till Bella så tycker jag att Britney borde göra en tecknad video till denna singel eftersom hon inte mår så bra. Och voila, vad dyker inte upp?

Känns dock som om Shakira gjort detta tidigare, Haha.

The winner takes it all


image1638

De blev minna, och jag hoppas att jag inte blir besviken.
Jag bröt mot mina Ebay-principer även denna gång, men sist jag höll den så förlorade jag denna paljettklänning och jag lovar, jag har inte drömt om ett plagg så mycket efteråt som den. Så denna gång så gjorde jag inget lidande. Dessa är ett par one of a kind byxor som blev helt klart värt sitt pris ändå. Pengar är en världslig sak.

Get Lippy - Prevent HIV


image1614

Jag totalt ääääälskar såna här kampanjer. The Body Shop tillsammans med MTV har efter förra årets succe (Spray to Change) börjat med kampanjen Move Your Lips. De säljer i år ett läppbalsam med lukt och smak av Guarana. Min syster har köpt en och de både luktar och smakar gudomligt. Kostar 95 kronor och kan köpas på Kicks och The Body Shop och säkert på andra ställen, helt värt priset med tanke på att ALL vinst går till The Staying Alive Foundation som jobbar med att öka medvetenheten kring HIV i Afrika. Mycket, mycket, mycket bra intiativ.
image1636

Isis 1 år!


Hur kunde jag glömma att mitt livs kärlek (nu med öknamnet kisskatten) fyllde 1 år den 26 Mars? Det måste självklart kompenseras med lite söta bilder!


image1627

Isis nyfödd, hon kom oavsiktligt ut i min säng när jag satt där och åt frukost. Det var toast. Mycket roande syn när man åt frukost, och jag är ärlig, jag är inte den som äcklas. Det var total förälselse i första sekunden. Hon skulle bli min!

image1628

Liten och försvarslös

image1629

Pussas lite med brorsan

image1630

En månad gamal och har redan lärt sig att rymma från lådan :P

image1631

Den fula ankungen blev tillsist en svan som jag sa!

image1632

Inte alltid så munter när mattes mamma vill ta fina kort

image1633

Sommar, sommar, sommar
ligga i en tom vattenskål och glo

image1634

Jag lyckades tillslut få tag i mitt hjärta
Studentpresenten!

image1635

12 veckor gamal och har växt så det knakar

Nu är hon alltså ett år och är förmodligen större än din katt även fast hon kommer växa ett par åt till. Tror hon väger ett par 3-4 kilo nu och är uppskattningsvis 1 meter mellan nos och svans. Maine Coon är rasen om du undrar (:

Pink Lips turns around


image1625image1626

Louis Vuitton kanske inte lyckades med sin S/S 2008 kollektion, vad de dock satte spiken på -enligt mig- var sminket under visningen. Blå eller lila läppar ska jag satsa på i sommar. Så mina rosa läppar kommer få konkurrens. Gäller bara att hitta perfekta läppstiftet också.

H&M Art By - Illustration


Nu gör H&M ytterligare ett till sammarbete med unga profiler. Denna gång är det tecknare och illustratörer som får pryda ett plagg som säljs på H&M. Senast var det isländska livsstils iconer som Steed Lord, Sigge och Don't be Naked som fick designa några plagg. Denna gång är det Jo Ratcliffe, Lina Bodén, Anna Fredriksson som står på tur, kommer kostar 149:- styck och finns att köpa här.

Om jag får säga det själv så tycker jag att de ser grymt billiga och tråkiga ut. Men de verkar ju älskas av Blogg-Sverige som är så fyrkantigt att man vill gå och hänga sig. Varför måste alla skriva om samma sak? Varför skriver jag om det här? Jag vill mest poängtera att H&M gjorde inte några officiella pressbilder av de plagg som Steed Lord gjorde, vilket är grrrrymt mycket snyggare än dessa nedan. Men när de väl gör det lätt för varenda liten modebloggare att bara klicka in på deras sida och ladda ner bild på världens fulaste tröja. Ja då ska man helt plötsligt skriva om det. Nej denna Art By skrotar jag, min plånbok gör en djup suck av lättnad.

image1624

Tom Binns


image1637

Tom Binns utsågs av The British Fashion Council till årets accessoar designer. Vilket är ett mycket respektabelt och högt värderat pris. Som ni kan se nedan är detta absolut övertygande. Om jag hade den feta plånboken som jag drömmer om så skulle Tom Binns beklä mig helst varje dag.

Jag har självklart valt mina favoriter och då blir det wicked rock chick men om du besöker hans hemsida så finner du nog dina egna favoriter då han exprimenterar med allt och alla och du hittar garanterat nått för dig.

image1623

Min favorit är Salmiakbalkarna


image1612

Jag köpte ett halvt kilo godis och 1,5 liter läsk nyss.
Inte lördag på långa vägar men ibland måste man peppa sig själv att prestera haha
Sockerberoende, någon?

27 Mars


Står nu på jobbet, ensam. Det är ganska skönt att öppna butiken för då får man komma igång i sitt eget tempo.  Än om man kommer in efter lunch och måste köra på 120 direkt. Hade dock djup ångest att gå till jobbet idag, det var längesen och jag var seg som få. Ville helst krypa ner i sängen och drömma om dessa örngott.

De är från amerikanska Urban Outfitters!
klicka på bilden för att komma dit

image1611

26 Mars


En riktigt fjärtdag som många andra. Ganska pretty värdelös. Hade en hel lista med grejer att ta tag i men orken finns inte där. Istället tjockade jag framför TV'n med alla värdelösa TV-serier som går sådär på dagen då igen förutom min mormor tittar på TV.

Imorgon blir det andra bullar. Då öppnar jag på jobbet så nu är det hopp i säng.
Tack Johanna för allt stöd denna kväll!

I need these!!


Jag har sett många rosa leopard jeans. Men inga så perfekta som dessa.
Opportunity of a lifetime. Det blir till att ha ebayvaka imorgon då.

image1610

Chocolate Graffiti Bars


image1603image1602image1601
image1600image1599image1604

Nu i Mars släpptes Graffiti Bars i USA. Det är NYC 10 främsta graffitikonstnärer (Blade, Crash, Crachee, Crime 79, Dondi, Dr. Revolt, Iz the Wiz, Lady Pink, Spar One and Voice of the Ghetto (Stay High 149) som har gjort ett sammarbete med Alison Nilsons Chocolate Bar. De har smaker som jordgubb, kaffe, banan, cookie och många mer. De kostar $3.50 och en del av intäkterna kommer gå till att föda upp nya amerikanska barnkändisar.

image1608
image1609

WESC - Bongo rouge red headphones


image1607

Ett litet ilandsproblem jag har. Min mobil har varit trasig i typ 3 månader nu, och jag har inte orkat ta tag i en reklamation ännu. I alla fall så kan jag därför inte lyssna på musik när jag åker buss eller går till jobbet. Jag har ingen MP3 spelare, men dock har jag en fickradio, som är kass haha. Just nu vill jag bara ha en bättre telefon, och dessa hörlurar från WESC. En liten present till mina öron för dess lidande.

West Coast Riot


image1606


Historia
West Coast Riot är en helt ny festival för i år. Med redan stort uppståt och hög förväntningar. Newsdesk skriver bland annat:

Sommarens nykomling West Coast Riot är en renodlad punk/hardcore-festival som under en junidag kommer avverka ett femtontal av genrens främsta band. Festivalens första artistsläpp räcker förhoppningsvis gott och väl som övertygelse om att West Coast Riot i högsta grad är på blodigt allvar och här för att stanna. NOFX första Sverigespelning på fem år, ett återförenat Moderat Likvidation och så äntligen, äntligen är Millencolin tillbaka!

En festival som jag tycker kommer lite sent i tiden, "skatepunken" tycker jag hade sin storhetstid i början av 2000-talet. Då hade jag jublat över denna setlist. Men det känns ändå som om festivalen kommer lyckas, vad vet jag vad 15.åringar gillar nuförtiden?

Att få uppleva Bad Religions Mosh Pit en gång till. En nostalgikick för mig. Men tyvärr kommer jag befinna mig i Borlänge under denna tid.

Information
26 Juni 2008, Frihamnen, Göteborg
Samma plats som Pier Pressure och Metaltown

OBS! 13 års åldersgräns

Hittills klara artister
NOFX
Bad Religion
Millencolin
Flogging Molly
Lagwagon
Tiger Army
No Fun At All
Moderat Likvidation
Randy
Tysta Mari
The High Hats

<3<3<3


image1605

Himla billig klänning på Asos vårrea. Finns dessutom i alla storlekar, why? I love it.

Pure Love


Office = Bara kärlek, nu har de lyckas göra gamla favoriter ännu snyggare.
Ett par av dessa bara måste jag ha!

image1598


Ladies and Weapons





Antonio Riello - Ladies Weapons

image1590
image1591


image1593- Militären är det mest maskulina som finns, jag försöker göra dem mer feminina

Antonio använder riktiga vapen men har avrustat dem, så dem är inte brukbara. Med hjälp av materal som leopard skin, ljusa pastell färger, värdestenar, päls, smycken, trendiga tyger och porslin. Det är precis på den fina linjen mellan fashion och white trash. Varje konstverk är unik och finns bara i ett exemplar. Antonio döper de flesta med tjejnamn, kvinnor som spelat stor roll i Antonios liv. Några av de vapen som han använder är Amerikanska M16, Ryska Kalashnikov, Israeliska UZI, Tyska HK 33 och Italienska Beretta. till Hoard Magazine berättar han

Vapen har alltid varit en passion för Antonio, han menar att det är ett objekt fullt med symbolvärde. Han ville mixa, på ett konstnärlingt sätt traditionella kvinnliga saker som mode och traditionella manliga så som pistoler. Han vill visa att pistoler kan vara en accessoar inom mode.

image1592Du kan läsa mer om Antonio Riello i första numret av Mixtaped Magazine, jag säger till när den kommer ut! ;)








Ted Noten - Lady K


image1595
image1596

Patapon - PSP - Beroendeframkallande


Hela helgen har jag och Patsy suttit och obsessat dessa små krabater
Nu är jag fast besluten att jag på nått sätt måste skaffa en PSP, jag måste ha PATAPON


26 Mars


Long time no see. Det är jobbigt när man vill blogga, varje dag, men man finner inte orken. Sedan lägger man på sig "måsten", att det måste jag blogga om innan det är förbi. Innan det är oaktuellt. Det gör att man hellre tar en paus. Men nu har jag ju Påsken att skylla på också, men jag har läst era kommentarer varje dag i alla fall. Det är aldrig en last.

Det jag ville uppmärksamma på Långfredagen tillexempel var att det var prick 50 år sedan Peacemärket uppfanns.
 Det tycker jag är en bra sak att fira. Samtidigt är det ny 5 år sedan USA gick in i Irak. Med allt vad det innebär.

För övrigt har jag haft en kanoners helg. En vit som vanligt nuförtiden. I fredags åkte jag hem till Patsy med ett 3,5 kilos ägg sprängfyllt med bara godis. Vi pysslade lite, jag fixade hennes bloggdesign, vi gick och åt falafel och bara hade det en chill långfredag. Eftersom Patsys käresta var i Göteborg så kände hon sig lite ensam så på söndagen hookade vi upp igen med vår favorit dryck Frank's Enegrgy Drink. Och lökringar, godis, film, patapon. Ett riktigt bra pyjamasparty.

image1589

Fixa Outfiten #8


Då kör vi igång med en ny omgång, denna gången får ni göra en snygg våroutfit med mina just nu favorit vårskor. De är från DinSko, du får välja färg denna gång! Ta chansen att vinna fina halsband genom att ta till er goda smak. Fixa Outfiten omgång 8 har börjat!

Regler:
Du måste tyvärr ha en blogg för att kunna delta.
Skicka in era bilder till: [email protected] - Ange vilken blogg du kommer från!
Jag vill ha bilden i 500x500 pixlar, om ni använder Paint eller ett annat program där du inte vet hur stort 500x500 är så kan ni spara den här bilden och sudda bort det gamla.
Det är du som bestämmer exakt vad du vill ha till skorna. Nytt, gammalt, eget, det finns inga krav på att kläderna och accessoarerna i fråga ska kunna köpas just nu. Och sist Inga ritade kläder och skorna i sig måste vara med i slutresultatet. Lycka till!

Pris utlovas!
Jag vill ha ditt bidrag senast Fredagen den 25 April kl 18.00

image1585image1586
image1587image1588

Och vinnaren är...


Alex från bloggen Still talking to myself. Grattis!

Här är vinnarbidraget
image1584

19 Mars


För den som är intresserad så står jag just nu på mitt andra arbete, uppladdat med bananer (Det är ju jag som är Banana Bitch liksom haha). Shit vad hungrig jag var där ett tag. Rusade till bussen från fotostudion. Lyckades till och med vurpa i backen till bussen så byxorna blev helt leriga, braaaa fian :D. Men som tur var så har vi en dusch på jobbet så jag kunde spola av dem lite, nu ser dem lagom trashiga ut haha.

Intervjun och fotningen med Sophia Somajo gick kanon. Jag måste säga fuck va awesome att det kan bli så grrrrymt på så kort varsel. Helt underbar brud som vi garanterat kommer stötta till fullo i ur och skur. Om du inte checkat out hennes musik så gör det här. Nu är jag ännu mer övertygad om att denna brud kommer slå stort. Bella var som vanligt en asproffig fotograf, och Anya var ett underbart stöd.

Jag har inte varit så här glad på mitt jobb på mycket länge. Grinande ungar tar inte bort mitt glada humör. Kan kanske bero på att jag druckit 4 redbull idag? :D

Denna dag har har varit totalt motsatta än igår. Superb.

Hoppas detta lyckliga, lite drogade inlägget smittade av sig på dig och att du får en trevlig kväll!

Work in progress


image1583

Yeeez nu är vi i studion och förbereder. Sophia Somajo kommer hit vilken minut som helst.
Taggad till tusen.

Snyggast skor vinner


Fick ju hem mina skor för en vecka sen faktiskt
Det var ju meningen att jag skulle fota dem, men det gick över styr haha
Enjoy!

image1582

Nostalgi: Ika i rutan




ÄGGET, ÄGGET AAAAAHHH ÄGGET

OhMiBod


image1581

Nu kan jag äntligen låta min man Pharrell fylla mig med mer än musiken

Glamour Stiletto run 2008




Get dressed for success var det ja. Och det kommer jag göra, jag har redan anmält mig. Förra årets vinnare var en riktig atlet så nu är det bara för mig att träna satan. En mycket bra motivation till att träna. Cykla framför Top Model på onsdagar. Ut och springa ett par timmar i veckan de dagar jag är ledig. Checka out de nya badhuset i Gustavsberg och simma några länger.

Jag vet att jag kan springa snabbt i 12 centimeter, 7 centimeter är därför ingen match. Det jobbiga är som sagt konditionen. Men det ska vi fila på!

För dem som är too lazy att se filmen. Glamour Stiletto run är en tävling för endast kvinnor över 18 år. Det går ut på att varje deltagare sätter på sig klackskor som är minst 7 centimeter höga och högst 1,5 centimeter breda. Med dessa skor ska du snabbast springa 100 meter. Det börjar med olika delfinaler, som detta år hålls även i andra städer av Sverige. Finalen hålls i Kungsträdgården i Stockholm.

Vinnaren vinner ett presentkort på Rules by Mary värt 100 000 kronor.

image1580

Mixtaped Magazine cover girl = Sophia Somajo


image1579

Japp, två timmar efter att Adam Tensta (ja det var han som vi skulle ha med från början, men han får vara cover boy på nästa nummer istället) ringde in influensa så hade jag hittat en ytterst värdig ersättare. Ingen mindre än Sophia Somajo, som jag pratat om tidigare här på bloggen. Det roliga är att musik-Sverige är så himla litet, alla sammarbetar hit och dit och det har även dessa två artister gjort.

Sophia Somajo är enligt tidningen City är årets Gonnabe, och det var det första jag också tänkte på när jag kom i kontakt med hennes Myspace - Den här bruden kan komma hur långt som helst.

Yes imorgon blir det för oss att fota Sophia Somajo och göra en djupgående intervju. Har du något du vill fråga henne månne?

18 Mars


image1577image1578

Godmorgon. Lite kaotiskt så här på morgonen. Den personen vi skulle fota för framsidan av tidningen imorgon ringde och sjukanmälde sig idag. Så nu ringer jag runt till skivbolag och frågar om andra artister, eller jag har bara ringt ett bolag än så länge. Jag är inte desperat, detta måste bli perfekt, och då är framsidan viktigast, men om den personen jag hade tänkt inte har möjlighet imorgon så kommer jag nog bli lite desperat.

Blir till att förbereda en massa olika intervjuer nu då man inte vet vem som dyker upp. Men det är spännande, nu är det på riktigt, det är så här det ska vara. Tänk när man känner en massa folk på en massa skivbolag och bara kan ringa upp när det krisar och ba "Tja det är Fian, nu är det så här va..." som om ingenting. Jag längtar. Jag måste säga att de skivbolag och arrangörer vi har varit i kontakt med har alla varit så himla tillmötesgående. Det har varit så enkelt för oss, nästan för enkelt.

Nej nu ska jag ta tag i mitt rum så jag kan fota lite kul stuff.

Sen tänkte jag skänka bort en del grejer jag har här hemma som jag inte använder, vissa saker har jag aldrig använt. Så det är inte skabbigt.

Bjuder också på två osminkade bilder för att visa hur ljust mitt hår blivit. Jag är så jeevla fabulous!

17 Mars


Denna dag har jag inte gjort mycket annat än att umgås med Josie. Känns bra att ägna en hel dag åt en gammal klasskompis som man inte träffar så ofta längre. Prata ut och ladda batterierna. Josie är bäst.

Vi började med att införskaffa oss varsit blekmedel, sedan käkade vi vedugnsbakad pizza, hon bjussa, så himla gulligt. Lövley. Sedan åkte vi hem till henne och blekte järnet. Jävlar va ljust hår jag har nu, men det blir nog en blekning till innan jag är nöjd, haha! Sedan kollade vi på Bee Movie, den var skitbra ju, bättre än Råttatouille om du frågar mig. Dock kändes den himla amerikansk i slutet så vi skippade att se sista 20 minutrarna typ. Usch vad jag inte gillar när det blir så, att man ba kollar på klockan och, "När är den slut?".

Appropå USA så kollade vi på Sicko efter det, ni vet, dokumentären av Michael Moore Så jävla sjuk, jag blir så förbannad. Det är då man får självmordstankar för att denna värld är så grym och man vill inte vara en del av det. Ni ska bara veta hur många gånger jag har varit på gränsen till det. Men jag kommer aldrig, aldrig, aldrig ta livet av mig. För jag har väldens bästa vänner och världens bästa familj. Men jag vill ha mer, jag vill ha ett samhälle att vara stolt över. Jag är skitstolt över att vara Svensk, men jag är inte stolt att vara en del av västvärlden. En värld som styrs av ett land fullt av giriga terrorister. Ja, jag är mer rädd för USAs regering än för Al Qadia. Jag kommer säkert få FBI på mig bara för att jag skriver detta. De kan säkert skrämma sin egen befolkning. Men mig skrämmer de inte. Jag längtar till den dagen George W Bush får lämna över stafettpinnen.

Jag känner mig så maktlös, man är så fruktansvärt liten i denna grymma värld. Vad är det för vits att fortsätta livet när det knappt finns kläder som inte är gjorda under grymma förhållanden? När våran egen regering slickar EUs och USAs arslen? När Sveriges största bloggar inte skriver om nått annat än fåfänga? När alla bekvämligheter tär på klimatet?

Det finns massor med exempel på saker som jag har legat och funderat på varje natt nu. Jag tror jag håller på att bli psykiskt nedbruten. Att skriva ett patetiskt inlägg i sin blogg kl halv 4 på natten hjälper mig lite grann. Skriva av sig, och föra över lite ångest på någon annan liten tjej i kanske Jönköping eller nått. Det är så här min dagbok brukar se ut, men jag tror jag ska börja skriva lite så i bloggen också. Kanske väcka lite tankar hos någon annan. Spread the word. Svenska ungdomar är i och för sig överlag ganska insatta i världspolitik och det ger mig lite hopp.

Ni kan ladda ner Sicko här, tar ungefär 3 timmar eller så. Nu struntar jag i den där löjliga Fildelar lagen, för detta är way much more important. Och jag tror inte Michael Moore tänker stämma mig. Vilken klockren man det är alltså.

Om någon kommer undra så, nej, tyvärr, jag är inte full.

To international readers!


image1591

I've noticed through Tailsweep that I have a couple of international readers. In the last week there have been people from all over Europe, Japan and the USA that have visited my blog. My question to you non-Swedish speaking guests. Should I start to try and translate what I write?

I'm not the best at English, but I can always try.

16 Mars


Äntligen en natt utan störningsmoment, peppar peppar ta i trä. Som många av er vet så gillar jag mest att blogga på natten. En ganska dålig egenskap då det kommer att förkorta mitt liv hehe. Men orka tänka på det nu, right?

Har jobbat 3 timmar idag, känns inte alls. Men då somnade jag på soffan så fort jag kom hem, så detta dygn känns som 2 stycken. Usch vad jag inte tycker om när det blir så. Fast sova på soffan som ett litet barn är alltid mysigt, och när man bodde själv så var ju det högsta nöjet. Ingen kunde ju störa en då.

Jag tror inte jag kommer kunna klara av att bo själv, jag tror jag skulle gå ner mig totalt om jag inte hade någon som sparkade mig i arslet ständigt. Varför är jag så lat? Appropå det så funderar mamma på att anmäla mig till Du blir vad du äter. För jag lider av sockerberoende och det kan ju vara det som är anledningen till min orythm. Att äta sundare och börja motionera är nog svaret på att orka mer i mitt fall. Jag orkar inte ens tänka på det, jag älskar onyttig mat och att motionera är det värsta jag vet. Mardröm. Fast när man har kommit över tröskeln och börjar se resultat så tror jag att jag kan fortsätta med den livsstilen.

Dock är jag en sucker för McDonald's. Det är guds gåva till mig. Fy farao vad jag aldrig tröttnar på deras mat. Får det ens kallas mat? Det dumma är att varenda arbete man jobbar på, och ska käka lunch, så är ju McDonald's nästan alltid närmast och billigast. Såklart man går dit då. Stackars kroppen min.

Jag har ju i alla fall gräft fram min gamla pilatesboll och pappa har hjälpt mig att blåsa upp den. Det är steg ett, börja ställa mig in mentalt. Men har jag tränat nått än? Nej.

Jag är ledig hela denna vecka utom torsdag. Då ska jag få så himla mycket gjort.

Kommer väl se ut ungefär såhär:

Måndag: Tvätta massa kläder, bleka mitt och Josies hår hemma hos henne
Tisdag: Inget planerat om jag måste fixa saker innan Onsdag, eller ska träffa någon på Nyföretagarcentrumet i Nacka Strand
Onsdag: Intervjua samt Bella ska fota personen till framsidan av Mixtaped Magazine, förhoppningsvis fika med Love på kvällen
Torsdag: Jobba 11-19 om jag inte minns fel
Fredag: Säkerligen städa en del men även förhoppningsvis umgås med Patsy Darling

I only date Super Heroes


Det här känns ändå som en ganska bra tröja för mig.
Därför att bra och snygga killar är lika sällsyna som superhjältar.

image1590

Sommarkänslor på Asos


Känns som att det är ganska upplagt för en ny beställning när pengarna rullar in

image1581image1582

Kylie Minogue - In My Arms




Jag säger som min Partner in Crime Bella, låten är inte klockren. Men jag har låtit den växa på mig, och det positiva med den är att Kylie Minogue har, efter alla dessa år och tragedier kvar sin 80-tals röst. Ibland, i ekona låter hon även som Kali i Steed Lord. Dessutom tycker jag att helheten blickar tillbaka, färgerna, beatsen, sminket. Jag tror det blir mer vågat smink i sommar. I alla fall för mig och Patsy. Cool.

image1580

Snygg brud från Manhattan


Ge mig den där scarfen

image1579
Foto: The Sartorialist

Bild från den 12 Mars


Det vart inte så många bilder i onsdags som jag ville minnas. Men här är en.

image1578

Kat von D hjärta Nikki Sixx


image1576

Nya hypade L.A paret är Kat von D och Nikki Sixx, gitarristen i Mötley Crüe. Det bandet som är anledningen till hennes  ansiktstatueringar. Hon har tatuerat stjärnor runt ögonen och på ögonlocken för att Mötley Crües låt Starry Eyes är hennes favorit.

Nikki och Kat har även gjort matchande tatueringar redan. Han är 49 och hon 26, tycker ni åldern spelar roll? Jag tycker inte det, dem är supergulliga.

Fian loves = Rihanna + Giambattista


image1714Jag har tidigare talat om Rihanna som min stilikon. Men även om de skorna av Giambattista Valli som bloggvärlden började susa om efter att Mary-Kate hade dem på 7th On Sale galan.

På Fendis visning på Paris Fashion Week hade även Rihanna dessa skor. Jag blir galen, jag måste ha ett par. Damn!
image1577


Idag är jag sugen på..


image1685image1686

Christian Louboutin slingbacks & Marc Jacobs clutch

Nya favoriter...


image1675image1676

Då listar jag mina nya Ebay favoriter i vanlig ordning
Klicka på bilderna för att komma till auktionerna

Usch


image1678

Jag skäms över att vara Svensk just nu.
Vad handlar låten ens om???

Hatar korruption, så jävla uppgjort. Jag säger varje år att jag ska bojkotta Melodifestivalen, men nu ska jag tamefan göra det. Så jävla pinsamt. Jag svär för att jag är förbannad.

Calamity Amelie


image1669image1670
image1671image1672

Foto: Distorted Retina, Linda Åkerberg, Jeanette Gyllenborg, Daniel Stigefelt

Jag har en vän som just nu är i Los Angeles, och har varit där sedan i Januari. Hon kommer hem om en månad sådär, har varit borta länge nu, saknas otroligt mycket. Hoppas du har det underbart Amelie!


Mina favoritbilder från staterna:

image1673image1674

Foto: Viva van Story, Ama Lea

Jag brukar inte göra listor men..


[x] Ditt efternamn slutar på -son.
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du.
[x] Du känner någon som har samma efternamn som du.
[  ] I din familj är ni 2 barn.
[x] Du bor i villa.
[x] Du bor i en tätort.
[/] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla.
[x] Dina föräldrar har gift sig.
[x] Din mamma är yngre än din pappa.
[  ] Din pappa heter Lars.
[  ] Din mamma heter Anna.
[  ] Din familj har en Volvo.
[  ] Din familj har en silvergrå eller röd bil.
[x] Du har tillgång till Internet hemma.
[x] Du har egen mobiltelefon.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger.
[  ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna.
[  ] Du har varit i Grekland. - Ska dock dit innan detta året är slut, har kusiner där
[  ] Du har varit på Öland minst 2 gånger.
[x] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger.
[x] Din familj har en husvagn.
[x] Ingen av dina föräldrar röker.
[x] Din pappa är lite lätt överviktig. - Haha sorry!
[  ] Du idrottar flera dagar i veckan.
[x] Du har husdjur.
[/] Du får månadspeng. - Om man kan kalla det lön ja
[  ] De flesta i din familj är blåögda.
[x] Du äter på McDonald's. - Jag är besatt av McDonald's
[x] Du följer Melodifestivalen. - Just nu till och med!

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent. 19x 3 = 57%
Måste säga att jag är mer svenne än så dock.

Sibel också


Ikväll röstar vi på..


..Rongedal!

image1668

1 år sen


Idag har jag nästan börjat gråta, så som jag saknar mitt lååånga svarta hår :(

image1549image1550

14 Mars


Ska strax dra täcket över huvet och somna in som ett litet barn. Måste bara hitta några väl valda meningar att avsluta denna vecka med. Saknar förresten många just nu, från gymnasiet och så. Så om ni läser min blogg så är det bara att hojta så kan vi hooka upp över en kopp te och lite bullar.

Just nu känner jag mig svullen i hela fejan så lite skönhetssömn skadar inte. Jag vet inte vad det är för fel på min hud i ansiktet just nu. Först var det så torrt så det såg ut som om jag bränt mig i solen och det flagnar så där som det gör, ni vet? Men nu är den så fet och finnig att jag tror att jag är 14 igen. Jag har inte ändrat något drastiskt på mina vanor, jag har inte ändrat ansiktsprodukter. Det är antagligen vädret, men det känns som om det borde vara nått mer.

Har suttit nu och mailat ett par timmar. Massor med olika saker som ska styras upp, om allt går som planerat så fotar vi en kendïs till framsidan av tidningen på onsdag, vem tänker jag inte säga än :P. Sen har jag mailat massor med stuff, minns inte ens själv, men olika rådgivare, festivaler och sånt stuff. Väldigt olika hur man blir bemött faktiskt. Hultsfred var himla gulliga, nästan så man ångrar att man varit dissig mot dem i sin blogg. Medan SRF var fett kontrollfreak. Så här lät dem ungefär;

Hulstfred: Fan va schysst med en ny tidning, det behövs!
SRF: Om ni inte har släppt något nummer än så måste ni skicka ett exempel av ett nummer till oss så vi kan ta er seriöst.

Hultsfred känns som den där schyssta läraren i skolan som man kände att man kunde prata med. SRF känns som en äcklig rekotor som inte har något förtroende alls. Jag säger bajs på det. Är det värt att trycka upp en tidning och betala porto, allt som allt 40-50:- för att sedan förmodligen bli nekade? Skulle inte tro det, får ta ett snack med Bella om det.

Det blev ett rysligt långt inlägg. Men det är skönt att skriva ibland.
Sup och svälj, trevlig helg!

Festival Updates: 16 nya akter till P&L


image1546
image1547image1548

Peace & Love kör på säkra kort, vilket dem gör rätt i. Man kan ju tro att samma artister år efter år blir tråkigt. Men enligt mig så är det helt olika år efter år. Man vill ju återvända till en festival för att uppleva det man gillade, om en artist spelar igen, så är det bara ett plus. Om man inte vill se samma artister så finns det ju andra också förståss. Det är bara beviset på att Peace & Love är en framgångssaga - När både besökare och artister vill återvända år efter år.

Stefan Sundström tillexempel har spelat varje år på festivalen sedan 2005. Hanoi rocks har spelat där 2006 och 2007 så nu blir det tredje gången gillt. Samma med Mustasch, som varit där 2005 och 2007 tidigare.

Himla trevligt att få se och kanske träffa tjack speedade Ralf och Mike. Kanske Amanda Jenssen också borde haka på. Bara Backyard Babies som saknas, om man tänker efter så var ju P&L förra året en riktig höjdare på pappret. Tyvärr vart det en katastrof festival för min del. Mer om det i ett senare inlägg. Här har vi då senaste bandsläppet:

The Waterboys
Jason Mraz

Sahara Hotnights
Hanoi Rocks
Mustasch
Takida
Mikael Wiehe & Ebba Forsberg
Stefan Sundström
Woven Hand
Kaizers Orchestra

Amanda Jenssen
Alice in Videoland
Dark Funeral
Lillasyster
Humanzi
Kapten Röd & Majorerna

Madonna i Hall of Fame


image1544




Oaktuellt, men minnesvärt. Kolla in presentationen med Justin Timberlake. Underbart. Älskar mannen.

Madonna, Leonard Cohen, John Mellencamp, The Dave Clark Five och The Ventures tog plats i The Rock and Roll Hall of Fame i USA på måndagen. De fem artisterna eller grupperna hade utvalts av 600 verksamma i musikbranschen. De brädade bland andra Donna Summer och The Beastie Boys. Artister kan väljas in i Hall of Fame och hamna på museet i Cleveland, Ohio, 25 år efter det att de släppt sin första platta. Medan flera av de andra av årets nykomlingar har nominerats tidigare så var det första gången gillt för Madonna. Hon gjorde sin debut 1982.

image1545

14 Mars


Står på jobbet och det är dött här.. Jag klagar inte, det har varit galenpanna hela dagen, inte många lugna stunder.. Vart kom alla människor ifrån? Det var en kvinna som sa till mig att detta var den mysigaste leksaksaffär hon hade varit i. Det är nog en finaste komplimangen jag (eller jag och jag, men ni fattar) fått här sen förra julen. Annars är det bara en massa gnäll på allt och inget tycker jag. Mycket bra dag har det varit om man ser till förutsättningarna. *tänka positivt*

Jag vaknade av att våran jättekatt (7 kilo? pappa hjälp!) Jack lyckades ha ner min dator i golvet, det är andra gången det händer, och jag blir förbannad när jag tänker på det. Ta inte det här som skryt, men jag betalar inte 14500 för en dator som min katt ska lyckas sabba. Han har dock lyckats ha ner en stereo i huvet på mig. Haha! Usch vad våra manskatter är klumpiga. Har ingen koll på kroppen.

I alla fall vaknade jag av huvudvärk. Och vakna av att man är förbannad är ju aldrig kul. Har gått runt med spänningar i pannan hela dagen, aj aj aj mitt huve.

Men nu ska jag sluta gnälla, hur mår ni? Har du någon klumpig katt? Eftersom jag är kattkärring så tycker jag att katthistorier är roliga. Johannas Penny Lane är förresten en av mina favoriter. Busigare katt får man leta efter.

Nu står jag som sagt på jobbet. Dött dött dött, står och dregglar på Mi Lajki örhängen. Men 499:- njaaaeeeeej.
Vet ni förresten att Mi Lajki är svenskt och har en egen blogg?

image1542
image1543


13 Mars


Oh my god, det är redan i mitten på Mars. Jag klarar inte av detta, tiden går supersnabbt! Jag skulle göra massor med viktiga saker idag men istället sov jag hos Bella och vi degade hela dagen. Nu ska jag jobba tre dar i rad så jag kommer inte kunna få nått gjort typ. Blä.

För att förklara vad som hände igår då. Efter jobbet åkte man ju in till Globen och kollade lite, det fanns bara en biljett kvar så vi skippade det. Åkte istället till Gamla stan och satt och chillade i en källare där. Åkte hem med 2:20 bussen. Och jag kan väl säga att jag var så tankad att jag behövde sova hos Bella för att jag inte vågade riskera att köra moppen från busshållsplatsen. Har väl i och för sig inte stoppart mig förr, men igår så kände jag att nej, jag pallar inte. Så jag sov hos Bella och vi vaknade vid 11 (fett tidigt) med såsade som sagt hela dagen. Gick ner till Matnära och shoppade Cola och chips. Kollade på TV4 nyheter. Sedan åkte jag hem och nu sitter jag här.

Jag hade skitfina kläder igår, tycker jag själv då. Hoppas Bella har några fina kort. Ni får se dom sen då..

Vill bara säga det att, ni kanske har märkt att jag skriver mindre nu, och det är väl mest för att jag inte har tid att sitta här lika mycket som förr. Har mer att uträtta så att säga, sedan är det för att jag är nere i någon slags deppig period just nu. Jag vet inte egentliga anledningen för mitt liv flyter på som aldrig förr. Men det är väl stress antar jag. Jag har inga andra bekymmer liksom. Stress stress stress och jag vill ju inte smitta av mig på er underbara läsare. Så jag tänker inte tjata om stress här nå mer. Men bara så ni vet.

Dessutom så vill jag ju mer än gärna kunna svara på alla era kommentarer, men jag har insett att jag inte har tid med det. Så från och med nu så svarar jag bara på de jag har tid/lust med. Men jag läser fortfarande alla såklart.

It's Raining Men


Inte för att jag brukar bry mig om Tokio Hotel. Jag vet att många tycker att Bill är bögig, men jag har ingen aning, egentligen är det irrelevant. Vi, du, jag ska väl inte bry oss om hans läggning. Det roliga är dock att detta klippet får en att undra lite.




Bill Kaulitz var 13 och medverkade i Tyska versionen av Star Search.

Fixa Outfiten - Mitt bidrag


Då gör jag som jag gör ibland, trixar ihop ett eget bidrag till Fixa Outfiten, fast jag kan ju aldrig vinna givetvis. Men detta är bara ett sätt för er att få inspiration och ett exempel på hur man kan gå till väga. So here we go:

image1538

Min drömklänning, alla kategorier, någonsin, dock med guld i - Miss Selfridge
Halsband - Asos
Väska - Filippa K
Örhängen - Ebay
Skor - Georgina Goodman

Nu ere Debatt..


..Och jag undrar när blev Blondinbella.se en modeblogg???????

image1537

12 Mars


12 Mars, det ringar bra i min mun. Ska kolla in min dagbok ifall det har hänt nått bra på det här datumet förr.

Just nu står jag på jobbet och pressar Rihanna. Ja, jag ska väl egentligen göra annat än att blogga, men tro mig, jag har redan gjort allt jag kan göra. Efter jobbet ska jag stressa hem och slänga på mig andra kläder, klackisar, bamboo hoops och rosa läppstift. Snabbt som attan. Jag stänger ju 19 på jobbet och insläppet till Rihanna börjar 19.30. Fördjävligt. Jag som vill se Adam Tensta också. Men det får jag nog glömma. Jag är så stressad att jag inte vet vad jag säger. Fast egentligen är det ingen vits för mig att stressa förän om en timme för jag måste ju vara här i vilket fall som helst. Det roliga är ju att jag inte har någon biljett ännu, utan det fixar jag och Bella utanför, 100 spänn max betalar vi. Så jävla najs. Om biljetterna är slut så hamnar vi väl på krogen och skakar rumpan vilket fall som helst.

Det är så jäkla många konserter jag vill/ska gå på i vår att jag blir helt galen.

Fre, 14 Mars 2008, 22:00, Chris Brown, Berns Salonger
Mån, 31 Mars 2008, 21:00, Chamillionaire, Nalen-Stora Salen
Fre, 04 April 2008, 18:30, Good Charlotte, Arenan
Sön, 06 April 2008, 19:30, Turbonegro, Globens Annex
Tis, 08 April 2008, 17:30, Danko Jones, Tyrol - Gröna Lund
Mån, 14 April 2008, 19:30, Backstreet Boys, Hovet
Lör, 19 April 2008, 19:30, Håkan Hellström, Arenan
Fre, 09 Maj 2008, 17:30, Flogging Molly, Tyrol - Gröna Lund
Fre, 30 Maj 2008, 19:00, KISS, Stockholms Stadion
Ons, 11 Juni 2008, 19:30, Kylie Minogue, Globen
Fre, 13 Juni 2008, 19:30, Dolly Parton, Stockholms Stadion

Good Charlotte kanske behöver sin förklaring. Jag lyssnar inte på dem längre, men förr var jag upp över öronen förtjust i Billy Martin, gitarristen. Jag har gått på alla GC's Stockholmsspelningar någonsin. Jag och Bella träffades faktiskt när de spelade på NRJ in the Park. Sedan dess har vi lovat varann att gå på alla deras Sthlms spelningar föralltid. Trodde aldrig att de skulle fortsätta så här länge dock. Haha. Så nu vet ni. Jag orkar inte skämmas för det, GC har betytt så otroligt mycket för mig, så jag bryr mig inte om vad ni tycker.

Resultat


Okej resultaten ser ut som jag trodde. Jag tänker då fortsätta som jag gör, jag vill dock att ni ska vara mer intresserade på mig som person. Hur fångar jag ditt intresse?

image1536

Idag är jag sugen på...


...dessa skor från Modcloth. Om det bara hade varit dubbelt så hög klack, en sisådär 12 centimeter så hade dem varit skitsnygga!

image1535

11 Mars


Det var en dödsdömd dag. Det är inte lätt att vända trenden när dagen känns piss när man vaknar. Jag lyckades inte heller, fick inte mycket gjort, och som grädde på mosen så lyckades man ju flippa ut totalt för att jag inte hittade nått gott att äta. Kan inte McDonald's bli min granne? Jag orkar inte gå 500 m.

Skämt å sido. Jag gick inte till McDonald's för att 1. Jag inte var sugen 2. Jag ska hålla i pengarna 3. Jag orkade inte klä på mig ordentligt.

Jag lyckades ändå röja så man ser mitt golv. Det var herrans vilken golvyta jag hade som jag hade glömt. Rysligt skönt. Det hände väl inte mycket mer än det. Men jag är på skrivarlust men har inte mer att säga än att imorron jobbar jag 13-19 och jag känner inte mycket lust till det heller.

Är det en depression jag håller på att falla in i nu mitt i våren? Hur kan det hända?

Just nu vill jag bara ha mina skoooooooooooor

Gaaaaah giff!


Det ända jag vill säga är. Kan någon sälja ett sånt här linne till mig?
Fucking adorable! Såldes tydligen på H&M för några år sedan. Varför såg inte jag den då?
Jag köper den för mycket pengar vill jag lova.

På bilden är tjejen som driver bliggen Milk. Himla mysig blogg. Hon tar otroligt fina bilder. Jag är avundsjuk på henne för hon jobbar på American Apparel :( Och för att hin har det linnet förståss :P

image1534

An item you're watching is ending soon. Don't let it get away.


image1532

$50 på Ebay, avslutas 14 Mars 03:30 Svensk tid. Inte helt pjåkigt.

Lulu Guinness


image1519
image1520

Det komiska med Patsy och mig är att vi skriver om liknande saker utan att vi vet om det. När jag tittade förbi hennes blogg idag så såg jag dessa plåster som hon skrivit om. Och jag hade redan innan det planerat att skriva det här inlägget. Så kan det gå. Tror också det har med att vi sökte bilder på snygga munnar på Ebay i helgen. Men ändå.

image1518

Jag har nog hört om Lulu Guiness förut. Antagligen är det Bella som snackat om det. Hon är en vandrande lexikon och dessutom min främsta stilikon. När jag hör Lulu Guiness så blir jag sugen på öl för övrigt. Speciellt nu när tandkrämssmaken börjar smaka så där äcklig, när den legat i munnen ett tag. Det är kanske meningen att man ska sova driekt efter man borstat tänderna kanske? Asch blogg.se kommer ha driftstopp om en halvtimma så man måste ju passa på.

Lulu Guinness justja. De shippar till Sverige för den som undrar. Nedan ser ni mina favoriter i vanlig ordning. Det är ett märke som riktat sig in på färgerna svart och röd. Med feminina detaljer som läppar, läppstift och hjärtan. De har allt mellan lyxiga clutchar och små resenecessärer till nyckelringar och smycken. Allting väldigt cleant och snyggt och lätt att matcha!
image1522


Asos drives me crazy


Alltid när man nyss har betsällt nått från Asos så dyker antingen en fet rabatt upp som man kunde ha dragit nytta av. Eller så dyker det upp must haves som kunde åkt med så slipper man extra frakten. Dessa mintgröna Diesel måste bli minna. Men jag kan ju bara glömma och drömma.

image1517

Blondinbella VS. Maria Wetterstrand


image1516

Nu ska Blondinbella vara med i Debatt på SVT också. Kl 22.00 på torsdag är hon med i direktsändning. Fy vad jag skämt å hennes vägnar. Jag vet att hon inte tycker att jag behöver göra det. Jag vet att hon tycker att hon är bäst. Eftersom Bella spelar en sorts pjäs på sin blogg, så vet man ju inte när hon är seriös eller ironisk. Man vet alltså inte när Bella spelar dum eller när hon är dum. I TV kan man ju se om hon är korkad på riktigt eller om hon driver. I ett debattprogram är hon seriös får man hoppas. Och om jag känner Maria Wettersrand rätt så kommer hon köra över Bella som om hon vore en grävling på väg 222. Jag hoppas det för Bellas skull. Hon måste komma ner på jorden.

Jag har inget personligt mot Bella, jag känner inte henne och kan därför inte uttala mig. Men jag är så jävla trött på alla som ska verka så jävla lyxiga. Alla dessa som tjänar pengar på att provocera folk, jag blir inte provocerad utav Bella eller börderna Kjolmans bajskastande. Jag blir provocerad över att de faktiskt kan tjäna pengar på att klanka ner på folk. Jag blir provocerad över att folk låter sig bli provocerade. Folk gottar sig i vad äcklena skriver. Förresten, varför måste dessa människor vara så förbannat fula? Jag tror deras självförtroende är inbillat.

Och för att säga nått som man inte borde erkänna. Jag röstade på Miljöpartiet i senaste valet, jag kommer alltid alltid alltid rösta på dem. Även om jag är en materialist eller inte.

Eva Longoria for Bebe sport


image1509

Min kära soulmate Bella har redan skrivit om detta. Sedan hittade jag en gamal Klick! i mitt rum som jag inte läst, där i stod det också om Evas jobb för Bebe Sport. Så jag känner mig lite efter. Men jag skiter i det, det är min favorit skådis (jag har egentligen inga såna, då jag inte är intresserad, fråga Bella haha) så Eva ska känna sig hedrad. dessutom är det ju fördjävla snygga bilder.

Baby Milo x SpongeBob SquarePants


image1533

A Bathing Ape har gjort ett sammarbete med Nikelodeon och har kommit fram till förljande SpongeBob SquarePants produkter, endast tillänglig i Japan via Cliff Edge.

Klicka på bilderna för att komma till produkten
image1532image1534

Sugen på en Hermafrodit krita?


image1507image1508

Den finske konstnären Heli Hietala är mest känd för sina extra ordinära kritor - formade som olika människor, hermafroditer, kvinnor, män, pensionärer. Det är alltså äkta kritor vi snackar om som går att använda. Och är meningen till det, Heli vill att di ska skapa konstverk av hans konstverk. Det finns 100 olika kritor förpackade i 10 olika boxar om 10 st kritor.

image1506
image1505

11 Mars


Jag är ledsen, men jag vet inte vad det är för fel på mig. Gårdagen såg ut så här; Gick upp kl 13, kollade på paprika - en japansk film, kollade runt lite på internet, åt en macka, drog runt lite med damsugaren, tvättade mina jeans.. Asså jag gjorde tamefan ingenting. Helt värdelös dag. Det känns som om denna dag kommer bli exakt likadan. Hur bär man sig åt för att bli peppad??

10 Mars


image1531

Nyss hemkommen från Patsy, ligger nu i sängen och har lite dåligt samvete över alla kommentarer som måste svaras på. Det är det första jag gör när jag vaknar. Ni är så gulliga allihopaaa!!

Det har varit fullt upp hela helgen. Jag glömde till och med bort att gå på Alicia Keys :(. Var tvungen att rycka in på jobbet i Lördags, öppna samt stänga för Lina hade åkt på feber stackarn. Efter det var jag helt död och såsade framför Melodifestivalen som bekant.

Idag vaknade jag, badade och åkte direkt till Huddinge och mötte upp Patsy på jobbet. Tillsammans mötte vi Katta och gick och storhandlade tacos för nästan 500 spänn :D:D, haha lite efterrätt och toapapper och sånt också men ändå, det var tjockt med mat asså. Urgulligt att jag inte behövde betala något, det ska tas igen! Jag hjälpte Patsy lite mer med hennes bidrag Fresh Fish, och det kan jag lova det är FRE$$$$$$$H. Ni kan se bild ovan. Den är tyvärr förbjuden att sno dårå. Men gosh vad jag hoppas att hon rår hem hela shitten.

Åkte hem efter tolv, fick sitta och vänta i Slussen i 20 min. Det måste vara de snabbade 20 minuterna jag någonsin väntat i Slussen. Det var varmt och gött och jag hade massa grrrym musik att lyssna på. Min mobil är ju kajko så jag har en sån där töntig liten fickradio, men gosh vad The Voice kickar ass. Även fast jag är rocker inside kan jag ju lyssna på det. Om du inte har The Voice i din stad så kan du lyssna online här.

Jag vart lite sentimental när jag väl kom på bussen. Det var bara jag som åkte bussen. Helt själv. Hela vägen från Slussen till Grisslinge. Liksom. Det var en en bauta taxi. Nej men, tänk vad slöseri för SL och framför allt miljön! Jag vart ledsen och arg samtidigt.

När jag kom hem så upptäkte jag att jag även är ledig imorgon. Jävlar vad skönt. Men nu ska jag sova. Hör av mig till er alla imorron som sagt! Pössar!!

Louis Vuitton Spring/Summer 2008


image1525

Designavdelningen för Louis Vuitton måste verkligen gått på tjack förra året när de designade vårens kollektion. Väskan ovan tillexempel var min favorit, tills jag får reda på att den snygga texten som är på väskan innehåller sexistiska skämt. (Jag är ofta den som inte tycker om att skämta om seriösa saker feminism och nazism, då det finns människor som har offrat sina liv för att du ska få ha det så bra som du har det just nu!) Lyssna på dessa, ska det vara kul?

Every time I meet a woman who can cook like my Mother....She looks like my Father

I?ve been married for thirty years and I?m still in love with the same woman. If my wife ever finds out, she?ll kill me.

image1526Sen kolla på dessa skorna, ska det vara snygg? Nytänkande förvisso, idétorka, någon?

Men jag lyckades ändå hitta två favoritväskor:


Och ett par najsiga skor:






Haha en rolig grej till, Keith Richard på deras startsida:
image1530

Den lilla svarta


Jag brukar inte digga långa ocj enkla klänningar. Men denna föll mig i smaken, rejält. Sömmarna på svanken, detaljen på uringningen. Bältet. Fördelarna är många, finns på Shop Intuition.

image1524

Yves Saint Laurent Pochette


Jävlar va hett!

image1522
image1523

Mongoblogg


Sitter och bloggar i bara handukar. Ojoj, har just kommit upp ur badet, måste bara klaga lite på Blogg.se. Vad hade dem för problem i natt? Jag hade lust och pepp att blogga, och då kan man inte det. Man kunde inte ens kommentera andras bloggar, för det var det jag gjorde när jag inte kom in på min egen - surfade runt på andra.

Men men, nu ska jag hoppa i lite kläder och dra till Patsy. Lär ju posta en massa massa inlägg idag då det inte vart så många igår. Jag har ett litet bibliotek här. Haha.

Hellz Bellz Spring/Summer 2008


image1511

New York Bitch Attitude, street wear direkt från NYC. Makarna Miss Lawn och Bam Barcena som tidigare har jobbat med linjer för Triple 5 Soul, Roccawear och Ecko UNLTD grundade Hellz Bellz 2005. Hellz Bellz a Crime For all Seasons (som märket egentligen heter) är en tribute till  de utsatta unge kvinnorna i samhället. Att ifrågasätta samhället och myndigheterna är konstant återkommande ämne i varje kollektion, tillsammans med inspiration från undergroundkulturer, musik och film.

Miss Lawn säger att Hellz Bellz är mer än ett märke, det är en livsstil. Det är svaret på det mansdominerande Street Wear genren. Varje Hellz Bellz plagg är en åskådning, ett statement som är ärligt. Det är mer än vad Married to the MOB kan presentera. Även det ett street wear märke med attityd direkt från NYC.

Hellz Bellz släppte nyss deras vårkollektion med mer attityd och girlpower än någonsin. Perfekt för Internationella Kvinnodagen! Hellz Bellz har tidigare sålts på Caliroots, vet ej om vårkollektionen kommer dit dock. I'll make you updated! Enjoy!


image1512
image1513
image1514
image1515
image1516
image1517
image1518
image1519
image1520
image1521

Melodifestivalen


Eftersom jag har en PMS-dag eller liknande så tänkte jag göra en kul Hiss eller Diss var det gäller deltagandet i Andra chansen.

Duell 1



image1504E-Type & The Poodles - Line of Fire
De tävlade mot Sibel, och jag ska vara ärlig nu. Sibel var den enda jag röstade på denna kväll för att The Poodles skulle köras över. Jag tycker de är så pinsamma, hur gamla är de? Hur ser deras musikaliska karriär ut? Det har inte åstakommit nått att vara stolt över tyvärr.

Dessutom raggar Jakob på småtjejer på image1505krogen. Som om han vore en värsta rockstar. Varför jag vet detta? Jo han raggade på mig på Anchor för två år sen. Jag vart grymt äcklad.

Sibel - That is Where I'll Go
Okej jag måste erkänna att det här inte är Sibels bästa låt, eller prestation. Men hennes stämma är så underbar så hon förtjänade min röst. Hade tänkt rösta på henne redan i kvalen, men jag är inte den som lägger mig i sånt.

Sibel är en av mina favoriter sen idol. jag tror alla vet vem hon är. Men jag måste bara säga. Se på hennes andra audition.



Duell 2



image1506Ola - Love in Strereo
Helt okej låt, och helt okej insats. Om han bara kunde lära sig att inte dra in hakan när han säger Attraction, han får så rysligt många dubbelhakor. Om man ska klaga på nått liksom.

Sedan tycker jag hans bakgrundsdansare är rysligt oheta. Vill man se sneknullad ut i TV? Med projkvännes skjorta felknäppt och knullruffs, den looken går fetbort.

Caracola - Smiling in Love
Asså jag trodde vi hade kommit över alla brud-trion. Brudband brilljerade i slutet av 90-talet, det är snart 10-tal liksom. Get over it, det kommer ta ett tag till innan det kommer sånggrupper som image1507kommer slå stort.

Eller jag kanske börjar bli gamal och därför inte inser att det är nu det börjar? Caracola, Coca-cola, Tjack-tjejerna imponerar då inte på mig i vilket fall som helst. Då lyssnar jag hellre på Amy Diamond.












Duell 3



image1508Johnson & Häggkvist - One Love

Låttitel känns bekand, låttext känns bekant, sound känns bekant. Andreas och Carola känns bekant i Melodifestivalen sammanhang. Så jäkla skönt att de vart överkörda direkt av självaste Nordman. Två besserweiser, som tror att de ska vinna hela skiten blir satta på plats direkt. Fan va skönt att deras egon fick sig ett törn. Deras fejs är det plastigaste som finns i Nacka och Värmdö. Dock är Andreas en mycket trevlig person då han tittar in på jobbet. Men Carola, hon är det vidrigaste.

image1509Nordman - I Lågornas Sken

Egentligen tycker jag att den här låten inte alls skiljer sig från Nordmans tidigare. Men å andra sidan så är det fett schysst med folk som kör sin grej (typ Roger Pontare) och inte förändras. Känns lite Ultima Thule-light. Nej men, häxbränning är väl inget jag själv kan relatera till, eller känner sympati för nu 400 år senare. Skulle hellre se att man sjöng om Suffragetterna eller andra underskattade kvinnokämpar.

Det som är grymt
förundransvärt är att, trots två stycken Idol- deltagare och andra meriterade artister så var det Nordman som storledde Aftonbladets omröstning.


Duell 4



Okej jag struntar i Duell 4 då jag tyckte att Thérèse och Suzzie Tapper sög major ass, och jag kan inte relatera till dem.

Vinnare



Det var alltså Nordman och Sibel som gick vidare till Globen. Jag tyckte att det var de två värdigaste vinnarna. Det var så kul när dem blev intervjuade. När de kommentareade Carolas och Andreas flopp. Nordman sa att han hade värsta skuldkänslorna, fett gulligt. Och Sibel lyssnade inte på frågan, hon ba "Det är fantastiskt". Haha, hon menade ju inte att det var fantastiskt att de floppade, utan hon visste ju inte vad hon svarade på. Komiskt.

8 Mars


Gårdagen blev hektisk. Jag och Bella åkte till Media Gymnasiet för att hälsa på lite och få lite stöd med arbetet på Mixtaped Magazine. Efter det mötte vi upp Patsy i Slussen som hade klippt en asfräsch frilla. Vi åkte alla hem till henne, där jag var kanon-nära att köpa ett par nya skor för jag var så rysligt sugen på ett par nya klackskor. Men jag hejdade mig då jag kom på att mina älsklingar kommer på posten snart.

Hemma hos Patsy befann vi oss till sent på kvällen, det var skitmysigt, hennes kollektion till Fresh Fish kommer blir as snygg!

Jag skulle ju gått på Harrys igår, men hade dödligt ont i hvudet. Tur var väl det, för kl 8 i morse ringde Lina och frågade ifall jag kunde öppna på jobbet för att hon var sjuk. Jag lyckades dock somna om och fick superbråttom men hann, tackvare min underbara mamma som skjutsade mig.

Det har varit en helvetes dag på jobbet. Istället för att lägga sin energi på trevliga och bra kunder så har jag stått och irriterat mig på alla nollor och jubelidioter. Jag tycker inte om när man har såna dagar, för det blir ju bara fel hur man än gör.

Sedan hämtade mamma mig och nu sitter jag och kollar Andra chansen på Melodifestivalen.

7 Mars




En liten videoupdate igen. Om du vill veta vad det är för Fixa outfiten jag snackar om du hittar du en aktuella utmaningen här. Här nedan ligger alla halsband och väntar på att skeppas.

image1503

Kat von D - Do the look


image1501

Alla känner vi väl till Kat von D vid det här laget. Jag surfade runt på hennes hemsida och fann denna video. Det är en asgullig video där hon visar hur hon gör om sina t-shirtar. Ett praktexempel på att det inte behöver vara svårt eller jobbigt att göra om saker själv. Även om du inte gillar just Kat von D's slutresultat så är det ju inspiration på högsta nivå.

Dessutom, visste vi att hon hänger med Vains of Jenna? Jag vet ju att dem bott i LA ett bra jävla tag, men inte visste jag att man kunde pola ihop sådär... Lätt? LA verkar ha lika mycket incest som Stockholm.
image1502

Dagens drömlook


image1493

Asiatlooken har varit en grej ett tag. Men efter att ha sett Saleisha's omvandling i American Top Model 9 i förrgår. (Hon liknar en asiat).Och efter att ha upptäkt dessa bilder fotade av Gilles-Marie Zimmerman så kan man ju konstatera. Asiatlooken är påväg med stormsteg, hoppas jag, super hot!

image1494
image1495image1496
image1497
image1498
image1499
image1500

Bijules NYC


image1491
image1492

Jag har tidigare pratat om vågade smyckesdesigner. Jag tycker även att Bijules faller ner i det facket med senna guldiga löstand med tillhörande gom. Dessutom har de en cool nagelring. Allt Bijules gör täcks av äkta guld och silver så det är hefty prices vi snackar om :P

Smyckena bärs av inte mindre än Rihanna, Roxy Cottontail och Kid Sister. Om du är intresserad så säljer Caliroots några få exemplar.

Plaztic


image1490

Jag är inte personligen ett fan av dessa skor. Tycker de ser så obekväma ut, sedan vet man inte vart man ska ha dem. På stranden så kommer det ju in en massa sand?
Tyckte ändå att bilden var superfin och passade bra in i den här bloggen. Om ni är intresserade så finns dem på Åhléns för 99:-, märket är Plaztic

6 Mars


image1459

Jag kan ju inte förklara vad jag har gjort idag utan att avslöja lite av mina framtidsplaner. Jag har flera gånger hintat här på bloggen att jag äger ett företag och att jag har lite projekt p g. Jag tänkte här med avslöja min stora hemlighet. Som nog många av er har kunnat lista ut i och med mina länkar på vänster sida.

I alla fall, jag och Bella arbetade ihop en tidning i trean på gymnasiet. Båda fick mycket väl godkända betyg i projektarbetet vilket ledde till att vi beslutade att förverkliga våra drömmar om att lansera tidningen på riktigt. För 1,5 år sedan började vi vårt livsprojekt. Det har varit en lång resa, vi har varit i London två gånger, vi har fått gått på konserter gratis och vi har intervjuat kändisar som Rory Atwell (Test Icicles), Peaches (Can) och Cody Votolato (Blood Brothers). Vi har Jennyfer Star som krönikör, vi har varit i kontakt med Brody Dalle, Kesh, Steed Lord, Antonio Riello och många många fler.

För precis ett år sedan lämnade vi in vårat arbete och påbörjade kapitel 2. Registera ett företag. Det tog oss åtskilliga månader och över 13 namnförslag för att vi skulle bli godkända som bolag. I november 2007 hade vi beviset i vår hand. Då började kapitel 3. Skaffa utgivningsbevis. Utgivningsbeviset fick vi av Patent och Registreringsverket igår. En underbar känsla som berättigade oss att släppa en tidning vid namn MIXTAPED MAGAZINE.

Nu håller vi på att förhandla med olika parter, det kommer dröja ett par veckor innan ni kan finna vår underbara tidning på pressbyrån. Men det är självklart här och på Bellas blogg som ni hittar senaste nyheterna.

Redan nu kan jag avslöja att vi kommer ha ett gratis-ex då det vi skrev om i första nummret känns oaktullet för tillfället, och att det då vore ett brott att ta betalt för. Nice va?

För att komma till sak; Idag har jag alltså arbetat med tidningen heeela dagen!

Varför min blogg?


En av mina favoritkategorier här på bloggen är Ebay, att skriva om nya snygga auktioner där är som att plocka plagg efter plagg på Beyond Retro. Det är unikt och snyggt. Men det är sällan jag får en kommentar på just dessa inlägg. Jag är inte den som frågar mina läsare om vad och hur jag ska skriva saker i min blogg. Men det är ändå intressant och se vad folk uppskattar mer specifikt.

Så om du har följt min blogg ett par dagar eller mer. Så är du hemskt välkommen att välja ett alternativ nedan. Pappa jag har gett dig ett alldeles eget alternativ. ;)



Vad är mest intressant med min blogg?
Din mix av snygga kläder, skor och accossearer
Du verkar vara en intressant person
Din uppdatering kring sommarens festivaler
Dina Ebay favoriter
Din blandning av schysst musik
Jag känner dig
Övrigt, skriv svaret i kommentarerna







Ni vet att ni kan fråga mig vad ni vill och få ordentliga svar, varje gång!


Jag ogillar bloggare som inte svarar på sina kommentarer. Ofta när jag kommenterar hos andra så är det en fråga. Jag har under mina fem månader här på bloggen inte fått ett enda svar på mina relevanta frågor. Jag svarar på alla mina kommentarer, förr eller senare. Även dessa små kommentarer som man oftast bara svarar tack. Jag förstår alla stora bloggarna, att de inte vill sitta och skriva tack till 400 pers om dagen. Men de kan åtmonstone svara om man har en fråga. Speciellt när den har med inlägget att göra. Tex vart de köpt vissa saker.

Min förra frågestund blev ju en flopp. Jag tror att det är för att jag svarar på alla mina frågor direkt när jag får dem.

Jag sa till mig själv att jag skulle vänta med att ha en frågestund igen. Men jag kan inte berga mig. Skicka så många frågor ni kan till mig. NU :D

Här är lite favoritfrågor jag svarat på under tidens gång

Postat av: Emilia
Hej!
Hur var det att starta eget företag? Vad är det för slags företag du har startat? Nyfiken :)

Svar: Det har inte hänt så mycket på företagsfronten än, så jag kan inte säga så mycket. Kan berätta att det tog 4 månader att få 13 olika namnförslag godkända av Bolagsverket. De är riktigt kinkiga med att ingen får heta liknande. Innan vi lämnade in ansökan dit så hade vi arbetat med planering av företaget ett år innan. Kan säga att det var vårat projektarbete som vi ville fortsätta med efter gymnasiet.

Jag har startat ett Handelsbolag sålänge. Vi ska börja med att starta en tidning men vi hoppas att vi senare också ska kunna ha en liten skiv/klädbutik på Söder i Stockholm (:


Postat av: Lina
Tänkte höra om du hade några tips på butiker som är värda att besöka i stockholm?

Svar: Det beror på vad du har för stil. Vart bor du? Finns det Topshop där du bor? Om inte borde du besöka den i Gallerian på Hamngatan. De har en massa bra rea just nu. När du väl är där så kan du gå in på Sveriges största H&M tvärs över gatan, tre våningar med komplett sortiment. Sedan kan du traska ner mot kungsträdgården och mot Bibliotekgatan där du finner Urbanoutfitters, nu är du inne och härjar vis Stureplan så där finns också en massa stora märken som Friis & Co, Fornarina och Armani mm.

Sälv gillar jag söder mest, du kan börja på Götgatsbacken i Slussen där finner du Weekday (Finns en större Weekday på Drottninggatan, men undvik den gatan. Om du nu dks gå där så kolla in gallerian SOUK.) Här finns även Monki, American Apparel, Miss Sixty och Stockholms rockigaste H&M.

Gå sedan ner till Medborgarplatsen och mot SOFO, Söder Om Folkungagatan. www.sofo.se/. Där finns massor med snygga inredningsbutiker som Cocktail och Cocktail Deluxe. Fik som Louie Louie. Men mest för att det är där de bästa seconhandbutikerna är. Tjallamalla, Beyond Retro, Stadsmissionen. Men även Sneakers n Stuff.

Postat av: Leylah
Hur gör du när du ska betala till ebay säljarna? Hur vet du liksom hur många SVENSKA kr du ska föra över till dem, så att dte blir i dollar? tar inte banken ngn ränta om man för över pengat till usa? ELler är det bara att "omvandla" till dollarn? :D Dum fråga kanske, men jag går runt och grubblar hah ;)

Svar: Jag betalar via Paypal, det är avgiftsfri service som endast kräver att du har Visa kort (all internationell handel kräver det). Innan jag godkänner betalningen så omvandlar paypal summan från dollar till Svenska, enligt de aktuella valutakurserna. Just nu är dollaren låg, runt 6 kr och det är då man ska passa på. Den svenska banken tar inga avgifter, detta är som vilken transaktion som helst. Den enda gången jag vet att banken tagit avgift för mig är när jag tagit ut pengar ur bankomat utomlands. Hoppas detta hjälpte? Jag svarar gärna på mer om du undrar. Kram


PS! Tänkte skriva ett mer utförligt inlägg om Paypal eftersom många missar möjligheter att shoppa på Ebay för att de inte vågar/förstår hur Paypal fungerar. Skulle du vara intresserad av det?

Return from 1989


image1457
image1458

Om jag hade storlek 39 så skulle jag lätt beställa dessa från Purchaze. Jag diggar inte låga skor, men dessa Reebok var råheta. Jag har för mig att jag såg dem på RedDevil, men har säkert bara inbillat mig. Finns nog i min storlek någonstans i cyberspace, men jag tänker inte leta för då får jag carvings och ont i magen. Jag måste nämlingen spara pengar till sommarens äventyr.

Festivalpepp


image1456

Jag håller på att sammanställa en liten Festivalhistorik. Alltså, ett inlägg om alla festivaler jag varit på. Måste bara hitta de Hultsfredsbilder jag tagit med engångskamera. Men det inlägget kommer nog upp nästa vecka. Den kommer säkert bli rolig att läsa.

Jag hittade bilden ovan, den är från Peace & Love förra året, kände mig lite före i tiden va. Den gula färgen, glajjerna, och min bikerjacka. Åhh min adidasjacka som blev stulen. Om du har en likadan som ligger och skräpar så vill jag köpa den! Det är mitt livs största kärlek. Jag hatar folk som snor saker på festivaler. Eller över huvudtaget. Så ruttet.

För övrigt så får denna låt mig att längta till Festivalerna
Hultsfred skulle lätt flörta med mig om de bokade The Sounds, jag har sett de på festival 2 år i rad nu och vet inte hur jag ska kunna klara mig utan dem. Maja for life.


Jag är en jävla stockholmare


image1455

Jag här länge tänkt att skriva ett inlägg om detta. Har väl inte tänkt på hur vi nollåttor uppför oss förens Patsy kom in i mitt liv. Och det vart extra uppenbart när jag och Bella åkte till Malmö. Jag ska försöka lägga fram det fint, men antagligen kommer folk missförstå. Okej, here we go.

Jag har under hela mitt liv bott strax utanför Stockholm. Jag har sedan tidig ålder ränt runt i butiker och sprungit på alla möjliga konserter och lokalbandsspelningar över hela kollektivtrafikens nät. Det vill säga från Norrtälje till Södertälje och allt där emellan.

Det jag vill komma fram till, och det här videoinlägget av Stina-Lee gör det inte lättare. Det jag försöker säga är att, det är så himla svårt för mig att komma till insikt att det finns människor i det här landet som aldrig har varit i Stockholm. Det finns människor i det här landet som aldrig gått på en konsert på Globen. Det finns människor i det här landet som aldrig åkt tunnelbana, som aldrig stått packad under rusningstrafik. Jag kan tillexempel bestämma mig att bara hoppa i skorna och dra till Globen samma dag som det är konsert, och köpa biljetten utanför. Jag kan inte fatta att minst 7 miljoner människor i Sverige inte kan ta Stockholm för givet, att kunna åka in en vardag och bara chilla i huvudstaden. Att när man vill, bara åka in och ha access till Sveriges bästa butiker. Det finns massor med exempel på vad Stockholm har som resten av Sverige saknar. Då menar jag inte att det är något positivt med det.

Jag älskar Stockholm, det är den bästa staden i Sverige och jag kan inte förstå att man vill bo någon annan stans. Men det är inte bara bra saker med den här staden.

Det Stockholmare (inklusive jag) saknar (och som jag tycker mig finna hos de flesta själar ute i landet) är harmoni. Vi nollåttor springer runt och är så fokuserade på vårt eget liv och vår egen karriär. Om en främling pratar med oss, så blir vi liksom "vad är du för freak? vad vill du?".. Eller exemplet som jag brukar köra med och som är väldigt rolig. "Vet du hur man kommer till Slussen?", "Vad vill du? Du får min mobil, mina pengar, vad du vill!!". Vi lyssnar liksom inte på vad som sägs, vi tycker alla som pratar med främlingar antingen är utvecklingsstörda, pensionär, våldtäksman eller rånare.

Vi vill helst sitta ensamma i kollektivtrafiken, det finns specifika oskrivna regler. Om det finns lediga säten på bussen då måste dem bli upptagna innan man sätter sig bredvid någon. På tunnelbanan ska man helst hitta en egen plats (med 4 säten), men om alla är upptagna så ska man sätta sig tvärs emot. Annars är man onormal.

Jag hatar Stockholmare, vi är så jävla dryga, jag förstår varför resten av landet föraktar oss. Vi är ytliga, korkade, egotrippade, karriärshysteriska och shoppaholics hela bunten. Jag måste tyvärr erkänna att jag är exakt likadan, men jag skyller på att jag är uppväxt här och det är svårt att förändra sig.

Om jag inte koncentrerar mig på att vara annorlunda så blir jag lätt irriterad om en främling vill snacka med mig. Eller om en invandrare försöker säga nått som jag inte fattar. Eller om någon sätter sig bredvid mig på bussen.

Det som är positivt med Stockholm är dock att alla går snabbt på gatan, när jag hälsar på mormor i Helsingborg tillexempel, då går alla så jävla sakta att jag trampar dem på hälarna hela tiden. Stockholmstempo, i love it.

Syftet med att ha sagt detta vet jag inte. Kände bara för att klaga på Stockholm lite kanske.

Jag vill såklart att ingen ska ta illa upp av detta inlägg. Jag delar bara med mig av mina tankar, för en gångsskull. Sedan finns det massor med människor som älskar skogen, havet, slätter, berg, ja alla andra saker som är så fint med Sverige. Vi alla är olika. Och det här är mina tankar. Dela gärna med dig av dina.

H&M köper Monki, Cheap Monday och MTWTFSS


image1452

H&M koncernen köper upp Fabric Scandinavia AB som äger Monki och Weekday och därmed även Cheap Monday och MTWTFSS. Vad detta innebär för framtiden är svårt att säga, men till att börja med ska Monki och Weekday drivas på som vanligt som ett dotterbolag till Hennes & Mauritz. Enligt Corren så ska inga designsammarbeten mellan företagen att ske, men man kan inte utesluta det på lång sikt. Vilket kan innebära slutet på Cheap Mondays storslagna era.

H&M's hemsida kan man läsa:
H&M förvärvar 60 procent av aktierna i Fabric Scandinavien för 564 miljoner kronor kontant. Säljare är grundarna Adam Friberg, Lars Karlsson, Örjan Andersson och Linda Friberg. De kommer alla att arbeta vidare inom företaget. I samband med avtalet har parterna träffat en överenskommelse som innebär att H&M har möjlighet/skyldighet att förvärva de resterande aktierna inom tre till fem år.

Jag säger bara nej nej nej nej nej. H&M är verkligen än av mina största hatälskobjekt. De gör nästan alltid så snygga grejer, och jag älskar dem för det, men jag hatar dem för att jag inte har råd att köpa allt. Cheap Monday är endast hat, de verkar dryga, jeansen är alltid i dålig kvalitet, växer till tält och tappar färgen. Jag tycker det är pinsamt att ha Cheap Monday jeans. Fast jag köper det likförbannat, för det finns inga bättre stuprör. Jag brukar sprätta bort lappen och sätta dit en egen hähä.

I alla fall, nu kommer H&M se till att alla Cheap Monday jeans kommer bli fierce och inte så misslyckade/vågade som Cheap Monday jeans har en tendens att bli/vara. Vi vill ju inte få mer shoppingångest, och vi vill ju föralltid kunna garva åt alla fula Cheap Monday jeans!!

Det är i och för sig min slutsats. Men som jag brukar säga, den som lever får se.

Fian kommer till liv i din dator


Mitt första, lite flummiga videoinlägg.
Jag låter ganska dryg, men jag har en tendens att göra det. Hehe.
Potatishuvud har jag också. Säg vad ni tycker, hehe.



Här är ett videoinlägg som innehåller både det ena och det andra. Tänkte skriva lite kort om allting i inlägget också. Till höger här ser ni bilderna jag visade för min frisör, jag tycker de visar hur man vill ha och man kan inte göra fel. Klipp dig aldrig på Capellix i Gustavsberg.


Sen var jag så stressad och nervös att jag glömde säga att presenten var från Patsy och Katta.

image1449


Dessa byxor från Cheap Monday, de kallas Tight 2 Color Black Grey och är från S/S 2008
Kostade 400:- som vanligt

image1450image1451


Sen tänkte jag berätta lite om Prov Skor, det är en liten butik i korsningen mellan Hornsbruksgatan 1 och Varvsgatan 12. Tunnelbana Hornstull. Det är en liten butik som säljer nya unika skor till hälften av butikspriset, eller mer! Läs mer om deras affärsidé på deras hemsida. Det finns en butik i Göteborg också.

Själv tyckte jag att det inte var så mycket att hänga i granen, men det kommer in nya skor hela tiden och många av dem kan jag se på mina vänners fötter. Det som är synd är att det bara gäller storlekarna 37-37½ för tjejskor och 41-42 för killskor.

Minna skor har suttit på en skylddocka eller liknande, de har alltså hål i sulan, men de har pluggat igen det snyggt.

Alexander McQueen Spring/Summer 2008


Alexander McQueen ska ha en stor eloge, han är den första som fått mig att vilja äga en röd väska. Det är något stort ska ni veta. Hans vår och sommarkollektion innehålle en potpurri med, guld, silver, svart, rött, rosa och sist men inte minst ormskinnsmönster. Han lyckas bra med att göra en kollektion med många inslag, som inte sticker iväg och känns spretig. Nedan ser ni ett lite halvfult kollage med mina favoriter. Vill du kolla närmare så kan du besöka hans hemsida.

image1446

Festival Updates: Fyra nya artister till Way out West


Fyra nya artister till Way out West

image1445

Way out West 2008
Tidigare artistsläpp

Dagens artistsläpp
Franz Ferdinand
Girl Talk
Holy Fuck

No Age

Tyvärr Hultsfred, ni misslyckas igen..


image1444

Är detta sista bandsläppet innan hela festivalen kickar igång? Hoppas inte det, för Hultsfreds skull. De är riktigt pinsamt kassa i år. Sex nya band har dem presenterat och tyvärr, ingen lockar mig. Man tror ju att något band av alla 52 klara artister skulle vara något man betalar 1600 för att se, jag skulle inte ens betala 900 för att gå på Hultsfred som det ser ut nu. Ska du på Hultsfred? I så fall varför?

Jag förstår många som vill dit, Hultsfred har ju riktat in sig på specifika musik genrer detta år. Det är tydligt, med band som Simple Plan, Neverstore, Kid Down, Jimmy Eat World så stimulerar det många med den musiksmaken, exemplen är många. Vad hände med mångfalden? Vad hände med att Hultsfred var trendsetter? Vad hände med att boka DJs?

Sedan kommer armbandet vara lika spygrönt som loggan ovan. Trisst för dem som pröjsar tusentals kronor bara för att få ett snyggt armband det vill säga.

Tidigare bandsläpp
Campingen på Hultsfred flyttad!
"Emo's" kommer ta över Hultsfred '08

Gårdagens artistsläpp
Paul Wall
Fujiya Miyagi
Phoebe Killdeer

Jaguar Love
Rooney
AA Bondy

Festival Updates: Fem nya band till SRF


Fem nya band till Sweden Rock Festival!

image1443

Nya favoriter...


image1429image1433
image1431image1432

Då listar jag mina Ebay favoriter i vanlig ordning.
Det är bara att klicka på bilderna för att komma till auktionen


Bilder från helgen


image1418

Efter att ha fått frukost på sängen, sovit ett par timmar till så läste jag igenom era kommentarer sedan åkte mamma och jag och storhandlade tacos. Sedan gick jag till frisören, och blev missnöjd. Jag har sagt det förr emn nu menar jag det på riktigt, jag ska aldrig mer gå till en frisör. punkt. Efter frisörbesöket gick vi till systembolaget hähähöhöh. Sen åkte vi och hämtade upp Bella och kom hem till ett skinande rent hem. Wunderbart.

Jag blekte håret och så, och hade på mig skrotkläder när gästerna började anlända. Osmart. Matilda kom ända från Uppsala, Frida hade kört själv med bil ända från Täby, Nisse & Björn kom med bästa humöret. Mina bästa killar. Vi åt och drack, sedan bar det av till KGB där Katta och Patsy var, sedan kom även Love och Dag.




Fyllde jag 20 eller 5?


Med tanke på vilka presenter jag fick så skulle man lätt kunna tro att jag bara var 5 år. Men jag älskar dem, för jag är väldigt barnslig innerst inne. Fian fick; Den lilla sjöjungfrun DVD Specialutgåva, Disney Store exclusive Ariel gosedjur,  Disney Princess sovsäck, pengar, Bio och sist men inte minst biljett till musikalen Footloose, baserad på filmen, från vilket år? 1984 såklart.

Så här snygg är jag på födelsedagsmorgon

image1415

Min älskling Isis vill alltid ha uppmärksamhet (:

image1416

Självklart ska jag ha med denna när jag köar till KISS

image1417

Fian i Mitt i Värmdö


Varför jag väntade med att svara på frågorna ang. min födelsedag var för att Mitt i Värmdö hade gjort ett repotage om det, och att jag bara kunde lägga upp artikeln på bloggen så skulle jag inte behöva göra mer. Dock vart repotaget så kort så jag tänker svara på era frågor i alla fall. Bättre sent än aldrig (:

Det ni undrade över mest var om det är jobbigt att fylla år på skottår, och när jag firar annars. Eftersom jag inte tycker att det verkar praktiskt att fylla år på två olika månader, alltså om jag skulle fira 1 mars, så firar jag istället den 28 februari. Eftersom jag inte vet hur det är att fylla år på någon annan dag, och eftersom det man inte vet det lider man inte av. Så skulle jag säga att det inte är jobbigt alls att fylla år på skottår. Alla andra födelsedagar efter skjuts ju också en dag frammåt, tänkt på det? :P

Här är jag och Anna i repotaget.
Hemsk bild på mig, helt suddig och orange, vad hände med vitbalansen?
image1412


Klicka om du vill ha uppslaget läsbart i en egen ruta

image1413

Ending soon.. Don't let it go away


Jag blev helt kär i denna cardigan, förstår inte hur jag kunnat missa den i och med att den går ut idag. Klicka på bilden för att komma till auktionen.

image1411

5 Mars


Första inlägget i mars månad sker den 5 mars. Dåligt av mig, men som ni nog förstår så har jag inte mått så bra efter min födelsedag. Vet inte varför men, nu mår jag mycket bättre i alla fall.

Jag ligger i sängen och har snoozat sen 9. Jag börjar jobbet kl 16 så snart ska jag hoppa ur sängen och fixa iordning lite saker.

Svarar på alla kommentarer strax!
RSS 2.0