Min sommar är redan totalförstörd


Jaha, den 14 Maj så tappade jag en liten soptunna på min högra stortå. Ni vet en sån man har under diskhon. Den var tom för jag höll på att tömma den, så den var inte alls tung. Men den slog precis på rätta stället vid nagelbandet. Jag fick direkt sjukanmäla mig till dagen efter pga av smärtan. Jag gick runt i 3 dagar med cp-ont både över och under tån (pga. blodtrycket).. Tillslut så åkte jag till Nacka närakut där de brände hål på nageln så det forsade ut blod. Efter det har det kännts asbra och jag trodde allt skulle ordna sig.

Men nej, igår när jag skulle lägga om förbandet så märkte jag att jag var blå och svullen under nagelbandet så jag lossade nagelbandet från nageln och jag har typ aldrig blådit snabbare. Det bara vällde ut tjock svart blod. Så jävla skabbigt. Det jag försöker säga är att hela min nagel är lös. Jag kommer tappa den snart. Pågrund av en fucking jävla soptunna. Hur snyggt är det på en skala?

Jag kommer varken få gå i gympadojor i sommar, absolut inte nån av mina klackskor heller. Jag dör utan dem, det låter kanske ytligt men jag har absolut inga andra skor. Jag måste införskaffa mig slags sandaler med öppen tå. Flipflops är ett alternativ, men hur kul är det? Det ända som är respektabelt, är typ de där jävla gladiator tofflorna som jag hatar. Men jag tvingas köpa några. Jag tvingas försöka browsa webben efter de snyggaste också. Åh hjälp mig!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0