Blondinbella VS. Maria Wetterstrand


image1516

Nu ska Blondinbella vara med i Debatt på SVT också. Kl 22.00 på torsdag är hon med i direktsändning. Fy vad jag skämt å hennes vägnar. Jag vet att hon inte tycker att jag behöver göra det. Jag vet att hon tycker att hon är bäst. Eftersom Bella spelar en sorts pjäs på sin blogg, så vet man ju inte när hon är seriös eller ironisk. Man vet alltså inte när Bella spelar dum eller när hon är dum. I TV kan man ju se om hon är korkad på riktigt eller om hon driver. I ett debattprogram är hon seriös får man hoppas. Och om jag känner Maria Wettersrand rätt så kommer hon köra över Bella som om hon vore en grävling på väg 222. Jag hoppas det för Bellas skull. Hon måste komma ner på jorden.

Jag har inget personligt mot Bella, jag känner inte henne och kan därför inte uttala mig. Men jag är så jävla trött på alla som ska verka så jävla lyxiga. Alla dessa som tjänar pengar på att provocera folk, jag blir inte provocerad utav Bella eller börderna Kjolmans bajskastande. Jag blir provocerad över att de faktiskt kan tjäna pengar på att klanka ner på folk. Jag blir provocerad över att folk låter sig bli provocerade. Folk gottar sig i vad äcklena skriver. Förresten, varför måste dessa människor vara så förbannat fula? Jag tror deras självförtroende är inbillat.

Och för att säga nått som man inte borde erkänna. Jag röstade på Miljöpartiet i senaste valet, jag kommer alltid alltid alltid rösta på dem. Även om jag är en materialist eller inte.
Kommentarer
Cec

Jag skäms också å hennes vägnar. Det är svårt att inte göra det tyvärr.

2008-03-12 @ 18:46:54
URL: http://heartsick.blogg.se
Emma

Håller med dig fullständigt. Måste se det där imorn haha, lär bli intressant, hon mot en riktig politker liksom! =) kram.

2008-03-12 @ 19:08:18
URL: http://glooriaa.blogg.se
mahoyo

haha det där va fett kul. du har så rätt tjejen.

peace

2008-03-13 @ 19:36:13
URL: http://mahoyo.blogspot.com
Fian

Cec: Jag förstår inte att folk vill annonsera på hennes blogg.

Emma: Dock var det inte en sån direktkonfrontation som jag inbillade mig att det skulle vara. Jag tänkte fel.

Mahoyo: Tusen tack ((:

2008-03-15 @ 03:40:56
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0