Mixtaped Shop exlusive sneak peak


Wow... I söndags satt jag och Bella och gjorde inköp hela dagen!

Efter flera veckor av research, avvägningar och kompromisser så har vi hittat de fetaste varorna till Er. Det är sjukt vilken marknad det finns på internet, och hur snabbt allt tar slut. Några av våra favoriter hann ju ta slut innan vi slog till. Dock ska vi göra allt vad vi kan för att få våra grossister att köpa in dem igen.. Vi ska ju ha Sveriges snyggaste webshop. Vi beräknar att det kommer ta ytterligare 3-4 veckor till innan vi öppnar då vi måste vänta på emballage (vi kommer göra så söta paket till varje produkt ^^) och vi måste installera oss.

Men det är här ni hittar de senaste nyheterna.

OBSERVERA, detta är inte allt som kommer dyka upp i shoppen under starten utan endast ett litet urval. Vill du kontakta oss med frågor så kan du göra det redan nu, på
(kunder) shop@mixtapedmagazine.com
(företag) info@mixtapedmagazine.comHela 8 cm i diameter. Huge dangle earrings.Över 7 cm långa örhängen, nuddar nästan axeln. Must haves, hiphop meets bohem.


Nästan 6 cm står pedant med äkta skosnören. 74 cm lång kedja.

1,2 cm tjock RUN DMC rope chain, inte för smal, inte för tjock. 91 cm lång kedja, så den räcker ner på halva magen. Vi kommer ha tjänsten att kunna beställa tjockare/smalare rope chains (upp till 2 cm tjock), med längre leveranstid.


Rope chain armband för dem som inte vågar ha ett helt halsband. Eller för dem som har halsband och vill variera sig/ tycker att den outfit man har inte passar med ett helt halsband.

Helt gorgeus, oriental dangles.
Ett över 12 cm långt halsbandssmycke (som självklart kommer säljas med en snygg kedja).. Vi norpade de sista exen från leverantören, och vi kan inte hitta återförsäljare med dessa in stock, very very few left on the market så att säga. Först till kvarn. Samma stil som Fergie My Humps videon och Kelly Osbourne.


Har vart inne i många år och har för oss blivit en klassiker som aldrig går ur tiden. Dessa är den extra stora varianten som är svår att hitta i Svergie, nästan 9 cm i diameter. Vi kommer både sälja "nakna" Bamboo hoops, som är orörda. Men vi kommer även "pimpa" en del (inte med strass och sånt utan med färg färg färg). Mer om det när vi är klara med processen.
Vi kommer i början ha 9 olika modeller av vintage style glajjer.. Jag uppskattar att om man räknar med alla olika färgkombinationer så blir det 36 olika att välja mellan. Men det kommer tillkomma många mer innan sommaren är slut så stay tuned. Hos oss kommer ALLA solglasögon få med sig ett sånt där hårt case att förvara dem i, dels för att de inte kommer ta skada i frakten och dels för att vi själva tycker att det är en grym lyx.Kommentarer
Natali

weei! Kommer bli fett! Puss!!

2009-04-13 @ 23:49:22
URL: http://natalifikas.blogg.se/
VIKTORIA TOMIC.SE

Ooooooooooh örhängena på bild 2 och 3 är ett måste! Några av de översta solbrillorna har ja beställt, men fler lär de bli från er och en ropechain, absolut.. dom får man fan aldrig för många av :)lär bli hur bra som helst dehär!

2009-04-14 @ 02:23:20
URL: http://viktoriatomic.se
N E T T

ojoj :D ja är taggad

2009-04-14 @ 11:03:14
URL: http://annettek.blogg.se/
Nina

Galet snygga brillor!

2009-04-14 @ 13:38:47
URL: http://thegirlsofflorida.blogspot.com
Sandra Marinoni

FYFAN vad nice :D solglasögonen är SÅ heta!

2009-04-14 @ 17:35:47
URL: http://marinoni.blogg.se/
Camilla

Shit pommes frites! Galet snygag grejer, ser fram emot att se resten! Och jag var med i tävlingen förut så jag skulle få 10% rabatt på första köpet :D:D:D

2009-04-14 @ 18:14:31
URL: http://beatdriven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0