Festival Updates: 16 nya akter till P&L


image1546
image1547image1548

Peace & Love kör på säkra kort, vilket dem gör rätt i. Man kan ju tro att samma artister år efter år blir tråkigt. Men enligt mig så är det helt olika år efter år. Man vill ju återvända till en festival för att uppleva det man gillade, om en artist spelar igen, så är det bara ett plus. Om man inte vill se samma artister så finns det ju andra också förståss. Det är bara beviset på att Peace & Love är en framgångssaga - När både besökare och artister vill återvända år efter år.

Stefan Sundström tillexempel har spelat varje år på festivalen sedan 2005. Hanoi rocks har spelat där 2006 och 2007 så nu blir det tredje gången gillt. Samma med Mustasch, som varit där 2005 och 2007 tidigare.

Himla trevligt att få se och kanske träffa tjack speedade Ralf och Mike. Kanske Amanda Jenssen också borde haka på. Bara Backyard Babies som saknas, om man tänker efter så var ju P&L förra året en riktig höjdare på pappret. Tyvärr vart det en katastrof festival för min del. Mer om det i ett senare inlägg. Här har vi då senaste bandsläppet:

The Waterboys
Jason Mraz

Sahara Hotnights
Hanoi Rocks
Mustasch
Takida
Mikael Wiehe & Ebba Forsberg
Stefan Sundström
Woven Hand
Kaizers Orchestra

Amanda Jenssen
Alice in Videoland
Dark Funeral
Lillasyster
Humanzi
Kapten Röd & Majorerna
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0