tonight we're gonna party like it's 1999Jag och Ronja för Rodeo

Sneakersnstuff hade 10 årsfirande i lördags. Jag och crewet var där såklart, vår nya fina vän Ronja bjöd på champagne och öl.. Dock mådde jag dåligt som vanligt när det kommer till alcool... Jag börjar bli så himla tråkig, ända gångerna jag mår bra är när det är perfekt musik, chill vid ett bord och inte mycket folk. Annars får jag ont i huvet och magen och överallt typ.

Man skulle vara vid kägelbanan innan 21 för att ens komma in, duktiga som vi är så befinner vi oss där typ 19:50, vi kom endå försent för att få present, t-shirts med texten tonight we're gonna party like it's 1999.. Dock ingen förlust för I can't relate... Jag var 11 och lyssnade på The Offspring haha... Åhhh tänk att vara 20+ på 90-talet, det måste ha vart kul?

I alla fall, vi var där ryyyyysligt tidigt.. Jag brukar åka in till stan vid 22 och kl 19 har jag inte ens tänkt ut vad jag ska ha på mig. Att jag måde dåligt berodde nog på att det var för tidigt för mig. + dålig sömn och matintag som vanligt.. Men alltså + att klockan ställdes om den natten, allt blev så himla fucked up. Men men, det var läckert som fan, SNS hade ballonger med egna tryck, asfin scen.. grymma artister.. allt var så himla lyckat. Jag skäms nästan över att det enda jag spenderade var 60 kr för chips och 30 kronor garderob :/...

Vet ni vad? Det här med klockan är ju så himla bra! Jag stängde jobbet idag kl 19 och det var ljust ute, det var molningt men solen lös i horisonten och allt var bara sådär rosa.. Som det inte kan vara på vintern. Vilket liksom bekräftar att snart är sommaren här. Så himla skönt att sluta jobbet och att det är ljust det finns inget bättre än solen. Och jag är tacksam för vintern också faktiskt, för utan den hade vi inte vetat vad vi missar och vi hade inte uppskattat sommaren, solen och värmen lika mycket.

Ska säga också att jag är på bättringsvägen... Men jag har grymt mycket att göra. Jag kommer vara ledig endast 4 veckor fram till Augusti och det är dels Peace & Love festival som jag ska till.. SKA NI??? :D och sedan så vi ju på vår road trip med Mahoyo..


Haha Adam my classmate.. Så förvånad jag blev men ändå inte. Jag var nog lite rund under fötterna där ett litet tag för jag stod och dansade med Ronja.. Utan att kolla upp på scen, och där står Adam i min klass.. Jag kände på mig det lite ändå för han ska ha all cred och respekt. Han snackar om sina spelningar hit och dit och jag fattar inte hur hinner du?? Så jag kände på mig att SNS scen inte vart den samma utan Adam.

Lack of blog posts


Det har inte vart mycket bilder på mig på sistone så jag bjuder på denna från min födelsedag den 28 Februari. Jag och Fridahhh.

Heeeeey babes!!!

Jag har nog aldrig under mina 1,5 som bloggerska tagit en sån här grov slackerpaus från mitt bloggande. Dock förra våren runt feb/mars så var det samma visa. Jag tror allmänt att jag har mycket att göra vid denna tid på året plus att min magra kropp inte diggar de häftiga väderomställningarna. Jag blir inte förkyld, jag blir råsjuk, och är utmattad i veckor. Jag har inte lust med någonting just nu och det känns väldigt dumt att skriva i bloggen då. Jag vill leverera kvalitetsinlägg och det kan jag inte göra just nu. Jag kan säga att jag inte ens läser era bloggar nu heller, så ofrivilligt ointresserad är jag. Det kan ju också bero på att vårt internet har vart nere en vecka också, men ändå.

Allt detta har ett mycket djupare plan än bara... Lust. Jag vet att jag har huuuuuge problems och det känns att de är så stora att jag inte kan greppa. Att sitta och klaga över mitt liv här i bloggen varje dag är inget jag vill göra. Jag vill bara att ni ska veta att jag just nu håller på att trassla upp mitt stora nystan som kallas vardag. Jag gör alla grundäggande fel, sover inte, äter inte.... Min omgivning is a mess. Men framför allt så står jag inför jobbiga beslut som jag drar ut på och det har kommit till den punkt att jag måste bestämma mig. All my brain activity goes to that.

Under tiden så läs Sveriges bästa bloggar till höger ------>

Men jag kommer tillbaks, starkare, snyggare, smartare.

Glöm inte Earth Hour på lördag! 20:30!

Love Love Love

Lady Gaga ObsessionLady Gagas första headline tour The Fame Ball var redan utsåld innan första konserten. Den höll hus i San Diego i torsdags och kommer besöka över 20 städer i USA till slutet av Maj. Detta är alltså Lady Gagas första påkostade turné, tidigare har hon bara gjort enstaka konserter, promoframträdanden osv. Ovan kan ni se inledningen på konserten och det ser verkligen lovande ut, jag kan inte bärga mig att se det i verkligheten. Jag har trott på Lady Gaga sedan dag 1 och det här bevisar verkligen hennes passion, kreativitet och attityd. Hon kommer bara bli större och större.

Jag har faktiskt inte lyssnat på Lady Gaga på ett par veckor, tappade bort henne lite i min Lykke Li hysteri. Jag är sån, lyssnar på endast en skiva om och om och om igen ett tag. Men nu har Lady Gaga kommit tillbaka till mig och det ger mig pepp att hoppa upp från sjuksängen och starta mitt liv igen (är inte 100% frisk än). Hon ska ju förhoppningsvis vara vår nästa cover girl och nu kommer jag på massor med nya frågor till henne när jag ska intervjua henne. Hur kan hon vara så klockren? Hon är innovativ, säker, egen, trend sättare och ikon Lady Gaga är den nya Madonna.

Nedan måste jag bara lägga ut ett litet kollage på hennes hår och hud, hur kan man ha så fint hår? Jag brukar inte obsessa andra människors frisyrer men hennes hår och hud lyser alltid i en sån attraktiv orange/grå/lila ton det är så svårt att förklara. Men det får mig i alla fall att inte må dåligt om jag råkar hälla i för mycket silverschampoo i håret :D

Hon är så vacker
Summer romper


Sjukis


Shit, jag har legat förlamad i soffan i tre dygn typ.. I torsdags så vaknade jag med världens hosta men tänkte att mitt undermedvetna bara gjorde sig till för att jag skulle bestämma mig för att somna om istället för att gå till skolan. Men jag trotsade min kropp och åkte in och mådde piss. Orkade inte ens gå hem sen så jag fick skjuts av Mange min jobbarkompis. På några få timmar gick jag från OK till det kändes som om jag skulle dö. Hela torsdagen och fredagen hade jag 40 grader, jag minns inte när jag hade det senast. Det är helt hemskt, man vet inte om man fryser eller svettas eller om man är hungrig, törstig.. Det kryper i kroppen, det enda man vill göra är att ligga still och vila men det är helt omöjligt.

Nu mår jag bättre i alla fall, men man ska inte ropa hej.. Man kan ju få ett återfall liksom. Men jag hoppas verkligen att det är detta som har legat i kroppen de senaste veckorna, och gjort mig orkeslös.

Sharam Jey & LouLou Players ft. Princess Superstar - Monday Morning
Åhh nu har den kommit.. Videon som jag medvarkar i, och som jag snackade om för några veckor sen. Låten, videon, allt är asgrymt och jag är så tacksam, nöjd och stolt över att ha varit med. Allt av detta växer på mig. Fett kul. Nedan ser ni några stills på eran favorittjej, så ni vet vem i videon som är jag.


4 Mars


Hej darlings!

Redan Mars kan inte fatta det! Sommaren kommer på några ögonblick och vi hinner inte ens reagera. Trust me. Sedan kommer den vara över lika snabbt. Men det är inget att oroa sig för.

Dock oroar jag mig för annat. Jag har helt enkelt gått och blivit hyptrokondiker på gamla dagar. Jag måste säga att jag mår mycket bättre nu än tidigare, dock känns det som min stress gått från att vara närvarande och bryta ut när jag var medveten om det, liksom som i gråtattacker och sånt. Så känns det som om den har vandrat längre in i mig och blivit omedveten, jag har ont i magen och ryggen och sånt. Och det börjar kännas allvarligt, så jag hoppas att ni har förståelse för att jag inte prioriterar bloggen i mitt liv just nu. Dock loggar jag in varje dag, och svarar på de kommentarer med konkreta, intressanta frågor. Sedan får vi se när jag pallar skriva mina uppsatser här igen (att göra ett schysst inlägg tar lika mycket research, tid och tankekraft som hen hel uppsats, iaf i min kvalitet).

Så! Jag lever, ni lever. Vi ses och hörs.

En sak till! Vi kommer skjuta upp webshoplanseringen några ytterligare veckor för att jag och Bella ska se över vad som vi ska köpa in. Vi har så ofantligt många leverantörer att se över, kalkylera priser osv (dessutom väntar vi på att dollarn ska sänkas lite, så vi kan erbjuda er bättre priser).
RSS 2.0