Köpa/ inte köpa?


Åh kära bustier, du ligger redan strax över min budgetgräns på denna auktion (30 dollar).. Och det är 5 timmar kvar på auktionen och jag borde sova.. Allt talar emot dig. Men jag måste ha dig! Du är så fin jag kan inte leva utan dig.. Men till vilket pris? Det är så svårt.. Du är ju antik.. Ovärdelig..

Vintage Black Studded Grunge Bustier


eBay bargain ending soon...
American Apparel two new favoritesRoger Vivier - Kyte
Colette

Mint Vintage surprisingly on ASOS
I Mixtaped Magazines första nummer kunde ni läsa om denna fantastiska vintage butik i Covent Garden, London. ASOS fortsätter sin resa att erövra modevärlden på internet genom att punktmarkera vintagebutiker och bjuda in dem i en liten shop in shop. Jag gillart!

Nedan ser vi bilder jag tagit i butiken för nästan ett år sedan. Det måste vara en fantastisk deadstock de har fått tag på.Nasty Gal Vintage going colorfulOle dole doff


...kinke lane koff. Ja, nu har jag letat och letat och vilken ska man välja nu då? Det står mellan två (3 & 2), trean Blowfish skorna kommer från Asos men finns i matt läder hos Office och de är mycket snyggare.

Här har vi alla sandaler jag kan tänka mig som finns på marknaden just nu.1. Red Herring, Debenhams. Gold Studded Gladiator Sandals.
2. Topshop. Palma Strippy Flat Sandal.
3. ASOS. Blowfish Strapped Patent Flat Sandal. Office. Stippy Gladiator BLK Buttercalf.
4. Pacsun. O'Neill Xena Gladiator Sandal.
5. ASOS. Jelly Gladiator Sandals. Office. Hey Yah Gladiator Rubber. Topshop. HULK-Jelly Gladiator Sandal.
6. Karmaloop. The Ultimate Sandal in Purple.

Min sommar är redan totalförstörd


Jaha, den 14 Maj så tappade jag en liten soptunna på min högra stortå. Ni vet en sån man har under diskhon. Den var tom för jag höll på att tömma den, så den var inte alls tung. Men den slog precis på rätta stället vid nagelbandet. Jag fick direkt sjukanmäla mig till dagen efter pga av smärtan. Jag gick runt i 3 dagar med cp-ont både över och under tån (pga. blodtrycket).. Tillslut så åkte jag till Nacka närakut där de brände hål på nageln så det forsade ut blod. Efter det har det kännts asbra och jag trodde allt skulle ordna sig.

Men nej, igår när jag skulle lägga om förbandet så märkte jag att jag var blå och svullen under nagelbandet så jag lossade nagelbandet från nageln och jag har typ aldrig blådit snabbare. Det bara vällde ut tjock svart blod. Så jävla skabbigt. Det jag försöker säga är att hela min nagel är lös. Jag kommer tappa den snart. Pågrund av en fucking jävla soptunna. Hur snyggt är det på en skala?

Jag kommer varken få gå i gympadojor i sommar, absolut inte nån av mina klackskor heller. Jag dör utan dem, det låter kanske ytligt men jag har absolut inga andra skor. Jag måste införskaffa mig slags sandaler med öppen tå. Flipflops är ett alternativ, men hur kul är det? Det ända som är respektabelt, är typ de där jävla gladiator tofflorna som jag hatar. Men jag tvingas köpa några. Jag tvingas försöka browsa webben efter de snyggaste också. Åh hjälp mig!

På repeat i 8 timmar, tröttnar aldrig.. gå och lägg dig!


Då kan alla mina Explorer-läsare komma tillbaka


Det var bara en enkel DIV-tag som hade irrat sig bort i HTML-djungeln. Så. Nu ser nog bloggen ganska okej ut i Explorer igen.

UPDATES 21 Maj 00:57: Ja när jag kom hem då så såg det helt fucked up ut på Firefox istället. Nu är det helt ok på Firefox, men jag har Mac och kan inte se resultatet i Explorer.. Så om du har Explorer och ser att det ser OK ut så skriv gärna en kommentar! Gonatt!

Haha såg ni Stylista i söndags?


Jag blev ju slags besatt och tittade igenom hela säsongen på youtube under måndagen. Måste säga att ingen var värdig vinnare. Eller jag är lite kluven, allt som allt tyckte jag att de hade lite sne och wikked uppfattning om allt i ELLE's ledning. Jag trodde inte dem var så hitler vad det gäller typ... allt? Som frukosten i första avsnittet, my god give me a break. Det fick mig verkligen att se ner på den tidningen, jag vill aldrig mer köpa den. Absolut inte flattering. Men sen de tävlande.. Vad visste dem liksom? Jag är i och för sig bra på grafisk formgivning med bra smak vad det gäller stil, mode och trender. Men snälla jag är långt från fashionista... Men jag kunde lätt ha vunnit det där. Så himla fattig produktion.

Jag kan inte släppa attityden som den där Ann hade haha, vilken sjuk människa! Absolut inte värt att ha en sån ice cold torrfitta till arbetsgivare. Nej. Mixtaped Magazine kommer rule the world. ELLE är för kladdigt med för mycket små bilder/kollage och för mycket reklam.

Dock älskar jag Januari-reportaget om Courtney Love från i år.
So goddam gorgeus


Horace - Perfect oversize tees


Åhh, Asos har återigen snappat upp ett helt underbart klädmärke som är omöjligt att spåra på internet. Hur lyckas dem? Horace har helt underbara oversize tees till helt resonabelt pris. Jag är kär, det går helt i linje med den stil jag vill portray i sommar... Massa slitna/blekta/enkla men genomtänkta oversize linnen och leggings. Såklart med en 80's twist. Så jäkla bekvämt och stilfullt.
19 Maj


Idag jobbade vi med personlig utveckling i skolan, det gav mig inte så mycket som jag skulle vilja. Men samtidigt är det ju alltid positivt att dra upp ämnen och coacha varann även fast det är det vi gör hela tiden. Jag började tänka väligt mycket i de banorna de senaste 18 månaderna sedan Josie introducerade mig för The Secret. Nu på senaste tiden har jag verkligen märkt vilka i min omgivning som är villig att utveckla och lära känna sig själva, och dom som är nöjda med situationen som den är. För mig så kommer jag alltid vilja utvecklas till det bättre och jag vet om mina svagheter bättre nu och kan kontrollera dem mer. Det är farligt att nöja sig.

Jag tror att det är en av mina calls i livet. Om man ser på mitt tidigare inlägg då jag kände att det finns inget call. Men mitt call är nog att alltid utvecklas och hjälpa andra att utvecklas. Det är det som känns lite surt, att när jag är nere i skiten då känns det som väldigt få i min omgivning vill plocka upp mig och borsta av mig och hjälpa mig. Jämfört med vad jag är villig med andra. Jag blir mörkrädd när jag tänker på vad vissa människor har gjort och agerat mot mig det senaste året. Det försämrar verkligen det lilla förtroendet för mänskligheten som jag har kvar. Ända sedan jag var liten så har jag tänkt i banorna att människan är en elak och hemsk varelse. Det är delvis sant, men det finns ju dem (som jag) som ser det problemet och vill ändra på det. Men det finns så många där ute som kommer dö med samvetet att de bara vart en börda för mänsklighetens och jordens framtid. Tänk på det!

Älska din nästa. Ta vara på personerna i din omgivning. Tänk om någon dör imorgon, har du hunnit säga att du älskar dem?

18 MajBang bang

Det är livsfarligt att vara vaken vid 2 på natten. I alla fall om man kallar sig Fian, jag förstör hela min mentala bild när jag sitter uppe så här. Man får så många konstiga tankar och man börjar komma unifum med saker som är för stora att hantera. Saker som det inte tjänar någonting till att sitta och grubbla över just nu. Saker som får mig att känna mig så liten, övergiven och så fruktansvärt ledsen att det värker i hela bröstet.

Det är helt värdelöst waste of time/sleep det här jag håller på med ett par nätter i veckan och det får mig verkligen inte att må bättre. Tvärtom. Varför gör jag det då? Om och om och om igen. Ja det är det som är min stora gåta. Jag fokuserar på negativt och hela min omvärld reagerar negativt på det, det är en ond spiral som bara störtar neråt. Hur bryter man mönstret? Jag gör ju ingen i min omgivning glad heller liksom. Men det är så jäkla svårt, jag vill bara bli liten igen. Bekymmerfri, "mamma-vet-allt" typ. Jag orkar verkligen inte med vuxenlivet, och alla säger att det bara blir värre med åren. Om jag inte pallar med nu, hur ska jag palla med sen? i typ 60 år till?

Vad egentligen är det som får oss att traggla vidare? Den goda maten vi njuter av varje dag? Vårt varierande och roliga jobb? Vår familj och vänner? Resor? Sex?

Inget av detta väger så tungt i mitt liv. Antingen har jag det inte eller så tycker jag inte om det (Vad det gäller vänner och familj så kan jag ju inte leva mitt liv för någon annans skull). Så jag undrar verkligen vafan jag har här att göra egentligen. I denna smutsiga, falska och elaka värld.

Jag vill så gärna resa


Man sitter och avundas alla som reser hit och dit. Men ärligt, jag sitter och kalkylerar vad jag har shoppat/slösat denna månad och det går upp i såna summor att jag skulle kunna ha råd att åka på en sista minuten en gång i månaden liksom. Jag har råd att åka på en lyxresa varje år, om jag inte slösar. Eller slösar jag? Jag älskar materiella ting och har värderat dem mycket mer än fading memories ett bra tag nu. Känner bara själv att det blir lite för mycket, det är som att man inte har tid att sköta om alla sina babies..

Jag vill så gärna resa.

Undra hur den där slynan hade det i Australien, som vann det över mig.

Summer bummer drummer strummerHelt amazing baddräkt jag hittade i en ny vintagebutik Bleubird vintage shop (börjar dem inte bli för många, likadana?) helt underbar hur som haver. Men inte värd dryga 500-lappen för min del. Dock solbrillorna, grymt snygga (finns fler och snyggare färger). Kommer förhoppningsvis till Mixtaped Shop under sommaren, vi beställde ju som sagt 24 kilo solgalsögon från våra leverantörer, och de fick nyss in dessa så vi får se när vi beställer igen. Soon baby soon...

Yet another Sneak peek before the launch


© Mixtaped Shop


Matthew Williamson in my closetUsch och fy vad seg jag var imorse. Hann ju inte alls beställa allt jag ville ha, eller egentligen var det baddräkten med paljetter och den där sarongen. I efterhand är jag ändå ganska glad över att jag inte hann klicka hem dem, jag menar.. När skulle jag använda dem liksom? Nu fick jag klorna i något jag verkligen använder och 198 kr styck är ju som hittat. Stora (hoppas jag) linnen med snygga mönster som jag kan ha till alla mina leggings (mitt leggingsproblem är ju long gone nu när jag bunkrat upp med linn/klänningar.. Lösningen var helt enkelt att skippa den förr obligatoriska kjolen).

Jag beställde dessutom båda färgerna eftersom jag inte kunde bestämma mig. Båda var lika fina, och i VISKOS mitt nya favoritmateriel. Beställde dessutom båda i Medium och Large för jag vet inte vilken storlek som är bäst. Tillsammans med rabattkoder 1304 (50 kr) och 7848 (100 kr) så slutade notan på 650 kronor. Haha dyrt för mig men jag kan ju alltid skicka tillbaka de två jag inte vill ha/ sälja på Tradera eller här på bloggen. Vi får se.

Mixtaped at Twitter..


Har ju tänkt att skaffa det i flera månader men det fick bli Bella som tog initiativet. Nu finns vi där iaf och jag uppdaterar med mobilen så det blir kanske mer updates och mer intern update. Kul i alla fall, följ med oss på resan. + webshop kommer snart, jag lovar.. Vi låter inte vårt lager ligga och ruttna :P

Vad ska jag säga..


Saker rullar, jag vill bara spy emellanåt.. Ska det vara så här svårt att gå igenom vardagen liksom? Vafan har jag hoppat in i. Känns som om verkligen allt och alla motarbetar mig/oss wtvr. Varenda liten grej blir stor och puttar omkull mig, man hinner inte lösa ett problem innan ett nytt dyker upp och tillslut drunknar man i dem. Man tar en liten paus för att samla krafterna och "Att-göra-listan" bara växer, och man försöker jobba ikapp men det blir aldrig så. Aldrig någonsin. Lugn och ro. Även fast man jobbar ihjäl sig. Nu håller jag på att bli sjuk också, och det har jag absolut inte råd med. Tid är verkligen pengar för min del.

Vad gör alla andra för att få allt att se så enkelt och skönt och bra ut? Förvisso känner jag människor som är i en värre livssituation än vad jag är i. Men ändå.

Blääää.....

Positiva saker:
- Jag har hittat min handsfree och min 1 h resa hem idag vart så kort och värt, nu slipper jag störa mig på småbarn och harklande gubbar på bussen! YES!
- Malena Ernman gick vidare i delfinalen i Eurovision (Ja jag är slagernörd och i dessa lägen patriot).
- Imorgon får jag shoppa. Fast till min lillasyster. Lika kul ändå.
- AIK - Hammarby den 28 Maj.. Jag går med i gamet igen efter ett avbrått på sisådär 5 år haha. Shit är man gamal eller? Hade årskort på Råsunda 2002, 2003.. Vågar man gå dit i sin gamla AIK-tröja eller blir man nedslagen??

Haha sen var det typ inget mer som gladde mig.. Tror jag..

Nu går det att kommentera..


.. Sen ska jag lösa så att det inte ser fucked up ut när man använder Windows och Explorer. Eller så får ni ta och skaffa Apple eller Firefox.

New friend [X] Check


Ahh.. Underbar men melankolisk dag. Som sagt mår jag ju kassare än kassast. Men idag klickade jag verkligen med en underbar brud i klassen och det känns så himla rätt i tiden. Helt övergenerös och hur trevlig som helst. Jag behöver fler bra nya och sköna personer i mitt liv. Hon fick mig att ståla och boosta verkligen min energi igen, hon är inte alls den typen jag skulle kunna träffa i andra situationer och en sån otippad matchning är typ så himla bra. Det är ödet. Jag är så glad. Så jävla fin tjej. Bara så ni vet.

För övrigt så kan man ju tydligen inte kommentera i min blogg, like what the fuck? Jag har inte trixat med designen på waaaaay länge så jag fattar inte vad Blogg Esse håller på mig riktigt. Jag löser det en annan gång. Om ni vill nå mig ang mina tidigare tragiska inlägg så maila mig på fian@mixtapedmagazine.com

En till liten notis, Webshopen blir lite försenad som allt annat, tidsoptimist som jag är. Vi har fått alla produkter med det tar så grymt lång tid att fota det är inte klokt. Vi vill som sagt att bilderna ska återspegla produktens rättmätige utseende eller vad man ska säga. Det är kasst att skylla ifrån sig, men vi vill ha det snyggt och rätt från början. Även när det gäller konsumentlagarna och köpavtal osv. Det ska vara rätt för Er.

Puss på er!!

4 Maj


Det har vart en helt fruktansvärd dag på jobbet idag, inte alls vad jag behöver. Jag behöver inte fler problem, eller rättaresagt bekymmer. Går inte in på det mer, men attityden uppifrån känns så himla kass nu jag pallar verkligen inte. Det jobbigaste är ju att jag älskar mitt jobb och de jag arbetar med, och jag vill verkligen inte byta jobb. Men när det kommer såna här perioder så är det ohållbart. Jag orkar inte chefer som har järnhanden på mig, för jag vet att jag alltid gör det som är bäst för butiken och jag bjuder så himla mycket på mig att de inte behöver vara så himla stänga. Jag arbetar definitivt sämre när jag kommer till jobbet och känner att jag inte vill jobba. Och min lojalitet sjunker till botten om jag får misstankar riktade mot mig som absolut inte är motiverade, då blir det nästan motsatt effekt då jag undermedvetet tänker att det spelar fan ingen roll vad jag gör positivt/negativt för det kommer ändå alltid ut på ett sätt.

Det var samma sak med lärarna, tillslut så började man ju skita i saker för man fick ändå alltid skit för småsaker i slutändan. Om man gjort allt utom en tiny tiny liten grej. Och man får skit för den lilla saken istället för uppmuntran för allt annat man gjort. Jag kommer vara en chef som verkligen kommer uppmundra de positiva delarna på så sätt öka lojaliteten hos medarbetarna. Så om de gör nått fel så får dem dålig magkänsla och känner sig skamsna och kommer förmodligen gottgöra det automatiskt. Om jag märker deras snedsteg eller inte.

Wow vilken text. Ja. Jag tror alla känner igen sig. Det jag lär mig på arbetsmarknaden och som jag lärde mig i skolan kommer jag även att ta med mig när jag uppfostrar mina barn då jag verkligen tror att det är viktigt att inte låta allt negativt ta överhanden. Även fast jag får en liten skitunge som bara gör en massa hyss hela tiden så ska man ignorera det, låta ungen känna sig riktigt dum. Att skälla och hålla på gör ingen glad och det förstör verkligen hela stämningen och gemenskapen.

Just nu denna stund sitter jag och försöker få ihop 1 och 1. Det var ju deklarationsdags ikväll och mja, jag har väl inte väntat i sista stund direkt. Men jag lämnar in den i sista stund. Det är verkligen svårt att försöka få ihop ett årsbokslut helt på egen hand och man måste verkligen hålla isär en hel del grejer. Vi har hela 4 olika blanketter att fylla i och lämna in och vissa är ör 2009 och vissa 2008. Så jävla rörigt, jag hatar det. Sen har det dragits mystiska summor pengar från vårt företagskonto och vår jävla LG netbook har inte kommit ännu. Och alla dessa småsaker drar verkligen ner mig i skiten. Jag orkar inte behöva ta ledigt och behöva sitta och ringa runt 10 000 pers för att någon annan hela tiden gör något fel.

Dessutom har jag redovisning i skolan imorgon och jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag har allt material men jag har inte renskrivit/ repeterat inför det muntliga. Dessutom har inte min mentor godkänt det. Så det känns skitflummigt. Jag vet inte om jag kommer fixa det. Det är så jäkla mycket som händer, precis som innan tidningen släpptes förra året, det tog mig 3 månader att ta igen och jag vill verkligen inte gå in i väggen igen, jag har inte tid med det. Jag kommer inte fixa att klättra upp en gång till.

Sexy momma's back on trackUsch, föregående inlägg gör ont att läsa igen, men jag tar inte bort det. Jag står för varje ord och jag är så jävla svag och desperat så jag orkar inte hålla en sorts fasad uppe att allt är tipptopp. Jag måste dock poängtera att det finns väligt mycket som jag älskar och värdesätter med det som kallas livet, därför lever jag fortfarande. Det finns en del människor där ute som får mig att vilja fortsätta andas, ni vet vilka ni är. Sedan är det så enkla saker som, Brody Dalle är så jävla snygg igen. Britney Spears kommer till Svergie, Subway är så jävla gott osv osv.

Jag kan inte låtsas längre..


Ibland mår jag skitdåligt, jag mådde mycket bättre förr då jag hade kärleksproblem. För då tyckte man att dem var stora och de tog liksom över allt annat. Det senaste 6 månaderna har jag vart nära självmord 3 gånger, jag är inte rädd för döden och det är hemskt att vara ensam, då vill jag bara dö. Speciellt när jag är ensam i mitt rum när min familj är hemma. Min familj brytr ner mig psykiskt och jag pallar inte längre, de får mig att må så jävla dåligt. Jag bor i ett helvete och den enda jag älskar här är min katt. Jag bor i fuckholm och här är det skitsvårt att flytta hemifrån, jag försöker verkligen. Men eftersom jag satsar all min tid till företaget så kan jag inte ta ett heltidsjobb och skaffa hyresrätt som alla andra (som dessutom tar flera år). Jag fattar inte hur jag ska ta mig härifrån men jag måste bort nu. Det håller inte längre. Såfort jag får ett litet annat problem utöver det här så rasar hela min värld. Jag orkar inte längre, jag har ingen annan vuxen att vända mig till. Hur fan ska man göra?
RSS 2.0