Känn ingen sorg för mig STOCKHOLM


Photobucket
Jag och Frida på Håkan Hellström på Way Out West 2008, en av de bästa moments

Wow... Det värmer otroligt mycket i bröstet att jag är saknad av någon, här i bloggen. Det ekar inte i alla fall. Det är är verkligen svårt för mig att skriva just nu. Ni kanske tycker att jag inte bloggar alls, men jag loggar in här varje dag och läser kommentarer och börjar på inlägg efter inlägg. Det känns som om jag har slagit huvet riktigt hårt och helt tappat förmågan att skriva. Hela huvet snurrar och jag har massa intressant att berätta, disskutera och visa er, men det blir liksom inte alls bra. Så då skippar jag det hellre liksom. Hela bloggen är full med massa utkast och tillslut så tröttnar man.

Det finns en del andra grejer som gör att jag inte har bloggat givetvis. Dels så är jag inte bästis med min dator just nu, fläktarna strular så den låter och är bokstavligen 80 grader varm. En sådan orkar man inte sitta vid en längre tid. Sen att jag skaffat TV i mitt rum hjälper ju inte, det är min nya bästa vän hehe.

Det är kanske inte tal om tidsbrist, då jag numer sitter hemma väldigt mycket. Jag tror mest att det är min motivation för att blogga som har sackat ner lite, jag berättade ju för en tid sedan att jag skulle sluta sätta press på mig var det gäller bloggande. Mitt välbefinnande ökade drastikst när min bloggångest försvann, jag känner mig som en helt ny männsika. Däremot har det uppkommit andra bra och dåliga saker som har tagit upp både min tid och tankeverksamhet. Dels har jag börjat träna, flera timmar i veckan, det tar tid men det är väl investerat. Vi fixar som bekant en massa med webbshoppen som tar sin lilla tid...

Men framför allt så planerar jag och två vänner en flytt till Malmö, det är verkligen bara i planerings stadiet ännu, och det kommer endast ske om allt med jobb, utbildning och boende fixar sig för oss alla tre. Men we're gonna make it happen! En flytt till Malmö alltså, så jävkla surrealistiskt men en ljuv tanke. Om det sker så är det i slutet av Juli, vi kommer därefter förhoppningsvis ha en stressig månad med emmaboda, putte i parken, arvika, way out west, hultsfred ja gud vet vad... Vi får se...

Om ni vill att jag ska blogga mer så är det lättare för mig om ni frågar något så svarar jag självklart direkt!!

Nett undrar när webbshoppen kommer upp igen... Och jag kan säga att den kommer nog upp till helgen!!!! OHHH EXCITED

From Buraka to the worldförstörd tjej påväg till efterfest med Kalaf i Buraka, måns och robyn mf. Kul att internet fungerar i Blåa linjen. Ingen morgondag.

If you really tight, then you gotta get vans
Vi biatade Viktoria Tomics ring (polisbilen), kan tyvärr inte visa hennes ring för hennes blogg är på uppfärschning efter hon dumpat spotlife, ÄNTLIGEN :P

I alla fall så har vi ju leksaksbilar i överflöd här på kontoret, både jag och Bella jobbar ju på butiker som säljer dessa, men man kan även hitta billiga små bilar lite här och var. Vi har ju en egen design linje inom Mixtaped Shop som vi kallar Mixtaped Collection och där ska vi snart även sälja Two Finger Rings med dessa feta bilar. Min är ju fett mycket snyggare i verkligheten än på bilden, måste jag ju tillägga! Dessutom är alla bilar absolut inte så stora som denna, min är nog störst, jag gillar ju att vara lite over the top. Vi kommer även i samband med vår relaunch släppa våra efterlängtade, efterfrågade och eftertraktade bil-örhängen. YES!

8 MarsJag är fortfarande sjuk. Men nu orkar jag ha datorn i knät i alla fall. Jag har hela dagen designat om vår Shop totalt. Den är som sagt nerlagd för tillfället pågrund av just detta. Lager uppdatering, inventering, uppfräschining och systembyte mm mm mm. Om ni är sugna på våra grejer dock så finns dem på Seconds, länk finns i högerspalten. Det är även lite nersatta priser där. Jaja, så, jag är supernöjd med design resultatet som vanligt och jag tror ni kommer få en liten shock.

Nu ska jag faktiskt dra mig sakta in till stan för att äta på restaurant och se Alice i Underlandet. Efter 8 dygn instängd inomhus utan frisk luft ska jag våga mig ut, även fast jag inte är riktigt fisk än. Jag har lysckats bli less på mitt nya playstation redan, (fick det i födelsedagspresent) och det är ju bara deprimerande. Haha, jag har nog aldrig vart instängd inomhus så här länge förr. Jag hostar fortfarande som en gris och jag hoppas jag inte stör alla på bion nu bara :( Jag själv hatar folk som hostar mycket på bion, jag kommer få krupp om jag måste sitta och hålla mig :((

4 Mars


Redan 4:e mars.. Helt SICK!!

I alla fall så vart jag helt mörbultad efter kryssningen, + jag firade min födelsedag på lördagen. Grattis. grattis, tack, tack :D.. Inte bara tre kvällars festande, utan 3 dygns festande gjorde att hela jag kollapsade. Hosta, ont i halsen, feber och ren utmattning har jag fått leva med sedan i söndags. Utdates kommer alltså senare.

Dock behöver jag hjälp! Min vän Alex som var med i webjokern till Melodifestivalen har hakat på ett mycket mer intressantare projekt. Tillsammans med Peter Swartling och producenten Red One ska några röstas fram för att bilda en supergrupp. Jag vet, efter dussintals av framträdanden att Alex är den rätte, så rösta nu. Five stars!!
RSS 2.0