We just like to p-p-party yeah


Va är det redan tisdag? Alltså inte okej, jag har fortfarande ångest sedan i lördags fan. Massa hände och massa hände inte, typ ingen jag ville skulle komma kom. Men Natali sötis kom, och Jen, men nej jag skulle bara stå och jiddra med jonas i 2 timmar och virra bort mig själv, snacka med främlingar om saker jag inte minns sen hade alla helt plötsligt gått, jag ville ju vara mer med mina bitches. Helt ovärt, och jag bjöd alla på min smirnoff och såklart fick jag ju typ inget själv. Fast jag behövde ju inte dricka mer förstås fast det är alltid trevligt att ha hemma liksom. Åhh aja, jag får sluta vara generös till personer som absolut inte förtjänar det.

Haha Frida då som jobbade dagen efter (tror jag?), hon hittade min Absolut Vanilla som jag trodde var slut och hade slängt i soporna. Den var ju helt full och oöppnad. Dags för henne att rota i soporna och sedan dricka upp allt helt själv :S

Det blir absolut ingen vila på ett bra tag. Bårde avskedsfest på Harry B James, gud jag har inte vart på det stället på 1,5 år och när jag möte Dave Laroxx på trucken så blev jag ju lite nostalgisk. Dags att dra dit på fredag och skråla till Whitesnake igen. På lördag ska jag nog ta det lungt, jag jobbar ju i helgen. Men på tisdag börjar skolan och efter det är det Deathstars releasefest på Strand, jag hoppas verkligen Eric är där så vi äntligen ses igen. Jag ska supa det lilla barnet under bordet så hårt. Jag ska nog dra med Patsy så vi firar plugget riktigt ordentligt. Hon behöver gå ut och lufta sig lite. Vi börjar ju skolan 13:00isshh dagen efter. Tordag den 29:e är det Backyard Babies på tyrolen tror jag... Efter det hoppas jag på efterfest med Nicke det var ju också år och dar sedan. Dags!

Sen var det massa annat som jag glömt, ångest, hoppas jag inte kommer på det efter det hänt. Aja, jag brukar tänka så här då "Om jag inte kommit på det i tid så var det inte värt att lägga energi på".. Min hjärna har liksom sorterat bort det i förhand av en anledning liksom.

Lite ego pics från i Lördags. Jag hade den nya paljettröjan på mig från H&M's rea.


Måste ju säga att sminket låg snyggt efter 8 hours of partyinggggg. Me n Natali. Fan alltså min tatering är ju så fruktansvärt snygg. Hahaha jag älskar också att alla sprang runt och drack ur koppar, Bella stackarn hade ju köpt plastmuggar men det sket ju alla i, generöst diskberg dagen efter.
Kommentarer
VIKTORIA TOMIC.SE

Puss på er snyggon!

2009-01-21 @ 15:52:45
URL: http://viktoriatomic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0